Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Mijn man zijn baas komt eten 6
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Mijn man zijn baas komt eten 6
Weer eens een vervolg geschreven in mijn serie van gebeurtenissen, inmiddels is het eind december 2014.
De afgelopen maanden heb ik elke week wel een keer, of bij hem thuis, of hier bij mij thuis een beurt gehad van Gerrit, de baas van mijn man.
Met de aankomende oud en nieuw viering zouden we met een groep mensen dat bij Gerrit gaan vieren.
Aan mij was door hem natuurlijk de vraag gesteld of ik hem met en bij de voorbereidingen zou willen helpen.
Mijn man Henk vind dat prima, heeft echt totaal geen idee dat Gerrit mij elke week een keer dekt.
Op oudejaarsdag ga ik rond elf uur in de morgen naar Gerrit zijn huis, na binnenkomst is mijn spijkerbroek al vrij vlot uit en zit ik op Gerrit zijn paal, heerlijk neuken we een poosje, samen komen we klaar en hij spuit mij voor de eerste keer deze dag vol.
Kan een dag nog fijner beginnen ? nadat we even koffie op hebben, gaan we de inrichting wat aanpassen, een cateringbedrijf brengt alle hapjes, dus daar hoeven we weinig aan te doen, het plaatselijke cafť heeft in de garage een bar met tap installatie geplaatst.
Kortom, alles is geregeld en klaar, van Gerrit krijg ik die middag nog een heerlijke beurt, met een volgespoten kut ga ik naar huis, douchen, scheren, opmaken en kleden voor vanavond.

Een rode jurk doe ik aan tot op mijn knieŽn, deze heeft een open rug, en zit met een band om mijn nek vast aan de bovenkant, een Bh kan ik er niet onder aan, mijn tieten zijn heel makkelijk te pakken, een mooie zwarte micro string heb ik wel aan.
Doe er een zwart colbertje over en zwarte knielaarzen.
Zelf vind ik dat ik er tip top uit zie, Henk heeft natuurlijk al wat bier op als hij thuis komt, gaat zich douchen en kleden, vraag nadrukkelijk aan hem om het enigszins rustig aan te doen met de drank vanavond.
In het totaal komen er vanavond dar rond de vijftien mensen, rond half negen zijn wij er, Gerrit omhelst mij onschuldig, en mengen ons onder de gasten, klets hier en daar wat, drink een rood wijntje, Gerrit roept mij even mee naar zijn kantoor, we zoenen even en hij pakt mij even heerlijk bij mijn kut, "vannacht ga ik je nog neuken" beloofd hij mij, kan het jaar nog beter beginnen ?
Heerlijk geil voel ik mij al, mede door de spanning wat er kan gebeuren, mijn kut is echt al warm en nat, als ik een poosje later naar het toilet ben geweest doe ik mijn slipje uit, als ik later bij Gerrit sta stop ik het in de zak van zijn colbert...................
Staat er ook een broer van Gerrit bij, die heb ik een paar keer bij toeval gezien, die zegt gelijk : "hť. wat stop jij daar in zijn zak ? "niet mee bemoeien" zeg ik gelijk, Gerrit voelt in de zak van zijn colbert en heeft natuurlijk direct een vermoeden................
Hij zegt dan tegen zijn broer, doe overigens Arnold heet, vertel het je straks wel, beter dat ik even weg loop, zoek mijn man op, die staat bij de bar, in een voor mij inmiddels bekende toestand, niet leuk dus, cynisch bedenk ik mij, als jij straks vol zit met drank laat ik mij volpompen met zaad..........
Hou me wat bezig met aanvullen van de hapjes en dat soort dingen, maak hier en daar een praatje, en voel steeds de ogen van Gerrit, en ook die van Arnold in mijn rug.
Als ik aan een sta tafel sta komt hij naast mij staan, we kletsen wat en met een hand wrijft hij over mijn kont en zegt : "dat vermoeden had ik al, dat jij je slipje aan hem gaf".

Voel me toch wel een soort betrapt, maar zeg zo onschuldig mogelijk : "ik denk dat het niet gepast is dat ik als getrouwde vrouw dat zou doen, bovendien, moet ik jou daar verantwoording van afleggen ?"
Hij kijkt me aan na even zegt hij : "daar heb je misschien wel gelijk in, maar het is nu mijn nieuwsgierigheid of je wel of geen slip aan hebt, ik denk het namelijk niet", moet wel erg uitkijken wat ik antwoord, en zeg : "stel dat ik je eerlijk antwoord zou geven, wat heb je dan aan die wijsheid ?".
"Aan die wijsheid heb ik niets, het is meer de wetenschap, hier staat een prachtige geile vrouw met haar blote kut en haar man is zwaar dronken, wat gaat er gebeuren nog..............." zegt hij op uitdagende toon, hij staat kort bij me en steeds weer wrijft hij voelend over mijn kont of hij iets van een slipje kan voelen.
Van dit spannende en elkaar uitdagende gesprek wordt ik nog geiler, besluit hem ook wat uit te dagen, "en als ik jou antwoord geef, geloof je dat antwoord dan ? of stel je ook weer voorwaarden dan ?".

"Nee hoor" zegt Arnold, "het antwoord weet ik al een poosje heel zeker" en kijkt me geniepig aan..................
"Voel maar in de zak van mijn colbert" zegt hij, gelijk doe ik dat en voel daar mijn slip zitten, geeft hem gelijk een shop tegen zijn enkel.........
"Gore klootzak" zeg ik sissend zodat niemand dat kan horen.
Even kijkt hij zo onschuldig mogelijk rondt en zegt dan tegen mij : "wel vind ik je een stoer,brutaal en spanend wijf" hij pakt mijn wijnglas loopt weg en gaat het bijvullen.
Als hij weer naast mij staat zegt Arnold : "laten we het maar niet meer over je slipje en je blote kut hebben, maar ik hou het slipje wel", mijn kut tintelt, zo geil ben ik inmiddels, want hij weet natuurlijk ook wel dat Gerrit mij een beurt gaat geven..............

"Het slipje mag je wel houden, dat heb ik niet meer nodig" zeg ik hem, en erachteraan, "het is tenslotte warm genoeg hier", weer kijkt hij me geil aan en zegt : "nog ťťn vraag houdt me bezig" , Nou vraag maar, veel valt er niet meer te vertellen" hij komt een beetje korter bij me staan en vraagt : "zou dit mooie en spannende vrouwtje een kale of behaarde kut hebben ?".
Even zeg ik niets, en kijk naar mijn wijnglas, zeg dan ontwijkend : "tja, dat kan je aan het slipje niet zien, dus weet je dat niet, en ik ga het je niet vertellen".
Geef dan aan dat ik even mijn man op ga zoeken en loop weg bij hem, die zit bij een groepje collega's op de vloer van de garage, het is inmiddels half twaalf, ga al wat champagne flessen en glazen klaar zetten, wenk Gerrit even, vertel hem dat zijn broer mijn slip gejat heeft en aan mij allerlei vragen stelde.
Dat vond hij natuurlijk erg vervelend, ik moet het maar aan hem overlaten zegt hij.
Als de klok twaalf uur slaat wensen we allen elkaar de beste wensen en zoenen en kussen elkaar, als ik Henk opzoek roept hij vanuit de garage dat hij daar is, loop naar hem toe, geef hem voor de vorm een kus en de beste wensen, ik hou niet van dronken mannen.

Zo tegen een uur of ťťn gaan er enkele naar huis, in de garage ligt Henk met nog drie collega's in de kamer zijn Gerrit, zijn Broer Arnold, nog een wel leuk stel en ik, Gerrit schenk voor ons nog wat ik, voor mij een wijntje, eigenlijk heb ik al genoeg op, voel het al wel, als Gerrit even in de garage is geweest zegt hij, die liggen met zijn allen te slapen.
Ne even gaat dat stel ook naar huis en zitten wij met ons drietjes, ik doe zo normaal mogelijk, en zie wel wat er gaat gebeuren...........
Gerrit komt naast mij zitten, slaat een arm om mij heen en trekt mij tegen zich aan, geeft me een kus wat een tongzoen wordt, als we na even een adempauze nemen zeg ik : "Gerrit dit kan niet, Arnold is erbij en mijn man ligt daar".
Hij zegt niets maar doet ondertussen mijn colbert uit, doordat ik zit, en de wijde open rug zie je de helft wel van mijn BH loze blote tieten. Gerrit pakt er eentje beet, ik kijk hem aan en zeg : "dat is niet gepast om dat te doen als er nog gasten zijn" maar weer hem niet af.
Als Arnold aan de andere kant van mij komt zitten, en ook zijn hand op een tiet legt laat ik dat even toe, Gerrit maakt het bandje om mijn nek los, daardoor valt het bovenstuk omlaag en zijn mijn tieten volledig bloot en zichtbaar.
Wel een heerlijk gevoel, al die handen op en aan mijn tieten, en het knijpen en trekken aan mijn tepels.

Gerrit gaat langs de bovenkant in mijn jurk richting mijn kut, en pakt mij daar beet, met mijn ogen dicht zit ik te genieten, mijn benen doe ik wat uit elkaar zodat hij er beter bij kan.
Omdat ik de hele avond al geil ben gaan zijn vingers makkelijk naar binnen, en geniet daar ook van.
Arnold aan mijn tieten, Gerrit aan mijn kutje, ergens roept er een stemmetje dat dit verkeerd af gaat lopen, maar mijn lichaam wil dit, en werkt volledig mee.
Aan beide zijden leg ik een hand op hun harde palen, en kneed ze lekker, Arnold trekt mijn jurk omhoog zodat mijn blote kut zichtbaar is, hij wrijft over mijn bovenbenen.
Als ik beide palen bloot heb trek ik ze beide langzaam af, Gerrit geeft aan dat we beter alle kleding uit kunnen doen, dan heb ik alleen mijn hold up kousen en laarzen nog aan.

Gerrit gaat aan mijn kut likken en Arnold zijn paal pijp ik, dit is wel geil met twee mannen, overal voel ik handen.
Al heel snel likt Gerrit mij klaar, met mijn benen wijd kom ik schokkend en kreunend klaar.
Arnold zegt tegen Gerrit : "mag ik dit lekkere geile sletje even neuken ?" die geeft toestemming, en zonder het aan mij te vragen duwt hij zijn harde paal in mijn natte kut.................
Heerlijk stevig neukt hij mij, mijn benen heeft hij over zijn schouders, heerlijk diep komt hij in mij, "Gerrit mag ik haar volspuiten"roept hij hijgend en kreunend, zelf wrijf ik over mijn klit, dan roep ik : "ik kom klaar spuit me vol ik kom, door neuken" schokkend en wippend met mijn onderlichaam kom ik klaar, door het knijpen met mijn kut komt hij ook klaar, ik voel de stralen zaad in mij spuiten, echt super lekker kom ik klaar op zijn spuitende paal.
"Oooohhh,dat was een heerlijke beurt, daar was ik aan toe" geef ik eerlijk toe, Arnold zegt dat hij mij een vreselijk lekker en geil neukertje vind, lachend zeg ik : "nu weet je ook gelijk dat ik een kale kut heb" waar zijn zaad lekker uit loopt.
Gerrit geeft aan dat hij zijn ballen ook leeg wil spuiten, tegen hem zeg ik : "jij hebt mij vandaag al twee keer volgespoten".
Arnold kijkt hem met open mond aan, Gerrit geeft aan dat ik op mijn knieŽn op de bank moet gaan zitten dat hij mijn kontje gaat neuken.
Tegen Arnold zeg ik dat hij op de bank moet gaan zitten, dat ik dan gebukt zijn paal pijp, en Gerrit mij achterlangs kan neuken.
Die maakt mijn kontje soepel en ontspannen, en langzaam en voorzichtig komt hij in mij, als ik er aan gewend ben gaat hij mij langzaam neuken, steeds een beetje sneller en dieper, het zaad wat Arnold in mijn kut heeft gespoten loopt langs mijn benen in mijn kousen, ook wordt Arnold zijn paal weer stijf in mijn mond.
Dit is mijn eerste keer dat ik sex heb met twee mannen tegelijk, en geniet er geweldig van.................

In de garage hiernaast ligt mijn man dronken te slapen, ondertussen ben ik hier lekker bezig, tegen Gerrit zeg ik, : "rustig aan doen, nog niet klaarkomen" bij Arnold kneed en speel ik ook met zijn ballen, wil op twee plaatsen tegelijk volgespoten worden............
Arnold is ook lekker met mijn tieten bezig, echt een top beurt krijg ik hier, deze twee mogen mij vaker pakken..................
Zo neuken we er heerlijk op los, als ik voel dat Arnold de goede richting op gaat moet Gerrit ook mijn klit bewerken, Arnold spuit als eerste in mijn mond, zoveel mogelijk vang ik op en slik het door, Gerrit en ik komen zo ongeveer gelijktijdig, "hou me vast"roep ik, de stralen sperma voel ik in mijn kont komen, geweldig kom ik weer klaar, als Gerrit mij niet omhoog zou houden zou ik vallen, stotend spuit hij zijn ballen leeg in mij, als we uitgeraasd zijn helpen de heren mij op de bank te gaan zitten.
Echt uitgewoond en suf geneukt hebben ze mij, het was helemaal geweldig, overal ben ik met sperma volgespoten, het perfecte begin van het nieuwe jaar.
Voel wel dat ik overal erg gevoelige plekken heb.
Bezweet en een beetje wazig voel ik mijzelf, was wel een heel erg heftig orgasme, met mijn benen wijd zit ik bij te komen, wat was dit overweldigend lekker.................

"Heren" zeg ik "jullie hebben mij de beurt van mijn leven gegeven, maar ook echt af geneukt, ik ben kapot". lachend horen ze me aan en geven toe dat zij ook op zijn.
Ik geef aan dat ik even ga douchen en mijn man wakker ga maken, wel geef ik aan dat ik dit nog wel een keer me wil maken....
Auteur : Monique / Geschreven op : 21 maart 2015 - 17:14 / Hits : 9485 / Waardering : 3.82
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Mijn man zijn baas komt eten 1
Auteur : monique van de water / Geschreven op : 11 december 2014 - 00:36 / Hits : 26853 / Waardering : 3.86

Mijn man zijn baas komt eten 2
Auteur : Monique van de water / Geschreven op : 15 december 2014 - 00:37 / Hits : 16914 / Waardering : 3.79

Mijn man zijn baas komt eten 4
Auteur : monique / Geschreven op : 21 december 2014 - 15:24 / Hits : 16466 / Waardering : 3.72

Mijn man zijn baas komt eten 3
Auteur : monique / Geschreven op : 18 december 2014 - 23:53 / Hits : 14760 / Waardering : 3.72

Mijn man zijn baas komt eten....5
Auteur : monique / Geschreven op : 29 december 2014 - 00:42 / Hits : 11598 / Waardering : 3.50

Ik, mijn baas, en zijn dochter 2
Auteur : max55 / Geschreven op : 20 februari 2013 - 16:37 / Hits : 24801 / Waardering : 3.10

Ik, mijn baas, en zijn dochter 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 20 februari 2013 - 16:09 / Hits : 28087 / Waardering : 3.01

Een avondje met mijn man zijn baas en zijn vrouw
Auteur : Vanessa / Geschreven op : 06 augustus 2007 - 03:35 / Hits : 21275 / Waardering : 1.63

Het nichtje van mijn vriendin komt oppassen
Auteur : Annoniem / Geschreven op : 11 september 2012 - 17:08 / Hits : 46481 / Waardering : 3.63

Mijn Baas, Mijn vrouw
Auteur : Freek / Geschreven op : 19 december 2014 - 07:56 / Hits : 17960 / Waardering : 3.35

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
ReneP
Het word steeds gekker!! Geweldig vervolg weer, ik kijk alweer uit naar het volgende deel! +5
Geschreven op : 22 maart 2015 - 22:12

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb