Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Het begon als geintje met Jolanda deel 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Het begon als geintje met Jolanda deel 2
De volgende morgen was ik al vroeg wakker en had meteen een geweldige stijve paal , wat was ik al geil omdat ik wist wat me te wachten stond vandaag…………
Eerst ging ik onder de douche scheerde mijn paal en ballen nog even zorgvuldig kaal.
Met alleen een boxer aan ging ik naar beneden maakte koffie en een broodje voor mijzelf klaar, met de krant bij me genoot ik daar even van, en tussendoor de klok in de gaten houden dat ik Jolanda weer kon verwachten.
Plotseling zie ik haar auto stoppen, als ze binnen stapt zeg ik met een geintje : “schaam je dat kleine stukje met de auto” ze loopt op me af en geven elkaar een heerlijke tongzoen.
Boven haar laarsjes zie ik in nylon gehulde benen met een geile lach op haar gezicht begint ze haar jas los te maken, als ze hem uit doet is het enige wat ik kan zeggen : “tering, wat geil”.
Ze heeft een doorzichtig wit topje aan en geen BH, een superkort zwart leren rokje, hold up kousen, tussen haar kousen en rokje zie je een klein stukje bloot been.
Ik loop op haar af, bekijk haar, omhels haar geef haar een zoen, met mijn hand pak ik onder haar rokje, daar voel ik haar blote kale kut, ze heeft ook geen slip aan.
Recht in haar ogen kijk ik en zeg : “nu ben je echt mijn geile privé hoer” ga koffie voor haar inschenken.
Inmiddels kan ik mijn stijve paal in mijn boxer niet meer verbergen, de paarse ontblote eikel komt erboven uit, als ik de koffie op tafel zet pakt Jolanda mij vast en trekt mijn boxer omlaag, brutaal neemt ze mijn paal in haar mond, heerlijk om dat warme mondje om mijn paal te voelen.
“Oooooohhhh heerlijk doe je dat geile slet van me” langzaam beweeg ik me naar mijn stoel, op haar knieën komt ze voor me zitten en gaat verder mij heerlijk te pijpen.
Ondertussen weet ze ook mijn boxer uit te krijgen, met haar warme hand kneed ze mijn ballen, als een ervaren pijpslet zuigt ze op mijn mega harde paal.
Na even geef ik aan dat ze beter kan stoppen omdat mijn orgasme nadert, met haar mooie donkere ogen kijkt ze me aan en ik begrijp dat ze niet gaat soppen……………
Ais ze dan ook nog haar tanden erbij gaat gebruiken spuit ik de eerste straal in haar mond, de rest van de stralen volgen al snel, heerlijk, overheerlijk kom ik klaar in Jolanda haar mond, alles wat met sex te maken heeft is geweldig met haar.
Nagenietend met een heerlijk gevoel in mijn lichaam drinken we onze koffie op, daarna zet ik alles opzij op de keukentafel, en leg Jolanda op haar rug op de keukentafel doe haar rokje omhoog. Op een stoel ga ik tussen haar benen zitten en begin haar heerlijke en kale kut te beffen, drijfnat is ze al natuurlijk, heerlijk lik ik haar natte spleet.
Twee vingers duw ik in haar kutje, zuig en lik op haar groot opgezette klit, mijn duim duw ik in haar kontje, wild ligt ze te kreunen en te hijgen, met haar handen in haar knie holtes trekt ze haar benen zo ver mogelijk omhoog.
Wel zo vreselijk nat is ze, het geil uit haar kut smaakt heerlijk, als ik voel dat ze bijna klaarkomt doe ik wat rustiger aan, dat het weer wat zakt, dan jaag ik haar weer op, uiteindelijk smeekt ze dat ze klaar wil komen, om haar nog geile te maken zeg ik : “als ik je mag neuken laat ik je klaarkomen” dan roept ze geil : “maak ,e klaar je moet me de hele dag neuken, maar maak me klaar” dan ga ik door en een mega orgasme giert er door haar lichaam, haar kut loopt leeg zoveel geil komt eruit………………

Als ze minder hard gaat schokken ga ik staan en ram in één keer mijn inmiddels weer harde paal diep in haar openstaande kut.
Het lijkt wel alsof ze opnieuw weer klaarkomt zo gaat ze tekeer, na even is haar kut te gevoelig en haal ik mijn paal uit haar kut, help haar overeind, om bij te komen gaat Jolanda weer op een stoel zitten.
“Mijn God Ludo, wat zijn we een stel geile beesten, wat is dit lekker” zegt ze, we zijn wel weer toe aan een bakje koffie, tijdens de koffie stel ik voor om weer wat foto’s te maken nu ze er zo mooi en geil uitziet, dat ziet ze wel zitten, we hebben ruim de tijd, wat een heerlijk wijf is dit, we gaan nog veel plezier maken dat weet ik zeker.
Als ik mijn camera heb gepakt zit Jolanda op een stoel met haar benen over elkaar en je ziet een stuk bloot been, al snel zit ze met haar benen wijd zodat haar blote kut goed zichtbaar is, op de vloer ga ik liggen en zij staat boven mij zo maak ik upskirt foto’s.
Bijna bij alle foto’s wil ze in een houding zitten of staan zodat haar tieten of kut zichtbaar zijn.
Als ik haar vraag wat daar de reden van is krijg ik te horen dat ze al zo vaak aan haar vent heeft gevraagd om een keer van dergelijke foto’s te maken maar dat wilde hij nooit.
Nu wij het doen vind ze dat zo vreselijk leuk en geil dat ze er dan ook helemaal voor gaat, daarop stel ik voor dat ik een keer naar haar kom voor foto’s in allerlei soorten lingerie en alle andere mogelijkheden.
Dat ziet Jolanda wel zitten, nou ik ook, een heerlijk geil wijf voor de camera die dan ook nog vreselijk gepakt wil worden, na een poos geef ik aan : “trek je kleding maar uit en je kousen aanhouden, het is tijd dat je met je benen wijd gaat.
Zonder tegenwerking doet Jolanda haar topje en rokje uit en zegt : “ja, het is weer hoog tijd dat ik wat in mijn kutje ga krijgen” daar antwoord ik lachend op : “je functie al privé hoertje begint nu”.
Naakt loopt ze nu rond en geniet van de aanblik van haar heerlijke lichaam, met de wetenschap dat ze weer graag met haar benen wijd gaat, en vraag aan haar : “hoe zou mijn hoertje vandaag gepakt willen worden ?”.
Ze denkt even na en zegt dan : “begin maar met mij een keer te likken hier op de keukentafel” op haar rug gaat ze op de tafel liggen, trekt haar benen op en zegt : “aan het werk, ik ben er klaar voor” met veel plezier begin ik daar aan, zie haar openstaande en al weer natte kut…………….. die wil ik wel uitlikken…………..
Haar heerlijke kut geil proef ik in mijn mond hard roept Jolanda : “jij maakt me zo geil, alles wil ik van je” nooit heb ik geweten dat de vrouw van mijn maat zo’n nymfomane is…….
Even stop ik met likken en heb een idee, “wil je vreselijk klaarkomen geil sletje” vraag ik en gelijk antwoord ze : “ja dat wil ik zo geil ben ik” ik sta op en zeg blijven liggen zo.

Snel loop ik naar de koelkast en pak er een komkommer uit, snel ga ik weer likken aan har kut, de komkommer hou ik in mijn hand om hem even warmer te laten worden.
Al likkende druk ik haar kut zo ver mogelijk open dan duw ik de komkommer stevig en diep bij haar naar binnen, even geeft ze een gil van schrik, gelijk ga ik snel in en uit haar kut aan het stoten, OMG. wat is dit wat lekker is dit, diep stoot ik hem in haar kut en lik aan haar grote klit, ze weet niet wat er in haar kut zit, maar het stoten en het likken maakt haar geiler dan geil.
Hard ligt ze te kreunen en jaaaaa te roepen, ook hard en diep stoot ik die grote dikke komkommer in haar kut, wat is dit prachtig en geil, Jolanda geniet ervan, het geil druipt uit haar kut, als ik hem diep in haar duw beweeg ik hem heen en weer, aan alles merk ik dat ze vreselijk klaar begint te komen “wil je hem nog dieper ?” vraag ik haar wild knikt ze “ja”.
“Leef je maar uit ik wil alles” roept ze.
Harder en harder stoot ik de komkommer in haar kut, en maak ook draaiende bewegingen, mijn hand leg ik op haar buik om haar tegen te houden zo gaat ze tekeer.
Dan wild schokkend en met een harde schreeuw komt ze klaar, ook spuit er een straal geil uit haar kut.
Niet vaak heb ik iemand zo heftig en intens klaar zien komen, als ik de komkommer uit haar naschokkende kut haal blijft deze prachtig open staan, hier moet ik een foto van maken bedenk ik mij.
Jolanda blijft helemaal uitgeteld op de tafel liggen, van haar kut, en ook van haar helemaal maak ik diverse foto’s.
Daarna help ik haar omhoog en laat ze op een stoel gaan zitten, schenk ook wat te drinken voor haar in.
Als ze weer wat bij de les is geef ik haar mijn complimenten over haar geweldige geilheid, met een wazige blik in haar ogen lacht ze daarom.
Na even als ze weer helemaal bij de les is vraag ik haar : “wat kan jij ongelooflijk ongeremd geil zijn en tekeer gaan”.
Ze laat een diepe zucht, kijkt me aan en zegt : “wat ik je vertel blijft absoluut onder ons” daar knik ik bevestigend op, dan begint ze : “altijd al ben ik een sex liefhebster geweest, drie a vier beurten per week heb ik nodig, die vent van mij doet al zowat een jaar niets meer met mij, met vibrators en vingers help ik mijzelf, ondanks plannen ben ik nog nooit vreemd gegaan, tot deze week aan toe, en jij maakt alles wat ik opgespaard heb in mij los, dat is het verhaal”.
Daar weet ik even niets op te zeggen, ik sta op, ga achter haar staan en druk haar hoofd tegen mijn buik en zeg zacht : “wat begon als geintje heeft wel gevolgen, blij dat ik wat voor je kan doen”.
Ze kijkt omhoog en we kijken elkaar aan, je kan straks nog wat voor mij doen, mij nog even flink neuken” lachend zeg ik daarop : “je gaat echt wel mijn geile neukhoer worden”.
We doen nog een bakje koffie, als ze dan weer helemaal op krachten is zeg ik : “nou geil sletje, het is hoog tijd dat ik mijn ballen in je ga legen, waar wil je gepakt worden, hier of op bed” ?
Met een geile lach kijkt ze me aan en zegt : “laten we maar naar bed gaan, dan mag je me weer flink afraggen” mijn paal wordt zo mogelijk nog stijver van dit gewillige hoertje, de vrouw van een maat van mij.
Met mijn harde paal stijf omhoog loop ik op haar toe en pak haar hij haar benen en til haar op, ze begrijpt me direct en slaat haar benen om mijn heup, vervolgens laat ik Jolanda op mijn paal zakken, gelijk zit de volle lengte in haar geile en natte kut.
Met een langgerekt “jjjaaaaaaaa” verwelkomt ze hem.
Met mijn handen onder haar kontje beweeg ik haar wat op en neer “oohhh Ludo, zo vreselijk geil maak je me steeds weer” krijg ik van haar te horen.
Lekker wipt ze op en neer op mijn stijve paal, en ze laat zich hard zakken zodat ik echt heel erg diep in haar kutje kom.
“Laat me zo even zitten, zo diep neuk je me nu” brengt ze half kreunend uit, met haar ogen dicht en een vertrokken gezicht neukt ze mij op deze manier geweldig lekker.
“Jolanda, wat ben jij een heerlijke geile hoer als je me zo neukt” zeg ik haar, wat is ze een vreselijk lekker geil wijf, dit gaat een heel erg heftig orgasme worden.
“Je geile hoer wil ik wel zijn als je me maar vaak neukt” roept ze terug, ik moet wat rustiger gaan doen, dit hou ik niet lang meer vol zoals ze met haar kut over mijn paal beweegt.
“Als je niet wat rustiger doet spuit ik zo weer je kut vol” geef ik aan, het zweet loopt van mijn hoofd af, zo warm heb ik het, we gaan ook lekker tekeer wel.
“Doorgaan, harder en sneller, ik moet klaarkomen nu” roept ze, sneller gaat ze op en neer, zoals ze beweegt en doet met haar lichaam is er voor mij geen houden meer aan, mijn lichaam begint te schokken, met mijn onderlichaam stoot ik harder en alsof mijn ballen ontploffen………..
Met harde en grote stralen pomp ik mijn sperma diep in haar kut, straal na straal jaag ik in haar lichaam, als haar kut dan ook begint te knijpen komt Jolanda ook krijsend klaar.
Met haar kont laat ik haar op de rand van de keukentafel zakken, door het heftige orgasme kan ik niet meer stevig blijven staat met haar op mijn paal.
Ieder van ons is met zijn eigen orgasme bezig, onze lichamen schokken na, mijn verslappende paal schuift uit Jolanda haar volgespoten kut, uitgeput ben ik nu.
Jolanda hangt bezweet en met haar ogen dicht tegen mij aan, als haar stem het weer doet zegt ze zacht : “voor vandaag heb ik genoeg gehad, ik ben dood op”.
Probeer haar op te tillen en op en stoel te zetten, ik schenk voor ons wat fris in, totaal uitgeput zitten we even bij te komen, dan zeg ik tegen haar : “maar het was wel geweldig”.
Bevestigend knikt ze met haar hoofd en zacht met zachte schorre stem : “zo wil ik elke dag een behandeling”.
“Nou geloof me” zeg ik haar “mijn laatste druppel zaad heb ik in je gespoten, helemaal leeg ben ik” wat ben ik geweldig klaar gekomen, omdat te laten zien gaat Jolanda met haar benen wijd zitten, dan zie ik haar openstaande kale kut waar veel zaad uit druipt “blijven zitten zo” zeg ik haar, snel pak ik mijn fotocamera, en zoals ze zit maak ik een aantal prachtige foto’s, daarna gaan we samen onder de douche, uit haar tas haalt ze een spijkerbroek, als ze weg gaat is ze normaal gekleed zeg maar.
“Als mijn vent straks thuiskomt heeft hij geen idee wat zijn geile slet vandaag gedaan heeft” zegt ze lachend.
Heerlijk omhelzen we elkaar, zoenen even en spreken af dat we contact houden om snel dit weer te herhalen.
Auteur : Ludo van Dijk / Geschreven op : 11 januari 2016 - 14:00 / Hits : 7678 / Waardering : 4.10
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Het begon als een geintje met Jolanda.
Auteur : Ludo van Dijk / Geschreven op : 30 december 2015 - 17:51 / Hits : 14971 / Waardering : 4.33

Hoe het met schoonpa begon tussen ons deel 2
Auteur : Agathe / Geschreven op : 28 maart 2016 - 19:11 / Hits : 9832 / Waardering : 4.63

Het begon in de boxruimte - deel 2
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 22 augustus 2005 - 19:02 / Hits : 9443 / Waardering : 2.36

Na mijn scheiding begon de verleiding Leonie 42 (deel 2)
Auteur : Leonie / Geschreven op : 31 maart 2008 - 14:30 / Hits : 15942 / Waardering : 1.24

Tante Caroline. Hoe het allemaal begon. Deel 2.
Auteur : Frits-80 / Geschreven op : 08 januari 2008 - 15:04 / Hits : 20930 / Waardering : 1.16

Linda en karin deel 1 Hoe het allemaal begon
Auteur : Misterious / Geschreven op : 04 oktober 2005 - 14:02 / Hits : 9467 / Waardering : 0.95

Gin, mijn Geisha (deel 2)
Auteur : RoelRoel / Geschreven op : 22 februari 2016 - 22:41 / Hits : 11086 / Waardering : 4.84

Gin, mijn geisha (deel 5)
Auteur : RoelRoel / Geschreven op : 04 maart 2016 - 00:26 / Hits : 7068 / Waardering : 4.83

Gin, mijn Geisha (deel 1)
Auteur : RoelRoel / Geschreven op : 19 februari 2016 - 11:10 / Hits : 11850 / Waardering : 4.81

Mirjam deel 2
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 28 maart 2016 - 18:38 / Hits : 6813 / Waardering : 4.81

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
driekske
super geil hoertje heb je daar. ga je haar verhuren. ik wil wel
Geschreven op : 31 maart 2016 - 22:38

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb