Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Een extra zakcentje, deel 7
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Een extra zakcentje, deel 7
Ring! De bel ging. Lysan verwachtte niemand, haar vriendje zat de hele dag bij de voetbalclub en Ali… Ali zou wel appen voordat hij langs zou komen. Het voelde wrang dat ze liever wilde dat Ali langs zou komen, maar ze wist ook hoe ze genoot van Ali’s beurten wanneer hij langs kwam. Haar vriendje leek het geaccepteerd te hebben dat ze zich regelmatig liet neuken door Turken. Ze snapte nog steeds niet waarom hij dat pikte. Ze had geen zin om er tegen in te gaan, daarvoor vond ze de bezoekjes veel te lekker.

Met een zucht duwde Lysan zich omhoog van de bank. Ik lig net zo lekker, dacht ze terwijl ze naar de intercom liep. “Hallo?” antwoordde ze. “Ik hoorde van Ali dat ik langs mocht komen”, poneerde een mannenstem aan de andere kant van de lijn. Aan het accent te horen was het een Turk.

Even was Lysan van haar apropos. Belde hij aan bij het verkeerde nummer? Waarom zou hij langs mogen komen? Toen ze over die vraag nadacht, viel het kwartje. Natuurlijk!

“Ja natuurlijk, kom maar naar boven!” lachte Lysan. Een druk op de knop, op de achtergrond hoorde ze de zoemer van de deur blèren, gevolgd door een deur die van het slot ging.

Lysan holde naar de slaapkamer. Ze deed de gordijnen dicht en rukte de kleren van haar lijf af. Haar shirtje, haar spijkerbroek, haar beha, haar string… alles moest af! Heel even nam Lysan een ogenblik om haar lichaam te bewonderen. Ze keek naar haar volle borsten, haar tepels werden al stijf van de gedachte wat er ging gebeuren. Haar billen, haar dijen, wat zou de man allemaal met haar doen? Haar rode, krullende haren, haar mooie ogen, ze ging zaad krijgen!

Gekleed in alleen nog maar haar kamerjas liep Lysan met trillende benen naar de voordeur. Ze was net op tijd, ze zag in het keukenraam een man naar de deur lopen. Toen ze open deed, zag ze een Turkse man voor zich staan. Haar eerste indruk was dat ze misschien tien jaar ouder was dan hij. Hij was gekleed in een overall en een T-shirt. Als zijn kleding al niet duidelijk maakte dat hij fysiek werk deed, deden zijn forse armen al wel. Zelfs door zijn overall zag Lysan al dat hij een strak figuur had. Terwijl hij het lichaam van de man tegenover haar bewonderde, viel Lysan zijn naambordje op: Tuncay. Tuncay bekeek Lysan ook van top tot teen en aan zijn grijns te zien dacht Lysan dat het hem wel beviel wat hij zag.

“Ik heb hard gewerkt vandaag en ik heb wel een goede beurt verdiend, meisje” stelde de man. Zonder verdere uitleg liet de man zichzelf binnen. Lysan moest in zichzelf lachen. Hij gaat er wel erg makkelijk van uit dat ik doe wat hij wil, dacht ze. Ze kon zijn stelligheid wel waarderen, ze wilde sowieso weer een keer lekker gepakt worden en Tuncay zag er niet verkeerd uit…

“Als dat zo is, moet ik maar goed voor je zorgen, of niet Tuncay?” lachte Lysan met een knipoog. Ze legde haar hand op zijn schouder om zijn overall af te stropen. De vlinders fladderden door haar buik, wat voelde zijn schouder sterk! Lysan merkte dat ze met de seconde geiler werd.

Terwijl Lysan Tuncays overall losmaakte, schopte hij zijn schoenen af. Net op tijd voor Lysan om zijn overall langzaam van zijn lijf af te pellen. Lysan genoot van het uitkleden, ze vond het geil om zijn strakke lichaam te strelen om hem te voelen en om hem te plagen.

Toen ze bij zijn heupen was, ging Lysan op haar knieën voor hem. Het lukte haar om haar vingers achter zijn boxer te haken. Met een felle ruk trok Lysan tegelijkertijd zijn overall en zijn boxer over zijn knieën. Tuncay hielp haar met het laatste stuk, hij stapte uit zijn overall en boxer.

Lysan zat op ooghoogte met zijn pik. Zelfs terwijl hij niet stijf was, zag hij er goed uit, vond Lysan. Zijn schacht was lekker dik en zijn eikel zelfs nog een beetje dikker. De man had zijn pik en en zijn ballen geschoren, hij was goed voorbereid! Lysan keek Tuncay met een grijns van oor tot oor aan terwijl ze zijn pik voorzichtig vast pakte en een kusje op zijn eikel gaf. Zijn pik schokte op door zijn aanraking. Ze wist het zeker, hier ging ze van genieten!

Ze opende haar mond om zijn pik tussen haar lippen in te laten glijden. Steeds dieper verdween zijn lul in haar mondje. Met haar hand masseerde ze zachtjes zijn ballen. Ze wist hoe lekker mannen het vinden wanneer ze met hun ballen speelde. Terwijl ze hem steeds dieper pijpte, bleef Lysan hem strak aankijken. Ze liet zijn pik uit haar mond glijden om hem direct erna weer diep in haar keel te laten verdwijnen. Zijn pik werd steeds stijver, steeds harder, tot hij op volle oorlogssterkte in haar mond stond. Ondertussen bleef ze zijn ballen masseren.

Tuncay sloot zijn ogen van genot. Hij kreunde toen ze zijn pik weer diep in haar keel laat glijden. “Cok lezzet”, zuchtte hij. Lysan lachte zelfvoldaan met de Turkse pik in haar mond. Ze had hem precies hoe hij haar wilde, kreunend van genot.

Tuncay legde zijn handen op Lysans schouders. Hij schoof de kamerjas van haar schouders af en bewonderde haar naakte lichaam.”Fuck meisje, wat ben jij lekker” zuchtte hij. Lysan bleef hem pijpen. Ze genoot van het compliment, maar ze genoot er nog meer van om de man te verwennen.

De man legde zijn hand op Lysans achterhoofd. Lysan wist wat zijn bedoeling was, ze liet hem gewillig het tempo bepalen waarop ze hem pijpte. Het enige dat zij hoefde te doen, was haar keel voor zijn dikke eikel te openen en met haar tong langs zijn schacht te likken wanneer ze er de kans voor kreeg. Ze was blij dat ze het deepthroaten goed onder de knie had, Tuncay neukte haar keeltje stevig!

“Fuck, als je me zo door blijft pijpen spuit ik nu al je mond vol” zuchtte Tuncay. Dat was niet wat Lysan wilde! Ze wilde geneukt worden, ze wilde uitgewoond worden door zijn dikke pik! Lysan zuchtte van opluchting toen de Turk zijn pik uit haar mondje liet glijden. Alsof ze niks woog tilde de man haar op zodat ze weer op haar voeten stond. Lysan lachte naar de Turk, ze was als was in zijn handen, hij mocht met haar doen wat hij wilde.

Alsof de man haar gedachten kon lezen draaide hij Lysan om. Ze voelde zijn stijve pik tegen haar billen strijken. “Neuk me” dacht ze, maar ze liet hem zijn gang gaan. De Turk nam de tijd om haar lichaam te verkennen. Ze voelde hoe zijn handen hard haar grote borsten kneedden en in haar tepels knepen. “Ooohhh” zuchtte Lysan. Zijn handen gleden verder over haar buik naar haar heupen en uiteindelijk haar volle billen. Hij kneedde haar billen stevig. Lysan slaakte nog een zucht toen hij haar met zijn vlakke hand een harde klap op haar billen gaf. “Oh!” Ze voelde zijn hand nog op haar kontje branden.

Zijn hand streelde haar brandende billen om over haar heup weer naar voren te gaan. Hij kroelde over haar bestoppelde venusheuvel om daarna tussen haar benen te verkennen. “Jij bent echt al nat!” lachte Tuncay terwijl zijn dikke worstenvinger over haar lipjes gleden. Lysan zuchtte terug, “Jij maakt me zo nat, lekker ding…”

“Ik wil jou wel neuken” hijgde Tuncay in Lysans oor. Lysan lachte terug, “Dat wil ik anders ook wel.”

Tuncay stapte weg achter Lysan en nam haar aan de hand mee de kamer in. Nadat hij de kamer had verkend, trok hij haar mee de keuken in. Lysan liet zich door de Turk leiden in haar eigen huis alsof ze een mak schaap was. Bij het aanrecht draaide Tuncay Lysan met haar kontje naar hem toe om haar over het aanrecht te buigen.

Over haar schouder zag Lysan dat de Turk achter haar ging staan. Ze voelde hoe hij haar heup stevig vast pakte en zijn eikel tegen haar lipjes zette. Zonder waarschuwing drukte Tuncay in een keer zijn keiharde lul tot aan zijn ballen haar kutje in stootte. Lysan kermde het uit, “OOOHW!” De Turk vulde haar kutje in een keer helemaal op! “OH JA!” spoorde Lysan hem aan, “NEUK ME!”

Daar gaf Tuncay meteen gehoor aan. Hij beukte meteen hard op haar in, met iedere stoot drukte hij zijn pik zo diep als hij kon in haar en trok hij haar bij haar heupen naar zich toe. Het geluid van Lysans billen die keer op keer tegen Tuncays schoot aan kletsten vulden de keuken, onderbroken door de kreuntjes van Lysan, “Oh! Oh! Oh!”

Lysan genoot van iedere stoot, iedere keer voelde ze hoe zijn dikke geaderde pik haar kutje streelde, hoe hij haar iedere keer weer opvulde. Onwillekeurig dacht Lysan dat deze Turk misschien wel de dikste pik had die ze tot nu toe had gehad! Ze kreeg niet veel tijd om erover na te denken, haar aandacht ging al snel weer naar wat Tuncay met haar lichaam deed. Haar borsten deinden heen en weer door zijn gebeuk. Lysan kon niks anders dan op het aanrecht leunen en de Turk op haar in laten stoten en ze vond het heerlijk.

Ondanks dat ze haar best moest doen om niet het aanrecht in geneukt te worden, liet Lysan het aanrecht met een hand los om tussen haar benen te reiken. Ze wilde haar klitje vingeren, ze wilde klaarkomen.

Terwijl Tuncay genadeloos hard op haar in bleef beuken, vond Lysan haar klitje. De eerste aanraking zorgde er al voor dat ze een schok door haar hele lichaam voelde. Aangespoord door de harde beurt die ze van Tuncay kreeg flitsten haar vingers over haar klitje. “Oh ja” zuchtte Lysan. Ze was zo geil dat ze binnen de kortste keren al klaar zou komen! Het kostte Lysan bijna geen moeite om zichzelf over het randje te krijgen, “Ow fuck” hijgde ze, “ow fuck! Neuk me klaar Tuncay!”

Haar orgasme trok als een vloedgolf door haar lichaam, ze voelde hem van top tot teen razen. “OOOHHH FUCK!” kermde Lysan uit van genot, “NEUK ME!” Lysan kwam sidderend klaar! Ze voelde de kracht uit haar benen vloeien, als ze niet over het aanrecht leunde en als Tuncay haar niet zo stevig vast had was ze onherroepelijk door haar benen gezakt.

Lysans orgasme ebde langzaam weg toen de Turk haar rechtop trok. Met zijn arm onder haar armen leidde hij haar naar de slaapkamer. “Zo, Ali loog niet, jij houdt er echt wel van om hard geneukt te worden,” lachte Tuncay met een zucht. “En je neukte me hard!” hijgde Lysan. Ze moest nog op adem komen van haar orgasme, Tuncay had haar suf geneukt!

In de slaapkamer duwde Tuncay Lysan op haar buik op het bed. Hij sleepte haar wat verder omhoog. Hij sleept me rond alsof ik een lappenpop ben, dacht Lysan. Tuncay kroop bovenop haar, ze voelde zijn keiharde pik over haar benen omhoog strijken.

“Ali zei dat je ook wel in je kontje geneukt wil worden” hijgde de Turk in haar oor. “Jij mag alles met me doen wat je wil” zuchtte Lysan.

Lysan voelde hoe Tuncay zijn dikke eikel tegen haar kringspier drukte. Als vanzelf ontspande Lysan haar kontje. Ze liet zijn dikke eikel grommend haar kontje binnendringen. Lysan was al zo vaak in haar kontje geneukt dat ze zich makkelijk kon ontspannen, maar ze moest toch wennen aan zo’n dikke lul! “Oooaaahhh, zo dik…” steunde Lysan.

Voorzichtiger dan in de keuken drukte de Turk zijn pik steeds dieper haar kontje in. Toen ze voelde dat hij tot aan zijn ballen in haar zat, merkte Lysan dat ze hem kon hebben. “Ooohw neuk me, neuk mijn reet” smeekte Lysan. “Als jij dat wilt” lachte de Turk.

De dikke pik schoof langzaam Lysans kontje uit en er weer in, uit en er weer in, uit en er weer in… “Oahhh, neuk me” steunde Lysan. Het voelde heerlijk voor Lysan om in haar kontje geneukt te worden! “Fuuuck wat heb jij een strak kontje” hijgde Tuncay. Lysan lachte en gromde, “Of jij hebt, gewoon zo’n dikke pik.”

Tussen zijn stoten door steunde Tuncay "Ik houd het niet lang vol, in dat krappe kontje van jou". Hij liet zijn keiharde lul uit Lysans kontje glijden. Lysan slaakte een zucht van opluchting op het moment dat haar kringspier weer sloot. "Ohhhhh…"

De Turk klom van Lysan af. Nog voordat ze in de gaten had wat Tuncay van plan was, rolde hij haar al op haar rug. "Ik ga jou nog even hard neuken en dan wil ik je mondje helemaal vol spuiten" hijgde Tuncay. Lysan glimlachte, ze smeekte, "Jaaa… neuk me". Ze wilde dat de Turk haar zo lang neukte als hij kon, ze wilde dat hij zijn zaad in haar mondje zou spuiten, ze wilde genieten van zijn pik, ze wilde klaarkomen!

Tuncay tilde Lysans been op om tussen haar benen op zijn knieën te kunnen. Met een hand hield hij haar benen omhoog, met zijn andere geleidde hij zijn pik haar kutje in. Zijn eikel gleed als een heet mes door de boter Lysans kletsnatte kutje in. Dat was voor de Turk het teken om Lysan te neuken zoals hij haar in de keuken had geneukt.

De dikke schacht gleed door Lysans kutje, Tuncays pik streelde alle gevoelige plekjes in haar kutje. Lysan had alleen nog maar aandacht voor de dikke pik die keer op keer haar kutje in werd gebeukt, de ballen die tegen haar billen kletsten met iedere stoot, het gevoel van haar borsten die heen en weer wiegden op het ritme van zijn stoten en de Turk die haar dat allemaal liet voelen. Ze gaf zich volledig over aan de Turk, ze liet hem op haar kutje inbeuken, ze liet hem haar neuken, ze liet hem haar gebruiken om zijn lusten op bot te vieren. Het maakte haar niet uit dat hij haar gebruikte, ze vond het heerlijk! "Oh, oh, oh! Ja!" kreunde Lysan uit.

Net op het moment dat Lysan de vlinders in haar buik weer voelde kriebelen, het teken dat ze ging klaarkomen, trok de Turk zijn stijve pik uit haar kutje. "Wat doe je?" zeurde Lysan. Zonder iets te zeggen klom Tuncay over haar heen. Ze lag oog in oog met zijn harde lul. "Trek me af" beval de Turk.

Gewillig sloot ze haar vingers om zijn pik om hem af te trekken. Eerst langzaam, met iedere haal sneller, trok ze de Turk af. Het duurde niet lang voordat ze hem zo snel als ze kon aftrok, haar hand flitste over zijn schacht.

"Mondje open, ik ga komen" steunde Tuncay. Hij ging komen! dacht Lysan. Ze keek er naar uit om zijn hete sperma uit zijn lul te zien spuiten. Gewillig opende ze haar mondje voor de Turk. Afwachtend keek ze omhoog, Tuncay keek haar in haar ogen, ze hadden oogcontact. Lysan bleef hem uitdagend aankijken, ze wilde dat hij zag hoe zij zijn sperma opving!

"OH!" brulde de Turk. Lysan lachte, ze stak haar tong uit en wachtte op het moment dat het zaad uit zijn pik zou spuiten. De eerste straal schoot meteen diep haar keeltje in! "OH FUCK!" brulde Tuncay, een tweede straal sperma schoot zijn pik uit en Lysans mondje in, gevolgd door een derde en een vierde. Hij spoot haar mondje echt helemaal vol!

Toen Lysan dacht dat Tuncay zijn zak leeg had gespoten, deed ze haar mondje dicht. Zonder het oogcontact te verbreken slikte Lysan al zijn sperma in een keer door. Hij had echt veel gespoten! Ze liet trots haar lege mond aan de Turk zien om daarna de laatste restjes sperma van zijn glanzende eikel te likken. "Fuck wat jij ben geil" hijgde de Turk. Lysan kon niks anders doen dan lachen, hij had haar goed afgemat!

Tuncay stond op van het bed. Hij keek om naar Lysan, maar zij bleef liggen, ze lag nog uit te hijgen van de beurt die hij haar had gegeven. "Bedankt voor de lekkere beurt" lachte Tuncay terwijl hij de slaapkamer uit liep.

De deur viel dicht. Lysan besloot dat ze toch nog een keer wilde klaarkomen. Met bevende handen reikte ze tussen haar benen om haar klitje te masseren. Net op het moment dat ze voelde dat ze weer op weg naar een orgasme was, hoorde ze de deurbel…
Auteur : Erato / Geschreven op : 11 december 2017 - 12:54 / Hits : 6838 / Waardering : 2.20
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Een extra zakcentje, deel 1
Auteur : Erato / Geschreven op : 31 oktober 2016 - 23:46 / Hits : 26237 / Waardering : 4.33

Een extra zakcentje, deel 2
Auteur : Erato / Geschreven op : 17 november 2016 - 00:16 / Hits : 14555 / Waardering : 4.30

Een extra zakcentje, deel 3
Auteur : Erato / Geschreven op : 12 februari 2017 - 19:47 / Hits : 13613 / Waardering : 4.06

Een extra zakcentje, deel 5
Auteur : Erato / Geschreven op : 08 augustus 2017 - 07:39 / Hits : 7722 / Waardering : 3.30

Een extra zakcentje, deel 4
Auteur : Erato / Geschreven op : 14 april 2017 - 17:06 / Hits : 10071 / Waardering : 3.27

Een extra zakcentje, deel 6
Auteur : Erato / Geschreven op : 04 september 2017 - 00:23 / Hits : 7115 / Waardering : 2.50

Een extra zakcentje, deel 8 (einde)
Auteur : Erato / Geschreven op : 29 januari 2018 - 20:26 / Hits : 299 / Waardering : 2.50

ANNA & LAURA 1, zakcentje deel 1
Auteur : Rdam / Geschreven op : 28 november 2005 - 00:33 / Hits : 31822 / Waardering : 2.25

ANNA & LAURA 2, zakcentje deel 2
Auteur : Rdam / Geschreven op : 28 november 2005 - 22:29 / Hits : 18734 / Waardering : 2.23

Met mijn broer naar een verjaardag. Deel 2
Auteur : Carine / Geschreven op : 16 juni 2016 - 00:42 / Hits : 46514 / Waardering : 4.85

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
kimber
Is wel iedere keer weer bijna het zelfde
Geschreven op : 16 december 2017 - 18:14

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb