Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Oppas door mijn buurmeisje en haar vriendin
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Oppas door mijn buurmeisje en haar vriendin
We hadden een buurt feest en ons buurmeisje Evi(17) zou oppassen, ze vroeg of het goed was dat haar vriendin Kim ook mee kwam dan was ze niet alleen.
Ik Wim (35) en mijn vrouw Ellen (34) waren al lang blij dat er iemand wilde oppassen, en wat zou het bezwaar zijn dat ze haar vriendin mee zou nemen.
Evi een leuk blond meisje meestal vriendelijk stapte die avond bij ons de kamer binnen in een kort jurkje, gevolgd door haar vriendin een meisje met donker haar zei stelde zich netjes voor en zei dat dat zij Kim was. Kim ook een mooi slank meisje maar in een kort broek met een kort shirt er op echt zomers gekleed.
Dit kon ook gemakkelijk de tempratuur was een graad of 28, mijn Ellen zei kom Wim we gaan.

Ellen zei frisdrank staat in de koelkast en chips en andere dingen staan op het aanrecht. Evi zei lachend ga nu maar wij zoeken wel wat op.
Rond een uur of 11 vroeg Ellen hoe zou het thuis gaan onze dochter sliep de laatste nacht wat slecht door de warmte. Ik zei ik kijk wel even thuis, het was hoog uit 200 meter lopen.
Thuis liep ik de trap op, onze dochter sliep als een roos, ik liep naar beneden en hoorde wat hijg geluiden uit de kamer komen. En dacht shit de meiden zullen toch geen jongens uit genodigd hebben.
Voorzichtig opende ik de kamer deur en zag dat de dames naar een privé filmpje van mij en Ellen zaten te kijken die ik een keer had gemaakt terwijl ik Ellen neukte.
Nu viel het mij op dat Evi naakt op de bank zat terwijl haar vriendin Kim naakt op de grond zat met de vibrator van mijn Ellen bij haar vriendin in het kutje bezig was. Evi had een paar kleine borsten ik denk een cup A, en haar vriendin Kim een mooie Cup B. Eerst was ik woest dat die sletjes op onze slaapkamer hadden zitten snuffelen. Ik zag een fles wijn die nu leeg was, en Kim ontdekte mij en keek geschrokken en zei wij hebben een toeschouwer.
Evi keek loom en zei he Wim, Kim keek naar mijn kruis mijn pik was al behoorlijk opgezwollen in mijn broek, en Kim zei volgens mij is die echt zo groot.
Ze stapte in de benen en voordat ik het door had Kim mijn rits los en broek een stukje naar beneden en mijn pik stond stijf, wow zei Kim zo,n grote heb ik nog nooit gezien.
Ik stond aan de grond genageld en nu zei mijn buurmeisje ook brutaal, ja die is echt groot. Nu zei ik, dit kunnen jullie niet maken eerst naar een privé filmpje van ons kijken en een vibrator van mijn vrouw pakken en nu ook nog mijn pik staan bekijken.
Dat jij mij staat te begluren van uit jullie slaapkamer, als ik in de tuin lig te zonnen dat vind jij zeker wel normaal.

Nu voelde ik mij betrapt, want inderdaad ik had alleen maar keer staan kijken als Evi in de tuin lag te zonnen. Ze lag daar een paar keer topless als haar ouders en broertje niet thuis waren.
Zelfs lag ze daar een keer helemaal naakt en zat zich zelf in te smeren, ook tussen de benen en op een geven moment zat het sletje zich zelf te vingeren.
Kim pakte mijn pik nu stevig vast en zei, dan vind jij het ook zeker niet erg dat wij deze even gebruiken, als jij Evi zit te begluren dan mogen we deze zeker bewonderen, ga maar zitten en duwde mij om en zij trok gelijk mijn schoenen en broek uit.
Daar zat ik in mijn blote kont, Kim nam gelijk mijn pik in haar mond en zoog er aan of het dagelijks werk was. Ik had mijn Ellen ook wel eens gevraagd omdat te doen maar dat vond ze vies, maar nu zo,n jong sletbakje dat deed was ik in de zevende hemel.
Kim zei ga eens op de grond liggen, ik deed dat en gelijk ging ze met haar kutje boven mijn pik zitten opende haar kutlipjes zette mijn pik er tussen en liet zich kermend zakken. Jemig wat was dat kutje strak, Evi pakte de vibrator en begon haar kutje te bewerken en streelde in tussen tijd haar vriendins borsten. Na een kleine tien minuten hield ik het niet meer, Kims kutspieren spanden aan ik kwam klaar in kaar kutje. Mijn pik werd slaper en Kim viel voor over en lag met haar borsten op mijn borst. Ze kuste mij op de mond en zei dankje wel wat was dit lekker. Evi keek teleurgesteld naar mijn slappe pik en zei ik wilde hem ook in mij voelen. Een beetje schuldig keek ik naar mijn pik, maar ik wist dat hem dit niet meer ging worden.

Bijna gelijk ging mijn telefoon, het was Ellen die vroeg of er problemen waren, omdat het zo lang duurde voor ik terug kwam. Kim hoorde het ook en zei, hij komt zo we hadden problemen met de tv.
Ik zei ook dat ik er gelijk aan kwam en Kim kroop van mij af met een druipend kutje, snel veegde ik mijn pik schoon trok mijn broek aan en zei met schaamrood op de kaken dat dit nooit had mogen gebeuren. Inderdaad zei Kim met een serieus gezicht maar het was wel onwijs lekker.
Evi zei, ja gooi nog wat zout in de wonden.
Toen ik op het feest kwam was mijn Ellen al een beetje aangeschoten, en rond 1 uur s,nachts liepen we naar huis. Evi en Kim lagen al in bed en Ellen ging even op de bank zitten en vond onder een kussen haar vibrator. Verbaasd zei ze hoe komt die hier, moet toch een beetje beter op passen waar ik de boel laat slingeren.
Auteur : / Geschreven op : 16 mei 2018 - 15:17 / Hits : 14214 / Waardering : 3.42
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Seksslaaf van mijn vrouw geworden door haar vriendin,
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 06 november 2006 - 21:27 / Hits : 21950 / Waardering : 1.44

ik, mijn zusje en haar vriendin 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 27 juli 2015 - 16:04 / Hits : 49342 / Waardering : 4.44

mijn vriendin en haar vriendin(5)
Auteur : Bas / Geschreven op : 12 mei 2016 - 14:02 / Hits : 14653 / Waardering : 4.33

Op vakantie met mijn vrouw en haar vriendin.
Auteur : Jean Paul / Geschreven op : 04 maart 2018 - 00:10 / Hits : 20853 / Waardering : 4.33

mijn vriendin en haar vriendin
Auteur : Bas / Geschreven op : 31 maart 2016 - 14:24 / Hits : 32318 / Waardering : 4.28

Ik, mijn zusje en haar vriendin 2
Auteur : Max55 / Geschreven op : 29 juli 2015 - 08:53 / Hits : 32505 / Waardering : 4.15

Mijn vriendin haar vriend
Auteur : Bloom21 / Geschreven op : 05 juni 2015 - 01:02 / Hits : 20137 / Waardering : 4.11

mijn vriendin en haar vriendin(4)
Auteur : Bas / Geschreven op : 29 april 2016 - 11:07 / Hits : 12636 / Waardering : 3.83

mijn vriendin en haar vriendin (2)
Auteur : Bas / Geschreven op : 12 april 2016 - 13:33 / Hits : 19097 / Waardering : 3.80

op vakantie met mijn vriendin en haar dochter.
Auteur : Kim / Geschreven op : 28 mei 2015 - 09:53 / Hits : 39550 / Waardering : 3.66

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb