Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

De avonturen van Hannah (4) - Carmen
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
De avonturen van Hannah (4) - Carmen
Ik, Peter, 40, ontmoet een dame, Marijke, op het hockeyveld. Terwijl we kijken naar het hockeyen van onze 16 jaar oude dochters, nemen Marijke en mijn dochter Julia mij volledig in de tang. Ondertussen houdt mijn vrouw me op de hoogte van haar ‘werk’ als Carmen.

1.

“Eva, overspelen. Julia, de diepte in.”

Het is zaterdagochtend kwart over 10. De coach schreeuwt de hockeymeisjes toe. Ik sta, leunend tegen een reling, naar de wedstrijd met mijn dochter Julia te kijken. Ik ben vooral een beetje aan het bijkomen.

Ik ben de afgelopen 16 uur diep vernederd. Ik, Peter, 40, zit volkomen onder de plak bij mijn dochter. Ik moet mevrouw tegen haar zeggen, en me kleden zoals zij het beveelt. En mijn vrouw? Mijn vrouw Anne, 45 jaar oud, is sinds gisterochtend aan het ‘werk’.

Gisteravond belde Anne me op, om een uur of 8. Ik zat thuis tegenover mijn dochter Julia, die veel plezier had.

2.

“Dag lieverd, ik bel even snel,” zegt Anne.

Mijn vrouw Anne is als Carmen aan het werk voor het privéhuis ’t Dameskransje. Ze valt in voor Diana, die grieperig is.

Op de achtergrond hoor ik Emma zeggen ‘Dag Hassan, heb je het leuk gehad’.
‘Geweldig Emma, wat een fijne meiden heb je toch. Chantal is lekker, met haar stevige kont. Die nieuwe, Carmen, is ook fantastisch. Zo’n heerlijk partij billen. Lekker vol buikje met een kale kut eronder. Superwijf. Ik ben heerlijk op beide meiden klaargekomen.’
‘Dus we zien je gauw weer, Hassan?’
‘Zeker te weten Emma.’

“Ik was de hele tijd bezig,” zegt Anne, “Ik heb net een triootje met Chantal gedaan.”
Ik zeg niets.
“Hassan is een vaste klant van Chantal. Hij zei mij dat hij gek is op haar kont. Toen hij mij zag, wilde hij een triootje. Hij graaide de hele tijd aan mijn billen en aan die van Chantal.”
Ik blijf zwijgen.
“We hebben hem met z’n tweeën gepijpt. Hij had het al snel niet meer, en wilde neuken. Heeft die mij van achteren genomen. Moest ik Chantal likken. Ik vond het eerst wat raar, maar al snel erg lekker. En dat vond Chantal ook. Na een paar minuten deed ze haar ogen dichten, en daarna is ze zuchtend klaargekomen. Op mijn tong, lieverd, hoor je dat, terwijl een Turk zijn pik in mijn spleet ramde.”
Ik mompelde wat.
“Daarna heeft hij Chantal genomen, op haar rug liggend. Hij zei zwetend en steunend dat ik op Chantal haar gezicht moest gaan zitten. Ze heeft me gebeft, ik kwam snel, ik was zo geil van dat rammen in mijn kutje. En hij spoot zijn sperma over Chantal heen. Een paar klodders kwamen op mijn buik”
“O.”

Ik hoor op de achtergrond Emma zeggen, ‘Ibrahim, Carmen is zo klaar. Ga maar vast samen met Mustafa naar de slaapkamer, die kamer met nummer 2 op de deur.’
En daarna tegen Anne, ‘Carmen, maak je voort, die 2 jongens zijn er voor een trio met jou.’

“Wacht even, Peter’, zegt Anne tegen mij, en tegen Emma, ‘Ik kom er aan, Emma, ik moet even omkleden en mijn make-up bijwerken. Ik ben er over 10 minuten. Geef ze wat te drinken, alsjeblieft.’
En daarna tegen mij, “Ik moet voortmaken, lieverd. Het zijn die 2 jochies, volgens mij zijn ze 17 jaar of zo. Dat wordt zo dadelijk een woeste boel, met van die jonge honden. Trouwens. Wil je er aan denken dat we meer slipjes, beha’s, gordeltjes en kousen hier neerleggen? Ik gebruik nu al de jouwe, want de mijne waren al snel helemaal onder gespoten.”
Ik zie mijn vrouw Anne, de hoer Carmen, haar gezicht, haar tieten, haar buik, haar kut, onder het zaad van andere mannen. Verdikkie.
En zo dadelijk wordt mijn vrouw genomen door 2 jonge Marokkaanse jochies, die van de leeftijd van onze eigen dochter zijn. Verdomme.

“En hoe is het met jou?” vraagt Anne, “En met Julia?

Wat had ik moeten zeggen?
Ik ben een uur geleden beneden gekomen, en zit nu tegenover mijn dochter, die een brede lach op haar gezicht heeft.
Mijn dochter heeft mijn vrouwenkleren bekeken, terwijl ik mijn nagels vuurrood lakte en me zwaar opmaakte.
“Hoe lang doe je al aan travestie, pappie?”
“Al enige tijd,” zeg ik ontwijkend.
“Nou, je hebt wel veel spulletjes, supervrouwelijk, een beetje hoerig, en ook best chique dingen.”
Ik zwijg.
“Van buiten een dame maar onder de rokjes en jurkjes een sletje,” zegt ze lachend.
Vervolgens heeft ze me de kleren gegeven die ik aan moet trekken.
Ik heb net mijn zwarte kousen met naad aan mijn zwart-rode jarretelgordel vastgemaakt.
Julia zit ondertussen foto’s van me te maken.
Terwijl Julia breed grijnst, zet ik mijn pruik op, blond met haar tot op mijn schouders.
Klik-klik, gaat het fototoestel.
De zwarte doorschijnende beha bedekt mijn cup-D siliconenborsten, maar niet de priemende grote tepels. Die zijn goed te zien door de beha, en straks door een jurkje of bloes, ook op de foto’s van mijn dochter.
Ze heeft me tot mijn verbijstering gezegd dat ze de foto’s straks op de website van Hannah gaat zetten, met het aanbod om mannen te pijpen. Op internet. Ik. Als hoer. Als pijpslet.
Dus wat had ik moeten zeggen tegen mijn vrouw?
Dus ik zei tegen Anne, “Goed, en met Julia ook.”
En zo eindigde het korte telefoongesprek gisteravond.

3.

Op deze zaterdagochtend zie ik mijn dochter Julia en vele andere meisjes rond rennen. Ik sta te genieten van die heerlijk opwaaiende rokjes met die strakke meidenkontjes eronder. Pronte tietjes in hun shirtjes. En onder de rokjes fantaseer ik over prachtige strakke kutjes.

“Lekker aan het genieten?”

Een chique geklede vrouw van een jaar of 50 komt naast me staan. Ze kijkt een beetje op me neer, ook door de hoge hakken onder haar laarzen.

“Ja, zeker. Trouwens, ik ben Peter.”
“Dag Peter, ik ben mevrouw de Rijk, ik ben de moeder van Eva.”
Waarom noemt ze haar voornaam niet? Wat is er aan de hand?

“Leuk hè, die rokjes die steeds omhoog gaan. En dat je dan die broekjes van die meiden ziet. Dat vind ik best leuk. Jij toch ook, Peter?”

Ik kleur een beetje. Mevrouw de Rijk kijkt me aan, en glimlacht.
“Ik zie dat je het leuk vindt.”
Ik word rood, en zeg maar niks.
Mevrouw de Rijk vervolgt met “En dan laat je je vrouw natuurlijk maar thuis, hè?”

Ze moest eens weten.
Vanochtend, deze zaterdag dus, stond ik in de keuken toen om 9 uur mijn vrouw opnieuw belde.

4.

Ik had net mijn dochter ontbijt op bed gebracht.
Voor de nacht had ze een shirt en slip gevonden tussen mijn spullen, die ik ooit als grap had laten maken. Ik had het nu aan. Op het shirt staat groot ‘Teefje’ en op de slip: ‘Pijpsletje’ met daaromheen een mondje met vuurrode lippen.
Mijn dochter bekeek me goedkeurend.
“Zo sletje, wat zie je er toch hoerig uit. Je bent helemaal klaar voor deze heerlijke zaterdag, zie ik,” zegt Julia, “Je moet zo dadelijk wel je nagels en je gezicht afhalen. Je gaat me zo naar hockey brengen.”
“O, goed.”
“De zwarte beha aan, en jarretels met kousen, en een zwarte slip. Dan ben je op het hockeyveld toch nog een beetje mijn meisje.”
“Maar..”
“Geen ge-maar, hup omkleden, en vergeet je nagels en je gezicht niet, hè.”

En toen belde mijn vrouw Anne.

“Hoi,” hoor ik haar zeggen.
“Hoi, waar ben je?, vraag ik.

“Ik zit in een hotel in Apeldoorn. Emma en ik hebben hier de hele nacht doorgebracht met Johan en Mark, vader en zoon. Ik ben ongelofelijk door geneukt. Wat een kerels. We waren hier om een uur of 12, en sindsdien hebben beiden me wel 3 keer genomen.”
“O,” zeg ik zacht.
“Ik zit hier op de bank samen met Emma. We zitten bij te komen en een kopje thee te drinken.”
Ik mompel wat.
“We hebben allebei alleen onze jarretelgordeltje aan. Emma is een prachtvrouw. Ik hoop dat ik er over 20 jaar,” ik hoor gegrinnik op de achtergrond, “ook zo uitzie, strak in het vel, stevige tieten en een kaal kutje.”

“Johan en Mark worden wakker, lieverd. Ze kijken naar ons en zijn zich aan het aftrekken. Mooi gezicht. Geil. Oh-oh, Emma is over mijn benen aan het strijken. Emma, ga door, vinger me.”

Geile teef, mijn pik wordt hard, ik zit naar porno met mijn vrouw te luisteren.

“O heerlijk, ga door, Emma. Au-o-au, Johan zit aan mijn spenen te trekken.” Ik hoor op de achtergrond, ‘Lekker stelletje hoeren, vinger haar maar, Emma, dat wil Carmen graag.’
Anne hoor ik steeds harder zuchten. Hoor ik nou een soppend kutje?
“O Johan, zuig op mijn tepels, hard, harder,” schreeuwt Anne, “Ik k-o-o-o-m. Verdorie, ik kom, wat lekker.”

“Hannah”
Dit is Emma.
“Ja mevrouw.”
“Carmen heeft de telefoon aan mij gegeven. Mark heeft haar gewenkt. Ze zit hem nu heerlijk op bed te pijpen. Wat een fijn wijf heb jij. Ze geniet, net als onze klanten van haar.”
“Ja mevrouw, ik hoor het.”
“Blijf maar lekker luisteren, liefje. En niet aan je pik komen, hè.”
“Nee, mevrouw.”
“Trouwens, ben je al een anaal sletje?”
“Nee, mevrouw, dat wil ik niet.”
“Tuurlijk wel.”

“Hannah,” zegt Emma, “Johan gaat nu achter haar liggen. Wat is het een geile slet, ze spreidt haar benen heel bereidwillig. Johan stopt zijn pik snoeihard in haar poesje. Wat een geil gezicht.”

Ik hoor het kreunen en steunen van de mannen en mijn vrouw aanzwellen. ‘Nu, ik in haar kut.’ hoor ik de jongere man zeggen.
“Je vrouw zit nu op Mark, lieverd, met haar gezicht naar mij toe. Ze is de pik van Johan die haar net gepaald heeft, aan het likken en afzuigen. Ze is botergeil de ene vent aan het berijden en de andere aan het pijpen.”

Het duurt niet lang, of ik hoor zwaar ademhalen.
‘Ik kom, lieverd, houd je mondje open. Ja-a-a, ik spuit je vol.’ hoor ik Johan zeggen.
Gevolgd door Mark, die ’Ik ook, o hier komt het.’ zegt.
Ik hoor mijn vrouw na een minuutje zeggen, ‘Jeetje mannen, jullie hebben me weer helemaal ondergespoten. Wat een kerels zijn jullie.’

“Teefje,” zegt Emma tegen mij, “Anne gaat later naar haar moeder, ze doet zo eerst nog een triootje met Stephanie. Leuk hè!” En ze hangt op.
Verdorie, mijn dochter heeft mij als hoer op internet gezet en mijn vrouw geniet met volle teugen van haar ‘werk’.

5.

Ik kijk naar het hockey van jonge meiden, met inmiddels een rode kleur van schaamte en een stijve van het denken aan het ‘werk’ van mijn vrouw. Mevrouw de Rijk staat naast me.

“Wat grappig dat je kousen aan hebt.” zegt ze, terwijl ze haar hand over mijn been strijkt. Ze voelt de jarretelgordel. Verdomme. Ik word vuurrood. “En een spannend gordeltje. Naar huppelkutjes komen kijken en jezelf kleden als een sletje. Peter toch!”

Ze strijkt over mijn rug en voelt door de jas mijn beha.
“Een travestiet, wat leuk. Heb je ook tietjes, sletje?”
Voordat ik het weet, voelt ze al aan de voorkant. Gelukkig heb ik mijn cup-D tieten niet in mijn beha hoeven doen van mijn dochter.
“Weet je vrouw hiervan? Dat je naar hockeymeisjes gaat kijken als travootje?”
Ik ben vuur-en vuurrood.
Mevrouw de Rijk blijft lachen, en zegt, “Ik zag je al op een afstandje onderdanig kijken. Dat krijg je als je je als meisje kleedt, hè Peter?”
Ik zeg zacht, “Ja mevrouw.”

“En van wie moest jij nu jarretels en een beha aan doen? Van je vrouw? O nee, ik zie het al aan je. Jeetje, het is je dochter! Tiener en de baas over haar pappie.”
“Ja mevrouw.”

“Julia, wisselen”, schreeuwt de coach.

Julia komt dan naar ons toe.

“Dag mevrouw de Rijk, hoe gaat het met u?”
“Goed, Julia, dank je. En jij mag gewoon Marijke zeggen hoor.”
“O wat lief. Dank u wel.”
“Ik heb net met je pappie kennis gemaakt. Interessante man,” en terwijl ze mijn broek iets omhooghaalt, “Nou, ja, man.”
“O wat leuk”, zegt Julia tegen Marijke, “Je hebt met Hannah kennisgemaakt.”
Vervolgens tegen mij: “Hannah?”
“Ja mevrouw.”
De beide vrouwen lachen hard.

“Ik wou net tegen Hannah zeggen”, zegt Marijke, “Dat ik hulp in de huishouding nodig heb. Hardwerkende en onderdanige huishoudsters zijn lastig te krijgen.”
“O ja, is dat zo? Hannah zou je graag komen helpen.”
Ik kijk ontsteld. Wat gebeurt hier? Ik, huishoudster? No way.

“O dat is fijn”, zegt Marijke, “Liefst op dinsdagavond. Dan kan ze eerst eten maken, onze nagels lakken, de was doen. Dat zal Hannah wel extra leuk vinden, onze slipjes en beha’s wassen met de hand. Daarna nog een fijne massage voor mij. En zuigen, natuurlijk.”
Julia lacht, “Ze zal het leuk vinden. En dinsdag kan hoor.”

Marijke vraagt, “Is Hannah ook beschikbaar om te berijden?”
Julia kijkt vragend.
Marijke zegt, “Nou, om haar tong of haar klitje te berijden.”
“Maar natuurlijk, ze is volledig beschikbaar”, zegt mijn dochter. “Weet je wat, we komen vanavond naar je toe, op proef. Dan kun je haar een paar uur uitproberen en kijken of ze bevalt.”
Vanavond? Ik? Als huishoudster. Op proef. Huh. No way.

“O je bent geweldig, Julia”, zegt Marijke, “Ik stel voor dat ik je € 100 per keer betaal voor het inhuren van Hannah. Vind je dat OK?”

“Julia, terug in het veld, wisselen met Eva”, roept de coach.

Julia loopt het veld, en draait nog even om, om te zeggen “Prima, Marijke, afgesproken.”

Eva, korter dan haar moeder, haar haar in een staart, komt bij ons staan.
Marijke legt Eva’s hand op mijn broek. Eva voelt mijn kousen en jarretelgordel. Ze kijkt onderdanig, zie ik tot mijn verbazing.
“Kutje”, zegt Marijke tegen haar dochter, “Dit teefje komt in het vervolg elke dinsdagavond naar ons toe. En vanavond al op proef. Leuk, hè? Ik heb haar net gekocht, van Julia.”
Gekocht. Ik. Verdomme. Voor haar ben ik een slavin.
“O”, zegt Eva met haar ogen teneergeslagen.
“Ze is volledig beschikbaar”, benadrukt Marijke, en ze vervolgt streng tegen mij pratend, “Nagels en lippen vuurrood, zwarte lingerie, zwart jurkje, sletje.” Ze kijkt even naar Eva die zich geen raad weet, en vervolgt dan naar mij op bazige toon, “Een doorzichtige beha, en nu met je tieten erin. Wij willen verder alleen een helemaal geschoren sletje hebben. En pumps met extra hoge hakken.”

Er wordt einde wedstrijd gefloten.
“Heb je dat begrepen, Hannah?” Julia is erbij komen staan. Ze geniet samen met Marijke van mijn complete vernedering.
“Ja mevrouw.”
“Wat heb je begrepen, teefje?”, vraagt Marijke hard, net niet hard genoeg voor de anderen.
Ik zeg snel, “Ik ben elke dinsdag voor u beschikbaar als huishoudster, mevrouw. En ik kom vanavond op proef.”
“Goed zo, teefje, tot vanavond.”, zegt Marijke.
Tegen Eva en mijn dochter zegt ze, “Gaan jullie je nu maar lekker douchen.”

Mijn telefoon gaat.

6.

“Hoi, ik denk ik bel nog even.”
Het is Anne.
“Ben je bij de hockey?”
“Ja”, zeg ik.
“Beetje aan het genieten, lieverd?”
“Ja, gaat wel”, antwoord ik. “En jij?”

“Ik rij net weg bij ’t Dameskransje. Ik ga nu naar mijn moeder.”
“O, OK. Hoe was het zoeven?” vraag ik.

“Het was heerlijk”, zegt Anne, “Ik heb een trio gedaan met Stephanie. Wat een mooie meid is dat. Jij kent haar toch?”
“Ja”, antwoord ik, “Ze heeft me in het huis rondgeleid op de eerste dag.”
“Je heb nog niet geneukt of zo?”
“Nee”, zeg ik kortweg, terwijl ik denk ‘Er is niets liever dat ik doe, die prachtige Stephanie neuken.’

“Nou, ze is erg de moeite waard. Ze heeft prachtige borsten. We neukten met Frans, en vooral met elkaar, ha ha. Wat een lekker ding, jong, strak. Haar tieten waren de hele tijd hard. Ook omdat ik erop zoog.”
“O wat leuk”, zeg ik wat dommig.
“Ze is twee keer op mijn tong klaargekomen. En geil, ongelofelijk. De eerste keer ragde Frans in mijn kut. Ik lag op mijn rug, en Stephanie wat bovenop mijn gezicht gaan zitten. Heerlijk, zo’n kale kut, ik heb heerlijk gelikt. Ze kwam zo heftig klaar dat ze bijna mijn neus brak, zo hard ging ze heen en weer.”
“Fijn voor haar”, zeg ik nog dommer.
“De tweede keer nam Frans haar van achteren. Hij ramde en ramde. Stephanie genoot, ook omdat ik onder haar aan haar klitje zoog. ‘O Carmen’, kreunde ze, ‘Dit is zo lekker, een rammende pik en een zuigende hoer. Je doet het zo goed, liefje’, en ze kwam enorm heftig klaar.”

Toen Frans weg was, hebben we nog even liggen praten. Gezellig, hoor.
“Wist je dat Stephanie tweede jaars studente is? Ja natuurlijk dat zal ze je verteld hebben. Ze is dus net iets ouder dan onze dochter, apart hè?’
“Ja, dat is zeker apart.”
“En ze heeft toen mij ook gelikt en laten klaarkomen. Cool, toch? Echt een toffe meid.”
“Ja, dat lijkt me ook.”
“We hebben het ook over jou gehad. Ze vind Hannah zo leuk, een onderdanig teefje, noemde ze je”, zegt Anne, “Ze kent je goed, vind je niet?”
“Lijkt wel”, mompel ik, niet zo blij met dit soort uitspraken van Stephanie, het meisje dat ik erg leuk vind.

“Nou, ik ben bijna bij mijn moeder. O ja, maar ik zat wel te denken. Misschien moeten we Stephanie een keer bij ons thuis uitnodigen. Ik denk dat ze dat leuk vindt. Jij als Hannah, die ons bedient, in een kort rokje met hoge hakken. Wat zou ze daar wel niet van vinden? En het is ook leuk voor Julia om haar pappie zo te zien, toch?”
Lachend beëindigt mijn vrouw het gesprek.

7.

“Pappie?”
“Ja lieverd.”

We zitten in de auto van de hockey terug naar huis. Julia’s haar is nog nat en zit in een knotje.
Terwijl mijn dochter over mijn been streelt, zegt ze, “Marijke is streng, hè?”
Ik zeg niets. Mijn dochter zit door mijn broek over de rand van de kousen te strijken, en trekt even aan een jarretel.
“Dat vind je fijn, hè Hannah?”
Ik blijf zwijgen.
“Ik wist niet dat Marijke haar eigen dochter kutje noemde. Apart, hè?”
Mijn dochter zit inmiddels bij mijn kruis. Mijn ballen staan strak, mijn pik strak omhoog.
“Marijke heeft me verteld dat Eva haar slaafje is. Dat vind ik zo leuk. Die mooie Eva, slank, lang blond haar, en mooie kleine tietjes. En dan je moeder’s slaafje.”
Mijn dochter heeft mijn broek geopend, en is nu over mijn zwarte stretch slip van Triumph aan het strelen over mijn knoertharde paal.

“Ik ben zonet met haar onder de douche gegaan. Daarom duurde het even. Ik wees naar beneden, en Eva ging direct door haar knieën. Ze heeft heerlijk mijn kutje gelikt.”
Ik adem zwaar, ik sta op het punt klaar te komen, dat wil ik zo graag.
“Ik ben super klaargekomen en heb haar onder gespoten, heerlijk”, zegt Julia lachend. “Ik vind teefjes zo leuk. Dat weet jij wel, hè Hannah?”
Ik kreun hard, kom bijna, maar dan haalt Julia haar hand weg.

“Rij een beetje door, pap. Hannah moet zich nog klaarmaken, ze heeft zo een klant.”
“Huh” weet ik nog uit te brengen.
“Ja, Nico komt langs. Hij wil graag lekker gepijpt worden door Hannah en haar gezichtje onder kliederen.”
“O.”
“Je trekt zo je witte bloesje, rood-zwarte ruit-rok, witte jarretels en die lichte kousen aan. En de rood-zwarte pumps met hoge hakken. Ik denk dat Nico dat wel leuk vindt. En daarna komt Lesley nog. Er zijn zoveel mannen die jou willen. De website van Hannah is een groot succes. Ik heb er een paar geboekt, voor vanmiddag en morgen. Goed, hè?”
Julia is enthousiast, ik ben compleet verrast. Mijn dochter zet mij als hoer aan het werk? Ik kan het niet geloven. Verdomme.

“Ik vind het zo leuk pap, dat je op deze manier een zakcentje voor me bijverdient.” Ze zegt het lachend, met haar hand op mijn been. “En nu doorrijden, want ik zie dat je ook schone slip nodig hebt. Wat heb jij zitten lekken, zeg. Geil van je dochter.” Ze schatert.

“En na Nico en Lesley snel omkleden, want dan gaan we naar Marijke en Eva. Ik zie daar zo naar uit. Jij toch ook?”
Ik zwijg.
“O ja, pap, Eva is ook teefje. Ik heb Marijke gezegd, dat Hannah graag de laagste in de roedel is, toch?”
Ik ben rood en stil.
“Dus jij gehoorzaamt Eva. Hannah is straks ook het teefje van Eva. Begrepen?”
“Ja, mevrouw.”
“Het is een geweldig meidenweekend tot nu toe, vind je ook niet pappie?”
Ik zeg maar niks.

8.

Als ik me aan het opmaken ben, hoor ik dat Julia een appje ontvangt.
“Is van mammie,” zegt ze tegen mij, “Ze is bij oma aangekomen. Ze zitten lekker aan de koffie. Ze schrijft ook, ‘Ik heb je oma zoveel te vertellen.’ Leuk hè?”
Gaat mijn vrouw haar moeder over haar ‘werk’ in ’t Dameskransje vertellen, of nog erger voor mij, over Hannah?
Auteur : Hannah / Geschreven op : 27 november 2017 - 16:42 / Hits : 4757 / Waardering : 3.16
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

De avonturen van Hannah (6) - Sanne
Auteur : Hannah / Geschreven op : 11 december 2017 - 09:15 / Hits : 87 / Waardering : 5.00

De avonturen van Hannah (1)
Auteur : Hannah / Geschreven op : 31 oktober 2017 - 13:07 / Hits : 12226 / Waardering : 3.25

De avonturen van Hannah (2) - Diana
Auteur : Hannah / Geschreven op : 06 november 2017 - 10:15 / Hits : 3995 / Waardering : 3.20

De avonturen van Hannah (5) - Marijke
Auteur : Hannah / Geschreven op : 04 december 2017 - 09:16 / Hits : 5648 / Waardering : 3.00

de avonturen van Klaas 9
Auteur : thealmighty / Geschreven op : 19 maart 2016 - 21:07 / Hits : 8214 / Waardering : 4.66

de avonturen van Klaas 11
Auteur : thealmighty / Geschreven op : 20 januari 2017 - 14:19 / Hits : 6941 / Waardering : 4.50

de avonturen van Klaas 12
Auteur : thealmighty / Geschreven op : 20 januari 2017 - 14:26 / Hits : 4225 / Waardering : 4.50

de avonturen van Klaas 3
Auteur : thealmighty / Geschreven op : 21 september 2015 - 23:05 / Hits : 22007 / Waardering : 4.45

Avonturen van Yvonne (6), Het verjaardagsfeestje (1)
Auteur : Trian / Geschreven op : 14 januari 2017 - 19:39 / Hits : 13107 / Waardering : 4.33

De avonturen van Yvonne (1), Dennis
Auteur : trian / Geschreven op : 05 december 2016 - 12:44 / Hits : 19421 / Waardering : 4.30

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb