Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

je huis uit of je kleren uit (deel 2)
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
je huis uit of je kleren uit (deel 2)
Allereerst even een correctie op deel 1, de dochter heet Natasha en niet zoals vermeld Ilona, dat is de moeder.
met dank aan een oplettende lezer.

Ilona bleef totaal overdonderd achter, wat had ze gedaan. Ze had niet alleen haar man bedrogen, ze was nu gewoon een hoer die voor geld per uur neukte.
Veel tijd had ze niet meer, want ze had in de stad afgesproken met Jason om te gaan lunchen met een mogelijke nieuwe klant.
Vlug ging ze onder de douche, waste haar haar om de spermaresten eruit te krijgen en verzorgde haar uiterlijk of er niets aan de hand was. Net op tijd was ze in het restaurant om samen met Jason de klant te ontvangen aan tafel. Ilona zat er bij voor spek en bonen en was blij dat de lunch voorbij was. Voor Jason zag het er goed uit en dat was het voornaamste. Ze had verder nergens zin in en ging gelijk weer naar huis om de gebeurtenissen verder te verwerken. Nog voor ze de deur instapte ging haar telefoon. Ze kende het nummer niet, maar nam toch op. Ze trok wit weg toen ze de stem herkende, het was de huisbaas. “ Over een half uur ben ik bij je, zorg dat je er klaar voor bent” was alles wat ze te horen kreeg. Ze had het gevoel dat ze er nooit klaar voor zou zijn, maar aan de andere kant wist ze ook, dat ze geen keuze had. Ze ging snel onder de douche en trok haar badmantel aan. Op een mooi verzorgd uiterlijk zat hij toch niet te wachten, dus kon ze maar beter gelijk zorgen, dat hij kreeg waar hij voor kwam. Ze was net klaar met wat opruimen, toen de bel ging. Met knikkende knieen ging ze naar de deur en opende deze in de verwachting de huisbaas te zien. Het was wel de huisbaas, maar hij had nu 2 bijna nog onguurdere types bij zich. “Hoi slet, ik zal even een heer zijn en mijn vrienden voorstellen, dit is Hans en dat is Rob. Zij regelen mijn incasso zaken en aangezien jij dat ook bent heb ik ze maar even meegebracht. Ga je ons nog binnen laten of wil je op de stoep je kunsten vertonen “ zei hij. Hij pakte haar bij haar jas en trok die met een ruk open, “ zo jongens, het sletje leert echt snel, al helemaal klaar voor gebruik. Schiet op naar binnen en schenk ons wat te drinken in slet” was zijn commentaar. Ilona wilde terug lopen naar de woonkamer, maar ze voelde hoe ze bij de kraag van haar jas werd gepakt en hoe deze van haar af werd getrokken. Volledig naakt stond ze nu in haar eigen woonkamer en moest drankjes gaan inschenken voor 3 mannen, die ze op straat liever niet tegen zou komen en die nu in haar woonkamer zaten. Ze gaf de mannen wat ze wilden drinken en bleef trillend staan wachten wat ze van haar wilden. “Wij zijn nog even rustig aan het drinken, maar ik heb geen zin om dat slettenlijf van jou straks op te warmen, dus zorg er zelf maar voor, dat je hoerenkut nat is en dat je neukhol ook gesmeerd is” zei de huisbaas. Dit kon toch niet, moet ik mijn eigen kont gaan staan oprekken in het bijzijn van die 3 kerels en ook nog mijn kut nat vingeren, dacht ze.
De huisbaas zag haar twijfelen en zei” het hoeft niet hoor, we willen hem er straks ook wel droog in rammen, maar ik denk niet dat je dat leuk gaat vinden” Ilona wist dat ze weer verslagen was en begon eerst maar haar kutje te vingeren. Met heel veel moeite wist ze zich een beetje vochtig te maken en begon nu met een beetje vocht uit haar kutje haar sterretje in te smeren en ging voorzichtig met een vinger voor het eerst van haar leven haar eigen kont in. Dit viel nog wel mee en al snel kon ze een tweede vinger in haar kontje hebben. “ Is die teef eindelijk klaar, ik wil nu wel eens neuken” zei Hans en met een handgebaar stuurde de huisbaas Ilona naar Hans toe. Ze wist al wat er van haar verwacht werd en ging op haar knieen tussen zijn benen zitten en maakte zijn broek los en trok zijn broek en boxer in 1 keer naar beneden, Was ze voor die tijd nog blij geweest, dat de huisbaas niet zo’n grote pik had, was die blijdschap nu snel over. Voor haar lag in halfharde toestand een monsterlul. “Gaan we nog pijpen of blijf je de hele tijd naar mijn pik staren. Kom op open die bek van je” zei Hans en voorzichtig nam ze zijn eikel in zijn mond en begon erop te zuigen. Waar ze bang voor was gebeurde ook, de lul groeide nog verder en ze had nu een paal van 24 cm voor zich staan met een enorme omvang.
“ Ga eerst je werk maar doen bij mijn vrienden, dan zijn we er allemaal klaar voor” zei Hans en Ilona werd met een been opzij geschoven naar de volgende pik. De pik van Rob was wel stevig, maar gelukkig niet zo groot als die van Hans en ook deze was al snel hard. De huisbaas trok haar aan haar haar naar zijn pik toe en ook hier lukte het haar om hem stijf te krijgen. De mannen kleden zich nu verder uit en de huisbaas ging op de grond liggen. “ Kom met je zaadgleuf op mijn pik zitten slet en snel een beetje” Ilona stond doodsangsten uit met die 3 kerels en deed snel wat van haar verlangd werd. Nu was ze toch wel blij, dat ze haar kutje voorbewerkt had, het ging vrij soepel en ze liet zich op de lul van de huisbaas zakken. Deze begon gelijk te stoten en Ilona voelde zich behoorlijk opgevuld worden. Opeens voelde ze hoe ze voorover gedrukt werd en daar stond Hans met die monsterlul voor haar gezicht en gedwee opende ze haar mond en liet Hans in haar mond komen. Hans pakte haar bij haar haren en trok haar zover over zijn lul, tot hij zag, dat haar ogen uitpuilden. Nu gaf hij een seintje aan Rob, die achter haar plaats nam en zijn lul in 1 keer haar sterretje in joeg. Meer als verstarren kon ze niet, haar kaken zaten muurvast om de lul van Hans heen en zo begonnen de drie mannen haar gezamenlijk te neuken. Ilona voelde zich vies en besmeurd en merkte tot haar verbazing, dat haar eigen kut daar anders over dacht. Ze begon nat te worden en ook de huisbaas merkte dit. “he jongens het sletje begint het lekker te vinden, het geil loopt uit haar kut” zei hij.


De anderen reageerden hierop door nog harder te stoten en opeens voelde Ilona krampen door haar lijf schieten en kwam ze schokkend klaar. De mannen vonden dit een mooi moment om van plaats te wisselen en nu moest Ilona zich op die knots van Hans laten zakken. Een stukje ging hij naar binnen, maar dan had ze het idee dat haar onderlijf uitscheurde en stopte ze. “ Een echte hoer kan alles in haar kut hebben “zei de huisbaas en drukte haar op haar schouders verder over dit monster heen. Het deed verschrikkelijk pijn , maar uiteindelijk zat het hele gevaarte in haar kut. Nu moest ze Rob pijpen en wist ze dat de huisbaas in haar kont zou komen. Langzaam begon Hans te stoten en tegelijk voelde ze de pik van de huisbaas in haar darmen langs de pik van Hans glijden. De wrijving op haar kut en het gevoel van de 2 pikken, die langs elkaar gleden zorgden ervoor dat ze al snel weer hard kreunend klaar kwam. Nu wist ze dat het ergste ging komen, Hans was nu aan de beurt om haar in haar kont te neuken. Vol angst ging ze op de pik van Rob zitten, die verdween in haar opgerekte kut, de lul van de huismeester kreeg ze nog niet, want die was kennelijk bang, dat als Hans haar zou nemen, dat ze dan in een reflex haar tanden in zijn lul zou zetten. Dus ging Hans nu achter haar staan, smeerde nog wat kutgeil over haar sterretje en stootte haar darm in. Ilona gilde het uit van de pijn, maar daar had Hans geen boodschap aan. Met een paar stevige stoten zat hij helemaal in haar kont. Nu wilde de huismeester zijn lul in haar mond stoppen, maar dat lukte niet. Ilona was buiten westen, het was haar allemaal teveel geworden.

Rob en Hans merkten het ook, maar een bewusteloze kut en kont neuken net zo lekker, dus gingen ze vrolijk door. Dit keer gingen ze tot het einde en zo werd Ilona zowel in haar kut als in haar kont volgespoten, de huisbaas trok zich verder af en spoot haar hele gezicht vol.
Ilona werd wakker doordat er een plens water over haar heen gegooid werd. Ze wilde opstaan, maar haar hele lijf deed zo’n zeer, dat ze niet verder kwam dan op haar knieen en zo bleef zitten, gebroken voor zich uitstarend. Zo sletje, weer € 75,-- verdiend, zo kom je er wel. “ Maar jullie waren met 3 man begon ze voorzichtig. “kijk het sletje kan tot 3 tellen, maar kennelijk niet zo goed luisteren. Ik heb gezegd € 50,-- per uur en ik ben nog vriendelijk geweest door de tijd naar boven af te ronden.” Dit was het laatste wat Ilona kon hebben en weer zakte ze in elkaar. De mannen lieten haar zo liggen en vertrokken. Net op tijd kwam Ilona weer bij, ze stond moeizaam op, ruimde de rommel weg en zette de ramen open om de neuklucht uit het huis te krijgen en strompelde toen naar de douche. Ze had de deur van de badkamer nog in haar handen, toen ze Jason hoorde binnenkomen.
Totaal uitgeput ging ze op de bodem van de douche zitten en liet het water over zich heen stromen.
Vervolg in deel 3

Hagenees223 op verzoek van Juventini
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 14 april 2011 - 01:18 / Hits : 13258 / Waardering : 1.97
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

je huis uit of je kleren uit (deel 1)
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 13 april 2011 - 03:40 / Hits : 21928 / Waardering : 2.23

je huis uit of je kleren uit (deel 3 en slot)
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 15 april 2011 - 19:47 / Hits : 14658 / Waardering : 2.12

je huis uit of je kleren uit (deel 3)
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 14 april 2011 - 14:41 / Hits : 11144 / Waardering : 2.01

Open Huis Party (deel 1)
Auteur : Julia / Geschreven op : 08 juli 2011 - 19:47 / Hits : 23959 / Waardering : 2.74

Huis te koop in Vielsalm deel 2
Auteur : Asfaltlegger / Geschreven op : 24 oktober 2010 - 05:36 / Hits : 14693 / Waardering : 2.63

huis te koop deel 2
Auteur : joepmovie / Geschreven op : 12 juni 2014 - 16:14 / Hits : 11394 / Waardering : 2.23

Open huis party (deel 3)
Auteur : Julia / Geschreven op : 20 januari 2012 - 21:43 / Hits : 12806 / Waardering : 2.01

Open Huis Party (deel 2)
Auteur : Julia / Geschreven op : 31 december 2011 - 11:19 / Hits : 14469 / Waardering : 1.92

Open huis party (deel 4)
Auteur : Julia / Geschreven op : 14 augustus 2012 - 22:39 / Hits : 10473 / Waardering : 1.81

vier meisjes, een huis deel 15
Auteur : Suze123 / Geschreven op : 20 augustus 2013 - 21:52 / Hits : 9982 / Waardering : 1.80

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb