Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Dubbel overspel op je huwelijksreis, deel 1 de kennismaking.
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Dubbel overspel op je huwelijksreis, deel 1 de kennismaking.
Laat ik me even voorstellen, ik ben Marco 26 jaar en sinds 8 juni getrouwd met Marja ook 26 jaar. Zijn zelfs op de zelfde dag jarig.
Onze moeders zijn harts vriendinnen en we hebben de jeugd samen doorgebracht. Toen ze 8 was zijn ze verhuisd waardoor we elkaar niet veel meer zagen. Tijdens carnaval 10 jaar gelden kwamen we elkaar weer tegen en sloeg de vonk over en nu na 10jaar stappen we in het huwelijksbootje.
Het was een mooie dag met een klein groepje dierbare. Na een heerlijk feest volgde een spannende huwelijksnacht. Ze had zich goed ingepakt om mij te verleiden en dat is goed gelukt. De vonken vlogen er vanaf. Helaas was de eerste dag nogal hectisch, de huwelijksreis ging naar Kos, een grieks eiland en we vetrokken die zaterdag middag 9 juni. Helaas speelde de weinige slaap en het loskomen van de stress parten op me bruid en was ze helemaal gebroken.
In het vliegtuig zitten we helaas niet naast elkaar maar zit er een gangpad tussen. Naast Marja zitten 2 bejaarde die weinig zeggen waardoor ze al snel in slaap valt. Ik zit naast Marjolein en Jochem. Een echtpaar van in de 40. Beide levensgenieters wat vooral aan hem is te zien. Hoewel het weer in Nederland pet is liep hij al in zijn witte blouse en broek en op zijn teenslippers. Zij heeft een jurkje aan wat der rondingen goed laat zien. Vooral haar borsten een goede D cup komt er lekker in uit. We hebben een praatje over koetjes en kalfjes werk en de vakantie. Het blijkt dat hun bij dezelfde reisorganisatie hebben geboekt en ook in het zelfde hotel zitten. Dat schept direct een band.
Wanneer de bus ons als laatste bij het hotel afzet checken we snel in. Marja is helemaal op en gaat naar bed. Ik besluit te gaan douchen en dan maar in me eentje nog wat te gaan drinken in de bar. Daar aangekomen kom ik Marjolein en Jochem weer tegen. Ik bied ze wat te drinken aan en we praten verder. Ze heeft nog steeds dat spannende jurkje aan, haar slippers hebben plaats gemaakt voor open sandaaltjes met hak, ziet er lekker uit. Om tien uur besluit ook zij naar hun kamer terug te gaan om te gaan slapen. Jochem en ik doen nog een biertje en al snel komt het onderwerp op vrouwen en seks uit. Hij stort zijn hart uit en geeft te kennen dat het tussen hun niet zo denderend is.
Hij blijkt hem niet meer makkelijk omhoog te krijgen, dus ieder avontuurtje moet gepland worden. Hij vind dat spijtig voor zich zelf maar vooral voor zijn vrouw. Ik vraag aan hem of hij wel eens heeft gedacht aan andere erin te betrekken. Hij kijkt me eerst zuur aan en zegt dan dat ze er mee bezig zijn geweest. Het wilde alleen niet lukken. Oudere mannen wil ze niet en de jongere gasten lachen alleen maar, er komt geen actie van. Ik geef toe dat het een mooie vrouw is en dat als ik vrijgezel was geweest haar zeker had verleid. Jochem lacht en geeft me een klap op me schouder. Jonge getrouwd of niet getrouwd ik zou het een eer vinden als je mijn vrouw het hof maakt. Marja zal niets van mij horen. Met die worden scheiden onze wegen en gaan we terug naar onze vrouwen.

Helaas is Marja de volgende dag nog niet aanspreek baar. Ik maak me zorgen en vraag een arts om even langs te komen. Ik leg de situatie uit. Hij doet wat onderzoekjes op het hart en de bloeddruk. Zijn conclusie is dat ze door de laatste spannende periode behoorlijk over vermoeid moet zijn geraakt. Dat komt er nu uit en der lichaam wil rust. En dat was ook zijn advies, uit de zon blijven en slapen. Ik baalde maar het is niet anders. In het begin van de middag komt de reisorganisatie langs om de excursies te bespreken. Daar loop ik de 2 andere Nederlandse gasten Marjolein Jochem tegen het lijf. Zoals verwacht is hij niet zo avontuurlijk. Zij wil graag mee met de jeep safari maar dat ziet hij niet zitten. Hij gaat liever golven of tennissen. Zij boeken alleen de eilandtour met de bus. Ik schrijf mij en Marja wel in voor de safari, ondanks deze over twee dagen is hoop ik dat ze mee kan.
Ik vertel Marjolein en Jochem wat de dokter heeft gezegd, ze leven mee en Jochem nodigt mij uit om met hun een hapje te gaan eten in het centrum die avond. Ik kijk even bedenkelijk. Jochem geeft een knipoog en snap dan wat hij bedoelt, ons gesprek van gisteren avond. Hij meende het dus bloed serieus. Ik stemde toe.

Die avond liep ik op de afgesproken tijd naar buiten. Niet veel later kwamen hun aan. Hij weer in zijn witte blouse en broek op teen slippers. Zij had een zwart rokje aan met een zwart topje en daarover een doorschijnend witte blouse. Dit keer had ze kousen aan zag ik en zilverkleurige sandaaltjes met hakken. Of terwijl om door een ringetje te halen en daarna een goede beurt te geven.
We stappen samen in de taxi die ons naar het centrum brengt. We eten in een gezellig intiem restaurantje. Niet alleen ik vind dat Marjolein er heerlijk uitziet, ook de heren van de bediening doen het nodige om haar aandacht te vragen. Na het eten gaan we naar een café bij de haven om nog even te wat te drinken. Er staat een bandje te spelen, het is niet echt Grieks, het heeft wat opzwepend. Niet veel later gaan ze over op echte salsa muziek. Ik zie dat marjolein helemaal opbloeit en ik trek haar mee de dansvloer op. Marja en ik doen er veel aan in onze vrije tijd en neem Marjolein nu de dansvloer over. Ze straalt van oor tot oor. Als de band klaar is kijken we elkaar recht aan in de ogen. Ik laat me handen zakken over haar rug en leg ze op der billen. Me mond gaat naar die van haar en wat volgt is een heerlijke tongzoen. Ondertussen kneed ik haar heerlijke billen. Tafeltje naast ons begin voor de gein wat te joelen. We maken elkaar los en lopen hand in hand naar ons tafeltje waar Jochem zo te zien met dubbele gevoelens zit. Ik ga zitten en direct komt Marjolein op mijn schoot zitten. Het duurt niet lang voor haar lippen op die van mij zijn en er weer een innige tongzoen volgt. Mijn handen zitten over haar hele leef en ik schuif ze uiteindelijk onder haar jurkje. Daar bewerkt ik haar lekker kutje voorzichtig, aan haar ademhaling te maken geniet ze volop van de aanraking. Ik laat haar dan even los en onderbreek onze zoen, ik wend me tot Jochem, ik denk dat we er goed aan doen als we naar jullie kamer gaan. Dit zijn ze met me eens en we zoeken snel een taxi op. Jochem gaat naast de taxi chauffeur zitten en Marjolein en ik zitten achterin. Al snel kunnen we niet van elkaar afblijven en tasten we elkaars lijf af. Ik voel de hand van Marjolein naar me kruis gaan en ze knijp goedkeurend in de bobbel die is ontstaan.


Bij het hotel aangekomen betalen we de taxi en rennen bijna naar hun hotel kamer. Jochem loopt als eerste de kamer in, doet het licht aan en de gordijnen dicht. Ik wordt door Marjolein op het bed geduwd terwijl ze voor me begint te dansen. Jochem gaat aan de andere kant van de kamer in een stoel zitten en pakt wat te drinken uit de minibar. Terwijl Marjolein staat de dansen schud haar hele lijf heerlijk op en neer. Langzaam trekt ze haar jurkje uit en haar heerlijke lijf wordt goed zichtbaar. Ze draagt een mooi rood lingerie setje. Haar kousen zitten vast aan een jarretels gordel. Wat een geil wijf is dit. Ze gaat met der rug naar me toe staan en maakt de sluiting van haar BH los en laat hem zaken, ze pakt met der eigen handen der borsten beet en draait zich om. Ze komt naar me toe en als haar borsten vlak bij me hoofd zijn haalt ze der armen weg. Zo hangen haar heerlijke memmen voor me neus. Ik pak ze beet en breng haar lekkere spenen naar me mond, ik lik en zuig er aan en ze worden kei hard. Dan duwt ze mij naar achter. Ze kruipt op me, opent mijn pantalon en bevrijd mijn stijve lid. Deze komt als een duveltje uit het doosje. Ze bakt hem beet en kijkt er verlekkerd naar. Ze sluit haar rood gestifte lippen om me lid en begint me met heerlijke halen te pijpen. Nu weet ik dat zij en Jochem al even geen actie hebben gehad in bed. Maar dat pijpen is ze niet verleerd. Heerlijk! Omdat ze het vol overgave doet en ik de hele avond al op haar hebt gegeild geef ik aan dat ik bijna kom. Ze reageert niet en zuigt heerlijk door, dan voel ik het omhoog komen en me pik begint te kloppen en ik spuit mijn eerste lading in haar gulzige mond. Het blijkt geen probleem en ze vangt alles op. Als ze alles heeft laat ze me pik met rust en opent haar mond, ik zie mijn zaad op der tong liggen. Ze staat op en loopt naar Jochem, ze geeft hem een volle zoen en ik zie dat mijn kwak wordt over getongt in zijn mond. Dit tegen alle verbazing maar het zette me wel even op scherp.
Als ze uit gezoend zijn komt ze op der hakjes terug lopen. Nu is het haar beurt. Ik bak haar string beet en trek deze van haar heerlijke lijf af. Ik baal echter van wat er tevoorschijn komt. Een bos haar, niet mijn favoriet. Ik duw haar vervolgens op bed. Ik vraag aan Jochem waar zijn scheer spullen liggen. Hij wijst ze aan en ik kom terug met de spullen, een handdoek en een beker warm water. Ik duw de handdoek onder haar kont en begin haar kutje in te zetten. Met een precisie werkje heb ik haar binnen no time lekker geschoren en heb ik zicht op een heerlijk nat kaal rijp kutje. Met de handdoek droog ik haar nog even af. Langzaam zoenend over haar in kousen gehulde benen kom ik uit bij haar kutje. Opnieuw begint haar ademhaling te versnellen, dit is wat ze wil en het is veel te lang geleden. Met mijn tong glijd ik over haar kutje en begin haar vol overgaven te beffen. Ze duwt mijn hoofd verder tegen haar schede en begint goed te schokken en te spuiten. Stug lik en drink ik door ik wil haar nog wel een keer laten komen. Ze heeft niet veel nodig want nog geen 5 minuten later krijg ik eenzelfde lading te verwerken. Heerlijk dat rijpe sap. Terwijl ik haar even laat bijkomen ontdoe ik mij van me kleren en ook mij pik staat weer klaar voor actie. Langzaam zoenend over haar buik en borsten kom ik uit bij haar volle rood gestifte lippen. We tongen heerlijk, ik lig nu tussen haar benen in. Met me vrije hand zet ik me pik voor haar opening en terwijl we heftig tongen duw ik hem naar binnen. Wat is dat strak heerlijk, zelfs bij me eigen vrouwtje is dat er helaas niet meer. Ze zit als gegoten. Ik merk dat ze het er moeilijk mee heeft. Ik laat haar even tot rust komen en begin dan langzaam met lange halen haar rijpe kut te neuken. Als ik merk dat ze harder wilt verhoog ik het tempo en ga in een razend tempo te keer in haar heerlijke kut. Ik voel dat ze heerlijk met haar kut begint te knijpen en ik zie aan haar gezicht dat ze weer een geil orgasme aan het opwekken is. Ik stoot nog een paar keer goed door en trek dan me pik uit haar kut. Vervolgens ga ik met mijn vinger snel over haar klitje wat de genadeklap is voor haar, ze komt heftig klaar en spuit wel 2 meter ver het geil uit haar kut. Ik zie dat ze helemaal opgebrand is, maar ik ben nog niet klaar met der. Ik duw haar om zodat ze op haar buik komt te liggen. Ik trek aan haar heupen der kont omhoog terwijl ik haar hoofd tussen de kussens induw. Ik zet me pik weer voor haar rijpe kut en duw hem zonder pardon tot aan me ballen erin. Ze geeft een gesmoorde gil, gelukkig de kussen. Ik begin in een hoog tempo te stoten in haar geile lijf en haar grote ronde billen voelen heerlijk bij iedere stoot, ze heeft echt niet veel nodig ze begint weer heerlijk te knijpen met haar kutje. Dit keer stop ik niet nu wil ik ook spuiten. Zet me knieën wat vaster neer en verhoog het tempo, ik hou het niet meer en zij ook niet. We komen heerlijk samen klaar. Met harde stralen spuit ik mijn zaad diep in haar rijpe kut. Nadat ik ben gekomen stoot ik nog even door. Dan tikt Jochem mij aan met de vraag of hij er bij mag. Verbaasd kijk ik hem aan maar trek me dan toch terug uit de kut van Marjolein. Jochem neemt mijn plaats in maar gaat mijn zijn hoofd richting het druipende kutje van zijn vrouw en hij begint haar schoon te likken. Marjolein begint weer goedkeurend te kreunen en roept me naderbij. Als ik bij haar ben pakt ze me pik vast en begint deze lekker schoon te likken. Als hij weer helemaal schoon is zegt ze, heerlijk die combi van ons geil. Ik lach en begin me weer aan te kleden. Ik krijg een laatste tongzoen van Marjolein en die sluit zich op in de badkamer om zich even op te frissen. Van jochem krijg ik een handdruk en hij bedankt me voor de avond. Helaas verteld hij dat het een keer zou zijn en hij vraagt of ik geen seksuele avances wil maken naar Marjolein. Ik vind het spijtig maar heb er begrip voor.

Ik loop de kamer uit en ga naar de andere hotel vleugel. In de kamer van mij en mijn vrouw spring ik nog even onder de douche om naakt tegen me eigen vrouw aan te kruipen. Even wordt ze wakker geeft een zoen en valt weer in slaap.

Dit was nog maar het begin……..
Auteur : rico / Geschreven op : 11 november 2012 - 18:50 / Hits : 20571 / Waardering : 2.70
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Dubbel overspel op je huwelijksreis, deel 2 dagje strand.
Auteur : rico / Geschreven op : 14 november 2012 - 17:40 / Hits : 13765 / Waardering : 2.67

Dubbel overspel op je huwelijksreis deel 3 de jeep safari.
Auteur : rico / Geschreven op : 02 december 2012 - 12:06 / Hits : 9373 / Waardering : 2.38

Laura’s leven, deel 2: Dubbel zo veel plezier…
Auteur : Laura17 / Geschreven op : 11 november 2012 - 23:15 / Hits : 22870 / Waardering : 3.20

Dubbel overspel
Auteur : Nathalie / Geschreven op : 18 december 2011 - 12:13 / Hits : 15580 / Waardering : 2.66

op huwelijksreis deel 1
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 30 juli 2004 - 22:55 / Hits : 12833 / Waardering : 1.97

Kennismaking met een parenclub (Deel 2)
Auteur : neo / Geschreven op : 18 september 2006 - 15:48 / Hits : 11774 / Waardering : 1.76

Meer dan een orale fixatie (Yvon deel 2)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 08 mei 2015 - 12:24 / Hits : 431 / Waardering : 4.50

Voor 4 een nieuw begin! deel 2
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 27 maart 2015 - 15:42 / Hits : 8118 / Waardering : 3.96

Ik ben verliefd! deel 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 02 april 2015 - 16:52 / Hits : 8789 / Waardering : 3.92

Verdere kennismaking met Truus
Auteur : Jan / Geschreven op : 28 april 2015 - 20:27 / Hits : 5875 / Waardering : 3.92

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
kevin
ook staat het vol met taalfouten, is het wel een lekker geil verhaal.
Geschreven op : 12 november 2012 - 10:44

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb