Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Mijn wel erg stoute najaars vakantie. Deel twee.
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Mijn wel erg stoute najaars vakantie. Deel twee.
Als ik nog zit te lezen voor de voortent in de zon komt Wout op zijn fiets aangereden met een rood en bezweet hoofd, hij komt naast me zitten en omdat ik zie dat er wat is vraag ik : “vertel het maar wat doet er op”.
Met wat haperingen komt zijn verhaal en uitleg dat er ook een mogelijkheid is om ergens op de Middellandse zee te gaan vissen met een grotere boot maar dat het een tweedaagse tocht is dus dat ze een nacht op ze op die boot blijven.
Hem aankijkend zeg ik lachend : “en dat moet ik geloven tegen mij zeggen dat je op zee bent en ondertussen een nachtje naar de hoeren gaan zeker” helemaal verschrikt kijkt hij me aan en ontzenuw het direct door te zeggen dat het maar een geintje is.
Dan serieus ga ik verder : “onder twee voorwaarden ga ik akkoord” vragend kijkt hij me aan en vraagt naar de voorwaarden.
Daar antwoord ik op : “dat je me vanavond een goede beurt geeft en als we een keer gaan shoppen krijg ik wat geile lingerie van je” hij kijkt me even aan en antwoord : “wat ben je toch een lekkere geile slet Edith”.
Dus morgen is Wout de hele dag hier dan overmorgen vertrekt hij voor twee dagen zit ik te bedenken, nooit zal hij vermoeden dat ik mij dan twee dagen als een hoerige slet voor Arnold zal gedragen…………………
De dag dat we samen zijn gaan we een stuk fietsen eten wat onderweg gaan we op tijd naar bed waar ik een prima beurt van Wout krijg, doch qua genot en heftigheid kan het niet in de schaduw staan met Arnold…………………
Dan rond acht uur in de morgen vertrekt hij voor twee dagen met zijn vissers uitje, snel pak ik mijn spullen en ga even douchen, als ik teruggelopen kom heb ik alleen mijn badjas over mijn naakte lichaam aan, en loop naar Arnold zijn camper en zit hij in zijn voortent aan de koffie.
Ik wens hem goedemorgen en geef hem een kus, gelijk gaat hij met een hand tussen mijn benen en pakt mij bij mijn blote kut.
Ik vertel hem van Wout zijn vissersreis geil kijkt hij me aan en zegt dan : “dan zal jij deze twee dagen veel zaad te verwerken krijgen geil vreemdgaand hoertje van me”.
Ik ga tegenover hem zitten en laat mijn badjas openvallen zodat mijn grote tieten bloot komen en vraag om een kop koffie.
Als ik aan de koffie zit te bekijkt Arnold mij en zegt dan : “als ik zo meteen eerst jou kut eens lekker ga likken en jou dan even flink ga neuken ? lijkt je dat wat” ?
Daar ben ik natuurlijk geil genoeg voor want zijn grote paal wil ik weer wel voelen natuurlijk dus geef mijn goedkeuring aan zijn idee.
Als we de koffie op hebben lopen we Arnold zijn camper in en sluiten de buitendeur af, ik gooi mijn badjas op een stoel en ga op mijn rug op het bed liggen met mijn benen gespreid, Arnold is inmiddels ook naakt en komt op zijn knieën voor het bed zitten en kan mijn kut op die manier prima likken.
Heerlijk geil voel ik me bij de gedachte dat we tot morgenavond ongestoord van en met elkaar kunnen genieten.
Als ik Arnold zijn mond op mijn kale kut voel gaat er een rilling door mijn lichaam lekker trekt hij mijn kut open en voel hoe hij vanaf mijn ster tot aan mijn klit mijn kut uitlikt, dan nog even extra op mijn klit zuigt, weer wel zo mega geil heeft hij me nu dat ik weer lekker los ga.
Uitgebreid en vol enthousiasme is Arnold mij aan het likken en aan het vingeren mijn kut maakt soppende geluiden zo nat en geil ben ik weer……………..
Steeds meer geniet ik van Arnold zijn vaardigheden deze man weet mij zo enorm geil te maken dat ik echt grenzeloos geil ben, en ook nu weer jaagt hij mij richting een zinderend hoogtepunt.
Harder, sneller en dieper stoot hij meerdere vingers in mijn kut en zijn tong flitst over mijn klit ik begin te trillen en te schokken en kom vervolgens weer geweldig klaar, een straal geil pers ik weer uit mijn kut en weer een giga orgasme raast er door mijn lichaam.
Arnold laat mijn kut even met rust nu en staat met een joekel van een stijve paal tussen mijn benen, mijn enkels liggen op zijn schouders en die grote stijve paal rust op mijn kut.
Nog wat lig ik na te schokken als Arnold mijn beide grote tieten in zijn handen neemt en deze lekker gaat kneden.
Dan zegt hij : “deze twee dagen ga jij mijn geile privé hoertje zijn Edith” nog lekker nagenietend hoor ik hem aan, het idee spreekt me wel aan.
Wout kan me niet bellen want op zee heeft zijn mobiel geen bereik dus in alle rust kan ik deze twee dagen Arnold zijn hoertje zijn lig ik mij te bedenken.
Arnold laat één tiet los en pakt zijn stijve paal in zijn hand, slaat met die harde paal een paar keer op mijn kut en zegt dan : “kan mijn geile hoertje deze paal al in haar kut hebben want het is tijd dat ik je ga neuken” met nog een schorre stem antwoord ik : “kom maar op ik kan je hebben” en voel hoe hij tegen mijn kut drukt en langzaam mijn kut open drukt en naar binnen schuift.
Omdat ik al een keer klaargekomen ben is mijn kut drijfnat en lekker soepel dus redelijk makkelijk voel ik hem binnen in mijn kut komen, zo enorm lekker voelt het als ik helemaal opgevuld wordt door deze grote paal.
Mijn benen liggen omhoog tegen Arnold zijn schouders en zo staat hij mij te neuken en pakt mijn beide grote tieten in zijn handen en kneed deze lekker.
“Heerlijk om mijn hoertje zo te neuken en lekker met die grote tieten spelen lekker overspelig sletje van me” zegt Arnold en begint mij in een rustig maar stevig tempo te neuken.
Bij elke stoot voel ik zijn ballen tegen mijn billen komen, nooit ben ik zo lekker en zo geil geneukt als nu door Arnold met deze geweldig lekkere grote paal, zo heerlijk vol zit mijn kut en ook zo veel dieper voel ik hem in mijn geile kut stoten.
“Ohhh Arnold wat doe je dit lekker wat neuk je me weer heerlijk” geef ik aan zo heerlijk, zo geweldig lekker om zo’n grote paal in mij te voelen stoten wat heb ik al die jaren gemist……………. dit is geneukt worden weet ik nu.
Arnold staat mij stevig te palen en zie de zweet druppels op zijn voorhoofd als hij aangeeft dat hij er bijna is en mij weer vol gaat spuiten, met mijn handen trek ik mijn kut verder open en ga met een vinger over mijn klit.
Omdat ik zo vreselijk geil ben komt mijn orgasme onmiddellijk op gang en begint mijn kut te knijpen, dat is voor Arnold te veel en met een verkrampt gezicht stoot hij hard in mijn kut en krijg ik weer een grote hoeveelheid warm sperma in mijn kut gespoten.
Zijn pulserende paal voel ik straal na straal tegen mijn baarmoeder aan spuiten en zo onwijs lekker om klaar te komen terwijl je heerlijk volgespoten wordt met warm sperma.
Als Arnold uitgespoten is en zijn paal aan het verslappen is laat hij mijn benen los en komt op zijn rug naast me liggen, beide liggen we lekker bij te komen en ik voel het heerlijke lome gevoel in mijn lichaam na een super orgasme.
“Dat was weer helemaal geweldig geile vent je hoertje heeft genoten weer” zeg ik tegen Arnold.
Als we weer wat bij de les zijn drinken we wat en overleggen wat we gaan doen, we besluiten om weer naar ons strandje te gaan, ik wrijf mijn kut een beetje schoon doe mijn badjas aan en loop terug naar onze eigen camper.
Een paar flesjes drinken de zonnebrand crème en mijn bikini doe ik in een tas een badlaken en een handdoek erbij en alles is ingepakt.
Het enige wat ik aan doe is een zomerjurkje, mijn grote tieten laat ik lekker los hangen en een slip doe ik ook niet aan.
Dus even later lopen we samen naar ons strandje waar we besluiten om maar lekker naakt te blijven om mijzelf weer een beetje fris en fruitig te voelen ga ik eerst even zwemmen in de zee.
Als ik terugkom droog ik mijzelf af en ga lekker naakt op mijn badlaken liggen Arnold biedt aan om mij weer in te smeren, ik ga op mijn buik liggen en zeg hem dat hij mij niet geil moet maken en dat we een poosje moeten wachten voordat we weer gaan neuken, hij mag mij niet schraal neuken mijn kut heeft even wat rust nodig.
Als hij klaar is liggen we lekker in de zon en spreken af dat we vanavond samen uit eten gaan en dan in Arnold zijn camper samen blijven slapen.
Schijnbaar zijn we beide een poosje in slaap gevallen, ik wordt wakker als Arnold met mijn tieten aan het spelen is, we liggen elkaar weer lekker op te geilen en ik zuig even op zijn paal.
Dan besluit ik weer op hem te gaan zitten en laat mijn inmiddels weer natte kut over zijn paal zakken, rechtop blief ik zitten en weer heerlijk diep zit hij in mijn kut.
Ik denk een 50 meter bij ons vandaan ligt een stel en die kijken naar ons hoe ik op Arnold zijn paal zit te wippen, maar wij trekken ons daar niets van aan, ik ga wat voorover hangen en mijn slingerende tieten hangen voor Arnold zijn gezicht en hij gaat op mijn tepels zuigen.
Weer zo heerlijk lekker geil zijn we bezig Arnold heeft zijn handen op mijn heupen en beweegt me lekker op en neer, zijn grote paal voel ik weer o zo lekker in en uit mijn kut schuiven, en ik vind het best wel geil en spannend dat we bekeken worden van een afstandje………….
De afgelopen dagen heb ik meer beleefd op sexueel gebied dan ik in heel mijn huwelijk heb gedaan, ik laat me door een andere vent neuken en nu liggen we open en bloot op een strand te neuken met andere mensen vlakbij ons, en ik vind het geweldig om op Arnold zijn grote paal te zitten en bekeken te worden.
Echt lekker zit ik op zijn grote paal op en neer te wippen dan Pakt Arnold mij bij mijn grote op en neer dansende tieten en zegt : “wat ben je toch een heerlijk super geil wijf lekker overspelig hoertje van me” lachend kijk ik hem aan en antwoord : “ik denk dat jij je hoertje weer vol gaat spuiten lekkere vent” ik laat me wat voorover hangen en zet mijn handen naast Arnold zijn hoofd in het zand.
Gelijk hapt hij naar mijn tepels en gaat daar lekker op sabbelen, ik ga wat langzamere neuk bewegingen maken met mijn onderlichaam om het wat langer uit te houden, zo geweldig lekker op deze grote paal te zitten, mijn kut is zo geweldig lekker helemaal gevuld.

De mensen die het kortst bij ons lagen hebben geen aandacht meer voor ons, die zijn ook met elkaar aan het geilen inmiddels.
“Zo lekker is de sex met jou geiler dan ik ooit was maak je mij Arnold” zeg ik hem even laat hij mijn tieten los en antwoord : “zelden heb ik ok zo’n onverzadigbaar geil sletje op mijn paal gehad als jij Edith” dat neem ik op als een compliment, mijn wens om klaar te komen wordt steeds groter en ga weer sneller bewegen over die grote paal.
Dan zegt Arnold tussen het kreunen door : “ik ben er geile sloerie je knijpt zo hard met je kut ik ga spuiten” dan ga ik onmiddellijk sneller en wilder op zijn paal bewegen om mijzelf ook weer naar een hoogtepunt te neuken.
“Kom maar lekkere geile beer spuit maar weer mijn kut vol dan kom ik ook” zeg ik hem en met zijn handen op mijn heup duwt hij me zo hard mogelijk omlaag en dan voel ik vreselijk diep in mijn kut de eerste straal zaad in mij gespoten worden……………….
Nadat er een paar stralen in mij gespoten zijn kom ik ook klaar en met een krampende en knijpende kut zit ik op Arnold zijn spuitende paal te wippen, weer wel zo alle Jezus lekker zit ik op zijn paal klaar te komen hier op het strand in de zon…………….
Op het laatst zit ik rechtop op Arnold zijn paal en is mijn orgasme wel zo’n beetje uitgeraasd nog kleine naschokjes schieten er door mijn lichaam, Arnold ligt met zijn ogen dicht ook na te genieten.
Voorover laat ik mij zaken en lig dan plat bovenop Arnold zijn buik, zijn wat verslapte paal zit nog in mijn kut, met mijn handen in zijn haar en zin handen op mijn billen zeg ik hem zacht in zijn oor : “dit was weer fantastisch lekkere vent heerlijk weer jou warme zaad in mijn buik te voelen”.
Zo blijf ik en poos lekker op hem liggen wat heerlijk om zo na te genieten met de zon op mijn rug in gedachte lig ik te bedenken dat ik nooit had kunnen bedenken dat ik mij meerdere keren per dag door een andere man zou laten neuken en volspuiten en ook nog dat ik er zo van zou genieten………..
Dan overleggen we even en besluiten om naar de campers te gaan, met een handdoek wrijf ik mijn kut een beetje schoon, alleen het zomer jurkje doe ik weer aan, we spreken af dat ik even ga douchen en mij dan aan ga kleden dat Arnold rond 19 00 uur mij op komt halen om uit eten te gaan, wel wil ik met een taxi zodat ik schoentjes met hakken aan kan doen.
Tijdens het douchen scheer ik mijn kut nog even kaal weer was me lekker en helemaal schoon loop ik weer naar de camper, daar sta ik mij te bedenken wat aan te trekken, omdat ik wel wat spannende lingerie had meegenomen pak ik een open kruis slipje wat eigenlijk niet meer is dan een paar touwtjes en een bijbehorende halve BH waar mijn tepels ruim bovenuit komen.
Een wit rokje zoek ik uit wat tot halverwege mijn bovenbenen komt een blouse doe ik aan en laat een knoopje extra los voor wat meer inkijk mijn tepels tekenen wel duidelijk af in de nauw sluitende blouse wel doe ik er een loshangende colbert over dan zijn mijn tepels niet gelijk zichtbaar, en een par schoentjes met hak doe ik aan, maak me mooi op, ik ben uiteindelijk tevreden, voel een heerlijke geile spanning in mijn lichaam.
De komende nacht breng ik samen met Arnold door dus vast en zeker zal ik nog wel geneukt worden vanavond.
Als Arnold komt bekijkt hij mij en krijg ik de nodige complimenten, zacht zeg ik hem : “voel eens onder mijn rokje” als hij mijn blote kut voelt en dat die ook weer helemaal glad en kaal is zegt hij : “wat ben je toch een heerlijke geile slet die kut ga ik nog gebruiken vanavond”.
Ik sluit de camper af en we lopen naar de uitgang van de camping waar als het goed ik onze taxi staat te wachten.
Auteur : Edith / Geschreven op : 29 december 2016 - 13:02 / Hits : 25844 / Waardering : 4.72
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Mijn wel erg stoute najaars vakantie.
Auteur : Edith / Geschreven op : 27 december 2016 - 16:37 / Hits : 31567 / Waardering : 4.57

Op vakantie met mijn vader deze zomer. Deel twee.
Auteur : Angeline / Geschreven op : 27 september 2016 - 00:41 / Hits : 28426 / Waardering : 4.48

Rijkelijk beloont door mijn dochter voor mijn hulp. Deel twee
Auteur : Ralf / Geschreven op : 27 november 2017 - 12:24 / Hits : 13965 / Waardering : 4.84

Mijn stiefdochter bezorgde mij rode oren. deel twee
Auteur : Harold / Geschreven op : 17 november 2016 - 13:59 / Hits : 21305 / Waardering : 4.64

Hoe ik mijn schoondochter te pakken nam deel twee
Auteur : Boudewijn / Geschreven op : 08 november 2016 - 12:32 / Hits : 30817 / Waardering : 4.52

Mijn ultieme fantasie ten uitvoer brengen. Deel twee
Auteur : Lieneke / Geschreven op : 05 juli 2016 - 14:32 / Hits : 19902 / Waardering : 4.50

Met mijn broer naar de bioscoop. Deel twee
Auteur : Brigitte / Geschreven op : 06 april 2016 - 14:15 / Hits : 29969 / Waardering : 4.40

Avond op stap met mijn zoon. Vervolg deel twee
Auteur : Tinette / Geschreven op : 09 september 2016 - 01:21 / Hits : 33393 / Waardering : 4.25

De niet verwachte onwaarschijnlijk heftige vakantie. Deel twee
Auteur : Sasscha / Geschreven op : 01 augustus 2017 - 02:23 / Hits : 22627 / Waardering : 4.20

Mijn onophoudelijke sex drift. Deel twee.
Auteur : Laurent / Geschreven op : 04 november 2016 - 00:32 / Hits : 27258 / Waardering : 4.14

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb