Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Mijn eerste seksuele ervaring (deel 1 van 3)
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Mijn eerste seksuele ervaring (deel 1 van 3)
[Familie,Groepsex]
Ik was nog jong toen ik voor het eerst interesse kreeg in het vrouwelijke geslacht en met name de meisjes die bij mij in de klas zaten. Daarvoor was het alleen maar spelen met vriendjes, buiten knikkeren, voetballen of binnen computerspelletjes spelen. Maar nu zag ik ook de meisjes staan en voelde de prikkelingen die ze teweeg brachten. Ik ontdekte dat het lekker was om met mijn pik te spelen als ik aan meisjes of aan de vrouwen die ik in de Playboy van mijn vader had gezien dacht. Ik zag alleen nog geen mogelijkheid om in contact te komen met meisjes, laat staan ze naakt van dichtbij te kunnen aanschouwen of zelfs aanraken.
Toen ik zestien was had ik mijn eerste seksuele contact met een meisje. Het was bijna zomer en de lessen op school waren saai en lang. Vooral Aardrijkskunde, Geschiedenis, Godsdienst en Maatschappijleer konden mij niet boeien. Zeker niet nu met deze mooie dagen de meisjes bij mij in de klas flinterdunne topjes, rokjes en jurkjes droegen die niet veel aan de verbeeldingen over lieten. Bij Aardrijkskunde zat Shirley achter me. Ze was niet het populairste meisje van de klas, maar ze was wel leuk en een beetje gek. Ze deed graag 'stoute' dingen. Ook deze les had ze weinig zin om op te letten, maar meer om mij een beetje te pesten. Met een potlood tikte ze elke keer zachtjes achter mijn oor of trok ze zachtjes aan mijn haar. Ik draaide me om en keek haar boos aan. Zij probeerde stoïcijns voor zich uit te kijken, maar konden dan beide onze lach niet houden. Ondertussen zag ik dat haar rode blouse een beetje inkijk toeliet. Ook Shirley had in de gaten waar ik naar lonkte en siste: "Kijk voor je, geil mannetje!".

Terwijl ik weer voor me uitkeek, bedacht ik me dat het toch wat lekker zou zijn als ik aan de tietjes van Shirley mocht komen. Bij haar achtte ik de kans toch redelijk groot dat ze het toe zou laten. Zachtjes werd ik uit mijn dagdroom gewekt, door weer een tik tegen mijn oorlel. Ik draaide me om, keek naar Shirley en zag direct wat ze gedaan had. Ze had drie of vier knoopjes van haar blouse opengedaan en ik keek recht naar binnen. Licht geschokt ontdekte ik dat ze geen BH droeg en zag ik een lichtroze tepelhof. Ik voelde een klein schokje in mijn broek, maar voordat mijn pik echt kon gaan groeien werd ik ruw tot de orde geroepen door mijn lerares.

Na een kwartier ging de bel en snel keek ik nog een keer achterom, maar Shirley had haar blouse al weer dichtgeknoopt. Ze gaf me een knipoog en vroeg zacht: "Vind je ze lekker? Word je er een beetje geil van?". Zonder mijn antwoord af te wachten snelde ze het klaslokaal uit, mij verbouwereerd achterlatend. Op de fiets op weg naar huis kon ik alleen maar aan de tietjes van Shirley denken. Langzaam groeide mijn pik, wat op de fiets niet echt handig was. Mijn broek begon te knellen en de warme zon zorgde voor een broeikaseffect in mijn broek. Als ik thuis was, wilde ik als eerste me even lekker aftrekken. Hopelijk was er nog niemand thuis.

Maar toen ik thuis kwam, zag ik dat mijn zusje Yvonne een rustigere dag op school had gehad dan ik. Ze lag samen met haar vriendin Sandra in de tuin op twee ligbedden te genieten van de zon. Sandra en mijn zusje waren allebei achttien en hadden al wat ervaring met seks. Sandra was ook een lekker ding om te zien, maar was buiten mijn bereik. Ze zat een paar klassen hoger en ging om met veel oudere jongens. Mij zag ze niet staan. Als ik haar nu zou moeten vergelijken met iemand dan leek ze nog het meest op Kate Upton. Het type 'mooie buurmeisje'. Ze was geen supermodel, maar wel het mooiste meisje van de straat. Daarbij had ze een goed figuur, haar lichaam was al volgroeid tot een mooi vrouwenlichaam: een lekkere ronde kont, brede heupen en een paar stevige grote tieten.

Terwijl ik mijn fiets in de schuur zetten probeerde ik zoveel mogelijk te gluren naar Sandra. Ze lag op haar rug in een blauw-wit gestreepte bikini. Het topje van de bikini waren alleen twee driehoekjes textiel die eigenlijk alleen haar tepelhoven bedekte. Het broekje was net zo klein. En het elastiek werd door haar heupen een beetje omhoog geduwd. Als je in de juiste positie zou staan, had je misschien de mogelijkheid om zo haar broekje in te kunnen kijken. Haar schaamlippen tekende zich duidelijk af in het stukje stof. Toen kende ik het woord nog niet, maar dit was duidelijk een cameltoe. Ze had deze zomer al veel zon gezien want haar lichaam was al goudbruin en glom van de zonnebrandolie. De hitte zorgde overal voor kleine druppeltjes zweet die zich een weg probeerde te vinden over haar huid naar de grond. Mijn pik was al op oorlogssterkte, maar schreeuwde nu helemaal om een beetje aandacht.

Door hun zonnebrillen kon ik niet zien of ze me in de gaten hielden of dat ze met gesloten ogen van de zon bleven genieten. Het was voor mij dan ook te riskant om maar glazig naar Sandra te blijven staren en liep naar de achterdeur de keuken in. Binnen dropte ik mijn schooltas in een hoek en liep naar mijn slaapkamer om wat makkelijkers aan te doen. Terwijl ik mijn spijkerbroek voor een zwemshort verving kon ik het niet laten om even een paar keer aan mijn pik te trekken terwijl ik me Sandra naakt visualiseerde. Mijn pik klopte in mijn hand en ik moest me echt dwingen om te stoppen. Ik liep weer naar beneden, pakte wat cola uit de koelkast en plofte op de bank in de woonkamer en zapte naar MTV.

Ik kon echter niet lang naar de tv kijken. Vanuit de woonkamer kon je rechtstreeks door de grote ramen van de serre naar de achtertuin kijken. Ik had al snel door dat ik zo eigenlijk ongegeneerd naar Sandra kon kijken zonder een al te grote kans om betrapt te worden. Door mijn zwemshort heen begon ik een beetje in mijn pik te knijpen terwijl mijn ogen zich fixeerde op die grote bollen van Sandra. Ook zag ik de verdikking van haar venusheuvel door het zwembroekje en vroeg me af hoeveel haar er op zou staan. Ik werd geiler en geiler en besloot om de touwtjes van mijn shorts los te maken zodat mijn hand makkelijk mijn broek in kon, daarbij nam ik het kleine risico in acht dat ik wat uit te leggen had als ze nu plotseling naar binnen zou kijken.

Met langzame halen begon ik mijn voorhuid heen en weer over mijn eikel te trekken. Wat een heerlijk gevoel gaf het. Ook voelde ik dat ik behoorlijk aan het zweten was in mijn schaamstreek. Alles was een beetje vochtig waardoor het nog geiler aanvoelde. Ik had het idee dat mijn eikel groter en paarser als normaal was. Na een paar minuten wilde ik toch even het resultaat bekijken en trok het elastiek van mijn broek naar beneden. Mijn pik sprong overeind de vrijheid tegemoet. Aandachtig bekeek ik mijn pik en zag dat mijn eikel goed dik was, en de stam hard met dikke aders. Ik sloot even mijn ogen en bedacht hoe mijn pik dat kutje van Sandra in zou glijden. Toen ik mijn ogen weer opendeed, schrok ik. Sandra ligt niet meer op het ligbed in de tuin. Snel wipte ik het elastiek over mijn pik en precies op dat moment kwam Sandra de woonkamer binnen.

Op zoek naar
een spannend speeltje ? Kijk eens in onze shop !


Ze had stiekem door haar zonnebril mij gadegeslagen in de woonkamer zonder dat ik het doorhad. Ze kwam tot de conclusie dat ik me aan haar zat op te geilen en daarvan werd ze warm van binnen. Haar gleufje begon te tintelen en ze voelde dat ze nat werd. Ze moest op haar lippen bijten toen ze zag wat voor paal ik uit mijn broek haalde en hoe ik die beroerde. Na een paar minuten had ze het besluit genomen om die harde paal van dichtbij te gaan bekijken en er misschien wel even mee te gaan spelen.

"Warm is het hé?", vroeg ze terwijl ze langzaam verder de woonkamer binnenkwam. Beduusd kon ik alleen een knikje geven en probeerde zo normaal mogelijk te doen. Toen ze voor me stond, zakte ze op haar knieën en legde ze één hand op de dikke bobbel in mijn broek. "Dacht je dat ik het niet in de gaten had? Ik zag het wel.. Mooie pik heb je...", zei ze zachtjes terwijl ze een beetje in mijn pik begon te knijpen. Met haar andere hand trok ze achter haar rug het koord van haar bikini los. De twee stukjes textiel schoten omhoog en gaven mij de volle blik op haar grote peervormige borsten die me recht aan keken. Mijn pik steigerde bij de aanblik van zulk lekkers, iets wat Sandra voelde als een positieve reactie in haar hand.

Ze pakte het elastiek van mijn short en trok deze tot onder mijn ballen. Fier sprong mijn pik overeind en glimmend stond mijn eikel te wachten op de behandeling die komen ging. Sandra kroop nog dichterbij en zakte nu met haar gezicht tussen mijn benen. Aandachtig bekeek ze mijn paal en met twee handen omsloot ze de schacht. Langzaam begon ze er aan te trekken. "Heb je hem weleens gemeten, ik heb weleens gehoord dat alle jongens dat doen?", vroeg ze me ineens. Ik twijfelde, moest ik nu een antwoord geven en bekennen dat ik inderdaad wel eens een liniaal langs mijn stijve heb gelegd? "Nou?", nu wat ongeduldig, "Hoe lang en dik is ie?". "Ehm, 21... 21 centimeter", hakkelde ik, "en 6 centimeter dik.". "Echt waar?", vroeg ze ongelovig en ik knikte schaapachtig.

Sandra had al wel wat ervaring met seks, maar dat was vaak vluchtig op donkere plekken zoals het paadje achterlangs bij haar thuis als ze thuis kwam van de disco met één of andere puberige knul. Dit was de eerste keer dat ze een stijve lul goed van dichtbij kon bekijken en wat voor één! Het was er één van een redelijk fors formaat, waarschijnlijk de grootste die ze tot nu toe had gehad. Er liepen een paar dikke aders over en er stond een grote paars aangelopen eikel op. Ze zat met haar gezicht maar een paar centimeter van de pik vandaan en ook al had ze nog nooit een pik in haar mond gehad, haar kutje begon enorm te tintelen bij de gedachte om die mooie eikel te likken. Voorzichtig stak ze haar tong uit en raakte met het puntje de rand van de eikel aan. Als reactie ging er een klein schokje door mijn pik en produceerde een druppel voorvocht. Sandra keek naar de druppel bovenop de eikel, twijfelde even maar zetten toen haar lippen op het pisgaatje en slurpte de druppel op. Het smaakte een beetje bitter, maar ook zoet, eigenlijk best lekker en het smaakte naar meer. Ze zette haar lippen opnieuw op de eikel, maar opende nu haar mond. Langzaam liet ze de eikel naar binnen glijden. Automatisch liet ze haar tong cirkeltjes draaien om de eikel. Ze proefde dezelfde bitterzoete smaak en voelde direct de reactie van haar kutje. Ze voelde dat ze natter en natter werd en dat haar lipjes open gingen staan, klaar voor ontvangst. Even liet ze een hand over haar slipje glijden en voelde dat het kleine driehoekje behoorlijk nat en plakkerig was geworden.

Ze werd geiler en geiler en liet haar hand het slipje in glijden om direct twee vingers in haar natte gleuf te steken. De andere hand had ze nog steeds stevig om mijn pik maar liet ze nu iets zakken en pakte nu mijn beide ballen. Zachtjes begon ze ze te kneden. Tegelijkertijd liet ze haar hoofd steeds dieper over mijn pik zakken. Ze wilde weten hoever die pik in haar mond kon. En met lange halen begon ze mijn pik af te zuigen, steeds een beetje dieper. Steeds strakker omsloot ze mijn lul met haar lippen. De hele dag gierde mijn hormonen al door mijn lichaam en tegen dit seksuele geweld kon ik niet op. En voordat ik kon zeggen dat ik ging komen loste ik mijn eerste schot zaad achter in de keel van Sandra. Sandra verslikte zich in mijn zaad maar voor ze zich terug kon trekken loste ik nog een tweede schot op haar tong. Mijn lul floepte uit haar mond en het derde schot kwam in haar gezicht terecht. Snel duwde ze mijn pik weg en de rest kletste op mijn buik. Ze was geschrokken, mijn zaad had ze nog niet verwacht maar ze vond het eigenlijk niet zo erg. De smaak van mijn zaad vond ze best lekker en ze veegde de klodder van haar gezicht richting haar mond. Daarna boog ze voorover naar mijn buik en begon de klodders zaad daar ook op te likken. Op dat moment kwam mijn zusje binnen...

Reacties zijn welkom!
Mailen kan door op mijn naam te klikken.
Auteur : TommyXL / Geschreven op : 14 november 2012 - 21:03 / Hits : 42122 / Waardering : 3.61
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Mijn eerste seksuele ervaring (deel 2 van 3)
Auteur : TommyXL / Geschreven op : 19 november 2012 - 21:31 / Hits : 29467 / Waardering : 3.34

Mijn eerste seksuele ervaring (deel 3 van 3)
Auteur : TommyXL / Geschreven op : 24 november 2012 - 12:38 / Hits : 20087 / Waardering : 3.05

Mijn eerste biseks ervaring
Auteur : Triolover / Geschreven op : 26 januari 2012 - 14:43 / Hits : 12712 / Waardering : 2.24

Ik wil als vrouw ook genieten van mijn seksuele gevoelens (deel 2)
Auteur : Ans / Geschreven op : 05 september 2006 - 12:32 / Hits : 16766 / Waardering : 2.16

Mijn eerste trio ervaring
Auteur : Triolover / Geschreven op : 07 januari 2012 - 18:13 / Hits : 14835 / Waardering : 2.10

mijn eerste ervaring met een hond
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 28 mei 2006 - 21:45 / Hits : 29997 / Waardering : 2.09

Aurelia's eerste lesbische ervaring (deel 5)
Auteur : Chris / Geschreven op : 28 september 2005 - 10:30 / Hits : 13259 / Waardering : 2.05

Mijn eerste geile ervaring
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 08 september 2006 - 11:40 / Hits : 17770 / Waardering : 1.57

Mijn eerste ervaring als Bull
Auteur : Mr. N / Geschreven op : 19 juli 2014 - 18:38 / Hits : 7133 / Waardering : 1.54

Eerste ervaring met mijn meester
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 19 april 2012 - 01:31 / Hits : 8257 / Waardering : 1.30

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 3 van 3
kevin
ik ben benieuwd naar het vervolg
Geschreven op : 16 november 2012 - 14:45

klussenier
Ga zo door word spannende
Geschreven op : 18 november 2012 - 12:27

kutjebeffer
Bloedgeil! ga door..
Geschreven op : 01 december 2012 - 18:54

Resultaten: 0 - 3 van 3
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb