Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Tieners aan de bar
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Tieners aan de bar
Laatst had ik een vergadering van de buurtvereniging in het wijkgebouw. Terwijl wij vergaderden in een zijkamertje, werd de bar bezet door een aantal jongeren. Na de vergadering togen wij ook naar de bar. Ik bleef langer hangen dan gepland en dronk meer dan goed voor mij was.
Uiteindelijk waren we nog met z'n vieren over. De barkeeper, twee tienermeisjes van een jaar of 16, 17 en ik dus. De jongen achter de bar was zo'n jaar of 23 en viel duidelijk in de smaak bij die twee meiden. Met mijn 35 jaar deed ik volop mee in de gespreksonderwerpen van de jeugd.
Achteraf realiseer ik mij dat het voornamelijk kwam door de schoonheid en spontaniteit van die twee meisjes dat ik langer bleef hangen. Het waren dan ook twee prachtige, mooie, maar vooral aantrekkelijke meisjes. De een had lang donker haar en een heel olijke blik in d'r ogen. Toen ik haar "n keer naar de wc zag lopen zag ik pas voor het eerst haar ontzettend slanke figuur in "n legging afgetekend zitten. Een wulps naar achteren wijzend bol kontje. Heerlijk dat figuurtje. Echt een plaatje.
Eerder had ik al geprobeerd om een idee te krijgen van de omvang van haar borsten. Maar ze droeg een zwart T-shirtje met daarover zo'n half dichtgeknoopt jasje. Bij het gedempte licht achter de bar was dat dus niet te onderkennen. Anja, zo heette ze, was ongeveer 1,55 meter lang. Net zo als haar vriendinnetje Ester. Ester was blond en had ook zo'n guitig kopje onder haar lange loshangende blonde lokken. Zij had een stretchtruitje aan met horizontale strepen. Het truitje omspande haar volle borsten die door de strepen nog groter leken dan ze feitelijk waren. Maar ondanks hun grootte zaten ze stevig op hun plaats. Vrij hoog zelfs zoals je vaak ziet bij jonge meisjes. Er onder droeg ze een vrij kort rokje waar haar blote benen uitnodigend onderuit staken. Mijn ogen werden er constant door aangetrokken.
Langzaam maar zeker werd me duidelijk dat Raimond, de barkeeper, de meisjes nader kende. Je merkte dat aan de ongedwongen manier waarop ze met elkaar omgingen.
Omdat er verder niemand was kwam Raimond aan onze kant van de bar zitten. De meisjes zaten tussen ons in, Ester naast mij. Opeens, terwijl ik met Ester praatte waren Anja en Raimond in een hevige tongkus verwikkeld. Daarbij verdween "n hand van Raimond ook nog in het jasje van Anja. Ik moest toch even slikken. Met mijn ogen maakte ik Ester attent op wat zich naast haar afspeelde. Even keek ze hun kant op, haalde onverschillig haar schouders op en zette haar gesprek met mij voort. Ze had al snel door dat ik mijn aandacht meer bij het stel naast haar had dan dat ik met haar bezig was. Die twee gingen dan ook nogal heftig tekeer. Ik kon het maar half zien, maar ik vermoedde dat Anja haar hand vrij hoog op het bovenbeen van Raimond had liggen. Het wond mij op.
Waarschijnlijk kon Ester het zien aan mijn gezichtsuitdrukking, want opeens begon ze hard te lachen. De anderen keken er van op.
"Karel hier wordt een beetje afgeleid van jullie vrijpartij, jongens. Zijn ogen rollen er bijna uit"? zei Ester.
Met een schamper lachje wist ik me met moeite een houding te geven.
"Zeker niets gewend, he Karel"? lachte Raimond mij toe en vervolgde: "Nou dan let maar eens op"?. Hij boog voor Anja langs en trok Ester aan haar bovenarm naar zich toe. En verdomd als het niet waar is, maar toen tongde hij Ester op gelijke wijze als hij net Anja had gekust. Op nog geen dertig centimeter van Anja's gezicht. Al kussend stond hij op, wurmde zich verder naar de twee meisjes toe en sloeg zijn armen over hun schouders. Opeens hield hij op en kuste toen Anja weer even. Ik wist niet wat ik zag. Mijn verbazing werd helemaal maximaal toen Raimond een stukje terugweek en de meisjes een beetje naar elkaar toe duwde. Meteen begonnen Anja en Ester elkaar nu vol op de mond te kussen. Raimond keek mij triomfantelijk aan terwijl hij beide meisjes over hun rug streelde.
"Zo zo"? was het enige wat ik kon zeggen terwijl mijn opwinding in mijn spijkerbroek tot ontwikkeling kwam.
De meisjes kwamen weer overeind en keken mij nu lachend aan.
"Lekker zo, zo met z'n drieen. Die Raimond boft toch maar met jullie."?.
"Och,"? zei Ester, "we hebben Raimond niet altijd nodig hoor."?
"Jullie doen het dan met z'n tweeen?"? vroeg ik geheel overbodig.
"Inderdaad"? zei Ester nog steeds met een brede grijns op haar gezicht.
"Wat geil"? liet ik mij ontschieten.
"Hoezo? Wind het je op om twee meisjes met elkaar te zien vrijen?"? vroeg Ester.
"Dat kun je wel zeggen, ja"? zei ik en keek daarbij opzichtig naar mijn kruis. Ester glimlachte en wist precies waar ik op doelde.
Wat drank wel niet allemaal aan vrijpostigheden in je wakker maakt. Ik kan me niet voorstellen dat ik in "normale' omstandigheden zo gereageerd zou hebben. Maar het gebeurde voor dat ik er erg in had. Maar in Ester vond ik mijns gelijke; Terwijl ze me bleef aankijken boog ze weer naar Anja en met uitgestoken tong kuste ze haar weer. Duidelijk kon ik zien hoe hun tongen om elkaar heen strengelden. Ester bleef me al die tijd aankijken. Ze wist dat ze me opwond. Wat ze toen deed sloeg werkelijk alles. Voor mijn ogen liet ze haar handen in het jasje van Anja verdwijnen, duwde de zijkanten een beetje terug zodat ik kon zien dat ze Anja's borsten streelde. Die meid zat me willens en wetens op te geilen! De glimlach op Esters gezicht had plaatsgemaakt voor een verrekt geile blik in haar ogen. Ik stond nu werkelijk even perplex van zoveel uitdaging en wist even niet wat te doen. Bliksemsnel overwoog ik of ik moest proberen me er mee te bemoeien of moest afwachten waartoe ze nog meer in staat waren. Ik besloot voorlopig nog voor het zekere te kiezen. Wel liet ik mijn opwinding blijken door ongegeneerd mijn erectie een beetje in mijn broek te verplaatsen zodat die niet meer zo knel zat.
"Jee, dat ziet er lekker uit"? probeerde ik haar aan te moedigen. En het hielp, want Raimond tilde opeens het truitje van Ester helemaal op zodat het boven haar borsten kwam te zitten. En wat voor borsten. Tjonge jonge. Fors en stevig. Haar tepel rolde tussen Raimonds vingers. Alsof het allemaal nog niet genoeg was liet Ester zondermeer toe dat Raimond een hand onder haar rokje liet verdwijnen. Ze deed zelfs haar benen een beetje uit elkaar. Intussen masseerde ze nog steeds de borsten van Anja.
Zien kon ik het niet, maar aan de opbollende bewegingen onder het rokje liet zich makkelijk raden wat zich daar afspeelde. Op een gegeven moment boog Raimond zijn hand een beetje en duwde hij harder tegen haar kruis. Meteen sperde Ester haar ogen helemaal open. "Die krijgt nu dus een vinger naar binnen geschoven' dacht ik. Zonder schaamte kneep ik nu door de spijkerbroek in mijn pik. Door een beetje voorover te buigen probeerde ik onder haar rokje te kijken. Dat lukte dus niet.
"Zit hij met zijn vingers aan jouw spleetje?"? vroeg ik. Zij antwoordde niet maar keek me des te geiler aan. Ik besloot het er op te wagen en stak mijn hand uit naar de zoom van haar rokje. Ik pakte het vast en probeerde het naar boven te sjorren. "Laat me eens kijken"? vroeg ik haast smekend. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld was kwam Ester een beetje van de kruk omhoog en samen schoven we haar rokje helemaal omhoog, zowat tot onder haar navel. Eronder kwam een alleraardigst roze slipje tevoorschijn. Twee vingers van Raimond verdwenen er van de zijkant in. Omdat Ester deze aanraking van mij had toegestaan permitteerde ik mij de vrijheid om mijn hand zachtjes op haar knie te leggen en haar benen verder uit elkaar te trekken. Ze stootte daarbij met haar knie tegen die van Anja. Anja stond meteen op en kwam nu tussen de gespreide benen van Ester terecht. Raimond stond rechts van haar, ik aan de andere kant. Nu was het Anja die Esters borsten begon te strelen en wegen. Ik kon nu duidelijk zien hoe de vingers van Raimond in het slipje verdwenen en uit de bewegingen opmaken dat af toe een vinger naar binnen verdween. Daar wilde ik meer van zien. Mijn hand lag nog steeds op Esters knie en langzaam streek ik ermee naar boven. Terwijl mijn vingertoppen in haar liezen haar slipje aanraakten vroeg ik: "Mag ik?"? en trok meteen haar slipje naar voren. En ohhh, nu zag ik haar kutje! Licht behaard en lipjes die door Raimonds vingers een beetje opengetrokken werden. Nu sloeg Ester ook een arm om mijn schouder. Dit was dus een regelrechte uitnodiging om mijn verkenningstocht voort te zetten. Zonder verdere omhaal liet ik nu ook mijn vingers over haar kutje glijden. Ze was nat. Even sloot ik mijn ogen en overdacht de gelukzalige situatie waarin ik terechtgekomen was. Ik stond hier verdomme zomaar zo'n jong ding van een jaar of 16, 17 te vingeren.
Samen met Raimond lieten we onze vingers door haar potje roeren. Toen Raimond zijn vinger uit haar liet glijden nam ik meteen zijn plaats in. En daar gleed mijn wijsvinger probleemloos dat jonge tienerkutje in. Ester liet opgetogen wat vreugdekreetjes horen. Ze werd geiler en geiler. En de rest ook. Nu was het Anja die aan het slipje van Ester begon te sjorren. Weer kwam Ester omhoog en in een vloeide beweging bungelde haar slipje om haar enkels en zat ze wijdbeens met haar blote kont op de barkruk.
Ik gleed met mijn hand naar boven over haar vlakke en strakke buik. Met een vinger nog glibberig van haar vocht draaide ik in haar navel rond. Toen verder naar boven en even later woog ik haar volle borst in mijn hand. Zo als ze er uit zagen voelden ze ook aan: Vol en stevig. Haar tepels priemden nu trots naar voren. Ik boog me voorover en nam de tepel van haar linkerborst in mijn mond. De sensatie trok door mijn hele lijf. Vooral toen ik voelde dat er iemand door mijn haren kroelde. Het bleek Anja te zijn. Terwijl ik haar aankeek opende Anja haar mond een beetje. Ik begreep wat ze wilde, en terwijl mijn hand weer afzakte naar dat heerlijk malse vochtige kutje van Ester kuste ik Anja op een waanzinnig heftige manier. Met mijn tong verkende ik de binnenkant van haar mond. Razendsnel ging ze met haar tong bij mij tekeer. Maar opeens hield ze op. Ze duwde een beetje tegen de barkruk waar Ester opzat zodat die wat verder van de bar af kwam te staan en ging vervolgens op de voetensteun van de bar zitten. Ester raadde meteen wat ze wilde en zakte wat verder onderuit op de barkruk daarbij tegengehouden door Raimond en mij. En ja hoor, Anja boog voorover en kwam precies bij het kutje van Ester uit. Zonder al te veel omwegen zette ze haar mond erbovenop. Aan haar wangen te zien ging ze op dezelfde onwaarschijnlijk snelle manier waarop ze mij tongde nu in het kutje van haar vriendin tekeer. Ester begon meteen hardop te kreunen. Vervolgens spreidde ze met twee handen het kutje zover mogelijk en ging ze heel subtiel met het puntje van haar tong over het glimmende klitje. Ester genoot met gesloten ogen. Maar opeens kwam Anja overeind en deed een stap opzij. Terwijl ze met uitgestoken hand naar Esters kutje wees zij ze tegen mij: "Ga je gang Karel, ze is er klaar voor"?. En dat laat ik me geen twee keer zeggen natuurlijk. Ik nam haar plaats op de voetensteun over en had nu een prachtig uitzicht/inzicht in dat geweldige lekkere kutje voor me. Langzaam liet ik mijn handen vanaf haar knieen naar haar kruis glijden en begon daar met haar lipjes te spelen. Aandachtig bestudeerde ik haar spleetje. Ze was nat, echt hartstikke nat. Zonder enig probleem schoof ik zomaar twee vingers naar binnen. Terwijl die diep in haar zaten boog ik voorover en liet ik het puntje van mijn tong subtiel over haar knopje gaan. Mijn twee vingers zaten zodanig in haar kutje dat mijn duim tegen haar bilnaad duwde. Ik duwde wat harder en nu trok Ester haar linkerbeen op. Mijn duim kwam boven op haar poepgaatje terecht. Met vingers en mond probeerde ik haar zo intens mogelijk te laten genieten.
Toen ik mijn ogen op sloeg zag ik, behalve dan dat Ester hevig zat te genieten, dat Anja achter Raimond was gaan staan en haar armen om zijn middel had geslagen. Zonder dat ze zag wat ze deed gespte ze zijn riem los, maakte de knoop open en deed de rits omlaag. Raimond zelf deed zijn broek omlaag. Meteen floepte zijn erectie naar boven. Hij deed nog een stapje naar voren zodat hij ermee tegen het rechter dijbeen van Ester aanduwde. Maar Anja pakte nu zijn lid vast. Vlak voor mijn ogen werd hij afgetrokken. Ook Ester had in de gaten wat er naast haar gebeurde en pakte met vijf vingertoppen tegelijk de paarsglimmende eikel vast. Duidelijk was te zien hoe er al een paar straaltjes voorvocht naar buiten kwamen. Even later kwam Anja opeens naast me zitten op de voetensteun. Het was wel duidelijk waarom. Ze trok Raimond naar zich toe en begon hem meteen vol overgave te pijpen.
Terwijl Ester door mij gelikt werd, Raimond door Anja gepijpt, kusten Raimond en Ester elkaar. Dit was werkelijk sensationeel. Van zoiets had ik zelfs nog nooit durven dromen. Alsof we het voelden, kwamen Anja en ik tegelijk overeind en keken we elkaar lachend aan. We kusten elkaar even op de mond en toen vroeg Anja opeens "Ruilen?"?. Verbaasd keek ik haar aan.
"Van mij mag je. Graag zelfs " zei Raimond. Ik had er nog nooit aan gedacht om seks te hebben met "n jongen. Ik ben zo hetero als maar zijn kan. Maar deze onverwachte presentatie van die ferme stijve vlak onder mijn neus bracht me aan het twijfelen. Ik voelde om een of andere reden ook aan dat het niet van mij verwacht werd dat ik zou weigeren. Iedereen deed het met iedereen. Dus ik kón gewoonweg niet achterblijven. En dus schoof ik een beetje naar voren zodat Anja achter mij langs kon kruipen. Anja viel meteen weer aan op het kutje van Ester. Voor mijn ogen stond Raimond met zijn erectie te zwaaien. Hij duwde zijn pik naar voren en kwam ermee in mijn richting. Automatisch opende ik mijn mond. Ik moest mijn mond flink openen om zijn eikel naar binnen te kunnen krijgen. Ik legde mijn hand om zijn schacht en was verrast door de hardheid. Even moest ik wennen over hoe het allemaal aanvoelde. Behalve aan mijn eigen pik had ik nog nooit aan een andere gezeten. En nu zat ik hier zomaar een jongen te pijpen. Even, maar toen waren alle remmingen weg. Met mijn tong duwde ik zijn vel tot achter zijn eikel. Met een hand trok ik hem voorzichtig af. Met de andere woog ik zijn volle en zwaarbehaarde zak.
"Dat doe je heel lekker Karel"? hoorde ik Raimond boven mij zeggen. "Kijk eens meisjes hoe hij mijn lul in zijn mond heeft. Hij is me toch lekker aan het pijpen"?. Zijn taalgebruik moedigde me alleen nog maar meer aan.
"Wil dat ik door ga? " vroeg ik hem. Ik was nu zover dat ik hem best wel wilde laten klaarkomen.
"Nog eventjes. Ik wil eerst nog even lekker neuken voordat ik kom. Als je wilt kun je me daarna helemaal leegzuigen"? zei Raimond met overslaande stem. Nog even pijpte ik hem. Naast me echter begon Ester in alle staten te geraken. Ze werd nog steeds stevig door twee vingers van Anja geneukt terwijl Anja haar intussen ook nog met lange halen over haar klitje likte. Haar gekreun nam toe. Haar hoogtepunt naderde met rasse schreden en Anja was niet van plan om op te houden. Raimond gaf aan dat hij zich nu eerst even met Ester bezig wilden houden. We gingen beiden weer aan een kant van Ester staan en hielden haar stevig vast. Meteen liet ze zich achterover in onze armen vallen. Ze sloot haar ogen en uit haar wijd openstaande mond kwamen enige gesmoorde kreten. Ze trilde helemaal. De spieren van haar toch al strakke buik stonden helemaal gespannen. Intussen draaide ze wild met haar kruis. Even verstijfde ze helemaal, sperde haar ogen wijd open en viel toen slap in onze armen terug. Geweldig om die meid in je armen te voelen klaarkomen. Met haar hoofd viel ze liefdevol op de schouders van Raimond. Even lieten we haar bijkomen. Toen duwde Raimond haar omhoog zodat ze weer op eigen kracht kon zitten. Hij had nog steeds zijn broek om zijn enkels hangen. Die deed hij nu helemaal uit en haalde meteen zijn beurs tevoorschijn. Snel haalde hij er een condoom uit en rolde die vakkundig om zijn stijve. Al trekkend aan zijn lid posteerde hij zich tussen de benen van Ester. Wat dat betreft hebben die barkrukken een juiste hoogte. Ester schoof nog een beetje naar voren terwijl ze met twee handen achter op de kruk leunde. "Oohhhh"? kreunde ze met verstokte adem toen Raimond in een lange haal naar binnen schoof. Meteen sloeg ze haar armen om Raimonds nek en hield zich stevig aan hem vast. Ze zat nu op het randje van de kruk. Opeens voelde ik dat Anja achter me stond en op dezelfde wijze als net bij Raimond nu mijn broek uitdeed. Twee tellen later hing ook mijn broek op mijn enkels en had ze mijn 16 centimeter te pakken. "Wat is ie stijf"? hoorde ik haar achter me in mijn oor fluisteren. Ik stak mijn handen naar achteren en kneep door de dunne legging in haar kutje. Onderwijl trok zij mij met twee handen boven elkaar af. Ik prijs mezelf gelukkig met een heel goede beheersing over mijn zaadlozing. Pas als ik het wil kom ik klaar, niet eerder. Daar heb ik overigens bij een aantal vriendinnen een hele reputatie mee opgebouwd (ik ben vrijgezel hoor !).
In Anja's armen draaide ik me om en realiseerde mij dat zij de enige was die nog helemaal in de kleren zat. Dat kon natuurlijk niet. Meteen deed ik haar jasje uit en trok haar T-shirtje boven haar hoofd uit. Nu pas zag ik dat zij van die heerlijk kleine borstjes heeft. Stevig als halve bolletjes wezen ze naar voren. Ik bukte me voorover om op haar tepeltjes te zuigen. In die houding trok ik meteen haar legging en slipje naar beneden. Meteen tastte ik tussen haar benen. Wat voelde dat weer lekker aan. Nog zo'n lekker jong, mals tienerkutje in de palm van mijn hand. Mijn middelvinger gleed zo tussen haar lipjes. Ze hijgde er flink van in mijn oor. Maar ik wilde eigenlijk ook wel eens zien wat ik in mijn hand had. En dus tilde ik haar probleemloos op en zette haar boven op de bar. Snel trok ik de legging over haar schoenen uit, pakte twee barkrukken en zette daar haar voeten op. En daar lag ze. Open en bloot wachtend en smachtend om door mij verder onderhanden genomen te worden. Tussen haar donkere haren ontplooide zich haar kutje als een roosje. Met wijs- en middelvinger deed ik haar lipjes verder uiteen. De donkerroze binnenkant werd zichtbaar. Duidelijk was haar kutvocht te zien. Pardoes zette ik mijn mond erop en probeerde ik met mijn tong zoveel mogelijk van haar sappen in een keer op te slurpen. "Ja lekker Karel, Godverdomme lik me aan m'n kut. Ik wil die tong diep in me voelen"?. Zo rustig als Anja zich gedroeg zo hevig schreeuwde zij haar genot naar buiten. Aan mijn haren schuurde ze mijn hoofd langs haar kruis. Het wond me alleen nog maar meer op. En echt, ze was intussen zo verdomd geil geworden dat ze binnen dertig seconden een gigantisch orgasme naar buiten schreeuwde. Wat kwam die meid op een vreselijk uitbundige manier klaar. Ik stond daarna dan ook werkelijk perplex maar tevens ook heel trots te kijken hoe ik dat voor elkaar had gekregen. Anja had zich na haar orgasme achterover op de bar laten vallen. Veel rustiger maar waarschijnlijk net zo intens was Ester intussen weer klaargekomen door het aanhoudend krachtige gestoot van Raimond. Die moest trouwens ook een goed uithoudingsvermogen hebben.
Eigenlijk vond ik nu de tijd wel rijp dat ik die twee meiden ook eens kon neuken. Terwijl ik naar Raimonds erectie wees vroeg ik hem: "Heb je er daar meer van ?"?
""Tuurlijk Karel, ik heb altijd een voorraad voor een heel weekend bij me. In mijn beurs zitten er nog genoeg"?. Zijn beurs lag nog op zijn kleren op de grond. Snel vond ik er een en deed hem behendig om. Maar Anja en Ester waren nog een beetje uitgeteld. Raimond zag dat ook. "Daar weet ik wel wat op. Wacht maar"? zei hij. Hij pakte vier barkrukken en zetten ze in een vierkant tegen elkaar. Toen leidde hij Ester er aan de arm naar toe. Ester stond voor de krukken en moest van Raimond languit op haar buik op twee krukken gaan liggen. Toen haalde hij ook Anja van de bar af en legde haar naast Ester. In deze houding staken hun kontjes prachtig naar achteren. Hun kutjes kwamen haast als vanzelf tussen hun bovenbenen vandaan. Raimond deed hun benen nog een beetje verder uit elkaar zodat het plaatje compleet was. Dit was werkelijk een geweldig geil gezicht. Raimond ging achter Anja staan en ik achter Ester. Terwijl we elkaar met een blik van verstandhouding aankeken richtten onze pikken op die heerlijke openingen. Toen telde Raimond af : "Drie, twee, een, go"? . Tegelijk schoven we beide zo'n heerlijk warm vochtig tienerkutje in. Esters kutje voelde heerlijk strak aan om mijn pik. Aan haar heupen hield ik haar vast. Ik trok haar billen van elkaar en duwde met mijn duim een beetje op haar anus. Van genot begon ze met haar kontje te draaien. Een klein stapje naar voren en ik drong echt helemaal in haar. Langzaam trok ik mij weer terug totdat ook mijn eikel er weer uitkwam. Geinig om te zien hoe haar schaamlippen strak om mijn lul krulden. Vervolgens weer langzaam naar binnen. Ook Raimond was met een gelijk ritme bezig. Langzaam maar zeker voerden we ons tempo op. De meisjes hielden elkaar met ineengestrengelde vingers vast en probeerde elkaar te tongen. Maar op het laatst lukte dat niet meer zo goed. De kracht waarmee we bij hun naar binnen drongen werd dan ook steeds heviger. Alle vier lieten we blijken dat we er van genoten. Ongegeneerd werd er gekreund en geile taal uitgeslagen.
De situatie had mij zodanig opgewonden dat ik voor het eerst van mijn leven merkte dat ik als ik zo doorging een orgasme niet tegen te houden zou zijn. En dat wilde ik niet. Dus trok ik mij uit dat zeiknatte kutje van Ester terug, bukte voorover en begon op haar lipjes te sabbelen. In deze houding was het gewoon onweerstaanbaar om steeds hoger met mijn tong door haar bilnaad te gaan. En hup, daar gleed mijn tong vol over haar anus. Even kneep ze haar billen bij elkaar. Toen ze weer ontspande zette ik mijn verkenningstocht voort. Nu probeerde ik om het puntje van mijn tong in haar kontje te duwen. Het ging bijna niet. Dan maar een beetje nahelpen met mijn vinger. Ik had net al gemerkt dat ze het lekker vond toen ik mijn duim tegen haar anus zette. Ook nu weer duwde ze haar kontje zo mogelijk nog verder naar achteren. Ze zette een voet op de kruk waar Anja overheen lag. Ze stond nu wagenwijd voor me open. Ik sopte mijn wijsvinger nog even in haar glibberige gleufje zette hem toen op haar poepgat. Even duwde ik iets harder. Met een ingehouden "aaarggghh' floepte mijn vingertopje opeens voorbij haar kringspier. Ik zat nu in haar poepgat. Het voelde ontzettend strak aan. Langzaam ging ik steeds dieper. Hhhhmmmm, dat was lekker. Mijn duim kon ik tegelijkertijd in haar kutje duwen. Beiden vingers verdwenen helemaal in haar. het leuke van deze houding is, dat je de vingertoppen van je duim en wijsvinger diep in haar tegen elkaar kunt duwen. De ribbelige randjes in haar kan je dan goed voelen.
Rechts van me zag ik dat Raimond mijn voorbeeld had gevolgd en nu ook uitvoering met zijn tong door Anja's billen likte. Even later werd ook zij aan alle kanten door Raimonds vingers gepenetreerd. Beide meisjes lagen nu met met hoofd achterover in hun nek te genieten. Ze spoorden elkaar aan om zich uitermate geil te gedragen en zich volledig te laten gaan.
Ik wenkte even naar Raimond en hij begreep meteen wat ik wilde. "Stuivertje wisselen.'
Nu stond dus dat lekkere kutje van Anja helemaal opengesperd voor me. "Neuk me godverdomme ! " riep ze geil. "Toevallig' was ik dat net van plan. De druk van mijn zaad was intussen van mijn ballen verdwenen. Ik hoefde dus niet meer bang te zijn dat ik snel klaar zou komen. Maar Raimond naast mij begon er duidelijk meer moeite mee te krijgen. Het werd helemaal erg toen ik ook nog mijn hand tussen zijn buik en Esters billen stak en ik hem aftrok terwijl hij Ester neukte.
"Ik ga zo klaarkomen"? riep hij uit, "Ik houd het niet meer"?. Snel liet ik me naast hem op mijn knieen zakken en trok hem uit Esters kutje. De meisjes kwamen overeind en zagen hoe ik het condoom van Raimonds pik rolde en hem in mijn mond nam.
"Ohhh, nu kom ik. Ja daar komt het. Ga door Karel. Aahhhhhh, hij stopt een vinger in mijn kont, ahhhhhhhh, jaaa ik spuit in zijn mond, Karel ga door, wat lekker ".
Inderdaad, ik voelde aan het dikker worden van zijn pik dat zijn zaadlozing eraan kwam. Precies op dat moment duwde ik een vinger in zijn kont. Gigantisch, de kracht waarmee hij zijn zaad in mijn mond spoot, en nog eens en nog eens. Ik probeerde het door te slikken maar dat lukte niet helemaal. Vanuit mijn mondhoeken drupte het sperma naar beneden. Ik hield hem in mijn mond totdat er echt niets meer uitkwam. Tussen duim en wijsvinger duwde ik de laatste resten uit zijn zaadleider omhoog. Met het topje van mijn tong likte ik het van zijn eikel. En daar kwam Anja. Ze bukte zich naar mij over, likte eerst het sperma van mijn gezicht en kuste me toen op de mond. Met al het zaad van Raimond gleden onze tongen als vanzelf over elkaar. Terwijl Anja me kuste voelde ik hoe haar handen het condoom van mijn pik stroopten. Langzaam kwam ik overeind. Anja bleef gehurkt voor me zitten, meteen vergezeld van Ester. Vier slanke meisjeshanden deden hun best om mijn lid en zak te behagen. En dat lukte wonderwel. Ik legde mijn handen achter hun hoofd en dirigeerde hun monden tegen elkaar. Toen schoof ik mijn pik ertussen. Hun lippen gleden langs mijn schacht terwijl hun tongetjes er rondjes om draaiden. Zo neukte ik tussen hun lippen. Nu weer verdween mijn pik in Esters mond, dan weer in Anja's mond. Intussen voelde ik hun handen overal. Mijn pik werd afgetrokken, mijn zak gekneed en zelfs mijn billen werden uit elkaar getrokken. Toen ik op een gegeven moment een vinger stevig tegen mijn anus voelde duwen werd het mij teveel. Nog even zocht ik steun aan een barkruk.
"Pas op meisjes, ik ga zo spuiten. Echt !"? In plaats van met hun monden tegen elkaar gingen ze snel, precies voor mijn pik, met hun wangen tegen elkaar aan afwachten hoe ik mijn zaad tegen hun gezichten ging spuiten. Met open mond. Nog eenmaal stak ik mijn pik in die afwachtende monden. Ik pakte nu zelf mijn pik vast en trok me voor hun ogen af. De eerste lading schoot precies in Esters mond. De tweede richtte ik op Anja's mond. De onverwachte kracht die daar nog achter zat maakte dat het tegen haar voorhoofd aanspoot, gedeeltelijk in haar zwarte haren. Ze nam meteen de pik van mij over en hapte toe. Ze wilde gewoonweg mijn sperma in haar mondje hebben. En dat lukte zo natuurlijk wel. Nu met gesloten ogen voelde ik de rest in haar mond spuiten. Ik stond te trillen op mijn benen. Al heel wat heb ik meegemaakt op sex-gebied, maar dit was toch met grote voorsprong een ongeevenaard orgasme. Terwijl ik voelde dat er nu niets meer kwam nam Ester mijn pik weer in haar mond en begon mij uitvoerig te schoon te likken. Maar mijn pik was er zo gevoelig van geworden dat ik er even niet meer tegen kon. Aan haar hoofd trok ik haar zachtjes omhoog. Anja en Raimond kwamen er ook bij staan. Met z'n vieren tongen we elkaar, iedereen bij iedereen.
"Zo,"? zei Raimond, "Ik zal nog eens "n pilsje inschenken. Dat hebben we denk ik wel verdiend. Of niet soms?"?
"Prima idee, dan ga ik intussen even naar de wc"? zei ik.
"Dan ga ik even mee"? zei Anja.
Ik liep naar de heren-wc in de veronderstelling dat Anja bij de dames naar binnen zou lopen. Maar ze liep achter mij aan. Verwonderd keek ik haar aan.
"Ik help je wel"? zei ze. Ze kwam achter me staan, pakte me aan mijn heupen vast en duwde me naar het urinoir. Terwijl ze nog steeds achter me stond pakte ze mijn inmiddels slappe lid vast en richtte er mee in de pot. Zo had ik dat nog nooit gedaan. Ik had dan ook enigszins moeite om op gang te komen. "Komt er nog wat van ? Ik moet ook hoognodig, dus schiet eens een beetje op"? zei ze plagerig. En ja hoor, daar kwam de eerste straal naar buiten. Anja richtte echter te hoog zodat de straal tegen de muur uiteen kletterde. "Sorrie! " zei ze en richtte nu omlaag, precies in het water van het urinoir. Speels draaide ze wat rondjes met mijn pik, zonder verder te knoeien. Toen alles op was klopte ze flink met mijn pik op en neer zodat de laatste druppels eraf vlogen.
"En nu moet ik maken dat ik opschiet, anders loopt het er zo uit."? Nu was het mijn beurt om achter haar te gaan staan. Ik wilde ook haar naar het urinoir duwen, maar dat hing dus duidelijk te hoog voor haar. Dus opende ik de deur van het "zitgedeelte'. Ze wilde zich al omdraaien om te gaan zitten, maar ik hield haar tegen. Ik stak mijn handen in haar kruis, pakte haar nog steeds erg glibberige schaamlipjes beet en trok ze uit elkaar. Langzaam duwde ik haar verder tot ze zowat met haar benen om de wc-pot heen stond. "Zo, laat nu maar komen"? zei ik tegen haar. Over haar schouder keek ik mee. Haar straal kwam precies midden in de pot terecht. Maar toen ik mijn wijsvinger voor haar kutje hield spritste het alle kanten op. "He, hou op viezerik, ik word zeiknat."? Vlug trok ik mijn vinger terug. Maar ik had toch even stiekem genoten van die zalige warmte. Toen Anja klaar was pakte een grote hoeveelheid papier en veegde er haar kutje en haar benen mee af.
"Viezerik"? zei ze nog "n keer speels lachend tegen mij.
"Maar wel lekker"? zei ik.
"Vind je het leuk om een plassend meisje te zien?"? hoorde ik Ester opeens achter mij zeggen, "ik dacht al, waar zijn die twee. Staan ze hier samen te plassen. Ik moet ook. Als je het graag ziet, dan kom maar even kijken Karel."? Ester draaide zich om en liep bij de dames naar binnen. Anja en ik togen achter haar aan. Ester ging nu wijdbeens op de pot zitten en trok haar kutje een beetje uiteen. Ik had een werkelijk perfect uitzicht op haar kutje. Toen ze haar buik spande zag ik hoe haar kutje van binnenuit een beetje naar buiten bolde. Eerst kwamen er een paar druppeltjes die moeizaam een weg naar buiten zochten en zich aan haar lipjes en bovenbeen hechtten. Toen opeens spoot er een krachtige dikke straal naar buiten. Door deze houding kwam die vlak onder de wc-bril terecht. "Oh, dat ziet er lekker uit Ester. Mag ik even?"? Nog voor dat ze kon antwoorden liet ik een hand langs haar bovenbeen glijden in de richting van dat plassende spleetje. Toen hield ik ook bij haar mijn wijsvinger voor haar gleufje. De warmte overstroomde mijn hele hand. Maar kon het geen kwaad. Alles kwam netjes in de pot terecht. In mijn fantasie had ik hier al vaker van gedroomd. Af en toe is er wel eens een vriendinnetje die het toestaat dat ik bij haar kijk, maar als ik dan een beetje wil voelen, dan vinden ze dat vies. Ik niet en Ester schijnbaar ook niet. In een ongecontroleerde ingeving stak ik opeens mijn hand vol in haar kruis en stopte een vinger bij haar naar binnen. Haar stroompje werd meteen afgeknepen. "Ga alsjeblief door Ester, dit voelt zo ontzettend lekker aan. Ik wil voelen hoe je over mijn hand zeikt. Kom maar"?. Lachend keek ze mij aan. "Deugniet"? zei ze treffend. Ze hielp zichzelf door met twee handen op haar onderbuik te duwen. Toen kwam ze met horten en stoten weer op gang. Voorzichtig liet ik mijn vinger een beetje in haar kutje op en neer gaan. Daarbij ontzag ik haar klitje niet.
"Jeetje, nooit geweten dat het zo lekker is om gevingerd te worden onder het plassen. Ga door Karel"?. En dus begon ik haar weer uitvoerig te vingeren. Zo af en toe kwam er een straaltje urine naar buiten. Ester werd er hoe langer hoe geiler van. "Ik ga verdomme weer klaarkomen. Ohhh jaaa, precies daar Karel. Harder, jaaa ik kooom en ik moet plaaaaassen, jaaahhhhhh"? Ester klapte voorover, met haar neus zowat op haar knieen. Ik hield mijn hand in haar kruis en voelde hoe ze er overheen zeikte terwijl ze op dat moment klaarkwam.
"Ik kom klaar terwijl ik alles zo maar kan laten lopen"? zuchtte ze diep. Even bleef ze in deze houding uithijgen. Breed smilend kwam ze overeind. "Potverdorrie Karel, jij weet ook wat lekker is zeg. Jij mag voortaan altijd mee al ik moet pissen."?
"Afgesproken!"? zei ik.
Terwijl Ester zich met wat papier afdroogde waste ik mijn handen.
Toen we de bar weer inkwamen zei Raimond: "Zo dat duurde ook lang zeg. Het bier is al bijna schraal."?
"Sorrie hoor,"? zei Ester, "Maar Karel hier heeft me nog even klaargevingerd terwijl ik zat te pissen. Lekker is dat joh !"?
Met guitige oogjes keek Raimond me aan. Ik knipoogde naar hem terug.

En zo kwam er langzaam maar zeker een einde aan deze heerlijk sex-avond. Een avond, die als ik er aan terugdenk, mij nog voor jaren genoeg fantasieen geeft om mij in eenzame uurtjes heerlijk af te trekken. Helaas heeft zich tot op heden nog geen situatie voorgedaan om ons weer aan elkaar te "vergrijpen'. Vorige week kwam ik ze tegen in de stad. Ik heb ze toen bij mij thuis uitgenodigd. Morgen avond komen ze........


Reacties? Graag! Mail even naar gvschrijver@hotmail.com
Meer lezen? Kan! Kijk even onder "Verhalen', daar staat een apart tabblad met "Verhalen van G.V. Schrijver'. Veel plezier!
Auteur : G.V. Schrijver / Geschreven op : 25 maart 2005 - 16:57 / Hits : 20819 / Waardering : 1.18
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

GHB rape drugs, gedrogeerde tieners! 2 en slot
Auteur : Angela / Geschreven op : 07 december 2010 - 20:43 / Hits : 36110 / Waardering : 2.98

En boot, vier tieners 01
Auteur : Satyr / Geschreven op : 17 augustus 2008 - 19:25 / Hits : 33587 / Waardering : 2.87

Twee gestrande tieners.
Auteur : Rene / Geschreven op : 28 december 2008 - 15:14 / Hits : 43123 / Waardering : 2.78

Een boot, vier tieners 02
Auteur : Satyr / Geschreven op : 18 augustus 2008 - 21:42 / Hits : 22093 / Waardering : 2.50

En boot, vier tieners 03
Auteur : Satyr / Geschreven op : 20 augustus 2008 - 14:03 / Hits : 20947 / Waardering : 2.43

Experimentele tieners 1
Auteur : glenn / Geschreven op : 11 september 2016 - 21:56 / Hits : 10801 / Waardering : 2.33

GHB rape drugs, gedrogeerde tieners!
Auteur : Angela / Geschreven op : 04 december 2010 - 21:19 / Hits : 38246 / Waardering : 1.94

Plassende tieners
Auteur : G.V. Schrijver / Geschreven op : 11 maart 2005 - 14:44 / Hits : 32333 / Waardering : 1.79

Een trio van tieners!
Auteur : Arend / Geschreven op : 11 augustus 2005 - 05:47 / Hits : 37048 / Waardering : 1.53

En boot, vier tieners 04
Auteur : Satyr / Geschreven op : 16 september 2008 - 22:36 / Hits : 20996 / Waardering : 1.48

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorien / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb