Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Maurice en de blonde MILF 4 (laatste deel)
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Maurice en de blonde MILF 4 (laatste deel)
Binnen 14 minuten kan ik genieten van de borsten van Maria, voor het eerst zie ik ze bloot, prachtig, die wil ik nu nog meer, en bedenk snel een luguber plannetje, ik ben nu helemaal in de mood.

Elke vrijdag hebben wij een borrel uurtje om het weekeinde in te luiden, deze week echter is de laatste van de maand en hebben wij altijd een thema.
Vandaag is het thema ‘elegant gewaagd’ en zal deze anders gaan, ik heb 2 identieke jurken besteld en deze op het bedrijf laten bezorgen 1 voor Maria, mijn hot MILF de andere voor geile Mirjam.

Er zit een briefje bij en als de beide vrouwen het pakketje hebben ontvangen en het briefje lezen, zie ik dat ze schrikken, snel lopen zij naar het toilet, waar ik inmiddels een spy-cam heb geïnstalleerd en zo alles vanaf mijn bureau kan zien en mee luisteren en zie en hoor dan;
‘Wat betekent dit Maria zegt Mirjam, waarop Maria zegt, Mirjam ik wordt al weken gechanteerd door iemand die vanaf het moment van die bh en mijn slipje alles weet en dreigt dit openbaar te maken. Ik ben 55 en heb deze baan nodig, waarop Mirjam zegt, ik ben nu dus ook aan de beurt.

Wat doen wij nu zegt Mirjam, waarop Maria zegt, ik heb geen keuze en doet dat wat op het briefje staat, zich uitkleden, toiletdeur openen en kijkt schuchter om zich heen en loop met haar rok en blouse naar de afvalbak en gooit de kleren daar in, om dan snel terug te lopen.

Nu jij Mirjam zegt Maria, anders mogen wij het pakketje niet open maken en ik ben naakt, als Mirjam haar top en rok uitrekt, daarna haar bh en slip en Maria ziet de volle borsten van Mirjam een volle D cup en ziet ook dat Mirjam kaal is, tepelpiercings en een clitpiercing heeft.

Mirjam opent nu de toiletdeur en kijkt snel om haar heen en loopt naar de afvalbak en ook zij gooit haar kleren daarin en sprint snel terug.
Dan maken zij een foto met gesloten pakket voor zich om deze als bewijs te versturen naar mij, en openen het door hun ontvangen pakketje.’

Beide hoor ik gelijktijdig zeggen, moeten wij dit aan? iedereen kan alles zien, waarop Mirjam zegt, kom op Maria, jouw lijf mag er best zijn ondanks je 55 jaren.

Maria trekt het jurkje over haar hoofd en als zij het aan heeft, ziet Mirjam het diepe decolleté en de blote rug tot de taille en zegt wauw, en doet snel haar jurkje aan, en wordt door Maria bewondert.

Ze openen de toiletdeur en bewonderen zich in de spiegel en zien dat het jurkje kort maar sexy is, het decolleté aan de voorzijde niets te wensen overlaat, hun borsten bedekkend, maar hun borstvormen goed laat zien en dat door de harde tepels het geheel nog geiler wordt.

Over de rug maar te zwijgen, deze laat veel te raden over, wel of geen slip, ondertussen ben ik naar het damestoilet gelopen, heb voorzichtig de toegangsdeur naar het damestoilet geopend, en zo zacht als het kan ben ik naar de afvalbakken gelopen om de kleren daar uit te pakken en ga dan weer weg.

Als beide meiden naar buiten komen, zien zij dat hun kleren ondertussen opgehaald zijn en lopen naar de kantine, waar als zij binnen komen, een ieder hun perplex met grote ogen en open monden aankijkt, en kan een ieder alleen maar zeggen, wauw, te gek zeg, roept een ieder.

De directeur vraagt aan mij of ik het thema voor de volgende maand weet, waarop ik zeg volgende maand is ook het jaarlijkse feest, waarom niet iets gewaagders, bijvoorbeeld Moulin-Rouge, waarbij een striptease opgevoerd, paaldans-act, schaarsgeklede of naakte dames in de bediening.

Onze dames kunnen eventueel ook strippen en bedienen, zij hebben dan nog 1 maand om dit te leren, kijk naar de outfit van Mirjam en Maria.
De directeur vraagt kijkt verbaasd, maar zegt dan terwijl hij naar de 2 kijkt; ‘zouden jullie dat willen jullie dat, ik betaal voor kleding, opleiding om te leren strippen, paaldansen etc. verder krijgen jullie een 13e maand betaald.

Als jullie ook nog de hele avond naakt blijven bedienen 2 13e maanden’.
Beide kijken elkaar aan en net als zei iets willen zeggen komen Greetje en Debby erbij en vragen of zij ook mee mogen doen, terwijl Maria en Mirjam nog niets gezegd hebben.

Op dat moment wordt ik wakker omdat mijn vriendin mijn lul masseert en pijpt, en fluistert, goedemorgen Maurice je hebt de hele nacht al een enorme stijve lul, je hebt gedroomd, en je genoot zichtbaar, waarop ik vraag, wat heb ik allemaal gezegd?

Mijn vriendin antwoord dan, ‘Maurice ik kon alleen soms een kreun horen en merkte dat je genoot,, wordt nu snel wakker, wij hebben namelijk een afspraak’.

Afspraak mompel ik, waarop mijn vriendin zegt; ‘Weet jij dat dan niet meer, vandaag laat in mijn kutje gladmaken en blijft deze dat permanent, laat ik mijn haar blonderen en krijg ik een clit piercing van jou.

Na de door jou beloofde lunch krijg ik mijn borstvergroting, omdat jij een volle c-cup mij beter vind staan, ik verheug mij daar nu al op, ik draag vanaf dat moment alleen nog maar een slip naar mijn werk, anders geen ondergoed meer, terwijl zij mij een vette knipoog geeft.

Einde
Auteur : Dirtychris / Geschreven op : 14 maart 2019 - 07:51 / Hits : 951 / Waardering : 1.25
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Maurice en de blonde MILF 3
Auteur : Dirtychris / Geschreven op : 13 maart 2019 - 10:08 / Hits : 4531 / Waardering : 0.80

Maurice en de blonde MILF 2
Auteur : Dirtychris / Geschreven op : 07 maart 2019 - 09:16 / Hits : 5598 / Waardering : 0.60

Maurice en de blonde MILF
Auteur : Dirtychris / Geschreven op : 05 maart 2019 - 10:28 / Hits : 4962 / Waardering : 0.42

Deel 3 en het laatste deel van een buurvrouw die nieuwsgierig is.
Auteur : fredkla / Geschreven op : 04 mei 2013 - 11:58 / Hits : 23643 / Waardering : 3.14

Alexandra de geile paarden MILF -Deel III
Auteur : scorpio / Geschreven op : 03 februari 2009 - 15:51 / Hits : 61421 / Waardering : 3.11

Marokkaanse Milf met brede heupen en volle billen Deel 3
Auteur : liamg888 / Geschreven op : 04 mei 2013 - 16:32 / Hits : 12678 / Waardering : 2.74

Marokkaanse Milf met brede heupen en volle billen DEEL 4
Auteur : liamg888 / Geschreven op : 15 mei 2013 - 03:33 / Hits : 14735 / Waardering : 2.59

Hoe MILF een sletje wordt deel 2
Auteur : xxxstory / Geschreven op : 20 maart 2016 - 17:30 / Hits : 11940 / Waardering : 2.50

Thaise CL Milf deel (1)
Auteur : Itverg / Geschreven op : 14 januari 2013 - 14:04 / Hits : 15315 / Waardering : 2.32

Vrijdagmiddag ik was de laatste patient bij onze tandarts. Deel 2
Auteur : Karla / Geschreven op : 29 oktober 2006 - 18:00 / Hits : 17611 / Waardering : 2.25

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb