Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

De kille winter
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
De kille winter
Dag lieve schatten! Ik heb jullie geduld op de proef gesteld maar hier is dan eindelijk het volgende deel van Noors verhaal! Zoals altijd is het weer vrij lang, dus neem er je tijd voor!

Is dit de eerste keer dat je een verhaal van Noor leest, dan is het misschien leuk als je de voorgaande verhalen ook leest. Je kan dit verhaal gerust op zichzelf lezen, maar je mist zo toch een aantal dingen waar dit verhaal naar verwijst. Mijn verhalen staan chronologisch hier op de site, dus als je begint bij het oudste verhaal, dan kom je alles te weten over Noor en haar heerlijke ontdekking naar zichzelf, liefde en sex!
En nu wens ik jullie veel leesplezier en genot bij dit nieuwe verhaal!
Dikke kus en knuffel van Noor X


“Verdwijn jij…. jij…. vuile hoer!! Verdwijn zeg ik! Je bent hier niet meer welkom! Ik wil je nooit meer zien! Jij…. jij bent mijn dochter niet meer!” Met die woorden sloeg papa met een keiharde smak de deur voor mij dicht terwijl mams ingestort was en als een hoopje ellende in de gang lag te huilen van wanhoop. Totaal murw geslagen door de non-stop verwijten en beledigingen die in het voorbije half uur naar mij geschreeuwd waren, stond ik wezenloos naar de voordeur te staren. De eerste sneeuwvlokken van het nieuwe jaar dwarrelden zachtjes naar beneden en vermengden zich met mijn tranen die over mijn wangen liepen. Na wat een eeuwigheid leek ging ik op mijn knieën zitten en als in een droom raapte ik de brokstukken van mijn telefoon van het tuinpad, stopte ze in mijn jaszak, stond weer recht, nam de twee koffers die naast me lagen van de grond en liep als verdoofd het tuinpad af, de winterse vrieskou in.

Amper een maand geleden was alles nog perfect geweest. Het was de eerste dag van de kerstvakantie en we hadden met z’n drietje bij Silvy’s thuis afgesproken. Ons laatste jaartje school voordat we naar de universiteit gingen liep geweldig en we keken alle drie uit naar een welverdiende vakantie. Alex kwam net aangereden toen ik aan de voordeur stond en we liepen samen naar binnen. Even later zaten we gezellig met z’n drietjes in de woonkamer met een dik pak koeken en een fles cola. Alex nestelde zich tussen Silvy en mij in en zoende ons elk om beurt zacht op de lippen.
“Hmmm, dit heb ik gemist!” zei ze genietend met een opgewonden twinkeling in de ogen. De voorbije weken waren het examens geweest waardoor we elkaar heel wat minder hadden gezien en van seks was al helemaal niets gekomen. Maar dat gingen we goed maken hadden we elkaar lachend beloofd toen we gisteren met de fiets van school naar huis reden. Dus na die eerste kus volgde een tweede…. en dan een derde en al gauw lagen we elkaar hevig te zoenen. Handen streelden en de temperatuur schoot omhoog tot de woonkamer zwoel en opwindend aanvoelde. Genietend van mijn twee lieve schatten voelde ik weer de liefde die er tussen ons alle drie was en bedacht voor de duizendste keer dat ik niet gelukkiger kon zijn! Wat wij hadden was speciaal, iets…. unieks!

Alex streelde over mijn blote buik terwijl haar lippen een heet spoor van rillingen over mijn rug tekenden. Zelf prulde ik aan de broeksknoop van Silvy's jeans die maar niet wou open gaan. Zij streelde ondertussen over mijn borsten en liet dan haar vingers onder de bandjes van mijn bh glijden. We waren van de zetel naar het dikke vloerkleed voor de open haard verhuisd en kleren lagen overal rond ons op de grond. Silvy zat met haar prachtige borsten bloot maar had haar broek en slipje nog aan, ik liet mij verwennen met enkel nog mijn ondergoed aan en Alex zat volledig naakt op de derde punt van onze driehoek en deed haar best om ons allebei tegelijk te verwennen. De opwinding gierde door onze lijfjes en ik voelde mijn grotje tintelen van verlangen. Silvy drukte haar lippen op de mijne en even later zaten we elkaar te tongen alsof ons leven er van af hing. Alex prulde aan het slotje van mijn bh tot ze het open kreeg en mompelde net zachtjes “Eindelijk!!” toen we alle drie een auto hoorden stoppen op de steentjes naast het huis. Een deur sloeg dicht en dan nog één. Geschrokken keken we elkaar aan! Dan volgden voetstappen op het grindpad dat naar de achterdeur leidde. Silvy sprong recht, grabbelde alle kleren bij elkaar en samen renden we naar boven naar haar kamer. Toen vijf minuten later de kamerdeur open ging, en Silvy's moeder om de hoek keek, zaten we alle drie, met onze kleren weer aan, netjes op het bed alsof er niets aan de hand was.
“Dag meisjes! Alles goed hier?”
“Ja hoor mams! We zijn onze vakantieplannen aan het bespreken.”
“Oh? En wat zijn de dames dan wel van plan? Toch geen wilde plannen of zo hé?!”
“Tuurlijk niet mam! Maar misschien kunnen we er een paar dagen op uit gaan?”
Silvy's mam keek een beetje twijfelend maar zei dan “Ach, jullie worden ook almaar groter, ik denk dat het wel moet kunnen. Maar ik zou toch even bij jullie ouders horen wat zij ervan vinden!” voegde ze eraan toe, mij en Alex aankijkend. We knikten allebei braafjes ja waarna ze de kamer verliet.

Natuurlijk zagen mijn ouders het helemaal niet zitten om ons drie alleen op vakantie te laten gaan! Veel te gevaarlijk en jullie zijn nog véél te jong! waren hun reacties en daarmee was het onderwerp afgesloten. Maar Silvy gaf het nog niet op en bleef de hele dag ideeën doorsturen om toch nog met z’n drietjes weg te kunnen gaan. Het werd steeds later en haar plannen werden steeds wilder maar uiteindelijk stopte de waslijst aan voorstellen omdat het duidelijk werd dat het toch niet zou lukken. Het was ondertussen al laat geworden en na een snelle douche kroop ik net in bed toen een berichtje van Silvy binnen kwam.
Ik kreeg net een fantastisch idee! Hebben jullie zin om naar zee te gaan? Mijn oma woont daar in een klein huisje vlakbij de duinen. Als jullie het goed vinden, dan bel ik haar morgen om te vragen of het kan, maar ik ben er zeker van dat ze akkoord is! Slaap lekker lieve schatten en tot morgen! X Silvy
Een paar dagen gaan uitwaaien aan zee, dat leek me een geweldig idee! Ik liep meteen naar beneden waar mams en paps nog in de zetel zaten.
Een kwartiertje later stuurde ik naar Silvy
Voor mij is het oké! Mams en paps willen alleen weten waar het juist is, maar als het bij familie is, zien ze het wel zitten! Yes!! Een paar heerlijke dagen met de twee liefste schatten van de wereld lijkt me een perfecte afsluiting van het jaar! Dikke kus en slaap lekker lieverd! Ik ga in ieder geval van jou dromen! X Noortje
Met een heerlijk gevoel dook ik het bed in en was al snel in dromenland.

Een paar dagen later stonden we ieder met een grote rugzak naast ons op het koude perron te wachten tot de trein er was. Paps stond nog wat met Silvy's vader te praten maar dan kwam de trein er aan en even later zwaaiden we enthousiast naar hen vanuit de laatste wagon terwijl de trein weer langzaam vertrok. We zaten alleen in onze wagon en installeerden ons voor een lange rit. We speelden wat muziek en toen de controleur langs kwam bleef hij even met ons praten. De muziek was geen probleem zei hij, zolang er geen andere mensen in onze wagon zaten. Het was een aardige man, een beetje als een vaderfiguur, en hij gaf ons nog wat tips voor een vlotte reis. Een paar haltes verder stapten een groep ouderen in en ging de muziek uit. Ik staarde wat naar het voorbij glijdende landschap en Alex zat verdiept in haar boek terwijl Silvy op haar telefoon speelde. Na bijna twee uur op de trein volgde nog een busrit van een klein half uurtje maar dan stonden we eindelijk voor een klein, typisch vissershuisje met witte muren en een rieten dak. Vlak achter het huisje begonnen de duinen en je hoorde voortdurend het ruisen van de zee op de achtergrond. Silvy liep naar de deur en klopte aan. Even later ging de deur open en een oude maar vriendelijk glimlachende vrouw deed open. Haar ogen straalden toen ze ons zag staan en ze nam Silvy in haar armen. “Daar ben je dan! Wat ben je groot geworden lieve schat…. Maar kom toch binnen, kom allemaal naar binnen, het is buiten veel te koud!” Lachend wenkte Silvy ons naar binnen en met onze rugzak in de hand liepen we 50 jaar terug in de tijd.

Silvy's oma was echt een lieve schat! Ze woonde al haar hele leven in haar huisje aan de duinen, altijd met de zee op de achtergrond. Het huisje was niet groot maar het ademde overal wel gezelligheid uit. Ze stond er ook op dat we haar allemaal oma noemden en dirigeerde ons naar het kleine salon in de verste hoek van de grote kamer. In het midden van de ruimte stond een grote open haard te branden en het was dan ook aangenaam warm zoals alleen een haardvuur het kan maken. Verder was er een grote tafel met 6 stoelen en aan de andere kant van de ruimte was een keukentje. Tegen de achterwand stond een smalle trap die naar de bovenverdieping leidde. Overal in de kamer stonden kleine beeldjes van elfjes verspreid. Oma verzamelde die al jaren en ze was best fier op haar uitgebreide collectie. Terwijl ze in de keuken druk bezig was met een tussendoortje klaar te maken vertelde oma dat haar man, de opa van Silvy, ondertussen al 7 jaar geleden was gestorven en dat ze sindsdien hier alleen woonde. Ze was dus maar wat blij dat wij voor een aantal dagen op bezoek kwamen. “Jullie zijn lieve meisjes hoor, om zo jullie vakantie bij een oude vrouw te willen doorbrengen.”
Een paar minuten later zaten we allemaal in de kleine salon met ieder een glas cola in de hand en op het salontafeltje stond een schaal vol lekkere koeken waar we geen van drieën konden van afblijven.
“Het is graag gedaan oma.” antwoordde Silvy. “Ik ben de laatste jaren zo weinig naar hier gekomen dat ik me haast schuldig voelde toen ik belde. Wij zijn heel blij dat we hier mogen komen logeren bij jou oma, en we gaan er met z’n allen een geweldige kerst van maken!” Alex en ik knikten bevestigend en namen nog een koekje. Oma glimlachte weer breed en keek ons alle drie aan.
“Je hebt lieve vriendinnen Silvy, dat kan ik zo zien. En jullie komen heel goed overeen met elkaar, dat is goed. Dat is heel goed want euh…. Er is wel één klein probleempje.”
“Oh? Wat is er dan oma?”
“Tja, ik had het zeker verkeerd verstaan aan de telefoon, maar ik ben dan ook al een dagje ouder hé….” zei oma terwijl ze naar Silvy keek, “maar ik had begrepen dat je alleen zou komen lieverd! Niet dat jullie niet welkom zijn meisjes, want dat zijn jullie zeker hoor!” voegde ze er onmiddellijk aan toe, ons aankijkend. “Maar ik heb niet genoeg bedden voor jullie alle drie. Ik heb alleen maar de logeerkamer en daar staat wel een groot bed in, dat wel, maar jullie zijn met z’n drieën! Er kan toch moeilijk iemand op de grond slapen.”
Silvy lachte en zei “Dat is geen probleem hoor oma! We slapen wel samen in dat bed. In de zomer hebben we dat ook gedaan toen we op vakantie waren met Tim en Tess, zijn vriendin.”
Oma keek even verbaasd naar Silvy maar zei er niets van waarop Silvy ging verder met enthousiast te vertellen over onze zomervakantie in Frankrijk en hoe leuk het wel niet was geweest en dat het helemaal geen probleem was om samen de kamer te delen.

Toen de cola en de koekjes op waren, ging oma ons voor naar onze kamer. Langs de smalle trap kwamen we op de bovenverdieping. Er was een kleine gang met aan elke kant een deur. Achter de ene deur lag de kamer van oma en achter de andere de logeerkamer die de komende dagen voor ons was. Oma deed de deur open en liet ons binnen stappen. In het midden van de kamer stond een groot, oud, gietijzeren bed met dikke dekens en een hele stapel kussens. Een grote kast tegen de muur en een paar kleine tafeltjes met alweer beeldjes van elfjes, verder was de kamer leeg. Oma liep naar de grote kast en zei “Hier kunnen jullie je spulletjes opbergen en er liggen ook nog extra dekens voor als het te koud wordt. Ik heb geen verwarming op de slaapkamers zoals je ziet en het kan 's nachts best wel koud worden hier. En dan zal ik jullie nu even alleen laten zodat je kan uitpakken. Tot straks!” Daarop liep ze de kamer uit en deed de deur achter zich dicht. Silvy liet zich op het bed vallen en zuchtte tevreden. “Wat vinden jullie er van? Ik denk dat we hier echt wel een geweldige vakantie gaan hebben!” Ik keek even naar Alex die uit het kleine raampje naar buiten stond te kijken maar dan knikte ik en zei “Je oma lijkt me heel lief en het is hier wel gezellig! En het belangrijkste is dat we alle drie samen zijn, dus ik ben gelukkig!” En met een ondeugende glimlach voegde ik eraan toe “Toch wel héél spijtig dat we met z’n allen in dat ene bed moeten slapen hé!”
Silvy grinnikte ook en zei “Ja, echt spijtig! Zo drie warme lijfjes tegen elkaar, de hele nacht lang, dat kan nooit goed komen….” We schoten allebei in de lach en ook Alex glimlachte toen ze zich omdraaide. We kropen bij Silvy op het bed en knuffelen elkaar liefdevol, zoals altijd genietend van de genegenheid en liefde die we voor elkaar voelden.

De rest van de dag brachten we door met de omgeving te verkennen. Het was wel winter maar ook dan was het mooi aan zee, met die woeste schuimkoppen op de golven en de altijd aanwezige wind die met onze lange haren speelde en soms vlagen zandkorrels tegen ons op blies. Het dorpje van oma was amper de naam dorp waard. Er was een kleine dorpswinkel die zowat alles verkocht dat je maar kon bedenken, er was een bakker, een slager en een klein kerkje en verder een 30-tal huizen die allemaal dicht bij elkaar stonden. In de omgeving lagen een paar boerderijen maar voor de rest was er helemaal niets. Tijdens onze wandeling door het dorpje zagen we een paar jongens rondhangen maar ze leken niet geïnteresseerd in een praatje dus liepen we maar verder. Tegen de avond kwamen we terug naar het huisje en werden door oma opgewacht met een lekkere warme maaltijd! Na het eten hielpen we allemaal mee opruimen en nestelden ons dan in de zetels bij de openhaard. Oma bracht nog warme chocolade voor iedereen en zette zich dan ook neer in haar grote schommelstoel. Zij en Silvy vertelden elkaar verhalen over wat er zoal de laatste jaren allemaal gebeurd was en haalde herinneringen op aan vroeger toen Silvy hier in de zomer nog op vakantie was geweest. Alex en ik genoten van de gezelligheid en we lachten graag mee als oma één of andere stunt van Silvy vertelde. Die keek soms wat gegeneerd maar meestal lachte ze uitgelaten mee en ze zag er gelukkig uit. Uiteindelijk besloten we dat het tijd was om te gaan slapen en nadat we oma nog goedenacht hadden gewenst, liepen we met z’n drietjes naar boven. In de kamer was het inderdaad best fris geworden en niemand had zin om in z’n blootje te staan tijdens het omkleden voor de nacht. Dus besloten we alle drie om dan maar om alleen onze broek uit te doen en in ons t-shirt te slapen. Moe van de lange reis en de drukke dag had niemand nog zin in iets anders dan slapen en na een korte nachtzoen aan elkaar lagen we al snel in dromenland.

De volgende dagen waren een herhaling van de eerste. We gingen veel wandelen, haalden soms een lekkere koek bij de bakker en genoten van het koude maar droge weer. Oma kookte elke avond een heerlijke maaltijd voor ons en 's avonds zaten we bij het haardvuur. Af en toe werd er wat tv gekeken op oma’s oude toestelletje maar we speelden ook gezelschapsspelletjes en soms genoten we gewoon van de rust en de warmte van het haardvuur terwijl oma verhalen vertelde over vroeger. Oma kon heerlijk vertellen en de tijd vloog dan ook voorbij. 's Nachts kropen we dicht tegen elkaar onder de warme dekens, want zoals oma had verteld werd het 's nachts echt wel koud op de kamer. Natuurlijk zorgde de nabijheid van die schaars geklede, heerlijke lijfjes voor een steeds heviger verlangen naar seks, maar meer dan wat kussen en knuffelen gebeurde er niet. Met oma in de kamer aan de overkant van de gang hielden we ons alle drie noodgedwongen in. Het huisje van oma was oud en de muren waren dun zodat je elk geluidje uit een andere kamer kon horen. De kans dat oma ons zou horen als we lagen te vrijen was veel te groot en we wisten niet hoe ze zou reageren als ze ons alle drie naakt en opgewonden zou betrappen. Tijdens het wandelen hadden we wel wat meer privacy en er werd dan ook hevig gezoend in de duinen waar niemand ons kon zien maar de koude wind maakte dat we niet lang konden blijven stilstaan waardoor het zoenen wel leuk was, maar ook veel te snel gedaan! En dus bleven we alle drie verlangen naar meer! Ik voelde de sensuele spanning soms tussen ons hangen en op momenten dat oma niet in de buurt was zoenden we elkaar gretig waarbij we steeds onvoorzichtiger werden. Gelukkig betrapte oma ons niet tijdens die korte, gestolen momentjes wanneer we de opwinding en het verlangen niet meer konden weerstaan.
Toen werd het Kerstavond en oma ging die avond samen met een aantal vriendinnen van het dorp naar de nachtviering in het kleine kerkje aan het dorpsplein. Ook waren de dames uitgenodigd om bij Marcel van het winkeltje te gaan eten voor de nachtviering maar daar wou oma niets van weten. “Ik kan jullie toch niet de hele avond alleen laten! Jullie zijn hier om Kerst te vieren en dan ga ik de hele avond weg? Nee, dat kan echt niet!” Het koste ons heel wat moeite maar uiteindelijk konden we haar overtuigen om toch mee te gaan eten met haar vriendinnen. Wij waren toch wel groot genoeg om een avondje alleen te blijven had Silvy gezegd en met tegenzin had oma ons gelijk gegeven. Maar ze zou voor ons koken voordat ze vertrok, en daar was niets aan te veranderen! De rest van de dag liep ze druk rond in het keukentje en het rook al snel heerlijk in het hele huis. Uiteindelijk was ze dan toch klaar om te vertrekken en enthousiast zwaaiden we haar na toen ze de straat uit liep.

“Ik krijg er geen hap meer bij!” zuchtte Alex terwijl ze zich liet neerploffen in de zetel. “Jouw oma kan koken als de beste Silvy, echt waar!” We hadden ons voor het haardvuur geïnstalleerd nadat we heerlijk hadden gegeten van oma’s overheerlijke ovenschotel. Een grote fles cola stond op het tafeltje naast drie glazen. Silvy schonk voor iedereen een glas vol en kwam tegen mij aan liggen in de zetel, drinkend van haar glas cola. Een haartje van haar wilde krullenbol kriebelde in mijn neus en zonder enige waarschuwing niesde ik hard. Daarmee schoot Silvy's ook vooruit en met een natte ‘plets’ kwam een grote slok cola op haar buik terecht. Ze gilde even van het plotse koude gevoel en ging dan rechtstaan. “Gadver! Heel m’n trui is nat!”
Ik keek haar schuldbewust aan en mompelde “Sorry…. Je haren kriebelden en ik kon het niet inhouden.” Ze boog voorover, gaf me een snelle zoen en zei “Geeft niks liefje! Ik ga me snel even omkleden op onze kamer. Tot zo!” waarop ze naar onze slaapkamer liep. Alex nam wat papieren zakdoekjes en hielp me de rommel opruimen. We zaten net weer in de zetel toen Silvy terug naar beneden kwam. Ze had een lange kamerjas aan waar haar blote benen onderuit kwamen. Haar ogen schitterden toen ze weer tussen ons in kwam zitten. “Dit is beter.” zei ze terwijl ze zich net als eerder tegen mij aan vleide. Ik streelde even door haar krullen en gaf haar dan een kus op het hoofd. Ze nam mijn handen vast en nestelde zich zo in mijn omarming waardoor mijn handen op haar buik lagen. Alex keek naar ons en ik merkte dat ook haar ogen straalden. Ze streelde zachtjes over Silvy's benen en ik hoorde hoe die zacht kreunde van tevredenheid. Zelf streelde ik over het zachte stof van de kamerjas maar ze nam mijn handen weer vast en legde die op haar borsten. De hint begrijpend masseerde ik zachtjes haar stevige boezem maar hield dan verrast kijkend op. Silvy keek me vragend aan en volgde dan mijn blik naar mijn hand die nog steeds op haar borst lag. Er verscheen een ondeugende glimlach op haar mond en ze deed de binder van de kamerjas los waardoor die langzaam open gleed en de naakte huid van haar borsten tevoorschijn kwam. Ook Alex stopte met het strelen over Silvy's benen en kroop wat dichterbij. Ik duwde de kamerjas nu helemaal open en liet mijn handen over het warme, zachte vlees van die heerlijke borsten dwalen. Alex zoende tijdens haar tocht naar boven elk plekje gevoelige huid waar ze maar bij kon en Silvy kreunde nu luid van genot. Ook bij mij schoot het verlangen als een vloedgolf door mijn lijfje en hunkerend naar meer drukte ik mij lippen op die van Silvy!

“Wacht even….” fluisterde Silvy toen we eindelijk onze lippen van elkaar kregen. Ze gleed tussen mij en Alex uit en ging voor ons staan. De kamerjas hing volledig open en beiden keken we naar het prachtige lijf van Silvy met haar volle, stevige borsten en strakke buik die overging in een glad geschoren heuveltje. Met de vlammen van het haardvuur achter zich leek het net of er een gloed van haar uitging en als betoverd bleef ik kijken. Silvy draaide even rond waardoor de kamerjas rond haar lichaam wervelde en keek ons dan uitdagend aan. “En? Staat het jullie aan?” Plagend streelde ze met een vinger langs haar harde tepels om ons te verleiden maar een golf van genot schoot onverwacht door haar lijfje waardoor ze naar adem moest happen. Alex keek Silvy recht in de ogen, liep naar haar toe en bleef dan vlak voor haar staan. Ze zei niets, keek alleen maar naar het prachtige naakte meisje dat voor haar stond. Dan liep ze, nog steeds niets zeggend maar met haar blik strak op Silvy's lijfje gericht, rond haar en liet ondertussen met een snelle beweging de kamerjas van Silvy's schouders glijden. Ze stond nu volledig naakt voor ons en ademde snel van opwinding. Alex stond nu op slechts enkele centimeters van Silvy af en keek haar recht in de ogen. Opwinding en verlangen beheerste ons alle drie en terwijl Silvy en Alex elkaar zoenden liep ik naar hen toe. Eerst streelde ik over Silvy's naakte huid, een spoor van rillingen achter latend. Dan drukt ik zacht mijn lippen in de nek van Alex en zoende haar teder. Alex ademde steeds zwaarder en draaide zich naar mij toe om hongerig haar lippen op de mijne te drukken. Haar tong gleed naar binnen en ze greep me stevig vast, haar lijfje tegen het mijne aandrukkend. Silvy begon ondertussen aan onze kleren te prullen, duidelijk van plan om niet alleen naakt te blijven. Al snel gleden haar handen onder het hemd van Alex en kriebelde over de warme huid. Alex kreunde verlangend en liet haar handen over mijn lijfje gaan. Zelf deed ik één voor één de knoopjes van het hemd open en duwde dan het stof naar beneden. Haar witte bh hield haar mooie borsten gevangen en ik verlangde er naar om ze uit hun stoffen omhulsel te bevrijden. Zoekend naar het slotje van de bh kwam ik de handen van Silvy tegen die blijkbaar hetzelfde idee had. Een paar seconden later gleed de bh naar beneden en kwamen de kleine maar stevige borstjes van Alex tevoorschijn. Haar tepeltjes stonden al hard van de opwinding en ik boog mij er naar toe om een plagend likje te geven. Alex gilde even van opwinding en liet zich dan door Silvy zoenen. Dan keken ze beiden naar mij en de twinkeling in hun ogen maakte duidelijk dat het nu mijn beurt was. Breed glimlachend kwamen ze naast me staan en begonnen mij uit te kleden.

Liggend op de dikke dekens die we van de zetels hadden gehaald keken we naar elkaar. De vlammen van het haardvuur waren de enige bron van licht in de kamer en zetten onze naakte lichamen in een warme gloed. Alex lag tussen Silvy en mij in en liet zich door onze zoekende handen verwennen. Steeds weer werden haar gevoelige plekjes gestreeld en gezoend en het gekreun van Alex werd steeds luider. Ik liet mijn hand over haar heuveltje glijden en kriebelde even in het fijne streepje haartjes dat naar haar spleetje leidde. Silvy nam ondertussen één van de kleine maar harde tepeltjes tussen haar lippen en zoog er stevig op. Even bleven mijn vingers vlak boven Alex’ gleufje wachten, zacht over de gladde huid van haar heuveltje strelend, maar dan zakte ik verder af en gleed met een vinger over de gevoelige rand van haar lipjes die zich openden van opwinding. Plagend langzaam gleed mijn hand nu over haar hele spleetje, zachtjes drukkend om haar lipjes verder van elkaar te duwen. De ingang van haar grotje werd zichtbaar en één enkele vinger gleed door haar warme sappen die al naar buiten kwamen. Silvy verplaatste haar lippen naar de andere tepel en masseerde ook die met haar tong terwijl haar handen Alex’ zachte huid streelden. Ik proefde ondertussen van de zoete nectar die van mijn vinger droop en kroop wat naar beneden zodat mijn tong vlakbij haar spleetje was. Een eerste likje maakte dat Alex luid kreunde en haar spieren spanden zich op. Haar heupen bewogen omhoog om zo haar natte gleufje aan te bieden, verlangend naar meer! Met een grijns van plezier en verlangen keek ik haar even aan en duwde dan mijn mond vol op haar gevoelige, natte lipjes. Al likkend zocht ik naar haar klitje, goed wetend dat dit gevoelige plekje haar gek zou maken van genot. Alex ademde steeds zwaarder, haar heupen mee bewegend met het ritme van mijn likkende tong en even later kwam ze hijgend klaar, mijn mond vullend met haar warme sappen. Gulzig likte ik alles op en kroop dan omhoog om haar te zoenen. Silvy keek naar mijn lippen die nog vochtig waren van de laatste druppeltjes geil van Alex, boog zich naar mij toe en likte ze genietend van mij af. We waren allebei verschrikkelijk opgewonden en al snel kroop Silvy op mij en tongden we alsof ons leven er vanaf hing. Alex, die nog lag bij te komen van haar heerlijke orgasme, keek genietend naar ons en streelde zachtjes over haar eigen heuveltje.

Vol verlangen ging Silvy op mijn buik zitten en duwde haar hand achter zich tussen mijn benen, op zoek naar mijn kloppende gleufje dat smeekte om te worden gestreeld. Al snel gleed haar vinger tussen mijn lipjes door mijn grotje binnen en begon Silvy me heerlijk te vingeren. Met mijn handen streelde ik eerst over haar lijfje en nam dan haar stevige borsten vast, genietend van de volle, ronde vormen die mijn handen vulden. Haar tepeltjes stonden hard vooruit en plagend kneep ik er zachtjes in. Silvy schokte even van het onverwachte maar heerlijke gevoel en ging dan verder met het masseren van mijn spleetje en klitje. Ze wist goed wat ze moest doen om mij te laten genieten en de hevige tintelingen die vanaf mijn klitje doorheen mijn hele lijfje schoten maakten dat ik al snel naar mijn hoogtepunt ging. We keken elkaar strak in de ogen, verbonden met elkaar in passie en liefde en dan werd ik door een golf van alles overheersend genot overspoeld, heerlijk klaarkomend op de vingers van mijn lieve schat. Silvy haalde haar vingers uit mijn grotje en likte dan de druppeltjes geil van haar vingers terwijl haar ogen twinkelden van opwinding. Plots voelde ik een tong tegen mijn spleetje en twee duwende handen die mijn benen uit elkaar deden. Alex likte mijn al openstaande gleufje helemaal leeg en duwde dan het puntje van haar tong naar binnen. Steeds weer streelde haar tong over mijn super gevoelige klitje en binnen een paar tellen krampte mijn hele lijfje weer samen voor een tweede orgasme in amper 10 minuten tijd. Hijgend lag ik bij te komen van al die geweldige gevoelens en zag hoe Silvy zich half omdraaide om Alex te zoenen. Het begon teder en zacht maar al snel laaide de passie hoog op. Alex trok Silvy van mij af en naar zich toe zodat die tussen haar benen zat en liet dan haar handen over Silvy's borsten glijden. Silvy liet haar lijfje tegen Alex rusten en gaf zich helemaal over aan de zachte strelingen van Alex. Die liet al snel haar ene hand naar beneden glijden en wreef tussen de natte lipjes, op zoek naar de harde klit van Silvy die vol verwachting zijn kopje liet zien. Alex was al lang niet meer het schuchtere meisje van een jaar geleden en kende Silvy’s lichaam even goed als haar eigen waardoor ze heel goed wist waar Silvy naar verlangde. Het duurde dan ook niet lang of Silvy lag zwaar hijgend te kronkelen en met twee vingers diep in haar grotje en de warme, zachte lippen van Alex in haar hals kwam ook Silvy met een gil klaar!

We lagen tegen elkaar aan, genietend van de warmte van elkaars naakte lijfje en van de vlammen in de haard. Zacht strelend gingen handen over borsten en heuveltjes en ik voelde de tintelingen weer door mijn lijfje gaan. Ook Silvy was nog niet klaar voor de avond en ze ging weer recht zitten. Terwijl ze met één enkele vinger over mijn spleetje wreef vroeg ze “Wil je iets nieuws proberen?” Haar ogen schitterden van opwinding en verlangen dus knikte ik ja en kroop ook wat rechter. Alex, die al half sliep van de warmte van het haardvuur keek naar ons maar bleef rustig liggen. “Wat wil je doen?” vroeg ik nieuwsgierig.
Silvy keek me recht in de ogen en zei dan “Ik heb onlangs een filmpje gezien waar twee vrouwen zo gingen zitten dat hun spleetjes tegen elkaar wreven en dan bewogen ze met hun kont zo dat hun klitjes werden gestreeld door hun lipjes tot ze klaar kwamen. Het noemde 'scharen’ of zo. Er stonden nog een paar andere namen bij maar dat doet er niet toe. Het leek me enorm opwindend en ik zou het ook eens willen proberen. Wat denk je?”
Het leek me wel wat en even later zaten we giegelend uit te zoeken hoe we nu juist moesten gaan zitten. Het was moeilijker dan we eerst hadden gedacht maar na een paar een valse starten zaten we dan eindelijk zo dat onze lipjes elkaar streelden en dan begon Silvy zachtjes te bewegen. Eerst voelde het nogal vreemd maar dan raakte ze mijn klitje en maakte het allemaal niets meer uit. Het wrijven van onze lipjes tegen elkaar maakte dat alles lekker glad werd van het geil dat naar buiten stroomde. Silvy hield me stevig vast en duwde steeds wilder met haar heupen tegen mij op, het ging steeds sneller en de tintelingen schoten door mij heen als electriciteit! Alex kroop nu ook recht en kwam naast ons zitten. Ze keek naar Silvy en dan naar mij met een ondeugende glimlach op de lippen, boog zich dan naar voor en zoog hard op een tepel van Silvy. Die onverwachte sensatie maakte dat Silvy even het ritme kwijt was maar terwijl ze met open mond Alex aankeek, bleef ze toch verder ‘scharen’. Dan kwam Alex naar mij toe en likte over mijn tepels zodat ook ik rilde van genot en met mijn benen Silvy nog steviger tegen me aan klemde. Alex bleef ons plagen en strelen waardoor we als een sneltrein naar ons hoogtepunt vlogen. Met een explosie van overweldigende tintelingen die vanuit mijn grotje doorheen mijn hele lijfje schoten kwam ik samen met Silvy tot een ongelooflijk orgasme en de stroom van geil die bij ons naar buiten stroomde maakte dat onze heuveltjes drijfnat waren. Met wat moeite kregen we onze benen weer uit elkaar en Alex dook hongerig tussen ons in om elk druppeltje geil dat ze vond op te likken. Dat ze daarbij over mijn spleetje moest likken vond ik zalig en kreunend ging ik beter liggen zodat ze zeker overal goed bij kon. Ook Silvy werd op dezelfde manier verwend en proper gelikt. Uiteindelijk waren we alle drie doodmoe van de heerlijke vrijpartij en zonder erbij na te denken kropen we samen onder de dekens voor het haardvuur dat zacht knetterend ons bleef verwarmen.

Ik had geen idee hoe laat het was toen ik wakker werd van de krakend opengaande voordeur. Het vuur in de haard was ondertussen bijna uitgegaan en de hele woonkamer was in duisternis gehuld. Ik voelde een hand over mijn been glijden toen ik een beetje rechtop ging zitten en besefte plots dat ik, net als Silvy en Alex, nog naakt onder de dekens lag. Met een klik ging de deur terug dicht en een sleutel werd omgedraaid. Nog steeds half slapend vroeg ik me af wie het kon zijn maar dan ging het licht in de keukenhoek aan en keek ik recht in het gezicht van oma! Even leek het of de tijd bleef stil staan. We keken elkaar aan zonder een woord te zeggen. Dan kwam oma wat dichterbij en werden haar ogen groter. “Noor? Waarom liggen jullie hier? En…. Maar…. je hebt geen kleren aan?! Wat is hier in hemelsnaam aan de hand?”
Door het licht vanuit de keuken werd nu ook Silvy wakker en met half dichtgeknepen ogen keek ze naar mij. “Wat is er?” mompelde ze, zich uitrekkend waardoor het deken van haar af gleed en haar naakte borsten tevoorschijn kwamen. Ik kreeg geen woord gezegd en zat als versteend naar oma te kijken. Silvy volgde mijn blik en zag nu ook haar oma voor ons staan. Geschrokken trok ze het deken terug over zich en bedekte zo haar naakte lichaam. Oma ging in de zetel zitten en zei niets. Silvy en ik keken elkaar angstig aan maar wisten niet wat we konden doen of zeggen. Dan zuchtte oma diep en haar ogen keken liefdevol naar Silvy. “Kan je mij vertellen wat er hier aan de hand is Silvy?” Ik nam haar hand vast en we keken elkaar even aan, steun zoekend voor wat er zou volgen.
“Oma….” begon Silvy twijfelend. Oma hief haar hoofd en keek haar kleindochter aan rustig wachtend tot we alles hadden verteld. “Oma, wij…. ik…. Ik hou van hen….” Het bleef stil, heel stil, totdat oma uiteindelijk vroeg “Van wie hou je lieverd?” Het feit dat oma zo rustig bleef en echt wou luisteren maakte dat Silvy kalmer werd. Terwijl ze wat dichter bij me kwam zitten ging ze verder. “Ik hou van Noor oma…. en ook van Alex. We houden alle drie van elkaar! Het spijt me dat we het niet eerder hebben verteld en dat je het…. zò op deze manier hebt moeten ontdekken…. Maar ik hou van hen allebei en samen zijn we gelukkig. Kan je dat begrijpen oma?”
Oma zuchtte nog eens diep en keek twijfelend naar ons. Het moest een hele schok voor haar zijn geweest maar ze nam het allemaal wonderlijk goed op. Ze veroordeelde ons niet en luisterde naar wat Silvy had te vertellen. Het bleef een lange tijd stil en ik sloeg mijn arm rond Silvy die nog steeds bang tegen mij aan lag. Ook Alex werd nu wakker en geschrokken keek ze van oma naar ons en terug maar voordat ze wat kon vragen begon oma te praten. “Silvy, je bent mijn kleindochter, ik zie je graag en ik wil dat je gelukkig bent. Tegenwoordig is het allemaal anders dan toen ik jong was, jullie hebben meer…. keuzemogelijkheden. Er wordt minder snel afwijzend gedaan als je niet helemaal hetzelfde doet als anderen. Dat was vroeger anders….” Even viel ze stil, voor zich uit starend, denkend aan haar eigen jeugd. “Ach ja…. Het is allemaal al zolang geleden….” mompelde ze stilletjes maar dan schudde ze met haar hoofd en keek Silvy weer aan. “Ben je gelukkig Silvy?” Het was een bezorgde vraag, niet veroordelend. Silvy knikte ja en nam mijn en Alex’ hand stevig vast. “Ik hou van hen oma, met heel mijn hart en we zijn samen gelukkig!”
“Dat kan ik zien lieverd. Wie ben ik om er dan tegen te zijn? Al had ik het liever niet op deze manier te weten gekomen!” Oma lachte een beetje en stond dan op. “Ik ga slapen. Morgen praten we nog wel wat verder.”
“Slaap zacht oma.” zei Silvy waarop oma nog even zwaaide en dan het licht uit deed en de trap opliep.

De volgende dag had Silvy lange tijd met haar oma gepraat en op het einde waren ook Alex en ik er bij gaan zitten maar de spanning van de vorige avond was helemaal verdwenen. Oma gaf ons alle drie een dikke knuffel en zei dat we een geweldig trio waren. De laatste dagen die we bij oma doorbrachten waren heerlijk ontspannen en gezellig. We moesten onze gevoelens voor elkaar niet meer weg steken en konden gewoon doen zoals we in de zomer op de camping hadden gedaan, open en eerlijk laten zien dat we op elkaar verliefd waren. Maar zoals altijd komt er veel te snel een einde aan mooie liedjes en zo stonden we weer op het perron te wachten tot de trein kwam. De reis naar huis verliep zonder problemen en ook thuis was het ontvangst hartelijk. De laatste dagen van de vakantie zochten we elkaar steeds meer op en waren we amper thuis. De school begon weer en bijna elke dag zaten we of bij Silvy of bij Alex om 'ons huiswerk’ te maken wat meestal eindigde met zoenen en soms ook een heerlijke vrijpartij. Ook op school brachten we de meeste tijd samen door en negeerden we de rare blikken van onze klasgenoten. Alles leek zo perfect, zo zalig dat we al de rest niet zagen. We merkten niet dat er steeds achter onze rug werd geroddeld en dat sommige van onze klas kwaad keken als ze ons samen zagen. Later besefte ik hoe naïef we waren geweest maar op dat moment waren we gewoon gelukkig en leefden op een roze wolk door de aanvaarding van onze driehoeksrelatie door Silvy's oma.

De bel rinkelde het laatste lesuur uit en we liepen met z’n drietjes naar de fietsenstalling. Klagend over de opdracht die we voor geschiedenis hadden gekregen reden we samen naar huis. Alex zwaaide nog even toen ze haar straat in reed en Silvy en ik fietsten verder. We spraken af dat ik later op de avond nog even langs zou komen en dan liep ik met mijn fiets naar de berging naast ons huis. Paps auto stond er ook al, wat wel een beetje vreemd was want normaal gezien kwam hij altijd veel later naar huis. Maar ik dacht er niet verder over na. Met het vooruitzicht van straks weer bij Silvy te zijn liep ik blij naar de achterdeur, deed mijn schoenen uit en gooide mijn rugzak aan de kant. Eerst wat eten bedacht ik en dook de kast in. Met een koek in de hand liep ik naar de woonkamer waar mams en paps samen aan de tafel zaten. Mams had geweend, dat kon ik zien aan haar rode ogen maar paps keek met harde ogen en zei geen woord! Mam klopte op de stoel naast haar en zei zachtjes “ Nora, kom eens zitten…. We moeten met je praten.” Niet goed wetend wat er aan de hand was ging ik naast haar zitten en keek hen vragend aan. “Wat scheelt er?” vroeg ik na een paar verschrikkelijk lange minuten van doodse stilte maar er kwam geen reactie. Totdat paps zich plots naar mij toe draaide en ik recht in zijn razende ogen keek.
“Wat er aan de hand is?! Dat je het nog durft vragen! Jij…. Jij vuile hoer! Slet! Wat heb je hierover te zeggen?!” riep hij, zijn laptop openend en naar mij draaiend. Het hele scherm was gevuld met een foto van mij en Silvy terwijl we elkaar vol passie zoenden. Papa drukte op een toets en een volgende foto verscheen, dan weer één en nog één…. Een hele serie foto's volgden elkaar op en allemaal waren ze even onthullend. De foto's lieten er geen twijfel over bestaan dat Silvy en ik een relatie hadden. Vanwaar kwamen die foto's? En waar waren ze gemaakt? Dan zag ik een foto die genomen was in de kleedkamer van de school waar we allebei in bh zaten en Silvy's handen rond mijn borsten lagen. Het moest dus iemand van op school zijn geweest die de foto's had gemaakt en doorgestuurd naar mijn ouders. Mams begon weer te huilen en keek strak voor zich uit naar de tafel. Papa was razend kwaad en keek vol walging naar mij. “Je bent een schande voor onze familie, een monster ben je, met je onnatuurlijke gedrag! Ik walg van je als ik je zie!” Hij bleef doorgaan, mij gewoon geen kans gevend om ook maar iets te zeggen. Uiteindelijk grabbelde ik al mijn moed bij elkaar en riep met tranen in de ogen “Maar ik hou van haar!”

Even werd het doodstil in de kamer. Mams keek vol ongeloof op en papa leek wel te ontploffen! Plots biepte mijn gsm maar nog voor ik kon reageren graaide papa hem uit mijn hand en las het berichtje. “Het is van die slet van de buren! Ik heb altijd al geweten dat ze niet deugde! Weg met die vuile praat!” Hij wou de gsm op de grond gooien maar ik sprong recht en gooide mij op papa, proberend om mijn telefoon uit zijn handen te trekken. Was dat de druppel geweest of was hij het al van in het begin van plan geweest? Ik heb het nooit geweten maar hij duwde me eerst van zich af, greep mij dan bij de arm vast en sleurde me naar de voordeur. Daar kreeg ik een harde duw in mijn rug zodat ik naar buiten viel, smeet hij mijn gsm stuk op de stenen van het tuinpad en gooide twee kleine koffers naar me toe.
In de gang riep mams nog vertwijfeld “Niet doen…. alsjeblief…. Doe het niet!” maar papa duwde haar achteruit en keek dan razend naar mij.
“Verdwijn jij…. jij…. vuile hoer!! Verdwijn zeg ik! Je bent hier niet meer welkom! Ik wil je nooit meer zien! Jij…. jij bent mijn dochter niet meer!” riep hij met een haast onmenselijke stem en sloeg daarna de deur met een keiharde smak dicht.
Het duurde even voordat ik bewoog, voordat ik begreep wat er nu net allemaal was gebeurd, voordat ik besefte dat die deur voor mij nooit meer zou open gaan. Toen raapte ik mijn spullen van de grond, keek nog één keer naar het huis waar ik mijn hele jonge leven had gewoond en terwijl de tranen over mijn gezicht rolden en langzaam bevroren, stapte ik als een slaapwandelaar de duisternis in….

Dat was het dan weer voor deze keer! Het is een hard einde, maar helaas hoort dat ook bij deze wereld en ik wou dit toch eens gebruiken. Alle begrip voor wie dit niet zo leuk vond maar ik zie het als een deel van de tocht die Noor nu al meer dan een jaar maakt. Het was niet gemakkelijk om het te schrijven, maar ik ben blij dat ik het heb gedaan.
Bedankt voor jullie steun al die tijd en tot een volgende keer!

X Noor
Auteur : Noor / Geschreven op : 12 maart 2018 - 09:33 / Hits : 11220 / Waardering : 3.55
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Een Kille Winter Voor Veerle: De Pastoor
Auteur : ScarlatinToy / Geschreven op : 28 december 2010 - 01:30 / Hits : 17570 / Waardering : 2.48

Een Kille Winter Voor Veerle: De Hoofdagent
Auteur : ScarlatinToy / Geschreven op : 27 december 2010 - 13:58 / Hits : 11186 / Waardering : 2.32

Een Kille Winter Voor Veerle: Inleiding
Auteur : ScarlatinToy / Geschreven op : 22 december 2010 - 01:37 / Hits : 9699 / Waardering : 2.14

Winter
Auteur : remco360 / Geschreven op : 09 september 2011 - 15:25 / Hits : 13952 / Waardering : 3.20

Winter fun
Auteur : Kristina Versluis / Geschreven op : 03 april 2006 - 17:37 / Hits : 17325 / Waardering : 2.50

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
Dutch69boy
Het leven is niet altijd zonneschijn, Noor.. en dus kan een verhaal óók wel eens anders eindigen dan met een lach.. toch? Ik vond het weer een super verhaal, je bent een topper x ;)
Geschreven op : 18 maart 2018 - 21:49

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb