Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

De avonturen van Hannah (5) - Marijke
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
De avonturen van Hannah (5) - Marijke
Ik, Peter, 40 jaar, wordt vernederd door mijn dochter Julia van 16. We gaan op bezoek bij Marijke de Rijk en haar eveneens 16-jarige dochter, die ik op het hockeyveld ontmoet heb.

1.

‘Boing-g-g-g’

Volkomen verbouwereerd kijk ik naar de deur die voor mijn neus wordt dichtgeslagen.
Eva heeft dat gedaan, onder de woorden ‘Je komt er alleen in na een correcte reverence. En als je mij netjes aanspreekt, slet.’

Op deze zaterdagavond rond 6 uur belde ik, Peter, 40 jaar met mijn dochter Julia, vijf minuten geleden aan bij de flat van Eva de Rijk en haar moeder Marijke. Hun appartement bevindt zich op de 3e verdieping. Eva deed open en maakte een ouderwetse buiging, een reverence. Ze ging door de knieën, trok haar zwarte jurkje breed en boog het hoofd. Julia ging naar binnen.
Toen Eva ook een revérence voor mij wilde maken, zei mevrouw de Rijk tegen Eva, “Kutje, geen buiging voor haar. Jij bent mevrouw voor dat sletje,” en dan naar mijn dochter, “O Julia, wat leuk dat je er bent. Kom gauw binnen.”
Op commandotoon zegt mevrouw tegen mij, “Wat heb jij nou aan? Zorg dat je snel Hannah bent, en dan naar buiten en opnieuw aanbellen.”
Tegen Julia die mij met een gemeen lachje aankijkt, zegt ze “Die sletten, je moet ze ook alles vertellen.”

Ik had de door mevrouw voorgeschreven lingerie aan: een zwarte slip, in dit geval een heel mooie zwarte Triumph slip Magic Boost over mijn zwarte jarretelgordel, zwarte kousen met naad en een zwarte beha.
Mijn jurkje, mijn pruik, de cup-D siliconenborsten en mijn zwarte pumps met 12 centimeter hoge hakken had ik in een tas zitten en meegenomen. Ik durfde er niet mee over straat. Om mijn zware make-up enigszins te verbergen had ik grote zonnebril op, belachelijk natuurlijk om 6 uur in de avond in september. Mevrouw de Rijk zag me verder met een broek, instappers en een jas binnenkomen. Inderdaad, niet echt Hannah.
Zoals mevrouw gezegd heeft, heb ik me als een haas in het halletje aangekleed, ben weer naar buiten gegaan, heb opnieuw aangebeld en kreeg vervolgens de deur door Eva dicht geknald voor ik naar binnen kon.

Ik ben in paniek. De appartementen van de volgende 10 verdiepingen hoge flat kijken op me uit. Ze zien me staan in het licht van de galerij van deze flat, een galerij met doorzichtige balkons. Dus ik ben goed zichtbaar voor wie kijkt: een vrouw in een jurkje op hele hoge hakken met kousen aan. Verleidelijk, maar nu even niet voor mij.

Ik bel aan.
Na een eeuwigheid, ik denk een minuutje, doet Eva open. Ik smeek haar me binnen te laten. Ze herhaalt haar boodschap. En sluit de deur, met een glimlach. Ze ziet de paniek in mijn ogen.
Ik zie dat er twee mensen de galerij opkomen, op weg naar hun appartement. O fuck-fuck.
Ik bel opnieuw haastig aan.
Na een tijdje doet Eva open. Ik maak de ontstellend vernederende reverence. Ik hoor de man en vrouw die aankomen lachen. Ik zeg snel, “Mag ik alstublieft binnenkomen”. Eva zegt simpelweg, ”Reverence kan beter en het aanspreken van mij moet netjes en duidelijk.” Dat laatste hoort het echtpaar.
Ik kijk naar hen.
De vrouw zegt tegen de man, “Wat een lekker ding, hè?”, waarop de man zegt, “Zeker, maar ze mag niet naar binnen, ha ha.” Ik merk - zelfs in deze nijpende situatie met enige trots - dat in elk geval haar man niet ziet dat ik geen vrouw ben.

Ik bel aan voor de derde keer, inmiddels trillend van paniek, woede en vernedering.
Ik ga diep door mijn knieën, zet mijn ene voet wat naar de zijkant, maak een diepe buiging met mijn hoofd, trek mijn jurkje zo breed als het kan, en zeg hardop: “Mevrouw Eva, mag ik alstublieft bij u binnenkomen.” Het echtpaar heeft veel plezier.
Eva zegt, “Nou sletje het is niet perfect, maar kom maar binnen.”

Nadat Eva de deur achter ons heeft gesloten, geeft ze mij een klein schortje en een wit diadeem voor in mijn haar. Ze zegt verder, “En mevrouw de Rijk wil dat je dit omhebt.” En voor ik weet heb ik een halsband om mijn nek. Ik zie in de spiegel in het halletje dat de halsband rood is, en een goudkleurige ring aan de voorzijde heeft. Ze buigt en maakt mijn beide pumps met een slotje vast. Ik zie dat Eva hetzelfde gekleed is. Ook zij heeft slotjes op haar pumps en een halsband om. Ook om elke pols krijg ik een rood bandje met een ringetje eraan, net als Eva zelf om heeft.

Eva doet de deur naar de kamer open.

2.

Mijn dochter Julia zit in haar spijkerbroek en ruim zittende bloes op een grote stoel. Mevrouw de Rijk zit naast haar in een andere stoel. Zij is chique gekleed in een beige kokerrok, huidkleurige panty of kousen en beige pumps. Ze draagt een mooie getailleerde witte bloes.
Ze zitten gezellig te keuvelen. Ze doen alsof ze ons niet zien binnenkomen. Ik doe wat Eva doet, en ga netjes in de houding staan met mijn gelaat naar de grond.

“Wat doe jij, Marijke?” vraagt Julia.
“Ik heb een paar schoonheidssalons in de stad. Daar kun je terecht voor pedicure en voor gezichtsbehandeling. We doen ook piercings, en daarom verkopen we ook oorbellen en andere bijouterie. Er zijn ook zonnebanken. We werken samen met een dameskapster, als iemand een volledige behandeling wenst.”
“Goh, dus je bent een echte onderneemster.”
“Ja, zeker, je moet maar eens komen kijken. En neem Hannah mee. Zij heeft echt een pedicure nodig, en een kleurtje.”
“O dat is een goed idee.”
“Dan zet ik meteen een paar piercings.”
Ik weet niet wat ik moet denken. Ik ben net zo enorm vernederd daarnet voor het zicht van alle mensen van de flat, dat ik niets durf te zeggen. Ik denk alleen, wat een krengen.
Ik slik extra als mevrouw de Rijk zegt, “Weet je wat, kom aanstaande dinsdag om 5 uur naar deze salon,” Ze geeft Julia een kaartje, ”Die is open tot 9 uur, dan hebben we alle tijd voor een mooie behandeling voor Hannah.”
Godver. Kutwijven. Krengen.

“Dat is geweldig,” zegt Julia die mijn woedende blik ziet, tegen mevrouw, “Hannah komt dinsdag helemaal blij naar je salon, nietwaar Hannah?”
Ik zwijg.
“Dan ga je mevrouw heel lief om een grote behandeling vragen, met pedicure, gaatjes en de zonnebank, toch?”
Ik zeg niets.
“Want Hannah wil toch niet dat het filmpje van haar met Lesley op internet komt, toch?”

Ik heb vanmiddag eerst Nico en daarna Lesley gepijpt. Het appartement op de begane grond van ons kleine appartementencomplex is beschikbaar voor de andere bewoners, om gasten te laten logeren. Julia heeft die gehuurd, en daar ben ik hoer geweest. Lesley gaf toestemming aan mijn dochter om het te filmen. Toen Lesley klaar kwam, heeft hij mij volledig ondergespoten. Mijn ogen en mijn mond vol zaad. De eerste klodders waren in mijn haar terechtgekomen. Het droop van mijn gezicht, terwijl Julia het met een luide lach aan het filmen was.

Ik denk ‘Kut, kut, kutwijf’, maar geef geen antwoord op haar vraag.

Mevrouw zegt tegen Eva, “Laat jij mevrouw Julia eens zien hoe een teefje hier wordt aangelegd?”

3.

Mevrouw de Rijk heeft haar rok uitgedaan. Ze heeft geen slip aan. De lipjes van haar kut zijn opgeschoren. Bovenop heeft ze een forse toef.

Eva zet me op mijn knieën recht voor haar kut neer. Voor ik er erg in heb, heeft ze mijn halsband met het ringetje vastgemaakt aan een clip-sluiting die vast zit aan de stoel van mevrouw. Ik kan met mijn hoofd geen kant meer op. Eva maakt mijn polsbanden op dezelfde manier vast.

Mevrouw schuift haar poes voor mijn mond. Ik kijk omhoog, met een vernederde blik. Ik kijk in de glimmende, en strenge ogen van mevrouw. Ik zie Julia lachend achter de stoel staan. Ze maakt een filmpje met haar telefoon.

Wat een vernedering. Ik zit een vrouw van 50 te beffen, gekleed als huishoudster met een schortje voor en een diadeem in het haar. Ik zit vast aan een stoel. Onze dochters kijken toe hoe ik mevrouw aan het likken ben. Ze is zachtjes aan het steunen, ze heeft haar hoofd naar achteren gelegd.

Naast me zie ik dat Julia haar spijkerbroek en slip uit gedaan heeft. Wat heb ik toch een prachtige dochter. Ze zit met een kale poes op de stoel.

Eva streelt zachtjes over mijn kousen, een heerlijk gevoel. Ze glijdt onder mijn zwarte jurk naar mijn slip. Ze streelt door mijn slip mijn billen. Mijn paal is keihard.

Julia trekt Eva naar haar toe. Marijke kreunt, “Ja, lieverd, leg haar maar vast. Eva, geef mijn vriendinnetje Julia een heerlijke beurt.” Ik hoor de clips sluiten en al snel mijn dochter kreunen en Eva aanmoedigen.

Mevrouw de Rijk legt haar hand op mijn hoofd. Ze steunt zwaarder. “Ik ben zo geil geworden van het praten met je dochter, teefje, ga door, lik mijn poesje.” Ze begint harder en harder op mijn mond te rijden. Ik kan nergens naar toe. “Julia, kom je ook al? Fijn hè, zo gebeft te worden,” en tegen mij, “Lik door mijn gleuf, ja, ja, zo, en nu naar mijn klitje, ga door.” Ze gaat nu heftig heen en weer op de stoel. “Ik k-o-o-o-m, teef, ga do-o-o-o-r. “ Mevrouw komt spuitend klaar.
Julia hoor ik hard steunen. Ze kan nog net zeggen, “Alles oplikken, teefje.” Ik lik wat ik kan. Mijn gezicht is helemaal nat. En dat hoor ik Julia, "Ik ben er ook, goh, wat lekker. Eva, toe, blijf doorlikken, heerlijk, nog even nagenieten.”

Julia heeft blosjes op haar wangen. Ze is blijkbaar super klaargemaakt door Eva. Als ik weer losgemaakt ben, zegt ze, “Pappie, ga je make-up een beetje bijwerken, zeg, dat ziet er zo niet uit.”
“Goed idee, Julia,” zegt Marijke nog wat rood van opwinding, “Doe dat maar in de keuken, teefje, dan kun je ook wat lasagne maken.”

4.

Ik zet na 30 minuten de lasagne met wat sla op de tafel. Mevrouw de Rijk en mijn dochter zitten al. Ik zie dat mevrouw naar Eva knikt en haar een stoel aanwijst. Ik wil op de vierde stoel gaan zitten, maar zie dan de blik van mevrouw. Ik blijf netjes staan.

“Mammie heeft net weer een berichtje gestuurd, pappie,” zegt Julia tegen mij, “Ze heeft oma alles verteld. Oma wil Hannah ontzettend graag zien. Mammie heeft afgesproken dat we met z’n drieën naar haar toe gaan, aanstaande donderdag. Jij moet toch altijd daar in de buurt zijn op vrijdag, toch?”
Kut. Kut. Nu ook al Anne’s moeder. Suzanne. Dat is al een bitchy schoonmoeder, die ik liever vermijdt. Maar nu als Hannah. O lieve hemel.

“Teefje, schep ons op,” beveelt mevrouw, “Alleen ons drieën. Ik zei net tegen jouw dochter dat ik vind dat je er als een mooi teefje uit ziet. Je bent slank, maar dat kan beter. Ik wil een wespentaille zien. Dus vanavond geen lasagne voor jou”
Ik ben inderdaad door sporten en rennen maar vooral van postuur slank. Maar een wespentaille. Zijn ze gek geworden. En ik heb ook honger. Verdomme.

“Marijke raadde me een corset aan,” zegt mijn dochter, “Die kan dan elke week iets strakker gezet worden. Goed idee, toch?”

Ik zet de borden neer, als laatste bij Eva. Die is een stukje van de tafel af gaan zitten. Ze wijst me naar beneden. Ik ga voor haar zitten. Ik zie de clip-sluitingen aan haar stoel en weet wat er gaat gebeuren. Eva maakt me vast. Bij deze eetkamerstoel zit het niet fijn, het is zelfs een beetje pijnlijk, maar ik kan ook hier geen kant op. Eva trekt haar jurk omhoog en haar string aan de kant. Ze heeft een volledig behaarde kut.

“Pappie, ben je aan het genieten?” vraagt mijn dochter.
‘Nee, totaal niet,’ denk ik, “mag ik eindelijk een jong poesje nemen, en dan zit ik er zo bij.’ Maar zeggen kan ik niks.
“Volgens mij houdt pappie meer van geschoren kutjes. Die van Eva is echt volledig behaard, zag ik vanmiddag.”
“Ja, ik zal er eens over nadenken, Julia, wellicht laat ik Hannah het kutje van Eva een keer scheren. Best goed idee.”

Mevrouw en mijn dochter eten en keuvelen.
Eva zucht. Ik merk dat ze aan het komen is. “Mammie, mag ik komen?” vraagt ze aan mevrouw.
“Doe maar niet, lieverd,” zegt mevrouw, “Eet eerst je eten op. Het is extra fijn om klaar te komen tijdens het rijden.”
Huh, ga ik bereden worden. Eindelijk. Neuken. En dan met zo’n jong ding. Mijn paal is knoert- en knoerthard.

Eva laat me nog wat likken in en over haar kutje, maar niet meer over haar klitje. Ze eet ondertussen die heerlijk geurende lasagne.

5.

Eva brengt me na het eten en de koffie naar de slaapkamer. Ze wijst me te gaan zitten op het bed, met mijn hoofd tegen het hoofdeinde. Ze zet me vast aan een clip-sluiting. Datzelfde doet ze met mijn handen.
Ik zit in deze uiterst vernederende stand met mijn zwarte jurkje waaronder ik zwarte jarretels met kousen draag en een beha met daarin mijn cup-D tieten. Ik heb een schortje voor en een diadeem in mijn haar. Het geheel wordt afgemaakt door mijn 12 centimeter hoge pumps die met een slotje vast zitten aan mijn enkels.
Ik zie eruit als de ultieme slet, ook in de ogen van mevrouw en mijn dochter beiden nog steeds van onder bloot, dus met hun kutten zichtbaar voor mij. Ze komen binnen en lachen luid.

“Eva, trek jij je kleren uit. Houd je jarretels, schoenen, schortje en diadeem maar aan,” zegt mevrouw, en vervolgens als Eva bijna naakt klaar staat “Laat Julia je kut even voelen, of die goed nat is.” Eva ondergaat het, ze sluit haar ogen, als Julia haar begint te vingeren.

“Trek de slip van het teefje maar naar beneden,” zegt mijn dochter tegen Eva, “En haar jurkje een stukje omhoog.” Als dat gebeurd is, staat mijn paal keihard overeind, en zegt Julia, “Ga nu maar lekker op Hannah zitten, kutje.”

O heerlijk, ik sta mega op springen. Ik wil niets liever dan klaarkomen. En dan zo in een lekker tienerkutje van een mooie meid.
Ze gaat op me zitten. Mijn pik is mega groot en keihard, en smacht om in haar grotje te gaan. Ze heeft kleine tietjes die langs de bovenkant van haar schortje priemen. Ze houdt ze voor mijn mond. Ik kan niks, geen kant op, zelf iets doen is onmogelijk, wat een kwelling.
Zonder dat mijn pik in haar zit, rijdt ze op me, en gaat met haar keiharde tepels langs mijn lippen.

Marijke streelt mijn been. Julia lacht, om de vernedering en kwelling op mijn gezicht. Ze zegt, “Trouwens pappie, je mag niet klaarkomen, toch Marijke?”
Ik kijk met ogen die voor mijn gevoel uit mijn oogbollen komen. Ik ben totaal verrast. Ik mag neuken met een meisje van mijn dochter’s leeftijd, maar niet zelf komen.
“Een teefje komt niet klaar, maar is er alleen voor anderen, en het genot van anderen, hè Marijke?”
“Zo is het Julia,” antwoordt die, “Ik wil bovendien geen zaad op onze lakens. En Eva is niet aan de pil. Ik wil haar nog niet geïnsemineerd hebben.”
Ik ben verbijsterd. Hoe ga ik dit volhouden. Ik zie een prachtig meisje voor me. Een kletsnatte kut, die nu net over mijn paal schuift. O lieve hemel, wat is die strak.

Eva gaat als een dolle op mijn pik heen en weer. Ze zit me ondertussen te tongen. En fluistert in mijn oor, “O teefje, wat is-ie hard, voel je mijn strakke kutje, ik was hier zo aan toe, ik geloof dat ik zo kom.”
Mevrouw pakt ondertussen mijn siliconen tieten, en zegt tegen Julia, “Ze zijn inderdaad mooi en voelen best echt. Maar je hebt gelijk, echt is nog beter. Ik denk dat een paar implantaten wonderen doen. Je pappie houdt van groot, ik zou dus direct cup-D doen, niet geleidelijk opbouwen, maar gelijk grote ballen voor ons teefje.”
Ik zit te proberen mijn orgasme tegen te houden. Ondertussen zitten ook deze wijven over borsten voor mij te kletsen. Dat kan niet. Hoe moet ik me dan vertonen? Thuis, in de buurt, op het werk? Uitgesloten.

Eva begin ritmisch te hippen. Haar gezicht verkrampt. “Oh-oh-oh-oh, ik k-o-o-o-m, ik hou het niet meer, ik ben er, o wat heerlijk.”
Eva blijft nog even zitten, met een blij, verzadigd gezicht. Dan laat ze zich van me afglijden. Mijn pik staat nog hard, fier en vooral smachtend recht overeind.

Ik zie Julia haar kutje vingeren, en naar mijn pik kijken. Gaat die me klaarmaken? O god, wat heerlijk.
Maar tot mijn grote teleurstelling neemt ze plaats op het gezicht van Eva. Met een van geilheid zware stem zegt ze, “Ik ben weer botergeil, lik me klaar, kutje.”
Eva doet haar best, mijn dochter rijdt hard en snel.
Ondertussen gaat de voordeurbel. Nee, niet nog meer ellende, denk ik. Maar al snel komt Marijke terug.
“Ik ben er. Voor de tweede keer. O wat lekker,” zegt mijn dochter met een zucht, terwijl ze met blosjes op haar gezicht en heel gelukkig naar mij kijkt.

Julia gaat van het bed af. Marijke kijkt met bewondering, en zegt, “Jeetje Juul, dat is inderdaad mooi, zo’n kaal kutje. Mooi klusje voor Hannah, volgende keer en daarna elke week.” en dan “O, dat van daarnet, dat was de buurvrouw, ze heet Mieke, zij en Arnold hebben Hannah al gezien op het balkon. Ze vroeg of de mevrouw van dat sletje,” ze knikt naar mij, “zo even langs kan komen bij hen.”

“OK,” zegt Julia, terwijl ze zich weer aankleed, “Is het goed dat we daarna naar huis gaan. Hannah heeft morgen nog een drukke dag voor de boeg.”
“O dat is prima meid,” zegt Marijke, “De proef is erg geslaagd. Ik zie Hannah en jou dus dinsdag om 5 uur bij mijn zaak, voor pedicure, zonnebad en gaatjes in de oren.” Ik zit nog vast aan het bed, maar kijk volkomen verslagen, zeker als Marijke zegt, “En dan maken we wel verdere afspraken over haar borsten en een permanentje voor haar haar.”
Dit kan niet. Dit moet stoppen. O lieve hemel.

7.

Ik ben losgemaakt , en heb mijn make-up en kleren weer wat gefatsoeneerd. Ik ben op zoek naar mijn herenkleren die ik weer over mijn lingerie kan aantrekken om naar huis te gaan. Ik wil net aan mijn dochter vragen de slotjes aan mijn schoenen weer open te maken, als Julia zegt, “O pap, die blijven vast zitten, hoor. En ik heb die andere spullen allemaal al in de auto gelegd. We gaan nog even naar de buren, en dan snel naar de auto. Een echte teef wil niets liever dan haar kleding en schoenen laten zien. En dit is een meidenweekend, pap, ook in spannende dingen. Dus hop, op pad met die high heels!”

We staan voor de deur van de buren. Julia zegt me, “En vergeet niet beleefd te zijn, netjes vragen en een goede reverence.” Julia belt aan.

De deur gaat open. Tot enorm genoegen van Julia en Mieke die de deur opendoet, maak ik een prachtige reverence en vraag duidelijk of we binnen mogen komen.

Als we binnen zijn, negeert Mieke me volledig. Dat geldt ook voor haar man Arnold.
“Mevrouw,” zegt ze tegen Julia, waarop die gelijk zegt, “O, u mag Julia zeggen, hoor. En dit is Hannah, u mag ook sletje of teefje zeggen.” Ik kleur rood. Zegt dat kreng het ook hier al weer.

“Ik ben dus Mieke en dit is Arnold, mijn man. Ik zag dat dit teefje een huishoudster is, en die heb ik nodig. Maar toen ik zoeven het bed van Marijke hoorde,” ze lacht, “Begreep ik dat ze ook voor andere zaken in te zetten is.”
“Ja, dat klopt, ze zuigt en ze likt alles schoon, en ze is te berijden.” De dames lachen. Arnold schatert. Ik sta volkomen voor lul.
“En is ze ook anaal te berijden, Julia?” vraagt Arnold.
“Ze is nog maagd, maar dat zal snel anders zijn,” zegt mijn dochter tot mijn verbijstering, “Zal ik haar voor jullie als huishoudster een dagdeel boeken. Zal ik je bellen over een afspraak, eerst een keer op proef, lijkt me.”
“O dank je wel. Dat is geweldig. Laat me gauw wat weten,” zegt Mieke.

Ze gaan ons voor naar de hal. Ik zie Julia streng kijken, en maak voor Mieke en Arnold een mooie reverence, en zeg, “Dank u wel, meneer en mevrouw, ik wil graag uw huishoudster zijn.”
Lachend kijken Arnold, Julia en Mieke naar mij en naar elkaar.
Auteur : Hannah / Geschreven op : 04 december 2017 - 09:16 / Hits : 5647 / Waardering : 3.00
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

De avonturen van Hannah (6) - Sanne
Auteur : Hannah / Geschreven op : 11 december 2017 - 09:15 / Hits : 86 / Waardering : 5.00

De avonturen van Hannah (1)
Auteur : Hannah / Geschreven op : 31 oktober 2017 - 13:07 / Hits : 12223 / Waardering : 3.09

De avonturen van Hannah (4) - Carmen
Auteur : Hannah / Geschreven op : 27 november 2017 - 16:42 / Hits : 4755 / Waardering : 2.80

De avonturen van Hannah (2) - Diana
Auteur : Hannah / Geschreven op : 06 november 2017 - 10:15 / Hits : 3992 / Waardering : 2.75

de avonturen van Klaas 9
Auteur : thealmighty / Geschreven op : 19 maart 2016 - 21:07 / Hits : 8214 / Waardering : 4.66

de avonturen van Klaas 11
Auteur : thealmighty / Geschreven op : 20 januari 2017 - 14:19 / Hits : 6941 / Waardering : 4.50

de avonturen van Klaas 12
Auteur : thealmighty / Geschreven op : 20 januari 2017 - 14:26 / Hits : 4225 / Waardering : 4.50

de avonturen van Klaas 3
Auteur : thealmighty / Geschreven op : 21 september 2015 - 23:05 / Hits : 22007 / Waardering : 4.45

Avonturen van Yvonne (6), Het verjaardagsfeestje (1)
Auteur : Trian / Geschreven op : 14 januari 2017 - 19:39 / Hits : 13107 / Waardering : 4.33

De avonturen van Yvonne (1), Dennis
Auteur : trian / Geschreven op : 05 december 2016 - 12:44 / Hits : 19421 / Waardering : 4.30

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
boezemvriend
Hoe ver gaat dit verhaal nog doorschieten in idioterie? Wie verzint zoiets? Gtaag volgende keer wat realistischer materiaal aub
Geschreven op : 08 december 2017 - 17:48

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb