Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Een extra zakcentje, deel 5
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Een extra zakcentje, deel 5
"Leuk gehad?"

Lysan kon het niet laten om het filmpje terug te kijken. Ze was goed te zien op het filmpje, het was duidelijk dat ze met volle teugen genoot terwijl de ene oude Turkse man haar kutje neukte en een andere haar kontje neukte. Als ze dat filmpje van iedere andere persoon had gekregen, was ze meteen in paniek geraakt. Met Ali was het een ander verhaal, ze vertrouwde hem, ze wist dat het niet verder zou verspreiden dan hij wilde. Lysan vroeg zich wel af wie het filmpje nog meer onder ogen zou krijgen…

"Zeker, dat zie je toch? ;)"

Een vinkje, twee vinkjes, twee blauwe vinkjes… Ali had het gelezen. Daarna bleef het stil. Het bleef een paar dagen stil. Ze wilde een antwoord van Ali en ze wist inmiddels dat ze dat niet af kon dwingen. Geduldig wachtte ze op een antwoord, op een uitnodiging. Ze wilde weer gepakt worden, het maakte haar niet meer uit hoe oud of hoe jong, met hoeveel, of ze haar kutje, haar mondje of haar kontje neukten, ze wilde gepakt worden!

Haar vriendje had blijkbaar ook door dat Lysan botergeil was. Hij mocht alles met haar doen wat hij wilde. Ze hadden niet meer zo vaak seks gehad sinds ze net met elkaar hadden! Wat hij niet wist, was dat zijn vriendinnetje alleen nog maar van de seks kon genieten als ze fantaseerde dat ze door een Turk gepakt werd. Ze moest haar best doen om niet Ali's naam uit te kermen wanneer ze klaarkwam.

Twee weken lang nam Lysan genoegen met de pik van haar vriendje. Met iedere vrijpartij werd ze steeds minder bevredigd. Die vrijdag, twee weken nadat ze zich had laten gebruiken als een hoertje door die vier oude Turkse mannen, wist ze het zeker: haar vriendje kon haar niet meer bevredigen.

De volgende ochtend werd Lysan wakker door een bekend geluid… pling!

"Wat is jouw adres?"

Het was Ali! Meteen voelde Lysan de vlinders in haar buik en een hunkerend gevoel tussen haar benen…

"Ben je vandaag alleen thuis?"

Lysan appte gehoorzaam haar adres naar Ali. Ze was opgelucht dat ze hem terug kon appen.

"Mijn vriendje is bij de voetbal, het duurt nog wel een paar uur voordat hij thuis is"

"Hoezo, wat ben je van plan? ;)"

Een vinkje, twee vinkjes, twee blauwe vinkjes… en geen antwoord. Ze wilde oprecht weten wat Ali van plan was! Zou hij iemand bij haar thuis laten komen? Misschien meerdere Turken? Misschien wilde hij zelf langskomen. Ze hoopte zo dat Ali langs zou komen…

Met het vermoeden dat Ali een bezoekje zou wagen, stapte ze onder de douche. Inmiddels was het al een routine geworden. Ze zeepte haar kutje in, voorzichtig en nauwkeurig schoor ze haar kutje helemaal kaal. Het gevoel van de waterstraal op haar kutje maakte haar al gek, zo geil was ze nog nooit geweest! Ze richtte de waterstraal op haar klitje, ook al wist ze dat ze er niet klaar van zou komen. Alles wat ze deed, deed ze om nog beter te kunnen genieten van wat er zou komen.

Nadat Lysan weer wat afgekoeld was en zich had afgedroogd, keek ze in haar kledingkast. Ondertussen bewonderde ze haar lichaam in de spiegel, haar kale kutje, haar volle billen, haar mooie grote borsten, haar rode, krullende haar… ze voelde zich sexy! Als eerste trok ze haar donkerrode lingeriesetje aan. Het maakte niet uit wie er langs zou komen, ze zouden hun ogen uitkijken! Ze besloot om het shirtje en de spijkerbroek aan te trekken die ze ook droeg toen ze voor het eerst naar Ali's 'kantoor' ging. Haar mooie rondingen kwamen er goed in uit en ze wist dat ze er sexy uitzag, maar als haar vriendje onverwachts thuis zou komen, zou hij geen argwaan krijgen.

Aangekleed en wel plofte Lysan op de bank. Ze voelde de kriebels in haar buik, ze was botergeil, ze wilde zichzelf meteen klaarvingeren! Het vergde veel van haar zelfbeheersing om niet haar hand in haar broek te steken en met zichzelf te spelen. Het maakt me niet uit wie er komt, maar zij mogen me klaarmaken, dacht Lysan. Aan de ene kant hoopte ze dat Ali haar klaar zou neuken, aan de andere kant wist ze wel beter dan te verwachten dat Ali langs zou komen.

Een uur later, toen Lysan op het randje stond om de hoop op te geven dat er überhaupt iemand langs zou komen, hoorde ze de deurbel. Ring! Via de intercom liet ze degene die aanbelde het appartementencomplex binnen. Daarna liep ze naar de deur, om die op een kier te zetten, zodat zij degene die binnen zou komen in de huiskamer kon opwachten.

Zo nonchalant als ze kon hing Lysan op de bank. Ze kon bijna niet wachten! Om de tijd door te komen, fantaseerde Lysan wat ze met Ali zou doen als hij degene zou zijn die aan had gebeld.

De deur kraakte. Vol verwachting keek Lysan naar de gang. Ali liep de huiskamer in. Ali!

Het kostte Lysan al haar wilskracht om op de bank te blijven zitten. Ze voelde dat haar gezicht straalde en ze wist dat dat al genoeg zei. Rustig liep Ali naar de bank om naast Lysan te komen zitten. Vanaf het moment dat hij de huiskamer in liep, keek hij Lysan aan met een blik en een grijns die Lysan vertelden, nou heb ik je…

De Turk bleef stil, zijn ogen verkenden Lysans lichaam van top tot teen. "Bevalt het je wat je ziet?" vroeg Lysan in een poging om de stilte te verbreken. "Het bevalt me wel wat ik zie ja" zegt Ali. Lysan probeerde Ali's gezicht te lezen, maar hij gaf geen kik. Opeens had ze hem door, hij wachtte op haar!

"Komen er nog meer mensen?" vroeg Lysan door. Pas op dat moment keek hij haar in haar ogen. Hij kon zijn grijns niet meer onderdrukken. "Ik ben alleen. Ik wil je voor mezelf hebben vandaag." Dat was wat Lysan wilde horen! Zo nonchalant en onschuldig als ze kon veinzen, antwoordde ze, "Dat mag". Stilte. "Je mag wel beginnen met een striptease", bepaalde Ali.

Lysan stond op. Ze liep naar de gordijnen om ze dicht te trekken, dit was tussen haar en Ali! Daarna liep ze naar de box om die aan te zetten en muziek op te zetten. Grijnzend zette ze hetzelfde nummer op waar ze ook de striptease op deed toen ze de eerste keer naar Ali ging. Ze ging hem een showtje geven!

Op het ritme van de muziek bewoog Lysan haar heupen heen en weer. Ze liet haar handen over haar lichaam glijden, over haar borsten, over haar buik, over haar billen, over haar dijen… Terwijl ze danste, keek ze naar Ali om te kijken of zijn gezichtsuitdrukking iets verraadde. Niks, de Turk hield zijn gezicht in de plooi.

Rustig pakte ze de rand van haar shirtje. Tergend langzaam trok ze haar shirtje steeds verder omhoog. Ze wist inmiddels wel dat Ali haar lekker vond. Met dat idee in haar achterhoofd liet ze steeds meer van haar buikje zien. Haar shirtje kwam over haar donkerrode beha, die haar mooie grote borsten nog in bedwang hielden. Net toen ze haar shirtje over haar beha trok, draaide Lysan zich om. Ze trok haar shirtje over haar hoofd en gooide het naar Ali's voeten.

Met haar rug naar Ali toe deed Lysan langzaam de knopen van haar broek los. Ze bukte expres ver voorover, zodat hij goed haar billen konden bewonderen. Terwijl ze voorover boog, voelde ze Ali's hand op haar billen slaan. PETS! De klap galmde door de kamer. Lysan voelde zijn hand op haar kontje branden! Het deed pijn, maar het voelde zo ontzettend lekker om op haar kont geslagen te worden… Ze keek over haar schouder naar Ali, die met een zelfvoldane grijns terug keek.

Lysan draaide weer naar Ali toe en reikte achter haar rug om om haar beha los te haken. Ondertussen wiegden haar heupen nog steeds zo verleidelijk als ze kon heen en weer op de muziek. In een vloeiende beweging trok Lysan haar beha uit. Met een arm bedekte ze haar borsten, met haar andere arm wierp ze haar beha naar Ali. Met een stralende glimlach haalde ze haar arm voor haar borsten weg. Vol trots liet ze haar mooie grote borsten aan Ali zien.

Voor de laatste keer draaide Lysan zich weer om. Ze haakte haar duimen tussen haar string en haar heupen. Plagend trok ze een paar keer haar string een beetje naar beneden en weer omhoog. Eindelijk bukte ze voorover voorover om haar string over haar volle billen te laten glijden. Terwijl ze over haar schouders naar Ali keek, zette ze haar benen wat verder uit elkaar zodat Ali recht haar geschoren kutje in kon kijken. Ze zag dat Ali even naar haar kutje keek en daarna weer haar in de ogen keek. Hij knikte goedkeurend. Dat was het enige wat Lysan hoefde te weten!

In haar blote kutje ging Lysan bij haar minnaar op schoot zitten. Lachend fluisterde ze in zijn oor, "Ik kan jou ook wel uit je kleren helpen". Alsof het hem niks interesseerde, reageerde Ali, "Dat mag". Lysan prikte door zijn reactie heen. Ze glimlachte en ging aan het werk.

Knoopje voor knoopje maakte Lysan Ali's overhemd open. Terwijl ze bezig was, keek ze Ali in de ogen. Lysan voelde zich aangetrokken tot Ali, zonder erbij na te denken drukte ze haar lippen op de zijne om hem vol overgave te zoenen. Tot haar verrassing voelde Lysan dat Ali zijn tong in haar mondje liet glijden. Terwijl ze elkaar tongzoenden, richtte de Turk zich wat op zodat Lysan zijn overhemd uit kon trekken. Ze kon het niet laten om haar handen over zijn blote, behaarde borst te laten glijden.

Lysan liet Ali's lippen los om tussen zijn benen te zitten. Op haar knieën ritste ze plagend langzaam zijn broek open. Giechelend legde ze net iets meer druk op zijn kruis dan nodig was. Ali had al een flinke bult in zijn onderbroek zitten! Lysan kon niet wachten tot hij haar kutje opvulde met zijn dikke pik… Zonder een woord te wisselen deed Ali zijn heupen van de bank, zodat Lysan zijn broek uit kon trekken. Lysan kon niet wachten, ze pakte meteen ook zijn onderbroek vast. Ali's heerlijke besneden, halfstijve lul floepte uit zijn onderbroek. Ze gooide zijn broek en onderbroek en haar string en beha van zich af naar de andere kant van de woonkamer. Vol verwachting keek ze naar Ali's pik. Laten we jou eens lekker hard maken, dacht ze.

Nog voordat Lysan Ali's pik vast kon pakken, pakte Ali haar vast onder haar armen en trok hij haar naast zich de bank op. Lysan slaakte een gilletje, dat had ze niet verwacht! Op het moment dat Lysan op de bank plofte, stapte Ali van de bank af om tussen haar benen te gaan zitten. Hij draaide de rollen om!

Lysan hapte naar adem toen ze Ali's mond op haar lipjes voelde. "Oh!" kreunde ze uit. Meteen voelde Lysan hoe gevoelig haar kutje was. Het gevoel van zijn tong die haar lipjes en haar klitje likte deed haar sidderen van genot. Het enige wat Lysan kon doen, was haar hand door zijn zwarte haar halen en zijn hoofd op haar kutje drukken. "Ooohhh god wat lik je me lekker Ali..." zuchtte ze uit.

Het duurde niet lang voordat Lysan dat bekende gevoel weer voelde in haar onderbuik. Ali zou haar onverbiddelijk klaar laten komen! "Oh lik me klaar Ali, alsjeblieft, lik me klaar" kreunde en smeekte ze. Ze dacht te horen dat Ali lachte. Hij legde nog meer druk op haar lipjes en haar klitje met zijn tong, af en toe likte hij zelfs haar binnenste! "Oh ja, oh ja, oh ja" zuchtte Lysan. Ze ging klaarkomen! Haar adem stokte. "OH! OH! OOOHHH!" kermde ze uit! Golf na golf van genot overspoelde haar. Kronkelend kwam ze klaar! Ali bleef haar onverstoord door beffen. Er leek geen eind te komen aan haar orgasme! "Oh! Oh! Oh!" was het enige dat Lysan nog uit kon brengen.

Na wat een oneindigheid leek voor Lysan kwam ze eindelijk weer op adem. Toen ze naar Ali keek, zag ze dat hij haar ook aankeek. In een ingeving pakte Lysan Ali bij zijn armen en trok hem naar zich toe, over haar heen, zodat ze hem kon zoenen. Het voelde goed om met hem te zoenen, ze wilde hem zoenen, niks zou haar tegenhouden om te genieten van deze vrijpartij! Lysan likte Ali's lippen. Daarna zoende ze hem alsof haar leven er van af hing.

Ali maakte gebruik van de situatie door met beide handen haar borsten vast te pakken. Hij kneedde ze stevig. Lysan zuchtte in zijn mond, het voelde heerlijk! Ze slaakte een klein gilletje in zijn mond toen hij onverwachts in haar tepels kneep. Hij deed het precies zoals zij het lekker vond…

Lysan voelde Ali's lul langs haar dij strijken. Ze voelde hoe zijn lul een spoor van voorvocht achterliet op haar dij. Hij was ook al geil! Ze reikte tussen haar benen om zijn pik vast te pakken. De pik reageerde meteen op haar aanraking, Lysan voelde hem groeien. Zachtjes, langzaam trok ze hem af. Op en neer, op en neer, net zo lang totdat zijn lul zo hard was als zij wilde.

Toen Ali's pik keihard was in haar handje, verbrak ze de tongzoen. Ze keek diep in zijn ogen en smeekte, "Neuk me Ali, ik wil dat je me neukt met die lekkere Turkse pik van je". "Zeg dat je mijn hoertje bent" antwoordde Ali. Terwijl ze zijn pik nog aftrok, zeurde ze, "Ik ben je hoertje Ali, als jij mij neukt ben ik jouw hoertje, neuk me alsjeblieft". "Zeg dat je voor altijd mijn hoertje bent." "Alsjeblieft Ali, ik ben voor altijd jouw hoertje, voor altijd…"

Dat antwoord was blijkbaar genoeg voor Ali. Hij trok Lysans handje van zijn pik af en ging wat rechter staan, zodat zijn keiharde, besneden pik voor haar kutje hing. Hij wreef zijn eikel langs haar lipjes. "Je bent echt kletsnat, hoertje" lachte hij.

Ali drukte zijn eikel tussen haar lipjes. Als vanzelf spreidde Lysan haar benen nog wat wijder, zodat haar Turkse minnaar des te beter haar kon neuken. Zijn pik gleed Lysans kutje in als een heet mes door boter. Niet tergend langzaam, niet meteen hard stoten, maar geleidelijk liet Ali zijn lul haar grotje in glijden, zodat ze kon wennen aan zijn grootte. "Ooohhh, zo groot" zuchtte Lysan. Dit was het gevoel waar ze al weken op had gewacht! Het gevoel dat ze opgevuld werd door een heerlijke dikke Turkse lul.

"Neuk me", kreunde Lysan. Ali trok zijn pik weer terug, tot alleen zijn eikel nog in haar kutje zat, om hem daarna weer in haar te stoten. In en uit, in en uit, met iedere stoot ging Ali iets sneller, iets harder, in en uit, in en uit… Lysan genoot van Ali's pik die haar neukte. Ze werd geneukt door een Turk en het was als de hemel voor haar, ze wilde alleen nog maar dit voelen!

Hoe harder Ali op Lysan in stootte, hoe meer Lysan meedeinde. Ze voelde hoe haar grote borsten op en neer gingen op het ritme van zijn stoten. Met iedere stoot kreunde ze zachtjes, "Mm, mm, mm…" Lysan ging helemaal op in het ritme waarop Ali haar neukte.

Ali trok zijn pik uit Lysans kutje. Lysan keek hem verbaasd aan, "Wat doe je?" Ze wilde dat hij haar neukte! "Ga op je handen en knieën zitten" beval Ali.

Gehoorzaam rolde Lysan van de bank af. Ze kroop op handen en knieën op het tapijt. Terwijl ze de tafel wegschoof om meer ruimte te maken, voelde ze Ali's hand weer op haar kont, op exact dezelfde plek waar hij haar eerder had geslagen. PETS! galmde het door de huiskamer. Lysan beet op haar lip, Ali deed precies wat ze het lekkerst vond!

Lysan was helemaal klaar voor Ali. Ongeduldig wiegde ze heen en weer met haar kontje om haar kontje aan Ali aan te bieden. "Ik wil je in mijn kutje voelen Ali", smeekte ze. Over haar schouders zag ze dat Ali achter haar op zijn knieën ging zitten.

Wat Lysan betreft kon Ali niet snel genoeg verdergaan met haar neuken, maar ze wachtte geduldig tot haar Turkse minnaar klaar was om haar op z'n hondjes te pakken. Ze voelde hoe Ali zijn eikel tegen haar lipjes aan zette. "Jaaa" zuchtte ze. Haar lipjes waren nog nooit zo gevoelig geweest, haar kutje hunkerde naar zijn paal!

Waar Ali op de bank Lysan rustig weer aan het formaat van zijn pik liet wennen, stootte Ali van achteren in een keer zijn pik Lysans kutje in. Hij trok zijn pik terug tot alleen zijn eikel nog in haar zat en stootte weer terug in haar. De volgende stoot volgde sneller, de stoot daarna nog sneller, en met een paar stoten beukte hij hard op haar in. Lysan voelde zijn schacht haar kutje in een uit glijden; ze hoorde zijn dijen tegen haar billen kletsen. "Oh god ja" kreunde ze.

Dat Ali zo hard op Lysan in beukte, zorgde ervoor dat zijn pik om de stoot bijna uit haar hunkerende kutje glipte. De Turk pakte met een hand haar heup vast om haar tegen te houden. Met zijn andere hand greep hij een vuist vol van Lysans rode haar. “Dat vind je wel lekker hè, gedekt worden als een teefje?” beet Ali haar toe. Onwillekeurig moest Lysan terugdenken aan de eerste keer dat Ali en zijn vrienden haar hadden geneukt, had een van zijn vrienden niet hetzelfde gezegd toen? Het maakte haar niks uit. “Jaaa” hijgde Lysan terug.

"Wat zeg je?" gromde Ali. Hij pakte haar haar nog steviger vast en trok haar hoofd naar achteren. "Ja Ali" kreunde Lysan. "Wat ja Ali?" "Ik vind het lekker om geneukt te worden door je Turkse pik" kreunde ze terug. "Ik hoor je niet!" gromde Ali tussen zijn stoten door. Lysan kermde luidkeels uit, "Ik vind het heerlijk, om geneukt te worden, door je Turkse pik Ali!"

Op het moment dat Lysan haar genot uitschreeuwde, zag ze haar vriendje de huiskamer in lopen! Hij keek met open mond naar het tafereel. Zijn vriendinnetje werd op zijn hondjes gepakt door een wildvreemde Turkse man! In hun huis! "What the fuck is dit?" stotterde hij zo luid als hij kon. Shit! Ali stopte met stoten. Lysan keek haar vriendje aan, ze was op heterdaad betrapt! Ze kon maar een ding zeggen…

"Sorry, Stefan… ik vind het te lekker om door Turken geneukt te worden, ik ben van hem…" zuchtte ze. Stefans mond viel nog verder open. Het lukte hem niet meer om iets te zeggen. Zijn vriendinnetje ging niet alleen maar vreemd, ze biechtte ook nog eens op dat ze alleen nog maar door Turken gepakt wilde worden! Het werd te veel voor Stefan. Hij maakte rechtsomkeert, zo plotseling als hij binnenkwam vertrok hij ook weer!

Lysan voelde haar hartslag in haar keel. Shit! Haar vriendje! Het idee dat ze haar vriendje kwijt was maakte snel weer plaats voor andere gedachten. Ali zat niet meer in haar! Toen ze over haar schouders naar hem keek, zag ze dat zijn pik niet meer op volle oorlogssterkte was. Met een glimlach vroeg ze, "Zal ik je weer stijf maken?" Ze was haar vriendje alweer vergeten!

Lysan draaide zich om. Nog steeds op handen en knieën gebaarde ze Ali om op het tapijt te gaan liggen. Ali deed wat Lysan van hem verwachtte. Goed zo, dacht Lysan. Ze nam plaats tussen zijn benen. Verlekkerd keek ze naar zijn halfstijve pik. Ze wilde niets liever dan Ali pijpen!

Vol enthousiasme stak Lysan haar tongetje uit om de eikel van haar Turkse minnaar te likken. Lysan draaide met haar tong rondjes om zijn eikel heen. Ze was vastberaden om Ali de lekkerste pijpbeurt te geven die hij ooit had ervaren! Voorzichtig pakte ze zijn ballen om ermee te spelen. Toen ze vond dat ze hem wel genoeg had geplaagd, sloot ze haar lippen strak om zijn lul en liet ze haar hoofd zakken. Haar hoofd zakte steeds verder tot ze zijn lul tot aan de wortel in haar mondje had genomen. Ondertussen bleef ze Ali aankijken. Ali keek haar aan. Ze vond het heerlijk om hem in de ogen te kijken terwijl ze zijn pik diep in haar mondje nam! Ze liet zijn pik weer uit haar mond glijden om hem weer diep in haar keeltje te laten verdwijnen. Met haar andere hand bleef ze zijn ballen masseren en nog bleef ze hem strak aankijken. Ze hoorde Ali kreunen. Yes! Het was haar gelukt, hij kon zich niet meer inhouden!

Ondanks dat Ali's pik alweer keihard was, bleef Lysan hem nog pijpen totdat ze haar verlangen niet meer kon onderdrukken. Haar kutje hunkerde naar zijn pik! Lachend liet ze zijn pik uit haar mondje glijden om voor te stellen, "Ik wil je berijden". Ali lachte in zichzelf. "Je bent echt een geil hoertje." Lysan lachte terug. "Ik ben jouw geile hoertje, voor altijd" zuchtte ze.

Lysan kroop over Ali heen. Ze ging op haar knieën zitten, ze legde haar handen op zijn behaarde borst. Ze kon het niet laten om door zijn borsthaar te woelen. Ali legde zijn handen onder haar billen en drukte haar omhoog. Met haar hand pakte ze zijn keiharde lul vast om hem tussen haar lipjes te zetten. Langzaam liet ze zich over zijn pik zakken.

Toen zijn pik volledig in haar zat, ging Lysan voorzichtig met haar heupen heen en weer. Steeds sneller, steeds harder wipte ze op en neer op zijn pik. Het voelde heerlijk om de controle te hebben, zij bepaalde hoe hard ze Ali neukte! Als een amazone bereed ze de Turk, hardop kreunend gaf ze hem de show waarvan ze wist dat hij die wilde. Ze pakte haar lekkere grote borsten vast en kneedde ze voor hem.

“Vind je het lekker, om te zien, hoe ik je berijd?” kreunde ze. Ali gaf geen kik, maar inmiddels zei zijn gezichtsuitdrukking al genoeg. Hij genoot ook! Lysan liet zich over hem heen vallen om met hem te zoenen. Ze voelde hoe haar gevoelige tepels tegen zijn borsthaar schuurde. Ali nam ondertussen het initiatief van Lysan over, hij stootte zijn pik haar kutje in, hij bepaalde weer hoe hard hij haar neukte!

"Ooohhh ja Ali, neuk me klaar" kreunde ze. Ze wist het zeker, Ali zou haar weer klaar kunnen neuken! "Op de bank" gromde Ali. Als het gehoorzame hoertje wat Ali haar had gemaakt ging ze van Ali's schoot af om op de bank te zitten. Gewillig spreidde ze haar benen voor haar Turkse minnaar. "Neuk me klaar Ali, ik wil dat je me klaarneukt, alsjeblieft…" hijgde ze. Ze wist dat Ali haar zou laten smeken, zonder dat hij erom hoefde te vragen smeekte ze al! Ali lachte. "Goed zo, jij bent een goed hoertje."

Ali kwam van het tapijt af. Hij nam plaats tussen Lysans benen. Zonder er woorden aan vuil te maken, drukte hij zijn pik Lysans grotje in. Meteen stootte hij hard en diep, hard en diep… Voelt hij nou nog dikker, dacht Lysan. Ja, ze wist het zeker! Ali zat ook niet ver van een orgasme af!

"Jaaa, neuk me klaar" kreunde Lysan. Met een glimlach legde Ali zijn duim op haar klitje. Vanaf het moment dat ze zijn dikke duim op haar klitje voelde, ging er een schok door haar lichaam. "Oh!" kermde ze uit.

“Wil je komen?” gromde Ali. “Jaaa laat me komen Ali” zeurde Lysan. “Wil je dat ik je klaarneuk?” “Jaaa Ali, neuk me klaar…” Met iedere vraag beukte Ali steeds harder op haar gevoelige kutje in. “Wil je dat ik je volspuit?” “Jaaa! Spuit me vol!” “Wil je komen?” “Jaaa…” Ze voelde de vlinders in haar onderbuik opborrelen. Hij ging haar genadeloos en onverbiddelijk klaarneuken!

Lysan voelde Ali's pik in haar kutje kloppen, Ali zou ook klaarkomen! Luidkeels kreunde ze uit, "Oh Ali! Spuit me vol alsjeblieft, spuit me vol met je zaad! SPUIT ME VOL!"

Ali’s kloppende lul en haar ongeremde geilheid dreven Lysan over het randje, ze ging klaarkomen! Haar mondje viel open, haar adem stokte, ze gooide haar hoofd in haar nek en ze gaf zich over aan een orgasme zoals ze nog nooit had ervaren! “OOOOOHHH JAAAAA! SPUIT ME VOL!” Met een oerkreet brulde Ali uit, "IK SPUIT JE VOL!" Lysan voelde hoe Ali zijn hete zaad diep haar kutje in spoot. In volledige extase lag ze haar orgasme uit te kreunen, iedere straal sperma maakte haar orgasme nog sterker! "OH! OH! OOOHHH JAAA ALI!" kermde ze uit. Met iedere stoot spoot een nieuwe straal zaad regelrecht haar baarmoeder in. Er leek geen eind aan te komen!

Na wat een eeuwigheid leek, ebde bij Lysan en Ali het orgasme weg. Ali zakte uitgeput over Lysan heen. Volledig uitgeput lachte Lysan. Met de kracht die ze nog over had leidde ze Ali's gezicht naar haar gezicht. "Je hebt me zooo lekker klaargeneukt, dank je wel, ik ben voor altijd jouw hoertje…" "Dan moet ik daar maar vaker gebruik van maken" lachte Ali.
Auteur : Erato / Geschreven op : 08 augustus 2017 - 07:39 / Hits : 7721 / Waardering : 3.30
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Een extra zakcentje, deel 1
Auteur : Erato / Geschreven op : 31 oktober 2016 - 23:46 / Hits : 26237 / Waardering : 4.33

Een extra zakcentje, deel 2
Auteur : Erato / Geschreven op : 17 november 2016 - 00:16 / Hits : 14555 / Waardering : 4.30

Een extra zakcentje, deel 3
Auteur : Erato / Geschreven op : 12 februari 2017 - 19:47 / Hits : 13613 / Waardering : 4.06

Een extra zakcentje, deel 4
Auteur : Erato / Geschreven op : 14 april 2017 - 17:06 / Hits : 10071 / Waardering : 3.27

Een extra zakcentje, deel 6
Auteur : Erato / Geschreven op : 04 september 2017 - 00:23 / Hits : 7112 / Waardering : 2.77

Een extra zakcentje, deel 8 (einde)
Auteur : Erato / Geschreven op : 29 januari 2018 - 20:26 / Hits : 298 / Waardering : 2.50

Een extra zakcentje, deel 7
Auteur : Erato / Geschreven op : 11 december 2017 - 12:54 / Hits : 6836 / Waardering : 2.44

ANNA & LAURA 1, zakcentje deel 1
Auteur : Rdam / Geschreven op : 28 november 2005 - 00:33 / Hits : 31822 / Waardering : 2.25

ANNA & LAURA 2, zakcentje deel 2
Auteur : Rdam / Geschreven op : 28 november 2005 - 22:29 / Hits : 18734 / Waardering : 2.23

Met mijn broer naar een verjaardag. Deel 2
Auteur : Carine / Geschreven op : 16 juni 2016 - 00:42 / Hits : 46514 / Waardering : 4.85

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb