Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Een extra zakcentje, deel 8 (einde)
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Een extra zakcentje, deel 8 (einde)
De deur viel dicht. Ondanks dat de Turk haar goed te pakken had gehad, besloot Lysan dat ze nog een keer wilde klaarkomen. Met bevende handen reikte ze tussen haar benen om haar klitje te masseren. Net op het moment dat het gevoel had dat ze weer op weg naar een orgasme was, hoorde ze de deurbelÖ

Lachend dacht ze dat de volgende wel heel snel was. Dat het iemand anders kon zijn dan een Turk die haar wilde neuken, kwam niet eens meer in haar op.

Nog wankel op haar benen liep Lysan in haar blote kontje naar de intercom. Pas op het moment dat ze voor de deur stond, bedacht ze dat iemand anders haar zou kunnen zien. Zonder de hoorn op te nemen deed ze de deur van het appartementencomplex open. Ze liet de deur op een kier staan. Als de volgende net zo veel wist als Tuncay, wist hij vast ook wel de weg te vinden. Voor de zekerheid deed ze de deur van de gang naar de woonkamer wel dichtÖ

Lysan wachtte geduldig op de bank totdat de volgende binnen komt. Ze kon het niet laten om met zichzelf bezig te gaan. Terwijl ze met haar ene hand haar borsten kneedde en in haar tepels kneep en haar andere hand haar lipjes streelde, bleef haar blik vol afwachting gericht op de deur.

De deur ging open. Lysan glimlachte toen ze de Turk binnen zag komen. Toen hij Lysan zag, kreeg hij een grijns van oor tot oor. Lysans glimlach veranderde in verbazing toen de Turk de woonkamer in liep gevolgd door een tweede, een derde, een vierde, en een vijfde Turk! Zijn jullie hier allemaal om mij te verwennen, dacht Lysan. Ze voelde haar kutje al knijpen bij het idee van wat de mannen allemaal met haar wilden en zouden doen.

Alle vijf de mannen zagen er goed uit, vond Lysan. Ze nam de tijd om de mannen van top tot teen te bekijken. Sommige mannen waren gekleed in pantalon en overhemd, sommigen in spijkerbroek of trainingsbroek en T-shirt en ze wekten allemaal de indruk dat ze zichzelf wel goed verzorgden. Door hun strakke kleding kon Lysan zien dat ze allemaal goed afgetraind waren, met strakke buiken en gespierde armen. Jullie mogen mij wel goed onder handen nemen, dacht Lysan.

Een van de mannen hielp Lysan uit haar dagdroom. "Ik heb gehoord dat je wel goed mannen kan opgeilen, dat mag je wel even doen." Lysan keek de Turk aan met haar groene ogen. Ze lachte. "Ga maar lekker zitten dan" zei ze terwijl ze zichzelf van de bank af duwde. De mannen namen plaats op de stoelen en banken in de woonkamer. Ondertussen liep Lysan met wiegende heupen naar de televisie. Ze zette een playlist op met zwoele nummers. "Nog een dingetje" zei Lysan afwezig. Ze schoof de tafel aan de kant. Als ze me in de woonkamer willen neuken, hebben we de ruimte wel nodig, dacht ze.

Lysan wiegde langzaam haar heupen heen en weer, eerst wat onwennig, totdat ze in het ritme van de muziek viel. Ze liet haar handen over haar lichaam glijden, van haar rode, krullende haar, naar haar schouders, naar haar grote borsten. Haar tepels waren al stijf. Ik weet niet hoe het met die mannen zit, maar ik heb mezelf blijkbaar al goed opgegeild, dacht ze.

Haar handen gingen verder over haar buikje naar haar billen. Ze draaide haar rug naar de mannen toe en holde haar rug om haar kontje uit te kunnen steken. Met haar rug naar de Turken toe bleef Lysan haar heupen wiegen. Ze wist dat de mannen haar billen wel konden waarderen, dus ze gaf ze goed de tijd om ze te bewonderen.

Met de overgang van het ene liedje naar het andere draaide Lysan weer naar de mannen toe. De mannen zaten nog steeds op de bank met al hun kleren aan. Hees vroeg ze, "Moet ik jullie even helpen met jullie kleren uitdoen anders?" De Turken keken elkaar aan. "Daar heb ik geen bezwaar tegen" lachte een van de Turken.

Lysan liep naar de Turk toe die op haar had geantwoord en ging met haar gezicht naar hem toe en haar knieŽn op de bank op zijn schoot zitten. Ze schuurde met haar heupen over zijn schoot. Ondertussen maakte ze zijn overhemd knoopje voor knoopje los. De Turk stak brutaal zijn hand tussen Lysans benen. Zijn ruwe vingers op haar klitje zorgden ervoor dat er een schok door haar lichaam trok. Ooohhh wat ben ik geil, dacht ze. Ze was zo dicht bij een orgasme toen de Turken aanbelden. Haar kutje was nog zo gevoelig, het gevoel van zijn vingers op haar klitje was bijna ondraaglijk. Om zichzelf te sparen, pakte ze zijn hand en leidde hem naar haar borsten. "Dat komt zo" lachte ze hees.

Het lukte Lysan om de Turk zijn overhemd uit te trekken. Ze staarde tegen zijn strakke, behaarde borstkas aan. "Bevalt het je wat je ziet" lachte de Turk. "Mmhmm" antwoordde Lysan. Als afsluiting van haar lapdance woelde ze met haar handen over zijn borst en zijn buik, tot de rand van zijn broek. De Turk en Lysan keken elkaar in de ogen. Lysan lachte en stond op van de bank om naar een andere Turk te lopen.

"Hoe minder kleren jullie aan hebben, hoe beter de show" stelde ze. Hoe geil ze het ook vond om de mannen uit te kleden, ze wilde ze wel snel uit de kleren hebben.

De Turk die ze voor ogen had, had een trainingsbroek en een T-shirt aan. Perfect, dacht Lysan. Ze ging op haar knieŽn tussen zijn benen zitten. Glimlachend legde ze haar handen op zijn nog bedekte borst. Ze voelde zijn borsthaar en zijn borstspieren. Haar handen gleden naar zijn buik toe om bij zijn broekrand uit te komen. Ze haakte haar vingers achter zijn trainingsbroek. De Turk hielp haar door zijn heupen van de bank af te houden tot Lysan zijn broek van zijn heupen had gestroopt. Pas op het moment dat ze zijn broek over zijn knieŽn had, viel het Lysan op dat de Turk geen schoenen aan had. "Jij voelt je meteen wel erg thuis of niet?" grapte ze. De man zei niks, hij lachte alleen. Lysan kon het wel waarderen, het maakte het haar des te makkelijker om zijn broek uit te doen.

Lysan trok zich omhoog aan de benen van de Turk om met haar rug naar hem toe op zijn schoot te zitten. Op het ritme van de muziek schuurde ze met haar billen over zijn benen. Af en toe wreef ze plagend tegen zijn kruis met haar billen. De Turk sloeg zijn gespierde arm om haar middel en drukte het meisje tegen zich aan. Lysan voelde zijn stijve pik door zijn onderbroek tegen haar billen aan drukken.

"Oh?" zuchtte Lysan geveinsd verbaasd, "vind je het fijn als ik met mijn kontje tegen je pik aan schuur?" De man bleef stil. Met zijn andere hand pakte hij een van haar borsten om die stevig te kneden. Het lukte Lysan niet om een zucht te onderdrukken, ze vond het heerlijk om onder handen genomen te worden, maar ze wilde de andere mannen ook nog opgeilen. Ze pakte zijn handen en legde ze op haar middel zodat ze van zijn schoot af kon gaan. Het verbaasde Lysan dat hij het haar toeliet, maar de Turk wist haar nog wel te verrassen door haar een fikse tik op haar kontje te geven toen ze wegliep, gevolgd door een "Lekkere slet".

Ondertussen had de rest van de mannen Lysans advies opgevolgd, zag ze. Alle mannen hadden hun T-shirts en overhemden al uitgetrokken, de meesten hadden hun broek ook al uit en een zat al in zijn blote, halfstijve lul op de bank. Lysan keek hem aan met een glimlachje. "Jij krijgt zo een verrassing" beloofde ze schaapachtig.

Lysan ging omstebeurt bij de mannen die hun onderbroek nog aan hadden op schoot zitten om ze een lapdance te geven. Haar hoofd bleef bij de belofte die ze had gedaan aan de Turk die al in zijn blote lul klaar zat voor haar. Ze voelde haar kutje knijpen bij de gedachte aan wat ze van plan was.

Blijkbaar merkten de Turken die ze ze lapdances gaf dat ook. "Wat ben jij nat, meisje! M'n benen worden zelfs nat van jouw natte kutje!" Dat de Turken volop gebruik maakten van de kans om Lysans lichaam te verkennen, om haar borsten te kneden en haar kutje onder handen te nemen, maakte Lysan alleen maar geiler.

Nadat ze een laatste keer plagend haar billen tegen de stijve pik schuurde, stond Lysan op. Ze maakte oogcontact met de laatste Turk, de Turk die al in zijn blote lul klaar zat voor haar. "Jij hebt nog een verrassing van mij tegoed" stelde ze. Vastberaden liep ze op hem af, ze ging met haar gezicht naar hem toe op haar knieŽn op de bank. Ze keken elkaar diep in de ogen. Lysan glimlachte en drukte haar lippen op die van hem. De Turk reageerde meteen zoals ze had gehoopt, hij opende zijn mond. Als vanzelf opende Lysan haar mond om vol met de Turk te tongzoenen.

Terwijl ze vol passie tongde met de Turk, reikte Lysan tussen hun lichamen naar zijn pik. Zijn pik reageerde meteen op haar aanraking, ze voelde hem stijver worden. Na een paar halen was hij al stijf genoeg. Ze verbrak even hun tongzoen om te zeggen, "Tijd voor je verrassing". Met die aankondiging zette Lysan zijn eikel tegen haar kutje aan en liet ze zich over zijn pik heen zakken.

"Ooohhh" zucht Lysan terwijl ze de keiharde pik steeds dieper haar kutje in laat glijden. Met iedere centimeter die de Turk dieper bij haar binnen drong voelde ze de kriebels in haar buik steeds meer. Ze was vergeten hoe dicht ze bij een orgasme was gekomen toen de Turken haar overvielen.

Het gevoel dat ze al op weg was naar een orgasme op het moment dat ze op de Turk zijn pik ging zitten gaf Lysan een idee. Met een duivels glimlachje op haar lippen wipte ze op en neer. Na een paar keer op en neer wippen zat ze al verwoed op zijn schoot te schuren. Op de achtergrond hoorde ze de andere Turken praten, ze kon aan hun toon horen dat ze verrast waren, maar dat het schouwspel ze zeker beviel. Dat was precies wat ze wilde.

"Oh, oh" kreunde ze. Ze liet expres haar klitje onberoerd, ze wilde alleen maar klaarkomen op zijn lul en het ging haar lukken ook! Als een wilde bereed ze de Turk, ze schuurde verwoed tegen zijn schoot aan, ze wilde klaarkomen!

Eindelijk kwam dat bekende gevoel, de kriebels in haar buik zwelden aan totdat het gevoel haar hele lichaam overspoelde! "OOOHHH!" kermde ze uit vanuit het diepste van haar keel. Langzamer dan voor haar orgasme, maar nog steeds met een flink tempo bleef ze over de Turk zijn schoot wippen om zo lang als ze kon in haar orgasme te blijven. Ze wist dat dit het moment was om een showtje te geven. Luidkeels kreunde ze haar genot uit terwijl ze haar borsten kneedde en voorover boog om haar kontje zo goed mogelijk te laten zien aan de rest van de mannen.

"OoohhhÖ" zuchtte ze, haar orgasme ebde langzaam weer weg. Ze voelde dat ze straalde, ze had een glimlach van oor tot oor, dit was wat ze wilde! Tegelijkertijd wist ze dat de mannen nog lang niet klaar waren met haar, ze hoopte dat ze haar nog wel vaker klaar zouden laten komen.

"Jij hebt er wel zin in, of niet lekker sletje?" lachte een van de mannen. Lysan hijgde nog uit, maar ze moest lachen om de opmerking. Ze klom van de Turk af die ze net had geneukt, gaf hem een tongzoen en ging in het midden van de kamer staan. De man die haar had aangesproken keek haar aan met eenzelfde glimlach als ze zelf had.

"Als jij al lekker klaar bent gekomen, moet je ook maar goed voor ons zorgenÖ" stelde de Turk voor. "Dat moet wel goed komen" lachte Lysan terug, "Ik doe alles wat jullie willen." De mannen keken elkaar aan en grapten met elkaar in het Turks. Ze verstond niet wat ze zeiden, maar ze wist een ding zeker: de mannen zouden niet weg gaan voordat ze haar op alle manieren hadden gebruikt die ze wilden!

De Turk bleef Lysan uitdagend aankijken. Ze wist dat hij haar als niks anders dan een slet zag, een meisje om te neuken, nee, te gebruiken, om daarna zijn broek weer op te hijsen en weg te gaan. Het idee dat hij haar zo zag maakte haar alleen maar geiler. Ze zou hem een show geven die hij niet zo snel zou vergeten, ze wilde de slet worden waar hij zich nog jarenlang op af zou trekken! In haar achterhoofd schoot de gedachte langs dat ze elkaar misschien nog wel vaker zouden zienÖ

Lysan zakte op haar knieŽn om op handen en voeten naar de Turk te kruipen. Alsof hij wist wat Lysan van plan was, spreidde hij zijn benen zodat Lysan ertussen kon komen. Zonder het oogcontact met hem te verbreken, liet ze zijn pik in een keer in haar mondje verdwijnen. De man kreunde, dat had hij niet verwacht! Lysan lachte met zijn pik in haar mond, ze zou hem een pijpbeurt geven zoals hij nog nooit had gehad.

Vol enthousiasme draaide Lysan met haar tong rondjes om zijn eikel heen. Voorzichtig pakte ze zijn ballen om ermee te spelen. Ondertussen sloot ze haar lippen strak om zijn lul en liet ze haar hoofd zakken. Haar hoofd zakte steeds verder tot ze zijn lul tot aan de wortel in haar mondje had genomen. Ondertussen bleef ze de Turk aankijken. Hij keek haar aan. Ze vond het heerlijk om hem in de ogen te kijken terwijl ze zijn pik diep in haar mondje nam! Ze liet zijn pik weer uit haar mond glijden om hem weer diep in haar keeltje te laten verdwijnen. Met haar andere hand bleef ze zijn ballen masseren en nog bleef ze hem strak aankijken. Ze hoorde de Turk kreunen. Yes! Het was haar gelukt, hij kon zich niet meer inhouden!

Doordat Lysan zo gefocust bezig was met haar pijpbeurt, had ze geen flauw benul van wat de rest van de mannen om haar deden. Een van de andere mannen kwam van zijn plek af om achter Lysan te staan. Pas op het moment dat ze voelde hoe de man haar benen verder uit elkaar trok, had ze door dat hij daar stond. Ze werkte gewillig mee, ze wilde zeker nog wel een pik in haar kutje!

Op het moment dat ze de eikel tegen haar lipjes voelde, zette Lysan zich als vanzelf schrap. Ze voelde een warme, ruwe hand op haar dij die haar stevig beet pakte en het heerlijke gevoel van een pik die haar in een keer volledig opvulde. "Mmh!" kreunde ze met een pik in haar mond.

De Turk achter Lysan stootte al meteen zo hard op haar in dat het geen nut had om zich schrap te zetten. In plaats daarvan liet ze haar lichaam meedeinen met zijn stoten, waardoor ze meteen de pik in haar mond met iedere stoot diep in haar keeltje nam. Ze genoot met volle teugen van de dikke pik in haar kutje, ze ging volledig mee met zijn stoten, zo lang ze maar kon voelen hoe hij in en uit haar gleed en hoe zijn schoot tegen haar billen beukten. Lysan bleef ondertussen de man strak aankijken terwijl ze zijn pik met haar keeltje molk. De man lachte terug naar haar, zijn blik vertelde Lysan alles wat ze wilde weten.

"Fuck meisje, als je zo doorgaat spuit ik echt je keeltje vol" zuchtte de Turk. Lysan begreep de hint, ze liet zijn staalharde lul uit haar mond glijden. Ze hapte naar adem en keek met een zelfvoldane grijns naar de Turk. Alsof de Turk die haar van achteren pakte haar een momentje met de Turk die ze pijpte gunde, trok hij zijn pik uit haar kutje. Ze keek over haar schouder met een fonkeling in haar ogen. "Jij komt zo ook weer aan de beurt, lekker ding."

Lysan keek om zich heen en bedacht dat er nog twee Turken waren die nog niet de kans hadden gekregen om haar te gebruiken. Ze maakte oogcontact met beide Turken en vroeg ze hees, "En wat willen jullie?" Zonder op elkaars antwoord te wachten, reageerden ze allebei tegelijkertijd, "Ik wil wel dat je mij ook zo lekker pijpt". Lysan lachte, blijkbaar konden de mannen haar pijpkunsten wel waarderen. "Kom maar hier dan" stelde ze voor.

De mannen gingen aan weerszijden van Lysan staan. Lysan keek gebiologeerd naar de twee pikken, ze vond het nog moeilijk ook om te kiezen wie ze als eerste zou pijpen. De keuze werd uiteindelijk voor haar gemaakt toen een van de twee zijn hand op haar achterhoofd legde en zijn halfstijve pik voor haar mond hield. Lysan opende gewillig haar lippen om de dikke pik in haar mond te laten.

De Turk haalde zijn hand door haar rode haren, zachtjes drukte hij haar hoofd naar zijn pik toe om te laten merken hoe hij gepijpt wilde worden. Ondertussen pakte ze de andere pik vast en kneep er zachtjes in. Zachtjes, langzaam trok ze hem af. Op en neer, op en neer, net zo lang totdat zijn lul zo hard was als zij wilde. Op hetzelfde ritme gingen haar mond en hand op en neer, ze pijpte op hetzelfde ritme als dat ze aftrok.

Giechelend wisselde Lysan de pikken af, ze liet de stijve lul uit haar mondje glijden en hapte naar de andere eikel terwijl ze de eerste pik vast pakte. Deze Turk pakte ook haar achterhoofd vast en lachte, "Eens kijken hoe diep je kan". Hij duwde Lysans hoofd zo dicht mogelijk tegen zijn lichaam aan, Lysan moest haar best doen om niet te kokhalzen. Als hij wilde dat zij hem zou deepthroaten, zou ze dat doen ook! Terwijl ze door haar neus ademde liet ze haar keel gebruiken als een kutje, ze liet de Turk haar keel neuken! Ondertussen gleed de pik die ze aftrok makkelijk in haar handje, hij was nat van haar speeksel en zijn voorvocht. Ze lachte met de Turkse pik in haar mondje, ze genoot ervan om de Turken af te trekken en te pijpen. Blijkbaar genoten de Turken er ook van, hun pikken waren staalhard! Ik kan niet wachten om weer geneukt te worden, dacht Lysan.

Daar hoefde ze niet lang op te wachten. "Mijn beurt" poneerde een van de Turken die toekeek terwijl ze twee van de andere Turken aftrok en pijpte. Ze voelde hoe de ene Turk haar hoofd losliet en zijn pik uit haar keel trok en de andere Turk een stap naar achter nam, waardoor zijn pik uit haar hand glipte. Lysan keek afwachtend over haar schouder. Ze ging al op haar handen en knieŽn voor de Turk terwijl hij achter haar ging staan. "Jij weet wel wat ik wil" lachte hij. Ik wil het ook, dacht Lysan.

De Turk stootte van achteren in een keer zijn pik Lysans kutje in. Hij trok zijn pik terug tot alleen zijn eikel nog in haar zat en stootte weer terug in haar. De volgende stoot volgde sneller, de stoot daarna nog sneller, en met een paar stoten beukte hij hard op haar in. Lysan voelde zijn schacht haar kutje in een uit glijden; ze hoorde zijn dijen tegen haar billen kletsen. "Oh god ja" kreunde ze.

Een andere Turk ging op zijn knieŽn zitten voor Lysan. Zijn stijve pik hing voor Lysans gezicht. Zonder verdere aanmoediging hapte ze naar de pik om hem in haar mondje te nemen. Met iedere keer dat de Turk achter haar op haar in beukte, pijpte ze de Turk voor haar zo diep als ze kon.

Dat de Turk zo hard op Lysan in beukte, zorgde ervoor dat zijn pik om de stoot bijna uit haar hunkerende kutje glipte. De Turk pakte met een hand haar heup vast om haar tegen te houden. Met zijn andere hand greep hij een vuist vol van Lysans rode haar. ďDat vind je wel lekker hŤ?Ē beet de Turk haar toe. ďJaaaĒ hijgde Lysan terug.

"Eens kijken of je het net zo lekker vindt als je in je kontje wordt geneukt" hijgde de Turk achter haar. Hij trok zijn pik uit haar kutje en drukte hem tegen haar kringspier aan. "MMH!" kreunde Lysan, ze verwachtte niet dat iemand zijn pik zo maar in haar kontje zou proberen te stoten! Tegen haar verwachting in week haar kringspier gemakkelijk voor de dikke pik en gleed hij moeiteloos haar kontje in en uit. "Ooohhh zo'n lekker strak kontje" zuchtte de Turk.

Blijkbaar was Lysans kontje te strak voor de Turk, hij moest het niet langer vol hebben gehouden dan een minuut. Teleurgesteld voelde Lysan de pik uit haar kontje glijden. "Wie wil?" hijgde de Turk.

"Ga op me zitten" beval een van de Turken. Hij ging op de grond liggen. Lysan gehoorzaamde maar al te graag. De staalharde pik gleed moeiteloos haar kutje in. Toen ze op zijn schoot zat, voelde ze haar eigen vocht op zijn dijen. Ze was kletsnat! "Ooohhh" zuchtte Lysan. De Turken waren haar volledig aan het uitwonen, maar iedere pik in haar kutje voelde nog steeds heerlijk! Ze kon wel urenlang door blijven gaan!

Terwijl ze op de pik zat, nam een andere Turk zijn plaats in achter haar. Ze voelde zijn eikel tegen haar anus drukken. Verrast keek ze om. "Oh, wil, jij ook?" giechelde terwijl ze op en neer wipte op de andere pik. Haar vraag werd beantwoord toen de Turk zijn lul haar kontje in drukte. Soepel gleed zijn lul haar reet in. Fuck! Ze werd tegelijkertijd in haar kutje en haar kontje geneukt!

De twee mannen begonnen tegelijkertijd op haar in te stoten. Ze werd helemaal opgevuld! Als ze het al lekker vond om in haar kontje geneukt te worden, vond ze dit al helemaal hemels! Met iedere stoot van de twee pikken slaakte ze een kreetje. "Oh! Oh! Oh!" "Fuck je kontje is zo lekker" gromde de Turk die haar in haar kontje neukte in haar oor. Ja, dacht Lysan, jouw pik in mijn kontje is zo lekker! Ze wilde dat de mannen haar neukten, haar opvulden, hun pikken hard en diep in haar kutje en haar kontje stootten!

Ze wilde de mannen aanmoedigen om haar zo hard als ze konden neuken, maar die kans vervloog op het moment dat een andere Turk zijn pik zonder waarschuwing tegen haar lippen drukte. Gewillig liet ze de pik in haar mond glijden, op het ritme van de stoten van de mannen die haar neukten liet ze haar hoofd op en neer zakken over zijn dikke pik, op en neer, op en neer!

De laatste twee Turken pakten hun kans ook om door Lysan verwend te worden. In haar ooghoeken zag Lysan hoe ze aan haar weerszijden gingen staan met hun stijve pikken klaar. De Turk op wie ze op en neer wipte pakte haar borsten vast en kneedde ze. Lysan vond het heerlijk hoe hij haar tieten vastpakte en het gaf haar ook nog de steun die ze nodig had om de twee pikken vast te pakken. Terwijl ze oogcontact hield met de Turk die ze pijpte, reikte ze naar de twee pikken. Ze kon de pikken blindelings vinden. Lachend met een pik in haar mond liet ze haar handen op en neer glijden over de pikken.

Lysan besefte dat ze letterlijk niet meer pikken kon hebben! Ze werd in haar kutje geneukt, in haar kontje geneukt, ze pijpte iemand en ze trok tot slot nog twee mannen af! Lysan werd gek van geilheid. Het was te veel voor haar om bewust te handelen, ze dacht alleen maar aan het ritme waarop ze geneukt werd, hoe de pikken haar kutje en kontje opvulden en hoe ze op hetzelfde ritme de andere drie mannen pijpte en aftrok.

Net toen Lysan dacht dat het niet beter kon worden dan dit, voelde ze dat bekende gevoel weer opborrelen in haar onderbuik. "Mmmmmh!" zuchtte Lysan, ze ging klaarkomen! Aangespoord door haar aankomende orgasme wipte ze verwoed mee met de Turken die haar neukten, op en neer, op en neer, op en neer, ze wilde dat ze haar helemaal opvulden met hun heerlijke dikke Turkse pikken! "Jij hebt er wel zin in!" hoorde ze een van de Turken lachen. Ze hoorde het op de achtergrond, in haar hoofd kon ze alleen nog maar bezig zijn met de pikken die haar neukten, de pikken die ze pijpte en aftrok, en haar eigen kutje dat op het punt stond van een orgasme zoals ze dat nog nooit had gehad.

"Mmh! Mmh! Mmh!" kreunde Lysan met een pik in haar mond, ze wilde klaarkomen, ze wilde klaarkomen, ze wilde klaarkomen! Uiteindelijk voelde ze hoe haar lichaam over het randje ging. Het orgasme overspoelde haar, haar lichaam zakte in elkaar, ze liet de pikken uit haar mond en haar handen glijden. Vanuit het diepste van haar keel kreunde ze haar orgasme uit, "OOOOOHHH! OH! OH! OH!" De Turken die haar neukten, bleven op haar in stoten. Ze bleven maar doorgaan! Lysan had het gevoel dat ze in haar orgasme zou blijven! "OOOH NEUK ME!" kermde ze uit, ze was waanzinnig door haar orgasme!

Hevig hijgend zakte Lysan in elkaar. De Turk die haar van achteren neukte, trok zijn pik uit haar kontje. Lysan rolde van de Turk onder haar af. Languit lag ze op de grond uit te hijgen. Zo'n orgasme had ze nog nooit gehad! Buiten adem hijgde ze "Zo hard, ben ik, nog nooit, klaargekomen!" De mannen lachten, dat hoorden ze blijkbaar graag.

Toen ze uiteindelijk weer op adem was, stond een van de Turken voor haar met een zelfvoldane glimlach. "Mijn beurt" lachte hij. Lysan besefte dat hij de enige was die haar nog niet had geneukt. "Met alle liefde" zuchtte Lysan hees terug.

De Turk tilde haar gemakkelijk van de grond af en zette haar op de bank neer. Lysan spreidde haar benen al voor hem. Ze was klaargekomen zoals ze nog nooit eerder was klaargekomen, maar ze hunkerde nog steeds naar meer! Blijkbaar had de Turk dat ook door, hij keek haar aan met een blik die Lysan zei dat hij zeker wist dat hij haar zou laten genieten. Dat zou hij zeker doen!

Lysan voelde de lul langs haar dij strijken. Ze voelde hoe zijn lul een spoor van voorvocht achterliet op haar dij. Ze reikte tussen haar benen om zijn pik vast te pakken. De pik reageerde meteen op haar aanraking, Lysan voelde hem steigeren. Zachtjes, langzaam trok ze hem af. Op en neer, op en neer, net zo lang totdat ze hem genoeg had geplaagd.

Ze keek diep in zijn ogen en smeekte, "Neuk me, ik wil dat je me neukt met die lekkere dikke pik van je". Dat liet de Turk zich geen twee keer zeggen! Hij trok Lysans hand van zijn pik af en ging wat rechter staan, zodat zijn keiharde pik voor haar kutje hing. Hij wreef zijn eikel langs haar lipjes. "Je bent echt kletsnat, hoertje" lachte hij.

De Turk drukte zijn eikel tussen haar lipjes. Als vanzelf spreidde Lysan haar benen nog wat wijder, zodat hij haar des te beter kon neuken. Zijn pik gleed Lysans kutje in als een heet mes door boter. Niet tergend langzaam, niet meteen hard stoten, maar geleidelijk liet hij zijn lul haar grotje in glijden, zodat ze kon wennen aan zijn grootte. "Ooohhh, zo groot" zuchtte Lysan.

"Neuk me", kreunde Lysan. De Turk trok zijn pik weer terug, tot alleen zijn eikel nog in haar kutje zat, om hem daarna weer in haar te stoten. In en uit, in en uit, met iedere stoot ging hij iets sneller, iets harder, in en uit, in en uitÖ Lysan genoot van de pik die haar neukte.

Hoe harder de Turk op Lysan in stootte, hoe meer Lysan meedeinde. Ze voelde hoe haar grote borsten op en neer gingen op het ritme van zijn stoten. Met iedere stoot kreunde ze zachtjes, "Mm, mm, mmÖ" Lysan ging helemaal op in het ritme waarop de Turk haar neukte. Het voelde alsof ze de bank in werd geneukt door de Turk, zo hard stootte hij op haar in!

Lysan had nog wel urenlang door kunnen gaan, maar de Turk had andere plannen. Hij trok zijn pik uit haar kutje. Lysan keek om zich heen en zag vijf Turken met hun pikken in hun handen. Het werd haar meteen duidelijk wat de mannen wilden. Klaarkomen! Giechelend gleed Lysan van de bank af om op haar knieŽn voor de vijf Turken klaar te zitten. Ze kon niet wachten tot de Turken haar stuk voor stuk onder zouden spuiten!

De mannen stonden zich af te trekken voor Lysan. Met een duivels glimlachje en een fonkeling in haar ogen lachte ze, "Dat kan ik toch ook wel voor jullie doen?" Gewillig reikte ze naar de twee dichtstbijzijnde pikken om ze af te trekken. Giechelend likte ze over de ene pik, dan weer een andere, dan weer een kusje op een andere eikelÖ Ze deed er alles aan om de Turken te laten spuiten.

"Door je knieŽn" gromde een van de Turken. Lysan gehoorzaamde, ze ging verder door haar knieŽn zodat de Turk over haar gezicht kon komen. "Ooohhh kom maar, kom maar, lekker ding, spuit over mijn gezichtje, spuit mijn mondje vol" smeekte ze.

"OOOH!" brulde de eerste Turk. Net op tijd kon Lysan zien welke Turk zijn orgasme aankondigde. Ze keek hem recht in de ogen op het moment dat zijn zaad uit zijn pik schoot. De eerste straal spatte op haar gezicht, over haar neus. Ze opende haar mond en stak haar tongetje uit zodat de tweede straal op haar tong terecht kwam."Ooh ja, kom maar lekker, spuit maar!" giechelde ze.

De eerste Turk had nog maar net zijn laatste straal sperma over haar gespoten toen twee andere Turken voor haar stonden. De ene Turk mikte op haar gezicht, de ander op haar borsten. Lysan holde gewillig haar rug zodat hij makkelijker op haar tieten kon spuiten. "OH FUCK!" brulden ze tegelijkertijd. Het hete zaad spatte op haar gezichtje en haar tieten, ze voelde hoe de eerste straal op haar voorhoofd en zelfs in haar rode haar terecht kwam. Lysan rilde toen ze het sperma op haar tieten voelde spatten, haar tieten waren zo gevoelig dat zelfs het gevoel van heet zaad haar al lieten genieten.

"Mond open!" brulde een van de Turken die voor haar ging staan. Gehoorzaam hield ze haar mond weer open. Als hij in haar mond wilde klaarkomen, dan mocht hij dat! "Spuit mijn mondje maar vol dan" moedigde ze hem aan. Dat leek de druppel te zijn die de emmer deed overlopen voor hem. Met een oerkreet spoot hij zijn zaad recht in haar keeltje, het keeltje dat hij daarvoor nog had geneukt!

De laatste Turk zei niks. Ze zat vol overgave klaar voor hem, ze wachtte tot hij zou spuiten. Hij trok zich voor Lysans gezicht af, ze vond het geweldig om toe te kijken terwijl zijn grote hand over zijn schacht heen en weer flitste. Eindelijk kwam de laatste Turk ook klaar. Met een oerkreet spoot hij zijn zaad over haar gezicht. De salvo's sperma spatten over haar wangen, over haar lippen, zelfs over haar voorhoofd en haar haar. Lysan verbaasde zich over de hoeveelheid sperma die hij spoot. "Zo, jij hebt wat opgespaard voor me!" lachte ze.

Lysan giechelde. Ze zat helemaal onder het sperma van de Turken. Vijf Turken hadden haar geneukt, gebruikt, misbruikt als een slet en hun zaad over haar heen gespoten! Buiten zinnen van genot lachte Lysan. Giechelend likte ze de laatste restjes zaad van de eikels af. Op de achtergrond hoorde ze de deur van het slot gaan en weer dicht vallen. Toen ze naar de gang keek, zag ze haar vriend met open mond naar haar kijkenÖ

Dit is het laatste deel van Een extra zakcentje. Heb je ideeŽn voor nieuwe verhaalreeksen? Laat het me gerust weten!
Auteur : Erato / Geschreven op : 29 januari 2018 - 20:26 / Hits : 7505 / Waardering : 3.33
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Een extra zakcentje, deel 1
Auteur : Erato / Geschreven op : 31 oktober 2016 - 23:46 / Hits : 26981 / Waardering : 4.33

Een extra zakcentje, deel 2
Auteur : Erato / Geschreven op : 17 november 2016 - 00:16 / Hits : 15037 / Waardering : 4.30

Een extra zakcentje, deel 3
Auteur : Erato / Geschreven op : 12 februari 2017 - 19:47 / Hits : 13937 / Waardering : 4.06

Een extra zakcentje, deel 5
Auteur : Erato / Geschreven op : 08 augustus 2017 - 07:39 / Hits : 8012 / Waardering : 3.30

Een extra zakcentje, deel 4
Auteur : Erato / Geschreven op : 14 april 2017 - 17:06 / Hits : 10375 / Waardering : 3.27

Een extra zakcentje, deel 6
Auteur : Erato / Geschreven op : 04 september 2017 - 00:23 / Hits : 7375 / Waardering : 2.50

Een extra zakcentje, deel 7
Auteur : Erato / Geschreven op : 11 december 2017 - 12:54 / Hits : 7219 / Waardering : 2.20

ANNA & LAURA 1, zakcentje deel 1
Auteur : Rdam / Geschreven op : 28 november 2005 - 00:33 / Hits : 32244 / Waardering : 2.25

ANNA & LAURA 2, zakcentje deel 2
Auteur : Rdam / Geschreven op : 28 november 2005 - 22:29 / Hits : 18914 / Waardering : 2.23

De Sexdokter deel 4 - einde
Auteur : poppeke / Geschreven op : 31 december 2014 - 16:42 / Hits : 4228 / Waardering : 1.87

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb