Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Madeleine op tafel
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Madeleine op tafel
[Dit is een geile scene uit het grotere verhaal over Madeleine]

Ze lag op haar rug op mijn hardhouten tafel. Haar handen voor haar buik gebonden. Haar bovenlichaam zat gevangen in een mooi web van een dun elastisch touw. Haar borsten moeten nog gloeien van de slagen met het zweepje voordat ze op deze tafel terecht kwam. Haar ogen waren bedekt met een blinddoek en daarom heen nog een touw. Een ander touw was een aantal keer om haar hoofd heen gebonden om haar mond open te houden. In haar oren zaten oordopjes die verbonden waren aan een telefoon waar klassieke muziek uit kwam. Ze moet zich enorm vastgebonden hebben gevoeld. Om haar nek zat een touw wat alleen strak moest voelen als ze zich bewoog.

Haar benen waren vastgemaakt aan de tafelpoten ter hoogte van haar hoofd. Een middelgrote plug in haar kontje die op zijn plek werd gehouden door het elastische touw dat vanaf haar rug door haar bilspleet tussen haar schaamlippen door naar haar navel liep. Kwetsbaar en exposed lag ze te wachten op wat komen ging.

Het leuke van het elastische touw is dat je het omhoog kan trekken en dan laten schieten. Voor haar op sommige plekken een lekkere prikkel, op andere plekken heel intens. Bij het touwtje dat tussen haar benen liep waren er zoveel plekjes om dit te doen, met iedere keer een andere uitwerking. Op zijn minst een gilletje bij iedere plaag.

Met een zeker gevoel voor dramatiek loop ik langzaam om haar heen… ze kan me niet horen of zien. Misschien voelen, omdat er wat wind over haar huid ging als ik iets te snel langs liep. Ik zag haar adem versnellen, net als haar hartslag. Ze had geen idee wat er ging komen, en wie weet waar haar gedachten heen gingen. Ik voelde een kleine glimlach op mijn gezicht, een ondeugende, terwijl ik over het volgende stapje na dacht. Ik blies onder haar voeten, wat blijkbaar kietelde. Pffff klonk er vanuit haar mond.

Ik pakte een houten spatel uit de keuken, en kwam langzaam teruggelopen. Nog steeds een versnelde ademhaling. Ik luisterde aan de oordopjes wat er op stond…. een rustig liedje. Een korte aai over haar haar en ze rilde.

Het werd tijd voor een schepje er bovenop. Ik pakte een wasknijper en zette die op haar rechtertepel. Ze hield haar adem in en wachtte voor de linker. Ik nam bewust net iets meer tijd, en ze ademde net weer in, toen ook deze tepel ook een wasknijper om zich kreeg. Nu pas, begon ze echt zwaarder te ademen. Blijkbaar verwachte ze een heleboel.

Pats. Daar kwam de houten spatel op een van haar voetzolen. “Hmmpff” klonk het. Pats. Nog één, nu op de andere voet. Pats, één op haar buik. Pats. Één aan de onderkant van haar borst. Pats. Nog één. Langzaam kwamen allerlei gevoelige plekjes aan de beurs. Haar poesje als laatste. Ik weet hoe lekker ze dat vindt. Niet heel hard, nog niet, maar genoeg om een reactie te krijgen. Ik besluit het rubberen zweepje te pakken en laat het langzaam over haar lichaam gaan. Dan haal ik uit op de onderkant van haar bovenbeen. Ze houdt direct haar adem in. De dunne huid op die plek is verraderlijk. En nog erger, ze hoort de klap niet… voelt alleen de uitwerken. Dan laat ik weer lief het zweepje over haar buik dansen. Ze begint weer langzaam maar opgewonden te ademen. Tijd voor het andere been. Weer adem inhouden…

Langzaam bouw ik zo spanning op en ook geilheid. Met mijn vinger voel ik tussen haar schaamlippen dat ze echt opgewonden is. Dit maakt mij ook geil. Ik trek langzaam mijn overhemd en broek uit. Zij wacht weer op wat er komen gaat. Ik trek de elastische touwtjes tussen haar schaamlippen uit en leidt ze er omheen. Ik steek mijn vinger langzaam in haar en ze ademt wat sneller. Mijn pik is inmiddels hard en ik zet het puntje van mijn eikel tegen haar kutje. Even houdt ze haar adem in, en ik duw me beheerst naar binnen. Langzame halen, maar wel diep, maakt haar alleen maar geiler.

Terwijl ik haar neuk, in de hulpeloze situatie waarin ze ligt, terwijl ze nog steeds niets hoort of ziet, zie ik haar wangen roder worden en haar rug zich hollen. De wasknijpers moeten inmiddels lastig zijn, en ik haal er één van af. Direct kwam er een reactie en ik voelde haar kutje spannen. Dan de andere ook maar… pffff, wat strak en geil.
Steeds harder stoot ik in haar en ondertussen pak ik haar bij haar borsten. Ik voel de rand van de buttplug supergoed en wordt steeds geiler.

Ik trek me terug en pak de tube glijmiddel. Ik haal de butplug eruit en zet mijn pik tegen haar kontje. Ik duw iets naar binnen en zie haar handen ballen. Ze maakt ook een ander geluid met haar mond maar ik besluit langzaam door te duwen. Op en neer nu en steeds sneller, en steeds harder neuk ik haar kontje. Voor houvast houd ik dan weer haar borsten en dan weer wat touwen vast.

Oh, wat is dit geil, en strak, en geil. Ik voel langzaam dat ik over het randje kom, en dat klaarkomen niet lang op zich zal laten wachten… hoe zal ik dat doen? Over haar gezicht, of in haar mond, of over haar lichaam? Ach, wat de fuck, ik kom gewoon in haar kontje. Ik doe een oordopje uit, en roep “Ik ga in je kontje komen”. Geen reactie uit haar mond waar ik iets mee kan, maar dat zal wel door de touwtjes komen. Langzaam bouwt de spanning op in mijn lichaam en ik wordt steeds wilder. Ik voel haar onderlichaam zich spannen en klaar maken voor wat er komen gaat.

De stoten worden harder en sneller, en ze reageert er op met zwaar ademen. Ik adem zelf ook steeds sneller, en blijf op en neer halen, en stoot hard weer terug. Ik maak mijn duim nat, en wrijf over haar clit tijdens het stoten. Nog even en ik ga heel hard klaar komen. Oef! Nog even! Ahhh! Come on! Ohhh! Ik voel de eiaulatie heel hard aankomen. Wat lekker! Nog een paar stoten en ik leeg mijn pik in haar kontje. Bezweet en buiten adem val ik voorover over haar heen. Ik haal het andere oordopje eruit en kus haar. Pffff. Lekker.

[Het vervolg met Madeleine komt in het volgende deel]
Auteur : Scheveningen1970 / Geschreven op : 13 januari 2015 - 00:55 / Hits : 4473 / Waardering : 2.53
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

de tafel is gedekt
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 25 februari 2007 - 15:33 / Hits : 12253 / Waardering : 2.22

picknick tafel
Auteur : bunzz / Geschreven op : 23 mei 2009 - 11:44 / Hits : 21245 / Waardering : 2.16

tafel van marktplaats
Auteur : mooie man / Geschreven op : 28 juni 2010 - 12:38 / Hits : 11610 / Waardering : 1.50

Op de tafel
Auteur : Anne F / Geschreven op : 25 maart 2008 - 11:11 / Hits : 7568 / Waardering : 0.43

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb