Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

De parel van São Tomé - 8
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
De parel van São Tomé - 8
“Maar hoofd en bijvrouw ken je” vraagt Isabel.
“Jawel, papa had vroeger ook twee vrouwen” antwoordt Benita, “mijn moeder en een bijvrouw. Dat was een aardige vrouw maar toen mama dood ging wilde die niet zijn vrouw worden en toen is papa gestopt met haar.”
“Dus nu heeft hij niks?”
“Nee, en ik heb mezelf wel eens aangeboden maar hij neukt niet met zijn dochter zei hij toen dus ik hou daar over op.”
“Het hoort ook niet vader met dochter.”
“Nee, maar een piemel is een piemel en een gleuf is een gleuf, dat past toch gewoon en zwanger maken kan hij me niet.”
“Toch hoort het niet.”
“Dat zegt hij ook steeds.”

Fred is ondertussen naderbij gekropen en legt een arm om Isabel. Die leunt tegen hem aan en ziet een bijna stijve lul op zijn buik staan.
“Wat is het schat, heb je ergens last van.”
“Hé, wat voor taal praat je nou? Daar versta ik niks van” zegt Benita.
“De taal van Fred, Nederlands of Hollands.”
“En jij spreekt dat ook?”
“Ja, en als we elkaar liefkozen praten wij dat ook omdat we dan niet na hoeven te denken.”

“Ik kan best wel Portugees” zegt Fred, “maar niet zo goed en snel als jullie.”
“Nu ons even met rust laten Benita, straks doe ik dat bij jou ook.”
“Ja, ik snap het” en ze gaat een paar meter bij hun vandaan op een boomstronk zitten. Ze zwijgt en kijkt toe maar wel heel aandachtig.

Fred kruipt half op Isabel en ze kussen elkaar.
“Ze is een lieve meid” zegt Isabel, ditmaal in gewoon Nederlands, “maar ik ga wel wat afspreken, niet iedere dag bij ons.”
“Ja, dat vind ik ook. Ik wil ook wel eens een dag aandacht alleen aan jou geven.”
“Dat bedoel ik. En nu, wat voor aandacht krijg ik nu, mijn mosseltje smacht naar een lekkere befbeurt.”
Fred glimlacht, “ik heb ook trek in een mosseltje, gewassen in zout water, dus je zal wel lekker zoutig smaken.”
Isabel glimlacht en ze geven elkaar kleine kusjes. Een kort tongzoen volgt. Kussend en likkend daalt hij af over haar lichaam, verwend haar tepels en bijt erin. Isabel kreunt zachtjes. Fred daalt verder af en komt bij haar schaamlippen. Hij ruikt haar heel zwakjes en als hij de lippen uit elkaar duwt ziet hij een donkerroze vulva. Zijn lieve pareltje is geil. Hij likt er tussendoor en proeft inderdaad een zoutige smaak, nog een paar keer en het is alweer verdwijnt.
Een paar minuten lang verwent hij haar. Zowel met zijn tong zo diep mogelijk in haar liefdestunneltje als door haar hele vulva en haar klitje. Hij voelt dat ze naar een orgasme gaat en Isabel krijgt haar eerste spasmen. Nog een tiental tellen beft hij door en dan komt ze klaar. Niet heel heftig maar wel overduidelijk. Ze stuwt wat vocht naar buiten.

“Kom in me schat, neem me, leef je uit. Ik sta in brand, mijn mosseltje wil jouw zaadjes voelen.”
Fred kruipt omhoog en helpt zijn harde lul tussen haar schaamlippen. Hij penetreert haar en komt op haar liggen. Ze kussen en al snel is het een tongzoen, niet lang en dan duwt hij zich omhoog, op zijn armen steunt hij en hij begint te neuken. Het tempo ligt hoog vanaf de eerste stoot en Isabel trekt haar knieën naar haar borsten. Ze ligt met haar ogen dicht te genieten en haar borsten stuiteren over haar lichaam.
Dan wil ze andersom. Zonder dat hij haar verlaat draaien ze zich om en nu begint Isabel te rijden over zijn harde paal. Ze zet haar voeten onder haar lichaam en op haar hurken lijkt ze te stuiteren op zijn buik. Ze voelt zijn kromme sabel stoot op stoot bij haar binnendringen en ze begint steeds harder te kreunen.

“Oh schat …… ik ga weer klaarkomen …… oh, wat een heerlijke sabel heb jij toch …… oh jaaaaaaaaa …… oh Fred …… ik kooooooooom ……” en Isabel krijgt een tweede orgasme. Haar vagina trekt samen en Fred merkt dat. Haar orgastisch samentrekkende vagina kan hij niet weerstaan en een paar stoten later jaagt hij zijn sperma diep in haar liefdestunneltje. Isabel geniet. Tien misschien vijftien seconden blijft ze op hem zitten. Dan komt ze omhoog en iets boven hem perst ze alles eruit. Zijn verslappende piemel wordt bedekt door een mengsel van kutgeil en sperma. Dan zakt ze voorover op hem neer. Ze voelt hem plakken op haar buik maar dat maakt ze niks uit.
Ze wil een tongzoen en zeker een minuut houden ze die aan. Dan kijken ze elkaar glimlachend aan.
“Dat was weer eens ouderwets lekker, schat.”
Fred glimlacht. Dan kijkt Isabel op naar Benita. Die glimlacht.

“Zie je hoe lekker het kan zijn?”
“Ja, zoals jullie vrijen heb ik nog nooit gezien ook niet op televisie.”
“Dit zie je toch niet op televisie?” vraagt Isabel.
“Ja hoor, papa heeft filmkanalen en daar zitten ook drie porno kanalen bij en daar kijk ik ook naar. Dat mag van hem, maar zo lief zie je het daar ook niet.”
“Fred is heel lief, dat weet je. Straks verwent hij jou en dan ga ik daar zitten.”

Isabel en Fred staan op en lopen naar de zee. In het water spoelen ze zich af en lopen weer terug. Benita ligt alweer op de handdoeken als ze erbij gaan liggen. Fred geeft een speelse tik op haar billen.
“Jij hebt een mooi stel billen, net zoals Isabel.”
Benita glimlacht, “jij houdt van donkere vrouwen volgens mij.”
“Dat heb je goed gezien. Vrouwen zoals Isabel en jij vind ik heerlijk. Mooie lichamen hebben jullie allebei en jouw borsten mogen er ook zijn. En ik wil straks ook kijken of jij ook zo’n lekker mosseltje hebt.”
“Mosseltje? Waar heb ik die dan?”
Fred legt zijn hand tussen haar billen door, Benita voelt hem en spreidt haar benen iets. Hij duwt twee vingers tussen haar schaamlippen.
“Dit is jouw mosseltje en je bent al lekker nat voel ik.”
Hij haalt zijn vingers terug en likt er een af. Hij houdt de ander voor Benita. Die lijkt het vies te vinden en ruikt heel voorzichtig.
“Hé kom meid, het is je eigen lichaamsvocht” zegt Isabel die het gadeslaat.
Nu zet ze haar mond erover en likt het op.
“Niet vies maar ook niet echt lekker.”
“Nou ik vind het wel lekker, jij smaakt bijna hetzelfde als Isabel en die heeft ook een mooie mossel.”
“Dat heb ik nooit gehoord voor een vrouwelijke geslacht. Wel neukgleuf en zaaddoos en ook wel eens buceta of de nettere woorden zoals vagina maar mossel nog nooit.”
“Buceta is toch kut of kutje?” vraagt Fred.
“Ja schat, kutje, dus het verkleinwoord” zegt Isabel.

Een uurtje later mag Benita met Fred vrijen. Ze krijgt eerst een paar aanwijzingen van Isabel hoe ze hem stijf pijpt. Als ze met de sabel van Fred aan de gang gaat merkt hij dat ze goed heeft geluisterd en ook een snelle leerling is. Binnen vijf minuten staat zijn lul keihard op zijn buik. Dan wil Fred haar beffen. Ze laat dat toe. Aanvankelijk schoorvoetend maar als ze tien seconden zijn mond en tong heeft gevoeld geeft ze zich helemaal over. Ze geniet ervan en Fred proeft haar geil. Ze is behoorlijk nat in haar vulva en als hij de schaamlippen verder uit elkaar trekt opent ook haar vagina zich. Fred probeert zijn tong erin te duwen en merkt dat ze nog nauw is. Logisch want ze heeft pas één keer geneukt en dat was heel kort.
Ook haar klitje gaat hij mee aan de gang en merkt al snel dat ze daar heel erg gevoelig is. Ze reageert heftig met haar heupen als hij het knopje naar binnen zuigt. En dan ineens lijkt ze een orgasme te krijgen. Ze brabbelt wat woorden die hij niet kent en ze perst vocht naar buiten. Hij kijkt opzij naar Isabel. Die fluistert “orgasme”, net hard genoeg dat hij kan horen van die afstand.

Fred schuift omhoog en zet zijn stijve lul tussen haar schaamlippen. Hij penetreert haar en merkt dat het moeilijk gaat. Ook Isabel ziet dat. Fred duwt door en Benita bijt op haar onderlip.
“Pijn?” vraagt hij.
“Een beetje, het is nog zo strak bij mij en jouw paal is best wel dik.”
“Je mag ook andersom, jij bovenop, dan kun je zelf duwen.”
“Ja, doe dat maar.”
Ze gaat van hem af en Fred gaat op zijn rug liggen.
Nu komt Benita op hem en Fred helpt haar zijn lul tussen haar schaamlippen te duwen. Dan zakt ze en met hele kleine stootjes gaat ze steeds verder. Ze is in ieder geval nat genoeg merkt Fred en hij laat haar rustig gaan. Hij ziet zijn lul centimeter voor centimeter haar nauwe neuktunneltje inglijden. Dan gaat ze omhoog en duwt nog een keer hard. Ze slaakt een zucht.
“Wat ben jij groot, het voelt alsof je tegen mijn maag aankomt.”
“Zo groot ben ik niet lieve schat, maar gaat het nu?”
“Ja, het went wel. Neuk me maar en spuit je zaadjes in mij. Dat wil ik ook een keer voelen.”

Fred pakt haar schouders en trekt haar voorover. Hij tilt haar heupen iets op en begint haar rustig te neuken. Benita kreunt op zijn penetraties, maar naarmate ze langer wordt geneukt merkt Fred dat het makkelijker gaat.
“Het gaat al beter” zegt Benita die het zelf ook merkt.
“Als ik je nog drie keer heb geneukt draai je jouw hand er niet meer voor om.”
“Zou het? Doe eens harder, net zoals je bij Isabel deed.”
Fred zet een tempoversnelling in en Benita kreunt.

“Dit voelt wel lekker” zegt ze twee tellen later en begint tegen hem in te rijden. Fred versnelt nog een keer en ze neukt met hem mee. Dan maakt haar strakke vagina dat zijn sperma begint te borrelen. Benita neukt onvermoeibaar verder. Fred stoot een paar keer hard en diep in haar en jaagt zijn zaadjes in het mooie donkere lichaam van deze jonge vrouw. Ze merkt wat er gebeurt en zakt op hem neer. Ze wil een tongzoentje.
“Nou proef ik mezelf en is het niet vies.”
Fred glimlacht, “zie je nou wel, jouw mosseltje is gewoon lekker.”
Benita lacht, “mosseltje, ik vind het wel leuk klinken.”

Fred is inmiddels verslapt en zakt uit haar. Benita staat op en doet een paar passen naar achteren. Ze kijkt voorovergebogen tussen haar benen en perst. De witte slierten sperma druipen tussen haar schaamlippen vandaan. Met haar voet dekt ze de natte plek met zand toe en dan loopt ze naar de zee, met Fred achter haar aan. In het water spoelt ze zich uit en Fred maakt zijn piemel schoon.
Ze komt bij hem en kust hem.
“Dank je wel, het was heerlijk.”

Ze lopen terug naar de handdoeken en gaan weer bij Isabel liggen. Die wil ook weten wat ze ervan vond en Benita vertelt haar ervaring met deze eerste echte neukbeurt. Ze eindigt met de wens dat ze Fred nog veel vaker mag voelen. Isabel grijpt die opmerking aan om een afspraak met haar te maken. Vandaag en morgen mag ze bij hun zijn en ook met Fred neuken. Dan een dag niet, vervolgens weer twee dagen wel en weer een dag niet. Als haar vader terug is wordt er niet meer geneukt. Benita vindt dat best. Ze had dit toch al nooit verwacht dus iedere keer dat ze met Fred mag vrijen is voor haar meegenomen.
“Maar slapen mag ik ook bij jullie?”
“Nee schat, de nachten zijn voor onszelf. Wij zijn op vakantie, weet je nog?”
“Ja, dat is waar. Ik moet niet het onderste uit de kan willen.”
“Precies” besluit Isabel.

Tegen het einde van de ochtend loopt Benita naar haar domein en in de keuken maakt ze een lunch klaar. Ze doet alles weer in de twee containers en drukt de deksels erop. Terwijl ze bezig is gaat de telefoon. Ze neemt op en hoort haar vader. Die vertelt haar dat ze een email van hem heeft en of ze die wil lezen. Ze legt de hoorn op de haak. Ze gaat naar binnen en controleert haar email, inderdaad een bericht van papa. Ze leest het en ze snapt hem niet zo goed. Ze print het uit. Met de containers en het mail bericht loopt ze terug.
Bij Isabel en Fred aangekomen zakt ze weer op de handdoeken.
“Fred een mail bericht van mijn vader en daarin vraagt hij iets. Snap jij dat.”
Isabel en Fred lezen het bericht samen. Een paar van de woorden vertaalt Isabel voor hem.
“Ik snap hem. Hij wil dat je hem vijf maten doorgeeft en twee maten zijn gewoon tussen twee huisjes en de andere drie zijn bepaalde diagonalen.”
“Wat moet hij daar mee?” vraagt Benita.
“Dat schrijft hij ook” antwoordt Isabel, “afhankelijk van wat jij doorgeeft kunnen er vier of vijf huisjes in dat stuk worden geplaatst.”
“Oh, zo bedoelt hij dat. Wil jij mij helpen met meten?”
“Jawel, maar wat heb je daarvoor?”
“In de schuur bij het huis heeft mijn vader een lang touw met knopen liggen. Die knopen zitten allemaal op dezelfde afstand. Ik heb hem daarmee wel eens bezig gezien en volgens mij was dat ook opmeten wat hij deed.”
“Die zitten zover uit elkaar?” en Fred wijst een meter aan.
“Ja, volgens mij wel.”
“Dan is het makkelijk, hij heeft een meetlint gemaakt of gekocht en die kunnen we gebruiken.”
“We kijken vanmiddag wel. Hij wil graag vandaag antwoord hebben.”

Ze opent de containers en haalt de lunchgerechten eruit. Isabel verbaast zich weer over de kookkunsten van dit meisje. Ze heeft twee zelfgebakken stokbroden van onder andere gemalen maïs. Daarop smeert ze een dikke boter die gemaakt is van gekookte gemalen vis en een aantal kruiden. Deze vispaté smaakt heerlijk. Een thermoskannetje met koffie. Een paar stokbroodmootjes met cacao boter, het is allemaal heel gevarieerd en met zijn drieën is het smullen.
“Knap dat jij met zo’n beperkte keuze aan ingrediënten zulke lekkere dingen kunt maken.”
Benita geniet van het complimentje maar voegt ze eraan toe, “ik kan dit alleen maar doen omdat we met een paar zijn. Bijvoorbeeld die vispaté is voor een groep van tien man bijna niet te maken. Je hebt er heel veel vis voor nodig en het is veel werk, eerst de graten eruit, dan mengen en malen.”
“En jij gebruikt gemalen paradijskorrels als kruid.”
“Ja, die is heel belangrijk. Daar koopt papa altijd een baal van vijftig liter van en die hevel ik hier dan over in twee plastic containers. Daarmee voorkom ik dat muizen ervan vreten en ze blijven heel lang goed. Wat ik dan nodig heb dat pak ik eruit en maal ik of doe er wat anders mee. Ik heb ook een recept waarbij ik een handje korrels kook in water en dan dat vocht gebruik voor een gerecht.”

“Hoe kom je aan al die wijsheid. Ik gebruik bijna nooit de paradijskorrel, domweg omdat ik er niks mee kan.”
“Nou” lacht Benita, “ik kan je wel vijftig recepten geven waarin je ze zou kunnen gebruiken.”
“Maar van wie heb je dit allemaal geleerd.”
“Het meeste van mijn moeder, die kookte ook altijd zo lekker. Maar ik experimenteer ook veel. Gewoon nadenken over bepaalde combinaties.”
“Ik vind het knap van je.”

Een uurtje later lopen Benita en Fred terug naar het woonhuis. Isabel blijft op het strandje. Vlak voordat ze weglopen trekt ze Fred tegen zich aan.
“Als je wat langer weg blijft begrijp ik dat, laat haar maar genieten en neem het er zelf ook van.”
“Je bent en blijft een ongelooflijke schat” en Isabel geeft hem glimlachend een kusje.
“Veel plezier met je geile bijvrouwtje” glimlacht Isabel en geeft hem nog een kus.

Benita ruimt eerst de spullen van de lunch op en dan lopen ze samen het schuurtje in. Ze pakt het lint en laat het Fred zien.
“Ja, dit is een meetlint. De knopen zitten op een meter afstand van elkaar.” Het lint zit gewikkeld op iets wat ooit een kabelhaspel is geweest.
“Je hebt zeker geen idee hoe lang die is.”
“Jawel, het strandje waar mijn fuiken staan die kun je er helemaal mee meten. In de lengte dus, langs de zee.”
“Dat is veel, zo’n honderd meter.”
“Dat zal wel, dat weet ik niet.”

“We gaan wel kijken” en gewapend met het mail bericht, een potlood en het meetlint lopen ze naar de plek waar ze moeten meten. Fred leest het bericht nog een keer.
“Als jij naar die boom loopt en het lint met deze rood geverfde knoop op de grond houdt.”
Benita loopt weg en Fred laat het touw van de haspel afrollen. Hij volgt haar en geniet van dat tengere donkere lichaam. Ze beweegt zich sans gêne en regelmatig gunt ze hem een blik op haar mosseltje. Het lichte vlees tussen haar donkere schaamlippen doet zijn lul alweer wat zwellen. Als Benita er is en het touw op de grond duwt trekken ze het strak. Hij loopt erlangs en begint te tellen. Eerst naar haar toe, dan wil ze een kusje en hij loopt weer terug telt nog een keer. Twee en veertig en een halve meter noteert hij. Op dezelfde wijze meten ze de andere afstanden. Heel wat kusjes later zijn ze klaar, rollen het lint op en lopen terug. De katrol leggen ze terug in de schuur en Benita gaat achter de computer zitten. Fred zit naast haar.

Ze begint een mail antwoord te typen en Fred noemt haar de juiste maten op.
“Ik zet eronder dat jij ze hebt gemeten en dat jij er verstand van hebt dus dat het wel klopt” zegt ze.
“Doe dat maar. Ik heb ook twee keer geteld, heen en terug, dus het klopt wel.”
Benita verzend het bericht en sluit af.

Ze komt van haar stoel en draait zich op zijn schoot. Ze legt haar armen om zijn nek en kust hem.
“Ik wil nog een keer geneukt worden. Heb jij ook zin.”
“Ik heb altijd zin in een vrouw, zeker zo’n lekker ding als jij.”
“Ben ik een ding?”
“Jij bent gewoon een heerlijke vrouw en een man noemt dat al snel een lekker ding, niet negatief bedoeld.”
“En wil jij dat lekkere ding neuken.”
“Ik wil veel meer met dat lekkere ding.”
“Jij wil mijn mosseltje proeven.”
Fred lacht, “ja, dat wil ik ook.”
“Maar blijven we dan niet te lang weg voor Isabel.”
“Lieve schat, Isabel vermoedt wel dat dit gebeurt, dus maakt je daar geen zorgen over.”
“Oké, dan wil ik wel op mijn bed liggen”

Ze kust hem nog een keer, kruipt van hem af en trekt hem aan zijn hand mee naar een andere kamer. Daar heeft ze een tweepersoons bed staan en ze schuift erop. Fred trekt ze achter zich aan. Daar beleeft Fred een geil half uurtje met haar. Hij beft haar eerst twee keer klaar. Haar mosseltje smaakt lekker en ze geniet met volle teugen van hem, vervolgens pijpt ze hem nog wat stijver en dan neukt hij haar. Ze komt bovenop hem zitten en Fred voelt dat ze al snel aan hem gaat wennen. De eerste paar stoten gaan nog moeilijk maar dan lijkt haar vagina het verzet op te geven en kan hij haar gewoon neuken.
Hij neukt haar hard. Duwt haar bovenlichaam omhoog en kneedt haar borsten. De tepels knijpt hij in en ze komt nog een keer klaar op zijn stijve lul. Uiteindelijk jaagt hij zijn sperma diep in haar lichaam en Benita huilt van genot.

“Oh lieve Fred, wat is dit lekker. Wil je niet bij mij blijven, hier wonen, dan mag je me neuken zoveel je wil.”
“Nee lieve schat, je mag nu van me genieten maar eind volgende week gaan wij terug naar het harde leven, een leven van werken en geld verdienen.”
Ze omhelst hem en hij voelt haar harde tepels prikken in zijn borst.
“Ik snap je wel maar ik vind het zo vreselijk jammer.”
“Zoek gewoon een leuke man. Je weet nu hoe lekker neuken kan aanvoelen.”
Ze kijkt hem aan en geeft een kusje.
“Kom eens” zegt ze zachtjes en haar mond geeft aan dat ze een tongzoen wil. Fred geeft daaraan toe en zeker vijf minuten blijven hun tongen een liefdevol spel spelen. Dan kruipt ze van hem af en pakt een paar tissues. Ze maakt alles droog en dan staan ze op. Hand in hand lopen ze naar buiten, terug naar het strand waar Isabel zit.
Die ziet ze aankomen en de blik van Benita zegt haar genoeg. Niet dat ze het erg vind. Dat meisje mag genieten van Fred, volgende week is dat toch afgelopen.

Ze zakken bij haar op de handdoek.
“En gelukt.”
“Ja, alles is gelukt” zegt Fred en hij kust haar. Ze proeft de vagina van Benita en weet genoeg.
“Was het lekker?” vraagt ze haar.
“Heel lekker, jouw lieve Fred heeft mij tot tranen toe verwend.”
“Dat kan hij lieve schat.”
“Ik heb hem mijzelf aangeboden, als hij hier komt wonen mag hij mij neuken, zoveel hij wil, maar hij wil met jou terug naar de grote stad.”
Isabel glimlacht en kijkt Fred aan. Ze wisselen een knipoog uit. Isabel schuift over de handdoek naar Benita.

“Lieve schat, jij bent zijn bijvrouw, dat weet je. Een bijvrouw heeft zich in alle omstandigheden te voegen in haar lot. Ze komt altijd op de tweede plaats en als de man met zijn vrouw weggaat, heeft ze dat te accepteren.”
“Ik weet het Isabel” reageert Benita, “mijn moeder heeft mij vóór haar dood nog veel geleerd, ook over bijvrouw en hoofdvrouw. Maar het is wel moeilijk, een man die ontzettend goed weet wat een bijvrouw lekker vindt, om die man dan te moeten laten gaan.”
“Meisje je bent nog jong, twintig jaren slechts. Jij moet genieten van het leven, genieten van je vrouw zijn en op tijd een man zoeken. Verleid Jabari, geef hem je liefde. Misschien verdient hij dat wel, misschien zelfs meer als Fred. Fred is van mij. Ik heb hem zes jaar geleden gevonden en als het aan mij ligt sta ik hem niet meer af.”
“Zo’n lieve man zou ik ook niet meer afstaan.”
“Richt je liefdespijlen op Jabari schat, een man van je eigen leeftijd, verleid hem, toon je liefde voor hem, als een vrouw, niet als bijvrouw.”
Benita slaat haar armen om Isabel heen.

Een tiental tellen genieten ze van elkaars warme blote lichaam. Fred zit er een meter vanaf en kijkt naar zijn twee schatten, twee mooie negervrouwen die innig met elkaar zijn. Dan komen ze los uit hun omhelzing en ze kussen elkaar. Ze gaan plat op hun zij liggen en met hun handen strijken ze over elkaars wang en bovenlichaam. Ze blijven elkaar aankijken en kussen elkaar. Dan draait Isabel op haar rug en strekt haar arm richting Fred. Met haar hand maakt ze een kom eens gebaar. Fred rolt op zijn buik bij haar en ze kussen. Al snel is het een tongzoen.
Isabel voelt hoe Benita aan de andere kant tegen haar aan komt liggen en legt haar arm onder haar door. Het drietal blijft een paar minuten in deze innige omhelzing liggen. Dan komt Fred iets omhoog en legt zijn vrije arm over het lichaam van Benita en geeft zachte liefdevolle kneepjes in haar schouder. Benita glimlacht. Isabel kijkt weer naar haar. Al die tijd is er nog geen woord gezegd.

Nu draait Isabel weg van Benita en ze duwt Fred op zijn rug. Ze kust hem en daalt af langs zijn lichaam. Zijn penis is slap en ze kust en likt erover. Ze proeft Benita maar dat vindt ze niet erg. Dan kruipt ze tussen zijn benen en begint hem te verwennen. Ze kijkt omhoog naar Benita en wenkt haar dat ze naar Fred zijn gezicht moet gaan. Benita schuift naar hem toe en wil een tongzoen. Een minuut, misschien wel langer gaan hun tongen liefdevol langs elkaar heen. Dan komt Benita iets omhoog en biedt Fred een borst aan. Hij sabbelt op een tepel en bijt er zachtjes in. Hij voelt ondertussen hoe Isabel weer leven in zijn penis heeft gekregen en hij zwelt.
Benita geeft hem zijn andere borst en dan voelt hij een paar natte schaamlippen over zijn stijve lul. Isabel laat zich door hem penetreren en zit zwaar op hem, genietend van de penetratie. Hij ziet niet dat ze Benita wenkt en haar wijst dat ze op Fred moet gaan zitten. Benita begrijpt haar, draait weg en gaat schrijlings over hem heen zitten. Ze laat haar schaamlippen op zijn mond zakken. Benita en Isabel zakken naar elkaar toe en ze kussen elkaar. Het wordt een tongzoen, innig en liefdevol. Fred merkt niets van dit alles, hij geniet van het heerlijke mosseltje van Benita en hij verwent haar, zowel in haar vagina als haar knopje. Isabel rijdt met kleine stootjes over zijn paal.

Alle drie genieten ze van dit samenspel, drie mensen die elkaar verwennen en langzaam worden ze door elkaar opgehitst, Benita begint actief te rijden over zijn mond. Ze voelt zijn neus telkens door haar bilspleet schuiven en merkt dat ook dat lekker is. Fred pakt haar billen vast en kneedt ze. Dan schuift hij één arm om haar heen en zijn vingers zakken tussen haar schaamlippen. Hij begint haar klitje te verwennen en merkt dat ze daarop reageert.
Ook Isabel voelt hij, haar vagina wordt al natter en ze rijdt steeds steviger over zijn harde paal. Dan, heel plotseling zijn de twee vrouwen weg. Hij ziet ze om elkaar heen draaien en Isabel komt op zijn gezicht zitten. Benita houdt haar schaamlippen uit elkaar en laat zich penetreren. Fred voelt een strakke natte vagina over hem heen komen. Ze pakken de draad weer op en Fred proeft zijn vertrouwde Isabel, haar mosseltje is lekker nat en ze smaakt lekker. Ze rijdt over zijn mond en Fred geniet daarvan.

Minutenlang blijven ze met elkaar bezig. Benita begint met zachtjes te kreunen op de stoten van zijn penis. Isabel geniet van zijn tong en vingers en dan is zij het eerst. Ze komt klaar, heftig en perst haar sappen naar buiten. Fred likt het met smaak op. Dan schuift ze van hem af en wenkt Benita. Die bedenkt zich niet en zakt voorover. Fred pakt haar bovenlichaam en omhelst haar. Ze wil een tongzoen en nu proeft ze Isabel. Ze reageert er niet op en zeker dertig seconden gaan hun tongen langs en over elkaar heen. Al die tijd blijft Benita vanuit haar heupen rijden op de harde paal van Fred.
Dan merkt Fred dat hij ook de eindstreep nadert. Hij laat het bovenlichaam van Benita los en pakt haar heupen. Hij tilt ze iets op en houdt haar stil. Hij begint haar van onderen af te neuken en voor het eerst laat hij haar kennismaken met zijn finale, stoot op stoot penetreert hij haar nauwe liefdestunneltje mij zijn harde paal. In een hoog tempo neukt hij haar en met de laatste vier stoten jaagt hij de sperma door zijn pisbuis en spuit in het in haar buik. Benita voelt hem komen en ze kreunt. Op de tweede spermastoot komt ze zelf ook klaar. Fred voelt haar vagina verstijven en nog nauwer worden. Ze gaan nog een paar tellen in elkaar op en dan zakken ze stil.

Al die tijd heeft Isabel zitten kijken en ze heeft ook in de gaten dat Benita een orgasme krijgt. Als ze op elkaar zakken legt ze haar hand op de billen van Benita en aait haar. Benita kijkt op en glimlacht.
“Dit was heel lekker” zegt ze, “ik heb nooit beseft dat het vrijen met een man en een vrouw zo fijn kan zijn” verbreekt Benita de stilte.
“Ik heb nooit eerder de kans gehad maar wilde het nu graag met jou erbij doen” reageert Isabel.
Fred hoort ze aan en laat het. Hij hijgt nog iets en heeft ook genoten van zijn twee vrouwen. Benita komt rechtop. De sperma drupt tussen haar schaamlippen vandaan op zijn buik. Ze neemt een vinger en veegt wat op. Als ze de vinger aanbiedt aan Isabel neemt die hem in haar mond en likt de sappen er vanaf. Nu pakt Isabel een vinger van Fred zijn buik en biedt hem aan Benita aan. Die bedenkt zich ook niet en likt haar vinger af. Dan buigen ze zich voorover en kussen elkaar.

De twee vrouwen staan op en Isabel reikt Fred haar hand.
“Kom schat, afspoelen in zee.”
Met zijn drieën lopen ze naar het water. Fred in het midden en aan iedere hand een vrouw. Hij knijpt zachtjes in de hand van Isabel. Ze kijkt schuin opzij en knipoogt. In het water perst Benita nog een keer en ze wassen zich schoon. Ze gaan op hun rug in de rustige branding liggen en leunen op hun ellebogen.
“Dat doen we ook nog een keer hè schat, neuken in de branding.”
“Zou dat lekker zijn?” vraagt Benita.
“Ik denk het wel, neuken terwijl je de golfjes over je billen voelt stromen.”

De dagen erna zijn een aaneenschakeling van alle geneugten des levens. Ze worden door Benita vertroeteld. Iedere dag eten ze lekker en Benita trakteert ze ook twee keer op een heerlijke rijst maaltijd met kip en een lekkere saus. Daarbuiten liggen ze veel in de zon en vrijen ook met elkaar. Ze doen nog een keer een trio. Wat later vrijen de vrouwen met elkaar en bezorgen elkaar een orgasme als ze in 69 beffen. Benita houdt zich ook goed aan de afspraak van twee dagen wel, een dag niet. De week erna gaat ook voorbij en achteraf gaat het allemaal sneller voorbij dan ze hadden gewild.
Benita krijgt nog een email bericht van haar vader dat hij vrijdag pas naar huis komt.

Donderdagavond hebben ze hun galgenmaal. Benita heeft zich uitgesloofd en een drie gangmenu in elkaar gezet. Vooraf een heerlijke vispaté op stokbrood en een lekker sausje erbij. Dan een lekkere schotel met kip en twee verschillende groenten, rijst erbij en twee heerlijke sausjes en als nagerecht een traditioneel gebakken taart met vruchten en een saus.
“Dit was een verrukkelijk maaltijd lieve schat. Je hebt het beste voor het laatst bewaard” begint Fred.
“Ja Benita, dat vind ik ook.”
“Jullie zijn dankbare eters, dan maak ik dit graag klaar.”

De laatste nacht mag Benita bij hun slapen. Isabel vindt het goed dat ze dan ook nog een keer met Fred neukt. Ze laat zich verwennen door hem en komt twee keer klaar alvorens Fred voor de laatste maal zijn sperma diep in het geile lichaam van dit meisje spuit. Ze omhelzen elkaar stevig en Benita wil tongzoenen. Lang tongzoenen. Uiteindelijk gaan ze liggen en het licht gaan uit. Benita ligt tegen Fred aan met een arm om hem heen.
Minutenlang geniet ze van hem en dan vallen ze toch in slaap.

De volgende morgen mag Benita Fred van zijn odol afhelpen en dan gaat ze ontbijt maken. Fred en Isabel gaan de auto inpakken. Ze leggen hun kleding voor onderweg op de voorstoel. De hut wordt nog een keer gecontroleerd en dan loopt ze zelf naar voren en Fred rijdt de auto erheen.
Het ontbijt is klaar en ze eten. Daarna nemen ze afscheid van elkaar. Het is emotioneel en intens. Benita krijgt haar tranen niet onder controle en ze tongzoent wel drie keer met allebei. Dan gooit Isabel het jurkje over haar heen en Fred trekt zijn sportbroek aan. Nog een laatste tongzoen en dan rijden ze weg. Zolang ze hun kan zien blijft Benita zwaaien.

Het eerste stuk zijn ze stil. Allebei met hun eigen gedachten bezig.
“Ik vond het een weergaloze vakantie. Ik heb me nooit eerder zo thuis gevoeld, zo op mijn plek en zo lekker met Benita kunnen vrijen en praten.”
“Ik ben het met je eens schat” zegt Fred, “een vakantie als dit heb ik nooit eerder meegemaakt en ik denk dat we het ook nooit meer zullen meemaken.”
“Gaan we hier volgend jaar niet naar toe? Ik zou wel willen.”
“Bij leven en welzijn doen we dat zeker. En dan net als nu, vroeg in het seizoen, dan is de kans groot dat we weer met weinig zijn.”

Ze vervolgen hun weg en tegen het middaguur ontmoeten ze een tegenligger. De automobilist geeft lichtsignalen en ze stoppen naast elkaar. Het is de vader van Benita. Ze stappen alle drie uit en praten een paar minuten. Ze steken niet onder stoelen of banken dat ze een geweldige vakantie hebben gehad en dat ze enorm zijn verwend door zijn lieve dochter.
Als Fred ernaar vraagt laat hij enthousiast de nieuwe hengel voor Benita zien, een mooie zware zeehengel met molen en veel toebehoren. Fred verwacht dat Benita daar heel blij mee zal zijn. Ze wensen elkaar goede reis en verzekeren hem dat ze volgend jaar bij leven en welzijn terugkomen. Hij is daar blij om, ze schudden handen en ze rijden alle twee weer verder.

Eenmaal thuis zetten ze de auto in de garage en gaan boven kijken. Ze lopen de tuin in en komen bij elkaar. Ze omhelzen elkaar.
“Zo’n vakantie moet veel langer duren” zegt Fred.
“Helemaal mee eens, maar ik heb maar drie weken per jaar en tussendoor vrij is ook wel eens lekker.”
“We zien volgend jaar wel.”

Wordt vervolgd.
Auteur : quasi / Geschreven op : 17 april 2014 - 00:51 / Hits : 9300 / Waardering : 3.30
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

De parel van São Tomé
Auteur : quasi / Geschreven op : 25 maart 2014 - 00:29 / Hits : 15388 / Waardering : 3.72

De parel van São Tomé - 2
Auteur : quasi / Geschreven op : 28 maart 2014 - 00:59 / Hits : 10819 / Waardering : 3.66

De parel van São Tomé - 3
Auteur : quasi / Geschreven op : 31 maart 2014 - 02:03 / Hits : 8622 / Waardering : 3.53

De parel van São Tomé - 6
Auteur : quasi / Geschreven op : 11 april 2014 - 01:27 / Hits : 7969 / Waardering : 3.44

De parel van São Tomé - 4
Auteur : quasi / Geschreven op : 03 april 2014 - 00:38 / Hits : 8055 / Waardering : 3.41

De parel van São Tomé - 9 (Slot)
Auteur : quasi / Geschreven op : 17 april 2014 - 01:27 / Hits : 9919 / Waardering : 3.40

De parel van São Tomé - 5
Auteur : quasi / Geschreven op : 07 april 2014 - 01:57 / Hits : 7887 / Waardering : 3.36

De parel van São Tomé - 7
Auteur : quasi / Geschreven op : 15 april 2014 - 01:05 / Hits : 8880 / Waardering : 3.35

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb