Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Seks met schoonzusje op de boerderij
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Seks met schoonzusje op de boerderij
[Overspel]

Ik ben Hans(27) en heb een boerderij waar mijn schoonzusje Kim(22) geregeld komt.
Ik ben 3 jaar getrouwd met Karin(26) een mooie vrouw iets stevig 70 kg roodachtig haar
Een paar stevige borsten cup d en zoals denk ik bij de meeste mensen wordt het seksleven na een poosje snel minder.
Karin is lerares op een middelbare school en dat is soms best pittig. Ik run de boerderij met ca. 150 koeien die gemolken worden door een robot, voor de rest is er van alles te doen de ene dag is het druk en vaak heb ik het lekker rustig.
Kim woont samen met de Kees de broer van Karin, hij is internationaal vrachtwagenchauffeur en meestal de volle week weg. Kim verveelde zich vaak en Karin had aangeboden om op 1 van haar paarden te rijden, Karin heeft een merrie waarmee ze fokt en een hengst waar zij mee springt en omdat Karin te weinig tijd heeft maakt de hengst te weinig uren om goed in conditie te blijven dus was het ook ideaal voor Karin, een soort win - win situatie.

Onze boerderij staat ongeveer 500 meter van de weg af dus wij wonen lekker vrij.
Het was een prachtige zomer en Kim kwam de meeste dagen langs om paard te rijden.
Op een dag het was bloedheet en ik liep met mijn blote borst en alleen een korte broek aan. Kim was gekleed in haar paardrijbroek met daar boven een shirt, zij stond zo al te puffen en zei ik geloof dat ik het paard rijden maar een keer over sla.
Ik zei, je zult wel gek zijn om met zulk weer je nog meer in te zweet te jagen, ik vind het al knap dat je met zoín warme broek aan loopt. Ja, zei Kim zo genaamd een beetje boos, jullie kerels hebben het mooi makkelijk jullie trekken de kleren uit en lopen maar wat in je blote bast.

Ik zei lachend, ik hou je niet tegen hoor waarop Kim weer zei je zou maar raar op kijken als ik ook flink wat kleren uit trok. Nu ging ik een stapje verder en zei daar heb jij het lef niet voor en je weet hier komt toch niemand, de melkwagen komt s,morgens rond zes uur en Karin komt pas rond 5 uur thuis. en ging verder met mijn werk. Even later liep Kim mij voorbij met haar shirt, bh en paardrijbroek in de hand zij had alleen nog een onderbroek aan en keek haar op de rug, mijn mond viel open en Kim draaide haar hoofd om en vroeg lachend wil jij ook wat drinken. Ik stond verstijfd en kon geen woord uitbrengen, Kim zei nu met nog een bredere grijns ik neem wel wat mee want je begint nu nog meer te zweten, ik zei nog ja ja doe maar.

Even later kwam Kim terug met 2 glazen ranja en we gingen ieder op een stoeltje zitten, ik kon Kim nu goed bekijken Kim donker blond haar iets over de schouders ongeveer 167 lang slank 64 kg en een paar stevige c cup borsten zij had nog een klein wit onderbroekje aan en zat vrolijk te kijken en vertelde dat heerlijk was om zo de zachte wind om je lichaam te voelen.
Kim vroeg aan mij waarom ik mijn laatste beetje kleren ook niet uit trok, ik verslikte mij en zei terwijl ik aan mijn best wel stijve pik zat te denken die best in de knel zat in mijn korte broek, dat kan toch niet en jij ben trouwens toch ook niet helemaal naakt. Kim ging staan en trok haar onderbroekje uit stond nu poedelnaakt en kom doe niet zo flauw je vertelde dat hier toch niemand komt en Karin is er zeker niet eerder weer dan 5 uur.
Ik ging staan en maakte de rits en knoop en liet de broek zakken en stapte uit de pijpen en stond daar wat onwennig.

Kim stond met grootte ogen kijken naar mijn pik, en stamelde wat is die groot. Nu voelde ik mij best een beetje trots want mijn pik is wel wat aan de grootte kant maar echt groot. Toen mijn pik een keer goed stijf was heb ik hem gemeten en was die 19 cm, maar volgens mij zijn er nog wel groter.
Kim zei de piemel van Kees is als die stijf is bijna de helft van jou pik en die is ook veel dunner. Verbaast en trots hoorde ik de vergelijking.
Ik kon Kim nu ook helemaal naakt bekijken zij had een kleine donker driehoekje boven haar kale lipjes en heel wat anders dan de behaarde poes van Karin, die vind ook wel mooi die heet haar kutje langs de zijkanten geschoren zodat de haartjes niet uit haar bikinibroekje komen als zij gaat zwemen maar voor de rest is haar kutje behaard.
Kim ging zitten en ik dronk mijn glas leeg en zei dat ik de paarden water ging geven. Kim slurpte haar glas leeg en liep snel achter mij aan, zij hield mijn stijve pik voortdurend in de gaten.

We kwamen achter de stal en ook de paarden hadden waarschijnlijk zin seks want de hengst stond met de voor benen op de rug van de merrie en zij hele lange lul probeerde in de merrie te prikken. Dat lijkt mij ook wel een lekker standje zei Kim, ik fronste mijn wenkbrauwen en Kim ging verder, zullen wij dat ook eens proberen jij hebt ook een mooie lange lul en zoiets wil ook wel eens in mijn kutje. Mijn pik stond op knapen, maar toch zei fluisterend dit kan toch niet. Kim ging op haar knieŽn liggen en vroeg smekend als je blieft. Ik ging achter Kim zitten haar lipjes waren nat en stonden een beetje open ik ging voorzichtig met mijn vingers door haar natte lipjes en Kim begon gelijk al wat te schokken Kim liet haar buik iets zakken en haar kontje stak nu mooi om hoog. Ik hield het niet meer en zette mijn eikel tussen haar natte lipjes en duwde mijn pik er voorzichtig in haar kutje hoorde een klein gilletje van pijn en vroeg verschrikt of ik stoppen moest. Kim bracht nog geil uit nee ga door mijn kutje is zoín grootte pik niet gewend maar het is zo lekker, niet stoppen ik duwde mijn pik verder in haar strakke kutje tot ik niet verder kon. De paarden waren al klaar en stonden nieuwsgierig te kijken wat wij aan het doen waren. Kim begon meer te kreunen en te bewegen met haar kontje en ik hield het niet meer en spoot in haar kutje waarschijnlijk door de warme harde straal sperma kwam Kim nu ook klaar en liet zich voor over vallen. Even later draaide zich om en keek blij en zei dankje wel dit was de beste seks die ik ooit gehad heb.

Ik kreeg eigenlijk een beetje spijt want dit kon toch eigenlijk niet vertelde ik haar, waarop Kim vertelde zij bijna nooit seks had en ik moest beamen dat, dat voor mij zo was waarop Kim zei waar maken wij ons dan druk om.
Auteur : / Geschreven op : 22 oktober 2013 - 16:04 / Hits : 26677 / Waardering : 3.27
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Seks op de boerderij met schoonzusje (3)
Auteur : hans / Geschreven op : 07 november 2013 - 10:13 / Hits : 21597 / Waardering : 3.49

seks met schoonzusje op de boerderij (4)
Auteur : hans / Geschreven op : 26 november 2013 - 15:10 / Hits : 16778 / Waardering : 3.37

Seks op de boerderij met schoonzusje (2)
Auteur : Hans / Geschreven op : 30 oktober 2013 - 14:43 / Hits : 23832 / Waardering : 3.36

Naar de sauna en seks met mijn schoonzusje.
Auteur : dirk / Geschreven op : 28 maart 2013 - 19:50 / Hits : 38277 / Waardering : 3.32

seks met mijn schoonzusje (4)
Auteur : rick / Geschreven op : 03 maart 2014 - 12:38 / Hits : 9613 / Waardering : 2.61

Familie seks op de boerderij.
Auteur : Robin / Geschreven op : 22 februari 2009 - 14:14 / Hits : 38995 / Waardering : 2.59

Hulp op de boerderij van schoonzusje
Auteur : Kees / Geschreven op : 07 juni 2011 - 11:13 / Hits : 16135 / Waardering : 2.29

Geile seks op de hooizolder
Auteur : blackjack / Geschreven op : 18 januari 2013 - 16:08 / Hits : 34358 / Waardering : 3.87

Carolien, haar zoon Jos heeft een nieuwe vriend. (gedwongen seks)
Auteur : falk / Geschreven op : 18 november 2012 - 16:45 / Hits : 45922 / Waardering : 3.69

Spannende seks met mijn vader.
Auteur : Miranda v.d. P / Geschreven op : 26 augustus 2013 - 12:32 / Hits : 48522 / Waardering : 3.67

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 2 van 2
patrick69
Leuk verhaal, maar erg kort. Het is een beetje onduidelijk geschreven, kost veel energie om in het verhaal te blijven. Ben wel benieuwd naar een volgend deel.
Geschreven op : 24 oktober 2013 - 21:11

ReneP
Pff, taaie kost om te lezen, ook niet echt een boeiend verhaal wat ook vol spelfouten zit. Interpunctie ontbreekt hier en daar wat het lezen er niet makkelijker op maakt.
Geschreven op : 24 oktober 2013 - 21:47

Resultaten: 0 - 2 van 2
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb