Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Ontmaagd door de buurvrouw
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Ontmaagd door de buurvrouw
Dit verhaal is geschreven door Andervanger. Ik heb het alleen gepost… veel leesplezier!

In de tijd, toen ik 16 jaar was, was het nog de gewoonte dat we op zaterdag een bad namen. Met een bad bedoel ik een wasbeurt in een grote teil in de keuken, badkamers bestonden bij de gewone man toen nog niet. Mijn zussen en broer gingen op zaterdag uit dansen, begeleid van mijn ouders. Ik waste me meestal toen zij zo rond 18 uur vertrokken waren.

Zo ook die bepaalde zaterdag. Ik stond volledig naakt in de badkuip toen ik plots lawaai hoorde in de grote plaats. Ik hoorde een deur open gaan en weer toeslaan. Vliegensvlug greep ik een handdoek, een gewone, want badhanddoeken waren er ook nog niet, en sloeg die rond mij. Ik ging naar de grote plaats en zie daar mijn buurvrouwtje staan. Ik was natuurlijk verbaasd, want normaal doet vader altijd de voordeur op slot en de achterdeur had ik zelf op slot gedaan. Ik vroeg haar hoe ze binnen gekomen was en ze zei me dat de deur niet op slot was. Ik zei dat ik juist een bad nam en ze antwoordde dat ze het zag. In plaats van weg te gaan zette ze zich in de zetel. Ik stond wat gegeneerd en kon dan niet anders dan me ook op een stoel te zetten. Ze begon te praten en vroeg waar mijn ouders waren en mijn zussen en ik antwoordde dat die uit dansen waren. “Blijven ze lang weg, ik moest eigenlijk een van uw zussen hebben” zei ze. Ik antwoordde dat ze voor 12 uur niet thuis zouden zijn in de hoop dat ze weg zou gaan. “Ja” zei ze, “dan kunnen we nog lang wachten hé”. Ze verplaatste zich even en sloeg haar benen over elkaar, maar op een zeer trage manier, zodat ik duidelijk haar witte slipje kon zien. Als jonge knul was dat voor mij wel een lekker zicht, hoewel ik met 6 oudere zussen al wel het een en ander gezien en meegemaakt had.

Ik bekeek tijdens ons gesprek buurvrouwtje eens beter en zag dat ze een dun zomerjurkje met vooraan een rij knoopjes aanhad. Ze was 22 jaar en al drie jaar getrouwd, wat in die tijd redelijk vroeg was. We spraken over koetjes en kalfjes en regelmatig herkruiste ze haar benen, mij telkens een blik gunnende op haar slipje. Ik zag toen ook dat er zich puntjes vertoonden waar haar tepels zich moesten bevinden. Plots zegt ze tegen mij “het is wel leuk hé dat ik hier tegenover een bijna naakte jongen zit”. Intussen was er door het zicht op haar lekkere dijen en slipje al iets aan het roeren geweest tussen mijn benen en ik had al een half stijve piemel. Ik wist niet hoe me plaatsen omdat ze het niet zou zien. Plots vroeg ze “heb je me niets te drinken, een koffietje of zo?”. Ik antwoordde positief en moest dan natuurlijk recht staan om haar een tas koffie te geven. Ik bracht die bij haar, met een hand nog altijd de handdoek op zijn plaats houdend en met een halfstijve lul, duidelijk zichtbaar onder de handdoek. Toen ik haar koffie aanreikte vroeg ze “wat is dit hier, er zit iets onder je handdoek” en ze greep naar mijn kruis. Met de koffie in de hand kon ik geen kant uit en ze greep iets harder. Ik deed een stap achteruit en zette haar koffie op de tafel. Ik zette me weer op de stoel. Ze vroeg “ben je nu boos op me?”. “Nee hoor” zei ik, “waarom zou ik”. “Heb je ooit al een meisje naakt gezien?” vroeg ze. Ik zei “al dikwijls hoor, ik heb wel zes zussen hé”. “Ho ja, dat is waar ook, maar heb je het al van dichtbij gezien?” vroeg ze. Ik antwoordde ontkennend want ik kon haar moeilijk vertellen dat ik met mijn zussen regelmatig doktertje speelde en daar al het nodige vinger en aftrekwerk bij te kijken kwam. Terwijl ze me dit vroeg deed ze haar benen van elkaar zodat ik weer haar slipje kon zien. Ze deed ook de bovenste knoopjes van haar jurkje los zodat ik zicht had op het begin van haar borsten. “Wil je het zien?” vroeg ze. “Ja natuurlijk” zei ik. “Ok” zei ze “als ik dan jouw piemeltje ook mag zien”. Ik was toen wel nog onervaren maar niet dom en dacht, hier is de kans van mijn leven. Ik zei dan ook direct dat het goed was en ze knoopte haar jurk verder los. Hoe meer knopen er open gingen, hoe stijver intussen mijn lul werd. Toen de knoopjes allemaal los waren kwam ze dichter bij me en trok me overeind. Ze deed haar jurkje uit en nam me in haar armen. Ik sloeg ook mijn armen om haar heen en de handdoek viel natuurlijk op de grond. Ze gaf me een kus op de lippen en ik gaf haar een kusje terug. Haar lippen weken vaneen en ze stak haar tong in mijn mond. Kussen had ik wel al samen met een vriendinnetje gedaan, maar zoals zij me toen kuste had ik natuurlijk nog nooit beleefd. Ze tongde me dat de stukken eraf vlogen. Intussen greep ze mijn hand en legde die op haar bh. Zachtjes begon ik te strelen, maar ik zou toch liever die borsten bloot in mijn handen hebben en wrong mijn hand onder haar bh.

“Wacht even” zei ze en deed haar bh uit. Ondertussen bekeek ze mijn stijve piemel eens en zei “voor jouw ouderdom mag hij wel gezien zijn zulle”. Ik zei “doe intussen je slipje ook maar uit, dan staan we gelijk”. Ze schoof haar vingers onder het elastiek en schoof het slipje over haar heupen. Een lekker bosje schaamhaar kwam te voorschijn. Mijn lul maakte intussen bokkensprongen. Ze kwam weer in mijn armen en gaf me terug een geweldige tongzoen. Ik nam nu haar tepels tussen duim en wijsvinger en trok en draaide er zachtjes aan. Ze begon in mijn mond te kreunen en kuste me nog heftiger terwijl ze haar onderlijf tegen mijn stijve paal duwde. Ik liet één hand afzakken en begon haar kutje te verkennen. Ook zij liet een hand zakken en pakte mijn harde piemel en begon er zachtjes aan te rukken. Al gauw stond mijn lul op springen en ik vertelde haar dat dan ook. “Wacht” zei ze, ze liet zich op haar knieën zakken en nam mijn lul in haar mond. Ze begon haar lippen op en neer te schuiven over mijn keiharde tamp en in een mum van tijd spoten er krachtige stralen sperma diep in haar keelgat. Ze slikte en slikte en likte elke druppel op, waarna ze mijn ganse piemel schoonlikte. Toen zei ze, “nu is het jouw beurt om mij te verwennen”. Ze legde zich op de tafel, met de benen over de rand en zei “kom tussen mijn benen en kus mijn poesje”. Ik deed natuurlijk maar al te graag wat ze vroeg en eindelijk zag ik een volwassen vrouwenkutje open en bloot direct voor mijn neus. Ik drukte mijn mond er op en kuste de lipjes. Door haar geilheid was ze al goed nat en er droop al wat sap uit. Ik kuste haar kutje nogmaals en ze kreunde “lik er eens aan, toe maar, het zal wel lekker zijn”. Ik drukte terug mijn mond op haar lekkende sneetje. Ik stak mijn tong uit en proefde eens van haar geil. Het smaakte wel lekker en ik likte dan maar verder. Al spoedig likte ik ook haar klitje. Ik zoog haar sappen en likte alles op. Met lange halen ging mijn tong op en neer door haar geile kletsnatte sneetje. Ik nam toen haar klitje tussen mijn lippen en liet mijn tong er over dwalen. Ik wou natuurlijk ook eens in dat grotje tasten en stak er een vinger in. Hij gleed er gemakkelijk in. Terwijl ik op haar klitje zoog vingerde ik haar kletsnatte pruimpje. Ze begon te schokken en kreunende, “niet stoppen, aaaaaaaaaaaaaaah, het is zo lekker, ik koooooooom”. Al kermend kwam ze heftig met haar onderlichaam op mijn vingers rijdend klaar. Ik zag toen voor de eerste maal een volwassen vrouw klaarkomen. Ik likte en zoog nog wat verder en had intussen alweer een geweldig stijve paal. Ze rechte zich en trok mij ook recht. Ze drukte terug haar lippen op de mijne en tongde me heel diep. Toen liet ze me los en zei “en nu gaan we neuken hé, wil je dat?”. “Natuurlijk wil ik dat” zei ik.

Kom naar mijn bed”. We gingen naar de slaapkamer en ze liet zich languit op het bed vallen, de benen gespreid en haar armen naar mij uitstekend. “Kom nu maar op mij en steek die stijve tamp diep in mijn hete pruim” zei ze. Ik liet me niet pramen en kroop tussen haar benen. Ze richtte mijn keiharde piemel op haar kletsnatte neukgrotje en hij gleed gemakkelijk in één keer tot diep in haar hete schacht. “Nu zachtjes in en uit” kreunde ze en ik deed dat dan ook. Ik was natuurlijk geweldig geil, als zestienjarige knaap mijn harde piemel in een volwassen heet kutje mogen duwen, je zou voor minder. Ik begon automatisch harder te stoten en werd gewaar dat mijn zaad uit mijn ballen omhoog begon te komen. Ik zei: “Ooooooooooh, schatje, ik ga schieten, ooooooooh, wat lekker, diep in jouw hete geile pruim”. Ze kreunde “nog even, ik ben er ook bijna”. Ik pompte nog even verder, mij zo goed inhoudend als ik kon, maar ik kon het niet meer uithouden en schoot met krachtige stralen mijn kokendhete zaad diep in haar geile scheur. Ze kreunde en kermde dat het een lieve lust was en kneep haar kutje rond mijn paal. Al schokkend kwam ze ook klaar. We bewogen nog erg lekker tegen elkaar met mijn verslappende lul nog in haar kutje en intussen zoog ik op haar lekkere tepels. Toen tongden we elkaar nog eens heel lekker. Ik ging toen van haar af en nam vlug de handdoek die ze meegenomen had en drukte hem tegen haar lekker hete kutje. “Het was echt fantastisch hoor” zei ze, “dit moeten we eens meer doen hé”. Ik was natuurlijk akkoord, wie had immers op die leeftijd zulke lekkere kans. “Weet je” zei ze, “thuis heb ik geen seks genoeg, mijn man doet het niet dikwijls meer met mij, en ik heb wel alle dagen zin hoor, kom jij nu en dan eens bij mij?” Ik antwoordde “natuurlijk, zo dikwijls als jij het wilt”.

En zo begon ik een verhouding met mijn lekkere buurvrouwtje. Telkens ik het kon ging ik bij haar langs en ik kan zeggen dat het dikwijls was, ik had voor thuis wel altijd een uitvlucht. Soms, vooral als ze niet moest werken, ging ik twee, driemaal en soms tot viermaal per dag en altijd was ze klaar voor mij. Op zaterdag kwam zij altijd bij me.

Intussen echter was die zaterdag van mijn inwijding nog niet voorbij hoor, aangezien ik haar kutje vol gespoten had moest ze zich toch wat wassen en toen ik haar aanbood om dat te doen was ze direct akkoord. Je kunt denken dat er nog het een en ander gebeurd is hé. Maar dat lees je wel in het vervolg.
Auteur : Laura17 / Geschreven op : 07 januari 2013 - 23:38 / Hits : 21812 / Waardering : 3.00
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Ontmaagd door twee rijpe vrouwen
Auteur : blackjack / Geschreven op : 23 januari 2013 - 14:19 / Hits : 42488 / Waardering : 3.78

Ontmaagd door mijn rijpe moeder 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 20 januari 2015 - 14:15 / Hits : 21085 / Waardering : 3.59

Ontmaagd door mijn rijpe moeder 2
Auteur : max55 / Geschreven op : 22 januari 2015 - 14:24 / Hits : 12116 / Waardering : 3.39

Ik ben ontmaagd door mijn vader
Auteur : Els / Geschreven op : 17 oktober 2007 - 17:08 / Hits : 78610 / Waardering : 2.91

Ontmaagd door haar broer
Auteur : Erik_S / Geschreven op : 04 april 2012 - 17:54 / Hits : 113896 / Waardering : 2.84

Ontmaagd door...
Auteur : 16lotte@lycos.nl / Geschreven op : 11 mei 2006 - 19:21 / Hits : 39985 / Waardering : 2.72

Dilara, door Marianne ontmaagd (1)
Auteur : tanjaja / Geschreven op : 29 september 2009 - 17:51 / Hits : 25739 / Waardering : 2.69

Ontmaagd door mij vader en mij broer
Auteur : Krukkie / Geschreven op : 15 september 2006 - 21:36 / Hits : 39842 / Waardering : 2.57

Ontmaagd door mij vader en mij broer 2
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 17 september 2006 - 12:23 / Hits : 25770 / Waardering : 2.52

Door mijn oom ontmaagd
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 14 augustus 2005 - 08:12 / Hits : 42361 / Waardering : 2.47

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
kevin
wie of wat is "Andervanger" kan die zelf niet posten?
Geschreven op : 09 januari 2013 - 15:57

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb