Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Sterre, haar leventje...1
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Sterre, haar leventje...1
Sterre verteld nu, ''ik wil grote tieten hebben!''

Sterre is nu 18 jaar, mooi lang haar in 2 staartjes.
Ze heeft een fijn onschuldig smoeltje, stevig/slank meisje, blond...beetje buikje, rond kontje, volle dijen en een bol kaal vleeskutje, wat ze netjes kaal en glad scheerde. Ze heeft een flinke F cup, het geile loeder was er tevreden mee, lengte een meter zestig en 59 kg.

Hoe het begon....
Tatjana ongeveer twintig jaar. Ze trouwde vroeg, haar eerste liefde. Ze was aan de pil zodat haar vent haar heerlijk zonder condoom kon neuken, haar gewoon flink gebruikte voor al zijn lusten.
Ze wilde een kindje............hij niet.
Tatjana stopte zonder overleg met de pil en het was gelijk raak, paar maand later, ''hee jij wordt dik? Ga op fitnes en ga hardlopen en zo want ik wil geen dik wijf!! Dikke wijven zijn te vies om aan te pakken!'' Zevende maand zo ongeveer. Hij komt thuis en begon gelijk te schelden. ''Jij bent godverdomme zwanger? Smerige hoerige slet dat jij er bent, je bent gestopt met de pil? Wie denk je wel dat je voor je hebt!!!''
Hij pakte gelijk een paar tassen in en reed even later, zonder nog een woord te zeggen weg in zijn BMW.

Tatjana beviel van een meisje.
Ze noemde het meisje Sterre, omdat ze 's nachts geboren was, terwijl er aan de hemel duizenden sterren stonden.....haar man kwam niet terug.

Tatjana ging aan de drank, toen haar WW periode was afgelopen kreeg ze bijstand, drankprobleem werd groter, haar dochtertje groeide gezond op. Tatjana deed haar best, maar af en toe zette ze het op een zuipen, van die goedkope grote flessen smerige Sherry.

Sterre vierde haar verjaardag, 18 jaar was ze geworden....
Tatjana had een taartje gekregen van de plaatsekijke bakker en Sterre blies de achttien kaarsjes uit.
Tatjana las gore porno verhalen op internet en ze kwam in contact met een schrijfster van dergelijke verhalen. Ze snapte niet dat een vrouw dergelijke verhalen schreef, de schrijfster was bijna zevenentwintig en zij was nu bijna 39....de schrijfster was best een aardig meisje kwam ze achter en Sterre bracht haar eerste bezoek in het clubhuis, waarvan de schrijfster voorzitster was, er waren meer meisjes.
Sterre was de jongste tot nu, haar moeder bracht haar als ze zich weer wilde volgieten, het was leuk voor Sterre tussen al die meiden. Lisa was 19 jaar, maar die zat al twee jaar op het clubje en er waren meer meiden, ongeveer achttien leden.

Sterre leerde snel typen, ook al was dat maar met een vinger
Ze kwam op zo een chat site met veel van die boxen, kids box t/m 17 jaar, waar ze nu niet meer in kon en verder kon ze ook op Family, Huiskamer e.d.
Ze zag dat er ook wel boxen waren met voor haar rare namen, Ongewenst, SM en dergelijke, daar mocht ze nu voor het eerst in, er zaten meer jonge meisjes op de chat, ...en je had Prive, waar je prive met anderen kon chatten.

Sterre kreeg volwassen kerels in haar prive, die het maar wat geil vonden, dat er een 18 jarige op de chat zat, ook beviel de mannen haar uiterlijk wel. Ze kregen een stijve, sommige toonden ook de foto's van hun stijve....
dat komt door jou, kreeg ze te horen, nu zag zij natuurlijk een foto en paste dat nog niet aan de werkelijkheid, wat de echte grote van zo een stijve lul was. Ze is 18 jaar en begreep eigenlijk niet waar ze naar keek, nog zo bleu als wat.....

''Mag je van je moeder de zolder op?'' Vroeg Lisa.
''Mama vind wel goed.''
''Als je de zolder op gaat, mag je alleen een mini rokje aan en je onderbroekje en je moet je haren in twee staartjes hebben en daar doen wij dan gele strikjes in,'' wist Maaike, haar te vertellen.
''Blote buik?''
''Ja, Sterre...blote buik, zo bloot mogelijk, het korte rokje maakt jou lekkerder.''
''Ik vind chocolade en ijs wel lekker?'' Reageerde ze, was dat een grapje?
''Nou jij bent dan ook erg lekker hoor!''
''Ik erg lekker????????''
''Voor mannen wel,'' ze begreep dat nog niet, wat er zich in het verleden allemaal op die zolder had afgespeeld, daar was Sterre niet van op de hoogte.....

19 December 2017, een Dinsdag.
Het ging toch nog vrij onverwacht gebeuren.
Sterre zat op de chat het was nu 1.25 uur, zo ongeveer en Suzan haalde haar achter de pc weg.
''Sterre doe dit minirokje maar aan en dit shirtje, van het shirtje heb ik een stuk afgeknipt, zodat je blote buik zichtbaar blijft.''
''Blote buik!'' Reageerde ze en trok het rokje wat ze nu aan had uit en ook haar truitje.
''Je onderbroekje ook uit, hier heb je alvast het club slipje, wat je nog moet verdienen!''
Ze trok het nieuwe onderbroekje aan, ''waarom gaat die zo moeilijk aan??''
''Clubslipje is een maatje kleiner, dat hebben we jou al uitgelegd!'' Dat slipje was zwart, met een roze randje bovenlangs en wat kleine roze strikjes, het clubslipje wat iedereen van de club heeft verdiend en nu was Sterre aan de beurt.
Ze had het onderbroekje nu aan en je kon de contouren van haar bolle kale kutje in de stof zien, het mini rokje bolde vreselijk geil over haar ronde kontje en dat maakte haar lekkerder, het bandje van het rokje, zat strak, zodat het vlees van haar iets bolle buikje er wat overheen krulde.
Ze had al twee haar staartjes en Suzan maakte er nu twee gele strikjes in (gele strikjes, staat voor geil).
Zij zag er nu echt geil uit, met haar onschuldige pijp smoeltje, veel mannen geilde al op dit soort typetjes en deze was 18 jaar en ze had nog NOOIT een piemel gezien, laat staan een keiharde..grote dikke pik!!

Ze moest het club slipje verdienen, dat had ze al wel gehoord.
''Jij ziet er lekker uit, Sterre,'' zei, Suzan.
''Ik...lekker?'' Reageerde ze weer.

''Kom we gaan,'' ik leen de bestelwagen wel even.
Sterre liep op blotevoeten en ging naast mij zitten, ''waar gaan wij heen?''
''Naar de vader van Angela.''
''Wat gaan wij daar doen?''
''Hij gaat met jou spelen.''
''Ik heb nog nooit met een papa gespeeld? Wat gaan wij dan doen?''
''Jij gaat jou club slipje verdienen.''
''Ja, weet ik....maar wat gaan wij dan, doen dan?'' Ze bleef maar vragen en vragen, ''jij gaat hem af pijpen,'' sprak ik naar waarheid en dan kon ik de volgende vraag verwachten.
''Wat is af pijpen?''
''Ja, doei dat merk je wel,'' dat ze nog bestonden op deze leeftijd.
Ik zette de wagen voor het hek, ''kom we zijn er, uitstappen jij.''
''Ik heb koude voetjes, waarom mocht ik geen schoenen aan?'' ''Ik heb beetje koud,'' wat niet raar was, alleen in mini rokje, onderbroekje en afgeknipt shirtje, het was een graad of drie.

''Binnen is het warm,'' dat wist ik zeker, want ik was daar ook ontmaagd en meerdere keren geneukt op me 18e en daarna ook op de zolder....nog door drie kerels, mijn vader en twee van mijn ooms.
Ze was nu bij de vader van Angela, die wij de vleeslul noemde, een dikke achtiencentimeter lang en fors dik met vette aderen eroverheen. Hij geilde verschrikkelijk op jonge meisjes zoals Sterre.
Hij verwachte ons al en stond met een flesje bier in zijn hand te wachten, toen wij de hoek omkwamen.
''Zo Suzan, dat ziet er ff lekker uit, wat jij komt brengen,'' en ik kon de dikke bult in zijn broek zien bewegen.
''Ik moet plasse.'' Zei Sterre....
''Komt dat ff mooi uit meisje, laat maar lopen!''

''Ik moet echt hoor?''
''Hij zegt dat je gewoon hier buiten in je onderbroekje moet plassen, dus doe dat maar.''
Sterre keek de beide volwassenen verbaasd aan en ze drukte haar dijen tegen elkaar, want ze moest echt nodig. Ze zuchte nog en daar liep het goudgele jonge meisjes vocht, langs haar dijen op de grond.
''Goed zo, een grote meid ben jij,'' zei hij.
''Suzan, jij ziet er ook nog steeds lekker uit, ik wil je ook weer een keer op mijn pik vast schroeven!'' ''Geil blondje dat je er bent, verdomd geil hoertje!''
''Doen we wel een keer. Ik ga nu weer naar huis, wanneer kan ik haar ophalen?'' Hij keek op zijn horloge, het was nu tien over twee 's nachts...
''Ik vind vier uur vanmiddag vroeg zat.'' Dat betekende, dat de 18 jarige, een meter zestig, 59 kilo, veertien uur hier zou blijven en Suzan wist wat er allemaal gebeuren ging, ook Sabine was door hem ontmaagd.

''Ik kom je later weer ophalen Sterre.''
''Huh?...blijf jij niet hier mee spelen?''
''Tot vanmiddag Suzan en jij klein geil sletje, ga je mee naar binnen. Ik heb wat lekkers voor jou,'' en hij kneep in zijn kruis, waar een volle zak met vers sperma....met haar een meter zestig kon ze hem zo dadelijk afpijpen. De urine die langs haar dijen liep gaat natuurlijk geil stinken in de warme huiskamer.

''Jij ziet er echt lekker uit zeg!''
Hij begon haar club onderbroekje, over haar ronde kontje te trekken, die zat vrij strak, die jonge dingen zagen er al steeds vroeger echt erg geil uit, constateerde hij en dacht daarbij aan Sabine. Ze liet hem gewoon zijn gang gaan, want ze was op de wereld gezet om door grote manne gebruikt te worden, wist ze.
Ze wist dat veel mannen op haar geilde, het onderbroekje smeet hij in de hoek, ''laat mij je kutje maar eens zien?'' En ze tilde haar rokje op, het zag er verrukkelijk uit, een bol kutje met gesloten kut lipjes, tussen haar volle vlees dijen, met dit typetje kon je al zoveel geile dingen doen, veel meer dan met je eigen vrouw, als je die nog had en de buurvrouw zag er ook niet uit.
Ze was natuurlijk nog super strak, daar zou zo dadelijk zijn harde dikke vlees lul in moeten.

''Nou om te beginnen ga je mij af pijpen.''
''Wat is dat af pijpen?'' Die opmerking deed zijn pik van extra bloed voorzien, het was voor haar echt de eerste dikke harde pik, wat een geluk dat hij zo een geile dochter had, die dit allemaal voor hem regelde. Hij neukte zijn dochter regelmatig, soms wel twee keer op een dag en ze deden aan lange geil sessies.
Ze stond voor hem en hij begon zijn broek los te maken en trok die uit. Zij kon de flinke dikke bobbel in zijn slip al wel zien en ook een stuk van het harde vlees, omdat die het bandje van zijn slip naar voren drukte.
Hij trok de slip over zijn harde lul heen, die op veerde en voorvocht kreeg ze in haar geile smoeltje, toen ze voor hem geknield lag. Ze zag de pik schokken, ze keek er met verbaasde grote ogen naar.......
''Doe je mondje maar iets open,'' wat ze deed en hij drukte zijn lul tussen haar lipjes naar binnen.

Einde deel 1.
XXX Angela.
Auteur : Angela / Geschreven op : 30 december 2017 - 16:39 / Hits : 8451 / Waardering : 2.10
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Sterre, haar leventje...2
Auteur : Angela / Geschreven op : 30 december 2017 - 17:33 / Hits : 5720 / Waardering : 1.60

Met haar moeder in de parenclub
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 13 januari 2016 - 13:19 / Hits : 20515 / Waardering : 4.55

ik, mijn zusje en haar vriendin 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 27 juli 2015 - 16:04 / Hits : 44715 / Waardering : 4.44

mijn vriendin en haar vriendin(5)
Auteur : Bas / Geschreven op : 12 mei 2016 - 14:02 / Hits : 12754 / Waardering : 4.33

mijn vriendin en haar vriendin
Auteur : Bas / Geschreven op : 31 maart 2016 - 14:24 / Hits : 29326 / Waardering : 4.28

Mariaís slipje, mijn hand, haar keurende blik
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 22 juni 2015 - 12:51 / Hits : 21640 / Waardering : 4.21

Ik, mijn zusje en haar vriendin 2
Auteur : Max55 / Geschreven op : 29 juli 2015 - 08:53 / Hits : 29635 / Waardering : 4.15

Mijn vriendin haar vriend
Auteur : Bloom21 / Geschreven op : 05 juni 2015 - 01:02 / Hits : 18204 / Waardering : 4.11

Carolien, haar zoon Jos heeft een nieuwe vriend. (gedwongen seks)
Auteur : falk / Geschreven op : 18 november 2012 - 16:45 / Hits : 68596 / Waardering : 4.03

Collega maakt me gek in haar strakke jeans
Auteur : Mart / Geschreven op : 02 juni 2015 - 14:24 / Hits : 17868 / Waardering : 4.00

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
staafie
Dat wordt weer een flinke geile serie, Angela. Daar hou ik wel van. Gauw naar deel 2.
Geschreven op : 07 januari 2018 - 08:49

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb