Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

16 jaar geworden en dan....
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
16 jaar geworden en dan....
Haar moeder klopte op de deur. "Ontbijt staat al een half uur klaar. Komen jullie er ook uit"?. Jolanda ontwaakte langzaam. Ze was gisteravond dan eindelijk zestien geworden en daarom had ze een groot feest gegegeven. "We komen zo"?, murmelde ze terug naar haar moeder.

Voor Jolanda bracht haar leeftijd allerlei nieuwe vrijheden mee. Eindelijk mocht haar 17 jarige vriend, Bas, blijven slapen in het zelfde bed als zij sliep. Daarnaast had ze nu eindelijk toestemming gekregen om aan de pil te gaan. Na het weekend zou ze gelijk bij de dokter langs gaan voor een recept. Tot die tijd zouden ze het nog doen met het condoom, iets waar ze inmiddels aardig bedreven in waren geraakt.

Jolanda lag op Bas zijn brede borstkast. Haar hand speelde met zijn borsthaar. Ze lag nog een beetje te dagdromen. Haar hand zakte verder naar beneden en vond zijn harde ochtenderectie. Ze sloeg haar hand om zijn stamper en voelde de stevigheid en warmte van zijn lid. Zachtjes en langzaam begon ze de pik van haar vriend te masseren. Haar hand ging iets naar boven, zodat ze beter de voorhuid kon masseren. Ze hoorde Bas inmiddels instemmend kreunen. Ze bleef langzaam zijn pik masseren, ondanks dat ze wist dat Bas het graag sneller wilde. Jolanda, wilde echter genieten van het moment. Voor het eerst hadden ze de nacht samen doorgebracht in haar bed. Na het feest wist ze niet hoe snel ze in bed moest duiken. Bas had haar uitgebreid verwend en haar meerdere malen tot een hoogtepunt gebracht. Bas had zelf ook genoten, gezien de twee gevulde condooms op het nachtkastje.

Bas zijn pik lekte inmiddels flink veel voorvocht. Jolanda trok de voorhuid helemaal naar achteren en ontblote zo de eikel. Haar, van voorvocht, nat geworden hand gleed vervolgens over de eikel van haar lover. Bas zijn ademhaling versnelde bij de melkende bewegingen van Jolanda.

Jolanda voelde kriebels in haar onderbuik. Ze wilde Bas zijn pik niet in haar hand voelen, maar diep in haar poesje. Ze liet zijn pik los en ging pardoes bovenop hem liggen, haar knieen aan weerszijden van Bas zijn hete lijf. Ze kronkelde net zolang met haar lichaam totdat Bas zijn pik zich nestelde tussen de natte schaamlippen van Jolanda. Ze eikel schuurde langs Jolanda haar klitje. Ze kreunde en ging op in het genot. Zachtjes begon ze haar bekken te bewegen.

Inmiddels had Bas zijn ogen geopend en keek naar haar verlekkerd gezicht. Met zijn ene hand ging hij door haar haar, de andere hand masseerde zachtjes haar borst. Hij drukte haar hoofd naar beneden en plantte zijn lippen op de hare. In no-time waren ze heftig aan het tongzoenen. De bekkenbewegingen van Jolanda werden groter en feller. De paal van Bas glibberde tussen haar schaamlippen. Ze kon het gewoon horen soppen, zo nat waren ze beide geworden.

Jolanda genoot intens van Bas zijn keiharde pik, die telkens langs haar klitje schuurde. Maar ze wilde meer. Ze ging iets verzitten zodat Bas zijn pik iets lager zat. "Niet klaarkomen he"?, fluisterde zachtjes. Vervolgens bewoog ze heel langzaam haar bekken. De eikel van Bas zijn pik ging een stukje naar binnen. Maar glipte er vervolgens uit. Ze probeerde het opnieuw. De pik ging er een stukje in, maar het was zo glibberig, dat hij er weer uit schoot.

Ze ging recht opzitten. De opwindende geur van sex kwam onder de dekens vandaan. Vervolgens pakte ze zijn pik, ging iets omhoog en plaatste de eikel van zijn pik tegen de ingang van haar druipende grotje. Ze keek Bas met een geile blik aan "Ik wil je nu. Beloof me dat je niet klaarkomt. Maar zonder antwoord af te wachten zakte ze naar beneden. Bas voelde hoe zijn eikel omgeven werd door haar hete en strakke poesje. Toen ze zeker wist dat hij er niet uit zou glippen, liet ze zijn pik los en liet ze zich verder zakken op de lange paal van Bas.

Bas had haar beide borsten beet gepakt en masseerde die zachtjes, waarbij hij de tepels tussen duim en wijsvinger had. Heel langzaam kwam Jolanda omhoog om zich vervolgens weer te laten zakken op de hete paal. Ze probeerde uit in hoeverre ze zich helemaal kon terugtrekken, zonder dat Bas zijn pik er uit zou vallen. Heel langzaam voerde ze het tempo op.

Bas had de rit van zijn leven. Zijn vriendin bereed hem voor het eerst zonder condoom en het was geweldig. Het ontbreken van de dunne barri"re van latex en het besef te vrijen zonder anticonceptie gaf hem een ongekend genot. Hij moest moeite doen niet direct klaar te komen. De drang om haar onbeschermde baarmoeder niet per direct te vullen met een ongekende hoeveelheid sperma, was moeilijk onder controle te houden.

" Shit"?, hijgde hij, " dit is zo hot"?. Hij sloeg zijn handen om haar kont en trok haar naar zich toe, haar nog dieper nemend. Ze kwam weer op hem liggen en begon hem te zoenen, terwijl ze harder met haar bekken begon te stoten. Ze voelde Bas zijn pik nog harder worden en wist dat hij op het punt stond klaar te komen. "Niet komen Bas"?, hijgde ze, "niet komen."?. Maar ze bleef op en neer bewegen, zelfs sneller dan voorheen. "Je weet dat het nu niet veilig is"?

"Awhhh"?, kreunde Bas, "dan moet je nu stoppen, anders houd ik het niet meer"?. Ze stopte en keek Bas met geile blik in haar ogen aan. Bas zat diep in haar schoot begraven. Hij had zijn handen op haar kont en trok haar nog dichter tegen zich aan. Bas begon haar weer te zoenen. Ze voelde hoe haar eigen poesje oncontroleerbaar begon samen te trekken om die hete paal van Bas. "Stop dat"?, hijgde Bas, "of anders heb je zo meteen een buik vol zaad"?. Maar Jolanda begon de controle helemaal te verliezen. De onwillekeurige en niet te controleren samentrekkingen van haar vaginawand om de op spuitenstaande pik van Bas, bracht haar zelf langzaam maar zeker naar een gigantisch hoogtepunt. "Owhh"?, zuchte ze, "Het voelt zo..... owh... ik kan er niks aan doen..."?. Ze zoende hem weer en begon weer heel langzaam op en neer te bewegen.

Bas voelde dat hij over het punt van no-return ging. Zijn ballen trokken nog dichter tegen zijn lichaam aan en een heel bekend gevoel van intens genot stroomde door zijn pik. `Awh... shit`, kreunde Bas luid en zijn vingers grepen diep in Jolanda´s kont. Jolanda, die ook haar hoogtepunt bereikte, voelde Bas zijn pik diep in haar samentrekkend poesje pulsen en wist dat haar vriend miljoenen zaadcelletjes in haar klaarkomend poesje schoot. `Owh.... Neuk me.. neuk me hard....`, kreunde ze terwijl ze de pik van Bas helemaal leeg molk, `spuit me vol... geef het me.` Bas neukte haar terug, met alle kracht die hij in zich had. `Je krijgt het van me`, hijgde hij, `ik spuit je helemaal vol.` Nog nooit was het zo lekker geweest, nog nooit had hij zoveel gespoten.

Jolanda beleefde het meest intense orgasme tot nu toe. Ze bleef op hem neer hoppen op die keiharde spuitende pik, wetende dat hij zijn zaad diep in haar poesje spoot. Maar het maakte haar niks uit, dit moment klopte. Dat kon ze voelen aan elke vezel in haar lichaam. Langzaam begon het orgasme weg te hebben en zakte ze doodvermoeid neer op Bas, zijn pik nog diep in haar vruchtbare schoot begraven. Ze begon hem weer te zoenen, terwijl een enkele traan langs haar wang druppelde.

`Ik hou zoveel van je`, zei Jolanda zachtjes tussen het zoenen door, `dit voelde zo goed`. `Jij bent toch nog niet aan de pil`, vroeg Bas enigszins verbaast terwijl hij Jolanda aan keek.. `Dat klopt`, zei ze met een schuldbewust blik, `maar ik kon er niks aan doen. Het gebeurde gewoon. Ik moest je gewoon in me voelen` ´Heb je er spijt van?´, vroeg ze aan Bas. Bas dacht eventjes na. `Nee`, zei hij, `geen spijt. Nog nooit was het zo lekker. Na deze keer wil ik, als het aan mij ligt, ook nooit meer met een condoom vrijen. Dit is zoveel beter´. Ze zoende weer eventjes. Jolanda kon voelen dat Bas zijn pik langzaam verslapte. `Dit mag me moeder echt niet weten`, zei Jolanda terwijl ze Bas in de ogen keek, `anders mag ik alsnog niet aan de pil en is samen slapen al helemaal geschrapt.`. `Maar je moet zo bij zo naar de dokter voor de morning after pil, anders hebben we binnenkort een kindje`, zei hij serieus. `Denk je dat ik zo snel zwanger zou worden?`, vroeg ze. `Ik weet het niet`, zei Bas, `De vraag is of je het risico wil lopen."? "Ja, maar dan moet ik tegen die arts zeggen dat ik onbeschermd heb gevreeen"?, zei ze enigszins verontwaardigd, "Ik vertrouw het niet. Wie weet zegt hij het tegen me moeder. En me moeder wil zo bij zo mee met het eerste gesprek over de pil."?

Doordat zijn pik flink aan het verslappen was kon Bas voelen hoe hun liefdessappen langzaam uit haar poesje begon te lopen, langs zijn ballen en bilnaad op het beddengoed. "Je lekt"?, zei Bas, "Ik voel het zo uit je lopen"?. Je bracht een hand naar onder. "Ja ik voel het"?, zei ze. Ze rolde op haar zij. Bas zijn pik glipte uit haar poesje. Zijn pik en schaamhaar waren doorweekt met sperma en kutvocht. "We maken er een zooitje van"?, zei ze lachend terwijl ze rond keek op zoek naar iets om het sap op te vangen. Ze zag een T-shirt en griste dat snel van de vloer. Ze maakte Bas zijn pik, ballen en schaamhaar snel schoon en propte toen het T-shirt tussen haar eigen benen. "Jeetje, zo nat ben ik nog nooit geweest"?, zei ze lachend, "Daar moeten we dus op letten"?

Bas wilde graag zien hoe het sperma er uit liep. "Doe je benen eens uit elkaar"?, vroeg Bas, "Ik wil wel eens zien hoe een vers geneukt poesje er uit ziet."? Ze ging op haar rug liggen en deed haar benen zo wijd mogelijk. Bas ging tussen haar benen zitten. Hij zag het roomwitte sap langzaam uit haar sijpelen. "Dit is zo een geil gezicht"?, zei hij terwijl hij met een hand de schaamlippen uit elkaar deed en ademloos toekeek. "Ik wil je proeven"?, zei hij en greep naar het kussen. Jolanda, die vaker gebeft werd door haar vriend, was daar wel voor te porren. Ze deed haar heupen omhoog om het kussen eronder te schuiven. Vervolgens ging daarbovenop het T-shirt. Toen drukte ze haar billen in het kussen en spreidde haar benen wijd.

Bas kroop tussen haar benen en snoof de geur op van een vers geneukt poesje. Hij kon, naast de voor hem bekende geur van haar poesje, ook zijn eigen sperma ruiken. Toen gleed hij met zijn tong tussen haar schaamlippen. Hij proefde hun gecombineerde sappen en genoot er van. Jolanda kreunde van genot, vooral als Bas met zijn tong langs haar klitje ging. Bas zijn hoofd kwam eventjes naar boven, kijken naar Jolanda. Jolande kon zien dat Bas zijn kin nat was van het sap. Ze moest er om grinniken. Bas grinnikte terug en begon weer met likken.

Bas zijn pik begon weer te groeien evenals zijn honger om haar nogmaals te nemen en haar vol te spuiten met zijn zaad. `Ik ga je neuken`, gromde hij, `hard en diep.`. Bas pakte haar benen en legde die om zijn nek. Vervolgens pakte hij zijn pik en zette die voor de ingang van het poesje. Hij keek naar Jolanda, die met hem een blik van vrees en geilheid aan keek. Met een stoot schoof hij zijn pik naar binnen, totdat hij zijn ballen tegen haar kont hoorde kletsen. `Oeewhh... dat is wel heel diep`, kreunde Jolanda van met een enigszins van pijn vertrokken gezicht, `zachtjes Bas`. Maar Bas luisterde niet en begon haar met een gestaag tempo hard te neuken. Jolanda kreunde van de harde stoten, maar begon zich steeds meer over te geven. Het sperma van de vorige neukbeurt maakte haar zo glibberig en nat van binnen dat Bas zijn pik bij elke ingaande beweging een soppende geluid gaf.

Jolanda begon nu echt te genieten en jutte Bas op om haar nog harder te neuken. `Doe het`, hijgde ze, `neuk me. Ik wil je voelen.`. Bas begon te zweten over heel zijn lichaam. Hij neukte haar hard en snel. Jolanda streelde inmiddels haar klitje en was begonnen aan een nieuwe rit naar haar hoogtepunt. `Ik ga je kut volspuiten`, hijgde bas tussen het stoten door, `ik ga je kut volspuiten totdat die overloopt van het zaad`. Dat was net wat Jolanda nodig had, haar orgasme begon te komen, haar poes begon zich te verstrakken om de keiharde pik van Bas. `Ja neuk me`, hijgde ze, `doe het.... Schiet me vol...`. Toen begon Jolanda te komen. Het was een heftig en intens orgasme. Bas bleef doorgaan. Het was alsof zijn pik afgekneld werd door die samentrekkende kut van Jolanda. Toen voelde hij hoe het sperma uit zijn ballen via zijn prostaat, door zijn pisbuis, diep in haar poesje geschoten werd. Hij drukte zijn pik extra diep naar binnen, zijn eikel tegen haar baarmoedermond aanzettende en genoot van een heftig orgasme. Haar benen gleden vermoeid van zijn schouders en kwamen met een klap op het bed terecht. Bas kwam op haar liggen, zijn pik nog steeds diep in haar muts, zijn sperma spuitend. Jolanda sloeg haar benen om Bas zijn kont. Ze kon het pulsen van zijn pik voelen en wist dat ze opnieuw gevuld werd met zijn zaad. Maar dit keer zou het zaad niet zo makkelijk weglopen uit haar opnieuw vers geneukte poesje. Het kussen zou er voor zorgen dat haar bekken gekanteld zou blijven en het zaad diep in haar schoot bleef. Bas zijn pik werkte daarbij als een kurk. Ze kon net bij het dekbed en trok dat over hun heen. Ze voelde zich intens gelukkig. Vervolgens vielen ze beiden in postorgastisch weldadige slaap.

Wat Jolanda en Bas niet wisten was dat haar moeder voor een tweede keer boven was gekomen en voorzichtig de deur had een stukje had opengemaakt. Door de kier van de deur kon ze haar dochter zien die wild genomen werd door haar vriend. Ze hoorde hoe haar dochter vroeg om het zaad van haar vriend en ze zag dat ze het onbeschermd deden. Even wilde ze naar binnen stormen om er een eind aan te maken, om haar te behouden voor een ongewilde zwangerschap. Maar ze besloot het maar te laten gaan. Ze voelde in haar eigen buik de natuurlijke honger om genomen te worden, onbeschermd, met de mogelijkheid van de conceptie van een kind. Maar tevens realiseerde ze zich dat ze zelf geen kind meer kon krijgen. Haar dochter echter wel..... Och, oma worden van een leuk kleinkind was zeker toch ook niet zo slecht perspectief. Aangezien haar jonge tienerdochter nog verder wilde studeren, wist ze zelfs zeker dat ze grotendeels verantwoordelijk zou worden voor de opvoeding van de baby in wording, Nee, ze zou er zeker voor zorgen dat haar dochter deze week geen afspraak met de dokter kon maken. En omdat de cyclus van haar dochter gelijk liep met de hare, wist ze zeker dat de kans groot was dat ze inderdaad zwanger zou kunnen worden. Terwijl ze zag hoe Bas zijn sperma diep in haar dochter schoot, sloot ze voorzichtig deur en sloop naar beneden.
Auteur : Mister Dick / Geschreven op : 30 april 2007 - 22:39 / Hits : 33064 / Waardering : 2.67
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Tante Annie vijftig jaar geworden..
Auteur : Annie / Geschreven op : 13 juni 2007 - 15:34 / Hits : 43418 / Waardering : 2.90

Tante J 10 jaar later. duivels
Auteur : Yan / Geschreven op : 17 december 2014 - 17:34 / Hits : 12216 / Waardering : 3.48

Tante J - 10 jaar later.. en toen kwam mijn vrouw thuis!
Auteur : Yan / Geschreven op : 30 december 2014 - 12:19 / Hits : 9561 / Waardering : 3.47

16 jaar en geil op kamp
Auteur : Dorientje_xx / Geschreven op : 15 juli 2014 - 09:39 / Hits : 22097 / Waardering : 3.44

Tante J - 10 jaar later
Auteur : Yan / Geschreven op : 28 november 2014 - 17:59 / Hits : 12407 / Waardering : 3.40

Tante J - 10 jaar laterop de vuist
Auteur : Yan / Geschreven op : 06 januari 2015 - 16:49 / Hits : 8036 / Waardering : 3.39

Tante J 10 jaar later en verder
Auteur : Yan / Geschreven op : 06 december 2014 - 12:45 / Hits : 9476 / Waardering : 3.20

Na vijf Jaar
Auteur : woody / Geschreven op : 09 april 2013 - 14:06 / Hits : 16884 / Waardering : 3.11

Mijn zoon werd 18 jaar Petra 44
Auteur : Petra / Geschreven op : 05 juli 2006 - 15:41 / Hits : 51349 / Waardering : 3.04

Ik doe het met mijn broer Nico 44 jaar.
Auteur : Brenda55 / Geschreven op : 02 juni 2012 - 11:36 / Hits : 20375 / Waardering : 2.99

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorien / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb