Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

De Tweeling - 3
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
De Tweeling - 3
De volgende morgen wordt Tom op tijd wakker. Janet ligt tegen hem aan met een hand op zijn borst. Hijzelf ligt op zijn rug, hoewel ze gisterenavond als lepeltjes gingen slapen. Janet heeft hem toch wel wat verrast. Toen ze om half elf weer onder de wol kropen kroelde ze tegen hem aan en wrijvend met haar lekkere billetjes liet ze zijn penis opnieuw zwellen. Hij heeft haar toen in lepeltje geneukt en ze genoot daarvan. Ze kwamen allebei heerlijk klaar. Ondertussen kneedde hij steeds haar lekkere tietjes, want dat vindt hij echt, ze heeft heerlijke borstjes. Niet van die grote zoals Anja bijvoorbeeld heeft. Daan zal het wel wat vinden die Liza. Zoals Janet haar beschreef. Stilletjes hoopt hij dat die twee elkaar ook leuk vinden. Hij rekt zich uit en merkt dat hij een odol heeft. Hij kijkt naar Janet en ziet dat ze wakker begint te worden.

Hij tilt haar heel voorzichtig op, draait haar een kwartslag door en legt haar bovenop hem, zijn odol helpt hij in haar vagina en hij laat haar er overheen zakken. Haar kutje voelt nog nat aan. De schat heeft gisterenavond duidelijk genoten lijkt het. Nu wordt Janet wakker en ze kijkt hem slaperig maar wel glimlachend aan.
“Dat is nog eens lekker ontwaken, gelijk zo’n lekkere kloris in mijn kutje. Dat mag je nog wel eens vaker doen.”
“Dus mijn odol mag ik bij jou parkeren als het zo uitkomt.”
“Dat mag jij altijd lieve schat. Ik mocht willen dat je hem iedere morgen bij mij kan parkeren, dan heb ik ook weer een lekkere nacht met jou achter de rug. Maar ik heb op het ziekenhuis wel eens medelijden met die mannen die, als je ze ’s ochtends komt wassen, ook met zo’n harde ochtenderectie in bed liggen en wij hebben geleerd dat er dan een koude washand omheen moet. Dan slinkt hij weer.”
“Ik laat hem liever op een andere manier slinken.”
“Hoe, oh door klaar te komen, ja dat is ook veel lekkerder” lacht ze, “kom maar lekker klaar in je lieve tante Janet, laat je zaadjes maar stromen.”
Tom glimlacht en kust haar, “nooit geweten dat ik zo’n lieve tante Janet had” en ze glimlacht.

Tom begint haar te neuken. Eerst nog rustig maar al snel gaat het tempo wat omhoog. Janet komt recht omhoog en gooit het dekbed van hun af.
“Om onder te neuken is dat veel te warm” zegt ze en ze begint te wippen over zijn stijve lul. Een paar minuten gaat ze door en Tom voelt dat Janet het tempo ook weer verhoogd. Haar vagina wordt al natter, zijn lieve schat is ook weer geil. Dan pakt hij haar bovenlichaam en trekt het rustig naar zich toe. Hun gezichten komen bij elkaar en ze tongzoenen, liefdevol.

Tom pakt haar heupen en begint weer te stoten, eerst nog rustig maar wel met lange diepe halen. Al snel ligt Janet op iedere stoot te kreunen. Voor Tom is dit genieten, dat heerlijke warme en vooral natte tunneltje van zijn liefje. Hij kust haar voorhoofd en Janet tilt haar hoofd naar hem toe. Ze tongzoenen kort. Dan stoot hij weer stevig verder en gaandeweg de vrijpartij komen zijn stoten ook steeds sneller. Janet voelt haar buikspieren trekken. Ze geniet van die stotende paal en die grote eikel die zo nadrukkelijk door haar vagina schuift. Dan merkt ook Tom dat hij de eindstreep gaat halen. Hij tilt haar heupen op en begint haar nu in volle vaart en met harde diepe stoten te neuken. Een seconde of twintig later komt Janet klaar en nog eens vijf tellen later jaagt Tom zijn sperma diep in haar trekkende vagina. Hijgend zakken ze op elkaar.

“Lieve god, wat kan jij neuken” zucht Janet, “je neukte mij klaar en toen kwam je zelf, dit is geweldig lieve schat.”
“Dit is mijn finale, dat wil ik wel vaker met jou doen.”
“Kan Daan dit ook?”
“Daan kan ook zo neuken en hij zal dit zeker doen met Liza als het zover komt.”
“Ik denk dat Liza helemaal uit haar dak gaat hiervan.”

“Hebben jullie elkaar wel eens zien neuken?” vraagt Janet een paar seconden later.
“We hebben een aantal keren met zijn vieren op bed gelegen, twee aan twee neukten we dan.”
“Hoe vaker jij me neukt hoe meer ik de voordelen daarvan zie. Jullie zijn al veel gewend en voor een andere vrouw of vriendin zijn jullie heerlijke jonge mannen. Jullie zijn ook heel potent heb ik het gevoel.”
“Als ik mijn dag heb neuk ik je zes misschien wel zeven keer, gerekend vanaf ’s ochtends.”
“Stevig, maar ik wil het wel een keer proberen met je.”

“Gaan we eruit?” vraagt Janet, “ik moet plassen en ik heb trek in een ontbijtje.”
“Ja, dat is goed, wel dat lange T-shirt aan.”
Ze staan op en trekken allebei het lange T-shirt van gisterenavond aan. In de kajuit schijnt het zonnetje naar binnen. Het is een vrijwel strak blauwe hemel met af en toe een wolk. Er staat nu wel iets meer wind.

Tom pakt de koelbox, een tweede zak broodjes komt eruit en het aangebroken pak melk. Janet komt uit het toilet en pakt gelijk twee glazen mee.
“Mag ik op je schoot zitten?”
“Kom maar” en Janet schuift bij hem op schoot. Haar T-shirt schuift wat onder haar weg en hij voelt haar blote billen op zijn blote lul. Hij laat het gaan maar weet al wat er zal gebeuren straks.

Opeens klinkt de mobilofoon: “Speerman voor Isabelle. Speerman voor Isabelle. Kom in Isabelle. Over.”
“Dat is Daan.” Hij duwt Janet van zijn schoot af en loopt om de tafel.
“Hier Isabelle. Zeg het maar Daan. Over.”
“Ik moet van Manon vragen of Janet nasi lust. Ze maakt het zelf. Over.”
“Heerlijk” zegt Janet.
“Zeg het maar” en hij knijpt de knop in.
“Heerlijk Daan.”
‘Over’ fluistert Tom. “Over” zegt Janet.
“Is mijn broertje lief voor Janet geweest. Over.”
“Heel lief. Hij is een schat. Over.”
“Fijn zo. Tot vanmiddag. Over en uit.”
“Isabelle uit” en Tom legt de microfoon weg.

“Ik zou maar niet te veel eten, als mama nasi maakt ben je in staat je bord en bestek erbij op te vreten.”
“Zo lekker? Je maakt me nieuwsgierig, maar ik neem toch nog een krentenbol met kaas, dat vind ik lekker, wist je dat?”
“Nee, maar veel mensen vinden dat lekker, wij ook.”
Janet komt weer op zijn schoot zitten.
“Maar hoe heet dat apparaat” vraagt terwijl ze met een halve krentenbol in haar hand ernaar wijst en ondertussen peuzelt op de andere helft van de bol.
“Dat is een mobilofoon. Thuis hebben we er ook een en daarmee kunnen we altijd contact met elkaar hebben. Tenminste zolang we in Nederland zijn.”
“En dat over of over en uit dat zijn voorschriften of zo.”
“Ja, dat is om te voorkomen dat je allebei de spreekknop indrukt want dan hoor je geen van tweeën wat. Nu praat je om beurten.”

“Je moet het allemaal maar weten.”
“Dat moet jij ook, hoeveel verdoving moet ik hebben, hoe verbind je iemand, hoe help je een zwangere vrouw te bevallen, hoe breng je een infuus aan? Ik zou met mijn handen in het haar staan.”
Janet glimlacht, “dat is zo, ik begrijp je. Ieder zijn vak, maar dit is een uit de hand gelopen hobby van jullie.”
“Ingegoten door de paplepel die papa vast hield.”
“Wat voor een man was hij?”

“Manon heeft me wel eens wat over hem verteld, nog niet zo lang geleden trouwens” en hij neemt een slok melk.
“Papa was een eerlijke hardwerkende man. Als kapitein van een mooie boot kroop hij zonder problemen in de huid van een matroos als er bijvoorbeeld hulp nodig was bij het laden of lossen van een vracht, of hij werd mecanicien als de machinist weer eens problemen had met een van de motoren. Dan stroopte hij zijn hemdsmouwen op en hielp gewoon. Hij werd ook op handen gedragen door zijn bemanning. Thuis was hij een lieve echtgenoot, een man die eigenlijk drie passies had, dat was op de eerste plaats Manon en de seks met haar, op de tweede plaats zijn jongens Daan en Tom en als derde deze boot, de Isabelle.”
“Mam heeft me ook verteld dat papa een hele bijzondere man in bed was. Hij wist haar te boeien, te verwennen tot op het bot, met zijn handen en mond liet hij haar zweven over de toppen van haar genot, hij bracht haar van orgasme naar orgasme om dan uiteindelijk samen met haar in een spetterend orgasme klaar te komen.”
Janet zit geboeid te luisteren.

“Hij was gedreven in zijn werk, in de liefde en met zijn kinderen. Wij zijn heel goed verzorgd achter gebleven en dat Manon daar nu de vruchten van plukt vinden wij logisch, net zo goed als het voor ons heel logisch is dat zij ons heeft geleerd hoe we een vrouw moeten beminnen. Daar pluk jij weer de vruchten van.”
“Jullie lijken kennelijk op je vader?”
“Volgens Manon zijn wij kopietjes, in alles, ook in bed. Zij denkt dat als wij een paar jaar verder zijn dat we net als papa een vrouw in vervoering kunnen brengen. Haar tot op het bot kunnen liefhebben. Dat is ook een reden voor haar geweest om haar kennis op ons over te brengen. Maar lieve schat, tijd zal het leren. Voorlopig heb ik van jou genoten de afgelopen maand en dit weekend in het bijzonder en ik denk dat ik het met jou nog heel lang vol ga houden.”

Ze zijn een paar tellen stil.
“Ik vind je heel openhartig en eerlijk. Dat boezemt vertrouwen in. Ik heb ook van je genoten. Vanaf de dag dat je in ziekenhuis kwam met je hand tot nu. Ieder moment dat we samen zijn is een feest.” Ze omhelst hem en trekt hem naar haar toe. Hun lippen vinden elkaar en ze tongzoenen. Minutenlang. Tom glijdt met één hand omlaag en vindt haar schaamhaartjes. Als hij erover wrijft kreunt Janet zachtjes en hij voelt hoe ze haar benen spreidt. Ze legt zich open en hij schuift twee vingers in haar. Heel rustig vingert hij haar. Janet wordt weer geil, deze lieve jongen weet haar weer op te geilen. Ze voelt zijn vingers keer op keer in haar liefdestunneltje. Dan lost ze de tongzoen.

“Wil je me hebben, ik verlang alweer naar je. Kom schat, nog een keer op bed.” Ze glijdt van zijn schoot af en trekt hem mee. Als Tom staat valt ze om zijn nek en tongzoent, kort en Tom tilt haar op. Een hand onder haar armen, de ander onder haar blote billetjes. Hij legt haar op bed en trekt haar T-shirt uit. De zijne gooit hij ook uit en naakt schuiven ze in elkaars armen, tongzoenend en liefkozend, hun handen verkennen ieder plekje van hun lichaam. Tom kruipt op haar en voelt haar harde tepeltjes priemen in zijn borstkas. Hij kust haar en daalt af. Haar borstjes verwent hij met een nat spoor van likjes en kusjes. Ze kreunt als hij haar tepeltjes hard naar binnen zuigt. Dan over haar buikje, hij likt door haar naveltje. Zet er een zuigzoentje overheen, dan weer verder naar omlaag. Even spelen met haar schaamhaartjes. Janet voelt hem daar en spreidt haar benen. Zo wijd als mogelijk en dat is een spagaat. Ze legt zich open voor hem.

Tom ziet haar benen uiteen gaan en haar schaamlipjes openen zich. Haar vulva toont zich aan de buitenwereld, aan hem, haar intieme plekje is voor hem privé. Hij likt tussen haar lipjes door en proeft haar geil. Een druppel van zichzelf komt hij ook tegen maar die is snel weg. Hij verwent haar, likt door haar vulva, over haar klitje, zuigt het knopje naar binnen en verwent het met zijn tong. Minuten lang is hij bezig als Janet weer een orgasme krijgt. Haar buikspieren trekken en ze voelt alsof ze moet plassen maar dat gebeurt niet.

Haar spierkrampen worden door Tom opgemerkt en hij laat haar orgasme uitrazen. Hij proeft een zout druppeltje, kennelijk ontsnapt er wat maar dat is niet erg, het is een druppeltje van zijn lieve Janet en hij likt het weg. Dan wil ze hem op zijn rug hebben. Hij doet dat en Janet kruipt over hem heen. Voor de tweede maal die dag zet ze haar natte liefdestunneltje over zijn stijve lul. Hij penetreert haar en Janet begint te rijden, fanatiek en in een hoog tempo bereidt ze hem. Een volleerd amazone lijkt ze. Haar kleine en toch stevige tietjes beginnen nu toch kleine schokjes te maken. Tom wordt daar ook geil van en hij pakt ze vast, kneedt het warme borstvlees en knijpt in de tepeltjes.
Minutenlang gaat dit geile spel door. Dan valt ze voorover.
“Toe lieve Tom, maak het af op jouw manier, laat me nog één keer voelen wat het is om te worden geneukt.”
Tom bedenkt zich niet en binnen een paar seconden ligt hij haar van onderen uit te neuken terwijl hij haar heupen stil vasthoudt.

Zijn tempo gaat weer omhoog en Janet begint te kreunen.
“Oh lieve schat …… wat lekker is dit …… toe maak me klaar …… je kan het …… neuk door, toe harder …… oh lieve God wat lekker …… ja schat …… oh lieve Tom, ik ga …… oh ja …… ik ga ko …… ooooooooh ik kooooooooom ……” en voor de zoveelste keer krijgt Janet een orgasme. Tom verslapt niet en blijft haar hard door neuken. Tien stoten later jaagt hij weer vier stralen sperma in haar natte liefdestunneltje”
“Oh wat lekker, oh lieve schat.”
Ze kroelt op zijn lichaam en geeft kleine kusjes. Dan tilt ze haar hoofd op en ze kijken elkaar aan.

“Ik kan je niet meer laten gaan, ik raak verslaafd aan jou en aan die heerlijke kloris. Dit is ook echt nog niet de laatste keer van vandaag. Je bent zo’n schat, zo’n lieve man, ik moet je gewoon voelen.”
“Maar nu we gaan ons wassen en aankleden. Dan gaan we varen. Neuken prima maar dan vanavond thuis in bed.”
“Ik vind alles goed lieve schat, je hebt me toch al een heerlijk weekend bezorgd, varen is leuk, vrijen is lekker, je bent gewoon een heerlijke vent.”
Ze staan op en trekken de lange T-shirts aan. Ze pakken kleding en in de badkamer wassen ze zich om beurten.

Een uurtje later komen ze fris gewassen en aangekleed boven in de kuip en Tom kijkt in de rondte. Ze hebben de hele nacht dus alleen gelegen. Op de windmeter staan zes knopen wind en de richting is goed. Hij draait het contact om en start de motor. De touwen gaan los en hij draait langzaam het haventje uit, althans dat wil hij. Hooguit twintig centimeter verder komt de boot met een schok stil te liggen.
“Het anker” zegt hij en drukt een knop in. Voorin de boot klinkt weer geratel en een doffe dreun van metaal op metaal. Hij geeft weer gas en de neus van de boot draait van de walkant weg.

Goed en wel buitengaats is hij even druk bezig. Als het hoofdzeil uit de giek komt pakt het wind. Hij ziet de snelheid oplopen en de wind neemt ook nog iets toe. Hij gaat weer zitten en doet de motor uit. Na een tiental minuten zeilen ze op acht knopen wind. De boot hangt licht schuin. Hij besluit de fok erbij te zetten en kijkt in de rondte. Geen schip te zien. Hij loopt over het dek naar voren, controleert wat lijnen en een paar minuten later draait hij de fok omhoog.
Janet is onder de indruk. De handigheid waar hij het mee doet is indrukwekkend. Ze zegt dat ook maar Tom glimlacht.
“Zo makkelijk als jij een rolletje verband om mijn hand wikkelt, zo makkelijk hijs ik de zeilen. Maar schat, voel je dat de boot nu veel rustiger is als gisteren op de motor.”
“Ja inderdaad, hij snijdt door het water zoals jij vertelde.”
“Alleen met zeilen moet ik iets meer in de gaten houden maar dat is juist leuk. En ik heb Daan niet bij me, dat scheelt ook, twee zien meer dan één.”
Ze varen nu met bijna tien knopen wind en Tom ziet dat de wind nog steeds langzaam toeneemt, hoe verder ze van de walkant afkomen. De boot gaat ook wat schuiner liggen en Janet kijkt benauwd zijn kant op maar het gezicht van Tom verraadt niks. Of het is niet erg of hij laat niks merken.

“Voel je?” vraagt hij, “de wind wordt sterker en de boot gaat wat meer hangen. De snelheid is lekker.”
“Het is wel heerlijk stil, geen motor, niks, alleen de wind. Maar hij gaat best wel schuin, kan de boot niet omslaan?”
“Nee, onder de boot zit een kiel en die bevat ballast. Dat zorgt ervoor dat de boot niet zijwaarts drift maar ook niet om kan slaan” zegt Tom en hij kijkt even naar haar. “Hé schatje, niet zo benauwd kijken. Zolang ik geen reddingsvest aantrek of een lifeline ga gebruiken gaat het goed” en terwijl hij dit zegt geeft hij haar een paar klopjes op haar dijbeen, “dit stelt nog niks voor Janet, windkracht 6 dan hang je zo” en hij houdt zijn hand in die hoek.
“Val je er dan niet uit?”
“Nee, maar je moet dan wel een lifeline omdoen. Zeker de passagiers.”

“Wat is een lifeline?”
“Een lijn waarmee ik me aan het schip kan vastmaken. Als je alleen of samen met een onervaren iemand vaart en de zee is ruig dan gebruik je die. Voor het geval je overboord slaat. Een zeilend schip haal je van zijn lang zal je leven niet meer in, zwemmend tenminste.”
“Weer wat geleerd.”
“Troost je schat, als het zulk ruig weer is gaan we niet het water op. En als we het wel doen zijn het alleen Daan en ik, maar jou of mam nemen we dan niet mee. Papa is ooit alleen het IJsselmeer overgestoken om de boot thuis te brengen. Toen stond er een noordwester met windkracht 7. Best wel stevig.”
“Maar de boot kan dat hebben kennelijk?” vraagt Janet en Tom knikt ja.

Een paar uur later naderen ze het IJmeer. Hij draait eerst de fok in, start de motor en draait de boot. Het hoofdzeil klappert in de wind, hij draait het terug de giek in. Hij legt de boot terug op koers en ze varen huiswaarts. Tom geeft een tik op het kussen en Janet glimlacht en komt weer naast hem zitten. Hij legt een arm om haar heen en drukt een kus op haar wang.
“Jij geniet hč op zo’n boot” zegt ze.
“Schat dit is zo lekker, varen op de wind. Bijna net zo lekker als klaarkomen in jouw strakke kutje.” Janet lacht.
Tegen drie uur draaien ze weer langs Pampus en Tom haalt snelheid uit de boot. Het huis is alweer in zicht en Daan staat op de steiger en steekt zijn hand op naar hun. Routineus draait hij het schip en legt hem stil voor de steiger. Daan pakt de tassen aan en vervolgens de koelboxen. Dan krijgt Janet een handje en Daan springt aan boord. Tom draait het schip het botenhuis in.
“Ga jij alvast maar naar binnen schat, wij zijn heel even bezig.”

Janet kijkt nog even en loopt dan naar binnen. Daar zit Manon en Anja zit naast haar.
Anja en Janet worden aan elkaar voorgesteld.
“En?” vraagt Manon.
“Geweldig, alles, het was helemaal af.”
“Ik ben blij voor je. Dus het was een goed ideetje van Tom?”
“Ja, zeker, hij is heel lief geweest en we hebben best wel veel …… eh, gesport zal ik maar zeggen.”
Manon glimlacht. Dit meisje is er vol van lijkt het, ze heeft het naar haar zin gehad.
“Anja weet hier van de hoed en de rand Janet, heeft Tom niks verteld?”
“Ja, dat heeft hij wel.”
“En ik weet” reageert nu Anja “waarom Tom en jij weggeweest zijn. Het is een wereldidee, ontmaagd worden op een mooi zeiljacht. Ik mocht willen dat het mij overkomen was.”
Janet bloost maar geeft het wel toe.

“Schat” begint Manon “als Tom verteld heeft van Anja dan heeft hij ook van mij verteld. Wij nemen hier geen blad voor de mond maar we lopen er ook niet mee te koop. Ik hoop dat Tom jou op een vrouwvriendelijke manier heeft ontmaagd en je daarna ook nog een paar keer heeft verwend.”
“Dan heeft hij Manon, ik heb de afgelopen vierentwintig uur alleen maar genoten van hem.”
“Nou dát vind ik fijn om te horen want daarom hebben Anja en ik die twee jongens vorig jaar dit soort dingen geleerd.”
Het onderwerp verandert en een kwartiertje later komen Daan en Tom binnen met alle spullen.
“Hoi Anja, mam” groet Tom.
“Dag knul” groet Anja terug.
“Ma, de broodjes en krentenbollen waren heerlijk, de sjampie was heel lief van je en drank hadden we ook voldoende. Oh ja, en ik heb twee rozen van je gepikt en weggeven aan een heel lief meisje.”
Janet glimlacht en bloost.
“Fijn zo jongen” reageert Manon glimlachend, “en Janet was ook tevreden hebben we net al gehoord dus jullie hebben weer een leuk weekend gehad” en dan naar Janet, “die rozen mag jij houden lieve schat, als aandenken aan een bijzonder weekend.”
“Waren ze van jou?” vraagt Janet.
“Ik maak ze. Die bloemsteeltjes koop ik, de bloemenkoppen zelf haak ik met heel fijn draad. Vond je ze mooi?”
“Prachtig, ik dacht eerst dat het echte waren totdat ik er wat stof vanaf blies en toen zag ik het. Maar dankjewel, ik geef ze een mooi plekje.”

Die middag zitten ze met zijn vijven. Ze praten een poos gezellig met elkaar. Tom pakt ook een fotoboek van hun jeugd en laat die aan Janet zien. Ook foto’s van Kees zitten daarin.
“Wat lijken jullie op je vader” zegt Janet verbaasd.
“Het zijn kopietjes Janet” komt Manon.
Tegen zes uur gaan ze eten en ook Anja eet mee. Aan tafel babbelen ze wat en er wordt goed gegeten. De nasi van Manon is altijd perfect. Alle pannen gaan leeg. Ook Janet eet behoorlijk ziet Manon. Een meisje om rekening mee te houden.

Die avond gaan ze op tijd naar bed. Ditmaal slapen ze gewoon bloot.
“Ik deed dat altijd al” zegt Tom, “maar ik wilde je vrijdagavond niet in verlegenheid brengen.”
“Jij denkt overal aan volgens mij” zegt Janet glimlachend.
“Dat gaat vanzelf schat.”
Ze kruipen onder het dekbed.
“Liza en Anja lijken veel op elkaar, qua lichaam dan” begint Janet.
“Nou schat, dan zal Daan haar zeker leuk vinden want hij vond Anja altijd een wereldwijf.”
“Zei hij dat, een wereldwijf, nou dan heb ik thuis nog zo’n wereldwijf voor hem” lacht Janet.
Ze rollen tegen elkaar aan en al snel liggen ze te tongzoenen. Door haar lichaamshouding en blik laat Janet merken dat ze hem nog een keer in haar wil voelen. Tom begint met haar te beffen maar al snel wil Janet hem weer naar boven hebben.
“Kom maar gewoon in mij schat, ik ben nat genoeg voel ik.”
Tom kruipt op haar en ze laat zich penetreren. De eerste paar stoten gaat het langzaam maar dan zet Tom het tempo erin en ze geniet van die stampende paal, of kloris zoals ze hem nu noemt. Ze ligt met haar ogen dicht onder hem en geniet van hem. Na een minuut of wat voelt Tom dat ze harder gaat knijpen en begint tegen te stoten. Nog iets later komt Janet klaar. Niet heel heftig maar wel merkbaar. Ze trekt zijn bovenlichaam tegen zich aan en wil een tongzoen.

“Nou jij nog schat, geef me je kikkervisjes.”
Tom begint weer te neuken en een paar minuten later komt ook hij klaar. Hij jaagt zijn sperma met een paar harde stoten diep in haar lichaam en Janet ontvangt het met kreuntjes.
“Het is gewoon het lekkerste wat er is” zegt ze een paar tellen later, “klaarkomen en je vriend voelen klaarkomen.”
“We moeten alleen nog wat beter oefenen om wat korter na elkaar aan het einde te komen. Nu zit er zolang tussen en heb ik het gevoel dat jij op mij ligt te wachten.”
“Nee hoor schat, dat is niet zo. Ik geniet ook van iedere stoot en soms mag je van mij nog wel vijf minuten langer doorgaan.”
“Dan zien we wel” en Tom pakt de tissues. Hij veegt alles droog en ze trekken hun lange T-shirt aan. Nog even een etage lager naar de badkamer en ze poetsen tanden, nog een laatste plas en Janet neemt haar pil in. Weer boven gaan de shirts uit en ze schuiven onder het dekbed.

“Bedankt voor het hele leuke weekend. Je was gisteren lief toen je me ontmaagde, daarna hebben we nog lekker kunnen vrijen en vandaag was ook een prachtige dag op het water.”
“Graag gedaan Janet, ik ben blij dat het je goed bevallen is, ook het varen.”
“Dat vond ik op de tweede plaats. Jij komt op de eerste” zegt ze glimlachend.
“Je bent een schat.”
Ze kussen elkaar welterusten en draaien zich in elkaar. Nog een paar kleine kusjes en dan gaan ze slapen. Twee minuten later zijn ze vertrokken.

De volgende morgen zijn ze allemaal op tijd op. Janet is verbaasd dat Anja er ook weer is.
“Dat heb je niet verteld, Tom?”
“Nee, ik weet niet of je dat op prijs zou stellen.”
“Janet mag ook dat soort dingen weten” en dan naar Janet, “lieve schat, Anja en ik zijn ook wel eens lief voor elkaar en dat hebben we vannacht gedaan.”
“Dus jij vrijt zowel met mannen als met vrouwen.”
“Ja, alhoewel ik maar één vrouw regelmatig voel en dat is Anja. Wij zijn lotgenoten. Kees, mijn man en Gerard, de man van Anja zaten op dezelfde schuit. Dus die zijn alle twee omgekomen en sindsdien hebben wij steun aan elkaar, we vinden het gewoon lekker. Een vrouw kan voor een andere vrouw ook heel lief zijn.”
Janet knikt ja “dat weet ik” zegt ze zonder erg.
“Heb jij ook met een vrouw gevreeën.”
“Ja” zegt ze aarzelend en met een blosje op haar wang. Ze realiseert zich dat ze haar mond voorbij heeft gepraat en ziet dat Anja en Manon haar vragend aankijken. Ze vertelt over Liza. Niet alles maar wel dat ze samen een flat delen en ook al een paar keer met elkaar in hetzelfde bed hebben gelegen.
“Je moet alles een keer meegemaakt hebben Janet, dat is goed voor je eigen ontwikkeling. En als vrijen met een vrouw daarbij hoort dan moet je het gewoon over je heen laten komen.”
“Maar lieve schat, als er morgen een leuke man op de stoep staat zal ik hem niet de deur wijzen” besluit Manon een paar tellen later glimlachend.
“En dat zal ik ook niet doen” zegt Anja.

Om negen uur stappen ze met zijn drieën op de bus. Op Amsterdam Zuid Oost wachten ze op de trein die hun naar Leiden brengt.
“Weer werken” zegt Janet een beetje sip, “jou niet meer voelen.”
“Kom, kom schat, ik ga ook weer leren en komende vrijdag sta ik weer op een plek die we afspreken.”
“Ja, dat is zo, ook wel iets om naar uit te kijken”.
Janet ziet dat Daan op een paar meter afstand naar een bord met treintijden staat te kijken.

“Wat doen we met Liza en Daan?” vraagt ze zachtjes.
“Doe maar even niks, ik moet even nadenken over een plannetje hoe we die twee bij elkaar kunnen krijgen.”
“Oké.”
De trein komt en ze stappen in. Het is na de spits dus het is geen drukke trein. Tom gaat zitten en Janet hangt tegen hem aan. Daan zit in de bank naast hem. Netjes op tijd komen ze in Leiden. Tom en Janet nemen afscheid van elkaar. Janet groet Daan en met een ‘tot vrijdag’ naar Tom loopt ze richting de bushaltes. Daan en Tom lopen onder het spoorviaduct de Rijnsburgerweg op.
Ze praten onderweg over een proefwerk wat ze morgen gaan krijgen en waar ze nog een paar uurtjes voor moeten studeren. En zo begint ook hun week.

Wordt vervolgd
Auteur : quasi / Geschreven op : 25 april 2014 - 00:37 / Hits : 9627 / Waardering : 3.78
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

De Tweeling - 1
Auteur : quasi / Geschreven op : 21 april 2014 - 01:33 / Hits : 15279 / Waardering : 3.85

vader en moeder neuken hun tweeling
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 25 juli 2004 - 21:39 / Hits : 381313 / Waardering : 3.85

De Tweeling - 2
Auteur : quasi / Geschreven op : 23 april 2014 - 00:37 / Hits : 11765 / Waardering : 3.80

De Tweeling - 6
Auteur : quasi / Geschreven op : 02 mei 2014 - 00:48 / Hits : 6980 / Waardering : 3.72

De Tweeling - 4
Auteur : quasi / Geschreven op : 28 april 2014 - 01:00 / Hits : 8125 / Waardering : 3.72

De Tweeling - 9
Auteur : quasi / Geschreven op : 12 mei 2014 - 00:47 / Hits : 6503 / Waardering : 3.72

De Tweeling - 12
Auteur : quasi / Geschreven op : 19 mei 2014 - 00:42 / Hits : 5495 / Waardering : 3.72

De Tweeling - 15
Auteur : quasi / Geschreven op : 26 mei 2014 - 00:36 / Hits : 5264 / Waardering : 3.71

De Tweeling - 10
Auteur : quasi / Geschreven op : 14 mei 2014 - 00:44 / Hits : 6161 / Waardering : 3.69

De Tweeling - 13
Auteur : quasi / Geschreven op : 22 mei 2014 - 00:49 / Hits : 5166 / Waardering : 3.69

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
quasi
@wilco65: Stuur mij eens een mailtje, via email communiceert het makkelijker.
Geschreven op : 25 april 2014 - 09:37

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb