Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Wild en jong
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Wild en jong
John was twaalf toen zijn ouders tegen hem vertelden dat de dochter van een oude vriend van hen bij hun kwam wonen. Ze had lang in Australie gewoond, maar haar ouders waren allebei kort na elkaar overleden en ze wilde graag terug naar Nederland. Ze was vier toen haar ouders emigreerden, maar wilde nu weg uit het land waar ze zoveel narigheid had meegemaakt en bij haar ouders waardepapieren had ze de briefwisseling met Johns vader gevonden en ze had hem geschreven met de vraag of ze, tenminste voorlopig, bij hen mocht wonen. Johns ouders hadden daar een poosje over nagedacht. En omdat ze in een groot huis woonden en John enig kind was, vonden ze het geen slecht idee. Zo kwam Elise dus bij hen terecht. Ze was toen elf.

Het klikte direkt tussen John en Elise. Ze waren vanaf het begin bijna onafscheidelijk. Veel meer nog als een gewone broer en zus trokken ze met elkaar op. Ze waren ook dolverliefd op elkaar, die lange slungelige roodharige John en die kleine fragiele blonde Elise. Johns ouders waren moderne mensen die hen veel vrijheid gaven. En op hun kinderlijke manier vrijden ze onschuldig met elkaar, gingen samen onder de douche en lagen vaak samen op een kamer te slapen, terwijl dat eigenlijk niet nodig was.

Maar al snel ontwikkelden ze zich, John kreeg hier en daar rood krullerig haar, zijn stem werd zwaarder en zijn lul groeide tot een aanzienlijke grootte. Elise bleef fragiel, maar haar dijen werden meer gevuld, ze kreeg een bosje blond schaamhaar, haar kutlipjes puilden parmant naar buiten en ze kreeg mooie stevige ronde borsten. Ze leerden hun eigen lichaam kennen, leerden masturberen en de gezamelijke douche en slaappartijen kwamen veel minder frequent voor. Toch bleven ze heel gehecht aan elkaar en ook heel open en ze wisten dus veel van elkaar. Maar omdat er toch een zekere spanning was, was het douchen en zo niet echt leuk meer.

Totdat ze ontdekten dat het juist wel erg leuk kon zijn. Ze begonnen meer en intiemer met elkaar te vrijen. lieten onder het zoenen hun handen over elkanders lichamen dwalen en tongzoenden ook voor het eerst. Hun ouders zagen dat enigszins bezorgd aan. Inmiddels waren ze dertien en veertien jaar oud. Er vond een voorlichtend gesprek plaats waarin werd duidelijk gemaakt waar voorlopig voor hen de grenzen lagen. Wel vrijen en wederzijdse masturbatie, maar geen "echte" sex dwz geen orale aktiviteit en geen neuken. Hun ouders wilden dat daarmee werd gewacht tot Elise zestien was geworden.

Maar hun liefde bleef groeien en het bed van Elise bleef meer en meer onbeslapen. Ze lag bijna iedere nacht naakt naast John in bed. En omdat ze zoveel nog niet mochten, waren ze experts geworden in datgene wat wel mocht. Ze wisten nu al meer van de lekkere plekjes op elkaars lichaam af, dan menig getrouwd stel. Eindeloos wisten ze elkaar te strelen, te aaien, te vingeren en te kietelen. Hun blote lijven tegen elkaar gedrukt. Hun monden werkten natuurlijk ook mee in een eindeloos lang liefdesspel met veel hoogtepunten.

Op een avond toen Elise net vijftien was overtraden ze echter een verbod van de ouders. Elise had besloten om die nacht op haar kamer te blijven en niet naar John te gaan. Ze hadden ruzie gehad over een kleinigheid en ze was mokkend op haar kamer gebleven. Maar alleen in haar bed tussen de koele lakens kon ze de slaap niet vatten. De hele avond lag ze te tobben in haar bed. Ze hoorde haar pleegouders naar bed gaan. Haar kamer was vlak naast die van hen. Ze hoorde hen dan ook dat zij sex met elkaar hadden en toen hield ze het niet meer. Met de tranen in haar ogen sloop ze naar de kamer van John. Ze deed de deur open en slipte uit haar nachthemd en liet haar koele lichaam naast hem in bed glijden.

"Ben je nog boos ?" zei ze met een zieig piepstemmetje. Hij antwoordde niet. Mokkend bleef hij met zijn rug naar haar toe liggen. Ze ging vlak naast hem liggen en begon met haar lippen zijn nek te liefkozen. Langzaam daalden haar lippen . Eerst over zijn schouderbladen en dan langs zijn ruggegraat naar beneden. Tot aan zijn stuitje. daar aangekomen streelde ze met haar lippen en tong het gevoelige plekje onder aan zijn rug. Hij rilde en kreunde van genot. Toen ze haar tong nog iets liet zakken in het begin van zijn bilspleet werd het hem teveel en hij draaide zich met een ruk om, maar dat had een onbedoeld effekt, want bij het omdraaien zwiepte zijn stijve lul in haar zoenende gezicht. Bijna automatisch begon ze zijn stijve stengel te zoenen en nam hem even later in haar mond. Ze zoog eraan, of ze nooit iets anders had gedaan en als een bedreven pijpster liet ze haar lippen heen en weer gaan over die stijve lul. John kreunde het uit van opwinding en verrassing en het zaad borrelde uit zijn lichaam omhoog en voordat hij haar kon waarschuwen spoot zijn zaad uit zijn lul naar buiten in haar liefkozende mond. Ze werd verrast door die enorme lading zaad in haar mond, maar ze vond het wel lekker smaken en ze likte haar lippen af en slikte het allemaal door.

Zo werd een van de verboden overtreden en toen ze eenmaal ontdekt hadden hoe lekker dat was was het moeilijk om het niet te doen. Het werd dan ook een wederkerend onderdeel van hun liefdesspelletjes. Ook haar kutje kwam nu aan de beurt en John werd al een aardige expert in het kutje likken. En zo kwam ook het standje negenenzestig bijna vanzelf tot stand. Natuurlijk voelden ze zich wel schuldig over het overtreden van de gestelde regels, maar het was allemaal zo fijn dat ze het toch niet konden laten. Maar al met al werd het verlangen naar de laatste stap wel erg groot zo. Toch bleven ze zoals beloofd wachten, ook al was dat soms moeilijk en waren ze er vaak dichtbij.

Hun ouders genoten van de pure liefde van de twee jonge mensen. Ze lieten hen dan ook vrij in hun doen en laten en gingen er van uit dat de door hun gestelde regels niet overtreden werden. Maar in een open gesprek op het terras op een zwoele zomeravond biechtten die twee hun "zonden" op. De ouders schrokken er in eerste instantie van, maar omdat dit toch eigenlijk wel in de lijn der verwachtingen lag, werden ze niet echt kwaad, maar ze waren wel blij dat hun laatste verbod stand had gehouden. Samen besloten ze om van haar ontmaagding een feest te maken. Voor haar zestiende verjaardag werd een korte vakantie geboekt.

Daarvoor werd een luxe vakantiebungalow uitgezocht met bubbeltjesbad, mooie brede bedden en andere luxe en met een ontbijtservice. Bijna een hotel, maar met wat meer vrijheid en privacy en zonder vervelende vragen bij het boeken van een kamer voor de twee jong geliefden. En hoe dichterbij haar zestiende verjaardag kwam, hoe zenuwachtiger ze werden. Het feest werd tot in de puntjes voorbereid. Elise was op een woensdag jarig en ze hadden die bungalow voor een midweek geboekt.

Die midweek was een sukses. Het was erg gezellig met z'n viertjes en ze genoten van een onbezorgde vakantie, ook al waren John en Elise wel gespannen voor het naderende evenement. Die dinsdagavond waren ze er klaar voor. Rond een uur of tien s'avonds hadden ze samen een uitgebreid een lekker bubble bad genomen en lekker schoon en rozig roze zaten ze in hun badjassen in de kamer. Hun ouders hadden hetzelfde gedaan en wat drinkend en zoutjes knabbelend zaten ze een videofilm te kijken, tot het twaalf uur zou zijn. Om twaalf uur precies feliciteerden ze elkaar uitgebreid en het jonge stel ging naar hun kamer, ze deden de badjassen uit en gleden tussen de lakens.

Er werd helemaal niets gezegd. Dit was het moment waar ze al zo' tijd op hadden gewacht. Dicht lagen ze tegen elkaar aa. Elkander met hun handen zachtjes strelend. John nam het initiatief en legde Elise op haar rug. Met zijn mond en handen begon hij een wilde verkennings- tocht over haar lichaam. Haar borsten, haar buik, haar dijen, alles werd gestreeld, gelikt, gezogen, gekust. Toen kwam hij bij haar lieve kutje en streelde haar mooie schaamlipjes met zijn tong, eerst aan de buitenkant, dan aan de binnenkant en rond haar clitje en tenslotte recht op haar clitje. Elise schokte van genot en toen hij haar clitje bleef likken voelde zij langzaam maar zeker haar orgasme naderen. Terwijl hij bleef doorlikken kwam ze hevig tegen zijn gezicht aan schokkend klaar.

Hij bleef nog even nalikken en zoenen en zij bleef nog even nagenieten. Toen ging hij op zijn knieen over haar heen zitten, aan iedere kant van haar borstkas een been. Zo bood hij zijn stijve pik aan haar mond aan. Zij kuste voorzichtig zijn paarse eikel en likte aan zijn lul als een lollie. Daarna nam ze zijn lul in haar mond en begon te zuigen. "maak me maar klaar, dan duurt het straks langer", zei hij fluisterend. Langzaam maar zeker zoog ze het sperma uit zijn keiharde lul. Zijn lichaam schokte heen en weer, toen de genotsgolven door zijn lijf woedden. Zijn zaad spoot naar buiten in haar mond. Ze hield het in haar mond om het in een lange tongzoen weer met hem uit te wisselen. Voor het moment uitgeput lagen ze naast elkaar en tegen elkaar aan.

Na een paar minuten begon het spel weer opnieuw. Weer startte het spel met de monden en handen en weer eindigde hij met zijn mond tussen haar benen, haar met zijn tong hevig opwindend totdat ze klaarkwam. Toen likte ze zijn lul tot hij flink nat was. Zij lag op haar rug met haar benen wijd en hij kwam tussen haar benen liggen dit was het moment waar ze samen op hadden gewacht.

Hij plaatste zijn eikel tussen haar kutlipjes en duwde hem heel voorzichtig een stukje naar binnen. Heel langzaam en heel voorzichtig schoof hij zijn stijve lul millimeter voor millimeter naar binnen tot hij niet meer verder kon. Toen zetten ze zich allebei schrap en met een harde stoot schoot hij in een keer helemaal bij haar naar binnen. Ze beet in zijn schouder en de tranen schoten in haar ogen, ze kreunde van de plotselinge felle pijn tussen haar benen. Zo bleven ze stil liggen en langzaam verdween het pijnlijke gevoel om plaats te maken voor een vreemd, opgewonden, gevuld gevoel. Eindelijk was het zover , ze waren een, dichter bij elkaar konden ze niet zijn.

De voorbereiding was goed geweest, Elise was goed beschermd, want ze slikte al een paar maanden de pil en zo konden ze onbezorgd van hun samenzijn genieten. En dat deden ze ook !

Langzaam maar zeker begon John in haar te bewegen zijn lul schoof langzaam in en uit haar krampende kut en ze raakten allebei erg opgewonden. Elise sloeg haar benen om zijn rug om hem zover mogelijk bij haar naar binnen te laten en Johns stoten werden krachtiger en wilder. Dat ging nog even zo door to hij begon klaar te komen. "Het gaat komen, het gaat komen" riep hij tegen haar en zij stootte haar buik tegen hem op om het zaad diep in haar buik op te vangen. Nog twee, drie harde stoten en toen spoot hij zijn sperma diep in haar smachtende kut. Zij voelde hem in haar lichaam spuiten en dat gevoel was zo lekker en apart, dat ze het uitgilde van genot en hevig klaarkwam.

Ze lagen nog lekker na te genieten en zijn slapper wordende lul gleed langzaam uit haar zachtjes naschokkende kutje. Met een plopje kwam zijn lul eruit, gevolgd door een golfje sperma. Dicht tegen elkaar aan lagen ze na te vrijen, tot er op de deur werd geklopt en Johns ouders binnenkwamen met een fles champagne en vier glazen. De fles werd ontkurkt en de glazen volgeschonken. John en Elise, trots en nog nagloeiend van genot, dronken voorzichtig van de champagne en vertelden hoe mooi en fijn het was geweest. Johns ouders wisten nu dat het goed was geweest om het op deze manier aan te pakken.

De vriend die mij dit verhaal vertelde , was John zelf en om het verhaal kompleet te maken, op haar twintigste verjaardag trouwden ze en nu zijn ze zestien jaar getrouwd en hebben drie kinderen. twee jongens van twaalf en elf jaar en een meisje van negen. Nog steeds maken ze een verliefde en gelukkige indruk. Het is een van de meest hechte en echte huwelijken die ik ken, ook al zijn ze nu al zolang bij elkaar. Als dat geen mooi einde van dit verhaal is, dan weet ik het niet meer.
Auteur : / Geschreven op : 12 maart 2004 - 22:33 / Hits : 28160 / Waardering : 1.55
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Wild kamperen
Auteur : Ariane / Geschreven op : 02 juni 2007 - 22:16 / Hits : 24316 / Waardering : 3.09

Jong Buurmeisje-2
Auteur : Katje1990 / Geschreven op : 02 mei 2012 - 21:44 / Hits : 25535 / Waardering : 2.95

Familie de Jong Deel 2
Auteur : Shadowchaser / Geschreven op : 03 mei 2009 - 05:31 / Hits : 31936 / Waardering : 2.94

Jong, onderdanig enů (nog) maagd
Auteur : blackjack / Geschreven op : 26 februari 2013 - 08:00 / Hits : 26555 / Waardering : 2.93

Wild kamperen 2
Auteur : Ariane / Geschreven op : 14 juni 2007 - 09:37 / Hits : 17346 / Waardering : 2.91

Jong Buurmeisje-1
Auteur : Katje1990 / Geschreven op : 01 mei 2012 - 11:26 / Hits : 33556 / Waardering : 2.82

Jong buurmeisje
Auteur : G.V. Schrijver / Geschreven op : 11 mei 2005 - 11:51 / Hits : 79659 / Waardering : 2.72

Jong van hart
Auteur : Asfaltlegger / Geschreven op : 27 augustus 2012 - 06:36 / Hits : 18242 / Waardering : 2.34

Mevrouw van Vliet 79 jaar jong
Auteur : Sadoma / Geschreven op : 06 oktober 2006 - 01:11 / Hits : 17058 / Waardering : 2.32

Wild Kamperen 3
Auteur : Ariane / Geschreven op : 24 juni 2007 - 08:42 / Hits : 8668 / Waardering : 2.20

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŰn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb