Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

De Tweeling - 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
De Tweeling - 2
Tegen een uur of twee helpt Daan hem de boot uit het botenhuis te halen. Tom krijgt van Manon twee koelboxen met het nodige eten en drinken. Dan helpt hij Janet aan boord en op de motor varen ze weg.
“Behouden vaart” roept Manon ze na. En ook Daan kijkt ze na. Als ze ver genoeg weg zijn vertelt Manon aan Daan wat ze gaan doen.
Het eerste stukje gaat het heel rustig en eenmaal in het wijd geeft hij wat meer gas. Hij wijst Janet op Pampus waar ze langs varen en vertelt erover wat hij weet. Het is geen slecht weer, er staat allen heel weinig wind, te weinig om het zeil te hijsen, en gaandeweg de middag doet de zon steeds meer zijn best.
Janet geniet van hun tochtje. Dit is de eerste keer van haar leven op zo’n mooie boot vertelt ze aan Tom en ze vindt het leuk. Ze zitten naast elkaar en Tom heeft een arm om haar heen geslagen. Ze kijkt ook naar de plaatsen waar ze langs varen, zoals Monnickendam, Marken en Volendam en Tom vertelt er wat over. Tegen een uur of vijf naderen ze een van de vluchthavens. Hij ziet er geen andere schepen liggen en stiekem hoopt hij dat er ook geen meer komen. Het was ook al stil op het water. Hij draait heel rustig de haven in en keert de boot 180 graden. Met de neus weer naar buiten gericht legt hij aan.

Als de boot eenmaal vast ligt besluiten ze om naar binnen te gaan. Op het water voelt het toch wat frisser.
Binnen doen ze hun zeiljacks uit. Tom pakt de koelbox met drankjes.
“Wat wil jij?” vraagt Tom “als de boot eenmaal voor anker ligt is het ankerbiertje een oud gebruik.”
“Maar je hebt toch geen anker uitgegooid of hoeft dat niet?” vraagt Janet.
Tom glimlacht, “kan geregeld worden mevrouw” en hij drukt op een knop. Voorin de boot klinkt een hard geratel en dat stopt plotseling.
“Mevrouw, uw anker ligt.” Janet schiet in de lach.
“Gekke vent ben jij.”
“Ja, gek op jou” reageert hij en Janet glimlacht, “maar schat je mag ook wat anders, ik heb bier, witte wijn, rode wijn, jus d’orange, cassis en spa rood.”
“Toe maar, een hele kroeg dus.”
“Dat is mama Manon, bezorgd als altijd, die is bang dat we mis grijpen, maar verder is ze wel lief.”
Janet glimlacht “jullie hebben ook een hele lieve pleegmoeder of stiefmoeder ik weet niet wat ze is, maar doe mij maar een wit wijntje.”
“Manon is stiefmoeder want ze is wel een aantal jaren met papa getrouwd geweest” zegt Tom en Janet knikt.
Tom pakt een klein flesje witte wijn en twee blikjes bier. De koelbox gaat dicht en hij pakt de glazen erbij.

Vijf minuten later zit Janet bij Tom op schoot en ze hebben een glas drinken voor hun.
“Geef me eens een lekkere zoen. Ik zit de hele middag naast je en kan je bekij ……” verder komt Janet niet. Ze heeft de lippen van Tom al op haar mond en zijn tong speelt liefdevol met de hare. Minutenlang zijn ze verwikkeld in een heerlijke tongzoen. Dan lossen ze en kijken elkaar aan.
“Ik hou echt van jou” zegt Tom.
“Ik hou heel veel van jou en ik verheug me op vanavond. Jij mag nu echt een vrouw van mij maken.”
Opnieuw een tongzoen, lang en liefdevol.

Ze zitten tegen elkaar aan en genieten van de warmte van elkaars lichaam. Janet voelt zijn lichaamswarmte door de truien heen. Als ze haar glas neerzet pakt Tom haar vast en tilt haar op. Ze is een licht poppetje voor hem. Hij draait haar om en nu komt ze met haar buik naar hem toe op zijn schoot zitten. Haar benen zet ze aan weerszijden. Ze kijken elkaar recht in de ogen en glimlachen. Kleine kusjes gaan heen en weer. Tom laat een hand over haar lange haren gaan. Hij trekt ze over haar schouder naar voren en ziet dat ze tot onder haar navel komen. Hij pakt een bosje beet en wrijft het als een snor onder zijn neus. Janet lacht erom. Hij ruikt de heerlijke lucht, een combinatie van haar shampoo en waarschijnlijk haar eigen geur.

Janet pakt een bosje van haar haren en draait ze een slag om zijn nek. Glimlachend trekt ze hun gezichten naar elkaar toe en ze kussen. De volgende pluk wordt een soort afdakje boven hun hoofden. Opnieuw kussen ze elkaar. Ze valt voorover tegen hem aan en Tom legt zijn armen om haar heen.
“Ik hou zoveel van je” zegt ze zachtjes, bijna fluisterend.
“Ik hou van mijn lieve Janet, mijn lieve verpleegster die mijn leven heeft gered.”
Ze barst in schaterlachen uit en komt rechtop.
“Je leven, kom zeg, dat sneetje in je hand. Niet overdrijven Tom.”
Hij glimlacht om haar lachbui.

Ze blijven elkaar aankijken. Janet trekt al haar haren terug, trekt haar hand langs de staart en laat ze over haar schouder naar achteren vallen. Tom trekt haar nog iets meer naar hem toe en laat zijn handen over haar rug omlaag en onder haar trui terug omhoog glijden.
“Mmmmmm, lekker, jij hebt warme handen” en Janet ligt te genieten met haar ogen dicht. Hij voelt haar bh en Janet merkt dat hij daar in de buurt komt.
“Doe maar af hoor schat, mag wel” en Tom maakt de sluiting open. Janet komt rechtop en trekt de schouderbandjes over haar armen, dan haalt ze de bh onder haar trui vandaan en gooit hem op de bank naast hun. Tom trekt haar weer naar zich toe en nu wrijft hij over haar hele blote rug. Janet lijkt een poesje wat met haar ogen dicht ligt te spinnen. Hij wrijft eerst een poosje over haar rug en dan glijdt zijn hand naar voren en masseert een borst. Janet kreunt zachtjes. Ze draait een stukje zijwaarts om hem meer ruimte te geven.
“Heerlijk schat, vind jij mijn borstjes lekker?”
“Jij hebt hele mooie borstjes, niet van die grote want daar hou ik niet van.”
Een paar minuten blijft hij haar masseren, spelen met haar tepeltje en dan trekt hij zijn hand terug.
“Wat doe je nou? Het was zo lekker.”
“Ik wil een slokje drinken” reageert Tom.
Janet komt omhoog en pakt ook haar glaasje.

Ze zakt weer tegen hem aan en ze voelt zijn hand weer, nu gelijk op haar buik en langzaam omhoog. Hij pakt weer haar tepeltje en speelt ermee.
Janet laat hem en sluit haar ogen. Tom is een lieve jongen vindt ze. Ik hoop dat hij straks ook lief is op bed en niet wat Samantha laatst had met die knul die haar zou ontmaagden, twintig seconden neuken en toen kwam hij al klaar.
“Waar denk je aan?”
“Zomaar, vrouwengedachten, niet belangrijk.”
Tom glimlacht en laat haar.

Ze blijven lekker tegen elkaar aan zitten, af en toe praten ze en tegen zessen besluiten ze te eten. Tom pakt de broodjes.
“Alles is al belegd dus we kunnen zo aanvallen.”
De plastic zak gaat open, Tom schenkt twee glazen melk in en ze gaan eten. Het smaakt ze en samen eten ze de tien broodjes op.
“Dat was lekker” zegt Janet terwijl ze over haar buikje wrijft.
“Kun je dat allemaal wel kwijt in dat kleine lichaam” vraagt Tom glimlachend.
“Makkelijk schat” lacht Janet.
Ze nemen hun laatste slok melk en Tom ruimt alles op.
“Moet je niet afwassen?”
“Nee, dat doen we morgen thuis.”

“Die deur is toch de toilet?” vraagt Janet een paar tellen later.
“Ja, …… eh zal ik je uitleggen hoe je doorspoelt want dat is anders als thuis?”
“Ja graag” antwoordt Janet. Ze lopen de natte cel in, Tom hurkt bij de pot. Hij legt haar in een paar woorden uit hoe het werkt en laat haar dan een hele korte spoel zien.
“En als ik me wil wassen?”
“Hier op drukken, alleen is dat wel koud water.”
“Dat is niet erg, is het wel drinkwater?”
“Ja, het is thuis gewoon uit de waterleiding gekomen. Kijk hier liggen washandjes en handdoekjes” zegt hij terwijl hij een kastje opentrekt.

Hij laat haar en Janet trekt de deur dicht. Niet op slot ziet hij. Eerst maar de kapiteinshut in orde maken. Als hij er binnenkomt ziet hij een opgemaakt bed, dat moet Manon gedaan hebben. Hij pakt een wijnkoeler en uit de koelbox het gekoelde flesje champagne, twee smalle glazen uit de kast. Die zet hij op de plank bij het hoofdeind. Uit een kast pakt hij twee namaak rode rozen en legt ze een beetje schuin en gekruist over elkaar op haar kussen. Hij neemt aan dat ze aan dezelfde kant slaapt als afgelopen nacht. Dat was rechts van hem.
Kaarsjes mag niet op de boot maar de verlichting kan hij dimmen. Hij sluit de gordijntjes en trekt het rolgordijn in het dakluik dicht. De hut is nu verduisterd. Hij draait de verlichting in gedimde stand en laat het aan.

Terug naar binnen gaat hij weer op de bank zitten. Twee minuten later komt Janet uit de badkamer. Ze glimlacht naar hem en kruipt op zijn schoot.
“Gelukt?”
“Ja, maar ik vroeg me af, mijn drolletje waar blijft die, in het water?”
“Nee, er zit een tank onderin de boot, daar wordt het in opgevangen. Als we morgen varen en ik ben een paar mijl uit de walkant dan loos ik dat.”
“Gewoon op open water, vervuilt dat niet?”
“Nee, de vissen vreten dat.”
“Gatver, dat stinkt toch.”
Tom glimlacht, “daar hebben die vissen kennelijk geen last van.”
Ze houden er verder over op.

“Ik vind het wel gezellig zo op de boot” zegt Janet, “dit is ons huisje voor vannacht. En na vanavond kunnen we eindelijk papa en mama spelen, daar verlang ik nog het meest naar.”
Tom trekt haar bovenlichaam wat meer tegen zich aan en Janet laat haar hoofd achterover op zijn bovenarm zakken. Tom drukt zijn lippen op de hare en ze tongzoenen. Janet lijkt zich helemaal over te geven aan hem. Zijn vrije hand wrijft over haar trui omlaag en er onderdoor weer omhoog. Hij kneedt rustig in een borst, vanachter de tongzoen laat Janet een zacht kreuntje horen. Hij voelt haar hand op de zijne komen en ze knijpt erin waardoor hij harder in haar borst kneedt. Hij begrijpt de boodschap en doet het nu zelf. Nog wat harder als zij aangaf.
“Ja, dat is lekker als je dat hard doet. Toe ik verlang naar je, gaan we naar bed?”
Tom geeft haar een kusje en geeft haar een zetje naar voren.
“Die deur” wijst hij en Janet loopt er naar toe en opent hem. Een kreetje van verbazing en vreugde, dan draait ze zich om en slaat haar armen om Tom.
“Heel erg lief van jou” zegt ze en drukt een kus op zijn lippen, een kus die gelijk weer een tongzoen wordt. Ze lossen en Janet draait zich weer om.

“Ik loop nog even snel naar het toilet en doe de lichten uit, een minuutje dan ben ik bij je.”
Tom keert om en Janet loopt de kapiteinshut in. Ze kijkt in de rondte en begint zich dan uit te kleden. Ditmaal trekt ze alles uit en gaat op bed liggen, ze pakt de rozen en voelt eraan. Het zijn mooie kunstrozen maar ze is er niet minder blij om, deze jongen is lief dat hij hieraan denkt. Ze hoopt echt dat hij haar lief ontmaagdt vanavond. Ze ziet wat stofjes op de rozen en blaast. Een paar stofjes dwarrelen weg en ze glimlacht.
Tom heeft een plas gedaan en spoelt zijn lul af onder de kraan, even goed afdrogen en broek en onderbroek omhoog. Lichten uit en als hij in de hut komt ligt Janet bloot op bed. Hij ziet haar poesje met de zwarte schaamhaartjes en kijkt omhoog over haar lichaam, haar borstjes en dan haar lieve gezichtje. Ze glimlacht. Hij kleedt zich ook uit en schuift naast haar.
“Dank je voor deze bloemen, ik vind het reuze lief dat je daaraan denkt. En ik zie ook lekkere champagne.”
“Die is voor erna, dan proosten we op het begin van jouw vrouw zijn. Maar ik moet eerlijk zijn. De champagne heeft mama me meegegeven.”
“Lief van haar” en ze slaat haar armen om hem heen, “je bent zo’n ontzettende lieve schat, ik denk nu al dat ik je nooit meer laat gaan.”

Ze kussen elkaar en Tom laat een hand over haar lichaam glijden. Eerst over haar blote billetjes en al snel wrijft hij over haar buikje en schuift een keer over haar schaamhaar. Ze tongzoenen kort en dan kust hij over haar borsten. Hij sabbelt op de tepeltjes, om beurten en gaat dan over haar lichaam naar omlaag. Janet voelt hem gaan en geniet van zijn strelingen. Ze voelt hem kussen op haar schaamhaar en op haar dijbenen.
Met zachte dwang duwt hij haar benen uit elkaar en tussen de zwarte haartjes ziet hij haar schaamlipjes. Hij laat haar nog wat verder spreiden en kust de lipjes. Hij duwt met zijn tong de haartjes wat opzij en likt tussen haar lipjes door. Tijdens de sekslessen van Manon was hij kale schaamlippen gewend maar dit heeft ook wel iets. Hij duwt zijn tong wat nadrukkelijk in haar vulva.
“Is dat niet vies voor een man wat je doet?” hoort hij Janet.
Hij komt iets omhoog, “nee schat, laat mij maar, je zult het lekker vinden.”
Hij duwt de schaamhaartjes en schaamlippen weer uit elkaar en merkt dat haar vagina een beetje vocht aanmaakt. Ze smaakt lekker en hij verwent haar iets meer. Dan glijdt zijn tong omhoog en zoekt haar klitje. Hij vindt een hard knopje.

Hij schuift nu over haar benen en gaat ertussen liggen. Met zijn vingers trekt hij haar schaamlipjes verder uit elkaar en haar vulva geeft zich bloot. Janet voelt wel wat hij doet maar ze laat hem. Het voelt wel lekker aan tussen haar benen. Tom pakt het kleine knopje tussen zijn lippen en speelt ermee. Hij ziet dat Janet nog wat meer vocht maakt. Hij twijfelt, nu doen of straks. Eerst nog maar verder verwennen denkt hij en zijn tong likt weer door haar vulva. Onderin voelt hij haar vagina, dat nauwe neuktunneltje maar die is voor straks.

Janet begint nu ook te bewegen met haar heupen en ze kreunt zachtjes. Dit is ook zo lekker wat hij doet, veel lekkerder als haar vriendin en kamergenootje Liza, die heeft haar wel eens gebeft maar Tom doet het met veel meer liefde en ook meer aandacht voor al haar plekjes, hij weet ze ook zo goed te vinden die schat.
Tom merkt dat Janet reageert zoals Manon had voorspeld. Haar lichaam begint op hem te reageren en ze wordt al natter. Misschien komt ze wel klaar, dat zou mooi zijn. Janet merkt dat hij steeds verandert met hoe hij beweegt en ze vindt alles lekker. Ze voelt ook de eerste tintelingen in haar onderbuik. Heel langzaam zwellen ze aan en dan krijgt ze een orgasme, voor haar gevoel heftig, veel heftiger als met Liza.

Tom voelt het ook, hij herkent haar bewegingen maar ziet ook dat haar buikspieren van haar venusheuvel reageren. Ze stuwt een paar kleine druppeltjes vocht op en hij likt ze op. Voor zijn gevoel is ze er wel aan toe en hij kruipt omhoog. Janet voelt hem aankomen en ze doet haar ogen open.
“Dat was heerlijk schat, zo ben ik nog niet eerder verwend. Ga je het nu doen, ik wil je voelen in mijn lichaam.”
Tom helpt zijn stijve lul tussen haar schaamlippen en penetreert haar vagina. Heel langzaam glijdt hij dieper. Het meisje is strak maar haar vagina is goed vochtig en past zich aan. Dan voelt hij wat weerstand.
Janet voelt dat kennelijk ook, “kom maar schat, stoot maar door.”
Tom trekt zich een klein stukje terug en duwt dan snel door. Janet voelt zijn stijve lul heel langzaam in haar binnendringen, even een klein prikje lijkt het en dan duwt hij door. Ze voelt hoe haar vagina zich oprekt om de voor haar nieuwe indringer te ontvangen. Als Tom helemaal in haar zit zakt hij op haar en ze genieten van hun eerste samensmelting. Janet voelt hem goed, diep in haar vagina.

“Je deed het lief en ik heb niet veel pijn gevoeld” ze geven elkaar kleine kusjes.
“Nu ben ik een vrouw voor jou. Neuk me schat, laat me voelen hoe het is als een man klaar komt, zijn zaadjes in mijn kutje spuit.”
Tom begint haar rustig te neuken. Ook hij geniet van haar, de eerste vrouw die hij heeft ontmaagd en misschien wel de laatste. Ze is heel lief en hij wil haar eigenlijk nooit meer kwijt. Janet geniet van zijn stotende paal en merkt nu dat Liza het dus gewoon verkeerd heeft, een man is geen seksmonster die een nat gat zoekt, een man kan ook lief zijn voor een vrouw, haar laten genieten van hun samensmelten.

“Het voelt heerlijke lieve schat, ik voel je heel erg goed. Je mag wel harder, ik ben niet van bordkarton.”
Tom glimlacht en verhoogt het tempo. Janet reageert daarop en instinctief legt ze haar voeten op zijn rug. Nu voelt ze hem goed en stoot op stoot neukt hij haar met zijn lekkere piemel. Maar ook Tom is niet van bordkarton en na een minuut of vijf voelt hij wat borrelen. Zijn eerste zaadlozing sinds een week en dat was nog met de hand onder de douche; hij voelt het snel opkomen. Dan komt hij klaar en in vijf harde stoten jaagt hij evenzoveel stralen sperma diep in de schoot van het meisje. Dit meisje wat hij nu tot vrouw heeft gemaakt.
Janet voelt hem spuiten en ze geniet daarvan. Haar schat mag ook lekker klaarkomen. Ze slaat haar armen om hem heen en ze trekt haar hoofd omhoog. Hun lippen vinden elkaar en ze tongzoenen. Dan laat ze weer los. Tom pakt een paar tissues en trekt zich terug. Hij houdt de tissues onder haar nog wijd openstaande schaamlippen en Janet perst. Witte sperma met wat rode bloedspoortjes komen naar buiten. Hij pakt een extra tissue om haar goed af te vegen. Als hij zijn lul afveegt zit daar ook een beetje bloed aan. De tissues gooit hij in het mandje.

Hij bukt voorover, pakt de champagne en ontkurkt de fles. Janet heeft intussen de twee glazen gepakt en hij schenkt die in. Ze zitten nu op bed en kijken elkaar aan.
“Proost op jouw vrouw zijn.”
“Proost op mijn lieve vriend, je hebt het echt heel lief gedaan.”
Ze drinken een slokje uit hun eigen glas en dan nemen ze een slokje uit elkaars glas. De glazen gaan terug op de plank en Tom omhelst haar. Janet geeft zich weer over aan hem en hun monden vinden elkaar. Zijn vrije hand wrijft over haar lichaam, haar borstjes en over haar buikje. Minutenlang tongzoenen ze. Dan lost Tom en ze kijken elkaar weer glimlachend aan.

“Wat bedoelde jij nou met ‘is dat niet vies voor een man’?”
Janet is twee seconden stil.
“Ik moet je ook iets meer over mijzelf vertellen denk ik. In Leiderdorp hebben die flats telkens één woonkamer en twee slaapkamers. Dus iedere flat wordt gedeeld. Ik woon daar samen met Liza en Liza is zoals ze dat noemen een gewenst ongewenst kind. Haar moeder wilde haar en de vader niet. Haar moeder heeft haar twee jaar geleden of zo verteld dat ze destijds ontmaagd werd en dat haar zogenaamde vriend binnen twintig seconden zijn sperma in haar onbeschermde baarmoeder spoot. Een minuut later sliep hij. Prompt was ze in verwachting en toen ze dat vertelde nam die lafaard de benen. Ze heeft hem nooit meer gezien.”
Ze pakt haar glaasje en drinkt een slokje.

“Maar goed Liza werd geboren en ze groeide op. Ze wilde in de verpleging en zo kwamen wij in contact. Liza is een boom van een meid vergeleken met mij. Ik denk dat ze maar een paar centimeter kleiner is als jij. Een blonde stoot met een paar stevige tieten, cup D geloof ik, lekkere stevige benen en een bijpassende kont. Ze heeft ook tatoeages op haar schouderbladen laten zetten. Maar goed, buiten dat is Liza ook een redelijk sterke persoonlijkheid.
Ze heeft mij verteld dat een man een seksmonster is die alleen maar op zoek is naar een nat neukgat waarin hij zijn zaad kwijt kan. Dat heeft ze van haar moeder gehoord en dat is nu een lesbienne en als het aan Liza ligt wordt ze dat ook, ze wil geen vent aan haar lijf. Een kind wil ze wel als het maar via kunstmatige inseminatie gaat. In mijn jeugdigheid, mijn naïviteit misschien wel, heb ik dat geloofd en schonk geen aandacht aan mannen. Liza heeft mij al een aantal keren in 69 op bed gehad en me inderdaad klaar gebeft. En ik haar natuurlijk en dat voelde wel lekker aan. Niet zoals met jou, dat was veel lekkerder. Jij doet het anders, ik weet niet hoe ik dat uit moet leggen.” Weer een slokje.

“Dat heeft zo geduurd tot het moment dat ik op de afdeling spoedeisende hulp een hele leuke jongen kreeg met een diepe snee in zijn hand. Het is dat ik hem moest helpen maar ik kreeg ter plekke allemaal vlinders in mijn buik. Toen hij klaar was en wegliep heb ik mijn vooroordelen opzij gezet en heb hem teruggeroepen. En de rest is geschiedenis.”
“Een heel verhaal, maar nu begrijp ik die opmerking ook. Ik zal ook nog wat vertellen, we zijn nu toch close onder elkaar. Alleen moet je me beloven dat je er niet boos om wordt” Op die laatste woorden kijkt Janet glimlachend naar hem en drukt een kus op zijn wang.
“Je bent een schat en op schatten kan ik niet boos worden.”

“Mijn stiefmoeder, Manon, is een hele goede moeder. Ze heeft vroeger op de wallen gewerkt als prostituee. Mijn vader heeft haar daar ontmoet en het klikte. Ze is verhuisd, gestopt met werken en ze heeft de opvoeding van ons op zich genomen waardoor mijn pa weer kon gaan varen. Wij groeiden op en hebben een leuke jeugd gehad. Vooral dit jacht speelt een belangrijke rol daarin. Maar goed, het schip van pa werd getroffen door een tyfoon en hij verdronk. Via zijn testament kreeg Manon alles in haar schoot geworpen. Het huis, zijn vermogen, de verzekeringsuitkeringen maar ook de verplichting om ons op te blijven voeden, kortom mam kan lekker leven maar daardoor kunnen wij dat ook. Een jaar geleden werden Daan en ik bij haar geroepen en ze vond het nodig dat wij niet alleen seksuele voorlichting kregen maar ook lessen in liefde, hoe verwen je een vrouw, waar zitten haar gevoelig plekjes en maar ook hoe ontmaagd je een meisje. Die lessen van haar waren ook praktijklessen.”
“Dus jullie hebt met je stiefmoeder liggen neuken?”
“Maar niet uit liefde. Het ging mijn moeder puur om het lichamelijke ervan. Ze kon als prostituee ook lichamelijk en liefde van elkaar scheiden, althans voor de buitenwereld.”
“Nou, goed, ik zou het niet doen maar het is gebeurd kennelijk.”

“Ja, maar er is meer. Omdat wij met zijn tweeën zijn en mijn moeder ook maar alleen is heeft ze de hulp ingeroepen van Anja, haar beste vriendin. De man van Anja, Gerard heette die dacht ik, was destijds eerste stuurman op het schip van papa en is ook verdronken. Ook zijn lichaam is door de duikers gevonden. Anja is een vrouw die net als mama een heerlijke uitstraling heeft. Haar lichaam is een droom van veel mannen. Wij, Daan en ik, hebben om beurten met die twee vrouwen geneukt, we hebben veel geleerd van ze en ook aparte dingen gedaan zoals sandwichen.”
“Wat is dat?”
“Een neukt een vrouw in haar kut, de ander in haar kont. En dan tegelijkertijd natuurlijk. Ze ligt dus tussen ons in, vandaar sandwich.”
“Is dat niet vies, in een poepgat?”
“Nee schat, jij kent als verpleegster toch wel de klysma. Die gebruikten ze dan. Maar één van de aardige dingen daarin. Manon is een relatief tenger gebouwde vrouw dat weet je inmiddels. Een oudere versie van jou schat. Anja haar vriendin, is een boom van een vrouw, stevige billen en benen, een cup D en mama was destijds mijn favoriet terwijl Daan gek was op Anja.”
“Dus jij denkt dat Daan Liza wel leuk vindt.”
“Dat denk ik niet alleen” reageert Tom glimlachend, “ik ken mijn grote broer als mijn broekzak en wat jij vertelt over Liza, dan weet ik het wel.”

“Het zou misschien wel eens goed zijn voor haar. Gewoon een lieve vent aan haar lichaam te voelen. Jij bent echt een openbaring voor mij. Ik was bang dat het net zo zou gaan als bij een andere collega-vriendin, Samantha, die werd ontmaagd en die knul kwam in twintig seconden klaar. Jij niet, je hield het lang vol denk ik. Jullie zijn ook alle twee stevige grote jongens. Daan kan haar wel aan.”
“Je hoort het meer dat jongens snel klaarkomen. Wij hebben dan toch wel een streepje voor. Manon heeft ons niet alleen veel geleerd. We hebben drie maanden heel veel met beide vrouwen geneukt en zijn daardoor ook goed gewend. Nu duurde het denk ik een minuut of vijf of zes. Maar dat komt ook omdat het jouw eerste keer was. Jouw vagina is nog zo ontzettend strak en het leek wel of je me aan het melken was.”
Janet schiet in de lach, “ik heb dus melkend kutje.”
Tom lacht nu ook.

“Je zult merken als we vaker neuken dat ik ook wat aan je ga wennen en dan kan het zo maar tien minuten duren voordat ik klaarkom.”
“Dat is fijn dat jij het zolang kan, ik wil je nu ook nog wel een keer voelen. Maar je bent nu slap zie ik.”
“Maar daar kun je leven in krijgen of vind je pijpen vies?”
“Nee, ik denk het niet, jij likt toch ook in mijn kutje, waarom zou ik dan niet aan jouw piemel likken?”
“Maar je hebt dat nog nooit gedaan?”
“Nee” schudt Janet.
“Geeft niet, ik kan het je wel leren, het is niet moeilijk, gewoon op je gevoel afgaan.”

“Wil je al weer?”
“Ik wil altijd wel lieve schat, alleen die kloris, die moet overeind geholpen worden.”
Janet schiet weer in een lachbui.
Hij laat haar glimlachend even gaan.
“Nou” zegt ze nog lachend, “vertel me dan maar hoe ik die kloris rechtop krijg.”
Tom gaat op zijn rug liggen, legt haar wat dingen uit en Janet begint. Ze doet haar best en merkt dat ze loon naar werken krijgt, binnen vijf minuten ligt Tom weer met een harde paal.
“Goed zo, jij mag het vaker doen” zegt Tom.
“En nu?” zegt ze glimlachend terwijl ze met haar hand met zijn stijve lul blijft spelen.
“Jij wil toch neuken of geneukt worden.”
“Ja, ik wil je nog wel een keertje voelen.”
“Hoe wil je, liggend op je rug, dat is het aloude missionaris standje, op zijn hondjes, paardje rijden, lepeltje, er zijn zoveel standjes.”
“Zeker allemaal geleerd van Manon en Anja?”
“Ja schat, dat zijn de voordelen daarvan, ik ken wel dertig standjes, de een nog lekkerder als de ander.”
“Lekkerder voor jou of voor mij.”

“Paardje rijden bijvoorbeeld is lekker voor jou.”
“Hoe doe je dat?”
“Ik blijf zo liggen en jij kruipt over me heen. Je trekt je schaamlippen iets uit elkaar en dan zak je over mijn stijve lul heen.”
Janet begrijpt hem en tien tellen later zit hij helemaal in haar.
“Ook lekker dit. En nou mag ik wippen?”
“Ja, en dan moet je de eerste paar keren iets naar achteren schuiven, steeds in kleine stukjes, als het goed is vind je een houding waarin je wat lekkers voelt in je buik.”
“Dus een standje met een raadseltje?”
“Nee, maar veel vrouwen hebben een g-spot en dat plekje is heel gevoelig. Het is voor jou lekker als ik daar iedere keer langs ga.”

Janet begint te rijden en verschuift steeds een stukje. Drie stoten later weer een stukje, twee stoten en opnieuw.
“Ja, dat is lekker, dit voel ik heel goed. Oh wat ben je toch een lieve schat dat je dit allemaal weet. Ik vind het al helemaal niet erg meer dat je met die twee oudere vrouwen hebt geneukt.”
Tom glimlacht en laat haar gaan. Ze begint nu ook wat harder te rijden en ze geniet met haar ogen dicht. Haar lieve borstjes geven geen krimp, die blijven fier vooruit op haar lichaam staan. Janet op haar beurt merkt dat ze klaar gaat komen. Dat plekje in haar vagina is zo gevoelig en ze gaat nog wat sneller rijden. Tom voelt dat ook en begint zachtjes tegen te stoten. Een minuutje nog en dan komt Janet klaar. Ze steunt met haar handen op zijn buik en duwt zich met hele kleine stootjes omhoog en omlaag. Ze geniet zichtbaar. Dan zakt ze voorover en ze wil een tongzoen.
“Wat was dat lekker schat, maar nou ben jij nog niet klaargekomen.”
“Dat geeft niet, kom eens van me af” en Janet rolt om op haar rug.
“Op handen en knieën zitten schat.”
Janet doet dat en hij kruipt achter haar en zet zijn stijve lul in haar vagina.
“Dit is op zijn hondjes” zegt Tom.
“Ik begrijp het, jij zit achter mij.”
Janet voelt hem diep in haar buik. Ze kreunt erop en dan begint Tom te neuken. Krachtige stoten, zo diep mogelijk. Ze stoot ook goed tegen waardoor haar kleine kontje lijkt te stuiteren tegen zijn dijbenen. Ze ligt al snel weer te kreunen en Tom verhoogt het tempo nog een keertje.

“Wat lekker is dit schat, ik voel je ook goed en diep.”
Tom merkt dat het ook bij hem begint te borrelen. Nog een stuk of tien stoten en dan jaagt hij zijn zaad andermaal in dit net geopende neuktunneltje. Zijn lieve Janet ontvangt zijn sperma met een paar kreuntjes. Hij hijgt kort uit en pakt de tissues. Janet perst en hij ziet nu enkel sperma, geen bloed meer.
“Kijk schat, geen bloed meer.”
“Dus nu ben ik een echte vrouw, een vrouw met een kutje waarin ik mijn lieve Tom kan ontvangen.”
Hij veegt zijn sperma af en gooit de tissues in het mandje.
Ze schuiven onder het dekbed en Janet rolt tegen hem aan.

“Ik hou van je, ik vind het heerlijk, neuken en geneukt worden en helemaal op een boot, een geweldig leuk idee van jou, dit vergeet ik echt nooit meer, dat mijn lieve Tom mij heeft ontmaagd op zeiljacht Isabelle in het … ? Hoe heet het hier?”
“Het grote water is het Markermeer en we liggen nu in Vluchthaven Wijdenes.”
“Dus op het zeiljacht Isabelle in Vluchthaven Wijdenes aan het Markermeer. Dat vergeet ik niet meer lieve schat” en ze draait naar hem toe en drukt een dikke pakkerd op zijn wang.
“Kom we gaan er nog even uit en wat drinken.”

Wordt vervolgd.
Auteur : quasi / Geschreven op : 23 april 2014 - 00:37 / Hits : 11766 / Waardering : 3.80
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

De Tweeling - 1
Auteur : quasi / Geschreven op : 21 april 2014 - 01:33 / Hits : 15283 / Waardering : 3.85

vader en moeder neuken hun tweeling
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 25 juli 2004 - 21:39 / Hits : 381348 / Waardering : 3.85

De Tweeling - 3
Auteur : quasi / Geschreven op : 25 april 2014 - 00:37 / Hits : 9627 / Waardering : 3.78

De Tweeling - 6
Auteur : quasi / Geschreven op : 02 mei 2014 - 00:48 / Hits : 6982 / Waardering : 3.72

De Tweeling - 4
Auteur : quasi / Geschreven op : 28 april 2014 - 01:00 / Hits : 8125 / Waardering : 3.72

De Tweeling - 9
Auteur : quasi / Geschreven op : 12 mei 2014 - 00:47 / Hits : 6504 / Waardering : 3.72

De Tweeling - 12
Auteur : quasi / Geschreven op : 19 mei 2014 - 00:42 / Hits : 5497 / Waardering : 3.72

De Tweeling - 15
Auteur : quasi / Geschreven op : 26 mei 2014 - 00:36 / Hits : 5265 / Waardering : 3.71

De Tweeling - 10
Auteur : quasi / Geschreven op : 14 mei 2014 - 00:44 / Hits : 6162 / Waardering : 3.69

De Tweeling - 13
Auteur : quasi / Geschreven op : 22 mei 2014 - 00:49 / Hits : 5167 / Waardering : 3.69

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 2 van 2
wilco65
Weer een leuk en lekker verhaal. Maak er maar weer een mooie serie van! 5*****
Geschreven op : 23 april 2014 - 16:03

quasi
@wilco65: Mocht je dit nog lezen. Stuur me eens een mailtje, dat communiceert makkelijker.
Geschreven op : 23 april 2014 - 22:50

Resultaten: 0 - 2 van 2
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb