Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Lysan gaat op vakantie, deel 1
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Lysan gaat op vakantie, deel 1
"Namens de hele crew wensen we u een fijn verblijf op Sint Maarten." "We zijn er!" roept Lysan enthousiast. Ze drukt een kusje op de wang van Stefan, haar vriendje. Na een jaar lang sparen zijn ze eindelijk aangekomen op Sint Maarten voor hun droomvakantie. Ook al weet ze dat ze nog niet het vliegtuig uit kan voordat alle mensen voor ze het vliegtuig uit zijn, staat Lysan te trappelen om haar vakantie tegemoet te gaan met haar vriendje. Stefan kijkt haar met een glimlach die niet zo breed is als haar eigen, maar Lysan weet dat hij er ook zin in heeft.

Als ze hun koffers van de bagageband hebben gepakt, staan ze vrij snel buiten. Daar staat het transferbusje dat ze naar hun hotel brengt al op ze te wachten. Zodra de rest van de passagiers ook zitten, rijdt het busje weg.

Onderweg rijden ze langs het strand waar alle vliegtuigen over vliegen. "Pff ik ben wel blij dat we hier niet zitten" lacht Stefan. "Anders ik wel!" In plaats daarvan zitten ze in een hotel aan de Great Bay. Toen ze het boekten, zag het er geweldig uit. Het hotel ligt direct aan het strand, de kamers zijn mooi ruim, en er is zelfs een bar, zodat ze het hotel niet uit hoeven om een drankje en een dansje te kunnen doen.

Eenmaal aangekomen bij hun hotel helpt de chauffeur Lysan met haar koffer. Stefans koffer lijkt hij te vergeten, maar hij is zelf zo vrij om zijn eigen koffer uit de bus te trekken. "Thank you!" roept Lysan de chauffeur nog enthousiast na als hij wegrijdt. Ze staan voor het hotel. Dit is waar ze de komende twee weken hun droomvakantie waar gaan maken!

In de lobby worden ze opgewacht door een donkere jongen. Hij ziet er niet verkeerd uit. Zijn gespierde armen zijn goed te zien in zijn overhemd met korte mouwen en hij heeft een goed verzorgde baard. Als alle mannen in het hotel er zo uitzien, heb ik ook eens wat om naar te kijken, denkt Lysan. Ze weet nog dat Stefan af en toe werd afgeleid door alle dames in bikini's tijdens hun vorige vakantie. Ze kan het hem niet kwalijk nemen, hij is ook maar een man.

Terwijl de jongen ze incheckt, neemt hij ook de tijd om Lysan van top tot teen te bekijken. Blijkbaar ziet hij haar ook wel zitten. Het lijkt Stefan ook op te vallen, want hij vraagt de jongen een beetje gefrustreerd of hij op wil schieten. "Maak je geen zorgen lieverd, we hebben alle tijd" probeert Lysan hem gerust te stellen.

Op weg naar hun kamer snijdt Stefan het onderwerp toch nog aan. "Die jongen was een beetje afgeleid of niet?" Lysan zet haar liefste blik op en legt haar arm om haar vriendje heen. "Maak je maar geen zorgen lieverd, jij bent van mij." Terwijl ze lopen drukt ze een kusje op zijn lippen. Ze is nog steeds verliefd op haar vriendje en ze wil hem voor geen goud kwijt! Integendeel, ze kijkt ernaar uit om niet alleen van het eiland te genieten terwijl ze op vakantie zijn…

Als Lysan en haar vriendje hun hotelkamer binnenlopen, kijkt Lysan verrast op. Ze hebben een handdoek in de vorm van een hart gevouwen en op het bed gelegd. "Zij snappen het wel" lacht Lysan. Ze kust haar vriendje nog een keer op zijn wang. Lysan kijkt de kamer rond. Het bed is lekker groot, daar kunnen ze prima in slapen. Hoewel, als het aan Lysan ligt gaan ze niet alleen slapen in dat bed!

Nadat Lysan en Stefan hun koffers uit hebben gepakt is het al tijd voor het avondeten.

"Slaap lekker lief" fluistert Stefan naar Lysan. Tevreden vallen Lysan en Stefan naast elkaar in slaap.

"Stefan? Stefan?" fluistert Lysan. Ze rolt op haar zij naar haar vriendje toe. "Mmmmmh" kreunt Stefan. Ze drukt een kusje op zijn nek. "Heb je lekker geslapen schat?" "Mmmmmh." Ik zal jou eens lekker wakker maken, denkt ze. Ze legt haar arm op zijn buik. Haar hand schuift langzaam naar beneden. Lysan giechelt terwijl ze steeds dichter bij Stefans kruis komt.

"Wat doe je?" vraagt Stefan. "Jou wakker maken" giechelt Lysan. Ze strijkt met haar vingertoppen over zijn boxer. "Mmh niet doen Lies" kreunt haar vriendje. Lysan schrikt van zijn reactie, maar ze laat zich niet zo snel buiten spel zetten. Ze verlangt al sinds ze aangekomen zijn op Sint Maarten naar een goede beurt! Door de stof van zijn boxer heen knijpt ze zachtjes in zijn pik.

"Schat, niet doen" herhaalt haar vriendje. "Heb je niet zin om lekker wakker te worden? Je wilde al zo lang wakker gepijpt worden" lacht Lysan. Stefan pakt haar hand en legt hem naast hem op het bed. "Mmh ik heb gewoon geen zin nu schat." Met een knoop in haar maag druipt Lysan af.

Lysan rolt van het bed af en walst naar de badkamer. Dan niet, denkt ze. Gefrustreerd draait ze de douchekraan open. Dan wil ik je eindelijk een keer wakker pijpen, dan wil ik een keer lekker seks met je hebben, wijs je me gewoon af, denkt ze. Als ze onder de douche stapt, zet ze het water kouder om letterlijk en figuurlijk af te koelen.

Onder de douche denkt Lysan aan wat haar overkomt. Ja, het is een fantastische vakantie. Ze hebben een prachtig hotel, ze zitten aan het strand, ze hoeven zich niet te vervelen als ze wat willen doen, maar ze wil meer dan alleen zwemmen en de activiteit van de dag… Ze wil genomen worden! Als Stefan haar niet een keer goed wil neuken, weet ze niet of ze wel kan genieten van haar welverdiende vakantie…

"Schat? Ben je bijna klaar?" roept haar vriendje vanuit de slaapkamer. Was ik maar klaar, denkt Lysan. Ze draait de douchekraan dicht. "Nog even afdrogen en dan kan ik" roept ze terug. "Mooi, kunnen we zo lekker ontbijten."

In de ontbijtzaal is het even zoeken naar een tafel, maar uiteindelijk ziet Stefan een plekje waar ze kunnen zitten. "Ga jij eerst maar ontbijt halen schat, dan houd ik de tafel wel bezet" stelt hij voor. "Prima" zegt Lysan. Ze merkt aan haar eigen toon dat ze nog steeds gefrustreerd is dat hij haar af heeft gewezen. Hij heeft haar afgewezen terwijl ze hem wakker wilde pijpen! Ze kan er nog steeds boos om worden. Misschien is het maar goed als ik alleen ga, denkt Lysan.

Terwijl Lysan langs het ontbijtbuffet loopt en uitzoekt wat ze allemaal voor haar ontbijt wil, wordt ze door iedere hotelmedewerker met een brede glimlach begroet. "Good morning beautiful" lachen ze stuk voor stuk. Lysan heeft het niet in zich om boos te worden als ze zo vrolijk wordt begroet. Met iedere man die haar begroet, wordt ze een stukje vrolijker. "Good morning" antwoordt ze tegen iedere man.

De mannen steken hun interesse in haar niet onder stoelen of banken, merkt Lysan. Ze bekijken haar allemaal stuk voor stuk van top tot teen. Zij tonen tenminste wel interesse in me, denkt Lysan…

Op haar beurt merkt Lysan dat ze wel aan de aandacht kan wennen. Net zoals de jongen die haar en haar vriendje heeft ingecheckt, zien alle mannen er goed uit. Gebruind, gespierd, en verzorgd. Als ik toch geen vriendje zou hebben, denkt Lysan.

Met een vol bord loopt Lysan terug naar de tafel waar Stefan op haar zit te wachten. "Ziet er goed uit!" zegt hij tegen het bord. "Ik denk dat ik dat ook maar haal." Met die opmerking staat Stefan op om naar het ontbijtbuffet te lopen.

Met een diepe zucht kijkt Lysan naar haar ontbijt. Zal ik alvast beginnen of zal ik wachten tot Stefan terugkomt, vraagt Lysan zich af. Lysan mompelt in zichzelf dat hij ook geen rekening houdt met haar behoeftes.

"Good morning beautiful, can I get you anything?" hoort ze opeens. Als ze van haar bord opkijkt, ziet ze een van de hotelmedewerkers haar met een glimlach van oor tot oor haar aankijken. Het eerste waar Lysan aan denkt is een goede beurt, maar dat kan ze niet echt aan deze man vragen, daar zou haar vriend voor moeten zorgen. Van het idee van een vluggertje met deze knappe man krijgt ze wel een grijns op haar gezicht.

"No thank you" lacht Lysan de man toe. "Are you sure? I saw you sitting there like that and I thought you could use someone to cheer you up." Lysan kan wel door de grond zakken, het lijkt alsof de man recht door haar heen prikt.

Misschien lucht het op als ik erover praat, denkt Lysan. "No, there's nothing you can do, it's just my boyfriend" zucht ze. De man komt wat dichter bij Lysan staan en zakt wat door zijn knieën. "What's the matter?" Lysan heeft het gevoel alsof er een blok in haar maag zit, maar ze probeert door te zetten. "Oh, it's just… it's just that he… you know…" stamelt ze. "He isn't hurting you or anything, is he?" vraagt de man bezorgd. "No, no, it's not that, it's just that he…" Lysan zucht diep en dan floept ze het hoge woord eruit, "it's just that he doesn't want to have sex with me".

De man kijkt haar met grote ogen aan. "I didn't expect that. How can he not enjoy a beautiful young woman like you?" Het compliment doet Lysan goed, ze voelt haar wangen rood worden. Wat lief! "Thank you" reageert Lysan verlegen. "If I were your boyfriend, I would…"

Voordat de man zijn zin af kan maken komt haar vriendje weer bij de tafel. Shit, ze had best wel willen weten wat die man met haar had willen doen als hij haar vriendje zou zijn… "Let me know if there's anything I can help you with" rondt hij het gesprek abrupt af met een knipoog.

"Wat was dat dan?" vraagt Stefan. "Ooh gewoon, of ik nog wat nodig had" antwoordt Lysan. Er is geen woord van gelogen, denkt ze, hij wil tenminste wel mijn behoeftes bevredigen…

Terwijl Lysan en Stefan hun ontbijt opeten, vertelt Stefan enthousiast over de tour die hij wil doen. Lysan kan Stefans enthousiasme wel waarderen en dankzij de ontmoeting met de hotelmedewerker heeft ze in ieder geval wat van de aandacht gekregen waar ze naar op zoek was, dus ze luistert naar zijn plannen. Het is een tour over het water, waardoor ze een mooi uitzicht krijgen over het eiland. Tijdens de tour hebben ze ook nog eens de mogelijkheid om te zwemmen. Lysan ziet de tour wel zitten.

"Als we ons snel omkleden, kunnen we het nog halen." "Omkleden?" "Of wil jij in je beha en string rondzwemmen?" grapt Stefan. "O ja" lacht Lysan. Ze laten hun borden staan en lopen naar hun kamer toe.

Als Lysan over haar schouder kijkt, ziet ze de man die haar net aansprak hun borden opruimen. Ze maken oogcontact. De man geeft haar een vette knipoog. Lysan kan wel raden waar hij aan denkt! Zonder erbij na te denken trekt ze vluchtig haar jurkje even over haar billen, zodat de man er goed zicht op heeft. De man houdt geveinsd zijn hart vast. Het bevalt hem duidelijk wat hij ziet! Lysan vraagt zich af waarom ze dat deed, maar ze vond het fantastisch om de man te teasen.

In hun kamer kleden Lysan en Stefan zich om. Lysan staat expres voor haar vriendje terwijl ze zich uitkleedt. Als ze de man in de ontbijtzaal een glimp van haar kontje durft te geven, durft ze zeker wel haar naakte lichaam aan haar vriendje te laten zien. Het lijkt Stefan niet eens op te vallen. Zodra hij zijn zwembroek aanheeft, trekt hij haastig zijn T-shirt erover aan. Teleurgesteld druipt Lysan voor de tweede keer die dag af.

Onderweg naar het strand komen Lysan en Stefan langs de lobby. De man van de ontbijtzaal begroet ze met een grijns van oor tot oor. "Good morning!" roept hij vrolijk. "Good morning!" reageert Lysan, aangestoken door zijn vrolijkheid. Ze voelt de ogen van de man branden op haar lichaam. Een ding weet ze zeker, hij staat haar uit te kleden met zijn ogen en zo veel moeite hoeft hij daar niet meer voor te doen! Lysan merkt dat ze het ontzettend spannend vindt om zo bekeken te worden. Ze voelt zich aantrekkelijk!

Vanaf het hotel is het een kwartiertje lopen naar de boot die ze rond het eiland vaart. Onderweg vergapen Lysan en Stefan zich aan al het moois dat ze zien. De heldere blauwe zee, het witte strand, de opvallende hotels, en af en toe lachen ze om een toerist die er absoluut niet uitziet.

Tegen de tijd dat ze bij de boot zijn, merkt Lysan dat haar opwinding alweer weg is gezakt. Toch flitst het moment dat ze haar kontje liet zien aan de man in de ontbijtzaal af en toe door haar hoofd. Dat moet wel een van de spannendste dingen zijn die ze ooit heeft gedaan…

Op de boot verwonderen Stefan en Lysan zich continu over het uitzicht. Ze weten niet of ze nou op het eiland moeten letten, of de kust, of de zee en alles wat erin rondzwemt. Stefan drukt een kusje op Lysans wang. "Mooi hè?" lacht hij met een tevreden glimlach op zijn gezicht. "Mmhmm" giechelt Lysan.

Ondanks dat Lysan het ontzettend fijn heeft met haar vriendje op de boot, merkt ze dat ze toch wat mist. Ze mist het gevoel dat wanneer ze weer op hun hotelkamer zijn, Stefan haar goed pakt en ze met een spetterend orgasme de dag af kan sluiten. Ze vindt het jammer dat ze daar niet naar uit kan kijken, maar ze ligt zich erbij neer dat dat er blijkbaar niet in zit. Vandaag niet, in ieder geval…

"You can go for a swim here if you like" roept de kapitein om. Lysan en Stefan kijken elkaar aan. Ze denken allebei hetzelfde! Enthousiast trekt Stefan zijn T-shirt uit en Lysan haar jurkje uit. Stefan duikt voor Lysans ogen het heldere blauwe water in. Voordat Lysan hem achterna gaat, kijkt ze over haar schouder naar de kapitein. De kapitein kijkt haar met een vette grijns aan. Ze denkt weer terug aan die ochtend. Deze keer hoeft ze haar jurkje in ieder geval niet omhoog te schuiven!

Onder het toeziend oog van de kapitein duikt Lysan haar vriendje achterna. "Heerlijk!" roept Lysan. Ze zwemt naar haar vriendje toe en knuffelt hem. Expres drukt ze haar grote borsten wat steviger tegen zijn borst aan. Nadat ze hem een kusje heeft gegeven, laat ze hem weer los om boven water te kunnen blijven.

"Climb back aboard, we're going" roept de kapitein naar Lysan en Stefan. Pas dan beseffen ze dat ze nog de enige twee zijn die nog in het water zitten. Met een paar slagen komen Lysan en Stefan bij de boot. De kapitein reikt zijn hand uit naar Lysan, die er dankbaar gebruik van maakt om omhoog te komen. Stefan klimt op eigen kracht weer aan boord.

Terwijl ze naar de boeg lopen om te kunnen genieten van het uitzicht, voelt Lysan de hand van de kapitein op haar billen. Als ze naar hem kijkt, geeft hij haar alleen een knipoog. Liefjes lacht Lysan terug naar de kapitein. Met een klein kneepje in haar billen laat hij haar los om naar de boeg te lopen.

Het is al half zes tegen de tijd dat ze weer op het eiland komen. Nadat Stefan de kapitein een fooi heeft gegeven voor de goede zorgen en het fantastische uitzicht, loopt hij met Lysan weer terug naar het hotel. De kapitein zegt ze enthousiast gedag. Stefan pocht dat het door zijn fooi komt, maar Lysan weet wel beter… Lysan hangt tegen haar vriendje aan. "Dit was geweldig lief" zucht ze tevreden.

Omdat ze toch alweer droog zijn, besluiten Lysan en haar vriendje om direct naar aan te schuiven bij het avondeten. Zoals ze verwachten zijn er nog weinig mensen. "Zullen we anders eerst gewoon een drankje bestellen?" stelt Stefan voor. "Oeh, goeie" reageert Lysan enthousiast.

Als Lysan de zaal rondkijkt om naar iemand te zoeken die ze kan helpen, maakt ze direct oogcontact met de eerste de beste man die ze vindt. Nog voordat ze een signaal kan geven dat ze wat wil bestellen, loopt de man al op haar af met een glimlach van oor tot oor.

"Good evening, can I help you with anything?" Terwijl Stefan en Lysan de menukaart doorspitten om te beslissen wat ze willen bestellen, ziet Lysan hoe de hotelmedewerker ongegeneerd naar haar decolleté kijkt. Al die mannen staan me gewoon uit te kleden met hun ogen, denkt Lysan. Toch merkt ze dat ze de ongegeneerde aandacht absoluut niet erg vindt, ze voelt zich niet bekeken, ze voelt zich mooi! Ze leunt expres o zo subtiel wat verder naar voren zodat de man een nog beter uitzicht heeft op haar mooie borsten.

Lysan en haar vriendje geven hun bestelling op en de hotelmedewerker loopt direct naar de bar om hun drankjes voor ze in te schenken. "Die man zat je wel echt van top tot teen te bekijken" mompelt Stefan. "Oh? Was me niet eens opgevallen" liegt Lysan. "Oh. Nou ja, als ze hun handjes maar thuishouden" mokt haar vriendje.

Lysan snapt Stefan niet. Aan de ene kant heeft hij haar al twee keer afgewezen terwijl ze nog niet eens twee dagen op het eiland zitten. Aan de andere kant is hij wel alert als een andere man ook maar naar haar kijkt. Als jij nou eens beter je best doet, laat ik misschien ook wat beter zien dat ik van jou ben, denkt Lysan.

Na het tweede drankje merken Lysan en Stefan dat de zaal al volgelopen is en dat het eten al geserveerd is. "Ga jij deze keer maar als eerst" stelt Lysan voor. Stefan knikt en loopt naar het buffet toe. Terwijl Lysan op haar vriendje wacht, wordt ze vriendelijk begroet door iedere man die langs haar loopt. Stuk voor stuk geven ze hun ogen goed de kost.

Op haar beurt bekijkt Lysan de mannen ook van top tot teen. Ze zien er allemaal goed uit. Vol trots lopen ze met hun gespierde borstkas uitgestoken en zetten ze hun charmantste glimlach op als ze oogcontact hebben met Lysan. De mannen die ze het mooiste vindt, trakteert ze op een goed uitzicht op haar decolleté. Ze geniet ervan om de mannen te teasen!

Als Lysan ziet dat haar vriendje weer terugkomt van het buffet, lacht ze hem zo lief toe als ze de mannen toelachte. "En, wat lekkers gevonden?" grapt ze. "Nu wel" reageert haar vriendje ad rem. Lysan lacht lief.

"Ga jij maar even wat eten halen Lies" stelt Stefan voor. "Oké" zegt Lysan vrolijk. Bij het buffet kijkt ze haar ogen uit, zoveel keuze! Ze heeft niet alleen keuze wat het eten betreft… De mannen die bij het eten staan nodigen haar allemaal uit om wat te proeven. Lysan lacht. Het zal ze vast niet zoveel uitmaken wat ik eet, zo lang ze maar wat van mijn inkijk kunnen zien, denkt ze giechelend. Vrolijk knoopt ze een gesprekje aan met een paar van de mannen voordat ze kiest voor een salade met kip.

Wanneer ze wegloopt, ziet ze dat een van de mannen doet alsof hij een jurkje omhoog schuift. Hij heeft natuurlijk van zijn collega gehoord wat zij heeft gedaan! Ze lacht hem toe. In een vlaag van opwinding besluit ze om de man te geven wat hij wil. Net zoals die ochtend trekt ze haar jurkje een stukje omhoog zodat de man een goed uitzicht heeft op haar kontje. De man tikt zijn collega aan, die nog net een glimp van haar billen opvangt. Giechelend loopt ze met wiegende heupen naar haar tafel.

"Eet smakelijk lief" lacht Lysan haar vriendje toe als ze bij hem aan tafel gaat zitten. "Eet smakelijk schat" reageert haar vriendje. Pas dan beseft ze dat haar vriendje ook had kunnen zien wat ze heeft gedaan als ze niet goed op had gepast! Het idee dat haar vriendje haar had kunnen betrappen maakt het allemaal nog opwindender!

Als Stefan en Lysan hun hoofdgerecht en hun toetje ophebben, is het al bijna acht uur. Ze besluiten om nog een drankje te doen. De bediening maakt nog net geen ruzie met elkaar om Lysan te mogen bedienen. "Ze zijn tenminste wel snel" grapt Stefan. Lysan merkt aan zijn toon dat het hem niet zint, maar hij probeert er het beste van te maken.

Lachend proosten ze en beginnen ze aan hun drankje. Ondertussen kijken ze hoe de zon ondergaat. "Romantisch hè" lacht Stefan. "Mmhmm" reageert Lysan. Het is zeker romantisch, maar ze heeft behoefte aan meer dan alleen romantiek…

"Zullen we nog even dansen lief?" vraagt Lysan zo lief als ze kan wanneer ze allebei hun drankje op hebben. Ze weet dat haar vriendje moe is, maar ze heeft zin om nog wat van de avond te maken. "Mmh schat ik ben echt helemaal op. Ik ga alvast naar bed, maar jij mag nog wel even hier blijven als je wil." Daarmee staat Stefan op.

"Slaap lekker alvast" bijt Lysan haar vriendje toe. Zich van geen kwaad bewust antwoordt hij "Jij nog veel plezier schat". Ja, zonder jou, denkt ze. Teleurgesteld en gefrustreerd nipt ze aan haar cocktail. Als Stefan ook nou even aan haar zou denken en haar een pleziertje zou gunnen zou hij nog een dansje met haar doen, maar dat wil hij natuurlijk niet. Lysan besluit om even af te koelen om daarna ook maar naar bed te gaan. Het heeft toch geen zin om bij de bar te blijven zitten als haar vriendje er niet is.

"Hey, where did your boyfriend go?" hoort ze achter haar. Het blijkt een van de mannen van het hotel te zijn. Andy, leest ze op zijn naamplaatje. Aan zijn blik te zien is hij oprecht blij om haar te zien. In tegenstelling tot een bepaalde jongen…

"He went to bed already" zucht Lysan. Andy kijkt bedenkelijk. "If I were him, I wouldn't have left you sitting here." Was jij maar hem, denkt ze. "Yeah, I know." De gezichtsuitdrukking van de Antilliaan verandert van bedenkelijk naar vrolijk als hij haar een hand toereikt. "Come, dance with me. It's too early to go to bed."

Moet ik dat wel doen? vraagt Lysan zich af. Haar vriendje zou woest worden als hij erachter zou komen dat ze zomaar met een van de mannen van het hotel heeft gedanst. Ze weet hoe geïrriteerd Stefan wordt als ze haar van top tot teen bekijken. Tegelijkertijd bedenkt ze dat de mannen meer aandacht voor haar lijken te hebben dan haar eigen vriendje. Daarnaast heeft Andy wel gelijk. De nacht is nog jong en ze heeft nog wel zin om te dansen! Als haar vriendje was gebleven, had ze wel met hem gedanst. "Okay" zegt ze. Ze pakt Andy's hand en laat zich omhoogtrekken door de donkere man.

Lysan laat zich door Andy naar de dansvloer begeleiden. Net op het moment dat ze allebei klaar staan om te dansen, begint een nieuw nummer. Andy pakt Lysans handen en laat haar rustig op gang komen. Hij danst soepel op de muziek.

"I don't really know how to dance" bekent ze. "Don't worry, just have fun" stelt hij haar gerust. Aangemoedigd door Andy's woorden laat Lysan zich gaan. Langzaam maar zeker krijgt ze steeds meer gevoel voor de muziek en uiteindelijk danst ze vrolijk mee met Andy. Dit is wat ze voor ogen had toen ze zei dat ze zin had in dansen! Hoe meer Lysan opgaat in de muziek, hoe verder haar frustratie van haar afvalt. Ze gaat helemaal los op de muziek, haar heupen wiegen mee op de muziek en voor de rest laat ze zich leiden door haar knappe danspartner.

Bij het volgende nummer komt Andy dichter tegen Lysan aan dansen. Terwijl ze dansen, kijken ze elkaar strak in de ogen. Lysan lacht liefjes naar haar danspartner. Ze merkt dat ze vlinders in haar buik voelt voor deze man. Ze neemt haar gevoelens voor wat ze zijn en gaat vrolijk door met dansen.

Als de muziek overvloeit in een nieuw nummer, draait Andy Lysan om. Hij houdt zijn handen op haar heupen en zijn kruis schuurt zachtjes tegen haar billen in. Lysan kan een lachje niet onderdrukken. "Are you enjoying yourself?" lacht Andy. "Yes!" roept Lysan over de muziek heen. Zo veel jongens proberen om zo met haar te dansen als ze in Nederland uitgaat, maar ze laat het nooit toe. Ze heeft een vriendje! Dat, en de jongens weten meestal niet eens wat ze doen, ze proberen alleen maar met hun kruis tegen haar billen aan te schuren. Andy daarentegen weet precies wat hij doet. Ze laat hem met haar dansen zoals hij wil, hij laat haar genieten van de avond.

Tijdens het dansen begint Andy in Lysans oor te fluisteren. "You must be pretty pissed that your boyfriend won't dance." Terwijl Lysan heen en weer wiegt met haar heupen op de muziek antwoordt ze, "Yes, but I'm dancing with you now". Andy lacht in haar oor. Pas wanneer ze hem hoort lachen, bedenkt ze dat ze het net iets te blij heeft gezegd.

Terwijl ze dansen, ziet Lysan dat een aantal mannen van het hotel haar bekijken en goedkeurend knikken. Blijkbaar valt het Andy ook op. "You love getting so much attention from us, don't you?" Van die opmerking krijgt Lysan een blos op haar wangen. "Ummm, yes." "I can't blame them, you're such a beautiful girl" fluistert hij haar toe. Lysan krijgt het warm van zijn lieve woordjes, het voelt goed om te horen hoe mooi hij haar vindt.

Andy blijft Lysan maar complimentjes geven. Ze heeft zulk mooi haar, zulke mooie ogen, zulke mooie borsten, zulke mooie billen… Zonder dat Lysan het merkt, legt Andy zijn handen op de delen van haar lichaam waar hij complimentjes over geeft. Pas als ze zijn handen op haar billen voelt heeft ze door wat hij doet. Ze vindt het niet erg. Integendeel, ze drukt zachtjes haar billen tegen zijn handen aan. Andy lacht in haar oor, het bevalt hem wel dat ze meewerkt.

"I know your boyfriend hasn't been giving you the attention you deserve" hijgt Andy in haar oor. Lysan schrikt op van zijn opmerking. Hoe kan hij dat weten? Dan beseft ze dat hij het waarschijnlijk van een van zijn collega's heeft gehoord aan wie ze haar frustraties heeft toevertrouwd. Ze beseft dat hij dan wel alles weet wat ze aan zijn collega's heeft verteld.

"Or has he?" Andy verwacht een antwoord van Lysan! Zonder erbij na te denken geeft ze hem het antwoord dat hij wil horen. "No…" Ze hoort Andy tevreden lachen.

Ondertussen is Andy nog dichter tegen haar aan gaan staan. Ze voelt zijn kruis tegen haar billen wrijven. Lysan moet bekennen dat ze het heerlijk vindt om zo met haar danspartner te dansen. Haar verstand zegt dat ze te ver gaat, maar haar gevoel spoort haar aan om door te gaan! Haar gevoel wint het van haar verstand, ze drukt met haar billen tegen zijn kruis aan. "Feels good, doesn't it?" hijgt Andy. "Mmhmm" steunt Lysan voor dat ze na kan denken over wat ze zegt.

Andy legt haar handen op Lysans buik om haar zo nog dichter tegen zijn lichaam aan te drukken. De stemming wordt steeds sensueler en Lysan merkt dat ze de vlinders in haar buik steeds sterker voelt opborrelen. Ze wil het niet toegeven, maar ze is als was in Andy's handen!

Wanneer de dj een nieuw nummer opzet, draait Andy Lysan weer om. Hij drukt haar dicht tegen zich aan. Haar borsten zijn geklemd tegen zijn gespierde borstkas. Pas dan merkt Lysan dat haar tepels stijf zijn… Als het Andy's bedoeling is om haar geil te krijgen, dan gaat het hem goed af! Ze voelt zijn kruis tegen haar buikje drukken. Hij heeft een behoorlijke stijve! "Mmh" zucht Lysan.

Terwijl ze verder dansen, laat Andy zijn handen naar beneden over Lysans rug glijden, totdat hij bij haar billen aankomt. Lysan merkt dat ze bloedgeil is geworden door het dansen met Andy. Ze kan zichzelf niet meer inhouden! In haar opwinding drukt ze haar borsten steviger tegen zijn borstkas aan, schuurt ze met haar kruis tegen dat van Andy aan, en laat ze hem haar billen kneden.

Als Lysan en Andy elkaar diep in de ogen kijken, merkt Lysan dat ze te ver heen is. Het kost haar al haar moeite om niet ter plekke Andy te tongzoenen. Ze moet geneukt worden! Andy kijkt haar met een grijns van oor tot oor aan, hij weet dat ze geen enkele weerstand meer biedt!

"So what do you wanna do?" vraagt hij suggestief. Lysan zet haar verstand opzij. "Can we go somewhere more quiet?" vraagt ze zo subtiel als ze kan. Andy kijkt haar triomfantelijk aan. "Sure, follow me."

Andy neemt Lysan aan de hand mee van de dansvloer af. Vastberaden neemt hij haar mee naar de lobby. De lobby is onbemand, dus Andy heeft vrij toegang tot de sleutelbox. Hij zoekt tussen de sleutels, totdat hij er eentje uitpakt.

Samen lopen ze door een van de gangen van het hotel. Terwijl ze lopen beseft Lysan wat ze gaat doen. Ze gaat zich laten neuken door Andy! Ze gaat zich laten neuken door iemand van het hotel, ze gaat haar vriendje bedriegen terwijl hij in een kamer een paar deuren verder ligt te slapen! Het maakt Lysan op dat moment niks meer uit. Hij had haar kunnen hebben, maar hij heeft die kans keer op keer laten schieten! Nu is het tijd dat zij krijgt wat zij wil, een heerlijke beurt…

Lachend steekt Andy de sleutel in het slot van de kamer. "Don't worry, this one's not occupied" verzekert hij haar voordat ze samen de kamer in lopen.

Als de kamerdeur dichtvalt, heeft Andy nog net tijd om het licht aan te doen voordat Lysan hem tegen de muur aan drukt om hem vol overgave te zoenen. Als vanzelf opent Lysan haar mond voor Andy, waarna hij met het puntje van zijn tong haar tong streelt. Hij doet het niet verkeerd, vindt ze. Ze kreunt zachtjes in zijn mond. Gewillig opent ze haar mond nog verder voor hem, totdat ze met open monden staan te tongen. De donkere man grijpt een van haar borsten en kneedt hem ruw. Lysan steunt. "Mmmmh…" Andy lacht gesmoord. Dat zal hij vast niet verwacht hebben, denkt Lysan.

Andy verbreekt hun tongzoen om Lysan van top tot teen te bekijken. "Let's get you out of that dress" besluit hij. Nog voordat Lysan er wat van kan vinden, heeft Andy haar jurkje al over haar hoofd getrokken. Gewillig doet Lysan haar armen omhoog zodat haar minnaar haar jurkje uit kan trekken.

Ongeduldig drukt Lysan haar lippen weer op die van Andy. Lysan lacht tevreden in zijn mond. Ze kan niet wachten tot deze knappe man haar neukt!

Lysan gaat aan de slag met de Antilliaan. Ze knoopt zijn overhemd open. Aan de ene hand wil ze haar minnaar plagen en haar tijd nemen met hem uitkleden. Zo kan ze ook zijn gespierde borstkas en strakke buik voelen. Aan de andere hand wil ze hem zo snel mogelijk uit zijn kleren hebben. Ze wil dat hij haar opvult! Pas dan beseft ze dat ze nog niet eens nagedacht over hoe groot zijn pik zou zijn… Eindelijk trekt ze zijn shirt uit. Ze strijkt met haar vingertoppen over zijn buik en lacht.

Terwijl Lysan Andy uit zijn overhemd helpt, schopt hij zijn schoenen af. Lysan geniet van het uitkleden, ze vindt het opwindend om zijn strakke, onbehaarde lichaam te strelen en hem te plagen voordat ze echt met hem bezig gaat.

Als ze met haar vingers bij zijn heupen is, gaat Lysan op haar knieën voor hem. Ze maakt zijn riem los. Terwijl ze met zijn riem bezig is, strijkt ze met de zijkant van haar hand over zijn kruis. Zijn pik reageert direct op haar aanraking. Lysan kijkt met stralende ogen omhoog naar haar minnaar. "Hmm, are you already getting hard?" vraagt ze hem plagend. Hij geeft geen kik, hij wacht geduldig tot Lysan hem heeft uitgekleed.

Het lukt Lysan om haar vingers achter de rand van zijn broekrand en zijn boxer te haken. Lysan trekt tegelijkertijd Andy's broek en boxer over zijn heupen. Als ze zijn boxer over zijn heupen heeft gekregen, schiet zijn halfstijve pik meteen omhoog. De bezorger helpt haar met het laatste stuk, hij stapt uit zijn broek en boxer om met zijn pik voor Lysan te staan.

Lysan zit op ooghoogte met Andy's pik. Zelfs als hij nog niet stijf is, ziet hij er goed uit, vindt Lysan. Zijn lange, geaderde schacht is lekker dik en zijn eikel is zelfs nog een beetje dikker. De jongen heeft zijn pik en en zijn ballen geschoren. Zou hij dit aan hebben zien komen? vraagt Lysan zich af. Lysan kijkt recht in Andy's bruine ogen terwijl ze zijn pik voorzichtig vastpakt en een kusje op zijn eikel geeft. Zijn pik steigert door haar aanraking. "Hmm, do you want me to suck your dick?"

Ze opent haar mond om zijn pik tussen haar roodgestifte lippen in te laten glijden. Steeds dieper verdwijnt zijn lul in haar mond. Met haar hand masseert ze zachtjes zijn ballen. Lysan weet goed hoe ze een man moet pijpen en ze weet hoe lekker mannen het vinden wanneer ze met hun ballen speelt. Terwijl ze hem steeds dieper pijpt, blijft Lysan hem strak aankijken met haar groene ogen. Ze laat zijn pik uit haar mond glijden om hem direct daarna nog dieper in haar keel te laten verdwijnen. Zijn pik wordt steeds stijver, steeds harder, tot hij op volle oorlogssterkte staat. Ondertussen blijft ze zijn ballen masseren.

De Antilliaan sluit zijn ogen en legt zijn hoofd in zijn schouders. Hij kreunt wanneer Lysan zijn pik weer diep in haar keel laat glijden. “Oh Jesus”, zucht hij. Lysan lacht zelfvoldaan met zijn pik diep in haar mond. Ze vindt het geweldig om hem zo goed te verwennen dat hij het niet kan laten om te kreunen.

Na een tijdje legt Andy zijn handen op Lysans schouders. Hij schuift de bandjes van haar bikinitopje van haar schouders af en bewondert haar lichaam. "Fuck you're so hot" zucht hij. Lysan blijft hem aankijken terwijl ze hem pijpt. Ze geniet van het compliment, maar ze geniet er nog meer van om de man te verwennen.

Ondertussen heeft Lysan Andy's hint begrepen. Ze laat even zijn ballen los om achter haar rug te reiken. Ze haakt haar donkerrode bikinitopje los en laat hem tussen hen in vallen. "Mmh I love your tits" zucht Andy. Giechelend pakt Lysan haar grote borsten en drukt ze ze omhoog zodat ze nog groter lijken. Ze weet wel hoe ze een man pleaset!

"Mmh you're good" steunt Andy. Hij legt zijn hand op Lysans achterhoofd. Lysan weet wat zijn bedoeling is, ze laat hem gewillig het tempo bepalen waarop ze hem pijpt. Ze geniet ervan om hem de leiding te geven. Het enige dat zij hoeft te doen, is haar keel voor zijn dikke eikel te openen en met haar tong langs zijn schacht te likken wanneer ze er de kans voor krijgt. Ze is blij dat ze het deepthroaten goed onder de knie heeft, de Antilliaan neukt haar keeltje stevig!

"Get on the bed" steunt Andy. Wat is zijn bedoeling? vraagt Lysan zich af. Tegelijkertijd gehoorzaamt hij hem. Hoe sneller zij doet wat hij zegt, hoe sneller hij haar neukt. Ze weet zeker dat deze man haar gaat neuken zoals Stefan haar nog nooit heeft geneukt! Ze laat zijn keiharde paal uit haar mondje glijden.

Als Lysan opstaat om naar het bed te gaan, pakt Andy haar vast. Hij draait haar om en drukt haar tegen zijn lichaam aan. Als een mak schaap laat Lysan Andy met haar doen wat hij wil. Ze voelt zijn staalharde pik tegen haar billen strijken. Hij neemt de tijd om haar lichaam te verkennen. Ze voelt hoe zijn handen hard haar grote borsten kneden en in haar tepels knijpen. “Ooohhh” zucht Lysan.

Ondertussen voelt Lysan zijn hete adem in haar nek. Op het moment dat ze zijn hete adem opmerkt, drukt hij zijn lippen op haar nek. "Ohhh you're so good" steunt ze. Hij kust en likt haar nek precies zoals zij het lekker vindt!

Zijn handen glijden verder over haar buik naar haar heupen en uiteindelijk haar volle billen. Hij kneedt haar billen stevig. Lysan slaakt nog een zucht wanneer hij haar met zijn vlakke hand een harde klap op haar billen geeft. “Oh!” Ze voelt zijn hand op haar billen branden. "Such a nice ass too."

Andy's hand streelt haar brandende billen om daarna over haar heup weer naar voren te gaan. Hij kroelt over haar kale venusheuvel om daarna tussen haar benen te strelen. Lysan siddert als ze zijn dikke vingers over haar lipjes voelt strijken. "You're already soaking wet" lacht de Antilliaan. Lysan zucht terug, "You're making me so wet".

Plotseling duwt Andy Lysan van zich af. "On your back" beveelt hij haar. Gewillig gaat Lysan naar het kingsize bed. Terwijl ze op haar handen en knieën op het bed klimt, wiegt ze met haar kontje om haar minnaar te plagen. Als ze over haar schouder kijkt, ziet ze dat hij zijn grijns niet in kan houden. Ze geniet ervan om hem gek te krijgen. Tevreden met haar resultaat rolt Lysan op haar rug op het bed. Ze kan niet wachten tot Andy haar neukt!

Andy gaat op zijn knieën tussen Lysans benen zitten. Hij duwt haar benen tegen elkaar af om haar donkerrode bikinibroekje van haar heupen af te kunnen stropen. Wanneer haar broekje op de grond ligt, duwt Andy haar benen weer open. Lysan werkt gewillig mee, ze opent haar benen zo wijd als ze kan voor haar minnaar! "Mmh fuck me Andy" smeekt ze. Ze meent het, ze wil geneukt worden! "Not yet" lacht Andy schaapachtig. Wat is hij van plan?

Als Andy zijn handen op Lysans dijen legt, voelt ze een schok door haar lijf gaan. Meteen leunt hij tussen haar benen in. Hij likt de binnenkant van haar dijen. Langzaam zakt hij al kussend en likkend verder tussen haar benen naar haar kutje toe. Op het moment dat de man bij Lysans kutje aan is gekomen en hij haar kutje van onder naar boven likt, laat ze een ongeremde kreun horen. "Ooowww…" De man doet het duidelijk goed, Lysan kreunt en geniet met volle teugen van hoe hij haar beft, "Owww, owww…".

"Owww, ooowww" kreunt Lysan. Ze voelt dat de Antilliaan haar onverbiddelijk naar een orgasme toe likt. Hij gaat haar klaarlikken! Lysans gekreun wordt steeds luider, alle remmen gaan los… Ze gooit haar hoofd in haar nek, haar gezicht wordt vuurrood, haar adem stokt even, en dan kermt ze het uit, "Ow Andy, I'm gonna cum, I'm gonna cum, I… OOOWWW!" Ze komt klaar! "OOOWWW!" Kronkelend en stuiptrekkend laat Lysan zich overmeesteren door haar orgasme.

Triomfantelijk richt Andy zich op zijn ellebogen. Hij veegt Lysans vocht van zijn kin af en pocht, "I got you good there!" Nog nagenietend en nahijgend van haar orgasme kan Lysan niks anders dan hem zuchtend beamen. "Oh my god that was amazing!"

"Now I'm gonna fuck you" verzekert Andy haar. Hij klimt over Lysan heen. Nog loom van haar orgasme strekt Lysan haar hand uit om zijn gespierde borstkas te kunnen strelen. Als hij over haar heen leunt, laat hij zich door zijn armen zakken totdat zijn paal tegen haar dijen ligt. Lysan kijkt gebiologeerd tussen haar buikje en dat van Andy naar zijn paal, die langzaam steeds dichter bij haar kutje komt.

Ademloos, bijna gehypnotiseerd, kijkt Lysan toe hoe de man zijn eikel over haar dijen wrijft. Zijn paal komt steeds dichter bij haar kutje. Ze biedt hem geen enkele weerstand, ze laat hem zijn gang gaan. Op dat moment beseft Lysan dat hij geen condoom draagt. Hij gaat haar zonder condoom neuken! Lysan is aan de pil, maar toch!

Steeds duidelijker laat Lysan merken dat ze geneukt wil worden door Andy en zijn enorme paal. Ze kreunt zachtjes en draait met haar heupen naar zijn pik toe. "Mmh, please fuck me Andy, I want your big cock" smeekt ze hem.

Uiteindelijk wrijft haar minnaar met zijn enorme eikel over Lysans schaamlipjes. Lysan vraagt zich af of ze hem überhaupt wel kan hebben… Zijn eikel glimt al van het voorvocht en als de man hem een paar keer tussen haar lipjes wrijft, mengt zijn voorvocht zich met haar vocht en wordt zijn eikel ook kletsnat. Haar lipjes wijken voor zijn dikke eikel, de man hoeft alleen maar door te duwen…

Het onvermijdelijke gebeurt, de man duwt zijn heupen naar voren en zijn dikke eikel dringt tergend langzaam Lysans kutje binnen. Centimeter na centimeter verdwijnt de paal dieper Lysans kutje in. "God damn you're so tight" steunt de man. Lysan kijkt haar minnaar strak in zijn ogen. Ze kreunt haar genot uit. "Ooowww, oh ja, ooowww…"

Tot Lysans verbazing duwt de man gemakkelijk zijn dikke paal haar kutje in. Andy begint Lysan langzaamaan te neuken. Lysan sluit haar ogen en gooit haar hoofd in haar nek. "Ooowww, ooowww, ooowww" kreunt ze op het ritme van zijn stoten. Naarmate haar minnaarhaar sneller neukt, kreunt Lysan ook sneller mee, "owww, owww, owww". Hoe sneller hij haar neukt, hoe dieper zijn stoten worden. Uiteindelijk zit zit hij aan het einde van zijn stoten tot aan zijn ballen in Lysans kutje! Ze ligt met volle teugen onder hem te genieten. Ze kermt haar genot uit, "Oh my god, o yes, so big… Mmh, mmh… So deep…"

Luid kreunend incasseert Lysan Andy's stoten. "Owww, owww, owww, ow ja, owww, owww…" "You like that don't you?" bijt de man haar toe. Tussen haar kreunen door geeft Lysan hem het antwoord dat hij ongetwijfeld wil horen, "Oh fuck yes, mmh, make me cum Andy, make me cum!" Grijnzend gaat de man op haar in, "You want me to make you cum?" Buiten zinnen geeft Lysan hem het antwoord dat hij wil horen. "Mmh yes Andy, make me cum, fuck me harder, fuck me harder!"

Dat antwoord is voor de man het startschot om als een heimachine op Lysan in te beuken. Lysan reageert door met haar heupen naar hem toe te draaien om zijn stoten nog dieper te kunnen voelen. "Owww yeah, owww yeah, I'm gonna cum, I'm gonna cum, I…" De man neukt haar onverbiddelijk naar een orgasme toe! Lysan gooit haar hoofd in haar nek en nadat haar adem even stokt kermt ze het uit. "OOOHHH! OOOHHH YEAH! FUCK ME!"

Aangespoord door Lysans orgasme blijft de man onvermoeibaar op haar in stoten. Het is hem gelukt om haar zonder haar klitje ook maar aan te raken klaar te neuken! Stuiptrekkend en kronkelend ontvangt Lysan zijn stoten terwijl haar orgasme maar blijft komen, "OOOWWW, OOOWWW, OOOWWW!"

Terwijl Lysan nog stuiptrekkend van de naweeën van haar orgasme geniet, laat de man zijn pik uit haar kutje glijden. Voordat Lysan het goed en wel doorheeft heeft de man haar omgedraaid en haar op haar knieën gezet. Lysan laat zich gewillig neergezet worden, ze is als was in Andy's handen. Hij mag alles met haar doen wat hij wil!

Met zijn vlakke hand slaat hij op haar stevige billen. "AH!" kermt Lysan het uit. Zijn handafdruk tekent zich rood af op haar kont. Hij trekt Lysans billen uit elkaar. "Mmh you've got such a good pussy girl" lacht de gespierde man.

Andy zet zijn eikel weer tegen haar kutje aan. Hij duwt zijn paal in één keer diep Lysans kutje in, totdat hij tot aan zijn ballen in haar zit. De man pakt Lysans heupen vast en begint bijna agressief op haar kutje in te stoten. Haar billen trillen met iedere keer dat zijn lies ertegenaan klapt, haar borsten deinen heen en weer onder zijn stoten. Ze is nog zo loom van haar orgasme dat ze haar best moet doen om overeind te blijven terwijl ze zijn stoten incasseert. Ze kreunt met iedere stoot, "Mmh, ow, ow, so, deep, ow, so, hard, ow, ow, mmmmmh".

De Antilliaan pakt een vuist vol van haar rode, krullende haar en trekt haar hoofd aan haar haren naar achteren. "OOOWWW" kreunt Lysan uit het diepste van haar keel. Doordat de man haar zo vastpakt, is ze gedwongen om haar rug te krommen waardoor hij nog dieper zijn paal haar kutje in kan stoten. Haar billen trillen na van iedere stoot en haar grote tieten schokken heen en weer. "Oh fuck me Andy!" moedigt ze haar minnaar aan.

Terwijl Andy Lysan genadeloos van achteren neemt, beveelt hij haar steunend, "Ride me". Pas als hij stopt met haar neuken heeft ze genoeg puf om op hem te reageren. "Okay" is het enige dat ze uit kan brengen. Ze had nooit verwacht dat ze zo buiten adem kon zijn van seks!

De donkere, gespierde man trekt zijn paal uit Lysans kutje en rolt op het bed. Zijn reusachtige paal staat fier omhoog. Lysan kruipt langzaam over haar minnaar heen. Ze gaat op haar knieën zitten, ze legt haar handen op zijn gespierde borst. Hij legt zijn handen onder haar billen en drukt haar omhoog. Met haar hand pakt ze zijn keiharde lul vast om hem tussen haar lipjes te zetten. Langzaam laat ze zich over zijn pik zakken.

Op haar lip bijtend laat Lysan de dikke pik langzaam bij haar binnen. Ze verwacht dat Andy het initiatief zou nemen, maar hij laat haar al het werk doen deze keer.

Als zijn pik volledig in haar zit, gaat Lysan langzaam met haar heupen op en neer. In dit standje voelt Lysan zijn reusachtige paal nog dieper in haar! Steeds sneller, steeds harder wipt ze op en neer op zijn reusachtige pik. Ze geniet van zijn pik die iedere millimeter van haar grotje lijkt te strelen. "Is this what you want?" hijgt Lysan met een duivels glimlachje op haar gezicht. Het voelt heerlijk om de controle te hebben, zij bepaalt hoe hard ze hem neukt! Als een amazone berijdt ze haar minnaar, hardop kreunend geeft ze hem de show waarvan ze weet dat hij die wil. Ze pakt haar lekkere grote borsten vast en kneedt ze.

“Do you like, watching me, ride you?” kreunt ze terwijl ze op zijn pik wipt. Andy geeft geen kik, maar zijn tevreden grijns zegt Lysan genoeg. Ze laat zich over hem heen vallen om met hem te zoenen. Ze voelt haar gevoelige tepels over zijn borst strijken.

Plotseling neemt Andy het initiatief van Lysan over. Hij stoot zijn pik haar kutje in, hij bepaalt weer hoe hard hij haar neukt! "Ooowww yes, fuck me Andy" kreunt ze. Iedere stoot gaat sneller en harder en dieper dan de vorige. De Antilliaan pakt haar tieten en kneedt ze, hij gebruikt ze als houvast om Lysan nog harder te kunnen te neuken. "OOOWWW" kreunt ze uit het diepste van haar keel. Door dit standje kan hij nog dieper zijn paal in haar kutje stoten. Haar benen trillen na van iedere stoot en haar tieten schokken heen en weer. Hij neukt haar met alles wat hij heeft!

"Mmh, I'm gonna, I'm gonna cum again" steunt Lysan tussen Andy's stoten door. Dat is voor Andy het teken om nog een tandje bij te zetten. Het geluid van Andy's lies die keer op keer tegen Lysans billen aan kletsen galmt door de hotelkamer. "Oh! Oh! Oh! Make me cum Andy! Make me cum, with your big, cock!" kreunt Lysan tussen zijn stoten door.

Andy zet nog een tandje bij en na een paar stoten voelt Lysan dat ze onverbiddelijk over het randje gaat. Het orgasme overspoelt haar, alle kracht vloeit uit haar armen en benen. Vanuit het diepste van haar keel kreunt ze haar orgasme uit, "OOOOOHHH FUCK! OH! OH! OOOWWW!" Haar minnaar blijft genadeloos op haar in stoten. Hij blijft maar doorgaan! Lysan heeft het gevoel dat ze nog urenlang in haar orgasme zou kunnen blijven! "OWWW FUCK ME!" kermt ze uit, ze is buiten zinnen door haar orgasme!

Als Lysans orgasme eindelijk wegebt, laat ze zich uitgeput op haar minnaar vallen. Bijna teder neemt hij haar in zijn gespierde armen. Lysan en Andy kijken elkaar in de ogen totdat Lysan haar lippen op die van hem drukt. Vol overgave zoent ze met hem. "Oh my god, that was amazing Andy" zucht ze lachend als ze hun tongzoen verbreekt. "I'm glad you liked it" lacht Andy tevreden.

Terwijl Lysan op Andy ligt, zit zijn pik nog steeds in haar kutje. Pas als ze weer op adem is gekomen na haar orgasme voelt ze zijn pik kloppen. Hij gaat ook bijna klaarkomen! Met een wetende blik kijkt hij in Lysans ogen.

"You know, there's one thing that I still wanna do with you." "What do you want to do?" vraagt Lysan. Ze is oprecht benieuwd wat hij nog wil doen. Ze vraagt zich af hoe ver ze nog kan gaan voordat hij haar volledig heeft uitgeput! Zou hij nog een standje willen proberen? Zou hij haar kontje nog willen neuken? Pas dan beseft Lysan dat hij nog iets met haar wil doen voordat hij klaarkomt. Ze voelt haar kutje al knijpen bij de gedachte dat hij klaarkomt. Ze kan niet wachten totdat Andy spuit! Waar zou hij willen klaarkomen, vraagt ze zich af…

"Get on your back, I wanna fuck those big tits." Zonder een woord te zeggen rolt Lysan gehoorzaam van Andy's borst af. Terwijl Andy over haar heen klimt, pakt Lysan haar borsten. Ze is klaar om zijn paal tussen haar tieten te klemmen! "Do you wanna fuck my big tits Andy?" vraagt ze hem plagend. "Mmhmm" gromt haar minnaar. "Fuck my big tits, I wanna see you cum" moedigt ze hem aan.

Andy legt zijn paal tussen Lysans grote borsten. Als vanzelf drukt Lysan haar borsten tegen elkaar aan. Ze voelt hoe nat zijn pik is. Nadat haar minnaar een paar keer zijn pik tussen haar borsten heeft gestoot, glibberen haar borsten al van hun lichaamssappen. "I love your tits" steunt Andy. Lysan geniet van het complimentje, ze vindt het geweldig dat zij Andy kan verwennen zoals hij haar heeft verwend.

Met iedere stoot komt Andy's eikel bijna tegen Lysans kin aan. Ze krijgt een idee. Met een duivels glimlachje op haar lippen richt ze haar hoofd wat op. Iedere keer dat Andy op het einde van zijn stoot zit, likt Lysan over zijn eikel. "Do you want to suck my cock so bad?" lacht haar minnaar. "Mmhmm" beaamt Lysan.

Ze opent haar mond en neemt zijn dikke eikel tussen haar lippen. "Mmmhhh" zucht ze. Ze doet haar best om zijn paal zo diep als ze kan in haar mond te nemen. Zijn pik is zo veel groter dan die van haar vriendje…

"Mmh yeah, suck my dick girl" zucht Andy. Hij haalt zijn hand door haar rode krullen en pakt haar hoofd stevig vast. Hij drukt Lysans hoofd naar zich toe, hij wil dat ze hem nog dieper pijpt! Zo goed als ze kan onderdrukt ze haar kokhalsreflex. Zijn pik schuift steeds dieper haar keeltje in. Lysan voelt haar keel protesteren, maar ze moet en zal die dikke pik dieper in haar keeltje nemen! Met iedere haal laat ze zijn lul dieper en dieper haar keeltje in glijden.

"I'm gonna cum" steunt de Antilliaan tussen zijn stoten door. "Mmmh" moedigt Lysan hem aan. Ze wil hem zien spuiten! Andy lacht. "I wanna cum all over your pretty face." Na een paar stoten in Lysans keel trekt Andy zijn pik uit haar mond en heeft ze genoeg puf om te antwoorden. "Cum for me Andy."

Andy pakt zijn lul en begint zichzelf verwoed af te trekken. Zijn hand flitst heen en weer over zijn lange schacht. "Cum for me" moedigt Lysan hem aan terwijl ze hem met haar groene ogen aankijkt. "Yeah? You want me to cum?" steunt de jongen. "Yes, I want your cum all over my face…" smeekt ze hees.

Andy's gezicht vertrekt. Zijn adem stokt, totdat hij brult, "I'M GONNA CUM". Op dat moment Lysan gewillig haar mond voor hem. Net op tijd sluit ze haar ogen om de eerste straal sperma over haar gezicht te voelen spatten. "OW FUCK!" kreunt de man. Een tweede straal en een derde straal spatten op haar wangen! Lysan kan alleen maar giechelen, ze geniet van het gevoel van het hete sperma over haar gezicht! De laatste stralen sperma spatten op haar hals… "Mmmmmh you came all over me!" giechelt ze.

Uit pure geiligheid likt Lysan de laatste restjes sperma van zijn eikel. Lysan giechelt, ze heeft hem goed te pakken gehad! Terwijl ze Andy in zijn bruine ogen kijkt, doet Lysan haar mond dicht om te slikken, waarna ze triomfantelijk lachend haar lege mondje aan hem laat zien. “Holy shit, you’re amazing!”

Uitgeput, maar bevredigd rolt Lysan van het bed af. Op het bureau tegenover het bed staat een doos met tissues waar ze dankbaar gebruik van maakt om het laatste sperma van haar gezicht en haar hals te vegen. Met een duivels glimlachje strijkt ze af en toe met een vinger over haar gezicht om zijn sperma in haar mond te stoppen. "You sure love cum don't you?" lacht haar minnaar. "Mmhmm!" beaamt ze giechelend.

Als Lysan al het sperma van haar gezicht heeft geveegd, komt ze weer naast haar minnaar liggen. Ze gaat op haar zij liggen, zo dicht tegen Andy aan als ze kan. Ze drukt hem een kusje op zijn lippen. "Thank you, that was the best sex I ever had" zucht ze. Ze meent het, haar vakantie kan niet meer stuk na zulke heerlijke seks! Dat het niet met haar vriendje was, daar denkt ze niet over na…

Andy kijkt Lysan recht in haar groene ogen. Hij lacht. Het kan niet anders dan dat hij er ook van heeft genoten, dat weet Lysan zeker! "If you want more, we're happy to help you" lacht haar donkere minnaar.

We? Het idee dat er meer mannen in het hotel zijn die haar willen verwennen zoals Andy haar heeft verwend, spreekt haar wel aan. De vakantie is nog lang niet voorbij dus misschien moet ze daar maar gebruik van maken…
Auteur : Erato / Geschreven op : 17 augustus 2018 - 12:08 / Hits : 11809 / Waardering : 4.62
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Op mijn verzoek gaat mijn broer mee op vakantie, tweede deel
Auteur : Larissa / Geschreven op : 09 maart 2018 - 16:49 / Hits : 30537 / Waardering : 4.45

Mijn wel erg stoute najaars vakantie. Deel twee.
Auteur : Edith / Geschreven op : 29 december 2016 - 13:02 / Hits : 43649 / Waardering : 4.72

Op vakantie naar schoonfamilie deel 2
Auteur : MacD72 / Geschreven op : 07 maart 2015 - 11:58 / Hits : 33248 / Waardering : 4.72

De bijzondere wintersport vakantie deel 2
Auteur : Auke / Geschreven op : 05 februari 2016 - 23:28 / Hits : 22823 / Waardering : 4.54

Op mijn verzoek gaat mijn broer mee op vakantie.
Auteur : Larissa / Geschreven op : 05 maart 2018 - 17:16 / Hits : 38327 / Waardering : 4.50

Op vakantie met mijn vader deze zomer. Deel twee.
Auteur : Angeline / Geschreven op : 27 september 2016 - 00:41 / Hits : 39110 / Waardering : 4.48

Schoonzus gaat mee op vakantie-6
Auteur : woost / Geschreven op : 28 januari 2015 - 20:30 / Hits : 24701 / Waardering : 4.37

schoonzus gaat mee op vakantie 5
Auteur : woost / Geschreven op : 28 januari 2015 - 16:38 / Hits : 26575 / Waardering : 4.27

Mijn zus redt mijn vakantie (deel 2)
Auteur : Gert78 / Geschreven op : 14 februari 2018 - 22:17 / Hits : 20760 / Waardering : 4.18

De niet verwachte onwaarschijnlijk heftige vakantie. Deel drie.
Auteur : Sasscha / Geschreven op : 07 oktober 2017 - 22:47 / Hits : 21298 / Waardering : 4.12

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 4 van 4
Max55
Wat een heerlijk verhaal om te lezen! Ik heb van elk woord genoten! Top score!
Geschreven op : 20 augustus 2018 - 12:03

Artep
Heerlijk!
Geschreven op : 03 april 2019 - 08:59

falk
Goed bezig! Je verhalen worden steeds beter!
Geschreven op : 05 mei 2019 - 13:31

wesleyspanne
goed verhaal! wanneer komt deel 2?
Geschreven op : 14 mei 2019 - 14:58

Resultaten: 0 - 4 van 4
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb