Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Saskia's huiswerk 3
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Saskia's huiswerk 3
Lees eerst "Saskia's huiswerk 2"!

Marco's wekkerradio ging om een paar minuten over zeven aan, zodat hij niet wakker hoefde te worden met het nieuws maar met de muziek die erna gedraaid werd. Hij keek slaperig naar de klok en vroeg zich af waarom hij ook alweer zo vroeg op moest staan, zijn lessen begonnen pas om half tien. Ineens herinnerde hij zich dat hij met Saskia mee zou fietsen en dat zij perse wilde dat hij haar vroeg op ging halen. Hij hoorde de badkamerdeur open en dicht gaan, zijn ouders waren al op om naar hun werk te gaan. Toen Marco de avond ervoor naar bed ging had hij voordat hij in slaap viel nagedacht over waarom ze hem zo vroeg zou willen zien, hij had al een vermoedden waarom dit was. Toen deze gedachte terugkwam gingen zijn ogen spontaan wijd open en trok er een brede glimlach over zijn gezicht.

Marco rekte zich uit en ging op de rand van zijn bed zitten. Zo te horen waren zijn ouders klaar en liepen ze naar beneden om te gaan ontbijten. Hij ging naar de badkamer om even snel te douchen. Terug in zijn kamer keek hij op zijn telefoon om te zien wat voor weer het zou worden vandaag. Zoals verwacht was het het hele weekend druilerig geweest, en nu iedereen weer naar school moest of gaan werken werd het lekker; zonnig en 23 graden. Ook was er een bericht op WhatsApp binnengekomen. Saskia had hem een zoen en een kort berichtje gestuurd: 'Goedemorgen lekker ding! Nergens aanzitten tot ik in de buurt ben!'
Marco lachte en kneep even door zijn boxershort in zijn lul. Hij pakte een korte cargobroek en een T-shirt uit de kast. Na een minuut of tien was hij aangekleed en had zijn schoolspullen verzameld. Hij liep de trap af naar beneden en ging aan de eettafel zitten.
"Goedemorgen", zei hij tegen zijn ouders. Zijn vader was al bezig met zijn jas aantrekken, die had zijn ochtendschema superstrak uitgemeten. Twee minuten later opstaan en hij zou te laat op zijn werk komen.
"Goedemorgen jongen!", gaf zijn vader als antwoord. "Veel plezier op school vandaag!". Hij pakte zijn tas en telefoon en gaf Marco's moeder een kus. "Tot vanavond!".
Zijn moeder had iets meer tijd, die hield ervan om boven een flinke kop thee langzaam wakker te worden. Marco pakte een paar boterhammen uit de broodtrommel en begon ze te smeren.

"Lange dag vandaag?", vroeg zijn moeder.
"Valt wel mee", antwoordde Marco kauwend. Hij maakte ook meteen een paar boterhammen voor de lunch klaar. "Saskia en ik fietsen samen naar school. Blijkbaar beginnen we zo'n beetje elke dag op dezelfde tijd. Dat is een stuk gezelliger en voor haar ook wat veiliger door het park". Zijn moeder dronk haar thee op en stond op.
"Dat is lief van je! Ik ga ook weg, vergeet de deuren niet op slot te doen". Ze pakte haar handtas en gaf Marco een zoen op zijn voorhoofd.
"Fijne dag! Tot vanavond", riep hij haar na terwijl ze door de gang naar de voordeur liep.
"Jij ook!", en ze trok de voordeur dicht. Hij hoorde van buiten de sleutels in het slot gestoken worden, die deur zat dus al op slot. Hij pakte zijn bord en zette het op de andere ontbijtbordjes op het aanrecht. Op de klok in de keuken zag hij dat het acht uur was, hij had nog een kwartiertje voordat hij bij de schuur van Saskia moest zijn. Buiten zag het er al lekker uit, de zon deed haar best. Voor de zekerheid liep hij even door de achterdeur naar buiten om te voelen of het al warm genoeg was, dan hoefde hij geen jas aan. Vanuit de tuin zag hij het licht in de kamer van Saskia uitgaan. Ze zou dus wel zo'n beetje klaar zijn en zo naar buiten komen.
Hij liep naar binnen om zijn spullen te pakken en ging weer naar buiten. De achterdeur ging op slot en hij draaide zich om om naar de schuur achterin de tuin te lopen en zijn fiets eruit te halen. De achterdeur bij het huis van Saskia ging open.

"Dag mam! Tot vanmiddag!", riep Saskia naar binnen. Ze sloot de deur en liep naar de schuur. Marco stapte door de heg en kneep zacht in haar lekkere kont. Ze droeg een groen shirt en een bijpassend rokje tot net over haar knieŽn.
"Heel even wachten", fluisterde Saskia. "Je mag straks spelen met wat er onder mijn rokje zit". Op normale gesprekssterkte zei ze: "Kan je me even helpen met mijn fiets over die andere tillen, dan hoef ik niet alles uit de schuur te halen".
"Geen probleem, dat doe ik wel even voor je", antwoordde Marco. Samen liepen ze de schuur in, waar alles netjes opgeruimd was en eigenlijk niets te tillen viel. Saskia deed de deur achter hen dicht. Ze reikte meteen naar Marco's kruis en greep zijn half harde lul door zijn broek heen.
"Heb je netjes gedaan wat ik gevraagd had?", vroeg ze met een strenge blik.
"Alles zit er nog in voor je. Ik heb nergens aangezeten en ben overal afgebleven!", zei Marco. Ze deed de knoop van zijn broek los en trok de rits naar beneden. Ze ging met haar hand zijn boxers in en pakte zijn lul vast.
"Goed zo! Mijn ontbijt staat klaar. En dat is maar goed ook, ik ben uitgehongerd". Ze ging voor hem op haar knieŽn zitten en nam de top van zijn lul in haar mond. Haar tong draaide rondjes om zijn gevoelige eikel waardoor zijn lul snel hard werd. De hand waarmee ze zijn kloppende lul vast had liet ze naar zijn ballen glijden. Ze masseerde ze zacht, liet ze ronddraaien in haar hand. Binnen een paar seconden was Marco's lul op volle sterkte en ze stond op.

"Pak die kussens even, dat is wat minder pijnlijk en warmer dan de betonnen vloer". Ze wees naar een stapel kussens voor tuinstoelen. Marco stapte uit zijn broek en zijn boxers en legde de stapel kussens op de grond.
"Ga op je rug liggen", zei Saskia. Marco ging languit op de kussens liggen. Zijn voeten staken er overheen. Ze ging boven zijn hoofd staan, aan elke kant van zijn hoofd een voet. Hij keek omhoog en zag dat ze niets onder haar rokje aanhad, hij keek recht tegen haar gladgeschoren kutje aan.
"Wat zie je?", vroeg ze.
"Ik zie mijn ontbijt ook! En het ziet er zalig uit. Mag ik beginnen?", vroeg hij.
"Natuurlijk mag je beginnen. Ik ga nu zelf ook beginnen". Saskia zakte door haar knieŽn. Haar rok drapeerde om zijn hoofd terwijl ze haar heerlijke kutje op zijn tong liet zakken. Marco voelde hoe ze voorover boog en zijn harde lul weer in haar mond nam. Hij stak zijn tong zo diep als hij kon tussen haar natte lipjes en proefde haar zoete geil. Het liep langs zijn tong zijn mond in, hij kreunde van genot. Ondertussen had Saskia ook de eerste druppels van zijn zoutige voorvocht op haar tong gekregen. Ze masseerde met een hand zijn ballen terwijl ze zacht op zijn eikel sabbelde alsof het een speen was.
Marco voelde al snel de spanning in zijn ballen opbouwen. Saskia's benen begonnen zacht te trillen ten teken dat ze ook niet ver van een orgasme afzat. Net toen hij haar wilde laten weten dat hij bijna klaarkwam stopte ze en ging overeind zitten, zodat haar kutje nog strakker tegen zijn mond aanzat. Haar geil liep nu nog meer haar kutje uit en Marco moest een paar keer slikken om te voorkomen dat het langs zijn mondhoeken zijn nek in liep.

"Ik ga klaarkomen...", fluisterde ze. "Lik door... Precies daar...".
Ze ging een klein stukje omhoog, net genoeg om met haar vingers haar kutje een beetje open te trekken en haar klit uit zijn schuilplekje te laten komen. Marco liet langzaam zijn tong rondjes draaien over haar gevoeligste plekje. Saskia haalde diep adem en begon zacht te kreunen. De spanning in haar lichaam bleef opbouwen tot hij het gevoel had dat zijn tong onder stroom stond. Ze kwam met een diepe grom klaar. Haar knieŽn klemden tegen de zijkanten van zijn borstkas, elke spier in haar lichaam was gespannen, haar kutje liet een golf geil in Marco's mond lopen.
Na een seconde of tien, ze was nog bezig met klaarkomen, kwam ze ineens overeind en kroop naar beneden. Met een zucht liet ze haar kutje over Marco's lul zakken en begon meteen met neuken waardoor haar orgasme opnieuw leek te beginnen. Marco voelde haar kutje op zijn lul knijpen alsof haar leven ervan afhing. Hierdoor kwam ook het orgasme van Marco met grote stappen dichterbij. Hij voelde de eerste krampen in de wortel van zijn lul en wist dat Saskia binnen een paar seconden volgespoten ging worden met zijn sperma.
Precies op dat moment kwam Saskia weer overeind en dook naar achteren om haar kutje weer op zijn gezicht te planten. Ze nam zijn lul net op tijd weer in haar mond, op het moment dat haar lippen zich om zijn eikel sloten begon Marco hard klaar te komen. Omdat ze ineens onverwachts een mond vol sperma had laaide haar eigen orgasme ook weer op en terwijl ze op zijn lul bleef zuigen om elke druppel uit zijn ballen in haar mond terecht te laten komen likte Marco haar nu al twee minuten durende orgasme tot een einde.
Hij voelde hoe ze zich op hem ontspande met zijn grondig leeggezogen lul nog steeds in haar mond. Hij liet zijn tong tegen haar klit rusten.

Toen ze weer wat krachten verzameld had kwam Saskia overeind. Ze liet zijn half harde lul langzaam uit haar mond ontsnappen, ervoor zorgend dat er niets van Marco's lekkere zaad verloren ging. Haar drijfnatte kutje hield ze tegen Marco's tong gedrukt.
"Je moet nog even iets voor me doen", zei ze met een volle mond. Blijkbaar was ze weer niet van plan alles meteen door te slikken, maar zo lang mogelijk van de smaak te genieten. Marco hoorde van onder haar rokje dat ze haar tas pakte en er in rond rommelde.
"Ah, hier zijn ze", zei ze. Ze kwam omhoog en drukte iets in zijn hand. "Wil je deze er even instoppen voor me? Jij kunt er goed bij". Marco voelde twee balletjes in zijn hand die zachtjes wiebelden bij elke beweging.
"Die wil je in je kutje?", vroeg hij.
"Ja, die heb ik elke dag als ik naar school ga in. Dan kan ik me een stuk beter concentreren. Bovendien krijg je er enorm sterke vaginale spieren van, en daar heb jij de voordelen van. En ik kom er zelf ook harder van klaar". Marco likte aan de ballen om ze nat te maken. Hij duwde de eerste tussen haar lipjes naar binnen, door het koordje wat tussen de twee ballen zat ging de tweede er snel achteraan.
"Een klein beetje dieper... Zo is het perfect, dank je wel". Ze stond op en trok een groen slipje aan. "Ik wilde je eigenlijk in mijn kutje klaar laten komen, maar ik ben bang dat ik dan de hele dag leeg loop. Bovendien kan ik nu de hele weg je zaad in mijn mond bewaren, als ik het dan op school doorslik blijft jouw smaakje de rest van de ochtend in mijn mond hangen". Ze glimlachte naar Marco die nu ook zijn broek aantrok. "Zullen we gaan?"

Ze pakte haar fiets en deed de deur van de schuur open.
"Ik zie je aan de voorkant!", zei ze en stapte op haar fiets. Haar slipje plakte tegen haar nog natte kutje, de Ben Wa ballen in haar lichaam wiebelden door de bewegingen van het fietsen flink heen en weer. Marco stapte door de heg terug naar zijn eigen tuin en pakte zijn fiets. Hij reed naar de voorkant waar Saskia op hem stond te wachten. Ze deed haar hoofd een beetje achterover en opende haar mond. Marco zag dat ze met haar tong door zijn sperma aan het roeren was.
"Dit was het beste ontbijt van mijn leven! Kunnen we regelen dat ik dit voortaan elke dag krijg?", vroeg ze toen ze op weg waren naar school.
Marco voelde zijn lul bij de gedachte alleen alweer harder worden. "Elke dag weet ik niet, maar zo vaak mogelijk lijkt me wel een goed voornemen", antwoordde hij. "Mijn ontbijt was ook verrukkelijk en zeker voor herhaling vatbaar!"

In de eerste pauze kreeg Marco een bericht van Saskia. Het was een foto van haar hoofd, haar mond open met nog steeds een flinke laag ivoorkleurig sperma er in, op de achtergrond zag hij dat ze in haar lokaal zat en les had. In de grote pauze kwam er weer een foto van haar hoofd, nu met een lege mond. 'Nog nooit zo lekker ontbeten!!!' was het onderschrift.
'Ik ook niet! Moeten we vaker doen!' antwoordde Marco. Een paar minuten later kwam het antwoord, weer een foto. Deze keer een foto gemaakt in het toilet, van haar kutje waar ze een van de Ben Wa ballen uit haar kutje had getrokken zodat deze tegen haar lipjes zat. Op de foto was goed te zien dat ze drijfnat was van geilheid. 'Marco's persoonlijke ontbijtbuffet' was het onderschrift. Hij voelde zijn lul groeien.
"Ik ga even naar het toilet, wil jij even op mijn tas letten?", vroeg hij aan een klasgenoot waarbij hij in de kantine aan tafel zat en stond op. Op het toilet maakte hij een paar foto's van zijn lul van verschillende kanten. Hij zocht de beste uit en verzond die naar Saskia met daarbij de tekst 'Concentratie-toverdrank voor Saskia'. Normaal stuurde hij geen foto's van zijn naakte lichaamsdelen naar vrouwen, maar omdat hij er eerst een van Saskia had gekregen had hij aangenomen dat ze er geen bezwaar tegen zou hebben. Bovendien was hij, net als Saskia, zelf niet herkenbaar in de foto, dus zelfs als de foto zou uitlekken kon niemand ooit bewijzen dat hij het was.
Marco liep net terug naar de kantine toen er een nieuw bericht binnenkwam. 'Die ga ik vanavond hard nodig hebben voor die wiskunde toets op woensdag', las hij.
'Ik stuur je wel een bericht zodra we klaar zijn met eten en opruimen, dan heb ik alles voor je klaarstaan en kan je meteen beginnen', typte Marco.
Meteen begon Saskia terug te typen. 'Hmm... Lekker! Ik zie je vanavond!'

Toen Marco thuiskwam uit school was zijn moeder al thuis, ze werkte parttime op een administratiekantoor.
"Heb je trek in thee?", vroeg ze.
"Lekker!", antwoordde hij. "Hoe was je dag?".
"Weinig bijzonders. Op maandag moeten we altijd de binnengekomen zaken van zaterdag afhandelen, dus op zich wel druk". Ze praatten nog over wat over verschillende dingen. Marco informeerde zijn moeder dat Saskia die avond en dinsdagavond bijles voor wiskunde van hem zou krijgen omdat ze het niet helemaal snapte en ze een belangrijke toets had op woensdag.
"Oh, dat is heel lief van je om haar zo te helpen! Heb je zelf nog huiswerk? Dan moet je dat misschien nu eerst gaan maken. En misschien moet je ook een keer stofzuigen en zo?"
"Misschien is dat wel een aardig idee", zei Marco. "Dat stofzuigen dan. Dat huiswerk vind ik minder", zei hij lachend.
"Doe toch maar, anders hadden we je schoolgeld net zo goed aan een goed doel kunnen overmaken", antwoordde ze met een namaak serieuze blik.
"Okay...", zuchtte Marco. Hij stond op en liep naar boven. In zijn kamer aangekomen keek hij om zich heen en was het eigenlijk wel met zijn moeder eens dat een beetje opruimen een goed idee was. Zijn bureau was al een jaar bedolven onder een berg papier waar hij eigenlijk niets mee deed. Daar begon hij dus mee, zodat hij weer aan zijn bureau kon werken en niet alles op zijn bed hoefde te doen.

'Hoi Sas! We zijn klaar met eten en alles opruimen. Mijn moeder weet dat je komt, je kunt gewoon door de achterdeur komen. Ik zie je straks!'. Marco verzond het bericht. Het duurde even voordat de vinkjes blauw werden ten teken dat ze het gelezen had.
'Wij zijn nog aan het opruimen, ik kom er zo aan'.
Marco ging naar zijn kamer en nam meteen een fles water en twee glazen mee voor als ze later op de avond dorst zouden krijgen. Een kwartiertje later hoorde hij de achterdeur dichtgaan en de stem van Saskia. Hij kon niet verstaan wat ze zei, maar waarschijnlijk had zijn moeder haar iets gevraagd waar ze nu antwoord op gaf. Na een paar minuten hoorde hij haar de trap opkomen. Ze stapte de kamer binnen en bleef verrast staan.
"Wow! Ben ik wel in het goede huis? Wat is hier gebeurd?". Ze liep naar het raam en keek naar beneden. "Hmm... Geen puincontainer. Ik had toch wel verwacht dat je die nodig zou hebben hier!", lachte ze.
"Mjah... Ik heb een beetje gestofzuigd. Wat een verschil meteen hŤ?', antwoordde Marco zo nonchalant mogelijk.
"Ooohhh... Je hebt een bureau! Wat een luxe zeg, daar kunnen we mooi aan werken samen". Ze legde haar boeken op het bureau en ging op de bureaustoel zitten. "Dat zit niet lekker zo. Te laag en te koud. Wat kunnen we daar aan doen?"
Ze stond weer op en draaide haar hoofd naar Marco. "Heb jij misschien een idee?", vroeg ze terwijl ze hem schuin aankeek.
"Misschien kunnen we dit proberen", zei hij en liep naar de stoel. Het was een stevige stoel, eigenlijk geen bureaustoel, er zaten ook geen wieltjes onder. Maar hij zat erg lekker en dat was de reden dat Marco hem had genomen. Hij liet zijn jogging broek waar hij niets onder aanhad zakken en ging zitten. "Wat denk je hiervan?", vroeg hij.
Ze liep naar hem toe en ging op zijn schoot zitten, bovenop zijn lul. Hij voelde de warmte van haar kutje door haar rok heen.
"Beter, maar nog niet helemaal wat ik in gedachten heb. Ik heb ook het gevoel dat ik er zomaar af kan vallen. Eens even kijken of ik hier wat aan kan doen". Ze ging op haar knieŽn voor de stoel zitten en pakte Marco's intussen al harder wordende lul vast. "Misschien kan ik dit gebruiken om veilig op te zitten". Ze boog zich voorover, nam zijn lul in haar mond en begon te zuigen. Marco hoorde zacht soppende geluiden. Saskia had een paar vingers in haar natte kutje gestoken en was zichzelf aan het vingeren. Ze kneep zacht in zijn lul en stond op, nog steeds met haar hand onder haar rokje.
"Ik denk dat het zo een stuk veiliger is. Even testen". Ze draaide zich om, hield haar rokje omhoog en ging zitten. Langzaam schoof Marco's lul diep in het heerlijk warme kutje van Saskia.
"Jaaa... Dit is een stuk beter. Nu ben ik niet meer bang dat ik per ongeluk van je schoot af zal vallen. Zo kunnen we tenminste veilig aan de slag". Ze pakte haar boek en kneep met haar kutje in zijn harde lul. "Wil je deze even schoonmaken voor me?", vroeg ze terwijl ze haar Ben Wa ballen voor zijn gezicht hield. Ze dropen van het geil, ze had ze uit haar kutje getrokken toen ze omhoog kwam om op Marco's schoot en lul te gaan zitten. Marco begreep meteen op welke manier ze van hem verwachtte dat hij ze schoonmaakte. Hij opende zijn mond, liet ze naar binnen glijden en proefde haar zoete kutvocht. Hij genoot van haar smaak en liet zijn tong om de ballen heen draaien alsof het snoepjes waren.

Saskia leunde op het bureau, waardoor Marco's lul helemaal in haar kutje verdween. Ze opende het boek en begon te lezen.
"Kan je me dit uitleggen?", vroeg ze Marco terwijl ze haar boek een stukje omhoog hield. Marco keek naar de uitleg en de opgaven die er bij stonden.
"Dit is niet zo heel moeilijk", zei hij. Hij begon met haar de uitleg te verduidelijken en deed een som in stappen, zodat ze elke stap zou begrijpen. Halverwege de som begon Saskia langzaam op zijn lul te rijden. Marco begon na een paar seconden te stotteren.
"Heb je er last van?", vroeg Saskia. "Voor mij werkt dit heel goed, mijn concentratie is zo een stuk beter. Maar ik geloof dat jij last hebt van teveel sperma?".
Marco lachte. "Het is maar hoe je het wil noemen. Teveel sperma is wel een goede".
Saskia stond op van Marco's schoot. Ze leunde over het bureau, deed het ritsje van haar rokje omlaag en liet het langs haar benen omlaag vallen. Haar kontje wees uitnodigend naar achteren, haar kutje glinsterde tussen haar benen. Marco ging naar voren en stak zijn neus tussen haar billen en zijn tong diep in haar kutje. Het geil dat hij net van de Ben Wa ballen had gelikt had hij nu recht van de bron.
Na een paar minuten likken zei Saskia: "Waren we niet met huiswerk bezig? Zo komt het nooit af. Volgens mij had jij een sperma overschot, en gingen we daar wat aan doen!".
Marco stond op en hield zijn lul tegen haar lipjes. "Dit bedoel je ongeveer?", vroeg hij.
"Ja, dit is precies wat ik bedoel. En als je ballen straks leeg zijn gaan we heel langzaam zitten en verder met mijn wiskunde, okay?"
Marco stak zijn harde lul in haar kutje en schoof langzaam naar binnen. Met lange halen begon hij haar te neuken. Saskia hielp flink door continu met haar kutje te knijpen en al snel voelde hij dat hij klaar ging komen.
"Ik kom bijna, jij ook?", vroeg hij.
Saskia schoof een hand naar beneden en begon haar klitje te masseren. Meteen voelde ook zij een orgasme naderen.
"Nog heel even", gromde ze. Marco ging iets langzamer, zodat Saskia nog even tijd had om tegelijk hun hoogtepunt te bereiken.
Marco voelde de kramp in zijn lul en probeerde het weer vast te houden, maar na een paar seconden begon hij klaar te komen. Saskia voelde het zaad haar kutje in spuiten en daardoor ontplofte ook haar lichaam in een denderend orgasme. Ze kreunde, greep Marco's pols met haar vrije hand en hield hem stevig vast.

Toen ze beiden klaar waren leunde Marco over Saskia's lichaam op het bureau.
"Goed", hijgde hij na een aantal seconden, "zullen we weer gaan zitten?" Saskia duwde langzaam haar kont tegen zijn kruis en ging achteruit. Marco zorgde ervoor dat zijn lul zo diep mogelijk in Saskia's volgespoten kutje bleef en zo gingen ze zitten.
"Terug naar mijn som. Ik denk dat je je nu wat beter kunt concentreren, en ik ook". Marco voelde haar kutje weer in zijn nog steeds harde lul knijpen, maar hij werd er nu iets minder door afgeleid. Zijn warme zaad mengde zich met haar zoete geil, hij rook het telkens als hij inademde. Na een kwartiertje was hij er voldoende aan gewend om Saskia de sommen uit te kunnen leggen. Af en toe streek ze met haar vingers tussen haar lipjes en zijn lul door en stak daarna haar vingers in haar mond.
"Ik voorkom dat alles op de stoelzitting terecht komt", was haar reden hiervoor. Marco wist dat ze de smaak zalig vond en geloofde haar reden maar half.
Na anderhalf uur waren ze door de hoofdstukken heen die Saskia voor de toets moest kennen. Ze sloeg het boek dicht en pakte een van de glazen die op het bureau stonden.
"Wil je wat drinken?", vroeg ze en pakte de fles water.
"Lekker, na al dat praten lust ik wel wat". Ze schonk een glas voor hem in. Ze pakte het andere glas, maar in plaats dat ze die ook volschonk stond ze langzaam op. Marco voelde zijn lul langzaam uit haar warme lichaam getrokken worden. Saskia hield het glas in de aanslag. Toen zijn lul helemaal uit haar was hield ze het glas tegen haar kutje en begon te persen. Marco zag een paar dikke klodders gemengd sperma en geil in het glas vallen. Het leek best veel, er lag zeker twee centimeter vloeistof in het glas. Ze veegde haar kutje af met de rand van het glas en ging met een soppend geluid weer op Marco's drijfnatte lul zitten.
"Proost!", zei ze en bracht het glas met hun gezamenlijke sappen naar haar lippen. Ze liet de vloeistof haar mond inglijden. Op het moment dat het haar tong raakte en ze het proefde voelde Marco haar kutje weer in zijn lul knijpen. Zacht kreunend liet ze het door haar mond draaien terwijl ze langzaam op Marco's lul bewoog. Haar hand gleed naar beneden en hij voelde hoe ze haar klit begon te masseren.

Marco voelde dat ze niet ver van een orgasme afzat en masseerde met zijn handen onder haar shirt haar borsten. Hij kneep zacht in haar tepels waardoor ze haar rug kromde ten teken van het extra genot. Met een mond vol sperma en geil, Marco's handen op haar borsten en twee vingers tegen haar klit kwam Saskia schokkend klaar. Toen haar orgasme voorbij was liet ze zich langzaam tegen Marco aanzakken en leunde tegen zijn borst. Haar volle mond werd geleegd door alles met kleine slokjes door te slikken.
"Nu alleen nog beneden een beetje opruimen", mompelde ze zacht. "Eerst even op adem komen. Klaarkomen op jouw lul is zo ontzettend lekker!".
"Ik ben blij dat je er zo van geniet! Dat doe ik ook. Hoe vaker hoe beter", zei Marco. Ze ging overeind zitten, Marco voelde haar kutje om zijn lul bewegen. Hij kneep zacht in haar tepels.
"Nu even niet meer hoor, mijn tepels zijn super gevoelig". Ze leunde voorover op het bureau en ging langzaam staan. Voor de tweede keer binnen een half uurtje voelde Marco zijn lul het lichaam van Saskia verlaten. Ze pakte het glas weer en hield het weer klaar. "Voor het geval dat ik nog leegloop, het zou zonde zijn als het op de vloer terecht kwam", zei ze.

Ze drukte het glas weer tegen haar kutje en draaide zich om. Ze ging op haar knieŽn zitten met het glas onder haar, zodat alles wat uit haar kutje zou druipen in het glas terecht kwam. Marco's lul verdween diep in haar mond, hij voelde haar tong om zijn eikel draaien. Duidelijk genietend van de smaak begon ze op zijn lul te zuigen. Vragend keek ze hem aan.
"Als je zo doorgaat duurt het niet zo heel lang en heb je het vers van de bron", zei hij. Saskia begon met nog meer enthousiasme op zijn lul te zuigen. Haar vingers masseerden zijn ballen en het begin van zijn lul. Het duurde maar een paar minuten tot hij voelde dat hij klaar ging komen.
"Bijna...", kreunde hij. Saskia trok zijn voorhuid naar achteren zodat ze nu alleen op zijn ontblote eikel sabbelde. Haar tong ging door het randje achter zijn eikel en duwde tegen het gaatje. Met het puntje van haar tong probeerde ze er een klein stukje in te komen. Dit was genoeg om Marco's ballen in haar mond te laten exploderen. Ze voelde de spanning in zijn lul komen en de eikel begon te kloppen in haar mond. Vier dikke stralen sperma gingen over haar tong, gevolgd door nog wat kleine straaltjes. Elke druppel werd uit hem gezogen. Ze bleef zitten met zijn lul en zijn lading in haar mond, genietend van het gevoel en de smaak.
Toen Marco slap begon te worden liet ze zijn lul uit haar mond ontsnappen. Ze pakte het glas onder haar vandaan. Daar zat een bodempje geil in. Ze zette het aan haar lippen en slurpte het glas leeg.

"Heerlijk!", zei ze lachend. Saskia kwam overeind en ging op de schoot van Marco zitten, zijn nu slappe lul midden tussen haar nog altijd natte lipjes. De warmte van het kutje voelde zalig op zijn lul, maar hij was nu echt leeg en kwam niet meer overeind. Ze kuste Marco op zijn mond, hij proefde een restje van zijn sperma op haar lippen.
"Dank je wel dat je me zo wilt helpen. Je kunt het echt heel goed uitleggen, veel beter dan mijn leraar. Bovendien mag ik daar niet bij op schoot. Eigenlijk wil ik ook helemaal niet bij hem op schoot!", voegde ze er lachend aan toe.
"Ik wil jou ook bedanken voor de manier waarop we dit doen. Je voelt heerlijk, je ruikt heerlijk, je smaakt heerlijk, alles is gewoon lekker aan je! En ik kan je nog wat leren ook!".
"Mooi toch?", zei Saskia. "Ik heb nog wel een vervelende mededeling. Ik heb morgen de eerste drie uur vrij, er zijn een paar lessen uitgevallen. Dus morgen helaas geen ontbijtje". Ze keek hem een beetje teleurgesteld aan. "Maar morgenavond heb ik je wel nodig, ik moet gewoon een goed cijfer halen voor deze toets".
"Geen probleem, blijf morgen lekker liggen en dan zie ik je morgenavond weer", antwoordde Marco.
Saskia begon haar spullen op te stapelen. "Ik moet naar huis, het is al bijna elf uur".
Marco keek op de wekkerradio op zijn nachtkastje. Het was inderdaad al later dan hij had verwacht.

Hij bracht Saskia naar de achterdeur. Zijn ouders wensten haar een goede nacht toen ze langs de woonkamer liep. Saskia keek met een brede grijns om naar Marco.
"Ze zit precies waar jij zat met mijn hoofd op je schoot!", fluisterde ze zachtjes. "Misschien moeten we dit weekend weer een film kijken. Lijkt me erg lekker", zei ze toen ze buiten stonden.
"Erg goed idee", zei Marco. "Bedenk maar vast welke je wil zien".
Saskia draaide zich naar Marco toen en kuste hem weer op zijn mond. Hij voelde haar tong tegen zijn lippen en beantwoordde de tongzoen.
"Welterusten superleraar!", grinnikte ze en liep over het gras naar de opening in de heg. Halverwege bukte ze zich voorover en trok haar rokje omhoog, zodat Marco tegen haar haarloze warme kutje aankeek. Als antwoord trok hij heel even de voorkant van zijn broek omlaag.
"Die is van mij!", fluisterde ze hard en liep door de heg.

De volgende ochtend liep Marco nog slaperig naar de schuur om zijn fiets te pakken. Hij had heerlijk geslapen en helemaal geen zin om naar school te gaan. Hij opende de deur en liep naar binnen.
"Ah, daar is mijn ontbijt eindelijk. Ik dacht dat je nooit zou komen", hoorde hij achter zich. Hij herkende meteen de stem van Saskia en draaide zich om.
"Verrassing!", zei ze.
"Ik dacht dat je uit wilde slapen? Dit is wel een hele lekkere verassing hoor! Ik heb alleen geen tijd. Ik moet op tijd op school zijn". Maar Saskia had zijn broek al open en zakte door haar knieŽn.
"Dat geeft niets, ik verwachtte dat al. Ik heb mijn vibrator al een poosje lekker in mijn kutje zoemen. Nog heel even en ik kom klaar, en dat wil ik precies op het moment dat jij me mijn ontbijt geeft". Saskia nam Marco's nog slappe lul diep in haar mond en begon te zuigen. Ze wist intussen de juiste manier om hem snel hard te krijgen. Toen hij keihard was liet ze hem even uit haar mond glijden en zei: "Dit vind ik zo lekker. Van helemaal slap naar helemaal stijf in mijn mond. En nu wil ik mijn ontbijt". Ze opende haar mond wijd en hapte zijn lul weer op.
Marco leunde met zijn rug tegen de muur terwijl Saskia op zijn lul zoog en zijn ballen zacht masseerde. Al snel voelde hij de tekenen van zijn orgasme dichterbij komen.
"Ik kom bijna. Jij?", vroeg hij haar. Hij hoorde ineens een zacht zoemen en begreep dat ze de vibrator een standje hoger had gezet. Ze kreunde en bleef zuigen op zijn lul die de krampen van een flinke zaadlozing liet voelen. Hij hoorde hoe ze ineens hard door haar neus inademde en voelde meteen daarna de intensiteit van haar orgasme via haar mond op zijn lul. Meteen begon Marco haar mond te vullen met zijn lading. Als hij niet tegen de muur had gestaan had hij door zijn knieŽn gezakt.
Nadat hun orgasmen afgelopen waren duurde het even tot ze beiden weer bij hun positieven waren. Saskial liet Marco's nog steeds stevige lul uit haar mond glijden, ervoor zorgend dat er geen druppel achterbleef. Ze stond op en trok de vibrator uit haar kutje.
"Even schoonmaken, dan mag je naar school", zei ze, zoals gewoonlijk nog met een volle mond. Marco nam de warme vibrator in zijn mond en zoog al haar geil ervan af.
"En nu opschieten, anders ben je echt te laat!". Ze liep de schuur uit en verdween meteen door het gat in de heg.

Marco arriveerde stipt op tijd op school, hij had geen minuut later moeten zijn. Bezweet van het harde fietsen holde hij door de gang van de school toen hij zijn telefoon in zijn broekzak voelde trillen. Hij liep het lokaal binnen, ging zitten en legde zijn spullen op tafel en pakte stiekem zijn telefoon. Het WhatsApp bericht was een foto van het kutje van Saskia, met de vibrator er diep ingeschoven zodat alleen het einde nog zichtbaar was.
'Sorry, ik kon vanochtend niet zonder mijn milkshake' stond er onder. Marco glimlachte. Als hij zijn ogen sloot zag hij weer hoe Saskia op zijn lul zoog en voelde haar tong om zijn eikel draaien.
'Voor deze keer zal ik je vergeven, maar laat het de eerstkomende vijf minuten niet nog een keer gebeuren!', schreef hij terug.
De leraar keek zijn richting uit en Marco was even bang dat hij betrapt was, het gebruik van mobiele telefoons was streng verboden tijdens de lessen. Gelukkig was dit niet het geval en Marco stopte de telefoon ongezien weer in zijn zak. Vanavond zou hij Saskia weer mogen helpen met haar huiswerk.
Auteur : Vlrdngr / Geschreven op : 07 oktober 2017 - 23:43 / Hits : 7909 / Waardering : 3.71
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Saskia's Huiswerk
Auteur : Vlrdngr / Geschreven op : 16 augustus 2017 - 20:06 / Hits : 20769 / Waardering : 4.23

Een massage door Saskia
Auteur : Parlor / Geschreven op : 19 februari 2016 - 00:31 / Hits : 12972 / Waardering : 4.20

Saskia's huiswerk 2
Auteur : Vlrdngr / Geschreven op : 15 september 2017 - 12:05 / Hits : 12265 / Waardering : 3.61

Gestoord bij het huiswerk maken
Auteur : trian / Geschreven op : 02 maart 2014 - 15:35 / Hits : 17544 / Waardering : 3.54

Saskia ontdekt mijn biseksuele gevoelens
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 23 juni 2015 - 13:15 / Hits : 12593 / Waardering : 3.25

Kamperen met Saskia
Auteur : Stanzie / Geschreven op : 18 februari 2011 - 22:51 / Hits : 17307 / Waardering : 3.11

Onervaren Saskia stevig genomen
Auteur : Parlor / Geschreven op : 21 augustus 2010 - 14:29 / Hits : 25198 / Waardering : 2.90

Tante komt huiswerk controleren
Auteur : jsmaden86 / Geschreven op : 10 mei 2011 - 17:52 / Hits : 29708 / Waardering : 2.86

Saskia
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 04 augustus 2006 - 17:49 / Hits : 16989 / Waardering : 2.62

Saskia een vreemde vrouw
Auteur : Fernando / Geschreven op : 07 juli 2009 - 12:40 / Hits : 14335 / Waardering : 2.57

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
Max55
Dit zijn verhalen waar ik van geniet. Lekker frank en vrij geschreven, de jeugd krijgt de nodige aandacht. Ik ben wel benieuwd naar het vervolg, uitdagen en mooie kleding zorgen voor nog meer leesplezier>
Geschreven op : 18 oktober 2017 - 16:46

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb