Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Een bekentenis van Kim dl 1
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Een bekentenis van Kim dl 1
De tekeningen

“Je komt te laat!” herinnerde Elvira haar man Ruud.
“Ik weet het maar daarnaast weet ik niet wat ik daar nog te zoeken heb. Elke keer maar afwachten welke studenten er bereid zijn gevonden om hun avondcollege te volgen” mopperde hij, pakte zijn spullen en na afscheid van zijn vrouw.

Om 19u liepen de studenten binnen en kon hij aanvangen met de lesstof om 30min na aanvang geconfronteerd te worden met de binnenkomst van Kim die veelvuldig te laat kwam en daarnaast vrij ongeïnteresseerd overkwam.
Nog dezelfde avond was een gesprek met haar een feit en dat werd mopperend aan Elvira overgebracht.

“Dat hoort erbij en dat weet je zelf ook wel. Ik hoop dan ook dat je het waardeert hoe ik voor je zorg” antwoordde ze.
“Als een vrouw luistert moet er altijd een reden voor zijn en die reden kan nooit in het voordeel van de man uitpakken” ging Ruud erop in en trok haar naar zich toe.
“Wat heb je met haar afgesproken?”
“Meerdere dingen heb ik haar gezegd en vraag me af of ik dat had moeten doen. Maarrrr…… het is gezegd”
“Wat heb je gezegd?”
“Dat er verwacht wordt dat ze op tijd aanwezig is, dat ze wat meer interesse mag tonen voor de lesstof, meer inzet in het lokaal en wat meer gaat communiceren met anderen. Hoe vaak die meid stoned de lesstof volgt is onnavolgbaar” gaf Ruud aan en had zijn handen al weer onder het rokje van zijn vrouw.
“En? Nog enige reactie of moet je afwachten?” glimlachte ze.
“Dat weet ik niet, dus nu moet ik in ieder geval afwachten en gedurende die tijd ga ik misbruik maken van je goddelijk lijf” reageerde Ruud snel en gleed met zijn hand in haar slipje.
“Eigenlijk heb je het niet verdiend maar we gaan naar bed!” opperde Elvira die opstond en naar de douche liep om daar, op een door hem gemaakt verhoogd stoeltje op hem te wachten.
Toen Ruud de douche binnenkwam lopen keek haar naar zijn vrouw, zei niets maar zette haar benen in de beugels zodat ze wijdbeens voor hem zat en glunderde.
“Na al die vele jaren ben ik nog steeds niet op je uitgekeken en blijft je kut er heerlijk uitzien” bekende Ruud en liet zijn vingers speels aan de binnenkant van haar dijen glijden terwijl Elvira haar handen klemde om de boven haar hoofd aangebrachte stang.
“Kijk je weer eens zitten lieverd” hijgde Ruud al van opwinding, ging op zijn knieën zitten en bekeek, net als elke keer, haar kut en schaamlipjes.
Rustig opende hij haar kut en zag niet alleen het zacht roze vlees maar ook haar hard geworden klitje dat hij langzaam met zijn tong likte.
Ruud wist waarvan ze beiden hielden en keer op keer maakten ze er werk van met steeds maar 1 doel en dat was zo geil en hoerig mogelijk ongeremd klaarkomen. Ze hielden van plassex en gingen zich daaraan te buiten. Elke kans en mogelijkheid werd aangegrepen en wisten dat de kans op ontdekking levensgroot was wanneer ze samen in de buitenlucht hun spelletje speelden.

“En, is mijn spleet nog goed voor je?” hijgde Elvira, die met samengeknepen ogen naar haar man tussen haar dijen bekeek.
“Je spleet is fijner dan lesgeven” mompelde Ruud met haar kut in zijn mond en gleed meteen door naar haar kontje dat hij ook likte.
Met lange trage halen gleed Ruud al likkend met zijn volle tong tussen de billen van zijn vrouw en over- maar veelvuldig in haar kut waarbij hij zijn vingertoppen gebruikte om haar klitje te masseren.
“Ik heb vanaf vanmiddag alleen maar water gedronken” gaf Elvira ongevraagd aan en voelde nadrukkelijk zijn vingers in haar lekkende spleet heen en weer glijden.
“Je moet je weer eens zien zitten!” herhaalde Ruud weer verrukt zijn woorden toen hij naar zijn vrouw keek.
“Vertel!” vroeg Elvira hijgend naar de bekende weg.
“Een heerlijk hoerig wijf, geil en ongeremd die met haar benen ver uit elkaar zit om zich te laten bevredigen. Je moest een zien hoe je gezwollen lippen uitnodigend uit elkaar staan en smeken om mijn lul diep in je kut te plaatsen”
“Mijn kutlippen en jouw lul hebben dus afspraken gemaakt en ik moet dan maar weer akkoord gaan dat je je kloppende eikel in mijn buik boort”.
“Nee, schat, niet alleen in je buik, maar ook in je mondje. En klaarkomen tussen je knijpende billen is ook zooooo lekker” kreunde Ruud die zijn vrouw aankeek terwijl hij behoedzaam met zijn vingers over haar klitje gleed om daarna weer op zijn knieën tussen haar dijen te zitten.
“Ik zie hoe geil je bent!”
“Wie zegt dat ik geil ben? Van jou moet ik altijd zo zitten! Ik heb niets te vertellen!” kreunde Elvira.
“Als we samen zijn dan ben je er alleen voor gebruik. Dat weet je al jaren” herinnerde hij haar meer dan subtiel waaruit hij aangaf hoe gevoelig- en meegaand hij in principe was.
“Al jaren houd je geen rekening met me. Alleen voor de schone schijn doe je overdag alsof maar zodra we weer samen zijn dan reageer je je op me af” kreunde ze.
“Juist, dat heet “getrouwd zijn” en aan de afspraken die we hebben gemaakt bij de Burgerlijke Stand moet ik me nu eenmaal houden” gaf hij aan.
“Maar ik heb toen niet gehoord dat je elke dag over mijn lichaam mag beschikken. Ik meende dat dat in overleg zou gaan!” kwam Elvira voor zichzelf op.
“Wat piep je lieverd! Ik zit alleen maar een beetje met mijn vingertoppen tussen je benen. Dat telt niet eens. Is dat soms ook al niet goed?”
“Je weet zelf wel dat dat maar tijdelijk is. Als ik ben klaargekomen dan ga je weer niets ontziend verder in mijn lichaam” huiverde ze geil, wetend dat het aanstormende geweld in haar lichaam slechts een kwestie van tijd was.
“Ik zie hoe je je sappen aanmaakt. Ik zie toch duidelijk steeds een klein vliesje dikke kutsappen tussen je lipjes verschijnen. En als ik dat zie moet ik wel denken dat je geil bent” gaf Ruud aan en likte het vele slijm uit haar druppelende kut weg terwijl ze met haar hand door zijn haren wreef om daarna weer de stang vast te grijpen.
Elvira wist door hun jarenlange spelletjes precies wat van haar werd verwacht en opende haar benen verder.
“Ohhhhh, je doet je benen nog verder uit elkaar zie ik!” sprak Ruud, stond op en liet zijn tong over haar wang, naar haar mond glijden.
Zachtjes begonnen ze te vrijen en voelde hij haar harde tepels tussen zijn vingers.
“Je tepels zijn net zo hard als je klitje!” kreunde Ruud toen ze zijn lul in haar hand nam en die begon af te trekken.
“Mijn kut is nat, mijn tepels en klitje hard! Heb je nog meer op me aan te merken?” hijgde Elvira van geilheid.
“Ja lieverd, als ik straks weer tussen je billetjes glijd dan voel ik weer hoe nauw je kontje is en weet je, ik zit eraan te denken om je vanaf morgen niet meer te neuken. Ik doe het niet voor mij maar voor jou omdat ik van je houd. Je geile spleet hoeft dan niet meer nat te worden en je klit en tepels niet meer hard!” hoorde Elvira.
“Godverdomme Ruud, je hoort in mijn lichaam. Ik eis dat je me neemt en me gebruikt”.
“En dat is het enige dat je te bieden hebt met dat opgewonden geile lijf?” antwoordde Ruud, haalde haar hand van zijn kloppende lul en ging stilzwijgend op zijn knieën zitten om haar weer te likken.
Met 2 handen hield hij obsceen haar spleet open en gleed met zijn tong rustig over haar klitje en vingers.
“Ruudddddd!” kreunde ze lichtjes en trok haar benen iets op, maakte zich gereed en na enkele tellen hoorde hij het sissende geluid uit haar kut en voelde hoe ze haar sappen, geheel ontspannen in zijn mond liet lopen om meteen daarna zacht trillend ingehouden klaar te komen op zijn mond.
Terwijl ze aan het bijkomen was likte hij zachtjes tussen haar billen en keek geregeld naar haar kut die hij met zijn handen bleef openhouden.
“Heb je nu je zin? Is dit nou wat je wilde?” hijgde Elvira nog na.
“Nee” gaf Ruud aan en hielp haar van de stoel af zodat ze zijn lul in haar mond kon nemen om hem te pijpen.
Kreunend voelde hij haar mond over zijn lul, haar tong over zijn eikel om daarna met haar mond langs zijn hele lul te glijden om uiteindelijk weer op zijn eikel te zuigen.
“Je doet het erom he. Elke keer weer probeer je me harder dan hard te houden” gaf hij aan toen hij voelde hoe ze hem aftrok in haar mond.
“Krijg ik dan ook mijn beloning?” fluisterde ze geil, haalde zijn lul uit haar mond en ging naast hem staan.
Met zijn handen op haar heupen en borsten gleed haar tong likkend door zijn mond en liet haar speeksel in zijn mond lopen.
“Wat doe je toch steeds met me?” hijgde Elvira en nestelde zich tegen met aan.
Ruud probeerde zo goed als kwaad mogelijk zijn lul te laten verslappen en werd daarbij geholpen door zijn vrouw die hem speels afleidde.
Toen ze zagen dat zijn lul klaar was voor de volgende stap ging ze op haar knieën zitten, opende haar mond en sloot haar ogen.
Niet veel later voelde ze zijn sappen over haar gezicht en haren lopen, drukte haar gezicht tegen zijn buik om zijn lul in haar mond te nemen en dwong hem in haar mond plassen en voelde de warmte in haar onverzadigbare mond, over haar borsten en buik.
Niet veel later waren ze weer fris gewassen, maakten de douche schoon en liepen naar de slaapkamer waar Ruud al snel in haar kut gleed en om samen tot diep in de nacht te neuken waarbij Elvira meerdere malen achtereen zich moest overgeven aan het samentrekkend gevoel in haar lichaam en keer op keer kleine golfjes van haar sappen weer in zijn mond liet lopen.
Toen Ruud uiteindelijk aangaf dat hij klaar ging komen drukte ze hem op zijn rug, legde haar hoofd weer op zijn buik en nam zijn lul in haar mond, zoog op zijn eikel en toen ze hem voelde klaarkomen hield ze zijn lul bewegenloos in haar mond stil en wachtte op het vele zaad dat in haar mond zou worden gespoten.
“Dit heeft een vrouw nodig” glimlachte ze en proefde het zaad.

Na 3 dagen was Ruud weer gereed om avondcollege te geven en vertrok al groetend om later Kim opnieuw te laat binnen zien te komen.
“Alweer bijna op tijd Kim!” zei Ruud alleen en zag toe ze haar tas op de grond zetten, haar spullen pakte en hem aankeek met een blik wanneer hij eindelijk eens aan zijn werk zou gaan.
In de pauze liep hij naar haar toe met alleen de vraag of er wat aan de hand was.
Vernietigend keek ze hem aan, draaide zich om en liep weg, Ruud verbaast achterlatend.
Terug in het lokaal constateerde iedereen dat Kim was vertrokken en ging de les verder.

Toen alle studenten na de les waren vertrokken begon Ruud de tafels en stoelen weer netjes op te stellen en zag de tas van Kim naast haar tafel staan, pakte die op en ging verder met zijn taken totdat het lokaal er weer toonbaar uitzag.

“Eens kijken waar ze woont!” mompelde Ruud in zichzelf, opende de tas en zag een grote map die hij eruit haalde.
De eerste tekening bekeek hij vluchtig en toen hij een indruk kreeg van haar werk gingen de vele tekeningen veel rustiger door zijn vingers en bekeek ze met open mond.
Kim had een portofolie gemaakt van haar tekeningen en toen Ruud van verbazing ging zitten bekeek hij tekening na tekening intensief.
“Mijn God Kim!” stamelde hij van verbazing en bestudeerde ineens tekening voor tekening en nam daar alle tijd voor.
Wat Ruud zag waren de door Kim gemaakte tekeningen van zichzelf. Tekeningen die ze had gemaakt terwijl ze voor de spiegel zat of stond. In alle houdingen. Bij de ene tekening had ze een slipje aan, bij de andere was ze volledig naakt. De tekeningen van Kim waren net zo scherp als een foto en Ruud bekeek haar tekeningen dan ook nauwgezet, pakte haar portofolie op en liep naar het kopieerapparaat en maakte van alle tekeningen afdrukken om die aan zijn vrouw te laten zien.
Daarna keek hij verder in haar tas maar kon geen adres of telefoonnummer vinden, pakte haar tas mee en vertrok naar huis.

“Kim was weer te laat en toen ik wat vroeg in de pauze liep ze kwaad weg. Later heb ik haar tas gevonden en erin gekeken voor haar telefoonnummer of adres” zei Ruud terstond bij binnenkomst en gaf de tas aan zijn vrouw, liep door naar het dressoir en schonk 2 Whisky’s in en ging naast zijn vrouw zitten.
“Kom naast me zitten en drink eerst je whisky ” gaf Ruud nerveus aan, pakte de tas weer terug en haalde de map van Kim eruit.
Elvira keek naar haar man.

“Vertel, wat is er aan de hand dat je zo nerveus bent” vroeg ze.
“Kijk lieverd, ik ga je laten zien wie Kim is!” antwoordde hij, opende de map en liet tekening na tekening zien aan zijn vrouw die onbewust haar glas meteen leegdronk.
Daarna gaf hij haar alle tekeningen, stond op en schonk van de zenuwen weer voor beiden in en ging zwijgend naast zijn vrouw zitten.

“Is dat Kim?” vroeg Elvira slechts.
“Dat is Kim helemaal. Alle tekeningen heb ik gekopieerd” bekende hij en keek samen met zijn vrouw naar alle tekeningen van Kim.
“Ze heeft de tekeningen gemaakt voor de spiegel. Op veel foto’s zie je die!”constateerde ook Elvira en bekeek opnieuw de tekeningen.
“Wat een lichaam heeft die meid en wat een uitdaging!” glunderde Elvira die van haar verbazing was bijgekomen en zag hoe elke tekening nauwgezet aangaf hoe Kim dacht over erotiek.
Elke tekening liet zien hoe schaamteloos geil haar gedachten moeten zijn geweest en vooral de tekeningen waar ze met licht gebogen knieën openlijk plaste op de grond sprak boekdelen.
“Op de meeste tekeningen zie je haar plassen als je goed kijkt” hijgde Elvira geil.
“Kijk eens hoe ze erbij staat. Ik denk niet dat ze het leuk zal vinden als ze weet dat we dit hebben gezien” bekende Ruud.
“Die meid is echt bloedgeil. Kijk eens naar haar borsten en tepels”.
“Het zijn inderdaad gewoon foto’s i.p.v. tekeningen” erkende Ruud haar gedachten.
“Hoe moeten we die tas teruggeven. Ze zal weten dat ik erin heb gekeken!” gaf Ruud zijn probleem aan en moest op antwoord wachten.
“Wat een ongelofelijke geile meid. Kijk eens naar haar kutje. Tot in detail getekend” gaf Elvira verrukt aan.
“Ik vroeg je wat!” probeerde Ruud weer.
“Ik doe de tekeningen in de map terug. We bekijken de kopieën wel. Haar tekeningen mogen niet kreuken of smerig worden” zei Elvira happend naar adem en keek daarna in de tas en probeerde ook het telefoonnummer of adres te vinden.
“Morgen moet je haar nummer maar bij de administratie opvragen” opperde ze en legde de tas weg maar de kopieën hield ze nog in haar handen.

In bed werden de foto’s meegenomen en bekeken ze die samen opnieuw en lieten hun fantasieën de vrije loop bij elke kopie die ze bekeken.
“Ze kan hier zo op de stoel in de badkamer zitten. Als ze wil zetten we zelfs een spiegel voor haar neer” hijgde Elvira.
“En dan samen tussen haar dijen! Met onze mond op haar kut” lachte Ruud.
“Ruud, even serieus, dat is wat haar fantasieën zijn. Ze houdt net als wij van plassex. Kijk toch eens naar haar. Gewoon schaamteloos geil plast ze op de vloer terwijl ze tekent. Dan moet je wel ongekend geil zijn” gaf Elvira haar gedachten weer.
“Morgen naar de administratie voor dat nummer, de tas laat ik hier. Straks zien ook anderen dat en dat is niet goed” hoorde ze en knikte begrijpend.
Toen de kopieën waren weggelegd werd Elvira weer snel gevuld en omdat ze door Kim te opgewonden waren geworden, was het wachten op klaarkomen slechts een kwestie van tijd zodat ze beiden daarna nog even de tekeningen bekeken om vervolgens in slaap te vallen.

“Ik heb haar telefoonnummer gekregen! Ze had al gebeld dat ze haar tas was vergeten.” vertelde Ruud tussen de bedrijven door aan zijn vrouw.
“En ze weet dat die bij ons ligt?” vroeg Elvira meteen en keek naar de kopieën die uitgestald op tafel lagen.
“Nee, dus we moeten haar bellen. Ik vraag me af of ik moet bellen of jij!” daagde hij zijn vrouw uit.
“Jij belt, idioot! Ik ga haar echt niet zeggen dat ze hier met haar tekeningen open en bloot op tafel ligt. Ze kent me niet dus jij belt. Nodig haar vanavond hier uit. Met een beetje geluk……..” beëindigde ze haar zin.
“Maar wat voor kleding draagt ze?” ging Elvira verder.
“Weet ik eigenlijk niet eens. Nooit op gelet” bekende Ruud en werd het gesprek gestaakt.
Na 10 minuten nadenken belde hij zijn vrouw op.
“Die alternatieve kleding wat je bij kunstenaars vaker ziet. Meestal zwart zijn haar jurken” gaf hij aan.

“Ik heb gisteren je tas gevonden Kim. Je had hem laten staan en ik heb hem meegenomen naar huis toen ik je telefoonnummer en adres niet vond en zag je tekeningen”.
“Je hebt mijn tekeningen gezien?”
“Die heb ik gezien en dat is de reden dat ik je tas mee naar huis heb genomen. Dat leek me beter” bekende Ruud die haar hoorde nadenken en omdat Kim langdurig zweeg ging hij verder.
“Je tekeningen waren zo mooi en lief dat ik ze ook aan mijn vrouw heb laten zien. Ook van haar moet ik de complimenten geven. Maar wat wil je, zal ik je tas komen brengen of kom je hem halen?”
“Ik wil mijn tas zo snel mogelijk terug. Mijn portfolio gaat niemand wat aan. Dat is mijn privé” sprak Kim ineens snel.
“Maar……..?”
“Ik kom hem wel halen. Wat is je adres?”
“Goed, dan ben ik rond half 6 bij je” gaf Kim aan en werd de verbinding verbroken.

“Rond half 6 is ze bij ons. We laten haar maar bij ons eten oké?” hoorde Elvira die meteen plannen ging maken voor het ontvangst en het eten.

“Wat zie jij er betoverend uit!” gaf Ruud aan toen hij zijn vrouw bij thuiskomst zag staan in de kamer.
“Ik heb de rok van mijn mantelpakje aangepast vandaag!” antwoordde ze en liet de split in de rok zien.
“Wauw Elvira, die split loopt zo hoog op dat ik het bandje van je string kan zien” gaf Ruud verheugd aan.
“Alleen als ik zit en er niet op let. Ik heb het vaak gecontroleerd en inderdaad, ik heb het bewust gedaan!” waardeerde ze zijn opmerkingen.
“Kijk, ik heb hem ook iets aangepast bij mijn dijen. Als ik ook maar iets buk dan zie je het bandje al. Als ik een slipje aanheb dan zie je een te brede band en dat wil ik niet” gaf Elvira aan terwijl ze minimaal bukte en het bandje van haar string liet zien.
“Dat is zelfs voor mij te lekker” zei Ruud en gleed met zijn vingers over haar heup en trok speels aan het touwtje.
“Als je nog harder trekt dan zit het andere touwtje strak tussen mijn billen. Is deze witte string goed of zal ik een rode aantrekken?” lachte Elvira die weer rechtop ging staan.
“Je hebt er werk van gemaakt en je weet dat ik van wit houd dus deze aanhouden voorlopig” bekende Ruud.
“Ik zou graag haar kut en tepels in mijn mond willen voelen. Zo vaak als ik vandaag naar die tekeningen heb gekeken is niet normaal”.
“We hebben de kopieën dus we kunnen er elke dag naar kijken. Mondje dicht daarover” zuchtte Ruud diep en gleed met zijn handen in haar blouse.
“Maar geen bh aantrekken dacht je bij jezelf!” genoot hij en voelde haar stijve tepels tussen zijn vingers.

“Daar komt ze aan!” deelde Elvira naar buitenkijkend aan, controleerde haar kleding, liep alvast naar de gang om de deur te openen waarna ze zichzelf voorstelde.
“Ga lekker zitten, wij drinken altijd voor het eten een whisky” opende Elvira het gesprek en liep meteen naar het dressoir om ook voor Kim in te schenken.

“Ik heb je tas dus meegenomen naar huis en ik kon het niet laten om Elvira je tekeningen te laten zien. Ze zijn werkelijk meer dan schitterend. Ik vraag me echt af wat je in de collegebanken doet terwijl je zoveel talent hebt” gaf Ruud aan en zag Kim trillen van dezelfde nerveusiteit die ook hij had gisteren en gaf meteen de tas aan Kim.
“Ik was mijn tas compleet vergeten toen ik boos wegliep”.
“Je hebt hem weer terug en niemand heeft verder iets gezien. Maar ik kon niet anders. Ik kon immers niet je tas zomaar laten staan al die dagen en evenmin afgeven. Daarom heb ik tas meegenomen en vandaag je nummer gevraagd op de administratie”.
“Je bent gewoon klaar om te exposeren. Huur een ruimte en stel je tekeningen ten toon” sprak Elvira die weer opstond om de fles Whisky te pakken.
Ruud zag Kim met haar ogen Elvira volgen die bewust in het dressoir keek, wetende dat haar witte string zich aftekende in haar zwarte rok.
“We hebben erop gerekend dat je blijft eten” gaf Elvira aan toen ze de glazen weer volgooide.
“Ik kwam alleen mijn tas halen!” zei Kim, maar verdere argumenten werden meteen van tafel geveegd door Elvira.
“Je blijft dus eten. Gezellig. Eindelijk zie ik je een keer. Vaak heb ik over je gehoord”.
“Wat heb je dan gehoord over me?”
“Over je desinteresse in de lessen. Je houding en gedrag maar ook dat je zo mooi bent. Ik was dan ook niet verbaast toen ik hoorde dat je boos was weggelopen bij Ruud” bekende Elvira.
“Die lessen moet ik volgen. Ik weet ook niet wat ik moet doen verder. En ja, tekenen is mijn passie maar ik denk niet dat er mensen op zitten te wachten om die tekeningen te zien. Bovendien zijn die tekeningen niet om tentoon te stellen” gaf Kim ineens rustig aan.
“Je moest eens weten welke impact je tekeningen hebben op mensen. Ze zijn zuiver, oprecht en tot in detail zichtbaar. Je hebt een vreselijk mooi figuur dat nadrukkelijk tot uiting komt in je tekeningen. Hoe geraffineerd ze zijn laat ik maar in het midden, maar als ik terugdenk aan je tekeningen en steeds die spiegel zag dan begrijp ik je maar al te goed” haakte Elvira meteen in en haalde daarmee al het schaamtegevoel bij Kim weg.
“Je hebt zo te horen mijn tekeningen vaker bekeken dan 1x!” zuchtte Kim.
“Ik heb ze vaak bekeken vandaag. Dat is zo, maar ik had er dan ook alle redenen toe. En weet je, de tekeningen geven iets over jou aan. Over je gevoel, gedachten en fantasieën” erkende Elvira in sneltrein vaart om eventuele opmerkingen van Kim voor te zijn.
“Niemand heeft ze ooit gezien. Jullie zijn de eersten.”
“Dan spreken we maar meteen af dat je al je tekeningen voortaan aan ons laat zien” gaf Elvira met een knipoog aan, draaide zich scheef op de bank, legde haar been over de andere en wist dat daardoor haar split openviel voor Kim.
“Waarom maak je juist die tekeningen?” ging Elvira belangstellend door.
Even keek Kim naar Ruud die uit tactische overwegingen stilzwijgend het gesprek volgde.
“Puur uit verveling. Ik kan me daardoor verplichten iets te tekenen en de resultaten hebben jullie gezien” antwoordde Kim verlegen.
“Ach Kim, laten we eerlijk zijn. Je tekeningen zijn intiem en schitterend tot in detail. Heerlijk om je zo te zien en dat menen we. Wij kunnen niet tekenen en maken daarom al jaren maar foto’s en films. Dus wat dat betreft doen we allemaal hetzelfde. Het gaat inderdaad om de spanning en uitdaging” ging Elvira onverminderd door en zag een glimlach bij Kim verschijnen.
“Zo te zien geloof je ons niet!” lachte Elvira ontspannen.
“Jawel maar ik dacht eraan dat mijn docent zich laat fotograferen”.
“Soms is het een mens, in de avond een beest. Daarom begrijpen we juist jou” schaterde Elvira uit, trok Kim naar de keuken om gezamenlijk verder te praten en het eten klaar te zetten.

Ruim 2 uur zaten ze aan tafel om daarna weer in de bank te gaan zitten om opnieuw aan de Whisky te gaan.
Toen Elvira opstond zag ze Kim weer naar haar split kijken, draaide zich onschuldig met haar heup naar Kim en bukte iets om op haar gemak de kussens in de bank goed te leggen om daarna weer te gaan zitten.
Beetje bij beetje bekende Kim hun haar leventje waaruit bleek dat ze daar niet echt gelukkig mee was.
“En daarom was ik zo boos gisteren” hoorde Ruud, die die avond amper hoefde te praten.

“Zal ik je maar even het huis laten zien. Mijn benen worden stijf van het zitten” veranderde Elvira ineens van onderwerp en liep samen met Kim door het huis en in de badkamer aangekomen zag Kim het stoeltje.
“Is dat je troon?” vroeg Kim lachend.
“Dat is inderdaad mijn troon als onbezoldigd Koningin in dit huis” fluisterde Elvira.
“Wauw” was het enige antwoord van Kim en bekeek de in hoogte instelbare stoel die aan de muur bevestigd was.
“Ik wilde je dit laten zien. We begrijpen je zoals je ziet. Ik weet natuurlijk niet wat je achterliggende gedachten zijn maar o.a. dit vinden wij spannend” ging Elvira fluisterend door, pakte de hand van Kim vast en hield die vast.
Samen keken ze, hand in hand, naar de stoel.

“Jouw troon dus” begon ook Kim te fluisteren.
“Onze wens maar mijn troon!” bekende Elvira.
“Ik kan me een voorstelling maken waarom die beugels dienen in dat geval” sprak Kim zachtjes.
“Jouw docent wil bijna elke dag dat ik in zijn mond plas en anders om ook. We houden van plassex en ongeremd gedrag. Dat is de andere kant van jouw docent en die van mij maar ik hoop werkelijk dat dat ons geheim blijft!” ging Elvira verder.
“Plassex!?” sprak Kim alleen uit.
“Plassex!” bekende Elvira opnieuw.
“Jouw docent wil dus elke keer dat ik in zijn mond plas. Ook in bed likt hij de golfjes uit mijn kutje” ging Elvira door.
“En dat slikt hij door of…….?”
“Ja Kim, dat slikt hij door en als ik teveel spuit dan loopt het uit zijn mond natuurlijk”.
“En jij?”
“Ik laat hem ook in mijn mond plassen en geniet al jaren hoe ik zijn sappen in mijn mond voel stromen. Ook ik slik het door, net als dagelijks zijn zaad. Begrijp je nu dat je je niet hoeft te schamen. We begrijpen het helemaal en je tekeningen hebben ons gisteren meer dan bloedgeil gemaakt. Zo geil dat hij zelfs alleen maar zaad in mijn mond kon spuiten van stijfheid en niet eens heeft geplast” antwoordde Elvira en zag Kim intensief de stoel, beensteunen en stang bekijken.
“Waarvoor is die stang?” ging Kim vermeend onschuldig verder.
“Aan die stang houd ik me vast als ik gelikt- of geneukt wordt. Soms krijg ik handboeien om en dan weet ik dat hij me langdurig gaat neuken zonder dat ik verzet kan geven. Die tijd misbruikt hij me en dan kom ik zo vaak plassend klaar dat ik aan het infuus moet. Onze privé foto’s geven over het algemeen dat beeld weer, maar dat is onze ontspanning en genieten daarvan” bekende Elvira openlijk.
“Wauw” zei Kim opnieuw en keek Elvira aan.
“Je komt over als een echte dame maar daarnaast heb je een rok aan met een grote split die je broekje gedeeltelijk laat zien.
“Ik heb een string aan. Ik wil geen breed broekje aanhebben als ik dit draag. En als ik dit draag weet ik dat mijn string erg snel nat kan worden” fluisterde Elvira opnieuw.
“Apart om zomaar ineens mensen tegen te komen die dat durven te bekennen”.
“Wij houden ervan. Het maakt vaak niet eens uit waar of wanneer. Vaak ga ik gewoon in de huiskamer staan en laat Ruud zien hoe ik op de vloer plas” ging Elvira verder.
“Dus net als ik, als ik mezelf teken!” glunderde Kim.
“Net als jij Kim! Ik geniet ervan omdat het zo ontspannen en uitdagend is omdat Ruud precies zo is” hijgde Elvira die haar hand op de billen van Kim legde.
“Hij plast ook op de vloer?”
“Nee, Ruud plast bewust over me heen of in mijn mond als ie me voor hem op de grond laat plaatsnemen. Het is vaker in mijn mond dan over me heen maar van beiden geniet ik intens”.
“In je mond en over je heen” ging Kim in haar fantasieën door.
“Veel water drinken en je mond openen. Zo vreselijk heftig vind ik het en jij, vertel waar je nu aan denkt!” sprak Elvira die met haar hand de billen van Kim kneedde.
“Jullie hebben mijn tekeningen gezien, mag ik wat foto’s van jullie zien?” vroeg Kim opeens nerveus.
“Je mag al onze privé foto’s en films zien. Ik zet de computer aan en dan kan je ons via de tv zien. Daar heb je natuurlijk wel recht op!” gaf Elvira aan en liet haar hand in de jurk van Kim glijden en voelde meteen haar blote borsten en harde tepels.
Zachtjes trok Elvira Kim naar zich toen en liet haar tong over de lippen van haar glijden wat overging in een vrijpartij.
“Je mag me voelen lieverd. Ontspan maar” gaf Elvira aan en voelde de hand van Kim via haar split naar haar billen glijden.
Al vrijend gleed de hand van Elvira onder de jurk van Kim, liet haar vingers onder het elastiek van haar broekje glijden en streelde haar lipjes.
“Ga eens op het stoeltje zitten!” gaf Elvira aan en zag Kim in trance op de stoel gaan zitten.
Rustig plaatste Elvira de benen van Kim in de beugels, trok haar jurk helemaal op en bekeek langdurig het meisje dat, zittend in haar slipje zich hijgend van geilheid liet bekijken.
“Ik ga je broekje opzij doen en je kutje likken” gaf Elvira ineens bloednerveus aan, trok het slipje van Kim opzij, keek wederom een tijdje maar nu naar het kutje en lipjes en legde haar mond op de geurige kut van Kim.
Traag gleed haar tong tussen de lipjes- en door het kutje van Kim.
“Straks komt Ruud boven om te vragen waar we blijven!” kreunde ze toen ze voelde hoe Elvira haar klitje likte.
Even keek Elvira na die opmerking op en gleed met haar tong terug tussen de dijen van Kim en likte niet alleen haar natte kutje maar ook tussen haar billetjes.
Toen Kim harder begon te kreunen deed Elvira het slipje weer goed en hielp haar uit het stoeltje.
“Je hebt gelijk, we gaan naar beneden” hijgde Elvira.

Beneden aangekomen gaf Elvira Ruud meteen een kus die de aparte smaak op de lippen van zijn vrouw proefde. Vervolgens pakte Elvira de hand van Kim en hield haar midden in de kamer stil en zag Ruud kijken.
“Ik heb Kim belooft dat ze onze foto’s en films mag zien!” gaf ze meteen aan, legde haar handen op de billen van Kim en keek samen met haar hoe Ruud opstond om een USB-stick in de laptop te doen.
“Kijk maar!” gaf Elvira aan, knoopte haar jurk los, liet die naar beneden glijden en liet Kim kijken naar haar string en wees naar het kleine natte plekje in haar broekje om daarna samen naar de bank te lopen toen ze de eerste foto’s op de tv zag verschenen en zette Kim tussen Ruud en haar in.
Met grote ogen bekeek Kim de foto’s van haar docent en zijn vrouw en zag hoe schaamteloos ze alles lieten zien.
Ze zag hoe Elvira geneukt werd, gelikt en gevingerd. Hoe Ruud zijn lul in haar mond had, zich liet pijpen. Hoe het zaad uit de mond van zijn vrouw liep. Zelfs tot in detail zag ze zijn lul ver tussen haar billen. Maar zag ook hoe Elvira openlijk haar kut toonde en daarbij haar klitje blootlegde.
Toen de eerste film begon stond Elvira op, trok Kim omhoog en maakte ook haar jurk los en trok die naar beneden.
Rustig toonde ze Kim in haar slipje aan Ruud, draaide haar om en liet hem kijken naar haar billen, trok haar bh uit en hield haar borsten in haar handen.
“Kijk maar even goed Ruud, kijk eens hoe mooi ze is. En ik weet al hoe ze smaakt!” hijgde Elvira en liet Kim weer zitten om daarna weer de glazen met Whisky te vullen.

Toen ze terugkeerde gaf ze het glas aan Kim en trok al zittend het been van Kim over die van haar en zag hoe Ruud het andere been pakte en die over zijn been legde.
Kim keek van de ene naar de andere maar hoorde ineens het harde kreunen van haar docent en zijn vrouw op de tv.
“Kijk, let op Kim, straks plas ik Ruud in zijn mond” gaf Elvira aan en Kim zag hijgend hoe ontspannen Elvira in zijn mond plaste waarbij Ruud haar spleet openhield en haar straal met beide handen op zijn gezicht richtte.
“Zie je dat je niet de enige bent die zich geil weet over te geven aan fantasieën. Wij doen het ook. Je ziet het” gaf Elvira aan, gleed met haar vinger in het broekje van Kim en zag de hand van haar man over het slipje van het meisje glijden.
“Voel eens hoe zacht haar lipjes zijn Ruud” gaf Elvira aan en zuchtte diep toen ze de hand van Ruud in het broekje van Kim zag glijden om haar lipjes en kutje te strelen.
Een diepe doordringende zucht verraadde dat Ruud met zijn vinger verder doorgleed in haar kutje en keek Kim aan.
Een harde kreun bij Kim deed Ruud en Elvira opkijken en zagen hoe Kim op de tv zag hoe hij in de ver geopende mond van Elvira plaste die obsceen haar tong rond zijn plassende eikel liet gaan en verwoedde pogingen ondernam om te drinken. De rest liep uit haar mond, over haar borst en tussen haar benen.
Aan de lachende gezichten en het vele gesteun kon Kim opmaken dat beiden intens van elkaar genoten.
Intussen volledig ontspannen keek Kim naar de strelende vingers van Ruud in haar slipje en de zuigende lippen van Elvira op haar tepels.
Langzaam duwde Kim beiden van haar af, ging staan en kleedde zich helemaal uit en liet zich helemaal bekijken en de verbazing kwam bij Elvira en Ruud toen Kim zich diep boog, haar handen op haar billen legde om die uit elkaar te trekken.
Kim bleef staan toen ze vier handen tussen haar benen en billen voelde en zag dat Ruud opstond en zich uitkleedde.
“Zijn lul is nog groter dan de foto’s laten zien” hijgde Kim die de handen van Elvira op haar heupen voelde.
“Voel maar dan. Ga maar zitten” gaf Elvira aan en begeleidde Kim met haar kut op de harde, rechtopstaande lul van haar man en hielp haar langzaam naar beneden.
“Ohhhhhhh, hij zit in me. Hij zittt innn mijnnnnnnnn kutttt” stamelde Kim die haar hand op haar buik legde alsof ze die moest beschermen.
“Dezelfde lul die nu in zit, zit dagelijks in mijn kut of mond. Dan weet je wat ik elke dag moet doormaken” fluisterde Elvira die haar vingers op het klitje van Kim legde.
“Elke dag?” kreunde Kim overstuur, ging iets scheef zitten om met geopende mond met Ruud te vrijen.
“Elke dag ja, en nagenoeg elke dag drinken we van elkaar” kreunde Elvira die haar hand onder haar string liet glijden en begon te masturberen.
Ruud moest alle zeilen bijzetten om zijn zaad niet gillend in haar kut te spuiten en voor alle zekerheid trok hij Kim van zijn lul en liet haar op haar knieën tussen de benen van Elvira zitten die bleef masturberen.
“Zooooo gggggaat het hhhhhier daaaagelijks” hijgde Elvira, trok haar vingers uit haar string en liet Kim haar vingers aflikken.
“Ik denk dat we moeten plassen” gaf Elvira aan die opstond en zich eveneens helemaal uitkleedde.
Toen ook Ruud opstond trok ze Kim naar de badkamer en wilde haar weer helpen om op het stoeltje te gaan zitten maar merkte dat Ruud Kim tegenhield om op zijn knieën zijn tong tussen haar billetjes te laten glijden.
Lachend keek Elvira naar Kim en drukte zachtjes 2 vingers bij haar naar binnen en zocht het gevoelige plekje van Kim op.
Meteen voelde Kim vingers over haar G-spot gaan terwijl ze de tong van Ruud tussen haar billen had.
Ineens kwam Kim met een diep grommend geluid klaar en wist dat ze wat van haar sappen over de vingers van Elvira liet lopen om vervolgens door Ruud tot rust te worden gestreeld.
Even later zat Kim in het stoeltje en werden haar benen in de beugels gezet waarbij ze afwisselend naar Ruud of Elvira keek.
“Maak foto’s van me! Ik wil ons tekenen!” kreunde Kim waarna Ruud de camera haalde, die opstelde en foto’s van Kim maakte in het stoeltje.
Meteen daarna werd een hele serie gemaakt waarbij zowel Ruud als Elvira tussen de benen van Kim zaten en gezamenlijk met haar openstaande kut bezig waren.
Het was voor Ruud even hectisch om de camera steeds in te stellen maar dat zorgde er ook voor dat Kim steeds geiler en geiler werd.
Snel controleerde hij alle foto’s, was tevreden en zette het statief weg en zag hoe zijn vrouw zich tegoed deed aan de kut van Kim.
“Heerlijk Ruud, jij bent met je lul in Kim geweest en ik met mijn tong. Ze smaakt heerlijk!”bekende Elvira die plaats maakte voor Ruud om ook hem Kim te laten likken.
Terwijl Ruud Kim likte was Elvira met Kim aan het vrijen en zaten beide vrouwen aan elkaars borsten en tepels.
“Magggg ikkkk hetttt zzzzzien?” kreunde Kim ineens.
Langzaam liet Elvira de tepel van Kim uit haar mond glijden, ging rechtop staan en trok haar man tussen de dijen van Kim weg.
“Wat wil je zien? Hoe Ruud in mijn mond plast of ik in die van hem?” vroeg Elvira liefjes en streelde intussen de borsten van Kim.
Toen Ruud naast Kim ging staan voelde Kim 4 handen over haar borsten en tepels en wachtte genietend met het geven van een antwoord.
“Ikkkkk wwwillllllll jou iiin de mmmmondddd vaaan Ruudddd zien plassssssssen!” kreunde Kim toen Elvira haar klitje weer streelde.
“Kijk dan maar lieverd, dan ga ik op het stoeltje zitten, dan kan je het goed zien” gaf Elvira aan en werd door Ruud geholpen op het stoeltje.
“Pak haar benen en leg haar voeten maar in de beugels” gaf Ruud aan, wetend welk geil uitzicht Elvira hem en Kim ging geven.
Toen Elvira helemaal gereed zat keek Ruud Kim aan, legde zijn beide handen op de geile kut van zijn vrouw en toonde Kim het harde klitje tussen haar lipjes.
Meteen gleed Kim er met ’n vinger over heen en streelde op haar gemak het klitje wetend uit eigen ervaring dat ze daarmee Elvira de gelegenheid gaf om te ontspannen.

“Kijk Kim, kijk, Elvira begint nu al te vloeien” attendeerde hij en zag hoe Kim aandachtig tussen de dijen van Elvira keek om maar niets te hoeven missen.
Kim voelde haar adem stokken toen ze Ruud tussen de dijen van Elvira zag glijden en voor haar duidelijk zichtbaar, het klitje likte en hij daarbij de sappen uit de kut van Elvira likte.
“Toe maar Kim, lik Elvira ook. Proef haar!” fluisterde Ruud en maakte plaats voor Kim die zich vastzoog op het klitje van Elvira die meteen een langgerekte gil gaf.
“Ik denk dat niet ik, maar jij Elvira moet laten plassen!” fluisterde Ruud intiem, ging achter Kim staan en hield haar borsten en tepels tussen zijn handen zonder die verder te bewegen.
Kim likte met vrouwelijke gevoelens Elvira en merkte hoe die nog meer begon te lekken.
Even richtte Kim zich op, keek Elvira aan en sloot meteen haar ogen toen Ruud zijn lul weer in haar kut liet glijden.
Toen Kim weer gewend was aan het verslavend gevoel legde ze haar mond weer op de kut van Elvira en begon haar al neukend te likken.

Ineens merkte Ruud een plotselinge verandering bij Kim, keek naar zijn vrouw en hoorde Kim snuiven.
Om Kim niet uit haar concentratie te halen hield hij zijn kloppende lul stil in haar kut en zag Kim verwoedt zijn vrouw likken.
Door de oplopende emotie hoorde hij zijn vrouw ineens hard kreunen waarbij ze zich vasthield aan de haren van Kim en met een enorme gil plassend klaarkwam in de mond van het meisje dat alle moeite deed om de sappen van Elvira op te vangen in haar mond.

Eindelijk kwam Elvira tot rust en haalde hij zijn lul uit de kut van Kim.
“En nu wil ik zien hoe jij met je brutale mond in de mond van je docent plast” hijgde Elvira nog na en zag hoe Kim haar been optrok om Ruud te laten plaatsnemen onder haar kut.
Terwijl Kim voelde hoe Ruud haar bespeelde nam ze een borst van Elvira in haar mond en keken de meiden elkaar uitdagend aan.
Elvira lette op de bewegingen van Kim terwijl ze met haar hand over haar rug wreef.
Ineens liet Kim de tepel uit haar mond glijden, legde haar hoofd in de nek van Elvira en trok haar strak tegen zich aan.
“Plas maar in zijn mond lieverd, plas maar en laat hem proeven hoe lekker je smaakt” fluisterde Elvira en alle 3 maakten zich op voor hetgeen zou gaan gebeuren.
Toen Kim begon te trillen wisten ze dat de spanning te groot werd en meteen moest Ruud haar sappen langdurig opvangen in zijn mond en toen hij met volle mond op haar klitje zoog kwam ook Kim zacht kreunend klaar en spoot nog enkele keren over zijn gezicht.
Toen Ruud Kim niet meer voelde bewegen trok hij zich terug tussen haar dijen en zag Kim hoe hij snuivend zijn mond op die van Elvira drukte en haar sappen liet overlopen.
Kim keek verwilderd naar het stel en begon ineens weer te trillen op haar benen van emotie en vrijkomende spanningen.
“Kom eens bij me staan!” ving Elvira Kim op en hield haar in haar armen totdat Kim weer tot rust was gekomen en ze Elvira van het stoeltje afhielpen om gezamenlijk te douchen.
Nadat ook de doucheruimte was schoongespoeld liepen ze naar bed.

Toen Kim de volgende ochtend eindelijk wakker werd zag ze Ruud en Elvira naar haar kijken en voelde de hand van Elvira zachtjes over haar billen glijden.
“Goede morgen” lachte Kim.
“Lekker geslapen?” vroeg Ruud die opstond om koffie te halen en zag bij terugkomst Kim vrijen met zijn vrouw.
Zonder ze te storen kroop hij terug in bed en keek naar beide meiden die met elkaar bezig waren alsof ze dat al jaren deden.
Langzaam richtte Kim zich op haar knieën zonder haar tong uit de mond van Elvira te halen en bleef vrijen maar gaf Ruud een schitterend blik op haar kut en billetjes.
Ook de handen van Ruud gleden zacht over haar billen en tussen haar dijen en bleef kijken hoe de meiden aan het vrijen waren.
Toen Ruud zag dat Kim met haar billen schudde en er naar toe wees richtte Ruud zich om en begon weer tussen haar billen te likken, draaide zich na enige tijd onder Kim en speelde met zijn tong en lippen met de lipjes van Kim die steeds meer opgewonden werd.
“Je bent nog geen 10 minuten wakker en je laat je kutje al likken door Ruud” zei Elvira zachtjes.
“Het is zo rustgevend met jullie” straalde Kim en sloot haar ogen toen Ruud haar klitje steeds aantikte.
“Blijf zo zitten, ik moet Ruud maar eens gaan helpen!” gaf Elvira aan en ging aan de andere kant van Kim zitten en hielp Ruud om het kutje van Kim open te houden waarna Elvira haar handen op het intieme plekje van Kim liet liggen om met haar mond kussend en likkend tussen de billen van het meisje te glijden.
Steunend op haar handen en knieën gaf Kim zich weer over naar haar docent en zijn vrouw en voelde hoe de spanningen tussen haar dijen opliepen.
“Ik moet even stoppen met jullie!’ hijgde Kim die zich omdraaide en de lul van Ruud in haar mond nam.
Zachtjes bewoog ze haar hoofd over zijn lul en liet haar tong over zijn eikel glijden waarna ze er voorzichtig speels in beet om daarna snel en fel hem te pijpen.
Elvira keek toe en legde haar handen onder de ballen van haar man en bewoog ze tussen haar vingers.
“Het is onmogelijk om hem stijver te pijpen” complimenteerde Elvira Kim die meteen zijn lul uit haar mond liet glijden en hem vastpakte.
“Neem jij hem ook in je mond. Ik wil zien hoe Ruud wordt gepijpt door je” hijgde Kim.
“Om en om” bood Elvira aan en niet veel later voelde Ruud hoe hij door 2 vrouwen werd gepijpt en gaf al snel aan dat hij wilde stoppen.


“Kom Elvira, Kim moet eerst plassen!” gaf hij aan en direct voelde Kim haar hart weer bonken van spanning. Dit was wat ze altijd wilde. Spanning, sex en plassen met anderen en wist dat ze daarvoor hier bij de juiste mensen was.
Toen ze opstond drukte ze snel haar vingers in haar eigen kut en voelde hoe nat ze was geworden maar zag ook Elvira en Ruud lachen.
“Bij jullie kan ik dat gewoon doen!” lachte Kim vrolijk en volgde Elvira naar de badkamer.
Zonder enig woord wilde Kim geholpen worden op het stoeltje en zette spontaan haar benen in de beugels en opende haar benen zo ver mogelijk.
Meteen pakte ze de stang boven haar hoofd vast zodat haar borsten goed tot uiting kwamen en zag Ruud en Elvira ontspannen naar haar kut kijken.
“Ik ga plassen!” gaf Kim aan, trok zelf haar lipjes ver uit elkaar en plaste met een grote boog over de vloer en toen ze uitgepast was zagen Ruud en Elvira nog een paar druppels naar buiten spuiten.
“Jouw beurt Elvira” gaf Kim aan en hielp Elvira in het stoeltje.
“Elvira wil altijd masturberen als ze op deze manier gaat plassen. Ze stimuleert haar kut en klitje en gaat dan voluit!” sprak Ruud Kim bij en zag Kim dichter naar Elvira gaan om alle goed te kunnen zien waarbij ze haar handen op het been van Elvira legde.
Vol ontzag keek Kim toe hoe Elvira masturbeerde en niet lang daarna hijgend haar sappen uit haar kut spoot tegen Kim en over de borst van Ruud.
Daarna wipte ze van het stoeltje af en trok Ruud tussen hun beiden in en begon met hem te vrijen.
Even moest Kim kijken wat er ging gebeuren, ging voor Ruud staan en hield haar hand op zijn heup.
“Plas over me heen Ruud, toe maar, plas ook tegen me aan” hijgde Kim die met haar hoofd naar Ruud werd getrokken om met hem te vrijen.
“Je kan het niet zien maar Kim is aan het masturberen” gaf Elvira aan maar zonder op te kijken plaste Ruud tegen Kim en richtte vooral tegen haar hand op haar kutje.
Meteen trok Kim haar hand weg, pakte de lul van Ruud en richtte zijn lul zelf op haar kut.
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 06 augustus 2018 - 10:25 / Hits : 3904 / Waardering : 4.28
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Een geile bekentenis.
Auteur : Henk. S / Geschreven op : 17 september 2016 - 11:48 / Hits : 11262 / Waardering : 4.00

De avonturen van Yvonne (2), de bekentenis
Auteur : Trian / Geschreven op : 11 december 2016 - 17:56 / Hits : 16376 / Waardering : 4.00

De bekentenis [P. Anonymous]
Auteur : P. Anonymous / Geschreven op : 08 februari 2015 - 12:20 / Hits : 8070 / Waardering : 3.94

Griep met de Kerstdagen, de bekentenis van Jasmin
Auteur : Asfaltlegger / Geschreven op : 29 januari 2016 - 09:58 / Hits : 14421 / Waardering : 3.66

Griep met de Kerstdagen, de bekentenis van Jasmin(2)
Auteur : Asfaltlegger / Geschreven op : 19 februari 2016 - 10:29 / Hits : 7935 / Waardering : 3.66

Een bekentenis van Kim dl 2
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 06 augustus 2018 - 10:57 / Hits : 1831 / Waardering : 3.50

Bekentenis 2
Auteur : LieveEsther / Geschreven op : 07 oktober 2009 - 20:54 / Hits : 10935 / Waardering : 2.62

Bekentenis 1
Auteur : LieveEsther / Geschreven op : 07 oktober 2009 - 10:06 / Hits : 15568 / Waardering : 2.40

Wraak van een ex. Een bekentenis
Auteur : Vrouw / Geschreven op : 10 januari 2012 - 16:43 / Hits : 7954 / Waardering : 1.77

De bekentenis
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 14 maart 2004 - 00:52 / Hits : 11566 / Waardering : 1.65

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb