Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Isabelle vindt een Dom.
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Isabelle vindt een Dom.
Dit is het moment.
Isabelle zit in haar auto op de parkeerplaats van een club op het platteland. Afgeschermd door een grote heg van coniferen van de buitenwereld, bevindt zich daar wat Isabelle nu beziet als het hol van de leeuw.
Ze is op tijd vertrokken en heeft alle voorbereidingen getroffen die hij van haar gevraagd had. In haar hoofd gaat ze het lijstje nog eens af.
1) Compleet haarloos beneden de nek,
2) witte kanten kousen en witte naaldhakken,
3) hele lichaam ingesmeerd met bodylotion van een specifiek merk,
4) lichte make up,
5) Niet aan jezelf komen / masturberen

Ze had aan zichzelf toe moeten geven dat ze de rit naar de club opwindend gevonden had. Niemand wist dat ze onder de jas naakt in de auto zat. Ze had zichzelf moeten bedwingen om tijdens het rijden niet een vinger naar haar clit te laten afglijden. Maar dat mocht niet.
Het feit dat zij en haar auto zich op de parkeerplaats van deze chique club bevonden, was het resultaat van urenlange chatsessies. Ze had hem online ontmoet op een website die haar al maanden biologeerde. Ze bleef terugkeren naar de BDSM clubsite en het beangstigde en verblijde haar tegelijkertijd dat er mensen waren die haar fantasieën deelde…..en ze in praktijk brachten. Ze had haar ex nooit om meer durven vragen dan een klap op haar kont zo nu en dan, maar het verlangen naar meer was er. Sluimerend, maar aanwezig.
Isabelle kon niet geloven van zichzelf dat ze dit door ging zetten. 2 weken geleden durfde ze niet eens met Ian, haar potentiële Dom (!), te chatten en nu ging ze hem ontmoeten.
Ze stapt uit de auto. Haar naaldhakken vinden weinig grip op het grindpad richting de voordeur van de pompeuze witte villa. Isabelle voelt zich onhandig op de hakken, in de net te koude witte kousen, in de gure herfstwind. Maar ze is zich vooral bewust van het feit dat ze buiten loopt in niets anders dan een trenchcoat en kousen. Haar adem doet pijn in haar longen, haar wangen branden. Ze neemt een klein moment boven aan de trap richting de deur om haar ademhaling te reguleren en trekt aan de ouderwetse bel. Nu of nooit. Ze wil dit.
Een vrouw in een satijnen kimono opent de massief houten deur en kijkt haar aan. Isabelle is even in verwarring, maar herinnert zich dan dat er iets van haar verwacht wordt.
“ Meester Ian heeft mijn aanwezigheid verzocht” Haar stem klinkt schor in haar eigen oren. Heeft ze nu echt een man, die zij niet kent notabene, als meester benoemd? Zij? Met haar leidinggevende functie? Zij, die er in het normale leven prat op gaat niet onder te doen voor wie dan ook?
De vrouw in de kimono knikt naar haar en gebaart haar naar binnen te gaan.
Isabelle heeft moeite met focussen in de schemerige verlichting van de gang. Ze ziet wandverlichting en dezelfde massief houten deuren. 4 stuks aan beide kanten. Op de grond een rode loper. Verder niets. De kimono gebaart naar een klein voetenbankje dat Isabelle niet gezien had en zegt “ ik neem je jas aan” . Dit was geen vraag en Isabelle knoopte haar trenchcoat open.
Opnieuw het gebaar naar het krukje. Waar gingen ze met haar jas naartoe? Met haar autosleutel? Ze probeert iets van waardigheid te behouden terwijl ze op het krukje gaat zitten, uiteindelijk besluit ze maar om haar benen schrijlings achter zich te vouwen.
Tot haar afschuw en opwinding tegelijk zag Isabelle in de 10 volgende minuten mensen langskomen. Ze keken naar haar. Sommigen geamuseerd, sommigen keurend en velen met lust in hun ogen. Ze was zich enorm bewust van zichzelf, op dat idiote krukje, met een hart wat onverminderd in haar keel bonsde. Dom Ian had haar uitgelegd dat ze niet bang hoefde te zijn. Maar ze was het toch. Ze was nog geen kwartier binnen en alle controle kwijt. Ze kon niet meer naar buiten. Zonder jas en sleutels.
“ Daar ben je dan”. De stem achter haar klinkt warm en mannelijk. “ niet omdraaien” Ze moet zich bijna geweld aan doen om dat bevel op te volgen. Ze voelt een hand in haar nek. “ Sta op” . Met lichte druk beweegt hij haar hoofd omhoog. Ze voelt zijn warmte achter.
“ Je bent mooi. Ze voelt dat hij iets om haar nek doet. “ Voor je eigen veiligheid. Je bent van mij, dat moet duidelijk zijn. Anders ben je wild vlees.” Ze voelt een enorme aversie tegen de band om haar nek, maar tegelijkertijd ook een verwarrende geruststelling…” je bent van mij” en hij vindt haar mooi.
Met zijn hand in haar nek leidt hij haar naar de eerste deur aan de rechterkant en ze ziet zijn arm als hij aan een koord trekt. De deur wordt geopend door een onzichtbare hand en Isabelles adem stokt. Dit was wat hij de speelkamer had genoemd. Ze ziet een kruis aan de muur. Tegen de muur ertegenover staat iets wat lijkt op een apothekerskast. Naast het kruis hangt iets wat lijkt op een kapstok, maar dan voor zweepjes en andere voorwerpen waarvan ze het nut niet kan inschatten. In het midden van de ruimte bevindt zich iets wat Isabelle nog het meest doet denken aan de bok waar ze overheen moest springen tijdens de gymles op school vroeger. Ze ruikt het leer.
Dom Ian leidt haar naar een fauteuil in de hoek van de kamer. Hij komt achter haar vandaan en neemt plaats. “ kniel voor me” . Ze knielt en kijkt naar hem op. “ Goedzo". De meeste Doms vinden het niet prettig als je ze aankijkt zonder toestemming, maar ik vind het prettig. De ogen zijn immers de spiegel van de ziel en ik wil weten wat er in jou omgaat als wij samen zijn Isabelle”.
Isabelle is totaal verrast door de aanblik van de man voor haar. Hij draagt een spijkerbroek en cowboylaarzen. Zijn gespierde strakke bovenlijf is ontbloot en haarloos. Ze kijkt in een paar zachte bruine ogen die schalks terugkijken vanachter een blonde pony.
“ Isabelle, we hebben alles over de chat besproken. Ik ken jouw grenzen. Dit wil niet zeggen dat ik ze niet op ga rekken”. “ wat is je safeword?”
Isabelle voelt een siddering langs haar rug lopen. Ze moet iets gaan zeggen. “ cake” , meester” .
“ Goed” . De toon van zijn stem is veranderd. Het spel is begonnen. Hij haakt zijn vinger door een ring aan de voorkant van de halsband en trekt haar omhoog. Hij draait haar om en leidt haar naar de bok. “Plaats jezelf op de bank”. Isabelle besluit de enige logische positie aan te nemen die mogelijk is. Op haar buik schuift ze op het leer van het toestel. Haar armen voor zich houdend. Door de ietwat schuine positie van de bank komt haar kontje net iets hoger de lucht in dan de rest van haar lichaam. Ze voelt zich open. Ze voelt dat hij haar voeten positioneert en haar hakken uittrekt. Hij gespt iets rond haar enkels en daarna maakt hij de banden een voor een vast aan de bank. Langzaam loopt hij om haar heen. Ze hoort hem een la open trekken van de apothekerskast. Nog meer banden. Nu om haar polsen. Isabelle merkt dat ze nat begint te worden van de aanblik van de leren boeien om haar polsen. Ze verwacht min of meer dat hij haar armen vast zal maken zoals hij haar enkels had vastgemaakt aan de vloer onder haar. Maar in een vloeiende beweging brengt hij haar polsen naar haar nek en maakt de boeien vast aan de achterkant van haar halsband.
Dan pakt hij de de ring waaraan haar polsen nu vastzitten en trekt haar achterwaarts omhoog. Ze wankelt. Ze kan haar stand niet corrigeren met haar enkels vast geboeid aan de vloer. Ze voelt hem achter haar. Ze voelt zich kwetsbaar zo, met haar handen in haar nek en haar tieten vooruit. Haar lange haar plakt al op haar rug van het zweet en ze voelt een straaltje tussen haar tieten doorlopen richting haar navel. Ze voelt zijn hand over haar billen strelen. Dan zoekt hij haar kutje. Isabelle weet wat hij daar aantreft. Ze voelt haar eigen geil langs de binnenkant van haar dijen lopen. Isabelle snapt niet wat er gebeurt. Ze is nu al geiler dan ze ooit geweest is. Ze wil dat deze man zich tegen haar aandrukt, dat hij haar tieten aanraakt, dat hij haar neukt. Opnieuw een hand in haar nek. Hij legt haar weer neer op de bank. Ze kan niet anders dan voor zich uit kijken met haar handen in haar nek. Hij stopt een vinger in haar kutje. na luttele seconden trekt hij hem terug en wordt de vinger vervangen door iets waarvan ze denkt dat het een vibrator is.

Dan wordt ze in verwarring gebracht door het geluid van scheurende tape. Ze voelt hoe het plakband wordt aangebracht vanaf het midden van haar kont tot haar navel. De vibrator zit vast. Dan begint hij te trillen. Isabelle kan door de plotselinge sensatie niet op haar benen blijven staan en moet haar gewicht volledig op de bank laten rusten. De trillingen zijn niet sterk genoeg om haar naar een hoogtepunt te brengen, maar het voelt zalig.
Enige tijd hoort ze niets achter zich. Ze weet beter dan hem vragen wat er gebeurt. Het bedompte zoemen van de vibrator inhaal vult de ruimte nu samen met haar gejaagde ademhaling.
Isabelle kan later niet meer zeggen welke sensatie eerder kwam. Het horen of het voelen. De eerste klap op haar rechterbil was hard en goed geplaatst. het plankje wat hij gebruikte deed effectief zijn werk. Korte hevige pijn.
“ Tellen” .
Hier hebben ze het over gehad. Ze slikt. “ een meester, dank u wel.” De volgende pets landt op haar linkerbil. “ twee meester, dank u wel” Zo gaat het snel door tot 10. Haar billen gloeien nu harder dan haar gezicht, ze probeert weg te komen bij zijn nietsontziende plankje en hand, maar ze kan niets anders doen dan het ondergaan met haar kontje in de lucht. …en hem bedanken. De pijn is stekend en tegelijkertijd zoet, haar orgasme begint zich op te bouwen. De vibrator trilt onafgebroken in haar binnenste en in combinatie met de klappen op haar kontje wordt ze geiler en geiler. Hij loopt langzaam om de bank heen en komt voor haar staan.Dan pakt hij een ketting die op de grond ligt en maakt hem vast aan de voorkant van haar halsband. Ze kan nu echt geen kant meer op. Ze kan niet omhoog kijken , en ziet slechts dat hij zijn broek openritst vlak voor haar neus. Zijn stijve pik springt ogenblikkelijk vooruit en hij zet hem tegen haar mond. Ze kan niet anders dan hem accepteren en hij haakt zijn vingers onder haar halsband en neukt haar mond. Hij gaat dieper en dieper totdat zij hem voelt tegen de achterkant van haar keel. Hij blijft loom bij haar naar binnen stoten. Ze proeft zijn vocht tegen haar verhemelte. Zoals ze daar ligt, met haar kont omhoog en een vibrator in haar kutje, terwijl hij haar gebruikt, voelt ze zich aantrekkelijker dan ooit. Dan trekt hij zich terug.
Isabelle voelt zich op een rare manier verlaten. Ze wil hem terug. In haar.
Dan voelt ze een hand onder haar buik. Hij scheurt de tape los in een ruk. De vibrator schiet iets naar achteren en hij trekt hem eruit. Dan voelt ze hoe hij zijn pik tegen haar perineum aanzet. Hij is niet voorzichtig. Waarom zou hij ook. In een stoot is hij bij haar binnen. Hij pakt haar heupen beet en neukt haar zoals ze nog nooit geneukt is. Hard, rauw en zonder mededogen. Alles wat zij kan doen is het ondergaan Ze voelt de voorkant van haar kut schuren over het leer, terwijl hij zijn grip om haar heupen versterkt. Ze gaat komen. In een waas herinnert ze zich dat dat niet mag. Ze heeft geen toestemming. De paniek maakt haar nog geiler, ze weet hortend uit te brengen; “ Meester, mag ik komen, meester?” Het antwoord lijkt eeuwen te duren, terwijl ze haar aankomend hoogtepunt bevecht terwijl hij in haar beukt. Dan zegt hij “ Nu!’ En terwijl hij zich terugtrekt en ze haar rug nat voelt worden van zijn zaad, golft het orgasme door haar heen. heftig schokkend ontsnapt een snik aan haar mond. Dit was wat ze zocht. Al die tijd.

Isabelle heeft een Dom.
Auteur : meisje77 / Geschreven op : 31 mei 2015 - 01:01 / Hits : 3813 / Waardering : 3.60
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Isabelle leert een lesje
Auteur : meisje77 / Geschreven op : 01 juni 2015 - 19:34 / Hits : 1669 / Waardering : 3.40

Vindt Koning Olaf zijn Gunhild
Auteur : AppieA / Geschreven op : 21 september 2014 - 20:50 / Hits : 10301 / Waardering : 3.11

Sofie vindt in haar zwager een fantastische minnaar
Auteur : sofie / Geschreven op : 13 april 2009 - 09:05 / Hits : 20573 / Waardering : 2.13

Vindt je me lief pappie
Auteur : Arend / Geschreven op : 09 mei 2005 - 21:15 / Hits : 15289 / Waardering : 1.98

Daniëlla vindt onverwacht hulp
Auteur : rollenspel speler / Geschreven op : 17 juli 2009 - 17:29 / Hits : 10475 / Waardering : 1.93

Isabelle
Auteur : Neuksletje II / Geschreven op : 30 maart 2014 - 17:41 / Hits : 4996 / Waardering : 1.66

Bert en Isabelle
Auteur : anoniem / Geschreven op : 23 december 2007 - 17:13 / Hits : 12431 / Waardering : 1.60

Oma vindt het nog lekker!
Auteur : Angela / Geschreven op : 04 december 2009 - 16:19 / Hits : 8584 / Waardering : 1.41

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
scheveningen
Dag meisje... mischien dat je een keer kan schrijven over hoe je hebt leren klaarkomen... als je dat niet wilt, ook goed natuurlijk... en ik zal er respectvol mee omgaan. :-p
Geschreven op : 01 juni 2015 - 20:49

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb