Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Computerterreur deel 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Computerterreur deel 2
Tanja kwam thuis en liet zich op de bank vallen. Ze zuchtte diep en liet de gebeurtenissen van de afgelopen twee dagen nog eens aan zich voorbij trekken. Sinds ze gechanteerd werd door Hans was ze steeds een stap verder gegaan om zich aan hem bloot te geven. Nu moest ze altijd naakt zijn wanneer ze op haar kamer was en moest ze minimaal een kwartier met haar kutje spelen, en natuurlijk moest dit allemaal te zien zijn door de camera van haar laptop. Zo was de chantage ook begonnen, met de webcam van de laptop. Hans had beelden van haar via de webcam opgenomen en had haar daarmee gechanteerd. Tanja rilde een beetje bij de gedachte welke beelden hij nu allemaal van haar moest hebben. Maar er was geen weg meer terug, juist nu niet omdat hij zoveel van haar had gezien. Gisteren had Hans twee nieuwe regels aan Tanja geopenbaard: ze moest altijd glad geschoren zijn en mocht geen ondergoed meer dragen. De twee nieuwe regels waren maar één van de dingen die Hans gisteren van haar had gevraagd: Eerst had ze gisteren het pakje van Hans onderschept voordat haar ouders deze aan zouden nemen van de postbode. En vanmorgen had ze zich in stal uit moeten kleden, waarbij ze moest zorgen dat ze naakt werd gezien. Nu zat ze zich geestelijk voor te bereiden op haar volgende opdracht die bij het eerste pakje hoorde. In het eerste pakje zat een grote roze vibrator. Tanja was geschokt geweest door het formaat. Ze had net pas met moeite twee vingers in haar krappe kutje gekregen. Ze twijfelde of ze dit formaat wel zou kunnen hebben. Tanja durfde niet eens te denken aan de andere twee pakjes. Ze had geen idee wat erin zou zitten, maar de data dat ze de pakjes open moest maken stonden er al op geschreven.

Tanja stond op en liep naar de keuken. Uit het keukenkastje pakte ze een fles olijfolie. Wanneer ze de olie over haar kutje uit zou smeren zou alles lekker glijden en zou misschien de vibrator ook iets makkelijker haar kutje in krijgen. Tanja liep haar slaapkamer in en trok direct al haar kleren uit. Deze handeling ging al zo automatisch dat ze er al niet eens meer over nadacht of het raar vond. Ze pakte d’r laptop uit de rugtas en zette hem op haar bureau zodat de webcam op haar bed gericht was (de vaste plek wanneer ze op haar kamer was). Tanja pakte de roze vibrator uit haar sokkenlade en keek de kamer rond, op zoek naar de makkelijkste manier om de opdracht uit te voeren. Tanja koos voor d’r bureaustoel: ze zette de fles olijfolie en de vibrator op het bureau en liet de bureaustoel zoveel mogelijk zakken. Tanja ging op de stoel zitten en draaide de laptop zo, zodat ze vol met haar kut in beeld zat. Ze keek naar het beeld en voelde haar tepels hard worden. God wat was het geil om te zien hoe ze er zo bij zat. Ze opende de fles olie en schonk een flinke hus olie over haar buikje en haar schaamheuvel. Omdat ze nog wat rechtop zal liep de hele straal naar beneden richting haar gleufje. Daarna schonk ze één hand vol met olie. Ze wreef de olie uit over haar beide handen en liet d’r handen over d’r harde tepels gaan. Beide tepels stonden nu hard en glimmend rechtop. Met haar hand gleed ze naar beneden, over haar glibberige buik, naar haar kutje. Tanja wist dat ze twee vingers kon hebben, met deze glibberige vingers gleed ze tussen haar lippen door naar haar gaatje.

Haar vingers waren al flink glad geworden en gleden makkelijker haar kutje in. Ze bewoog haar vingers op en neer in haar kutje, waarbij ze zelf moest glimlachen om het zuigende geluid dat haar vingers in haar kutje maakte. Tanja ging meer onderuit liggen op de stoel, kantelde haar bekken en ging met haar knieën richting haar gezicht. Ze spreidde haar twee vingers uit elkaar zodat haar kutje open ging. Met haar andere hand pakte ze de fles olie en goot een flinke scheut olie haar kutje in. Ze zette de fles weer neer en pakte nu de grote roze vibrator die ernaast stond. Tanja zette de kop van de vibrator tegen haar kutje jen duwde deze langzaam naar binnen. De eerste 10 centimeter ging redelijk soepel maar daarna voelde ze haar kutje op de dikke roze kop spannen. Tanja bleef rustig op de vibrator duwen waarbij ze iedere centimeter voelde dat de knots dieper in haar kutje binnendrong. Steeds verder, steeds dieper, verdween de roze staaf in haar slanke lichaam. Een diepe zucht ontsnapte aan haar lippen op het moment het haar gelukt was om de volle 30 centimeter naar binnen te duwen. Ze sloot haar ogen en voelde met haar hand over de basis van de vibrator. Ze haalde de schakelaar over. De trillingen trokken vanuit de staaf via haar kutje door d’r hele lichaam. Ze pakte de stoelleuningen stevig beet om zich schrap te kunnen zetten tegen de trillingen. Tanja werd overmand door de trillingen, de kamer bestond niet meer, alleen de trillingen diep in haar strakke kutje. Ze slaakte een oerkreet en kwam schokkend klaar. Golf na golf trok door haar lichaam. Het enige wat ze kon doen was zich stevig vasthouden aan de stoel om er niet uit te vallen. De vibrator trilde genadeloos door en vanwege haar strakke kutje bleef hij stevig op zijn plek zitten. Na 10 minuten hield Tanja het niet meer, ze verloor haar evenwicht en de stoel rolde onder zich uit. Hijgend lag ze op d’r zij op de grond waardoor de vibrator eindelijk het strakke gedeelte van haar kutje uit kon glijden. Tanja trok de vibrator het laatste stukje uit haar kutje en liet deze naast zich op de grond vallen. Ze reikte naar haar bed en trok de dekens over zich heen. Uitgeput viel ze op de grond in slaap.

Op maandagochtend werd ze vroeg wakker. Ze voelde zich nog helemaal glibberig van de olie en het net alsof ze de vibrator nog in haar kutje voelde, terwijl ze deze naast zich op de grond zag liggen. Ze glipte naakt door de gang naar de douche en stapte onder het warme water. De warme douche deed haar erg goed. Verfrist stak ze het korte gedeelte tussen de badkamer en haar slaapkamer over. Tanja herinnerde zich de nieuwe regels en stapte naakt in haar strakke spijkerbroek. Deze week zou het erg warm worden dus ze trok er een luchtig shirtje over heen.

De schooldag ging voorbij als iedere andere schooldag. Maar door het warme weer irriteerde Tanja d’r kutje steeds meer omdat deze direct tegen het kruis van haar spijkerbroek geplakt zat. Nog uitgeput van het weekend en van de warme dag ging Tanja vroeg naar bed, na de 15 minuten volgemaakt te hebben, viel ze snel in slaap. Dinsdagochtend had ze het eerste uur vrij en kon ze dus rustig opstaan. Tanja lag wel een half uur twijfelend naar haar klerenkast te kijken. Zou ze het doen…? Ze liep naar de kast, trok hem open en pakte er een zomerjurkje uit. Gelukkig was het geen heel kort jurkje, maar viel hij tot net over haar knieën. Ze bekeek zichzelf in de spiegel: dit jurkje zou super leuk staan op school. En dat ze dan geen slipje aan had, dat zou toch niemand zien. Het voelde wel raar om op weg naar school met haar blote kutje op haar zadel te gaan zitten. Tanja ging met haar billen op de achterkant van haar rokje zitten zodat deze niet omhoog zou waaien bij het fietsen. Ze zette haar fiets in de fietsenstalling en haastte zich naar de klas. Ondanks dat ze vroeg wakker was moest ze zich nu toch nog haasten.

Bijna de hele dag had bij Tanja het hart in d’r keel geklopt, zou iemand zien dat ze onder het rokje in haar blote kont door de school heen liep? Maar iedereen had normaal tegen haar gedaan en er waren geen rare blikken op d’r gericht. De zenuwen hadden steeds meer plaatsgemaakt voor een positieve seksuele spanning. Naarmate de dag vorderde steeg ook dit geile gevoel in haar lichaam. Voor het eerst in dagen keek ze ernaar uit om naar huis te gaan en aan Hans te laten zien hoe geil ze vandaag was geworden. Ze had eerst nog een blokuur computerles, daarna een uurtje maatschappijleer en zou daarna vrij zijn. Tanja was voorin de klas gaan zitten en zat te zweten op de HTML-code van de website die ze moest maken. Nu ze wist wat Hans blijkbaar met computers kon deed ze veel harder haar best. Iedere keer liep ze echter tegen dezelfde foutmelding aan. Gefrustreerd keek om zich heen op zoek naar de leraar om haar te helpen, maar zag hem niet meer in de klas. Het volgende moment zag ze hem met een rooie kop opstaan van onder het zijn bureau. Het duurde een paar seconden voordat het tot Tanja doordrong: hij had onder het bureau naar haar blote kutje zitten gluren! WTF! Zou Meneer Steen dan haar hacker zijn? Het zou voor hem vast niet moeilijk zijn om een laptop te hacken. Als hij niet had geweten dat ze geen slipje aan had, dan zou hij ook vast niet onder zijn bureau zijn gekropen. Het MOET Meneer Steen wel zijn geweest. Na de les pakte Tanja heel langzaam haar tas in, zodat de hele klas al leeg was op het moment dat ze op Meneer Steen afstapte. “Meneer, mag ik u wat vragen? Vond u het mooi wat u onder het bureau zag?”. Meneer Steen kreeg gelijk een vuurrood gezicht en begon tot stotteren… Ik ging alleen de kabeltjes van de computer opbinden omdat mijn voet erin bleef haken…. En toen… nou ja, toen zag ik dat je niets onder je rokje aan had. Maar het ging per ongeluk, ik zal het echt niet meer doen. De tranen sprongen bijna in zijn ogen “vertel het alsjeblieft niet aan de directeur” smeekte hij. Tanja keek hem minachtend aan. Dit was niet de man die ze zocht. Deze zwakkeling zou haar nooit zo genadeloos kunnen chanteren. “Misschien zeg ik inderdaad wel niets” zei Tanja. Ze draaide zich om en liep de klas uit, de leraar zwaar aangeslagen achterlatend. Tanja ging buiten in de zon zitten om haar broodjes op te eten en tot rust te komen. Ze lette goed op dat ze haar benen gekruist hield. Ze was zo dicht bij de ontmaskering geweest van haar kwelgeest. Dan zou ze hem met gelijke munt terug betalen. Tanja ontspande zich weer en genoot van het zonnetje wat op haar gezicht scheen. Een ondeugende gedachte kwam bij haar op: hoe zou het voelen om dit warme zonnetje helemaal op haar naakte lichaam te voelen. Ze werd ruw uit deze dagdromen getrokken door de bel voor de volgend les. Pas na de andere leerlingen stond ze op. Ze liep niet naar het leslokaal maar ging naar de uitgang van de school. Tanja reed niet direct naar huis, maar nam een omweg waarbij ze door het bos kon fietsen. Ze voelde de warme wind door haar haren waaien. Ze keek goed om zich heen en ging toen op haar pedalen staan. Haar jurkje wapperde wat omhoog en ze voelde de wind haar billen en haar kutje strelen. Tanja voelde zich op dat moment helemaal vrij. Wat was de zomer toch een heerlijke tijd. Die hele week zou het steeds mooi weer blijven, ze nam zich voor om iedere dag in haar zomerjurkje naar school te gaan.

Gedurende de week betrapte ze zichzelf erop dat ze bewust op moest letten dat niemand haar kutje zou kunnen zien. Het voelde zo lekker om zo vrij rond te lopen, dat ze het vaak bijna vergat dat ze op moest blijven letten.

De dag van het volgende pakje kwam steeds dichterbij. Tanja was nu wel erg benieuwd wat er in het pakje zou zitten, stiekem keek ze er erg naar uit. Iedere keer had ze iets moeten doen wat ze niet durfde. Maar wanneer ze er nu op terug keek waren het toch wel leuke en spannende dingen. Die zaterdag ochtend kreeg Tanja een sms: “je mag je volgende pakje open maken, hij heet Joris, draag hem iedere nacht met je mee. Met bonzend hart maakte Tanja het pakje open. Er zat een flinke kunstpik in, maar de vorm was niet wat ze er van verwachtte. De dildo leek wel een beetje op een kogel, met een spitse kop maar ook met een hele smalle onderkant. Aan het einde zat een platte ronde schijf. Ze besefte dat door de vorm de dildo vast goed zou blijven zitten en de schijf voorkwam dat hij helemaal in haar kutje verdween. Wanneer ze deze indringer de hele nacht in zou hebben dan zou haar kutje flink opgerekt worden. Tanja was zo trots op haar kleine kutje, ze hoopte maar dat haar lipjes zich weer zouden sluiten wanneer ze de dildo weer uit haar kutje mocht halen.

Tanja werd wakker van een geluid van haar telefoon. Het duurde even voordat ze wakker werd. Ze haar lichaam tintelde en d’r tepels stonden hard naar boven. Ja, ze wist het weer. Ze had gedroom dat ze door een hele grote donkere man werd genomen. Ze voelde zijn pik nogsteeds in haar kutje zitten. Onee, dat was de dildo die haar de hele nacht had opgevuld. Ze keek op de klok, maar haar wekker kon het nog niet zijn. Verrast pakte ze haar telefoon. Het was zondagochtend, haar belager had nog nooit een app gestuurd op zondag ochtend maar vooral op zaterdagochtend. Toch zag ze dat Hans de afzender was van het bericht wat net was binnengekomen. Ze las de sms, en ze voelde een tinteling door haar lichaam trekken: “Ik hoop dat je lekker hebt geslapen met Joris. Vanaf vandaag zijn Joris en jij onafscheidelijk, dag en nacht”.

Ze zou dus moeten wennen aan dit volle gevoel in haar kutje en buikje. Voordat ze was gaan slapen had ze continu het gevoel gehad alsof ze naar de wc moest. Maar Tanja had vrij goed geslapen. Het drukkende gevoel was wat minder geworden, dus dat zou vast goedkomen. Plots een schoot de gedachte bij Tanja door haar hoofd, “Shit!”: Morgen zou ze echter weer moeten gymmen op school. Andere gymlessen had ze gemakkelijk kunnen skippen, maar nu moest ze echt hardlopen voor een eindcijfer. En daarna dus ook douchen, ze zou echt niet zweterig in de klas gaan zitten. Maar ze kon absoluut niet douchen, dan zou iedereen zien dat ze een dildo in haar kutje had. Dat ze moest hardlopen met een grote dildo in haar kutje, daar maakte ze zich nog niet eens zo’n zorgen over. Tanja besloot Hans te appen: “mag ik alstublieft een dagje later Joris mee naar school nemen?”. Met bevende handen drukte ze op verzenden. Ze wist echt niet hoe ze anders onder het douchen uit zou kunnen komen. “Je verzoek is ingewilligd, ik verwacht echter wel een tegenprestatie van je”. Tanja slaakte een zucht van verlichting, ze zou gewoon met de andere meiden kunnen douchen zonder dat ze iets door zouden hebben. Ze had geen idee wat de opdracht zou zijn, maar daar zou ze zich pas druk over maken op het moment dat ze echt wist wat ze zou moeten doen.

Later die ochtend ontving Tanja weer een sms: “Vanavond ga je Simone overhalen om camseks met je te hebben via Skype.“ Tanja schrok van dit bericht, nu zou ze ook haar vriendin hierbij moeten betrekken. Tanja had wekelijks contact met Simone, soms via de mail en andere keren via Skype, maar dat was altijd om lekker te kletsen en te roddelen. Simone had ze leren kennen op paardrijkamp, maar ze woonde aan de andere kant van het land. Op paardrijkamp waren ze onafscheidelijk geweest en ze hadden eigenlijk altijd contact gehouden. Simone was een slanke blonde meid met een lange paardenstaart. Ze hadden ook wel samen in de doucheruimte gestaan en daar was het Tanja opgevallen dat Simone kleine borsten had die meer opvielen door haar push-up bh. Simone was niet groot maar wel erg sportief en daardoor super slank, maar hierdoor had ze ook kleine borsten. Het enige wat wel flink was aan haar lichaam waren d’r billen. Blijkbaar zat het in de familie, maar ondanks haar slanke lichaam had ze forse billen. Tanja had Simone nog niets over Hans verteld. Vorige week had ze nog ze geen skype contact gehad met Simone, maar via de mail had ze haar niets verteld over de problemen waar ze echt mee zat. Tanja stuurde Simone een berichtje of ze zin had om vanavond gezellig te kletsen. Nu kon ze alleen nog maar afwachten.

Tanja zat naakt achter d’r bureau huiswerk te maken op het moment dat de Skype oproep van Simone binnen kwam. De draaide haar scherm iets omhoog, zodat alleen haar gezicht te zien zou zijn op de webcam.

De eerste paar minuten kletsten ze over school en over de paarden. Tanja had van te voren meerdere dingen bedacht waardoor ze Simone wat uit te tent zou kunnen lokken. Gezien het weer probeerde ze dat als eerste: “He meid, wat zit je te zweten, je ziet eruit alsof je het warm hebt”. Simone keek naar haar shirtje waar de donkere plekken zich aftekende. “De hele dag al” zuchtte ze, “waar wat doe je eraan?”. “Ik heb er iets op gevonden”, reageerde Tanja, “maar durf het eigenlijk niet te vertellen”. Daar was Simone het niet mee eens: “we kunnen toch alles met elkaar delen, hup voor de draad ermee”. Tanja reed met haar bureaustoel naar achteren, zodat Simone kon zien dat ze met blote borsten achter de computer zat. Simone lachte: ohhh, is dat je oplossing! Maar we hebben elkaar toch al vaker bloot gezien, dat is helemaal niet raar. Tanja trok een beetje een pruillipje: maar ik vind het zo raar om bloot te zijn terwijl jij daar met al je kleren aan zit. Dan voel ik me zo bekeken.

Simone stond op van d’r stoel en trok d’r shirt over haar hoofd, ook trok ze haar broek uit. “Zo, nu zijn we allebei wat luchtiger” zei ze terwijl ze in d’r ondergoed op de stoel ging zitten.

Tanja vertelde Simone over Meneer Steen die ze had betrapt dat hij onder haar rokje had gekeken. Daarbij vertelde ze niet ze op dat moment geen slipje aan had. Tijdens het praten gleden Tanja d’r handen steeds over haar borsten waarbij ze gedachteloos in d’r tepels kneep. “Ga je lekker!?” vroeg Simone met een lach “je tepels staan keihard omhoog”. Ook Tanja begon te lachen: “Sorry, maar als ik zo naakt ben de glijden mijn handen vaak af naar gevoelige gedeeltes van mijn lichaam”. Heb jij dat niet, dat je met jezelf aan het spelen bent? Ik vind het altijd maar raar, hoe hard mijn tepels dan worden. Simone lachte, “dat is nog niets, moet je mijn tepels een zien”. Ze leunde naar voren en maakte d’r bh los. Ze masseerde haar borsten en trok wat aan d’r tepels. Toen haalde ze haar handen weg en showde haar borsten voor de camera. Tanja zag dat Simone d’r tepels ook recht omhoog stonden, maar deze waren zeker 1,5 centimeter groot! “Wow, wat een mooie tepels. Staan de lippen van je kutje ook zo omhoog?” Tanja was weer met haar stoel naar achteren geschoven zodat Simone zicht had op haar hele lichaam en dus ook kon zien dat ze met haar blote kutje op de bureaustoel zat.

Simone was inmiddels aardig geil geworden van het getrek aan d’r tepels. Ze stond op van d’r bureaustoel, draaide zich om, en trok haar slip naar beneden. Twee witte billen vulde Tanja d’r beeld.

Simone ging snel weer op haar bureaustoel zitten. Ze hield haar benen netjes gesloten. Tanja kon al wel goed zien dat Simone d’r kutje helemaal kaal maakte met een scheermesje. Maar aan de stoppeltjes te zien was de laatste keer alweer een aantal dagen geleden.

“wil je echt mijn kutje zien?” vroeg Simone met een geile blik in haar ogen. Tanja schonk haar de meeste verleidelijke blik en knikte van Ja. Simone deed haar ogen dicht, zakte wat onderuit en deed haar knieën van elkaar. Tanja keek nu recht tussen een paar dikke schaamlippendoor, in een openstaand kutje. Oh, wat een mooi geil kutje heb je! Ik heb nog nooit een ander kutje gezien wat zo geil open staat. Simone gleed met haar vingers tussen d’r benen. “Hihi, ik ben echt geil he” zei ze terwijl ze twee vingers d’r kutje in drukte. “Nu wil ook jou kutje ook zien”! Tanja wist dat dit moment ging komen, en toch kreeg ze nu echt een rode kop. Alleen als je belooft om niet te lachen, want ik schaam me een beetje. Simone glimlachte alleen maar en ook Tanja schoof onderuit op de bureaustoel, deed haar benen wijd en legde haar voeten op het bureau. Simone keek met open mond naar de camera, “wat is dat nou??”. Tanja trok met een zucht de dildo uit haar kutje en liet hem goed voor de camera zien. “Ik noem hem Joris”, zei Tanja, “en ik heb hem altijd bij me”. Een brede grijns trok over Simone d’r gezicht.

Wauw, jij bent een geile meid!! Ik heb ook wel vibrator, maar die moet ik toch echt in mijn nachtkastje laten als ik weg ga. Wacht, ik pak hem wel even. Simone sprong van d’r stoel af en liep enkele tellen later het beeld weer in. Tatahhh!! En ze hield de vibrator voor de camera. Ik gebruik hem zeker iedere dag, als ik uit school vandaan kom en voordat ik naar bed ga. Tanja had nooit kunnen vermoeden dat Simone uit zichzelf al veel van de dingen deed die ze zelf van Hans moest doen. “Wil je…. Hem nu gebruiken?” vroeg Tanja. Simone legde nu ook haar benen wijd op het bureau. Ze drukte de vibrator in één keer diep haar kutje in, waarbij een uitstulping van de vibrator precies op haar klitje kwam te liggen. Het gezoom was hoorbaar toen ze het apparaat aanzetten. Al snel begon ze zichzelf met korte stootjes te naaien met de vibrator. Inmiddels zat ook Tanja zich te vingeren. Joris had ze weer d’r kutje ingeschoven en met haar vingers bewerkte haar klitje. De meiden keken elkaar aan via de webcam. Kom jij al bijna? Ja, ik wel.. jij ook? Simone was de eerste die klaarkwam, stuiptrekkend zat ze in de stoel waarbij ze de vieb steeds van haar klitje af haalde omdat het anders te heftig was. Vrijwel tegelijk kwam ook Tanja klaar, het beeld van haar vriendin was gewoon te geil. Simone kwam weer een beetje bij d’r positieven, ze zag zichzelf zitten in het kleine schermpje van skype: vol met haar gezicht in beeld met dr benen wijd vlak voor de webcam. “ik ehhhh, moet gaan” zei ze, en ze beëindigde de skype verbinding. Tanja zuchtte, wat had ze d’r vriendin aangedaan. Het was dan wel super geil geweest, maar wie weet wat voor perverse dingen Hans haar zou laten doen.
Auteur : Thijs78 / Geschreven op : 07 augustus 2018 - 08:57 / Hits : 3202 / Waardering : 3.00
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Computerterreur deel 1
Auteur : Thijs78 / Geschreven op : 16 februari 2018 - 17:36 / Hits : 8883 / Waardering : 2.83

De noodzakelijke baan deel 2
Auteur : Willeke / Geschreven op : 11 februari 2016 - 21:05 / Hits : 37150 / Waardering : 4.86

Rijkelijk beloont door mijn dochter voor mijn hulp. Deel twee
Auteur : Ralf / Geschreven op : 27 november 2017 - 12:24 / Hits : 28269 / Waardering : 4.85

Op mijn verzoek gaat mijn broer mee op vakantie, tweede deel
Auteur : Larissa / Geschreven op : 09 maart 2018 - 16:49 / Hits : 20814 / Waardering : 4.85

druppeltjes deel 3 slot
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 01 maart 2017 - 10:36 / Hits : 26015 / Waardering : 4.85

Met mijn broer naar een verjaardag. Deel 2
Auteur : Carine / Geschreven op : 16 juni 2016 - 00:42 / Hits : 54992 / Waardering : 4.83

Druppeltjes deel 2
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 27 januari 2017 - 10:05 / Hits : 23626 / Waardering : 4.80

Van interieurverzorgster naar amateurhoertje. Deel 2
Auteur : Jolinde / Geschreven op : 20 maart 2017 - 16:11 / Hits : 22733 / Waardering : 4.80

druppeltjes deel 1
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 25 januari 2017 - 14:08 / Hits : 49704 / Waardering : 4.78

Lian en Mei-Lin deel 3
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 13 juni 2016 - 14:51 / Hits : 18444 / Waardering : 4.72

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
Jorge4464
Zo fout maar o zo fijn geschreven!
Geschreven op : 09 augustus 2018 - 22:48

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb