Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

balie medewerker (8)
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
balie medewerker (8)
Wat er gebeurt is met mijn zwager, ik was een paar jaar getrouwd met Wim maar vreemd genoeg kreeg hij het steeds drukker met sport en zijn werk en steeds minder zin in seks. Ik weet het klinkt vreemd in de meeste gezinnen is het anders, dan heeft de vrouw geen zin (hoofdpijn enz.).
Ik voelde steeds meer dat ik niet aan mijn trekken kwam. Op verjaardagen van mijn schoonfamilie werd er vaak stoer gepraat over het seksleven, ook Frank mijn zwager die getrouwd was met de zus van mijn Wim zat er dan meestal met een lang zuur gezicht bij. Ik zei tegen Frank (hij is 3 jaar jonger dan ik) ik geloof dat wij met de verkeerde zijn getrouwd. Mijn Wim keek chagrijnig naar mij, en de anderen hadden het ook door en spraken snel over wat anders.
Een paar dagen later we hadden, Wim en ik hadden in het zonnetje gezeten, biertje erbij en na een paar was het bijna middernacht en we kropen in bed. Ik denk ik doe nog eens een poging, maar meneer mompelde dat hij wilde slapen, kwaad zei ik denk dat ik er maar eens een man bij op zoek voor de seks. Wim zei lachend ga je gang een trio, ik vind het best. Verbaasd vroeg ik, jij vind het goed. Je gaat je gang maar geile slet, en gelijk begon hij te snurken. Natuurlijk wist ik dat hij het niet meende want normaal is hij zo jaloers als maar even kan, en als ik naar een andere man kijk zegt hij gelijk, hier ben ik hoor. Even later had ik binnen pret bij de gedachte om seks te hebben met een andere man. Het duurde niet lang of ik viel in slaap.

Een paar weken later een oom en tante van Wim en zijn zus Yvon waren 25 jaar getrouwd en zoals gebruikelijk wordt dit uitgebreid gevierd in Twente een bruiloft begint gelijk met drank(vooral bier) want volgens de geleerden (feestgangers) gaan zelfs varkens dood aan koffie, dus eerst geen koffie.
Yvon en Frank bleven bij ons slapen, want het was op loop afstand van ons huis en zij woonden 15 km verder op.
Yvon en Frank waren er s,middags al op tijd Yvon had zich mooi opgemaakt en had een leuk jurkje aan.
Mijn Wim zei wordt het ook geen tijd dat jij je aankleed, ik sprong onder de douche door en zo als bij de meeste vrouwen komt dan het probleem wat trek je aan. In mijn bh en onderbroek stond ik voor de kast te kijken. Na een poosje hoorde ik Wim weer, duurt het nog lang we gaan zo.
Ik riep terug, ik weet niet wat ik aan moet trekken. Heel even werd het stil, en ik hoorde gemopper trek gewoon aan wat je het eerst tegen komt aan de linkerkant. En gelijk hoorde ik Frank en ik gaan vast Yvon wacht op jou dus opschieten.
Het linkse jurkje had ik een keer in de opruiming gekocht, het was een kort zwart jurkje dat strak om mijn lichaam zat, dat kon ook prima geen uitstekende vetrolletjes waar ik gelukkig last van heb.
Ik had gehoopt dat Wim wat meer zin in seks zou krijgen als in het weekend in het jurkje zou rondlopen in huis. Toen ik hem het showde was zijn reactie je lijkt wel een hoer het jurkje komt net tot onder je billen. Het viel nog wel een beetje mee vond ik het is meer tussen de knieŽn en billen, maar inderdaad ik twijfelde ook een beetje bij het kopen.
Ik kwam beneden en Yvon keek ook met grote ogen maar zei gelijk, meid wat zie jij er mooi uit. Yvon had dus ook een leuk jurkje aan gewoon een heel stukje minder strak.
We liepen de feestzaal binnen en gelijk zag je alle ogen richting Yvon en mij gaan. Het werd bijna stil en wij liepen naar onze mannen ik zag Frank genageld aan de grond staan kijken naar mij, Yvon zei een beetje verontwaardigd, Frank je mond staat open.
Frank keek snel met een rooie kop richting zijn vrouw en mijn Wim mompelde trut zo kun je er toch niet bij lopen. Yvon hielp mij gelijk met, doe normaal Wim ze ziet er prachtig uit.
Even later kwam Yvon met 2 glazen bier aan en weer even later verdween ze en stond zij met een ander te praten. Een poosje en wat biertjes later kwam Frank bij mij staan, en gaf mij een compliment voor hoe ik er uit zag, ik lachte wat het zweet stond voor mijn kop en mijn bh bandjes begonnen te branden en ik probeerde ze iets te verschuiven. Frank zag dat, en zei iets met een benevelde stem trek die bh uit jo, het nu toch niemand die het opvalt.
Ik keek lachend naar hem en liep naar de wc en trok mijn bh uit het een stuk lekkerder, okť je kon mijn tepels een heel klein beetje zien maar ik vond het zelf ook wel een beetje spannend.
Ik liep naar Frank en zei dat voelt een stuk beter, lachend zei als het aan je billen nu ook te warm wordt, trek dan je slipje ook uit. Ik lachte en zei, dat is waar ook jij komt ook seks tekort net als ik maar als ik jou er een plezier mee kan doen dan trek ik hem uit. Ik liet Frank verbaasd achter en liep naar de wc. Even later kwam terug en zei, klaar. Echt niet zei Frank naakt onder jou jurkje ik opende mijn tasje en liet hem mijn onderbroekje en bh zien.
Ik zag een bobbel in zijn broek verschijnen, we dronken samen nog wat biertjes en kletsten wat vooral over het magere seksleven wat we hadden.
Het was bijna 2 uur s,nachts dat wij in het bed landen Wim was behoorlijk dronken en viel gelijk als een roos in slaap ik lag naakt in bed het was te warm en had ook geen zin om iets aan te doen.
Na een half uur ging de slaapkamerdeur open in het schemerlicht zag Frank binnen komen knielde naast het bed en fluisterde heb je nog ergens een luchtbed of een matras liggen Yvon snurkt alles bijna alles bij elkaar en inderdaad ik hoorde haar zelfs bij ons in de slaapkamer. Ik vertelde hem dat wij dat niet hadden en hij wilde weg lopen ik zei zachtjes, je mag hier wel bij ons slapen het bed is groot zat.
Een normaal bed is geloof ik 140 bij 200 die van ons is 220 bij 220 het was een koopje niemand wilde natuurlijk zo,n groot lomp ding in de slaapkamer maar mijn Wim zei voor deze prijs kon je zo,n bed niet laten staan.
Frank draaide zich om en vroeg verbaasd, echt ?. Wat is het probleem zei ik Wim word straks rond een uur of 12 wakker dan zijn wij er wel weer uit. Wat onwennig kroop hij bij mij in bed, ik kon het niet laten om even voorzichtig tegen hem aan te kruipen en met mijn hand over zijn boxer heen te gaan hij lag dood stil en ik voelde zijn pik groeien. Voorzichtig ging met mijn hand in zijn broek snel gaf frank mij een zoen en begon mij ook te strelen en fluisterde dit kan echt niet hť. Ik knikte dat het wel kon en zei lachend dan hadden jou vrouwtje en mijn mannetje maar wat beter hun best moeten doen. En gelijk masseerde ik zijn pik of dat mijn leven er van af hing en met de angst dat Frank zou bedenken. Ook Frank deed zijn best met mijn borsten en kutje masseren Ik vroeg hem, neuk mij. Ik opende mijn benen en hij kroop er tussen en zette zijn stijve piemel tussen mijn natte kutlipjes en liet zich zakken. Voorzichtig ging Frank op en neer en de seks was de beste die sinds lange tijd had meegemaakt.

Nu draaide mijn Wim zich om en deed zijn ogen open, en Frank en ik lagen dood stil. Wim zei, He Frank neuk die hoer maar eens goed kom op joh die slet is onverzadigbaar. Kom zei ik tegen Frank neuk mij klaar, Wim bleef half dronken kijken hoe zijn zwager zijn vrouw neukte. Even later kwamen we allebei klaar en vielen in slaap.
De volgende ochtend was iedereen nog duf en Yvon vroeg aan Frank waar was jij vannacht. Zijn kop werd natuurlijk gelijk rood, en ik zei hij heeft op een matras in de kamer geslapen want jij snurkte zo hard, dat je was te horen bij ons in de slaapkamer. Yvon liep even weg om een aspirine te pakken, toen zei mijn Wim jullie waren anders goed bezig vannacht. Nu keken wij geschrokken, hij had het dus toch door gehad. Ik had verwacht dat hij zo bezopen was dat het niet tot hem was door gedrongen. Hij stond en liep weg maar ik hoorde dat hij zei, ik vond het wel een geil gezicht.
Verbaasd liet hij, mij met Frank achter ik kreeg het gevoel dat wij het wel vaker konden doen.
Wordt vervolgd als jullie dat willen
Auteur : / Geschreven op : 03 augustus 2017 - 10:28 / Hits : 6004 / Waardering : 4.00
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

balie medewerker bij sauna (2)
Auteur : eva / Geschreven op : 18 mei 2017 - 11:35 / Hits : 16285 / Waardering : 4.28

balie medewerker bij sauna (4)
Auteur : Evi / Geschreven op : 14 juni 2017 - 15:27 / Hits : 12695 / Waardering : 4.00

balie medewerker (7)
Auteur : evi / Geschreven op : 19 juli 2017 - 19:58 / Hits : 5093 / Waardering : 4.00

balie medewerker (6)
Auteur : Eva / Geschreven op : 13 juli 2017 - 10:54 / Hits : 10964 / Waardering : 3.78

balie medewerker (5)
Auteur : eva / Geschreven op : 04 juli 2017 - 11:04 / Hits : 9638 / Waardering : 3.53

Bali medewerker bij sauna
Auteur : Eva / Geschreven op : 25 juni 2017 - 11:45 / Hits : 8477 / Waardering : 3.94

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 3 van 3
willem3
ga maar lekker door met je verhalen
Geschreven op : 05 augustus 2017 - 14:01

dierek
Lekker verhaal. Vraagt om veel meer van dat . Zeker vervolg schrijven.
Geschreven op : 07 augustus 2017 - 18:23

kimber
Blijft leuk niet te lang soms iets grof mooi
Geschreven op : 07 augustus 2017 - 18:43

Resultaten: 0 - 3 van 3
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb