Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Seks met mijn vriendin Eva en haar vriendin Kim
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Seks met mijn vriendin Eva en haar vriendin Kim
Ik zal mij eerst even voorstellen ,ik ben Lars(28) en woon samen met Eva(27).
Afgelopen jaar het was zaterdag en 1 van de weinige mooie dagen in juni het was een graad of 29 en ik moest de hele dag op pad met een jeugdelftal van onze voetbalverenging. Ik had al niet zoveel zin om met dit weer weg te moeten en de jongens zijn op zo’n dag ook vaak vervelend.
Het was rond half 11 toen Kim(27 en vrijgezel) de vriendin van Eva achter het huis verscheen, Eva vertelde dat Kim kwam zonnebaden want haar tuin lag in de schaduw.
Nu baalde ik nog meer want Kim is gewoon een plaatje zei is denk ik 166 lang slank heeft donker bruin een beetje krullend kort haar en een leuke uitstraling. Oké mijn Eva mag er ook zijn zij is 171 lang blond en ook slank en met haar mooie c cup borsten ook best mooi maar Kim is toch zeker mooier.
Ik liep naar de slaapkamer om mijn tas te pakken en daar stond Eva in haar blootje en was net van plan haar bikini aan te trekken.
Ik treuzelde wat om haar nog even naakt te kunnen zien Eva had haar broekje net aan toen zij zei moet jij niet weg anders kom je te laat.

Zij vroeg nog hoe laat ik er weer zou zijn ,dan konden we nog BBQen.
Het was de bedoeling dat ik er rond half 6 weer zou zijn vertelde ik haar.
Ik liep door te tuin daar lag Kim al in haar witte bikini zo’n ding met touwtjes op de heupen en er zat geen cm teveel stof aan. Zij lag met haar ogen dicht en ik bekeek haar van top tot teen, ik voelde mijn pik groeien ik zag door de stof van het broekje haar kutlipjes en vroeg mij af waarom nu toch weg moest.
Ik stond nog wat schaapachtig te kijken toen Eva in de tuin kwam en vroeg lachend of ik niet te laat kwam. Kim keek op en ik ging er snel vandoor.
We moesten 4 wedstrijden spelen op het toernooi maar toen wij daar aankwamen bleken er 2 teams hadden afgezegd i.v.m. te weinig spelertjes.
Het was rond half 4 dat ik al weer naar huis ging ik opende de deur van de schutting en zag dat de meiden naakt waren en Eva werd ingesmeerd door Kim, Eva lag op haar buik en Kim zat met de rug naar mij toe. Eva lag op haar knieën en haar billen werden goed gemasseerd ik kon zien dat haar lipjes open stonden.
Kim was zo druk bezig dat zij mij eerst niet de gaten had en ik sloop iets dichterbij ik stond verdwaasd te kijken wat er gebeurde dat Kim mij in de gaten kreeg en kuchte en zei Eva, ik geloof dat wij een toeschouwer hebben. Eva keek geschrokken om en ging nu op haar kontje zitten zij keek loom uit haar ogen. Ik zag op de tafel 2 lege wijnflessen staan. Eva begon met hé schatje ben je nu al terug. Ik legde uit waarom ik er al weer was.
Ze maakten ook geen enkele aanstalten om zich aan te kleden en ik had nu een mooi uitzicht op beide naakte lichamen. Eva zei zeg schat als jij nu je kleren uittrekt dan hoeven wij onze bikini ook niet aan te trekken. Ja zei Kim dat is wel het leukst. Nu stond ik perplex, en voor dat ik na kon denken zei Eva alweer je schaamt je toch niet.

Ik trok mijn shirt uit en liet mijn korte broek zakken gevolgd door mijn onderbroek natuurlijk was mijn pik zo stijf als maar even kon door het vrouwelijk naakt.
Ik hoorde Kim zachtjes zeggen wow. Eva lachte en zei hij is wel groot hé. Kim knikte en hield mijn pik goed in de gaten. Nu voelde ik mij gevleid en ging bij de meiden zitten Eva gingen wat te drinken halen voor mij en zei tegen Kim smeer Lars maar even in want anders verbrand hij. Ik keek verbaasd naar Kim en die pakte de fles zonnebrandcrème en begon mijn rug in te smeren.
Het voelde heerlijk Eva is veel minder zacht die laat mij ook vaak wat aan modderen. Toen Eva buiten kwam was mijn rug net klaar en Eva zei Lars als jij nu even op je rug gaat liggen dan kan Kim jou voorkant ook doen. Ik liet mij voorzichtig op mijn rug zakken en Kim begon mijn borst in te smeren en zakte langzaam onderuit en kwam bij mijn pik zij keek naar Eva die knikte goedkeurend Kim pakte mijn pik in haar hand en begon met haar kleine handje mijn pik te strelen zij bukte even later voorover en begon mij voorzichtig te pijpen. Eva zat nu vlak achter Kim en begon haar billen te strelen en haar hand verdween richting het kutje van Kim en begon te spelen met Kims lipjes.
Kim begon nu harder te zuigen eva fluisterde wil jij zijn pik in je kutje. Kim keek om en ging gelijk met haar kutje boven mijn pik zitten en scheurde met haar kutje over mijn pik. Eva pakte mijn pik in haar hand en opende de lipjes van Kim en zette mijn eikel voor de opening. Kim liet zich voorzichtig zakken.

Wat was haar kutje klein en strak de tranen sprongen in de ogen van Kim toen mijn pik helemaal in har kutje zat zij bewoog heel langzaam op en neer Eva zat er naast te kijken en speelde met de borstjes van Kim.
Ik begon mij nu toch een beetje af te vragen of mijn Eva niet toevallig bi was.
Kim ging nu sneller bewegen en ik kwam klaar in haar strakke kutje met de tweede klodder die in haar kutje spoot kwam Kim ook klaar en het warme vocht voelde ik langs mijn pik op mijn buik stromen. Kim stapte met trillende benen van mijn af en zei dat zij even ging douchen.

Wordt vervolgd.
Auteur : / Geschreven op : 18 april 2013 - 19:49 / Hits : 19670 / Waardering : 2.50
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

ik, mijn zusje en haar vriendin 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 27 juli 2015 - 16:04 / Hits : 29057 / Waardering : 4.35

mijn vriendin en haar vriendin
Auteur : Bas / Geschreven op : 31 maart 2016 - 14:24 / Hits : 20879 / Waardering : 4.28

mijn vriendin en haar vriendin(5)
Auteur : Bas / Geschreven op : 12 mei 2016 - 14:02 / Hits : 7736 / Waardering : 4.27

Mijn vriendin haar vriend
Auteur : Bloom21 / Geschreven op : 05 juni 2015 - 01:02 / Hits : 12675 / Waardering : 4.11

Ik, mijn zusje en haar vriendin 2
Auteur : Max55 / Geschreven op : 29 juli 2015 - 08:53 / Hits : 19947 / Waardering : 4.09

mijn vriendin en haar vriendin(4)
Auteur : Bas / Geschreven op : 29 april 2016 - 11:07 / Hits : 6193 / Waardering : 3.83

mijn vriendin en haar vriendin (2)
Auteur : Bas / Geschreven op : 12 april 2016 - 13:33 / Hits : 13369 / Waardering : 3.80

mijn vriendin en haar vriendin (3)
Auteur : Bas / Geschreven op : 21 april 2016 - 14:04 / Hits : 15569 / Waardering : 3.66

op vakantie met mijn vriendin en haar dochter.
Auteur : Kim / Geschreven op : 28 mei 2015 - 09:53 / Hits : 21122 / Waardering : 3.53

seks met de vriendin van mijn vriendin
Auteur : mark / Geschreven op : 31 mei 2016 - 13:58 / Hits : 5109 / Waardering : 3.33

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
JanPieterCoen
Ik begrijp niet goed waarom je het verhaal niet gewoon afmaakt. Waarom nou middenin "het hoogtepunt" stoppen? Let bovendien een beetje op je schrijfwijze, er staan wat taalfouten in en dat is zeer storend. Verder wel een lekker verhaal.
Geschreven op : 20 april 2013 - 17:15

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb