Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Een contract met aanvullende voorwaarden
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Een contract met aanvullende voorwaarden
Linda rijdt in haar lease auto de parkeergarage van het kantoor uit. Opgewerkt als altijd in haar baan als accountmanager. Vandaag is een belangrijke dag voor haar werkgever. Een internationale klant wenst een nieuw langlopende overeenkomst af te sluiten en Linda is de aangewezen dame om dit tot een succes te maken.

Linda, 35 jaar en vrijgezel, is op kantoor een prachtige verschijning. Met haar lange blonde haren, slank figuur en spontane uitstraling zijn alle mannelijke collega’s het er mee eens dat sinds Linda werkzaam is bij het bedrijf van Peters en Zoon de werklust is toegenomen. De baas van het bedrijf, de heer Peters Senior, had haar aangenomen in de overtuiging dat ze als accountmanager voor het bedrijf een aanwinst zou zijn. En heeft hier nog geen seconde spijt van gehad.

De 18 jarige stagiair Pieter stond uit het raam te kijken. Vandaag zou hij mee gaan met Linda naar de klant. Een andere dag invulling dan documenten inscannen en koffie halen voor de collega’s. Hij had nog niet veel contact gehad met Linda maar in de auto kwam er al snel een aangenaam gesprek op gang. Over hoe het beviel met de stage en de studie. De auto rit naar de klant vloog voorbij en Linda reed via de bezoekersingang het parkeerterrein op.

Bij de receptie worden Linda en Pieter gewezen op de zitplaatsen voor bezoekers. Zodra hun gesprekspartners aanwezig waren zouden ze worden opgehaald. Pieter nam de tijd om Linda eens aandachtig in zich op te nemen. Haar mantelpakje was intrigerend genoeg om de fantasie van Pieter op hol te laten slaan. Maar hij moest zich inhouden en focussen op de afspraak zo meteen. De gedachte dat Linda zich zou uitkleden voor hem drukte hij snel weg toen ze werden geroepen door de receptioniste. Jullie kunnen met mij meelopen naar de vergaderruimte; hier zijn de bezoekerspasjes.

In de vergaderruimte aangekomen werd er de handen geschud. Aanwezig bij de contract onderhandelingen waren de heer Kramer, eigenaar van het bedrijf en zijn financieel directeur de heer Bos. Tevens was mevrouw Jansen van de administratie aanwezig. Linda en Pieter namen plaats aan de tafel en het gezelschap nam tegenover hun plaats. De contract onderhandelingen konden beginnen en verliepen redelijk vlot. Linda zorgde met haar vaardigheden ervoor dat ze voor zowel Peters en Zoon en deze klant een uitstekende deal zou maken. Pieter luisterde aandachtig naar het verloop van het gesprek en probeer zijn ogen af te houden van het decolleté van mevrouw Janssen.

Na een uur gepraat te hebben over alle contract passages nam de heer Kramer het woord.
Linda, we gunnen Peters en Zoon dit contract op een aantal aanvullende voorwaarden. Deze zal mevrouw Jansen aan je toelichten. Als je instemt zijn er vier zaken die vandaag worden ingevuld. Bij het afronden van deze voorwaarden wordt het contract ondertekend en drinken we champagne om het te vieren. Linda had dit nog nooit meegemaakt en had totaal geen idee waar dit op zou uitlopen. Pieter had te weinig ervaring om te beseffen dat dit ongebruikelijk was en wachtte af. En wat gaat het worden vroeg de heer Kramer op een indringende wijze. Linda had zich herpakt en gaf aan dat ze de aanvullende voorwaarden zou accepteren mits ze haalbaar zouden zijn. Heel fijn gaf de heer Kramer aan en knikte naar mevrouw Jansen om de 1ste voorwaarde toe te lichten.

Mevrouw Jansen ging staan en keek Linda aan. Als je de voorwaarden accepteert vraag ik je vriendelijk om in het midden van de ruimte te gaan staan en je mantelpakje uit te doen. Dat is voor ons het teken dat we je het contract wellicht kunnen toekennen. Of we gaan naar een concurrent. Zodra je er klaar voor bent mag je de envelop open maken die ik je zal aanreiken.

Linda had dit niet zien aankomen en verstijfde. Haar gedachten gingen alle kanten op. Ze kon opstaan en met Pieter de ruimte verlaten. Ze kon terug gaan naar haar kantoor. Wat zou ze daar moeten vertellen als het contract niet getekend zou zijn. Of zou ze kijken waar dit heen zou gaan. Wat zou Pieter wel niet van haar denken als ze zich hier zou uitkleden. De twijfels gingen niet weg en daarom nam Mevrouw Jansen opnieuw het woord. Wat wordt het Linda. De uitgang is daar en het midden van de ruimte is daar. Na enkele seconden wachten stond Linda op en liep naar het midden van de ruimte. Je hebt een uur de tijd om vier voorwaarden te voldoen gaf mevrouw Jansen nog aan. De tijd gaat in bij het openen van de eerste envelop. Je kunt op elk moment stoppen. Maar eerst je mantelpakje uit doen.

Met de zenuwen gierend door haar keel deed Linda langzaam haar jasje en blouse uit. Daarna gleed haar rokje over haar prachtige billen van haar lichaam af. Een mooi lingerie setje deed het lichaam van Linda nog meer uitstraling geven. Alle aanwezige in de ruimte keken naar haar met een goedkeurende en verwachtende blik. De eerste enveloppe werd geopend door Linda en ze moest drie keer lezen wat er stond. Toen las ze hardop de 1ste opdracht. De tijd gaat in zodra je naar de heer Bos, de financieel directeur loopt, voor hem gaat zitten en zijn pik gaat leeg zuigen. Laat hem genieten en dan zal zijn handtekening onder het contract gezet worden.

Resoluter dan iedereen in de ruimte had gedacht liep Linda richting de heer Bos. Doe je broek en boxershort maar omlaag zei mevrouw Janssen zei haar collega de heer Bos, ga zitten en geniet. En Linda je hebt nog 57 minuten de tijd. Linda knielde neer en pakte met beide handen de grote pik vast. Ze had weinig oog voor de mensen om haar heen die haar verguld aankeken. Er stond haar maar 1 ding te doen en dat was haar 1ste opdracht voltooien. Ze nam de pik in haar warme mondje en begon gulzig te pijpen. Met haar blauwe ogen keek ze als een zaad vragend sletje omhoog terwijl ze nog dieper ging pijpen. Nog 50 minuten …. Waar was ze mee bezig om …. Doorgaan …. Linda’s gedachten gingen alle kanten op. Enigszins verbaasd voelde ze een harde pik met veel gegrom tot ontlading komen. Mond open en slikken geile slet kon mevrouw Janssen nog uitbrengen voordat haar collega de heer Bos klaar kwam en daarna zijn handtekening onder het contract zette.

Nog enigszins beduusd van het pijpen zonder gene werd Linda opgeschrikt. Nog 45 minuten heb je en 3 handtekeningen te gaan. Kleed je volledig uit en ga op deze tafel liggen. Alweer die twijfel, maar kon ze nog wel terug. Ze keek om zich heen en iedereen keek haar aan. De stagiair Pieter wist niet waar hij kijken moest van wat zich net voor zijn ogen had afgespeeld. Nog 44 minuten … veel tijd had ze niet meer en Linda deed haar B.H. en slipje uit. Wat niemand opviel behalve Linda was dat haar slipje heel vochtig was geworden. Tot haar eigen verbazing was ze zeiknat. Linda ging op de tafel liggen en wachtte op wat komen ging. Nu is het mijn beurt zei mevrouw Janssen. De 2e opdracht is dat je mijn natte kutje gaat beffen. Hiervan schrok Linda. Ze had nog nooit seks gehad met een vrouw. Wilde ze echt wel zo ver gaan voor een contract. Echter wederom had ze niet veel tijd; mevrouw Janssen had zich ontkleed en kwam in standje 69 op haar liggen. Dit had ze vaker gaan. Bef me Linda; nu! Linda realiseerde dat ze geen kant op kon en begon langzaam te openstaande natte kut van haar opdrachtgever te likken. Ondertussen voelde ze een tong tussen haar eigen benen gaan. Ze keek om zich heen en zag dat de heer Kramer met een hand in zijn broek zat. Pieter keek met open gesperde ogen naar de 2 mooie vrouwen die elkaar voor zijn ogen aan het beffen waren.

Nog 40 minuten hoorde ze nu de heer Kramer zeggen. Dit was een hele andere ochtend dan die ze zich had voorgesteld. Eerst de heer Bos zijn pik leeg zuigen en nu was ze mevrouw Janssen aan het beffen. Ze besloot om zich volledig te concentreren op het likken. Met haar tong ging ze over alle plekjes in de vagina. Na enige tijd hoorde ze nog 35 minuten roepen tussen het klaarkomende geluid van mevrouw Janssen. Linda realiseerde zich dat ook de 2e handtekening binnen was. Mevrouw Janssen stond op en gaf haar een heerlijk lange zoen. Ik had jou ook graag laten klaarkomen sletje zei ze; maar ik wil natuurlijk niet dat je door je eigen genot de deal mis zou lopen. Linda stond ook op en stond nu volledig naakt in de ruimte te wachten op de 3e opdracht. Kijkend naar de klok realiseerde ze zich dat ze nog ruim 30 minuten had om het contract binnen te halen.

Nu zal de heer Kramer wel aan de beurt zijn bedacht Linda zich. Zou hij ook leeg gepijpt willen worden. Of zou hij me misschien willen neuken. En waarom voelde Linda zich bloedgeil en verlangde ze naar een orgasme. Ze kreeg weer vat op haar gedachten en focuste zich op het contract. Nog twee handtekening te gaan. De 3e opdracht luid, zorg dat Pieter, je stagiaire, zich deze dag nooit zal vergeten. Laat hem klaarkomen en dan zal ik namens hem ook de 3e handtekening zetten. Zonder enige vorm van aarzeling sprak mevrouw Janssen deze woorden uit. Linda was in shock. Dat de heer Kramer zich aan haar tegoed zou doen had ze reeds ingecalculeerd. Maar dat ze nu een jonge stagiair van 18 jaar die was meegekomen voor enige praktijk ervaring moest klaar pijpen dat had ze nooit bedacht. Nog 25 minuten … nog 25 minuten Linda!

Pieter was ook in shock toen zijn naam genoemd werd. De mooie Linda waar hij zich vanmorgen aan opgeilde in de auto rit naar deze klant moest hem nu gaan verwennen voor een 3e handtekening. Hoe gek kan je het bedenken. Moest hij zich hier nu uitkleden voor dit gezelschap. Of zou hij opstaan en weglopen naar buiten. En dan … wat moest hij dan doen. Veel tijd had hij niet om verder te twijfelen. Hij keek omhoog en zag Linda op hem aflopen. Ze liep naar hem toe en fluisterde in zijn oor. Luister Pieter, linksom of rechtsom, ik ga je pik leeg zuigen. Ik wil dit contract zo graag binnen halen. Nog 22 minuten, wat gaat het worden. Linda opende met haar linkerhand de broek van Pieter en trok hem omlaag. Pieter was te beduusd om tegengas te geven. Waar hij vanmorgen nog over geilde was nu te spannend. Terwijl Linda ook zijn boxershort omlaag trok ging Pieter zitten. Met zijn handen over zijn slappe lul. Zowel Linda als Pieter wisten zich geen raad met de situatie. Nog 20 minuten werd er in de verte geroepen.

Linda wist dat ze nu heel creatief moest zijn om het contract te krijgen. Ze besloot om op de schoot van Pieter te gaan zitten en liet haar volle borsten voor zijn gezicht hangen. Lik maar lekker aan mijn tepels lekker geile jongen. Voel maar lekker aan mijn borsten. Ondertussen reed ze langzaam over zijn pik met haar geile billen. Ze ging volledig in de race tegen de klok. Met nog 15 minuten op de klok was de pik van Pieter half stijf geworden. Ten einde raad vroeg ze Pieter om mee te werken. Wat vind je dan geil ? Hoe wil je klaarkomen ? Moet ik je diep pijpen ? Of wil je me neuken ? Op dat moment stond de heer Kramer op van zijn stoel. Luister goed; ik ben de 4e persoon maar ik laat me deze kans niet ontlopen. Hij trok Linda aan haar haren naar de tafel midden in de ruimte. Hij duwde haar met haar buik en gezicht omlaag. Haar strakke billen omhoog. Ik ga je keihard afneuken jij geile slet. Na een paar harde tikken op haar kont voelde ze de enorme pik van de Kramer in haar (nog steeds) natte kut glijden. De komende 5 minuten werd ze volledig suf geneukt. Na een paar krachtige harde stoten voelde ze dat haar kutje werd volgespoten door de heer Kramer. Hij was volkomen in zijn element. Alsof hij elke dag de accountmanager van een ander bedrijf deed neuken. Linda stond op en terwijl het sperma van de heer Kramer tussen haar benen omlaag stroomde werd gezegd dat er nog 7 minuten zijn.

Vanuit haar ooghoeken zag ze Pieter zitten. Wat haar niet was opgevallen tijdens de harde neuk beurt was dat mevrouw Janssen zich ontfermd had over de slappe lul van Pieter. En tot haar vreugde stond deze nu fier overeind. Zou het haar dan toch lukken. Nog 5 minuten had ze de tijd. Linda liep naar Pieter toe en trok hem mee naar de tafel. Ze ging voor hem zitten en pijpte hem nog diep. En nu ga je me neuken zei ze zonder blikken en blozen en draaide zich om. Pieter ging staan en keek tegen de heerlijke kont van zijn collega. Hij had nog 5 minuten om zijn pik leeg te spuiten. De shock was weg. De ingetogen schaamte van deze hele dag was voorbij. Hij wist wat hij ging doen. Resoluut duwde hij Linda naar voren. Ook een paar ferme tikken volgden op haar kont. Pieter pakte de billen van Linda vast en deed ze uit elkaar. Hij wist wat hij ging doen. Resoluut duwde hij zijn pik tegen het strakke kontgaatje van Linda. Linda keek achterom; dit had ze niet verwacht. Ze was nog nooit in haar kontje geneukt. En nu zou de stagiair haar in haar kontje ontmaagden. Nog 3 minuten. Linda liet het gebeuren dat de lange pik van Pieter diep in haar kontgat werd geduwd. In haar strakke kontgaatje waar nog nooit een pik in had gezeten. Ze keek niet meer achterom. Ze zetten haar tanden op elkaar. Nog 2 minuten … Pieter stootte zijn dikke lul hard in de kont van Linda. Ahh, dit voelde ze. Het duurde maar enkele tellen (of stoten) voordat Linda zich realiseerde dat Pieter al ging klaarkomen. Hard grommend en met een laatste diep haal werd haar kont vol gespoten. Nog 1 minuut … Pieter trok zich terug … het sperma druppelde al uit het kontje van Linda. Dit was het teken voor mevrouw Janssen om de 4e handtekening te zetten. Kleed je nu maar aan sletje zei ze en ze knipoogde naar Pieter: goed werk!
Auteur : don pedro / Geschreven op : 19 maart 2019 - 12:11 / Hits : 6534 / Waardering : 1.00
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Contract voor onbepaalde tijd (2)
Auteur : Hans / Geschreven op : 02 februari 2017 - 11:46 / Hits : 14080 / Waardering : 3.60

energie-contract?
Auteur : soze / Geschreven op : 14 februari 2016 - 08:10 / Hits : 11991 / Waardering : 3.25

Contract voor onbepaalde tijd (3)
Auteur : Hans / Geschreven op : 02 februari 2017 - 16:27 / Hits : 12104 / Waardering : 3.14

Contract voor onbepaalde tijd (1)
Auteur : Hans / Geschreven op : 01 februari 2017 - 19:37 / Hits : 16417 / Waardering : 2.40

Het Contract (deel 2)
Auteur : Sensuall / Geschreven op : 29 november 2010 - 20:50 / Hits : 14682 / Waardering : 2.14

Het Contract
Auteur : Sensuall / Geschreven op : 13 juli 2011 - 20:58 / Hits : 7602 / Waardering : 2.04

Het contract (deel 1)
Auteur : Sensuall / Geschreven op : 27 november 2010 - 17:49 / Hits : 18097 / Waardering : 1.78

Mijn klant verleidde voor een contract
Auteur : Dicky / Geschreven op : 01 juni 2010 - 16:59 / Hits : 15604 / Waardering : 1.76

Het Contract (deel 4)
Auteur : Sensuall / Geschreven op : 10 januari 2011 - 20:22 / Hits : 11031 / Waardering : 1.68

Het Contract deel 5
Auteur : Sensuall / Geschreven op : 21 april 2011 - 17:07 / Hits : 7761 / Waardering : 1.51

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb