Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Mijn eerste seksuele ervaring (deel 2 van 3)
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Mijn eerste seksuele ervaring (deel 2 van 3)
“Wat ben jij een gore slet zeg!”, riep mijn zusje uit “Zit je hier effetjes mijn kleine broertje af te zuigen!”. Ik kreeg weer een rode kop nu ik voor de tweede keer betrapt was, maar Sandra schoot in de lach. “Moet jij nodig zeggen, Yvonne! Jij hebt van de week nog twee jongens tegelijk staan aftrekken in het fietsenhok!”, toucheerde ze direct. Nu was het Yvonne haar beurt om een rood hoofd te krijgen. Ik kon mijn oren niet geloven, dit had ik niet achter mijn zus gedacht. Ik was vandaag zo geil, dat mijn pik maar een kleine verslapping had gehad, maar nu al weer op volle oorlogssterkte was. Daarbij had Sandra mijn pik nog steeds stevig vast met een hand.

“Ik wil het zien!”, riep Yvonne uit. Ik begreep niet goed wat ze bedoelde. Sandra keek haar vragend aan. “Ja, ik kwam net te laat binnen om goed te zien waar jullie mee bezig waren, dus begin maar opnieuw!”, en ze plofte naast me in een hoek van de bank, liet haar benen uit elkaar vallen en stopte alvast één hand in haar bikini-broek, terwijl ze gefocust naar mijn stijve keek. Sandra was nog niet klaargekomen en had eigenlijk wel zin in meer, dus ze begon langzaam weer aan mijn pik te trekken. Yvonne keek aandachtig toe en ik zag dat ze kleine rondjes begon te draaien in haar broekje. Sandra sloot haar lippen om mijn lul en begon weer gulzig aan mijn pik te zuigen. Ik pakte haar bij haar achterhoofd en dirigeerde haar tempo en probeerde haar steeds dieper te dwingen. Sandra had door wat de bedoeling was en probeerde zo goed mogelijk mijn lul weg te happen.

Sandra ging een paar minuten zo door en ik wilde al weer naar een nieuwe hoogtepunt werken toen Yvonne riep: “Wisselen! Je moet haar beffen!”. Sandra liet los en ging staan. Ze trok aan de touwtjes van haar broekje en het minuscule slipje viel van haar heupen. Ik stond op uit de bank en Sandra ging op mijn plaats zitten. Ze trok één been op en toonde me haar kutje. Haar binnenste schaamlippen stonden open en glinsterde van het kutvocht. Ik ging op mijn knieën voor haar zitten. Ik zag voor het eerst een kut van dichtbij en kon haar zelfs ruiken. Even bleef ik er naar staren, maar werd al snel door mijn zus gecommandeerd om haar te likken. Voorzichtig stak ik mijn tong uit en liet hem door haar gleuf glijden. Haar kutvocht smaakte zoet en al snel probeerde ik mijn tong zo diep mogelijk in haar kut te duwen.

Sandra legde haar handen op haar buitenste schaamlippen en trok ze uit elkaar. “Hmmpf, zuig op dat knobbeltje in het midden. Dat is lekker!”, kreunde ze. Ik ging een stukje naar boven en begon rondjes te draaien om het knopje met mijn tong. Direct drukte ze haar kutje omhoog en haar klitje slipte tussen mijn lippen. Ik zoog er hard aan en rolde het tussen mijn lippen. Sandra begon luid te kreunen en drukte zich met haar armen uit de bank om haar kut nog harder in mijn gezicht te drukken. Het moedigde mij alleen maar aan en ik probeerde zo goed mogelijk mijn lippen en tong op dat knobbeltje houden, maar het viel niet mee. Haar onderlichaam ging alle kanten op terwijl ze steeds harder kreunde en zuchtte. Even keek ik naar links en mijn zus was wild aan het vingeren. Haar slipje had ze opzij getrokken en ze had een paar vingers in haar kut die in een snel tempo in en uit gingen. Haar topje hing los om haar nek en met haar andere hand kneep ze stevig in haar linker borst. Haar mond stond open en met een ontzettend geile blik zat ze te kijken naar mijn prestaties.

Terwijl ik bleef zuigen en likken aan Sandra’s knopje liet ik een vinger haar kutje in glijden. Die gleed er met gemak in, dus ik duwde er nog een vinger bij. Sandra liet haar kutje los en trokken haar benen zo ver mogelijk naar achteren, waarbij ik nog beter bij haar kut kon en ook zicht kreeg op haar sterretje. Zo te zien had ze alles goed verzorgd, er was nergens een stoppeltje te bekennen. Mijn vingers gleden in en uit haar kutje en haar kutvocht smeerde ik uit over heel haar kut en kontgaatje. “Ohw jah, je maakt me zo nat!”, riep ze uit, “Doe met me wat je wil! Als je me maar hard laat klaarkomen!”. Ik vroeg me af of ze wilde dat ik met haar kontje ging spelen en of ze het net zo lekker zou vinden als die vrouwen die ik in pornoboekjes had gezien. Ik stak weer twee vingers in haar kut en liet mijn duim er ook doorheen glijden zodat die goed glibberig van haar kutvocht was. Mijn vingers zaten diep in haar kut en ik drukte mijn duim zachtjes tegen haar sterretje. Sandra reageerde met een zacht “Ohw jah..”, wat me aanspoorde om door te drukken en langzaam liet ik mijn duim haar kontje in glijden.

Mijn zusje was inmiddels op haar handen en knieën gaan zitten en zat met één hand tussen haar benen. Haar hoofd hing boven de tieten van Sandra en ze kon zo nog beter zien hoe ik het kutje en kontje van Sandra bewerkte. Even keek ze haar vriendin aan en geile blikken werden gewisseld. Yvonne boog even voorover en kuste Sandra op de lippen die automatisch haar mond opende en haar tong aanbod. Yvonne antwoordde door hetzelfde te doen en geil begonnen ze met elkaar te tongen.

Mijn vingers en duim bewogen langzaam in en uit haar kutje en kontje. Dit was echt het geilste wat ik ooit had gezien. Niet alleen die ontzettend geile kut van Sandra, maar dat ze ook nog lag te tongen met mijn zus! Ik duwde nog een derde vinger in haar kut en voerde het tempo op en begon hard haar klit naar binnen te zuigen. Mijn tong flikkerde over het knobbeltje. Sandra kreunde hard maar gesmoord door Yvonne en begon wild te kroelen op de bank. Ze ging nu snel op een orgasme af en haar onderlichaam begon hard te schokken. Een luidde kreun ging door de woonkamer en haar kutvocht gulpte uit haar zeiknatte gleuf. Ik trok mijn vingers uit haar en voelde me trots dat het me gelukt was om haar klaar te laten komen. Sandra bleef even verdwaasd op de bank liggen en probeerde weer op adem te komen.

Nu was het alleen mijn zus Yvonne die nog niet was klaargekomen en was nog steeds bloedgeil. Het maakte haar niet zoveel meer uit wie haar naar een orgasme ging helpen, als ze er maar één kreeg. Dat haar eigen broer dat misschien zou zijn, maakte haar niets meer uit, dit was het geilste wat ze ooit had meegemaakt. Ze ging over haar vriendin heen zitten en pakte met beide handen haar tieten vast. Ze dook naar beneden en zoog op één van de tepels die nog overgevoelig was na het orgasme van Sandra. Ik kreeg zo zicht op twee gladde gleufjes. Het druipende kutje van Sandra en het vochtig kutje van mijn zus. Yvonne liet de tieten van Sandra los en trok met beide handen haar billen van elkaar. Haar lippen vouwde zich open en ik keek zo in de kut van mijn zus met daarboven een sterretje dat ook graag beroerd wilde worden. “Lik me Tom, ik wil net zo klaarkomen!”, riep ze. “Maar je bent mijn zus!”, protesteerde ik nog, maar ze wilde van niets weten. “Ik wil godverdomme klaarkomen en jij gaat me helpen! Lik me kut en kontgaatje en stop die vingers in mijn natte gleuf!”

Ik pakte met twee handen haar billen vast en hield ze uit elkaar. Yvonne liet nu haar billen los en begon opnieuw de tieten van Sandra te kneden en ging weer op in een lange tongzoen met haar. Ik begroef mijn gezicht tussen de billen van mijn zus en begon haar kut uit te likken. Ze smaakte anders, maar net zo lekker en geil. Yvonne begon al snel te schokken met haar heupen en het werd moeilijk om haar goed te blijven likken. “Hmppff”, kreunde ze, “Vergeet mijn sterretje niet, lik me ster! Duw je tong er in!”. Ik likte voorzichtig het sterretje, het proefde een beetje bitter maar gek genoeg vond ik het niet vies. Al snel was ik mijn schroom voorbij en was ik haar flink aan het baffen. Ik zette de punt van mijn tong tegen haar sterretje en drukte deze zo goed mogelijk naar binnen. “Ohwww, godverdomme jah, dat is lekker geil!”, riep mijn zus uit, “Ik wil meer! Ik wil gevuld worden! In de koelkast ligt nog een halve komkommer, die wil ik in mijn kut!!”.

Reacties zijn welkom!
Mailen kan door op mijn naam te klikken.
Auteur : TommyXL / Geschreven op : 19 november 2012 - 21:31 / Hits : 29467 / Waardering : 3.34
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Mijn eerste seksuele ervaring (deel 1 van 3)
Auteur : TommyXL / Geschreven op : 14 november 2012 - 21:03 / Hits : 42121 / Waardering : 3.61

Mijn eerste seksuele ervaring (deel 3 van 3)
Auteur : TommyXL / Geschreven op : 24 november 2012 - 12:38 / Hits : 20087 / Waardering : 3.05

Mijn eerste biseks ervaring
Auteur : Triolover / Geschreven op : 26 januari 2012 - 14:43 / Hits : 12712 / Waardering : 2.24

Ik wil als vrouw ook genieten van mijn seksuele gevoelens (deel 2)
Auteur : Ans / Geschreven op : 05 september 2006 - 12:32 / Hits : 16766 / Waardering : 2.16

Mijn eerste trio ervaring
Auteur : Triolover / Geschreven op : 07 januari 2012 - 18:13 / Hits : 14835 / Waardering : 2.10

mijn eerste ervaring met een hond
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 28 mei 2006 - 21:45 / Hits : 29997 / Waardering : 2.09

Aurelia's eerste lesbische ervaring (deel 5)
Auteur : Chris / Geschreven op : 28 september 2005 - 10:30 / Hits : 13259 / Waardering : 2.05

Mijn eerste geile ervaring
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 08 september 2006 - 11:40 / Hits : 17770 / Waardering : 1.57

Mijn eerste ervaring als Bull
Auteur : Mr. N / Geschreven op : 19 juli 2014 - 18:38 / Hits : 7133 / Waardering : 1.54

Eerste ervaring met mijn meester
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 19 april 2012 - 01:31 / Hits : 8257 / Waardering : 1.30

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 2 van 2
kevin
lekker Tommy.... op naar het vervolg
Geschreven op : 20 november 2012 - 10:41

kutjebeffer
waarom niet gelijk die 21cm lange pik in je zus schuiven?Misschien in het vervolg.......? goed en geil verhaal Tom
Geschreven op : 01 december 2012 - 19:11

Resultaten: 0 - 2 van 2
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb