Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Jong vlees
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Jong vlees
Vorige vakantie heb ik mijzelf getrakteerd op een jongetje van nauwe- lijks zeventien. Zelf ben ik zevenenveertig, maar ik moet zeggen dat ik er stukken jonger uitzie. Ik kwam net terug van het winkelen, toen ik merkte dat die knaap mij volgde, Om zeker te zijn dat ik mij niet vergiste, sloeg ik een zijstraat in. En jawel, hij kwam mij als een hondje achterna ! Ik draaide me om en glimlachte naar hem. Hij lachte terug met zijn mooie witte tanden. Hij versnelde zijn stap, haalde mij in en stelde zich heel beleefd voor, waarna bleek dat hij in hetzelfde hotel logeerde als ik en hij mij daar had gezien. Toen hij aanbood om mijn tas te dragen, liet ik hem begaan. Op de trap, op weg naar de tweede verdieping, volgde hij mij op de voet en wist ik dat hij naar mijn benen gluurde. Toen we voor de deur van mijn kamer stonden, nodigde ik hem uit voor een drankje. Dat had hij wel verdiend ! Hij vertelde dat hij mij mooi vond en. "Ik weet zeker dat je in bed fantastisch bent." Ik glimlachte en zei dat hij mij niet voor de gek moest houden, dat hij ongetwijfeld een vriendinnetje had dat veel jonger en frisser was dan een oude vrouw als ik. Daarop antwoordde hij dat hij geen vriendinnetje had, dat hij van rijpere vrouwen hield, van echte vrouwen. Hij had slechts een keer een avontuurtje gehad met een meisje van achttien. Een kinderachtig avon- tuurtje, zei hij, helemaal anders dan de liefde met een vrouw van vlees en bloed, een vrouw met ervaring, kortom, een vrouw als ik.
Toen kwam hij naar mij toe, legde zijn handen om mijn middel en trok hij mij tegen zich aan. Wat ik daar tegen mijn buik voelde drukken was alles behalve kinder- achtig ! Zijn mond zocht mijn lippen, en terwijl hij mij kuste probeerde hij mijn blouse open te knopen. Toen ik hem tegenhield, wou hij een hand tussen mijn benen stoppen. Ik duwde hem weg, wat niet kon voorkomen dat mijn poesje natter werd dan een fontein ! Het werd tijd om te eten, dus gingen we weer naar beneden. Het leek niet meer dan vanzelfsprekend dat hij aan mijn tafeltje kwam zitten. Ik voelde zijn voet tussen mijn knieen en dan tussen mijn dijen bewegen. Zijn tenen kriebelden mijn slipje, schoven het opzij en streelden mijn clitoris. Als ik me niet had ingehouden (je bent tenslotte een fatsoenlijke vrouw of je bent het niet) was ik midden in de eetzaal van het hotel klaargekomen ! Na het eten gingen we samen wandelen, naar het park. Hij legde een arm om mijn heup en bleef af en toe staan om mij te kussen, iets waar ik niet tegen protesteerde. Hij streelde mijn borsten, en mijn buik gloeide en mijn poesje droop van het geil.
Terug naar het hotel ! Toen we samen in mijn kamer waren, had hij zo'n stijve dat zijn broek er bijna van openscheurde. Hij duwde mij op het bed, en voor ik het wist lag ik daar in mijn blootje. Hij likte mijn borsten, daalde met zijn tong naar mijn poesje, zoog aan mijn schaamlippen, en likte als bezeten aan mijn clitoris. Terwijl ik daar lag te kermen, maakte hij zijn riem los en liet hij zijn broek en onderbroek zakken, waarna hij mij zonder omhaal pene- treerde. Zijn pik, die meer dan lang en dik genoeg was, doorboorde mij met zware stoten. Ik moet bekennen dat ik brandde van het verlangen naar zijn jonge lijf. Stel je voor, een jongen van zeventien ! Voor een vrouw van mijn leeftijd, dat is een buitenkansje ! Lang duurde het niet voor hij in het diepste van mijn poesje klaar- kwam. Hij lag even te hijgen, maar had prompt weer een stijve zodat hij mij een tweede beurt kon geven zonder zich terug te trekken. Daarna negenenzestigden we en tot slot pakte hij mij nog een keer, nu op z'n hondjes. Hij bekeek mij bewonderend terwijl ik daar op handen en knieen zat. "Wat een mooie kont ! Ze is prachtig, de mooiste van allemaal !" Hij maakte zijn vinger met speeksel nat en duwde hem in mijn kontgaat- je, bukte zich toen en begon mij heerlijk te likken, tot mijn spleet droop van zijn speeksel. Daarna drukte hij zijn eikel tegen mijn anus en begon hij te duwen, millimeter na millimeter, heel die goddelijke pik in mijn nauwe gaatje. Ik kermde aan een stuk door, want dit soort seks was ik niet gewoon (mijn ex-man wou het nooit zo doen). De rest van de vakantie, meer dan een week lang, is hij niet van mijn zij geweken. Ik had mij voorgenomen dat het einde van de vakantie ook die van onze verhouding zou zijn, maar het is anders uitgedraaid, ik kan hem niet meer missen. Vorige week heb ik voorgesteld dat hij bij mij zal intrekken. Zal hij ja zeggen ?.......
Auteur : / Geschreven op : 03 juni 2004 - 23:50 / Hits : 19670 / Waardering : 0.66
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Jong Buurmeisje-2
Auteur : Katje1990 / Geschreven op : 02 mei 2012 - 21:44 / Hits : 25535 / Waardering : 2.95

Familie de Jong Deel 2
Auteur : Shadowchaser / Geschreven op : 03 mei 2009 - 05:31 / Hits : 31936 / Waardering : 2.94

Jong, onderdanig enů (nog) maagd
Auteur : blackjack / Geschreven op : 26 februari 2013 - 08:00 / Hits : 26555 / Waardering : 2.93

Jong Buurmeisje-1
Auteur : Katje1990 / Geschreven op : 01 mei 2012 - 11:26 / Hits : 33556 / Waardering : 2.82

Mijn slager heeft prima vlees 2
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 10 december 2012 - 09:55 / Hits : 13644 / Waardering : 2.76

Jong buurmeisje
Auteur : G.V. Schrijver / Geschreven op : 11 mei 2005 - 11:51 / Hits : 79659 / Waardering : 2.72

Mijn slager heeft prima vlees 3 (slot)
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 10 december 2012 - 09:56 / Hits : 12710 / Waardering : 2.72

Mijn slager heeft prima vlees 1
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 10 december 2012 - 09:54 / Hits : 14178 / Waardering : 2.42

Jong van hart
Auteur : Asfaltlegger / Geschreven op : 27 augustus 2012 - 06:36 / Hits : 18242 / Waardering : 2.34

Mevrouw van Vliet 79 jaar jong
Auteur : Sadoma / Geschreven op : 06 oktober 2006 - 01:11 / Hits : 17058 / Waardering : 2.32

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŰn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb