Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Een survivalpakket
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Een survivalpakket
Al een aantal jaren heb ik een relatie met mijn huidige vriendin. Niks mis mee, ik heb een prima tijd, maar het knaagt enigszins qua seks. Zij is mijn ÚÚrste bedpartner, en tot nu toe nog steeds de enige. Soms fantaseer ik daarom over andere mensen.

Ik denk dan aan haar zusje Franka. Ze is net een maand 19, is mooi slank, heeft lang donkerblond haar en een hele aardige d-cup. Franka gaat het komend jaar studeren en heeft sinds een paar weken een kamer in Amsterdam. Ik fantaseer dat zij en ik ongeremde sex hebben, zonder dat iemand het weet. Helaas, en dat weet ik ook, blijft het bij fantaseren.

Een paar dagen terug was Franka op bezoek bij mijn vriendin. Ze is nog op zoek naar een kastje voor in haar kamer en betrok haar zusje er natuurlijk bij. Zelf was ik er niet bij, maar ik had van mijn vriendin begrepen dat zij een kastje op haar kamer wel mooi vond. Toen Franka die open maakte om te kijken keek ze recht tegen een vibrator aan. Die is van mijn vriendin, en zij wist vantevoren niet dat haar jongere zusje daar zou gaan kijken. Vreemd genoeg zei Franka niks van het gladde, rode ding en deed het kastje snel weer dicht.

Nadat ik gehoord had dat Franka misschien de dildo gezien had kon ik aan niks anders meer denken dan haar. Ik droomde die nacht dat zij even met haar hand over het middelste deel van de broek van haar beste vriendin, waar Franka al erg mee op trok, streelde. Ondanks dat dat nog mee viel zag ik die ochtend als ik mijn ogen dicht

had steeds Franka voor me. Ik gaf haar een dildo voor de 'eenzame nachten' op haar nieuwe kamer, waarna ze na een suggestie van mij ('probeer het maar een keer') deze over haar broek begon te strelen.

Ik bleef de hele ochtend geil met de gedachten over het zusje van mijn vriendin, en besloot de gok te wagen. Ik stelde een soort survival-pakket samen met daarin allerlei handige dingen voor het wonen op een kamer. Bij al deze produkten, doekjes en nog wat prulletjes had ik ook een cadeautje gedaan. Deze heb ik gekocht bij een sekshop in de buurt. In dat cadeautje zat een starterspakket met handboeien, glijmiddel, condooms, een rol tape en een blauwe, gladde, vibrator. Ik pakte het in als een geheel en sprak een datum met Franka af om persoonlijk mijn pakket te overhandigen.

Een paar dagen later was het zo ver. Ik ben in de middag naar Amsterdam gegaan om daar Franka op te zoeken. Toen ik haar weer zag was ik gelijk verkocht. Ze had een donkerblauw jurkje aan die tot net boven haar knie kwam, met daaronder een shirtje om niet teveel te laten zien. Ze had haar haren los gegooid, en samen met haar bijna perfecte set borsten zag ze er erg mooi uit. Bij haar kamer aangekomen namen we plaats op het bed. Franka had haar kamer volgestouwd met kastjes en een tafel, waardoor er geen plek meer was voor een bank.

We zaten gezellig te kletsen toen Franka naar het pakket wat ik mee had genomen. Ik schrok even, want ik wist niet wat zij er van zou vinden als de vriend van haar zus seksspeltjes als cadeau zou geven. Ik besefte dat er niks anders op zat en gaf haar het pakket. Ze maakte het open en bekeek rustig de spullen. Er verscheen een lach op haar gezicht omdat ze het leuk vond dat ik haar al die dingen gaf. Toen ze het cadeau in handen kreeg vroeg ze of ze het open mocht maken. Ik gaf haar toestemming en terwijl Franka het cadeaupapier er af scheurde werd zichtbaar dat het geen alledaagse dingen waren.

Franka was sprakeloos toen ze de speeltjes voor haar had neergelegd. Ik hoopte dat ze snel iets zou zeggen in de hoop dat het goed was. Ze pakte de handboeien en vroeg aan mij wat ik verwachtte dat zij er mee zou doen. Ik wist niet precies meer wat ik moest zeggen en stamelde dat die in bed van pas kunnen komen. Ze legde de handboeien weg en keek naar de seksspeeltjes. Het bleef zo stil dat ik probeerde het ijs te breken door gewoon te zeggen wat ik al dagen wilde zeggen: "Probeer de vibrator maar eens een keer." Franka keek mij aan alsof ze het niet begreep. Dat was begrijpelijk want tot aan dat moment had ik nog nooit zoiets tegen haar gezegd. Na een aantal seconden pakte ze de vibrator vast.

Ik zag hoe Franka de vibrator vast had gepakt. Franka had nog nˇˇit een vriendje gehad omdat ze daar geen tijd voor had. Ook was ik zo slecht geweest om een tijd terug in haar mailbox te kijken, toen die op haar pc nog open stond, en gezocht op 'seks'. Ik kwam er achter dat zij nog maagd was en de ware nog niet had gevonden. Haar vriendinnen waren erg nieuwsgierig en vroegen haar daarom of zij al iemand had gevonden, maar dat was dus niet zo. Juist daarom was het zo geil om te zien dat Franka de vibrator vast hield alsof ze een echt geslachtsdeel in haar hand had.


Franka keek mij doordringend aan en vroeg of ik soms aan haar dacht. Ik kon niks anders dan toegeven en antwoorde met een ja. Een geniepige glimlach verscheen op haar gezicht en ze zei dat het misschien wel eens van pas kon komen. Het bleef stil en ik wist niet wat te doen. Ik wilde net van het bed af toen Franka de vibrator tussen haar benen hield. "Wil je zien of ik je cadeautjes leuk vindt?", vroeg ze. Ik knikte, en ging terug zitten. Franka ging heel langzaam met de vibrator naar boven. Ze zat geknield met haar benen wijd op het bed, en bleef mij met een doordringende blik aankijken. Doordat de vibrator steeds verder omhoog ging, verborg ook haar jurkje steeds minder. Ik zag de contouren van haar slip verschijnen, en niet veel later zat ik te kijken naar Franka die een vibrator over haar slipje heen zat te strelen.

Tijdens het strelen zette ze de vibrator zachtjes aan. Ik zag aan de ogen van Franka dat ze er van genoot. Ze keek steds moeilijker, en wanneer ze keek leek het alsof ze mij er in trok. Ik kon in mijn stoutste dromen niet bedenken dat dit, het zusje van mijn vriendin, in haar nieuwe kamer en alleen voor mij, echt zou gebeuren. Er werd niks gezegd, maar toen Franka de vibrator een tikje harder zette kon een zacht kreuntje mij niet ontgaan.

Ademloos keek ik toe hoe Franka zich recht voor mijn ogen bevredigde. Het kreunen werd steeds luider en de vibrator stond ondertussen ook flink wat harder. Ik zag dat ze het erg moeilijk kreeg en niet goed geknield kon blijven zitten. Franka bleef doorgaan en zette de vibrator op zijn hardst. Ik kon er van genieten zoals ze genoot van de vibrator. Ik vroeg mij af wat haar buren wel niet moesten denken, want Franka leek het niet veel meer te schelen waar ze was. Zo hard als dat kreunde leek ze nog harder klaar te komen. Haar ogen vertrokken en ze verstijfde een kort moment. Franka liet zich daarna op het bed vallen en schokte een aantal keren na.

Het bleef een paar minuten stil. Franka lag uitgeput op bed, met de vibrator naast haar, en ik zat tegen de bedleuning, nog steeds niet gelovend dat het zusje van mijn vriendin zichzelf zojuist heeft klaar laten komen met mijn vibrator. Toen Franka na een tijdje op stond keek ik op de klok en zag dat de tijd heel snel voorbij was gegaan. Het was een ongemakkelijke situatie om gedag te zeggen, maar Franka zag er weer uit alsof er niks was gebeurd en omhelsde mij. Ze bedankte mij voor het survivalpakket en wist zeker dat het allemaal van pas zou komen in haar tijd op de kamer. Net voordat ik wilde gaan pakte ze mij bij de arm en fluisterde in mijn oor of zij mij snel weer zag. Toen ze dat vroeg wist ik dat wel zeker, en sprak af dat we binnenkort weer een datum prikken om wat te gaan drinken in de stad. De deur ging achter mij dicht, en ik ging weer huiswaarts. Nagenietend van het schouwspel van die dag...

Wil er iemand een vervolg? Laat het dan weten.
Auteur : denrt / Geschreven op : 09 augustus 2010 - 10:26 / Hits : 13620 / Waardering : 3.38
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Een survivalpakket - 2
Auteur : denrt / Geschreven op : 12 augustus 2010 - 14:07 / Hits : 10021 / Waardering : 3.60

Een survivalpakket - 4
Auteur : denrt / Geschreven op : 25 juni 2013 - 03:33 / Hits : 6299 / Waardering : 2.86

Een survivalpakket - 3
Auteur : denrt / Geschreven op : 25 juni 2013 - 03:14 / Hits : 8460 / Waardering : 2.24

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŰn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb