Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Hanna krijgt wel aandacht op kantoor
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Hanna krijgt wel aandacht op kantoor
“Goeie ‘s morgens Hanna!”

Hanna kijkt op van haar beeldscherm en lacht naar haar collega. “Goeie ‘s morgens Robert!” spiegelt ze vrolijk. Op haar werk wordt ze de hele dag door vrolijk begroet door haar collega’s. Ze vertelt vaak aan haar vriend en haar vriendinnen dat de vrolijke werksfeer voor haar een van de grootste pluspunten is van haar werkplek. Ruud, haar vriend, grapt iedere keer dat zij het grootste pluspunt moet zijn voor de mannen op haar kantoor.

Hoewel Hanna het zelf niet doorheeft, heeft haar vriend wel gelijk. Ze is een mooie verschijning met haar 27 jaar, zeker in tegenstelling tot de meeste collega’s die de 50 al zijn gepasseerd. Ze vindt zelf dat ze te dik is, maar haar vriend en de mannen op haar kantoor vinden dat ze een prachtig figuur heeft. Door haar figuur komen haar grote borsten, cup F’s, en haar stevige kont juist volledig tot hun recht. Het wat mollige buikje waar ze zelf zo onzeker over is, maakt het plaatje compleet. Gelukkig is ze wel tevreden over haar mooie, krullende, blonde haren en haar fonkelende blauwe ogen. Ruud vertelt haar regelmatig dat hij als een blok voor haar prachtige blauwe ogen is gevallen. De waarheid is dat dat maar een van de dingen is waardoor hij voor haar is gesmolten…

Toen Hanna begon op het kantoor waar ze nu werkt, ging ze ervan uit dat de vrolijke begroetingen normaal waren. De laatste tijd merkt ze echter dat haar mannelijke collega’s haar met meer enthousiasme begroeten wanneer ze een truitje aan heeft met een dieper decolleté. Ze vindt het grappig dat de mannen zo onder de indruk zijn van haar decolleté. Ze weet zelf ook wel dat ze grote borsten heeft, maar toch.

Als Hanna eerlijk tegen zichzelf is, moet ze bekennen dat ze kan genieten van de belangstelling die haar mannelijke collega’s haar tonen. Thuis krijgt Hanna niet zo veel aandacht van haar vriend. Hij draait vaak nachtdiensten, waardoor hij overdags moe is en niet zo veel energie heeft om haar aandacht te geven, laat staan om seks met haar te hebben…

Een van de mannen die regelmatig een praatje met Hanna maakt is Peter. Peter is een manager van een andere afdeling. Hij is 58 jaar met een volle bos grijzend haar. Al met al vindt Hanna dat hij er niet verkeerd uit ziet ondanks dat hij haar vader had kunnen zijn. Wanneer hij een praatje met haar maakt, voelt Hanna een klik met Peter. Ze moet bekennen dat ze Peter soms vriendelijker begroet, net zoals de mannen haar vriendelijker begroeten wanneer ze weer haar diepe decolleté laat zien.

Naarmate de tijd vordert, geniet Hanna meer en meer van de interesse die haar oudere mannelijke collega's. Omdat ze naar haar gevoel niet genoeg aandacht krijgt van haar vriend, zoekt ze de aandacht op kantoor. Ze trekt vaker truitjes met een diep decolleté aan naar haar werk. Zoals ze hoopt, maken de mannen op haar kantoor steeds vaker een praatje met haar. De mannen proberen subtiel een glimp op te vangen van haar indrukwekkende decolleté, maar Hanna heeft het door. Sterker nog, af en toe leunt ze naar voren wanneer ze daar de mannen luistert om ze te plagen. Soms betrapt ze haar collega’s erop dat ze rood worden als ze haar borsten bewonderen. Voor haar is dat het grootste compliment dat ze kan krijgen.

Op het moment dat ze weer een man betrapt op naar haar borsten gluren, valt het kwartje bij haar. Als de mannen haar zo aantrekkelijk vinden, willen ze ook wel met haar naar bed… Het idee windt Hanna op, maar het kan niet! Ze heeft al jarenlang een vriend! Ze wuift de gedachte weg, maar het idee blijft in haar hoofd rondspoken.

Hoe langer ze de aandacht blijft zoeken op kantoor, hoe vaker het idee in haar hoofd opkomt dat de mannen, Peter incluis, seks met haar willen hebben en hoe meer ze opgewonden raakt van het idee dat een oudere man seks met haar heeft. Langzaam maar zeker speelt ze steeds vaker met die gedachte.

Wanneer haar vriend nachtdiensten draait, fantaseert ze over de gedachte dat haar collega's haar na kantooruren op het kantoor verleiden. Als ze daarover fantaseert, bedenkt ze hoe groot hun pikken zouden zijn en hoe het zou voelen om zo’n dikke pik in haar kutje te hebben… Ruud heeft niet zo’n grote pik en ze kan niet ontkennen dat ze verlangt naar een grotere pik. Ze kan heerlijk klaarkomen wanneer ze daarover fantaseert, maar ze weet dat het bij een fantasie moet blijven. Seks met haar collega’s, met mannen die haar vader zouden kunnen zijn. dat kan toch niet!

De maanden vorderen en Hanna is tevreden met haar situatie. Ze blijft truitjes met een diep decolleté dragen op kantoor, de mannen op het kantoor maken regelmatig een praatje met haar en geven haar complimentjes over hoe goed ze eruit ziet, en wanneer haar vriend niet thuis is, masturbeert ze op video's van oudere mannen met grote pikken die vrouwen zoals zij neuken en op fantasieën van haar collega's die haar verleiden. Hanna merkt dat Peter vaak de revue passeert tijdens haar fantasieën…

Na de kerstvakantie ziet Hanna in de kantine een poster voor een nieuwjaarsborrel. Het eerste waar ze aan denkt, is dat het een uitgemeten kans is om haar collega’s echt eens de ogen uit te steken. Ze schrijft de datum op in haar agenda. De voorpret van alle aandacht die de oude mannen haar zullen geven maakt haar al geil.

Diezelfde dag zoekt ze online al naar een mooi jurkje voor de nieuwjaarsborrel. “Zo zo, zomaar aan het shoppen onder kantooruren?” grapt Peter. Hanna schrikt op en kijkt Peters ogen in. “Oh! Uh, ja, nou, het is eigenlijk ook voor werk. Ik wil wel een leuk jurkje hebben voor de borrel natuurlijk!” “Natuurlijk” stelt Peter. Samen met Peter kiest ze een zwart jurkje. Het is niet helemaal toevallig dat ze op den jurkje zijn uitgekomen dat laag is uitgesneden. Een paar collega’s die langslopen knikken goedkeurend als ze zien wat Hanna heeft uitgekozen. Des te meer kijken zij ook uit naar de borrel, denkt Hanna.

Een paar dagen later komt het jurkje binnen. Onder het jurkje trekt ze haar mooiste setje aan, een donkerrode beha en string waar haar grote borsten en volle kont duidelijk in naar voren komen. Hanna kijkt tevreden in de spiegel. De combinatie van haar mooiste lingerie en het jurkje ziet er goed uit! Ze lacht, ze voelt zich mooi. Wanneer haar vriend de kamer in loopt en haar met grote ogen aankijkt, straalt ze al helemaal. “Mooi hè?” vraagt ze trots. “Wauw! Je ziet er prachtig uit schat!” beaamt Ruud. Hanna hoopt dat haar collega’s haar dezelfde reactie geven. De gedachte dat de mannen haar met hun ogen uitkleden op de borrel bezorgt Hanna kriebels in haar buik.

Hanna telt de dagen af naar de nieuwjaarsborrel. Ze wordt met de dag geiler. Zelfs wanneer ze zichzelf klaarvingert, is ze nog niet bevredigd. Ze fluistert in Ruuds oor dat ze zin heeft en dat hij haar wel mag verwennen, maar tot haar frustratie is Ruud iedere keer te moe.

Na wat voor Hanna maandenlang wachten leek, is de dag van de nieuwjaarsborrel eindelijk aangekomen. Ze trekt haar lingeriesetje en haar jurkje aan, ze maakt zich mooi op, en ze doet haar haar. Vol zelfvertrouwen kijkt ze in de spiegel. Ze is er klaar voor! Ze kan alleen maar bedenken hoe haar collega’s haar zullen aankijken.

Op het moment dat Hanna het zaaltje binnenkomt, zijn alle blikken op haar gericht. De mannen die haar niet meteen zien, worden aangestoten. Ze voelt zich mooi! Ze geniet al meteen volop van de verlangende blikken van de geile oude mannen. Wanneer ze naar de eerste groep loopt om een praatje met ze te maken, staat het eerste glas witte wijn al voor haar klaar. Alle mannen geven haar drie zoenen. De zoenen duren met iets te lang, maar daar heeft Hanna absoluut niet geen bezwaar tegen. Ze maakt de mannen gek met haar beeldschone aanwezigheid en ze geniet er met volle teugen van.

Overal waar Hanna aansluit, ontvangen de mannen haar vol enthousiasme en met een glas witte wijn. Nadat ze al haar collega’s een gelukkig nieuwjaar heeft gewenst, heeft ze al een paar glazen wijn op. Door de alcohol komt Hanna los. Waar ze op kantoor het te duidelijke geflirt afwimpelde, speelt ze nu mee met de mannen die haar een kus op de hand geven of een arm om haar heen slaan. Vanavond mag het allemaal, vindt ze.

Met een uitgestrekte hand vraagt een van haar collega’s haar ten dans. Ach, wat kan het voor kwaad, denkt ze. Samen met haar collega gaat ze de dansvloer op. Opgezweept door de salsamuziek drukt de collega haar tegen zich aan. “Heup op heup, wang op wang, zo gaat dat!” lacht hij. Hanna laat de oude man haar lichaam tegen dat van hem aandrukken. Ze voelt dat er langzaam een bult in zijn broek groeit die tegen haar onderbuik aan drukt. Hij krijgt een stijve! De oude man krijgt een stijve van haar. Het gevoel van zijn erectie tegen haar onderbuik laat Hanna ook niet koud. Ze voelt de kriebels in haar buik opborrelen.

Wanneer het nummer is afgelopen en de geile oude man haar loslaat, staat de volgende collega al voor haar klaar. Gewillig pakt ze zijn hand en laat ze hem leiden. Deze keer drukt Hanna haar borsten ook wat dichter tegen het lichaam van haar danspartner aan. Zijn erectie tegen haar buikje, haar borsten tegen zijn borst… Ze moet haar best doen om haar genot te verbergen, ze beseft dat ze hier te geil van wordt.

Aan het eind van het nummer biedt haar volgende danspartner zich al aan. Ze wil afkoelen, dus ze wil hem afwijzen. “Mag ik deze dans van je?” “Uh, ja natuurlijk Peter” zucht ze. Shit! Ze kan geen nee zeggen tegen hem. Met de gedachte dat ze eigenlijk moet afkoelen laat ze zich meeslepen door Peter. Als een mak schaap laat ze hem haar lichaam tegen dat van hem drukken.

Het duurt niet lang voordat Hanna ook bij Peter zijn stijve tegen haar buikje voelt drukken. In plaats van zich ervoor te schamen, kijkt Peter uitdagend strak in Hanna’s felblauwe ogen. “Je vindt het wel leuk hè, je collega’s een beetje opgeilen?” Hanna voelt zich een stuk kleiner worden. Ze kijkt naar Peters borst, ze durft hem niet zo goed in de ogen te kijken. “Ja.” Peter lacht in haar oor.

“Ik wist het wel” fluistert Peter in haar oor. Ondertussen blijft hij onverstoorbaar met haar dansen, heup tegen heup, wang tegen wang… “Je vindt het geweldig om al die aandacht te krijgen van al die mannen op kantoor… om te weten dat al die mannen je mooi vinden… dat al die mannen je mee naar huis zouden willen nemen… wat ze allemaal met je zouden willen doen… of niet?” Peter heeft de juiste snaar geraakt. Hanna wilde afkoelen, maar Peters woorden maken haar juist botergeil! “Of niet?” herhaalt Peter. Met een krakende stem antwoordt ze “Ja…”

“Volgens mij moet jij even naar buiten, of niet?” vraagt Peter. Hanna kijkt op naar haar danspartner, recht in zijn groengrijze ogen. Het enige antwoord dat ze kan geven, is knikken.

Peter leidt haar de dansvloer af naar buiten. De koude lucht brengt Hanna weer een beetje bij zinnen. Ze is zo geil, ze weet dat het fout gaat als ze met de mannen door zou blijven dansen. Ze is blij dat Peter haar mee naar buiten heeft genomen. Het voelt vertrouwd om met hem te lopen.

Wanneer ze de hoek om zijn, pakt Peter Hanna vast en drukt haar tegen de muur aan. Voordat Hanna doorheeft wat er gebeurt, heeft de oude man zijn lippen op die van haar gedrukt. Zonder erbij na te denken geeft ze zich meteen over aan hem. Ze opent haar mond voor hem om zijn tong binnen te laten. Hun tongen strelen elkaar, ze zoenen elkaar vol passie. Zijn handen glijden over haar zij, raken de rand van haar grote borsten… Dit mag niet! denkt ze, maar de wetenschap dat ze op geen enkele manier weerstand biedt zegt haar genoeg.

“Zullen we anders naar mijn huis gaan?” stelt Peter voor. Hanna kijkt hem met grote ogen aan. Ze weet dat het het niet mag, dat het niet kan, ze heeft een vriend en hij is letterlijk twee keer ouder dan zij is, maar ze verlangt er al zo lang naar… “Wat denk je ervan?” lacht de oude man. “Oké…” zucht ze.

In de auto naar Peters huis zit Hanna in tweestrijd. Het mag niet wat ze doet, maar ze biedt op geen enkele manier weerstand. De afgelopen maanden heeft ze alle mannen op haar kantoor op lopen geilen, maar ze had niet verwacht dat het hier toe zou leiden. Ondertussen plaagt Peter Hanna. Hij legt zijn hand op haar been en wrijft zachtjes over haar dijen. Zijn hand gaat steeds verder omhoog, totdat ze bij zijn huis aankomen.

Als een gentleman laat Peter Hanna de auto uitstappen. Wanneer Hanna Peters hand aanneemt, merkt ze dat haar hand trilt van de spanning. Het besef dat ze seks gaat hebben met Peter slaat bij haar in.

De deur heeft nog net tijd om dicht te vallen voordat Hanna Peter tegen de muur duwt om hem te zoenen. Peter kijkt het meisje met een grijns van oor tot oor aan. “Ik wist wel dat je een geile donder was, vanaf het eerste moment dat ik je zag” zucht hij. Hanna laat haar hoofd zakken, schuchter bekent ze, “Ik heb hier al maandenlang over gefantaseerd”. Peter legt zijn hand op haar kin en laat haar naar zijn gezicht kijken. “Ik kijk er al maandenlang naar uit om dat heerlijke lichaam van je te mogen zien.”

Peter voegt de daad bij zijn woorden door een arm om Hanna heen te slaan en de rits van haar jurkje open te ritsen. Hanna haalt haar schouders op om de bandjes van haar jurk van haar schouders af te laten glijden. Langzaam valt het jurkje van Hanna’s lichaam af. Peter kijkt vol bewondering hoe steeds meer van Hanna’s lichaam voor hem tentoon wordt gesteld. Zijn mond valt open wanneer hij haar rode beha ziet. “Zulke mooie borsten…” zucht hij. Hanna giechelt, ze geniet van Peters reactie.

Aangespoord door haar geilheid durft Hanna de volgende stap te zetten. Ze gaat op haar knieën zitten voor Peter. Met een ondeugende blik in haar ogen vraagt ze hem, “Zal ik jou anders ook uit je kleren helpen?” Zonder op een antwoord te wachten, maakt ze zijn riem los en ritst ze zijn pantalon open. Ze kan niet langer wachten, ze haakt haar vingers meteen achter zijn onderbroek. Met een ruk trekt Hanna Peters broek en onderbroek over zijn knieën. Zijn halfstijve lul springt tevoorschijn op Hanna’s ooghoogte. Het valt Hanna meteen op dat hij zo al een stuk dikker is dan die van haar vriend. “Hmm” zucht ze.

Met haar rechterhand pakt ze zijn pik vast die ze meteen voelt groeien. Ze beweegt haar hand zachtjes op en neer en kijkt omhoog. Ze vangt Peters blik. Hij knikt goedkeurend en met iets meer zelfvertrouwen beweegt ze haar hand sneller op en neer. Met haar andere hand wisselt ze even af, tot ze af en toe zijn ballen in haar hand neemt. Peter kan een kreun niet inhouden. Hanna vindt het heerlijk om hem te zien genieten en besluit een stapje verder te gaan.

Ze buigt verder voorover en likt over zijn eikel. Er volgt nog een kreun. Peter legt zijn hoofd in zijn schouders. Hanna draait ondertussen met haar tong rondjes om zijn eikel heen terwijl ze hem af blijft trekken. Ondertussen houdt ze zijn ballen nog vast met haar andere hand. Dan sluit ze haar mond strak om zijn lul heen en laat haar hoofd zakken. Ze weet dat ze hier goed in is en zakt vol zelfvertrouwen steeds verder tot ze zijn lul volledig in haar mondje laat verdwijnen. Ondertussen is haar blik strak gericht op zijn gezicht en op datzelfde moment gaan zijn ogen weer open. Terwijl ze hem aan blijft kijken laat ze zijn pik weer uit haar mond glijden om hem direct erna weer diep in haar keel te laten verdwijnen. Met haar andere hand blijft ze zijn ballen masseren en nog steeds kijkt ze hem strak aankijken. Af en toe sluit hij zijn ogen van genot en kreunt hij als ze zijn pik weer diep in haar keel laat glijden. "Oh mijn god Hanna, wat kan jij lekker pijpen!" zucht Peter.

Peter reikt naar de binnenzak van zijn colbert. Hanna vraagt zich af wat hij van plan is, tot hij zijn mobiel tevoorschijn haalt. Hij richt zijn camera op Hanna. “Dit moment wil ik bewaren” hijgt Peter. Gek van geilheid kijkt Hanna met een zaadvragende blik in de camera terwijl ze zijn pik diep in haar mond neemt. In haar achterhoofd vraagt ze wat Peter met die foto gaat doen, maar ze is zo geil dat ze er niet meer aandacht aan besteedt en Peter onverstoorbaar door blijft pijpen. Nadat Peter een paar foto's heeft geschoten, bergt hij zijn mobiel tevreden weer op in zijn binnenzak.

“Ooh Jezus Hanna, stoppen! Straks spuit ik je mondje nog vol voordat ik je heb kunnen neuken! Dat willen we toch ook niet?” Hanna laat zijn pik uit haar mond glijden. Nadat ze weer naar adem heeft kunnen happen, lacht ze “Nee nee!”

Met een uitgestrekte hand helpt Peter Hanna weer op haar voeten. Zonder woorden te wisselen, laat Hanna zich door Peter naar zijn slaapkamer leiden. De slaapkamer is Spartaans, met alleen een bed, een nachtkastje en een kledingkast. Peter trekt de lakens van het bed af en trekt de lade van het nachtkastje open. Hij haalt een condoom uit de lade en laat hem aan Hanna zien.

Hanna loopt naar Peter toe en drukt een kusje op zijn lippen. Hees fluistert ze in zijn oor, “Ik wil dat je me zonder condoom neukt Peter, ik wil je zo in me voelen”. Peter kijkt Hanna aan met een blik die haar zegt dat hij onder de indruk is. “Als jij dat wilt” lacht hij terwijl hij het condoom weer in het nachtkastje laat vallen.

Al zoenend trekken Hanna en Peter aan elkaars kleren. Peters colbert, Hanna’s beha, Peters overhemd, Hanna’s string… stuk voor stuk worden ze in alle hoeken van de kamer gesmeten. Wanneer alle kledingstukken uit zijn, kijkt Peter vol bewondering naar Hanna’s naakte lichaam. “Jezus wat ben je mooi Hanna.” Hanna bloost, ze voelt zich zo mooi! Ze kust hem weer. Terwijl ze haar buikje tegen zijn stijve lul aan drukt, zeurt ze in zijn oor, “Neuk me nou maar Peter.”

Peter geeft maar al te graag gehoor aan Hanna’s verzoek. Hij duwt Hanna op zijn bed en klautert er zelf achteraan. Hanna kijkt Peter uitdagend aan terwijl ze op hem wacht. Ze slaat haar arm om haar borsten om te laten zien hoe groot ze zijn. Peter laat zich even afleiden door Hanna's dikke tieten voordat hij voorzichtig over haar heen klimt. Gewillig doet Hanna haar benen wat verder voor haar oudere minnaar open. Peter maakt er dankbaar gebruik van. Hanna voelt hoe hij zijn stijve pik tussen haar benen geleidt. Zijn eikel strijkt over haar dijen, over haar lipjes… hij zoekt de ingang van haar kutje. Hanna wacht geduldig, totdat ze voelt hoe zijn dikke eikel tussen haar lipjes glijdt. "Oh!" kreunt ze. Ze weet dat hij een dikke pik heeft, maar pas wanneer hij in haar kutje zit, voelt ze hoe zijn dikke lul haar volledig opvult!

"Oh god, zo dik" zucht Hanna. Aan de ene kant wil ze Peter ook vleien, zeker omdat hij haar ook zulke lieve complimentjes geeft… aan de andere kant heeft hij ook daadwerkelijk een ontzettende lekkere dikke lul!

Hoe dieper Peter in Hanna zit, hoe verder hij over haar heen leunt. Ze voelt hoe zijn borst tegen haar borsten drukt. Ze kijken elkaar recht in de ogen terwijl hij helemaal in haar zit. Op dat moment neemt Hanna het initiatief, ze legt haar arm om Peter heen en trekt hem naar zich toe. Ze voelt zijn borstkas op haar borsten drukken, zijn borsthaar kriebelt haar tepels, zijn pik gaat nog net wat dieper in haar… Ze vindt het heerlijk om zijn pik zo diep in haar te hebben! Ze drukt zijn lippen tegen die van haar om haar minnaar te kunnen zoenen. Ze opent haar mondje en laat zijn tong weer toe.

Peter laat zijn lul langzaam weer uit Hanna's kutje glijden. Langzaam voelt Hanna hoe zijn eikelrand haar kutje streelt. Langzaam trekt hij zich terug, tot hij bijna uit haar kutje glijdt, om daarna weer in haar kutje te stoten. Langzaam, maar steeds sneller, stoot hij zijn pik in en uit haar kutje. Iedere stoot gaat iets sneller, iets harder, iets sneller, iets harder… Peter steunt met een hand op het bed. Met zijn andere hand pakt hij Hanna's borst om die stevig te kneden. Ze geniet met volle teugen van de dikke lul die in en uit haar kutje glijdt. Ze laat Peter los om hem aan te moedigen, "Neuk me Peter".

Als een heimachine stoot Peter op het veel jongere meisje in. "Wat ben je toch lekker" zucht hij. "Heb je ernaar uitgekeken om geneukt te worden door een oudere man?" "Ja!" hijgt Hanna terug. "Is dit waar je maandenlang over hebt gefantaseerd?" "Ja!" "Om geneukt te worden door zo'n dikke pik?" "Ja!" "Ik heb zeker een dikkere pik dan je vriendje of niet?" "Ja!" Peter krijgt een grijns van oor tot oor. Hanna is uitzinnig, ze zegt ja op alles wat Peter van haar vraagt. "Je wil je vast wel laten neuken door nog meer mannen van het kantoor?" Hanna blijft deze keer stil. Peter beukt een paar keer hard en diep in Hanna, hij leunt over haar heen om in haar oor te hijgen, "Zeg het dan, je wil wel geneukt worden door het hele kantoor, zeg het dan…" "Ooh god ja Peter! Ik wil geneukt worden door iedere oude man op het kantoor!" "Goed zo Hanna" lacht Peter.

"Zal ik je eens van achteren neuken?" stelt Peter voor. "Ja" zucht Hanna. "Ga maar op je knieën dan." Peter trekt zijn pik terug uit Hanna's kutje en rolt van haar af. Zodra ze de vrijheid heeft, rolt Hanna zich om om op haar handen en knieën te zitten. Haar enorme borsten hangen verleidelijk voor Peter. Hij kan de verleiding om haar borsten vast te pakken en te kneden niet weerstaan. "Mmh" zucht Hanna.

Nadat hij met haar borsten heeft gespeeld, gaat Peter achter Hanna zitten. "Wil je dat ik je neuk?" "Ja, neuk me alsjeblieft" zeurt Hanna. Hij lacht. "Goed zo." Voorzichtig drukt hij zijn eikel weer haar kutje in. "Oh ja Peter" kreunt ze. "Hmm, jij hebt zo'n lekker strak kutje Hanna…" hijgt Peter terug. Hanna denkt dat ze wel strak moet voelen voor hem als hij zo'n dikke pik heeft!

Haar heerlijke grote borsten wiegen heen en weer op het ritme van Peters stoten. Met haar mondje open en haar ogen dicht geniet ze met volle teugen van de pik die keer op keer keihard in haar stoot. Hanna maakt het nog duidelijker door te kreunen, "Ooohhh neuk me Peter, neuk me met die harde paal van je…"

Het valt Peter ook op dat haar tieten stevig heen en weer gaan. Hanna heeft zulke grote borsten dat Peter ze zelfs heen en weer kan zien gaan wanneer hij haar van achteren pakt. Peter pakt haar borsten pakt en kneedt die stevig. "Wat heb je, lekkere tieten…" hijgt hij tussen zijn stoten door. Peter pakt haar borsten nog wat steviger vast. Hij leunt over haar heen om een vuist vol van haar blonde haar te pakken en haar hoofd naar achteren te trekken. Noodgedwongen kromt Hanna haar rug om mee te gaan. Daardoor komt Peter nog dieper in haar. "Oh Peter, zo diep!" kreunt ze uit het diepste van haar keel.

Met haar haar in zijn hand heeft Peter letterlijk de teugels vast. "Vind je het lekker om diep geneukt te worden?" hijgt hij. "Ja Peter, neuk me, zo diep als je kan" kreunt ze tussen zijn stoten door. "Smeek het me." "Alsjeblieft, Peter, neuk me, zo diep als je kan!" "Als dat is wat jij wilt…" lacht Peter terwijl hij onverstoorbaar op haar in blijft stoten.

"Ga maar weer op je rug liggen" gebiedt Peter terwijl hij zijn pik uit Hanna's kutje trekt. Gehoorzaam en gewillig gaat Hanna weer op haar rug liggen. Ze spreidt haar benen voor haar oudere minnaar. "Dat is niet nodig" lacht hij. Peter gaat op zijn knieën voor Hanna. Hij pakt haar enkels vast en legt ze op haar schouders. "Als jij mijn pik zo diep mogelijk in je wilt, dan krijg jij mijn pik zo diep mogelijk in je, lekkere schat van me."

Grijnzend wrijft Peter zijn eikel tegen Hanna's lipjes aan. Hij masseert Hanna's klitje met zijn eikel om haar te plagen. "Niet plagen, Peter" zeurt ze. "O? Plaag ik je dan?" lacht Peter terug. Hanna schuift dichter naar Peter toe en richt haar heupen op zijn pik. Peter doet alsof zijn neus bloedt, hij blijft zijn pik over haar lipjes strijken. "Neuk me Peter!" kreunt Hanna dringend. "Wat zei je?" "Neuk me, Peter! Neuk me zo diep als je kan!" Die bekentenis geeft Peter een grijns van oor tot oor. "Dat is wat ik wilde horen."

In een keer stoot Peter zijn pik tot aan zijn ballen Hanna's kutje in. "O JA!" kermt ze uit. Peter neukt haar meteen op volle kracht. Zijn pik flitst in en uit haar kletsnatte kutje. Hij pakt Hanna's tieten vast om op te steunen. Hij maakt gebruik van de gelegenheid om haar tieten stevig te kneden. "Zulke lekkere borsten Hanna" zucht hij. Doordat hij over Hanna heen leunt, komt zijn pik nog dieper in haar kutje. "Ooohhh, zo diep…" zucht ze. Peter past zijn houding aan om Hanna nog dieper te kunnen neuken. Hij kijkt Hanna recht in haar felblauwe ogen. "Dit is wat je wilde toch? Zo diep mogelijk?" "Ja, ja, ja" hijgt Hanna, "dieper!"

Peter laat zich over Hanna heen vallen. Door zijn val komt hij nog dieper in haar kutje. "O JA!" kreunt ze, "DIEPER!" Uitzinnig van geilheid slaat Hanna haar benen om Peter heen. "Neuk me dieper!" smeekt ze. Peter gehoorzaamt Hanna, hij stoot zijn pik zo diep als hij kan haar jonge kutje in. "Dieper!" Peter beukt op volle kracht in op het meisje onder hem. Haar stevige borsten wiegen heen en weer, maar nog voordat ze uit zichzelf terug kunnen bewegen, stoot Peter weer op haar in zodat ze weer teruggaan. "Zulke lekkere tieten" hijgt hij. Hanna geniet met volle teugen geniet van Peters pik. Ze bijt op haar lip, ze gooit haar hoofd naar achteren en ze houdt haar ogen dicht. "Ooohhh neuk me klaar Peter" zeurt Hanna. "Graag" hijgt Peter terug.

Gehoorzaam zet hij nog een tandje bij, hij beukt nog harder op haar in! “Oh ja” kreunt Hanna. Hij doet precies wat ze wil! Met iedere stoot voelt ze dat ze onverbiddelijk dichter bij haar orgasme komt. "Zo, lekker…" zucht ze, "je neukt me zo lekker…" Na een paar harde stoten brengt Peter haar onherroepelijk over het randje. Ze gaat klaarkomen! Ze gooit haar hoofd in haar nek, haar adem stokt, haar hele lichaam bevriest… Wanneer haar orgasme komt, kreunt ze het uit, "OOOHHH JA!" Kronkelend en sidderend en hijgend is ze volledig in de ban van haar orgasme. "OOOWWW, OOOWWW PETER!" kermt ze uit. Peter blijft haar doorneuken, zijn pik die verwoed in en uit haar kutje blijft glijden zorgt ervoor dat ze klaar blijft komen!

Hanna's orgasme zorgt ervoor dat haar kutje in Peters pik knijpt. Haar kutje melkt zijn pik. Peter weet dat hij het niet meer lang vol kan houden. "Oh Jezus Hanna, ik ga klaarkomen!" steunt hij. Nog volledig in de ban van haar extase kermt Hanna, "Oh ja Peter spuit me vol, spuit me vol!" Dat is voor Peter de laatste druppel. Op het diepste van zijn stoot komt Peter grommend klaar. Zijn sperma schiet diep Hanna's buikje in. Peter blijft Hanna neuken. Met iedere stoot spuit hij weer een salvo zaad diep haar kutje in. "Ooohhh, ooohhhh" gromt Peter. Het voelt alsof hij maar blijft klaarkomen! Uitgelaten kreunt Hanna mee, "Ja, spuit me vol, spuit me vol!"

"Ooohhh Jezus" zucht Peter wanneer hij het laatste zaad diep in Hanna heeft gespoten. Hij laat zich over Hanna heen vallen en kijkt haar in haar felblauwe ogen. Hanna pakt Peters hoofd vast en drukt zijn lippen tegen die van haar aan. Lachend en hijgend tongzoent ze met haar oudere minnaar. Ze kijkt hem met fonkelende ogen aan. "Dank je wel Peter" hijgt ze. "Jij ook" lacht Peter, "dat was geweldig." Hanna leunt weer naar voren om Peter te zoenen. Ze geniet van zijn borsthaar dat tegen haar tepels schuurt.

Wanneer Peter zijn pik uit Hanna's kutje trekt, volgt zijn sperma. Zijn nog warme zaad stroomt uit haar kutje. Hanna giechelt, "Je hebt me echt helemaal volgespoten!" Peter lacht tevreden. "Ja ja, jij hebt al dat zaad verdiend, lekkere schat van me…" Hanna en Peter lachen samen om de hoeveelheid sperma die uit haar kutje blijft sijpelen.

Nadat Peter en Hanna zijn uitgehijgd, rollen ze van het bed af. Allebei merken ze dat ze wankel op hun benen staan. "Je hebt me goed te pakken gehad!" lacht Hanna. "Anders jij mij wel" antwoordt Peter. Peter pakt een doos tissues uit zijn nachtkastje om hem aan Hanna aan te bieden. Hanna pakt de doos aan en veegt haar kutje schoon. Wanneer ze merkt dat het sperma maar uit haar kutje blijft sijpelen, geeft ze het op en vist ze haar string uit een van de hoeken van de slaapkamer. Ze vindt haar beha in een andere hoek. "Waar is mijn jurkje?" vraagt ze verward. "Die ligt nog in de gang bij mijn pantalon" stelt Peter haar gerust. Ze lacht. Peter trekt zijn overhemd en colbert weer aan en leidt Hanna naar de gang, waar ze hun laatste kleren weer aantrekken.

"Zal ik je weer naar huis brengen?" biedt Peter aan. Hanna knikt. "Graag." In de auto blijft het stil, Peter en Hanna genieten van elkaars aanwezigheid zonder woorden vuil te maken. Teder drukt Peter een laatste kus op Hanna's wang wanneer ze haar voor haar huis afzet. Pas wanneer de deur open gaat, rijdt Peter weg.

"Zo, dat was me het avondje wel" zucht Peter als hij op zijn bank ploft. Hij haalt zijn telefoon uit zijn binnenzak en kijkt tevreden naar de foto's die hij heeft geschoten van het jonge meisje. Hij kan het nog niet bevatten dat hij zo'n heerlijk jong meisje heeft mogen neuken, maar de foto's helpen hem het te geloven. Grijnzend zoekt hij het nummer van Hanna's vriend op om hem een foto te sturen van zijn vriendin die strak in de camera kijkt terwijl ze zijn pik diep in haar mond neemt.

"Je boft maar met zo'n geweldig mooie vriendin! Ze heeft me bijna moeten smeken om zonder condoom te neuken, wat een geile vrouw is het ook. Dank je wel!"
Auteur : Erato / Geschreven op : 08 februari 2018 - 10:49 / Hits : 11591 / Waardering : 2.75
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Hanna en Evert
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 29 augustus 2015 - 15:41 / Hits : 12153 / Waardering : 4.50

Gevoelig voor de aandacht.
Auteur : Els. B / Geschreven op : 12 april 2015 - 17:53 / Hits : 24010 / Waardering : 3.95

Kantoor romance 1, 2 en 3
Auteur : veldmuis / Geschreven op : 21 december 2016 - 15:52 / Hits : 15760 / Waardering : 3.83

Tineke krijgt praktijkvoorlichting (deel 1)
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 15 mei 2011 - 23:25 / Hits : 51334 / Waardering : 3.61

Simone krijgt les
Auteur : arco03 / Geschreven op : 27 januari 2015 - 22:56 / Hits : 28069 / Waardering : 3.60

Tineke krijgt praktijkvoorlichting (deel 3)
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 19 juli 2011 - 20:01 / Hits : 31811 / Waardering : 3.59

Tineke krijgt praktijkvoorlichting (deel 2)
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 05 juni 2011 - 21:41 / Hits : 37410 / Waardering : 3.59

Tineke krijgt praktijkvoorlichting, deel 5
Auteur : Calimero4773 / Geschreven op : 26 oktober 2011 - 06:50 / Hits : 20484 / Waardering : 3.51

Tineke krijgt praktijkvoorlichting (deel 8)
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 11 februari 2013 - 22:48 / Hits : 15446 / Waardering : 3.51

Nr 100 Tineke krijgt praktijkvoorlichting (deel 9)
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 27 april 2013 - 22:27 / Hits : 14387 / Waardering : 3.50

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb