Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Vreemde ervaring met dochter en haar vriendin
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Vreemde ervaring met dochter en haar vriendin
[ Tieners | Familie ]

Ik ben Robert (38) en getrouwd met Marije (38), Marije werkt als verpleegster in het ziekenhuis en werkt onregelmatige diensten. Ik werk in 5 ploegen dus ook vrij onregelmatig en soms leven wat langs elkaar heen, ons seksleven stelt de laatste paar jaar ook niet zoveel voor, maar dat gebeurt wel bij meer mensen geloof ik als je 18 jaar getrouwd bent.
Maar goed het was zaterdagochtend Marije was naar haar werk en zou s,middags rond half 3 thuis komen ik was in een geile bui en had wat liggen spelen met mijn pik en had mijn onderbroek uit gedaan en lag nu poedelnaakt in bed. Iets waar Marije niet van houd zij vind dat maar onhygiŽnisch dus als zij weg is geniet ik er even van.
Na een half uurtje mijn pik stond stijf en besloot om onder de douche te gaan voordat ik sperma vlekken in het laken ging maken.

Mijn kleren liggen in de kast van de logeerkamer en ik liep naakt van onze slaapkamer naar de logeerkamer, ik vond dat moest kunnen want onze dochter Femke (17) zou al naar de korfbal zijn met haar vriendin Kim (17) die deze nacht bij ons had gelogeerd en die had geslapen in de logeerkamer waar een tweepersoonsbed staat.
Ik opende de deur en stond perplex, daar lag Femke naakt met daar boven op lag Kim naakt met haar hoofd tussen de benen van Femke en Femke zat met haar hoofd tussen de benen van Kim.
Kim ongeveer 167 lang slank en donker haar, haar borstjes ik denk een kleine b cup kreeg mij gelijk in de gaten en stopte met het likken van mijn dochter en keek achterom en fluisterde we hebben een toeschouwer.
Femke keek geschrokken langs de billen van Kim en stotterde, je moest toch werken vanochtend ik mompelde dat ik geruild had met een collega.
Kim ging van Femke af en zag mijn dochter voor het eerst sinds jaren naakt, ik weet je moet dan eigenlijk de andere kant op kijken maar wat is zij mooi. Femke is ongeveer 171 lang slank blond lang haar en een mooie cup c Kim was nog maar net van haar af of zij deed zo snel mogelijk haar haar benen zo dat ik haar kale kutje niet kon zien en met haar arm probeerde zij haar borsten te verbergen.
Kim deed er minder moeite voor en keek naar mijn pik die nog steeds stijf recht opstond.
En Kim zei tegen Femke ik denk dat jou vader zijn pik in mijn kutje mag stoppen hij zijn mond wel dicht houd tegen je moeder. Ik stond verdoofd te kijken en Kim sprong van bed en had gelijk mijn pik te pakken en stopte hem gelijk in haar mond het voelde lekker warm in haar kleine mondje even later stopte Kim en trok mij aan mijn arm naar bed zij ging op haar rug liggen en spreidde haar benen en ik moest er gaan tussen liggen. Femke zat er bijna met haar neus boven en moedigde mij aan met toe pap zoín kans krijg je niet alle dagen. Ik liet mij voorzichtig zakken en zette mijn eikel tussen de strakke kutlipjes van Kim die beet een beetje op haar lip toen ik mijn dikke pik in haar kutje liet zakken Kim kreunde van genot en begon met haar kontje op en neer te gaan haar kutje werd natter en natter en zij kwam na een minuut of 10 klaar.

Zij lag even bij te komen en zei Femke nu jij, ik zei dit kan niet zij is mijn dochter. Ja zei Kim met mij kon het wel en we kunnen Femke er niet bij laten zitten kijken, en ik wil ook wel eens zien hoe Femke geneukt wordt. En gelijk vroeg zij aan Femke of zij soms niet durfde het leek Femke ook wel lekker, ik moest mijn rug gaan liggen en Femke kwam met haar benen gespreid over mij in zitten Kim bracht mijn pik tussen de lipjes en Femke liet zich voorzichtig zakken Kim speelde wat met clitje van Femke en die kwam binnen de 5 minuten klaar plofte naast mij neer, Kim kroop nog een keer op mij en bracht mijn pik nog een keer in haar kutje nu hield ik het niet lang meer en spoot de volle lading sperma in haar kut. Kim viel voorover en ik voelde mijn pik kleiner worden en hij floepte uit het kutje. Kim bedankte mij en zei dit kunnen we wel vaker doen ik vond het super, Femke keek mij aan en zei het was inderdaad wel heel lekker.

Wordt vervolgd
Auteur : / Geschreven op : 05 oktober 2013 - 13:22 / Hits : 22287 / Waardering : 2.96
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

op vakantie met mijn vriendin en haar dochter.
Auteur : Kim / Geschreven op : 28 mei 2015 - 09:53 / Hits : 22757 / Waardering : 3.53

op vakantie met vriendin en haar dochter
Auteur : kim / Geschreven op : 05 juni 2015 - 11:27 / Hits : 12124 / Waardering : 3.44

Samen met mijn dochter en haar vriendin deel 2 (slot)
Auteur : Nightrider / Geschreven op : 24 september 2009 - 14:03 / Hits : 54956 / Waardering : 3.14

Samen met mijn dochter en haar vriendin
Auteur : Nightrider / Geschreven op : 21 september 2009 - 13:36 / Hits : 49954 / Waardering : 2.23

op vakantie met vriendin en haar dochter(3)
Auteur : kim / Geschreven op : 15 juni 2015 - 09:02 / Hits : 10080 / Waardering : 2.20

mijn dochter Ilse en haar vriendin
Auteur : poppeke / Geschreven op : 08 december 2008 - 15:00 / Hits : 37674 / Waardering : 1.75

Vreemde ervaring, maar wel super lekker
Auteur : Eva / Geschreven op : 29 juli 2016 - 11:20 / Hits : 1320 / Waardering : 4.50

ik, mijn zusje en haar vriendin 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 27 juli 2015 - 16:04 / Hits : 31631 / Waardering : 4.40

mijn vriendin en haar vriendin(5)
Auteur : Bas / Geschreven op : 12 mei 2016 - 14:02 / Hits : 8648 / Waardering : 4.33

mijn vriendin en haar vriendin
Auteur : Bas / Geschreven op : 31 maart 2016 - 14:24 / Hits : 22653 / Waardering : 4.28

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
kutjebeffer
Lekker geil hoor, de vriendin van je dochter en je dochter neuken en waarschijnlijk Kim zwanger geneukt. Ben benieuwd naar het vervolg.
Geschreven op : 29 juli 2016 - 18:10

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb