Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Plassende tieners
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Plassende tieners
Geef eens eerlijk toe: wat is er nou geiler dan een plassend tienerkutje ? Juist ja: twee plassende tienerkutjes. En dan niet alleen om naar te kijken maar vooral ook aankomen. Wow !! Zowel je linkerhand als je rechterhand tussen de benen van een gespreid staand meisje, je middelvinger een beetje naar binnen geschoven en dan die heerlijke warmte van hun plas in je handpalm voelen lopen. Velen kunnen er alleen maar van dromen. Voor mij is het realiteit geweest. Afgelopen zomer in Frankrijk. Op een naturistencamping in een groot uitgestrekt bosgebied.
Ik (Frans, 23 jaar single en alleen op vakantie) was met en klein trekkerstentje (what's in the name ?) bij toeval op die camping uitgekomen. Het was al laat en ik was eigenlijk helemaal niet van plan om naar een naturistencamping te gaan. Maar ik stond er opeens voor met mijn auto en dacht 'waarom ook niet.' En ik moet eerlijk toegeven dat ik het in het begin heel vreemd vond om naakt rond te lopen, maar dat ik het toch ook wel weer heel snel prettig vond. Zo lekker vrij.
Toch vind ik het nog steeds mooier om, met name de knappere dames, in een bikini te zien. Op erotisch gebied heb ik liever nog iets te raden of uit te pakken dan dat alles zo open en bloot gepresenteerd wordt. Nu gebiedt de eerlijkheid mij ook om te zeggen dat over het algemeen er niet zo veel echt mooie meisjes rondliepen. Een uitzondering waren Claudia en Anita die zo'n vijftig meter verder stonden met de caravan van de ouders van Claudia. Het waren twee 16-jarige vriendinnen, allebei slanke mooie gevormde lichamen, blonde lange haren. Claudia had een heerlijk naar achteren stekend kontje en kleine platte borstjes maar daarop zaten best wel redelijk grote tepels. Anita had echt stevige handvolle borsten.
Die twee waren altijd vrolijk, druk in de weer en onafscheidelijk van elkaar. Vooral hun badmintonspel genoot de aandacht van veel campinggasten. Omdat zij een van de weinige Nederlanders op de camping waren had ik al snel contact met hen en hun ouders. Het ging er allemaal heel ontspannen aan toe.

Omdat ik nogal van wandelen houd, ging ik regelmatig naakt het bos in, voorzien van een rugzak met wat eten, drinken een leesboek en een handdoek. Meestal liep ik dan nog even langs de kust voor een verfrissende duik.
Op 'n middag lag ik ergens op een beschut plekje in mijn boek te lezen, ver weg van alle mensen. Zie ik daar opeens een heel eind verder Claudia en Anita aankomen lopen. Met de armen om elkaars middel ! Toen ze mij zagen lieten ze vlug hun armen los en kwamen mijn kant op.
"Ha die Frans," riep Anita, "wat zit jij hier zielig alleen."
"Heerlijk !" zei ik, "alleen maar het lawaai van de stilte om me heen, een goed boek eten en drinken, prachtig weer. Wat wil je nog meer ?"
"Nou we gaan wel weer hoor" zei Claudia, "Als je liever alleen bent."
"Dat heb ik niet gezegd. Het gezelschap van twee mooie jonge meiden past er natuurlijk prima bij. Zeker als ze dan ook nog eens helemaal bloot zijn." Ze kleurden allebei rood, de schatjes.
"Wat doen jullie hier eigenlijk ?"
"Wandelen ! Wat anders ?" zei Claudia. Maar de manier waarop ze dit zei en daarbij even vluchtig naar Anita keek maakte ik op dat zij niet de hele waarheid sprak. Ik vroeg me af wat hier achter zat en hoe ik daar achter zou kunnen komen.
"Dus jullie houden er ook wel van om je even in alle rust en ongestoord terug te trekken ?" Ze waren intussen voor me in het gras gaan zitten.
"Och, zo af en toe moet dat kunnen, nietwaar ? " zei Anita.
"Natuurlijk. Jullie hebben groot gelijk. Het viel me trouwens op dat jullie zo gezellig tegen elkaar aan liepen daarnet" daagde ik hen nu rechtstreeks uit. Prompt kregen ze allebei een hoofd als een tomaat. Waarschijnlijk had ik de spijker precies op z'n kop geslagen.
"Oeps. Sorrie, zo te zien heb ik een geheimpje van jullie ontdekt." Met nog steeds een rood hoofd keken ze elkaar aan en schoten in de lach.
"Nou, wat is er. Laat me eens mee lachen."
"Nee niks," zei Claudia, "alleen ehhhh." Daarbij keek ze weer naar Anita en zei net niet zacht genoeg om het niet te kunnen verstaan: "zullen we het hem zeggen ?"
"Dat heb ik nog net gehoord. Kom op vertel maar wat jullie te verbergen hebben" zei ik.
"Zeg het maar," zei Anita tegen Claudia en tegen mij: "tenminste als je belooft het aan niemand verder te vertellen."
"Beloofd ! Ik zal zwijgen als het graf"
"Oke dan, " zei Claudia, "wij zijn...ehhhh.... Hoe zal ik het zeggen.... Ha dit vind ik heel moeilijk."
"Nou dan laat me raden," schoot ik haar te hulp, "toen ik jullie daar net aan zag komen lopen dacht ik dat jullie meer waren dan alleen maar vriendinnen. Klopt dat ?"
"Yep !" zei Anita.
"Jullie zijn lesbisch" zei ik prompt.
"Bi !" zeiden ze in koor.
"Maar dat is toch geweldig. Daar hoef je je helemaal niet voor te schamen. Bovendien, ik ben ook bi. Is wel zo gemakkelijk. De keuze wordt meteen twee keer zo groot zeg ik altijd maar."
"Verrek," zei Anita, "wij dachten allemaal dat je 'n homo was."
"Hoe kom je daar bij ? Zie ik er soms een beetje verwijfd uit ?"
"Nee dat niet, Maar vaak zie je dat jongens en mannen die alleen op een naturisten camping rondhangen, dat dat homo's zijn. Vandaar."
"Nou ik niet dus. He maar vertel, weten jouw ouders dat van jullie ?"
"Volgens mij hebben ze zo'n vermoeden, ik weet het niet zeker" zei Claudia.
"Dus als jullie zin hebben, om het maar eens plastisch uit te drukken, dan moeten jullie het bos in ? Jammer h", dat je mij dan net hier moet treffen, of hebben jullie het soms al gedaan ?"
"Een beetje" gaf Claudia enigszins verlegen toe.
"Een beetje ?" viste ik naar meer uitleg.
"Een beetje gekust" zei Claudia.
"En een beetje bij elkaar gevoeld" zei Anita er prompt achteraan en kreeg meteen een stomp van Claudia in haar zij.
"Mij kun je dat rustig vertellen hoor. Ik vind het leuk om dat van jullie te horen en ik heb je beloofd dat ik niets verder zal vertellen." Ze zaten in kleermakerszit voor me waardoor ik af en toe in hun kruis kon kijken. Daarbij stelde ik me voor hoe de hand van de een tussen de benen van de ander zat te frunniken. Ik kon er niets aan doen, maar ik kreeg prompt een stijve. Te laat trok ik mijn benen op. Ze hadden het gemerkt.
"Sorrie dames, ik zat me net voor te stellen hoe jullie het bij elkaar zouden doen. En dat moet ik niet doen, dan gaat het mis."
"Ik zag het" zei Anita lachend.
"Ik hoop niet dat je er van schrok?" vroeg ik uitdagend.
"Nee hoor. Ik ben wel wat gewend"
"Nou dan hoef ik hier ook niet moeilijk lopen te doen" en ik stak mijn benen weer naar voren. Mijn stijve lag nu open en bloot op mijn buik en ik polste hun reactie.
Even keken ze gefixeerd naar mijn geslacht, keken toen elkaar aan en, zoals dat tieners eigen is, schoten ze weer in de lach.
"Is er iets mis mee ?" vroeg ik en keek opzichtig naar mijn pik.
"Nee hoor, helemaal niet. Het is alleen zo komisch zoals je daar opeens zit" zei Anita.
"Ja wat dat betreft hebben wij jongens het heel wat lastiger om onze opwinding te verbergen. Jullie worden gewoon nat zonder dat iemand het ziet."
"Klopt !" zei Claudia met een guitige glimlach op haar gezicht, "Klopt helemaal."
"Je zegt dat op een manier die doet vermoeden dat jij nu dus ook nat bent" zei ik.
"En ik niet alleen" zei Claudia.
"Aha, Dus ik zit hier met een stijve piemel en jullie hebben allebei een nat kutje ?"
"Inderdaad" zei Anita.
"Maar dat is eigenlijk niet eerlijk" zei ik.
"Waarom niet ?" vroeg Anita precies zoals ik gehoopt had.
"Nou, jullie kunnen aan mij zien hoe opgewonden ik ben. Nou en dan zou ik dat eigenlijk ook wel eens bij jullie willen zien. Lijkt me toch heel eerlijk, of niet soms ?"
"Tja, misschien heb je eigenlijk wel gelijk" zei Anita. Meteen ging ik voorover liggen, steunend op mijn ellebogen en mijn hoofd ter hoogte van hun knieen.
"Dan laat maar eens zien" zei ik tegen Anita.
Even keek Anita vragend naar Claudia die onverschillig haar schouders ophaalde. Het kon haar schijnbaar niets schelen.
"Nou, kom op als je durft" zei ik nog.
"Oke goed dan" zei Anita schoof haar hand tussen haar benen en deed moeiteloos met wijs- en middelvingers even haar schaamlipjes uit elkaar. Even maar, 'n halve tel. Genoeg om de glinsterende binnenkant te zien.
"Nu jij" zei Anita tegen Claudia. Ik hield mijn hoofd nu vlak voor Claudia's kruis, die natuurlijk niet achter kon blijven bij haar vriendin. Ook zij opende haar kutje voor mij en gaf mij een duidelijk inzicht in haar grotje. In tegenstelling tot Anita bleef zij haar gespreide kutje aan mij tonen.
"Jeetje Claudia, wat ziet dat er geil uit. Je hebt echt een heel mooi kutje en ik kan inderdaad zien dat je nat bent. Hartstikke nat." Opnieuw zette ze haar vingers tegen haar lipjes en spreidde ze haar kutje zo mogelijk nog verder.
"Volgens mij ben jij er hard aan toe om door je vriendinnetje gevingerd te worden." Uitdagend keek Claudia Anita aan. Anita had meteen in de gaten wat er van haar gevraagd werd en twijfelde geen moment. Pal voor mijn ogen stak ze haar hand tussen Claudia's benen en begon ze met haar wijsvinger over Claudia's kutje te strelen.
"Oh, dat ziet er geil uit" riep ik verrukt. Een paar keer wreef ze er nog overheen en stak toen opeens haar middelvinger naar binnen hetgeen Claudia een gesmoorde kreet ontlokte. Claudia leunde nu achterover op haar ellebogen en deed haar benen verder uit elkaar. Anita neukte zachtjes haar vinger op en neer. Drijfnat kwam die steeds weer tevoorschijn. Toen Anita zich vervolgens over Claudia heen boog en haar een innige tongkus gaf zag ik mijn kans schoon om zonder permissie ook eens een beetje te voelen. Voorzichtig streelde ik met het topje van mijn wijsvinger over het naar buiten puilend schaamlipje van Claudia, er op lettend niet de vingers van Anita aan te raken. Het glibberde. Toen echter Anita haar vinger terugtrok en over het knopje van Claudia ging strelen wierp Claudia in een reflex haar bekken omhoog. Mijn vinger schoof per ongeluk tot aan het eerste kootje in haar druipnatte kutje. Even hield ik mijn hand stil om te peilen of ze het gemerkt had, maar ik kreeg geen afkeurende reactie. Wat kan me gebeuren dacht ik en ik schoof mijn vinger verder naar binnen.
"Hij zit in m'n muis" hoorde ik Claudia opeens zeggen. Wat geinig dat zij haar kutje 'muis' noemde !
Anita kwam half overeind en keek toe hoe ik mijn vinger in het kutje van haar vriendinnetje sopte. Claudia bleef gewoon liggen en liet het gewoon toe.
"Ja, vinger haar maar, dat vind ze lekker" fluisterde ze me toe. Het hek was nu van de dam. Ik kon mijn gang gaan. Terwijl ik in het kutje van Claudia bleef roeren en zo af en over haar harde knopje wreef legde ik mijn andere hand op de knie van Anita. Zij raadde meteen mijn bedoeling en deed haar benen uit elkaar.
"Voel maar" zei ze ook nog en hield met een hand haar kutje voor me open. Jeetje wat 'n stelletje geile meiden.
En daar lag ik ze beide tegelijk te vingeren terwijl zij elkaar omarmden en kusten. Intussen lieten ze mij hun gang gaan tussen hun benen. Ik ging op mijn knieen tussen hen inzitten zodat ik mijn handen beter kon bewegen. Toen ik mijn aandacht op hun klitjes ging concentreren werd hun geil gekreun gesmoord in hun kussende monden. Bij beide kon ik probleemloos twee vingers tegelijk naar binnen schuiven. Daarbij wreef ik met mijn duim over hun knopjes. Ze werden hoe langer hoe opgewondener en stookten elkaar daarbij steeds meer op. Ze begonnen ook steeds meer met hun heupen te draaien en ik vermoedde dat ze beiden hard op weg waren naar een orgasme. Als een razende ging ik nu tekeer in hun tienerkutjes. Hun monden konden ze niet meer tegen elkaar houden: ze hadden ruimte nodig om te hijgen en zich te concentreren op hun eigen gevoelens.
Anita kwam als eerste, min of meer direct gevolgd door Claudia. Anita leunde verkrampt op haar ellebogen en keek toe hoe mijn vingers in haar kutje verdwenen. Haar mond helemaal open en haar lichaam gespannen. Ik voelde gewoon hoe de spieren van haar kutje strakker om mijn vinger kwamen te zitten. Sidderend en met afgeknepen adem kwam ze klaar. Intussen had Claudia haar heupen omhoog geduwd. Ze steunde alleen nog maar op haar hakken en schouders, de benen gespreid. Op die manier kon ik mijn twee vingers nog dieper naar binnen schuiven. Ze begon met een lage toon heel zachtjes te gillen, maar die toon werd steeds hoger net zo als haar orgasme steeds heviger werd. Haar ogen had ze tot spleetjes samengeknepen. Tegelijk met een paar krachtige ah, ah, ah beukte ze ook haar bekken tegen mijn hand aan. Tjonge jonge wat kwam die meid lekker klaar. Volkomen uitgeput viel ze daarna weer op het gras. Anita ging meteen tegen haar aanliggen en begon haar overal op het gezicht te kussen.
En ik ? Ik zat er glunderend en trots bij en likte mijn vingers af.
Achteroverleunend aanschouwde ik hoe die twee verliefde meiden langzaam maar zeker weer terugkwamen op deze wereld. Het was Anita die voor het eerst weer tot spreken in staat was.
"Pfff Frans, dat was even echt heavy. Je hebt me echt lekker klaargevingerd."
"En mij ook" zei Claudia.
"Het was mij een eer, ladies. En als ik zo vrij mag zijn: voor herhaling vatbaar. Zo'n kleine geile meisjes als jullie heb ik echt nog nooit meegemaakt. En bovendien: jullie smaken verrukkelijk !" en daarbij likte ik nogmaals mijn vingers af.
"En jij, hoe is het nu met jouw staat van opwinding" vroeg Anita.
"Je ziet het: hij staat nog steeds fier overeind, wachtend op de dingen die gaan komen."
"En wat denkt hij dat er gaat komen ?" vroeg Claudia nu.
"Hmm, misschien wel vier slanke zachte meisjeshanden."
"Deze misschien ?" zei Claudia en draaide haar handen in de lucht.
"Hmmm, lijkt me niet verkeerd. Probeer eens." En ja hoor, daar kwamen ze naar me toe.
"Ga jij maar eens lekker ontspannen op je rug liggen, je benen een beetje uit elkaar en laat de rest dan maar aan ons over" zei Anita en duwde me zachtjes achterover. Met mijn handen onder mijn hoofd ging ik languit liggen. Zij namen aan weerszijden van mij plaats.
Wat er toen gebeurde was wel het allerlaatste wat ik van twee tienermeisjes zou verwachten: ze begonnen in alle openheid te bepraten wat ze voor zich zagen en gebruikten daarbij ongeremd allemaal lekkere woorden.
"Lief h", hoe hij daar zo lekker stijf ligt. Zie hoe hij een beetje klopt ?" begon Anita.
"Ja, maar hij is ook zo geil als boter. Volgens mij spuit-ie meteen z'n zaad eruit als we hem aanpakken" antwoordde Anita.
"Ik vind het zo grappig hoe z'n voorhuid nog over z'n eikel zit. Ik verheug me er al op om dat velletje dadelijk naar beneden te trekken."
"He, er zit al een druppeltje sperma op. Wat geinig. Hij is echt verschrikkelijk geil " zei Claudia.
"Hij heeft ook best wel flinke ballen vind je niet ?" vroeg Anita.
"Klopt, en z'n zak is ook best wel stevig. Niet zo'n slap gevalletje als laatst bij Raymond" antwoordde Claudia,
"Maar die pik van Raymond was wel langer, dacht ik" zei Anita.
"Dat weet ik zonet nog niet. In ieder geval is deze wel dikker" zei Claudia.
"Dat zeker. Bovendien vind ik deze ook of een of andere manier mooier" zei Anita.
En al die tijd hadden ze me met nog geen vinger aangeraakt. En ik lag alleen maar verbaasd naar hun conversatie te luisteren en begon me hoe langer hoe meer te verwonderen.
"Zullen we dan maar" stelde Anita voor.
"Lijkt me wel h", anders wordt hij nog zielig."
Anita pakte vervolgens met de toppen van haar vingers mijn eikel vast, vlak boven het randje van m'n voorhuid en zette mijn pik rechtop. Toen pakte Claudia met twee vingers mijn pik net onder de eikel vast en schoof tergend langzaam mijn voorhuid omlaag, helemaal totdat mijn eikel mee omlaag knikte. Het leek er verdomme wel op dat die twee op elkaar ingespeeld waren bij dit soort activiteiten. Ik kon het me nauwelijks voorstellen.
Daarna zakte Anita met haar hand over mijn pik omlaag, wederom gevolgd door Claudia. Dit herhaalde zich zo'n tiental keren en bracht mijn zaad al een behoorlijk stuk tot koken. Beiden tegelijk begonnen ze ook aan mijn zak te voelen.
Door al dat geil gedoe kwam er weer een dikke druppel voorvocht tevoorschijn.
"Kijk eens aan," zei Anita, "meneertje begint al op gang te komen" en pardoes likte ze de druppel eraf.
"Ik ook" zei Claudia en heel behendig gleed haar duim langs mijn zaadleider omhoog waardoor er een nieuwe druppel ontstond. Die likte zij er dus af, waarna ze langs haar lippen likte om de smaak te proeven.
"Waar smaakt hij naar ?" vroeg Anita.
"Naar meer !" zei Claudia en oh heerlijkheid, zij bukte voorover en nam mijn pik in haar mond. Anita begon me nu krachtiger af te trekken, terwijl Claudia in het zelfde ritme met haar mond op en neer ging. Dit houd ik niet, dacht ik.
Net voordat ik afschoot hoorde ik Anita nog zeggen dat de tweede lading voor haar was. Met kracht spoot mijn sperma in Claudia's mond die daardoor hard begon te kreunen. Ze kwam echter ook meteen overeind en voordat mijn tweede schot kwam had Anita haar mond er al omheen zitten. Zij was het die me al die tijd vakkundig aftrok. Claudia masseerde ondertussen m'n kloten.
Anita liet niet meer los en ving nu alles in haar mond op. Toen ze merkte dat er niets meer kwam, kwam ze overeind en begonnen de twee tieners zich pal boven 'n pik te tongen. Mijn zaad liep uit hun mondhoeken naar beneden, mijn kruis in.
Hoe is het mogelijk lag ik me af te vragen, dat zo'n jonge meiden zo'n geraffineerd spel kunnen spelen.
Ik kwam een beetje overeind, sloeg m'n armen over hun schouders en trok hun mee terug. Ze lagen nu met hun hoofd op mijn borst en speelden een beetje met mijn nu snel slapper wordende pik.
"Nu moeten jullie me toch eens eerlijk vertellen waar jullie die ervaring van hebben. Het lijkt me toch niet normaal dat twee zo'n jonge meisjes eerst uitvoerig over m'n pik gaan kletsen en daarna precies aanvoelen hoe ze elkaar moeten aflossen."
"Ha, ha die Frans. Ik kon duidelijk zien dat je verrast was. Claudia en ik hebben zeker een jaar lang een verhouding gehad met een jongen. Echt een heel intensieve verhouding. We hebben echt alles geprobeerd. Raymond, zo heette die jongen, genoot ervan als hij ons geil hoorde praten. Soms trok hij zich af terwijl wij alleen maar toekeken en hem aanmoedigden."
"En hij vond het heerlijk om door ons tweeen gepijpt te worden. Nou, en dat kwam goed uit, want wij vonden zijn zaadjes altijd heel lekker. Die van jou smaken anders ook prima."
"En Raymond is niet meer?" vroeg ik.
"Helaas, met z'n ouders mee verhuisd naar Amerika.
"Jammer voor jullie !"
"Inderdaad, maar we hebben altijd elkaar nog. En nu hebben we jou er ook nog even bij."
"Ik sta geheel tot jullie dienst. Zeg maar wat je wilt, niets is mij te gek, zolang het maar geil is."
"Weet je het zeker ?" vroeg Anita.
"Heel zeker !" zei ik. Vervolgens keek Anita met een vragende blik naar Claudia.
"Kun jij ?" vroeg ze. Ik had geen idee wat ze bedoelden.
"Geen enkel probleem" zei Claudia.
"Als dat zo is, dan kom maar eens staan, Frans" Ik liet me door beide meisjes overeind trekken.
"Zo een beetje weg van je kleren. Hier zo, prima. En dan doe je nu je ogen dicht en dicht houden h" !" zei Anita
"Ja, maar geen enge dingen doen hoor"
"Ben maar niet bang" zei Anita.
Vervolgens voelde ik hoe ze beiden een van mijn handen vastpakten en tussen hun benen stopten.
"Stop nou bij ons alle twee een vinger een beetje naar binnen en wacht dan rustig af" zei Anita. Ik begon al zo'n donkerbruin vermoeden te krijgen.
Ik stak bij beide mijn middelvinger naar binnen en wachtte rustig af. Hun kutjes waren nog steeds kletsnat.
Tegelijkertijd, hoe ze het deden weet ik nog steeds niet, voelde ik links en rechts een warme stroom over mijn hand lopen.
"Jullie pissen over mijn handen" riep ik opgetogen uit, "ohhhh wat lekker.Wat geil !" Meteen hield Anita op en vroeg ook Claudia om op te houden.
"He vind jij het zo lekker als we tegen je aan plassen ?" vroeg ze verrukt.
"Een plassend kutje is voor mij nog altijd het lekkerste wat er is" antwoordde ik naar alle eerlijkheid.
"Ohh, wat fijn Frans. Wij vinden het heerlijk om samen allerlei geile plasspelletjes te doen" gaf Claudia nu volmondig toe.
"Echt waar ?" antwoordde ik nu verbaasd.
"Je moest eens weten wat wij allemaal met Raymond gedaan hebben. En nu we met z'n tweetjes zijn doen we het nog steeds" zei Anita.
"En wat doen jullie dan zoal ?" vroeg ik.
"Alles ! We vinden het heerlijk om over elkaar heen te pissen, overal" zei Anita.
"Ook over jullie gezichten ?"
"Ook! En om maar meteen heel openhartig te zijn: we drinken elkaars pis."
"Wat zijn jullie toch een ontzettend geil stelletje. Dit is toch wel het laatste wat ik van twee tieners zou verwachten" antwoordde ik.
"Maar schijnbaar ben jij daar dus ook niet vies van ?" vroeg Claudia.
"Ik ? Zeker niet. Met mij kun je alles doen. Zeg maar wat je lekker vindt."
"Nou dat zal ik dan eens vertellen," zei Anita,"Om te beginnen kickt Claudia er op om als ze gelikt wordt en klaarkomt om dan alles te laten lopen. Ze pist je dan echt helemaal onder. Ik kan dat niet. Ik kan niet plassen en klaarkomen tegelijk. Maar ik vind het wel fijn om Claudia, of jou bijvoorbeeld, midden in het gezicht te plassen. En als je wilt dan mag je ook over ons heen pissen, lekker in onze mondjes, hmmmm."
"Hier droom ik al heel lang van," zei ik, "Tot nu toe heb ik alleen bij een paar vriendinnetjes mogen kijken als ze plasten. Bij eentje mocht ik zelfs mijn hand tussen haar benen houden op de WC. Verder is het er nooit van gekomen. Een tijdje geleden heb ik in een seksshop 'n keer zo'n plasfilm bekeken. En dat vond ik ontzettend geil. Soms pis ik over mezelf heen als ik onder de douche sta. Windt me iedere keer weer op"
"Ik zie het, " zei Anita, en knikte naar mijn inmiddels weer half stijve pik.
Ik trok mijn schouders op om aan te geven dat ik er ook niets aan kon doen.
"Maar vertel eens meisjes, hoe doen jullie dat hier op vakantie ? Want je kunt dit soort dingen toch niet doen zonder dat anderen dat gaan ruiken. Jouw ouders bijvoorbeeld."
"Klopt!" zei Claudia, "maar we hebben een leuk plekje in de duinen ontdekt. Als we moeten plassen gaan we daar naar toe. Niemand ziet ons daar. En daarna rennen we de zee in. Is alles in een keer weggespoeld."
"Of we gaan samen onder de douche" vulde Anita aan.
"Zullen we hem eens laten zien hoe we soms een beetje van elkaar drinken?" vroeg Anita aan Claudia.
"Je bedoelt zo staande, met een kommetje?" antwoordde Claudia.
"Precies, ik begin wel bij jou" zei Anita en Claudia zette meteen haar voeten een meter uit elkaar. Met twee handen trok ze haar lipjes helemaal uiteen en Anita hield een hand als een kommetje er onder. Duidelijk kon ik zien hoe het kutje van Claudia een beetje naar buiten begon te puilen. Het volgende moment kwam er een dun straaltje naar buiten dat precies in de hand van Anita liep.
"Hmmm," zei Anita, "dat ziet er weer eens lekker uit." Ze bracht nu de hand naar haar geopende mond en kiepte hem daar om. Het meeste ving ze in haar mond op maar ze kon niet voorkomen dat er ook het nodige langs haar gezicht liep.
Claudia kwam meteen naar haar toe en kuste haar vol op de mond. Op die manier proefde ze dus haar eigen urine. Mijn pik had intussen weer z'n maximale stijfheid gekregen. Zoveel geilheid had ik nog nooit voor m'n ogen gezien.
De rollen werden nu omgedraaid en Anita piste beheerst het handje van Claudia vol. Ook zij dronk het op alsof het kostbare champagne was. Maar in plaats van dat ze zich door Claudia liet kussen kwam ze naar mij toe. Toen ik mijn mond op de hare zette liet ze de hele inhoud naar mij overlopen. Ik was zo geil dat ik het begerig opdronk....
"Goed zo Frans, drink mijn pis maar lekker op. Zo meteen krijg je nog veel meer."
Om te laten zien dat ik het lekker vond likte ik uitvoerig mijn lippen af.
"Oh ja, ik wil nog veel meer van jullie proeven" zei ik geil.
"Dat kan ! Ga maar eens op de grond liggen en wacht af."
Ik ging languit in het gras liggen. Anita kwam om me heen staan en liet zich vervolgens zakken, totdat ze met haar kruis vlak boven mijn gezicht zweefde.
"Ja, kom maar. Zeik me in m'n gezicht" moedigde ik haar aan. Pal voor m'n ogen spreidde ze haar kutje helemaal. Heel beheerst en met een dun straaltje plaste ze over mijn gezicht. Ze schommelde daarbij een beetje heen en weer zodat ze zeker was dat ze me overal raakte. Zo af en toe liep er een beetje in mijn geopende mond. De warmte, de kleur, de reuk, normaal zou ik er misschien toch vies van zijn geweest. Nu dronk en genoot ik ervan alsof het het laatste zou zijn dat ik te drinken kreeg. Opeens hield ze echter op.
"De rest krijg je ook nog wel, maar nu moet je me eerst schoonlikken" zei ze en liet zich verder zakken. Voor het eerst likte ik nu aan dit zachte tienerkutje. Een combinatie van urine en kutsapjes streelde mijn tong. Ik stak mijn handen naar boven uit en streelde nu ook haar borstjes. Terwijl ik mijn tong tussen haar kutlipjes liet glijden kwam daar opeens de hand van Claudia bij. Zij had haar hand achterlangs tussen Anita's benen gestopt en een vinger naar binnen geduwd. Op hetzelfde moment voelde ik ook hoe ze mijn zak begon te kneden. Maar opeens stond Anita op.
"Zo, nu ben jij aan de beurt, Claudia" zei Anita.
"Graag, heel graag. Mijn blaas staat op springen, dus....." zei ze met een uitdagende blik richting Anita
"Dus," maakte Anita de zin af, "jij wilt klaargelikt worden, liggend op je rug en je benen naast je gezicht."
"Precies, jij weet wat ik lekker vind. En volgens mij wil Frans het dit keer graag van je overnemen."
"Ik zou liegen als ik nee zei" zei ik terwijl ik opstond en naar Claudia toeliep. Ik pakte haar vast en trok haar met haar rug tegen me aan. Mijn stijve wipte ik achterlangs tussen haar benen. Terwijl ik mijn handen over haar lichaam liet gaan fluisterde ik haar in haar oor.
"Ik ga je dadelijk hier op de grond leggen, je benen sla ik achterover en dan lik ik net zo lang aan dat geile kutje van je totdat je weer zo gigantisch lekker klaarkomt. En als het dan zo ver is, dan laat jij de inhoud van je blaas los. Samen met die geile kutsapjes spuit je je pis in mijn geopende mond en drink ik alles op.
"Oh ja Frans," kreunde Claudia, "dat is precies wat ik nu wil" en daarbij draaide ze me haar halfgeopende mond toe. Een glibberige hete tongkus was het gevolg. Anita was naast ons komen staan en had haar linkerhand tussen Claudia's benen gestopt en hield tegelijkertijd mijn zak achterlangs vast.
"En daarna mag je over ons heen pissen, Frans" voegde Anita nog eens aan ons geile gepraat toe.
Zachtjes dirigeerde ik Claudia op de grond. Meteen trok ze haar benen al op. Ik pakte haar aan haar enkels vat en duwde die omhoog. Ze pakte haar benen in haar knieholten vast en trok ze zo ver mogelijk achterover. Eigenlijk steunde ze nu alleen nog maar op haar schouders. Haar uitpuilend kutje was het hoogste punt.
Zachtjes streelde ik eerst haar stevige, maar zacht aanvoelende billen. Met mijn twee duimen trok ik haar kutje helemaal open zodat ik diep in haar donkerpaarse grotje kon kijken. Het zag er behoorlijk wit van al haar vocht. Terwijl ik haar kutje openhield sopte ik mijn wijsvinger diep naar binnen. Kletsnat kwam hij weer tevoorschijn. Ik smeerde al het vocht over haar kutje uit en herhaalde dit een paar maal zodat ze nu echt lag te glimmen in de zon. Op de manier zoals ze voor me lag, lachte ook haar poepgaatje me uitnodigend toe. Ik kon dan ook niet nalaten hier met een glibberige vinger over te strelen.
"Wat doe je nu" riep Claudia opeens uit.
"Hij zit aan je kont" antwoordde Anita voor mij. Anita zat zich zelf naast ons op haar knieen te vingeren en keek aandachtig toe wat ik allemaal met haar vriendinnetje deed. Haar andere hand gebruikte ze om mij en Claudia een beetje te strelen.
"Vind het lekker als ik aan je kont zit ?" vroeg ik.
"Weet ik nog niet" antwoordde ze.
"We hebben het vorig jaar eens geprobeerd, maar vonden het toen allebei niet zo lekker" legde Anita uit.
"Jullie zijn me toch ook een stelletje rare," zei ik verbaasd,"jullie plassen over elkaar heen. Sterker nog: jullie drinken elkaars plas maar aan jullie kontjes zitten jullie niet. Vinden jullie zeker vies ?" zei ik half lachend.
"Nee, natuurlijk niet" antwoordde Claudia tussen haar knieen,"maar we konden er niet zo van genieten. Daarom"
"Oh, juist. Weet je wat, we proberen het gewoon nog een keer. Ontspan je maar, geniet ervan en als je het niet lekker vindt, dan moet je het gewoon zeggen, dan stop ik daarmee. Goed ?"
"Jij je zin" zei Claudia en liet zich weer achterover vallen. Nog een paar maal streelde ik haar kutvocht over haar kruis uit. Ditmaal duwde ik zelfs een beetje harder op haar kontgaatje. Geen reactie. Tijd om over te gaan naar het mondelinge gedeelte. Subtiel begon ik Claudia op haar billen te kussen. Van de linkerbil naar de rechter en weer terug. Steeds dichter naderde ik daarbij haar kruis. Toen een kusje op haar kutje, gevolgd door een op haar poeperd. Vervolgens met mijn tong langs rakelings langs haar kutje omhoog, via de venusheuvel aan de andere kant weer omlaag, omlaag, omlaag een klein sprongetje over haar anus en verder door haar bilspleet omlaag, tot op haar rug. Van geilheid begon ze al te kronkelen. Vervolgens via dezelfde weg weer terug. Weer vermeed ik haar om haar op de meest gevoelige plekjes te likken. Toen ik even overeind kwam stopte Anita de twee vingers in mijn mond die ze net diep in haar kutje had gehad.
"He, dat is niet eerlijk, je bent met mij bezig" riep Claudia mij quasi-bestraffend toe.
"Dan zet je maar eens schrap" zei ik en zette mijn geopende mond nu pal boven op haar kutje. Met een lange haal van mijn tong verorberde ik zoveel mogelijk van haar sapjes. Wat een smaak ! Vervolgens liet ik mijn tong over heel haar kutje glijden. Bij haar klitje hield ik even pas op de plaats om vervolgens tergend langzaam tussen haar lipjes naar beneden te glijden. Onderaan duwde ik even mijn tong zo diep mogelijk bij haar naar binnen en gleed vervolgens verder naar beneden. Bij haar poepgaatje aangekomen hield ik even stil en begon vervolgens rondjes om haar anus heen te draaien, steeds dichter naar het middelpunt.
"Hij maakt me gek" riep Claudia. Ik zette het puntje van mijn tong nu pal op haar gaatje en duwde harder. Maar ver kwam ik niet, de weerstand was te groot. En dus schoot ik te hulp met mijn wijsvinger. Terwijl ik haar kontje bleef likken zette ik de punt van mijn vinger op haar rozetje. Even een beetje duwen en door al die geile natheid floepte hij er tot aan het eerste kootje in, voorbij haar sluitspier.
"Aaaii, hij stop 'm in m'n reet" riep Claudia verrukt. Ik hield mijn vinger meteen stil om haar aan het gevoel te laten wennen. Om haar aandacht een beetje af te leiden streelde ik met mijn andere hand over haar klitje.
"Gaat het ?" vroeg ik bezorgd.
"Ja ik denk het wel" antwoordde Claudia.
"Zeg maar als ik moet stoppen" zei ik nog en duwde vervolgens mijn vinger langzaam verder naar binnen. Claudia lag met afgeknepen adem en wijdgeopende ogen niets ziend in de lucht te staren, peilend wat nu de werkelijke gevoelens in haar kont waren.
"Jezus Christus, Claudia, hij heeft z'n vinger er helemaal inzitten" riep Anita opeens enthousiast uit, "ik zie hem niet meer"
"Pfff, echt ? Ik voel wel dat hij er in zit maar niet hoe ver" zei Claudia.
En dus bewoog ik mijn vinger nu een beetje op en neer en heen en weer.
"Aaaiiii ja nu voel ik het, ooohhh dit is l"kker" kreunde ze . Vooral toen ik hem er langzaam uit liet glijden lag ze te kirren van genot.
"Stop 'm nog eens terug alsjeblief" vroeg ze half smekend.
Dit keer schoof ik mijn vinger pardoes in keer naar binnen.
"Ahhhhiii" kreunde ze en weer harder toen ik hem terugtrok.
"Dadelijk krijg je nog meer" zei ik en zette met mijn tong de volle aanval op haar kutje in. Uitvoering begon ik haar te likken en ging meer en meer op haar klitje af. Claudia begon nu echt ongegeneerd te kreunen en allerlei onverstaanbare kreten uit te oefenen. Ook Anita lieten haar handen niet onbetuigd: Ik werd gestreeld, af en toe zelfs in mijn pik geknepen, Claudia werd gestreeld en af en toe vingerde ze zichzelf daarbij moedigde ze mij en Claudia keer op keer weer aan met allerlei grove taal.
Claudia had het niet meer en was duidelijk op weg naar haar orgasme. Ze begon al met haar benen op en neer te wippen en met haar bekken te schudden. Haar ademhaling werd zwaar en onregelmatig.
Ik likte vol overgave haar klitje, neukte haar met twee vingers tegelijk diep in haar grotje en liet mijn duim over haar poepgat glijden. Alles tegelijk. En het resultaat diende zich ineens aan. Zoals een zwangere vrouw met toegeknepen ogen tussen haar opgetrokken benen ligt te persen zo ook lag Claudia daar te genieten van een fantastisch en intens orgasme. Het hield zeker dertig seconden aan. Al die tijd nam ze geen adem. Toen opeens schreeuwde ze het uit. Ik likte nog steeds haar kutje. Met de schreeuw kwam ook, onder hoge druk, haar pis naar buiten gespoten, midden in mijn gezicht. Gezien alle aankondigingen vooraf had ik dit verwacht. Ik had dit moment afgewacht om mijn wijsvinger onverwacht en diep in haar kont te duwen. Anita had dit zien aankomen en net op tijd hield ze haar hand voor Claudia's mond want die was bezig heel het bos bij elkaar te schreeuwen. Met mijn vinger nog diep in haar week ik even terug om het 'slagveld' te aanschouwen. Van alle kanten liep de urine van haar af. Ook mijn gezicht, mijn haren en mijn borstkas waren doorweekt. Maar Claudia was er nog niet. Opeens leek het wel alsof ze een stuiptrekking kreeg zo schokte ze opeens met haar onderlichaam. Tegelijk daarmee piste ze een straal naar buiten. Dat deed ze nog drie, vier keer iedere keer opnieuw straal naar buiten persend. Het leek eigenlijk wel alsof ze klaarkwam als een jongen die keer op keer z'n sperma verschiet.
Anita doorweekte haar handen in Claudia kruis en likte die vervolgens met haar tong af.
"Oh wat geil, wat lekker" riep ze daarbij uit. Ook ik ging nu met twee handen tegelijk door Claudia's kruis en wreef alle nattigheid over haar billen, dijen, benen en buik uit.
Toen liet Claudia zich volkomen uitgeput op d'r zij rollen. Anita was intussen zo ontzettend geil geworden dat ze zich op haar knieen over Claudia heen boog en haar kont mijn kant opstak. Over haar schouder keek ze mij aan en het enige wat ze zij was:
"Neuk me."
Nou, dat hoeft men mij geen twee keer te vragen. Ik nam voor het gemak maar even aan dat ik me over voorbehoedsmiddelen geen zorgen hoefde te maken. Op mijn knieen schoof ik haar kant op en deed haar benen nog een beetje verder uit elkaar. Ik pakte mijn stijve vast en liet mijn eikel 'n keer door haar druipnatte kutje glijden totdat ik op de goede positie zat. In een keer stootte ik diep naar binnen hetgeen Anita een lange kreet ontlokte. Zij zou niet veel meer nodig hebben, bovendien was ik zelf te opgewonden om me nog langer in te houden, en dus zette ik meteen de hoogste versnelling in. Anita begroef haar gezicht in de oksel van Claudia om zo haar gekreun en geschreeuw te onderdrukken. Ze begon nu in tegengesteld ritme mee te bewegen hetgeen tot gevolg had dat ik iedere keer tot aan de wortel in haar doordrong. Bovendien voelde en hoorde ik mijn ballen tegen haar kutje kletsen. Lang zou ik dit niet meer volhouden. Gelukkig was ik al een keer klaargekomen anders had ik haar al meteen volgespoten. Maar Anita stond al op het punt van klaarkomen. Ik besloot om ook haar een anale verrassing te bezorgen alhoewel ik er geen idee van had hoe dat uit zou pakken. Aangezien ze net behoorlijk opgewonden raakte toen ik mijn vinger in het kontje van haar vriendinnetje duwde moest ze er zelf wellicht ook wel van kunnen genieten. Gelukkig lag Claudia nog onder handbereik zodat ik even heel snel mijn wijsvinger in haar kutje duwde zodat die weer lekker nat was. Geschrokken veerde ze op, maar ik was al weer bij haar vandaan. Net op het moment dat ik voelde dat Anita's lichaam zich verkrampte duwde ik mijn wijsvinger twee kootjes diep in haar anus. Meteen kneep ze haar billen bij elkaar hetgeen ook tot gevolg had dat ze haar kutje krachtig om mijn pik had zitten. Ik zat klem. Shit ! dacht ik, dat moeten we niet hebben. Dus trok ik mijn vinger terug, pakte haar bij de heupen vast en neukte haar en mij naar een gigantisch hoogtepunt. Claudia hield Anita stevig tegen zich aan. Tegelijk met haar orgasme schoot ik mijn sperma tegen haar baarmoeder. Drie, vier keer. Toen zakte ook Anita voorover, boven op Claudia en glipte mijn pik uit haar. Uitgeput liet ook ik me naast hen vallen, mijn armen om hen heen. Claudia duwde Anita een beetje van zich af en gedrieen genoten wij na van de heerlijkheden die ons waren overkomen. Anita lag met gesloten ogen op Claudia's schouder. Na een paar minuten voelde ik met mijn hand de status van mijn jongeheer. Die was weer teruggekeerd naar het kleine formaat. Dat kwam goed uit, want mijn blaas gaf aan dat-ie vol zat en met een stijve kan ik nu eenmaal niet plassen. Voorzichtig wurmde ik me los van de twee meiden en ging naast hun staan. Ze hadden nog niets in de gaten. Maar dat veranderde spoorslags toen de eerste urine stralen hen in het gezicht troffen. Anita kwam meteen verrukt overeind maar Claudia, de schat, deed alleen maar haar mond open. Ik piste ze in het gezicht, door de haren en natuurlijk richtte ik ook op hun mond. Ze genoten zichtbaar. Toen ik merkte dat er niet echt veel meer in het vaatje zat liet ik me om het hoofd van Claudia zakken en manoeuvreerde mijn immer nog plassend lid in haar mond. Meteen slurpte ze hem naar binnen en dronk ze de laatste restjes op.

"En nu de zee in" riep Anita.
"Dat lijkt me een goed plan" gaf ik toe. Snel pakte ik al mijn spulletjes in mijn rugzak en liep met de meiden mee naar het strand. Dat was nog ongeveer een kilometer lopen. Onderweg werd door ons drieen nog eens herhaald hoe we van elkaar genoten hadden.
"Zeg Anita, die vinger die ik opeens in je kont duwde, wat vond je daar nu eigenlijk van" vroeg ik haar.
"Weet ik eerlijk gezegd niet. Misschien wel lekker, maar het kwam vreselijk onverwacht. Ik stond net op het punt om klaar te komen toen die vinger er opeens tussenkwam. Je moet het een andere keer nog maar eens proberen."
"lijkt me een uitstekend idee. Hoe lang blijven jullie trouwens nog op de camping ?"
"Nog twee weken" zei Claudia, "en jij ?"
"Ik was eigenlijk van plan om overmorgen weer verder te reizen" zei ik.
"Eigenlijk ?" vroeg Claudia.
"Ja, maar na deze ervaring hier met jullie en de uitnodiging die ik net van Anita kreeg om nog eens een keertje 'n vinger in haar kont te duwen, nou, misschien blijf ik dan wel langer."
"En als ik jou nu uitnodig om nog twee weken lang een vinger in mijn kont te duwen, wat dan ?" vroeg Claudia.
"Dan blijf ik natuurlijk nog twee weken"
"Oh, geweldig Frans" riepen ze in koor en vlogen me om de hals.
"Oeps !" zei Anita opeens, "wacht eens even." Ze hield opeens stil ging een beetje wijdbeens staan en hield haar hand tussen haar benen.
"Iiiii" riep ze ineens en liet zien dat mijn sperma uit haar kutje was gelopen, in haar hand. Ze smeerde het uit over haar borsten alsof het zonnecr"me was.
"En ik moet nog plassen ook" zei ze. Glunderend keek ik haar aan.
"Ik lust nog wel wat " zei ik.
"Anders ik wel" zei Claudia.
"Oke, maar niet hier. We lopen even door naar ons geheime plekje." Ik liet me door de meisjes naar hun 'geheime plekje' in de duinen leiden. Een soort kom in de duinen, vlak bij het strand.
"Zo, dan gaan jullie nu maar eens naast elkaar zitten en mondjes open." Gewillig lieten Claudia en ik ons in het warme mulle zand zakken. Anita kwam eerst voor me staan, half door de knieen en spreidde wederom voor mijn gezicht haar kutje. Ze trof me in mijn mond. Gulzig dronk ik haar goudgele vocht op. Vervolgens deed ze hetzelfde bij Claudia.
Daarna renden we als kleine kinderen de duinen uit, recht de zee in.....

Twee weken lang hebben we van elkaar genoten in optima forma. De ongedwongen geilheid van de twee tieners bleef me verrassen. Beide zijn er nu ook liefhebber van om in hun kontje geneukt te worden. Het koste wat moeite om ze zover te krijgen, maar nu genieten ze er toch van. Ook ik heb er trouwens aan toe moeten geven om me door hun anaal 'te laten gebruiken'.
Helaas, de vakantie zit er al weer een tijdje op. Volgend weekend komen ze op bezoek....

Graag ontvang ik jullie reactie: gvschrijver@hotmail.com
Auteur : G.V. Schrijver / Geschreven op : 11 maart 2005 - 14:44 / Hits : 32313 / Waardering : 1.79
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

GHB rape drugs, gedrogeerde tieners! 2 en slot
Auteur : Angela / Geschreven op : 07 december 2010 - 20:43 / Hits : 36071 / Waardering : 2.98

En boot, vier tieners 01
Auteur : Satyr / Geschreven op : 17 augustus 2008 - 19:25 / Hits : 33569 / Waardering : 2.87

Twee gestrande tieners.
Auteur : Rene / Geschreven op : 28 december 2008 - 15:14 / Hits : 43103 / Waardering : 2.78

Een boot, vier tieners 02
Auteur : Satyr / Geschreven op : 18 augustus 2008 - 21:42 / Hits : 22087 / Waardering : 2.50

En boot, vier tieners 03
Auteur : Satyr / Geschreven op : 20 augustus 2008 - 14:03 / Hits : 20938 / Waardering : 2.43

Experimentele tieners 1
Auteur : glenn / Geschreven op : 11 september 2016 - 21:56 / Hits : 10793 / Waardering : 2.33

GHB rape drugs, gedrogeerde tieners!
Auteur : Angela / Geschreven op : 04 december 2010 - 21:19 / Hits : 38231 / Waardering : 1.94

Een trio van tieners!
Auteur : Arend / Geschreven op : 11 augustus 2005 - 05:47 / Hits : 37034 / Waardering : 1.52

En boot, vier tieners 04
Auteur : Satyr / Geschreven op : 16 september 2008 - 22:36 / Hits : 20986 / Waardering : 1.48

Tieners aan de bar
Auteur : G.V. Schrijver / Geschreven op : 25 maart 2005 - 16:57 / Hits : 20813 / Waardering : 1.15

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorien / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb