Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Een bekentenis van Kim dl 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Een bekentenis van Kim dl 2
Ze bleef!

“Weet je wat we vaak ook doen?” sprak Elvira terwijl ze de douche aanzette om daarna het badkamerkastje te openen en een vaginale douche vast te koppelen op de kraam.
“Dit” antwoordde ze en drukte het speeltje in haar kut en zette de kraan vol open.
Kim zag Elvira draaien met haar ogen van sterk opkomende geilheid en keek belangstellend toe.
Ineens haalde Elvira het speeltje tussen haar dijen vandaan en drukte die tussen de door Ruud opengehouden lipjes van Kim.
Meteen opende Kim haar benen, ging iets door haar knieën en hield, kijkend naar haar eigen kut, haar lipjes uit elkaar en voelde de intense massage tot in haar tepels.
“Elke keer als Elvira dat doet en ik lik haar klitje dan moet je eens horen op welke dierlijke wijze ze klaarkomt!” verraadde Ruud hun echtelijke geheimen.
En terwijl Kim de gevoelens in haar kut onder controle probeerde te houden zakte Elvira op haar knieën en drukte haar tong op het klitje van Kim terwijl Ruud zijn vingertoppen tussen de billen van Kim legde.
“Ikkk kan er niets aan doen maarrrr ikkk gaaaa klaaaaarkomennnnn” kreunde Kim zachtjes.
Ineens begon Kim te hijgen en gaf zich direct over aan een voortrazend orgasme en probeerde het speeltje uit haar kut te halen.
“Klaar komen zal je lieverd! Alleen maar klaarkomen” hijgde Elvira van geilheid en bewoog het spuitende speeltje heen en weer door het kutje.
Totaal uit het veld geslagen probeerde Kim het nog ’n keer maar plaatste daarna haar handen op de schouders van Elvira en kwam opnieuw gillend keer op keer klaar, bewust van de schaamteloze manier waarop ze zich gaf aan haar 2e orgasme.
Maar nog was het niet genoeg en merkte nog amper hoe Ruud zijn armen om haar heupen het gelegd en zijn vinger diep in haar kontje drukte op het moment dat ze stuiptrekkend klaarkwam.
Toen Elvira de vaginale douche tussen de benen van Kim trok voelde die de vinger van Ruud tussen haar billen.
Zachtjes schudde ze hulpbehoevend haar hoofd en legde die in zijn nek en liet zich anaal vingeren waarbij de opnieuw de handen van Elvira haar billen uit elkaar voelde trekken.
Zonder dat Kim het zag ging Elvira anders op haar knieën zitten en gaf een knipoog aan Ruud om meteen door te glijden naar de g-spot van Kim.
Met angstige, van geilheid rollende ogen trok Kim zich uit de nek van Ruud, keek hem afwezig aan, zakte verder door haar benen en gaf zich opnieuw gillend over aan een alles overheersend orgasme waarbij ze werd ondersteund door Ruud.
Toen was het even genoeg en droogden ze beiden Kim af en liepen met haar naar het bed.

“Ik ben blij dat je er bent Kim! Zo gaat het hier nu elke dag. Al jaren. Begrijp je eindelijk wat ik heb gezegd gisteren!?” fluisterde Elvira die de stijve lul van Ruud al in de gaten had, de benen van Kim uit elkaar legde en met haar mond over de tepels van Kim gleed.
“Oeeffff Ellllviraaaaa” kreunde Kim ingehouden en verstijfde toen Ruud diep in haar doordrong.
Langzaam begon hij te neuken en werd door Elvira geholpen om Kim zo geil mogelijk te houden.
Meer dan 20 minuten gleed Ruud in- en uit haar lichaam en wist dat Kim geen enkele mogelijkheid kreeg om zich te verzetten.
Opeens bewoog Ruud zijn lul zachter in haar lekkende kut.
“Ik ga in jeeee buik klaarkomen Kim, ik ga in je spuitennnnnnnn. Ikkkkkkk kommmm!!!!!” brulde Ruud ineens.
“Kom klaar in me, laat je vrouw zien dat je in me kut klaarkomt” gromde Kim en voelde stralen zaad tegen haar baarmoeder spuiten.
“Ik voel hem in me spuiten!” kreunde Kim tegen Elvira die haar gezicht streelde maar niets zei.
Wel hielp ze Kim omhoog en plaatste haar met haar kut op haar mond en likte het zaad uit Kim.
“Gelukkig kan Elvira je helpen!” lachte Ruud en zag Kim tussen haar eigen benen kijken hoe Elvira het zaad uit haar kut likte.
“Wat maak ik allemaal mee hier!?” kreunde Kim geil tegen Ruud.
“Het gebruikelijk weekend tafereel” bekende hij en zag hoe Kim haar ogen alweer gesloten had en haar hand op haar buik had gelegd.
“Mijn lichaam is te gevoelig geworden. Het lijkt wel of ik de tong van Elvira over mijn baarmoeder voel glijden” kreunde en steunde Kim en werd door Ruud van de mond van Elvira geholpen.

“De koffie is al koud dus we gaan maar eens naar beneden om te eten” nodigde Elvira Kim uit om mee te gaan, om na het eten weer op de bank te gaan zitten.
“Het is te warm om vandaag binnen te blijven. We pakken de wagen en gaan onderweg ergens wat drinken!” stelde Ruud ergens voor.
“We nemen water mee en gaan gewoon ergens zitten” wees Elvira resoluut het voorstel af stond op en liep naar boven om zich aan te kleden.
Snel keek ze in de kast, pakte een kort rokje, shirt en dacht weer na of ze wel of geen string moest aantrekken. Daarna pakte haar minuscule stringetje en trok het aan. Weer beneden zag ze dat Ruud en ook Kim zich al hadden aangekleed en na het pakken van de spullen waren ze gereed.

Na een uurtje rijden was het genoeg en streken ze naast de wagen neer achter de bosjes bij een muurtje aan het water.
“Rust” gaf Ruud aan en legde de lakens en handdoeken op het gras, ging liggen en constateerde dat het druk was met wandelaars en fietsers.
“Hebben die mensen dan helemaal niets te doen op zo’n vrije dag” gaf hij aan terwijl hij water inschonk.
“Hetzelfde als wij denk ik!” opperde Elvira.
“Dat denk ik dus niet. En ik kan je ook zeggen waarom! Zij zweten zich kapot op de fiets en ik zit rustig in het gras met 2 mooie vrouwen! Begrijp je het verschil. Ze zoeken gewoon naar een doel om de realiteit te ontvluchten”.
“Let er maar niet op Kim. Dat ga je de komende jaren vaker meemaken” zuchtte Elvira en keek over de weilanden.
“Het is warm!” bekende Kim een ander onderwerp, schudde wat met haar hand langs haar gezicht en dacht aan hetgeen Elvira zei “over de komende jaren” en voelde haar tepels weer zwellen.

Elvira zag Ruud liggen, steunend op zijn ellebogen, ging verzitten, draaide zich naar hem toe zodat ze tegenover hem kwam te zitten en legde haar benen naast die van hem en keken elkaar aan.
“Kim, kom eens met je buik over onze benen liggen!” zei Elvira liefjes waarna Kim opzij keek om vervolgens met haar buik over hun benen te gaan liggen.
“Iets verder” hoorde ze en lag daarna met haar heupen op hun benen en daardoor met haar borsten op de grond.
“Jij kan zien of er mensen aankomen!” gaf Elvira aan, trok de jurk van Kim helemaal over haar billen en streelde over het broekje.
“Je zit te genieten van Kim he!” glunderde Elvira tegen Ruud.
“Kijk eens goed waar je met je handen overheen streelt. Dat is toch te mooi om waar te zijn” reageerde Ruud.
“Wel he. Haar billetjes zijn mooi. Kim is mooi!” sprak Elvira ineens zachter en trok het broekje van Kim tot over haar billen.
Een diepe zucht van Kim gaf aan dat ze ontspannen was en genoot van de strelende handen over haar gezicht, haren, billen en rug.
Nog een diepere zucht liet ze horen toen beiden haar begonnen te bespelen. Elvira trok haar billen uit elkaar terwijl Ruud met zijn wijsvinger rond haar kontje cirkelde.
Zonder zich ook maar een moment te haasten bleven beiden Kim strelen, afgewisseld met het strelen van- en spelen met haar schaamlipjes en hoorde Kim hoe Elvira en Ruud met elkaar spraken over hun bevindingen tussen haar benen. Kim genoot van al die aandacht.
“Kijk eens Ruud!” gaf Elvira aan, die Kim meteen iets op haar zij kantelde.
“Je meent het niet!” lachte Ruud die zag dat het been van Elvira iets nat was.
“Wat is er Kim, ben je zo ontspannen dat je niet eens in de gaten hebt dat je me natmaakt?” fluisterde Elvira die Kim meteen weer terugkantelde.
“Het is jullie eigen schuld. Ik kan er echt niets aan doen!” sprak ook Kim zachtjes en kon blijven genieten van hun handen terwijl ze naar alle voorbij trekkende mensen keek.
Voorzichtig gleed Elvira met 2 vingers via de lipjes in het kutje van Kim en begon haar daar speels te strelen, gadegeslagen door Ruud.
“Je kan het niet zien maar Ruud zit te kijken hoe ik met mijn vingers in je zit!” sprak Elvira Kim bij.
“Kijk maar weer uit dat Elvira met die vingers je gevoelige plekje niet opzoekt!” was de hint van Ruud en zag Kim meteen naar Elvira kijken.
“Zo ben ik niet Ruud, dat zou pas gemeen zijn!” verdedigde Elvira zich en draaide Kim weer om maar nu zover dat ze met haar billen op hun benen lag, haar schouders op de grond en keek beurtelings beiden aan.
Ruud knoopte haar jurk los tot onder haar borsten en hield die vervolgens in zijn handen om met zijn vingers zachtjes in haar tepels te knijpen.
“Kijk El, zie je hoe hard haar tepels zijn! Zou Kim het lekker vinden?” daagde Ruud zijn vrouw uit.
“Ik ken geen enkele vrouw die, net als Kim, zulke harde tepels heeft wanneer ze het niet lekker vindt. Ik denk dat onze Kim geil is!” antwoordde Elvira die intussen alweer met haar vingers door het kutje van Kim gleed.
“Je borsten zijn verschrikkelijk mooi Kim” gaf Ruud aan en streelde ze om en om liefdevol.
“Die zijn zeker mooi!” bekende ook Elvira en gleed met haar andere hand ook over de borsten van Kim.
Kim merkte dat Elvira haar vingers uit haar kutje liet glijden en haar borsten losliet en opende haar ogen om te kijken wat er aan de hand was.
Toen ook Ruud haar tepels losliet voelde ze hoe beiden haar benen vastpakten en langzaam omhoog trokken naar haar borsten. Toen ze haar benen niet verder door konden buigen keken Ruud en Elvira naar de kut en de billen van Kim waarna Ruud weer begon om met zijn vinger over haar kontje te cirkelen terwijl Elvira met 2 vingers weer diep doorgleed in haar kutje.
Kim probeerde nog om haar benen naar beneden te brengen maar voelde direct de vingers van Elvira op haar G-spot.
Tergend traag masseerde Elvira haar gevoelige plekje en keek Ruud naar haar knijpende kontje en hoorde Kim beiden elkaar weer op de hoogte houden terwijl ze al naar elkaars handen keken.
Kim legde haar handen op Ruud en Elvira en wist wat deze mensen met haar gingen doen.
“Je moet denk ik stoppen Elvira, kijk eens wat je doet. Je bent zo gemeen bezig met onze Kim dat haar kutje vol begint te lopen met haar sappen. Is dat nu echt wat je wilt?” vroeg Ruud liefjes.
“Moet ik stoppen Kim?” vroeg Elvira meteen en zag Kim, met vragende ogen, naar Ruud kijken .
“Ga maar verder El. Het zal wel goed zijn!” gaf Ruud aan, keek in de troebele ogen van Kim en maakte voor haar ogen zijn middelvinger goed nat en liet die haar zien.
“Zou Kim het koud hebben? Ik merkte een rillend bij haar” verraadde Elvira de geile gevoelens die sterk opkwamen bij Kim.
“Dat kan je het beste met je vingers voelen. Als haar plekje warm is dan is er niets aan de hand” speelde Ruud het spel mee en maakte voor alle zekerheid nogmaals zijn vinger drijfnat.
Toen hij zag dat Elvira de G-spot van Kim begon te bewerken en hoe Kim met haar heupen begon te bewegen legde hij zijn vinger tegen haar kontje en voelde de knijpende bewegingen.
Steeds geraffineerder gleed Elvira over de G-spot van Kim en de eerste harde kreunen waren hoorbaar.
Zachtjes gleden de vingers van Elvira in een constant tempo over het gevoelige plekje, bleef de G-spot van Kim bewerken en keek toe hoe Ruud zijn vinger diep in haar kontje drukte waarna ze samen zagen hoe de kutsappen van Kim tussen haar billen liepen.
Elvira vingerde Kim met dezelfde snelheid door en Ruud paste zijn bewegingen in haar kontje erop aan en keek belangstellend toe hoe steeds meer spetters uit de kut van Kim over hun heen kwamen.
Volstrekt machteloos lag Kim met opgetrokken benen én ver uit elkaar gehaalde knieën schaamteloos open voor Ruud en Elvira en kon haar orgasme met geen mogelijkheid meer tegenhouden.
Een langgerekte kreun ging over naar een vreselijke gil en gaf Kim eindelijk toe aan een daverend orgasme en spoot sissend haar sappen ongecontroleerd over de hand van Elvira en ook Ruud zag hoe het vocht in stralen tussen Kim’s billen liepen.
Hiervan maakte Ruud weer gebruik en vingerde Kim zo snel- en diep mogelijk in haar kontje waarbij hij geholpen werd door zijn vrouw die het klitje van Kim blootlegde en ook die begon te bewerken.
Dit werd teveel voor Kim en probeerde gillend en krijsend van geilheid zelfs tijdens haar voortrazend orgasme zich te bevrijden uit hun handen.
Wild bewoog Kim haar hoofd heen en weer en zocht met haar handen bij beiden enige hulp maar Ruud en Elvira waren op elkaar ingespeeld en hielden Kim vast in haar enorme orgasme en lieten haar keer op keer klaarkomen.
Ineens voelde Kim dat haar benen naar beneden werden begeleid en lag met kloppend hart bij te komen.
“Er waren fietsers die naar je gekeken hebben toen je klaar bleef komen Kim! Maar… wie wil er water?” vroeg Elvira nadat ze haar vingers had laten drooglikken door Ruud.
“Van jou? Want Kim zal op dit moment niet in mijn mond kunnen plassen!” lachte Ruud.
“Dan ga je maar op je rug liggen!” kwam Elvira hem tegemoet waarna Kim razend snel positie nam en zag hoe Elvira met haar kut op de mond van Ruud ging zitten.
Toen Kim de hand van Elvira vasthad keek ze naar de kut van Elvira en zag hoe ze in de mond van Ruud plaste waarbij ze met haar heupen iets omhoog kwam om het Kim nog beter te kunnen laten zien.
“J e s u sssssssssss” kreunde Kim verrukt en zag de sappen van Elvira in de mond van Ruud- en langs zijn gezicht lopen waarna ze zich iets omdraaide, het sportbroekje van Ruud naar beneden trok en met haar gezicht op zijn been ging liggen.
Zonder zijn lul met haar handen aan te raken legde ze haar lippen over zijn eikel en begon met haar hoofd over zijn lul te glijden.
“Heerlijk zoals Kim me pijpt El. Met haar tong glijd ze over mijn eikel of zuigt erop. Als je kijkt zie je hoe ze haar hoofd gebruikt om me te pijpen en niet alleen haar mond” kreunde Ruud en streelde haar haren terwijl Elvira zachtjes haar arm vasthield.
Op alle mogelijke manieren pijpte Kim rustig door en schudde met haar hoofd ten teken dat ze niet gestoord wilde worden, toen Ruud probeerde om haar mond van zijn lul te halen.
“Ik voel zijn lul kloppen!” mompelde Kim met volle mond tegen Elvira, pakte zijn lul meteen vast en trok Ruud in haar mond af.
“Kim, ik gaaaaaaa klaaaaaar komennn” kreunde Ruud en voelde hoe Kim de druk op zijn eikel verhoogde en hem stevig pijpend aftrok.
Straal na straal spoot Ruud in haar mond en even zoveel keren moest Kim slikken om uiteindelijk haar mond te openen om te laten zien dat ze alles had ingeslikt.

Toen de rust weer was teruggekeerd ging Kim op haar buik liggen en keek recht onder het korte rokje van Elvira, kroop iets naar voren en gleed met haar handen onder het rokje en trok haar string uit.
Ruud keek toe hoe Kim zijn vrouw lag te beffen.
Toen Kim Ruud zag knikken ging ze op haar knieën zitten en hielp hem om de benen van Elvira omhoog te trekken en zag hoe die wijdbeens op haar plek werden gehouden door Ruud.
Meteen opende Kim de aanval op de G-spot van Elvira en nam niet alleen die onderhanden maar ook gelijktijdig haar klitje.
“Let je nu ook op Ruud!” hijgde Kim van inspanning en met dit overweldigende gevoel in haar kut én in die houding was de strijd voor Elvira snel beslist en was het nu Kim die Elvira in een constant voordurend orgasme hield totdat ze uitgeput aangaf dat ze moesten stoppen.

Na enige tijd zaten ze tegen het muurtje met Kim tussen hun in die tegen hun aanhing terwijl ze stilletjes masturbeerde.
De ene keer drukte ze haar tong in de mond van Ruud en daarna in die van Elvira en wist dat ze zich mocht overgeven aan haar eigen gevoelens zonder dat ze zou worden gestoord en kwam stilletjes maar trillend klaar op haar vingers en keek beiden aan.
“Zo fijn om je te zien genieten lieverd” zei Elvira en trok Kim weer tegen zich aan.

Maar ook aan een weekend komt een einde.
“Ik leg een extra huissleutel alvast op de tafel” zei Elvira tegen Ruud.
“Jaaa, fijn dat je eraan denkt” antwoordde Ruud en trok zijn vrouw tegen hem aan.
“Denk je dat ze het zal doen?” vroeg hij zachtjes.
“Die beslissing laten we aan haar over toch. Ze hoort bij ons en wij bij haar” gaf Elvira aan en was het wachten op Kim die uit de douche kwam en koffie aangereikt kreeg.
“Zo, Elvira en ik moeten ruiterlijk toegeven dat dit weekend voorbij is gevlogen. We zijn meer dan blij dat we de andere kant van Kim kennen!” bekende Ruud.
“Mag ik dan nog een keer langskomen?” vroeg Kim ineens nerveus en onzeker.
“Wij zouden dat fijn vinden, maar jij beslist!” ving Elvira Kim op.
“Dan kom ik nog een keer terug. Het was gezellig en fijn” bekende een andere Kim dan die ze kenden.
“Wanneer dacht je dan weer langs te komen?” haakte Elvira in en zag Kim verlegen kijken.
“Dan kom ik vanavond weer” lachte Kim nerveus.
“Het weekend was je dus bevallen. Was dit wat je met je tekeningen wilde uitdrukken?” vroeg Elvira door.
“Ja, dit weekend heeft alles wat ik fantaseerde en wilde, waargemaakt”.
“We zijn blij om dat te horen want je hebt ons iets gegeven wat onmogelijk is” bekende Elvira en zag Kim opkijken.
“Dus als ik weer langskom dan doen we het nog eens?” vroeg Kim nog steeds verlegen.
“Ik schenk even de koffie in en als jij in de huiskamer dat zilverkleurig plaatje wat op de tafel ligt wilt pakken dan zijn we gelijk klaar” zei Elvira die opstond en koffie ging inschenken.
Ook Kim stond meteen op en kwam met de huissleutel terug te keuken in.

“Bedoel je dit?” vroeg Kim
“Dat is het enige zilverkleurige ding op de tafel inderdaad en die is voor jou en alleen voor jou. Dus nooit vragen of je welkom bent, je komt, doet de deur open en je bent thuis” legde Elvira uit.
“Eigenlijk wil Elvira zeggen dat je hier hoort. Wij bij jou en jij bij ons! Als het aan ons ligt is dit je nieuwe huis” trad Ruud op om Kim te helpen.
“Bij jullie intrekken?” glunderde Kim ineens.
“Ja” gaf Elvira aan.
“Maar mag ik dan ook bij jullie slapen. Ik heb geen eigen kamer nodig” gaf Kim bijna kinderlijk aan.
“Mag? Moet! We zijn samen met elkaar, maar je krijgt wel een eigen kamer! Een kamer waar je een atelier van kan maken voor je tekeningen maar slapen doe je bij ons!” gaf ook Elvira met een glimlach aan.
“En als ik vrienden op bezoek krijg dan zullen ze zien dat ik alleen een atelier heb maar geen eigen kamer heb en dus bij jullie slaap. Eindelijk hoef ik me nergens meer voor te schamen” glunderde Kim.
“Je hebt gezien dat schamen nergens voor nodig is. Je gaat een netwerk opbouwen om op termijn je tekeningen tentoon te stellen. Vanavond praten we verder, want ik moet weg!” gaf Ruud aan.
“Dan gaan Kim en ik naar haar woning om de verhuizing alvast voor te bereiden. Wij pakken de auto en jij gaat maar op de motor!” ging Elvira erop in.

Toen Ruud later al lang en breed thuis was kwamen de meiden thuis en kreeg hij alles te horen.
“En Elvira heeft de huur opgezegd. Als ik binnen 3 dagen weg ben hoef ik niets meer te betalen.
“Dan bel jij morgen de administratie om te zeggen dat je om redenen 2 weken vrij neemt” ging Elvira verder in haar coördinerende rol. Zittend aan de Whisky en rum werd er voor meerdere dagen een dagplanning opgesteld en liep de avond ten einde.
Na het douchen kropen ze in bed maar dat was dan ook alles. De hectiek van de dag en het weekend had z’n tol geëist maar na de verhuizing kwam de nodig rust weer terug.

“Het is vandaag slecht weer. Laten we naar de woonboulevard gaan en Kim een tekenmeubel laten uitzoeken!” stelde Elvira voor en keek naar Kim die met koffie de kamer in kwam lopen.
“Ik ben even koffie halen en ik hoor mijn naam alweer!” lachte Kim die net als alle andere dagen slechts in haar slipje rondliep door het huis.
“Inderdaad, Ruud en ik hadden het er net over dat we een paar dagen achter elkaar niets met elkaar hebben gedaan en ik ben zo langzamerhand weer zo geil als boter geworden. En helemaal wanneer ik je steeds in die kleine broekjes rond zie lopen” antwoordde Elvira.
“Na terugkomst gaan Kim en ik je daarvan afhelpen. Tot die tijd houd je je lipjes tegen elkaar!” lachte Ruud en gleed met zijn hand in het broekje van Kim en keek zijn vrouw uitdagend aan.
“Ruud, haal je vingers uit haar broekje! Ik moet ook mijn lipjes bij elkaar houden!” klaagde Elvira meteen.
Met haar arm om de schouder van Ruud keek Kim lachend naar Elvira, ging iets door haar knieën en liet Ruud zijn vingers door haar kutje glijden.
“Zo lekker is dit El, heerlijk, zo jammer dat jij het niet mag voelen” glimlachte Kim die haar geilheid snel voelde opkomen.
“Even Kim proeven!” gaf Ruud aan en terwijl ze voor Elvira bleven staan haalde Ruud keer op keer zijn vinger door het kutje van Kim en likte evenzoveel keren zijn vinger opzichtig voor de ogen van Elvira af.
Terwijl Kim een vinger in haar kutje had ging ze stapje voor stapje naar Elvira, zette een been tegen haar heup en wachtte af.
“Even je broekje opzij doen om te kijken wat Ruud doet” hijgde Elvira van spanning en zag de vinger van haar man over het klitje van Kim glijden.
“Mag Elvira ook even proeven?” vroeg Ruud.
“Zal ik het doen?” vroeg Kim ontwijkend.
“Doe maar. Eigenlijk heeft ze het wel verdiend!” kwam Ruud zijn vrouw tegemoet.
“Heel even dan!” gaf Kim lachend aan, opende haar benen nog verder en trok Elvira zachtjes aan haar haren tussen haar dijen.
Ruud haalde zijn vinger weg, ging achter Kim staan en hield met 2 handen haar kutje open om zijn vrouw Kim te laten likken.
“Wat heb ik dit gemist” hijgde Elvira.
“Ga maar even door maar laat Kim niet klaarkomen. Dat mag je doen als we terugzijn” gaf Ruud aan en voelde Kim trillen van geilheid.
“Klaar!” opperde Ruud toen hij Kim steeds onregelmatiger hoorde ademen, haalde zijn vrouw tussen haar dijen en deed het slipje goed .

Niet veel later waren ze aangekleed, vulde Kim 3 plastic drinkflessen en gingen op pad.

Winkel voor winkel werd benaderd, een keuze gemaakt en de tekentafel voor Kim besteld waarna ze eindelijk naar huis konden.
“Weg van dit industrieterrein, snel naar huis!” gaf Elvira, lopend naar de auto, moe van alles aan.
“Wacht eens!” gaf Kim ineens aan en hield stil.
Verbaast keken Ruud en Elvira naar Kim.
“Wat is er? Iets vergeten?”.
“Nee, niets vergeten!” glimlachte Kim een beetje gespannen, trok haar rokje omhoog, keek Ruud en Elvira aan, deed haar slipje opzij, opende haar benen en glunderde toen ze ineens begon te plassen op straat.
“Ohhhh Ruud, kijk weer eens” hijgde Elvira meteen en keek samen met haar man hoe Kim bleef plassen.
Eerst met een flinke boog op straat en nadien liet ze haar sappen gewoon langs haar benen lopen.
Toen ze uitgeplast was liet ze beiden nog even kijken om daarna 2 flessen te pakken en die leegspoot op haar kut en over haar benen en voeten.
“Zo lekker dat water! Maar waar wachten jullie eigenlijk op?” vroeg Kim onschuldig, nam beiden bij de hand en liep naar de wagen.
“Jij gaat met Kim achterin zitten en wijs Kim maar op haar plek! Plassen op straat! Wat een gek!” zei Ruud, opende het portier en liet beiden instappen.
Rustig keek Ruud even toe hoe Elvira meteen de benen van Kim uit elkaar haalde, haar slipje opzij deed en strelend over haar lipjes gleed naar haar kutje.
Beetje bij beetje ging Kim er goed voor zitten zodat ze Elvira alle ruimte gaf om met haar te spelen.
“Haal ook haar borsten uit haar shirt” attendeerde hij Elvira maar zag dat Kim meteen haar topje omlaag trok en haar borsten eroverheen liet hangen.
“Ik wil haar onderweg horen kreunen en smeken!” gaf Ruud aan, stapte in en reed weg toen hij de binnenspiegel had gesteld op de achterbank.
Tijdens het rijden zag hij bij de verkeerslichten de mensen in hun auto kijken en een paar zagen niet alleen de borsten van Kim voor het raam maar ook dat die werd bespeeld door een andere vrouw zodat Ruud steeds met sterk verhoogde snelheid bij de verkeerslichten wegreed.

“Toe help me Ruud!” kreunde Kim toen ze het vingertopje van Elvira steeds over haar klitje voelde glijden.
“Ik help je niet dus Elvira moet het doen”.
“Toe nou Ruud, ze streelt steeds met haar vinger over mijn klitje” steunde Kim van geilheid en keek via de binnenspiegel naar Ruud.
“Elvira, haal je vinger uit Kim en speel met je eigen klitje. Die heb je niet voor niets!”
“Oké, oké, oké, ik mag ook niets!” gaf Elvira aan, ging scheef op de achterbank zitten, deed haar slipje opzij, zakte tegen Kim aan en begon te masturberen waarbij ze een tepel van Kim in haar mond nam.
“Ruud, het lijkt net of ze luistert maar heeft wel mijn tepel in haar mond en ik voel haar tong er steeds over heen gaan. Ze blijft gewoon met me bezig!” hijgde Kim.
“We zijn bijna thuis lieverd. Dan zullen we Elvira zeggen hoe we daar over denken” en zag in de binnenspiegel hoe Kim en Elvira aan het vrijen waren.
Zelfs toen ze al voor het huis stonden was Elvira nog aan het masturberen en werd bekeken door Kim.
“Kom dames, we staan al een half uur voor de deur” overdreef Ruud, stapte uit en haalde de kleine spullen voor Kim uit de wagen.
Eindelijk kwam Elvira tot leven en stapte ook uit zodat Ruud vol tegen het opzij getrokken slipje van zijn vrouw keek. Haar lipjes glinsterden in het zonlicht van het kutgeil.
Ook Kim trok haar shirtje terug over haar borsten en deed haar slipje goed, stapte uit en opende alvast de deur.

“Moet Elvira niet douchen?” vroeg Kim direct na binnenkomst.
“Laten we maar met haar meegaan. Voor we het weten ligt ze op bed weer te masturberen Kim. Je zag het haar nota bene zelfs in de wagen al doen”.
“Je moet voor mij opkomen en niet voor Kim. Waarom zei je niets toen Kim op straat plaste?” bracht Elvira naar voren.
“Dat is iets heel anders. Kim moest gewoon nodig plassen en kon het niet ophouden. Maar jij zat bewust haar te plagen met je vingertopje op haar klitje. Kim is onschuldig en jij hebt je eigenlijk misdragen” ging Ruud door en zag hoe Kim Elvira al tussen haar benen had staan en haar begon uit te kleden.
Toen Kim als laatste het slipje van Elvira naar beneden trok boog ze iets naar voren en kuste haar buik, stopte en keek Ruud aan.
“Ik ruik haar kut. Ze is opgewonden!” sprak Kim en wenkte Ruud om dichterbij te komen.
“Ruik jij ook eens!” vroeg Kim en ook Ruud rook op zijn gemak de geile geuren uit de kut van zijn vrouw.
“Dit kan toch niet de bedoeling zijn!” kreunde Elvira van ingehouden geilheid.
“Jullie kunnen toch niet zomaar ruiken aan mijn kut!” ging Elvira overstuur verder en was zich niet eens bewust dat Kim al een tijdje haar borsten in haar handen hield.
“Kim heeft anders wel gelijk. Je ruikt naar sex en dat komt omdat je in de wagen hebt gemasturbeerd. Onze Kim en ik ruiken je sappen. Dat betekent dat je op het stoeltje moet!” sprak Ruud zachtjes.
“Als ze in het stoeltje zit zal ik dan haar kutje drooglikken? Dan zijn die opgewonden geuren tenminste weer weg” bood Kim belangeloos aan.
“Nooit zelf aan gedacht maar het is een goed plan” zei Ruud en ging akkoord met het voorstel van Kim en zag die zichzelf uitkleden.
Toen ook Kim naakt in de kamer stond liep ze naar Ruud toe, hield met haar vingers haar kutje uit elkaar en gaf aan: “kijk Ruud, dat knopje hier heeft Elvira gevoelig en hard gemaakt met haar vingers!”.
“Laten we het er maar niet meer over hebben Kim. Het is al erg genoeg dat ik het weet en nu laat je je geile klitje ook nog eens zien. Kijk eens wat dat teweegbrengt bij me!” gaf Ruud aan, kleedde zich uit en liet zijn harde lul aan Kim zien.
“Dat is toch ook de schuld van Elvira?” vroeg Kim liefjes, nam zijn lul in haar hand en trok hem zachtjes voor de ogen van Elvira af.
Terwijl Kim Ruud bleef aftrekken wenkte ze Elvira naderbij en opende met haar andere hand het kutje en keek er, samen met Ruud naar.
“Kijk eens naar de binnenkant van haar dijbeen. Ik zie iets glinsteren!” gaf Kim aan en zakte op haar knieën.
Toen ze de lul van Ruud in haar mond had legde Kim haar hand op de billen van Elvira en keek nadrukkelijk naar het kutje.
“Neeeee!” zei Kim ineens, liet de lul van Ruud uit haar mond glijden toen ze zag dat Elvira weer wilde gaan masturberen.
“Ze flikte het bijna weer!” gaf Kim aan.
“We gaan Elvira een puppy training geven. We gaan haar leren luisteren en als ze dat kan mag ze als beloning plassen en mag ze een snoepje in haar mond” gaf Ruud aan en vertrok met beide meiden naar de badkamer waar hij het stoeltje op de hoogste stand zetten en Elvira erop hielp.
“Ik ga haar kutje droogmaken met mijn tong. Als dat klaar is mag ze even plassen en daarna gaan we haar helpen” sprak Kim, legde de benen van Elvira in de beugels en ging tussen haar benen staan.
Niet veel later gleed haar tong door de druppelende kut van Elvira en nam, bekeken door Ruud, daar alle tijd voor.
“Ze doet het erom Ruud! Ze zegt wat over mij maar ze druppelt zelf. Ik kan haar niet drooglikken zo erg lekt ze” mompelde Kim met de spleet van Elvira in haar mond.
“Het is onbegonnen werk dus. We moeten een oplossing daarvoor vinden” bekende Ruud die Kim naar hem toetrok en met open mond begon te vrijen.
“Stoppen jullie nou, ik ben zo geil” kreunde Elvira verslagen.
“Ze is geil! Hoor je dat!” lachte Kim.
“Dan moet je haar klitje weer likken. Doe het zachtjes en leg je hand op haar buik” instrueerde Ruud Kim waarna Kim zich terugtrok tussen de dijen van Elvira en met haar volle tong begon te likken.
Rustig gleed Kim door het natte kutje en likte haar voluit. Ook haar klitje waar ze steeds meer tijd aan spendeerde.
Toen Kim zag dat Elvira schuin op het stoeltje ging zitten wist ze dat die aan het vrijen was met haar man en likte en vingerde Elvira rustig door en gebruikte de vingers van haar andere hand om het kontgaatje van Elvira te stimuleren.
Opeens hoorde Kim: “Ruud, ik ga plassen. Ik ga over Kim plassennnnnnn!!!!!”
Meteen voelde Kim de hand van Elvira in haar nek en opende haar mond en voelde Elvira in haar mond én over haar gezicht plassen.
“Plas maar lieverd. Kim zorgt voor je, Plas maar in de mond van Kim” dreef Ruud de spanning op en opeens begon Elvira te kreunen en kwam vrijend met haar man intens klaar waarbij ook zij tijdens het klaarkomen een vinger van Kim diep in haar kontje voelde.
Nog steeds met volle tong likte Kim het klaarkomende kutje van Elvira en bleef haar anaal vingeren totdat die was uitgeplast en volledig was klaargekomen.
Pas daarna trok Kim haar vinger tussen de billen van Elvira vandaan, kuste haar tussen haar benen en gleed langzaam met haar tong over haar buik naar haar borsten om vervolgens op haar stijve tepels te zuigen.
Al die tijd zat Ruud met de tong van zijn vrouw in z’n mond te vrijen en probeerde zoveel mogelijk te kijken naar Kim die zich uiteindelijk terugtrok en vermoeid bleef staan kijken naar het vrijende stel voor haar.
“Daar was ik weer aan toe!” hijgde ook Kim nog na, hielp Elvira uit het stoeltje en trok haar mee op de grond.
“Nu is Ruud aan de buurt” regisseerde Kim, pakte de hand van Ruud en hield die zonder verdere instructies vast en zagen beide vrouwen hoe Ruud zijn half stijve lul in zijn handen hield en die hun aanbood. Eerst nam Kim zijn lul in haar mond en daarna Elvira en wisselende dat steeds af zonder Ruud te pijpen.
Opeens klemde Kim haar mond om zijn lul toen ze merkte dat Ruud begon te plassen en even later opende ze haar mond ver open zodat Elvira kon zien hoe haar man met een stevige straal in de mond van Kim spoot en moest zelfs haar mond openen toen Kim zijn lul vastpakte en die in haar mond begeleidde zodat ook Elvira werd volgespoten in haar mond en over haar gezicht.
Toen Kim zijn lul weer aangeboden kreeg was Ruud uitgeplast en kon Kim hem beginnen te pijpen en werd geholpen door Elvira die zijn ballen in haar handen nam en keek naar de keiharde lul van haar man in de mond van Kim.
Ook Elvira opende haar mond toen Kim zijn lul weer met hem deelde en pijpte haar man smakkend.
“Ik zat net met mijn vinger tussen de billen van Elvira maar ik wil zien hoe je haar anaal neukt. Ik wil de harde lul in- en uit haar kontje zien glijden!” gaf Kim haar voorkeur uit, trok Elvira gewoon zonder waarschuwing van de lul van haar man en hielp haar op te staan.
Na het afdouchen vertrokken ze naar de slaapkamer.
Toen Elvira op bed ging liggen werd ze meteen bij haar heupen vastgepakt door Kim en op haar buik gelegd.
Zowel Ruud als Kim trokken haar knieën uit elkaar en niet veel later zat Elvira op haar knieën op bed, met haar borsten op het matras.
“Hier wil ik je in zien glijden met je lul. Ik wil zien hoe je haar kontje met je eikel opent en jezelf klaarneukt. Als je klaarkomt moet je alleen je eikel in haar kontje laten zitten zodat ik kan zien dat je haar volspuit” hijgde Kim al van de oplopende spanning.
“Wacht even Ruud” gaf Kim aan en ging naast de heupen van Elvira zitten, plaatste haar rechterbeen over de schouders van Elvira, haar linkerbeen legde ze over haar beide benen om vervolgens haar linkerhand op haar billen te leggen en controleerde zwijgend of ze met haar rechterhand goed bij het klitje van Elvira kon komen.
Er was weer geen enkele kans om los te komen van Kim op deze manier en hiervan genoot Elvira nog meer en streelde Kim, tijdens het wachten op Ruud, Elvira zachtjes tussen haar billen en over haar lipjes zodat ze zeker wist dat ze er goed “voorzat”.
Toen Ruud terug in bed kwam gaf hij de vaseline aan Kim die flink veel uitsmeerde tussen de billen van Elvira om daarna ook veel vaseline in het kontje te smeren.
Om Elvira te plagen drukte ze meerdere malen haar vinger diep door en keek hoe Ruud ook zijn lul insmeerde.
“Elvira kan je ontvangen Ruud. Kijk maar” gaf Kim aan en drukte moeiteloos 2 vingers bij Elvira naar binnen en vingerde haar anaal verder maar moest plaats maken voor de staalharde lul van Ruud zodat Kim de billen van Elvira uit elkaar haalde om alles goed te kunnen zien.
Terwijl Ruud naar Kim keek zette die zijn eikel op het kontje van zijn vrouw en keek oplettend hoe zijn eikel millimeter voor millimeter doordrong en hield Kim Ruud tegen toen hij met zijn eikel halverwege haar kontgaatje zat.
“Ik wil dit beeld in me opnemen!” hijgde Kim.
“Dat is niet nodig want als je achter je kijkt ligt de camera er nog!” gaf Ruud aan waarna Kim opzij helde, de camera pakte om na het instellen een detailfoto te maken van de eikel in het kontje van Elvira, helde zo ver als mogelijk achterover en maakte een foto van het lichaam van Ruud.
“Daar ga ik ook een tekening van maken” gaf Kim aan maar haalde de lul van Ruud uit het kontje van zijn vrouw en liet hem opstaan.
“Ik kan geen foto maken dus dat moet jij doen. Maak een foto waarop je Elvira en mij duidelijk kan zien. Als ik ga tekenen dan combineer ik mijn gemaakte foto’s met die je gaat maken. Het totale beeld geef ik in mijn tekening weer. Dus ik zal op termijn niet alleen mijn lichaam, kut en tieten tentoonstellen maar ook jullie! En wees niet bang voor herkenning. Zelfs als we in de expositieruimten aanwezig zijn herkennen de meeste mensen ons niet eens. Hooguit enkele insiders en die begrijpen weer hoe de tekeningen artistiek tot stand zijn gekomen” legde Kim uit.
“Je mag ons tekenen zoals jij dat wilt. Ik heb niet een hele dag gelopen voor niets. Maar nu wil ik Ruud in mijn kont hebben” gaf Elvira ongeduldig aan, voelde de eikel van Ruud weer tot halverwege haar kontje en hoorde de camera klikken toen Kim foto’s maakte toen Ruud steeds dieper in haar doorgleed tot aan zijn buik.
“Zo, ik ben er klaar voor” gaf Kim aan en legde de camera meteen weg en concentreerde zich op de gespleten kont van Elvira.
“Jij benttt errrr kkklaaaar voooorrr????” kreunde Elvira die de traag neukende lul van Ruud in haar kont voelde doorglijden.
“Ja, artistiek Nederland gaat nu eenmaal voor en je ziet het: “Ruud zit tot aan zijn gevulde ballen in je uitdagende kont. Ik kan eindelijk kijken hoe gespannen je kontje is met zijn lul recht in het midden”.
“Het wordt steeds gekker hier” kreunde Elvira die ineens de hand van Kim langs haar knieën, via haar lies naar haar kut voelde glijden en haar ring- en middelvinger diep doordrukte, haar hand samen kneep zodat Kim haar in feite bij haar kut vasthield.
“Zzzoouu jjij daaar eeennns wat van wwillen zegggen Ruud, innn plaatssss van schaamteloosss mijn kontjeee te neukeennnnn!” stamelde Elvira.
“Wat dan?” hijgde Ruud die zijn handen op haar heupen hield.
“Zee knijppt met haar handddd in mijn spleett en trekkttttt iets aan mijn kkkkkkutttttt zodat ikkkkkkk je lul nog bbbeter kan voelen in mmmijn kontje” gaf Elvira, happend naar adem aan.
“Je hoeft niet alles te zeggen tegen Ruud” gaf Kim aan en ineens begon Elvira aanhoudend hard te kreunen en bewoog haar lichaam naar alle kanten.
“Ik vond het net al een geil gezicht om je zo op Elvira te zien zitten maar ik weet niet wat je doet maar nu blijkt wel dat je al een plan had” lachte Ruud en helde voorover om met Kim te vrijen.
Even trok Kim zich terug, verzamelde haar speeksel en liet dat in zijn mond lopen die zich daarna weer richtte op het kontje van zijn vrouw.
Langdurig en op hun gemak werd Elvira uitgebreid anaal geneukt en bleef hard kreunen op het vingertopje van de wijsvinger van Kim die al die tijd rustig het klitje bleef masseren.
Toen Elvira plotseling met haar schouders omhoog wilde komen drukte Kim haar meteen terug met haar rechterbeen en dwong Elvira in dezelfde houding te blijven liggen.
“Ze gaat zo klaarkomen Ruud. Let je op. Zij mag klaarkomen en jij niet. Als ze klaarkomt dan druk je je lul maximaal in haar kont en houd die dan stil terwijl je haar heupen tegen je aandrukt” sommeerde Kim ronduit en ineens kwam Elvira schreeuwend-, vloekend- en stuiptrekkend klaar en spoot haar sappen langs de vingers van Kim naar buiten.
De druk in haar lichaam werd te hoog door de stijve lul van Ruud en de martelende vingers van Kim en merkte dat er aan die marteling geen einde kwam omdat Kim er niet aan dacht om ook maar even te stoppen.
“Ik had je beloofd dat je kon klaarkomen El en dat ga je ons laten zien” fluisterde Kim en knikte naar Ruud dat hij verder kon gaan.
Terwijl ze weer anaal werd geneukt voelde Elvira tot haar afgrijzen de vingers van Kim ineens op haar G-spot en het aanhoudend kreunen en gillen ging weer door de kamer.
Opnieuw kwam Elvira binnen korte tijd schreeuwend klaar en het gevoel in haar lichaam was extreem.
Zonder dat er werd gesproken neukte Ruud Elvira fel in haar openstaande kontje en bleef Kim de G-spot tergen maar toen ze voelde hoe Kim ook nog eens met haar andere hand tussen haar benen gleed om haar klitje te masseren werd het zwart voor haar ogen en kwam Elvira alleen nog maar klaar. Steeds meer en meer verdween het gevoel in haar kut die steeds gevoeliger werd en gaf haar verzet op en liet zich noodgedwongen aanhoudend klaarmaken.
Ongecontroleerd spoot ze bij elke aanraking het vocht uit haar kut en liepen de tranen over haar wangen.
“Gezellig he, zo met ons allen” genoot Kim sadistisch.
“Ik ga klaarrrkomennn Kim, ik wil spuitennn” kreunde Ruud, haalde zijn lul uit het kontje van zijn vrouw en drukte slechts het topje van zijn eikel tussen haar billen en spoot straal na straal in het kontje van zijn nog steeds klaarkomende vrouw en toen hij uitgespoten was zakte hij weer tot aan z’n buik tussen haar billen.
Eindelijk haalde Kim haar vingers uit Elvira, probeerde zo goed als kwaad, geholpen door Ruud haar been van de schouders van Elvira te halen en kon weer met enige hulp gaan staan.
“Heerlijk” bekende Kim en kuste Ruud en duwde zowel Ruud als Elvira op hun zij op het matras en opende de benen van Elvira.
“In het begin was ik haar aan het drooglikken en nu kan ik weer opnieuw beginnen” zei Kim en even later was Elvira weer aan het kreunen en likte Kim ook het beetje zaad weg dat langs de lul van Ruud naar buiten liep.
Nog snel ging Kim met Elvira vrijen, trok zich daarna helemaal terug en zag de sporen op het matras van de slachtpartij die ze had aangericht in de kut van Elvira.
“Hier kom ik trouwens nog op terug Kim” zuchtte Elvira die weer met Kim begon te vrijen en nestelde zich daarna in de armen van Kim en nam een tepel in haar mond.
Kim draaide langzaam zich verder op haar rug, pakte de hand van Ruud en trok ook hem tegen haar aan, pakte haar andere borst vast en drukte die in zijn mond.
Alle drie waren ze aan het bijkomen en genoten van hun leventje.
“Morgen ben je al weer een week bij ons!” gaf Elvira ineens aan.
“Gaat snel he!” beaamde Kim zachtjes.
“Al spijt?” glimlachte Elvira terwijl ze het gezicht van Kim streelde.
“Het lijkt alsof ik al jaren bij jullie woon”.
“Heerlijk voelt het. Blij dat je er soms bent!” antwoordde Elvira.
“Soms?”
“Soms ja. De keren dat je met je vingers over mijn G-spot en klitje gaat zijn gruwelijke tijden voor me”.
“Al vergeten wie ermee was begonnen? Dat was, voordat je het vergeten bent, jij die mijn kut zo onder handen had genomen. Toen ik hier voor het eerst kwam was ik een onschuldig jong meisje” kwam Kim voor zichzelf op en merkte dat beiden steviger op haar tepels zogen.
“Ik wil Kim weer zien klaarkomen. Ik wil van haar genieten!” gaf Ruud ineens aan.
“Vertel Kim, je hoort dat je moet gaan klaarkomen maar jij mag ons vertellen op welke manier je dat wilt. We zijn in een goede bui maar nadat je klaar bent gekomen op jouw manier zul je de andere keren klaarkomen op onze manier. Zeg het maar!” lachte Elvira verliefd.
“Kom met je spleet op mijn mond zitten en trek mijn benen omhoog. Dan wil ik dat je een vibrator voor mijn klitje gebruikt en een andere voor mijn kut. Ruud moet mijn kontje likken” gaf Kim zonder omwegen aan en meteen kwam er beweging in de kamer zodat Kim al snel in de juiste houding lag met de gevraagde speeltjes in haar kut.
Ruud pakte haar beide handen vast en begon Kim anaal te likken maar liet ook zijn tong langs haar beiden lipjes glijden om haar sappen te proeven.
Na 10 minuten genieten rolde Kim in een ontspannen liefdevol orgasme en liet dat zachtjes horen wetend dat ze het gezicht van Ruud weer had volgespoten.
“Pas een week!” zuchtte Kim toen de vibrators uit haar klaargekomen kutje werden gehaald en weer met haar benen op bed lag waarna ze onder de douche vertrokken.
Nog dezelfde nacht werd Kim wakker met de lul van Ruud in haar mond. Automatisch begon ze hem te pijpen en terwijl haar buikje werd gestreeld door Elvira liet ze Ruud in haar mond klaarkomen.

De volgende ochtend werden ze wakker en gingen de douche in. Kim ging op op de vloer haar rug liggen en trok Elvira met haar kut op haar mond.
Enkele seconden later plasten beiden vrouwen gelijktijdig in elkaars mond en vertrokken na het douchen weer naar de ontbijttafel.

Om 11u komen de goederen van Kim. Dus dan weet je alvast dat we aangekleed moeten zijn en dat je je lul niet in een van ons kan duwen” gaf Elvira aan.
“Alsof juist ik aan dat soort smeerlapperijen denk! Ik moet er niet aan denken om dat te doen” antwoordde Ruud.
“Ik ken je geintjes dus je blijft niet alleen van mij af maar ook van Kim” antwoordde Elvira luchtig en smeerde het brood voor Kim en Ruud.
De rest van de dag stond in het teken van arbeid omdat de meubels van Kim in elkaar gezet moesten worden. Trots liep Kim heen- en weer in haar slipje en maakte haar atelier meteen in orde en ging uiteindelijk gelukzalig achter haar tekentafel zitten.
Haar leven was compleet wist ze.
Nadat Elvira en Ruud haar stilletjes een kus gaven vertrokken ze om Kim alleen te laten.

“Onze toekomst is begonnen” lachte Elvira, zette de tv aan en keken samen naar de programma’s en vertrokken aan het eind van de avond naar bed zonder Kim te storen.
De volgende ochtend waren ze verbaast dat Kim niet in bed was gekomen, liepen naar beneden en zagen Kim nerveus in de kamer zitten.
Meteen stond ze op om koffie in te schenken en liet haar tekening onbesproken achter.

“Mijn god Ruud” stamelde Elvira die de tekening pakte en bekeek. Ruud zag het verbaasde gezicht van zijn vrouw en keek mee over haar schouders en hoorden niet eens Kim aankomen.
Kim zag de tranen over het gezicht van Elvira lopen toen die de tekening bekeek en ook Ruud hield zich sterk.
“Dit is niet normaal meer. Kijk eens Ruud, zie je je eikel iets in mijn kontje. Kijk een naar onze gezichten, kijk eens naar Kim die met haar benen mij gevangen houdt. Wat is dit mooi” zei Elvira geëmotioneerd.
“Wat kan ik nog zeggen Kim? Wat kan ik in godsnaam nog toevoegen?” fluisterde Ruud kijkend naar de tekening en Kim.
“Misschien dat de koffie die ik gezet heb lekker is. Ik moet toch wel iets kunnen?” lachte Kim.
Toen Elvira de tekening voorzichtig veiligstelde op het dressoir trok ze Kim in haar armen en dronken samen koffie.
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 06 augustus 2018 - 10:57 / Hits : 2390 / Waardering : 3.66
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Een bekentenis van Kim dl 1
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 06 augustus 2018 - 10:25 / Hits : 4769 / Waardering : 4.28

Een geile bekentenis.
Auteur : Henk. S / Geschreven op : 17 september 2016 - 11:48 / Hits : 11295 / Waardering : 4.00

De avonturen van Yvonne (2), de bekentenis
Auteur : Trian / Geschreven op : 11 december 2016 - 17:56 / Hits : 16393 / Waardering : 4.00

De bekentenis [P. Anonymous]
Auteur : P. Anonymous / Geschreven op : 08 februari 2015 - 12:20 / Hits : 8075 / Waardering : 3.94

Griep met de Kerstdagen, de bekentenis van Jasmin
Auteur : Asfaltlegger / Geschreven op : 29 januari 2016 - 09:58 / Hits : 14436 / Waardering : 3.66

Griep met de Kerstdagen, de bekentenis van Jasmin(2)
Auteur : Asfaltlegger / Geschreven op : 19 februari 2016 - 10:29 / Hits : 7946 / Waardering : 3.66

Bekentenis 2
Auteur : LieveEsther / Geschreven op : 07 oktober 2009 - 20:54 / Hits : 10944 / Waardering : 2.62

Bekentenis 1
Auteur : LieveEsther / Geschreven op : 07 oktober 2009 - 10:06 / Hits : 15587 / Waardering : 2.40

Wraak van een ex. Een bekentenis
Auteur : Vrouw / Geschreven op : 10 januari 2012 - 16:43 / Hits : 7961 / Waardering : 1.77

De bekentenis
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 14 maart 2004 - 00:52 / Hits : 11568 / Waardering : 1.65

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb