Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Sportschool/carnaval
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Sportschool/carnaval
Hoi ik ben Lisa (26) een normale blonde meid 170 lang 65 kg dus best wel slank en een grote cup D borsten, ik woon al 5 jaar samen met Peter(26).
Dat ik slank ben komt waarschijnlijk door dat ik geregeld naar de sportschool ga, Peter heeft het vaak druk met zijn werk en voetbal. Hierdoor is ons seksleven waarschijnlijk ook wat minder, hij valt s,avonds als een blok in slaap. Ik heb hem ook al eens gevraagd of hij mij soms niet meer aantrekkelijk vind, omdat we bijna geen seks meer hebben of vroeg ik hem een keer in een boze bui of hij toevallig een ander had of dat hij homo was. Toen werd hij boos en heeft mij geneukt of het leven er vanaf hing. Daarna bleef het weer een paar maand rustig, en ik baalde stevig. Op de sport school deed ik mijn best en was er ook vaak een jong stelletje, van een jaar of 19 de jongen hield mij vaak goed in de gaten, het was zijn vriendinnetje ook al een keer opgevallen die zei kijk het mooie er niet af. Hij kreeg toen een rooie kop en keek recht voor uit. Zijn vriendin zag er ook best leuk uit zij had donker lang haar slank ik denk 168 lang maar kleine borstjes hoog uit cup b.

De aandacht vond ik wel een beetje leuk, maar ik dacht zo,n snotneus, op een keer was hij alleen en ik werkte mij in het zweet, ik voelde zijn ogen branden op mijn lichaam en keek onverwachts naar hem. Hij wende zijn hoofd af maar ik zag een enorme stijve pik in zijn strakke sportbroekje, verbaasd vroeg ik mij af, komt dat door mij. Okť in mijn korte strakke broekje en mijn shirtje dat ook mooi strak om mijn boven lichaam zit waar door mijn borsten mooi uit komen, trekt wel aandacht van meerdere mannen, maar de helft van de vrouwen vind een beetje aandacht volgens mij niet erg, en vooral als je het gevoel hebt dat je thuis aandacht te kort komt.
Afgelopen carnaval was samen met Peter de stad, in Peter verkleed als tuinman en ik had mijn Dirndl jurkje(Oostenrijks jurkje) uit de kast gehaald niet ordinair maar wel redelijk kort. Best wat zicht op mijn borsten en benen, Peter is normaal zo jaloers als het maar even kan maar met carnaval is het net of hij met mij wil pronken.

Ik had wel bekijks maar daar doe je het ook wel een beetje voor. Het ding zit lekker strak een bh hoeft niet voor want de borsten worden opgedrukt door dat je de veters aan de voorkant mooi strak aantrekt.
We keken naar de optocht en doken even later onze favoriete kroeg in het is meer een kroeg met buurt centrum in een.
De jeugd heeft in en zaaltje sportles en de scholen houden daar gymles en de kroeg zit er ook in.
We dronken flink wat bier en tegen een uur of 7,s,avonds moest ik onwijs nodig plassen, Peter stond te lullen met de vrienden van de voetbal. En ik ging naar de wc, toen van de wc kwam botste ik tegen iemand op, het bleek de jongen van de sportschool. Hij stond op mijn voet en het voelde net of er wat gekneusd was, gelijk zei sorry excuus en stamelde je moet even gaan zitten en een koud nat doekje er op dan is het zo over. Ik keek en zei ja waar kan ik zitten, hu hier naast in de gymzaal ga daar maar zitten dan haal ik een nat doekje.
Ik opende de deur van de gymzaal daar stond geen stoel, die waren natuurlijk allemaal in gebruik in de kroeg. Wel stond er een stapeltje val breek maten. Daar ging opzitten even later kwam de jongen terug met een natte koude handdoek en vroeg bezorgd hoe het ging. Ik vertelde dat het al wat beter ging hij trok mijn schoen uit en legde de natte koude handdoek op mijn voet door de kou schoot mijn voet uit en schopte hem in zijn kruis. Hij had een Tiroler Leder hose aan en n u hoorde ik hoooo een verkrampt geluid. Nu zei ik lachend sorry je mag het koude handdoekje ook wel even gebruiken, anders word jouw zakie blauw. Het ijs was wat gebroken, ik zag hem in het flauwe licht nu onder mijn rokje kijken. Ik wilde dat eerst nog wat naar onder trekken, maar vond het ook wel een beetje spannend.
Mooi slipje heb je aan zei hij, het was een wit kanten ding met allemaal gaatjes er in. Vind je zei ik voorzichtig zijn stem sloeg bijna over en hij zei ik vind sexy lingerie altijd mooi.

De aandacht wond mij op en ik vroeg nieuwsgierig is ook zo dat ze onder een Lederhose geen onderbroek hebben, het werd even stil tot hij zei klopt.
Dus jij hebt geen onderbroek aan vroeg ik giechelend nee zei hij, laat zien zei ik.
Gelijk gingen de knopen van boven los en liet hij zijn broek iets zakken, en jemig wat een pik kwam er tevoorschijn het ding stond helemaal stijf, hij stond dicht bij mij en mijn hand ging als een magneet naar zijn pik, trillend pakte ik zijn pik even vast. Hij ging gelijk met zijn hand over mijn onderbroekje trok het rap uit en ging tussen mijn benen staan hij masseerde mijn kutje die al zeiknat was hij keek mij aan en vroeg mag ik, ik knikte hij zette zijn pik tussen mijn natte kutlipjes, duwde zijn dikke pik naar binnen , wat was dit geil ik stond al zo lang droog en werd geneukt door zo,n jonge knul met een enorme pik.
Hij trok mijn blouse op zij en masseerde mijn borsten die uit het jurkje floepten, het duurde niet lang of ik voelde hoe zijn sperma in mijn kutje spoot en zijn pik kleiner werd, snel trok hij zijn broek op en zei sorry ik moet naar mijn vriendin die staat te wachten.
Ik trok mijn jurkje wat recht en zocht mijn slipje die was nergens te vinden, met een druipend kutje liep ik snel naar de wc waar het natuurlijk druk was, een paar meiden zag naar mij kijken en die hadden wel door wat er gebeurt was, die zeiden ga maar even voor.
Op de wc trok ik mijn blouse voor zover dat mogelijk was weer wat in het fatsoen, de knoopjes waren er af gesprongen toen de jongen mij borsten wilde masseren.
Even later liep ik langs de rij dames die wat giechelden en sommige hoorde je zeggen die heeft net een beurt gehad.
Ik liep de zaal binnen, waar Peter al stond te kijken hij zei lachend ik was jou al kwijt. Peter zei ik maakte mij al zorgen of niet met een andere vent mee was.
Ik kreeg een rooie kop, Peter zag dat en zei was maar een grapje, schat ik weet toch dat je dat nooit zou doen.
Daar stond ik dan in mijn korte Dirndl jurkje met een verscheurd bloesje aan en geen slipje, of zich zelf voelde het wel lekker zo in mijn blote kontje en net of er wind waaide langs mijn kutje, maar het voelde ook hoerachtig.
Even verder op stond de jongen die mij net geneukt had, hij stond bij zijn vriendin je kon horen dat ze wat foeterde en vroeg waar hij zo lang was geweest.
Peter en ik liepen iets verder en kwam bij het stelletje (de jongen die mij neukte en zijn vriendin) Peter klopte de jongen op de schouder en zei lachend problemen Marchel ?.
De jongen keek om, en keek verbaasd geschrokken net als ik. Peter zei dit is mijn vriendin Lisa ik geloof dat jullie elkaar nog niet kennen, Peter zei Marchel en ik zijn maatjes op de voetbal. Marchel keek geschrokken naar mij en stook zijn hand uit, ik stook mijn hand uit die 10 minuten daar voor zijn pik nog vast had gehad.
We kregen een rooie kop van heb jou daar, ik stelde mijn voor ook zijn vriendin stelde zich voor, haar naam was Merel die vroeg ben jij ook niet bij ons op de sportschool. Ik bevestigde dat en zei dat we daar elkaar al eens gezien hadden en dacht terug aan dat Merel het niet leuk vond dat Marchel naar mij keek. Merel was verkleed als zuster, een mooi heel kort jurkje aan met van boven in kijk (voor zover je de kleine borstjes van haar zou kunnen zien) ze was best vriendelijk we stonden even later gezellig te kletsen.
Peter nodigde Marchel en Merel uit om eens langs te komen.

Wordt vervolgd
Auteur : kimber / Geschreven op : 06 maart 2019 - 10:48 / Hits : 7919 / Waardering : 4.50
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Mijn vaste sportschool avondje.
Auteur : Marjolijn / Geschreven op : 03 juni 2016 - 16:04 / Hits : 14399 / Waardering : 4.63

Gaan werken op de sportschool.
Auteur : Brecht / Geschreven op : 12 november 2016 - 13:34 / Hits : 16018 / Waardering : 4.60

Carnaval avond met moeder vieren.
Auteur : Berty / Geschreven op : 14 april 2016 - 01:17 / Hits : 39494 / Waardering : 4.33

Carnaval 2017 in de voetbalkantine.
Auteur : Nicolette / Geschreven op : 19 april 2017 - 19:13 / Hits : 25596 / Waardering : 4.08

Carnaval 2017 in de voetbalkantine. Deel 2
Auteur : Nicolette / Geschreven op : 01 mei 2017 - 02:08 / Hits : 9286 / Waardering : 4.00

Carnaval 2015
Auteur : Marga / Geschreven op : 27 maart 2015 - 02:56 / Hits : 28185 / Waardering : 3.96

carnaval 2015 vervolg
Auteur : Marga / Geschreven op : 27 maart 2015 - 22:32 / Hits : 21135 / Waardering : 3.92

Carnaval avond met moeder vieren. Deel 2
Auteur : Berty / Geschreven op : 16 april 2016 - 15:36 / Hits : 24193 / Waardering : 3.85

carnaval 2015 vervolg 2
Auteur : Marga / Geschreven op : 31 maart 2015 - 18:53 / Hits : 13384 / Waardering : 3.73

Carnaval avond met moeder vieren. Deel 3
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 15 mei 2016 - 12:55 / Hits : 13332 / Waardering : 3.42

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
darkraver
Goed man, lekker buiten de deur neuken met Carnaval !
Geschreven op : 09 maart 2019 - 23:37

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb