Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Onverwacht samen met mijn zwager naar een bruiloft.
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Onverwacht samen met mijn zwager naar een bruiloft.
Van de hier beschreven belevenis heb ik enorm genoten en vond het geweldig, maar eigenlijk had het nooit mogen gebeuren.
Ingeborg is mijn naam maar iedereen noemt me gewoon Inge een 38 jarige getrouwde vrouw ben ik, normaal postuur en lengte, mijn krullende haar heb ik geblondeerd, hou er van om er verzorgt en vrouwelijk uit te zien.
Mijn man stelt dat ook enorm op prijs en vind het heerlijk en mooi als ik mij wel een beetje spannend kleed, ik mag dat ook wel graag doen en geniet van zijn complimenten dan.
Mijn man werkt in een ziekenhuis op de OK, is vaak onregelmatig en ook vaak een zogenaamde oproepdienst.
Zijn familie hangt nogal erg aan elkaar en alle gebeurtenissen wil hij ook graag bezoeken als er iets te doen is aan “zijn” kant.
Nu ging er een nicht van hem trouwen en daar zouden wij natuurlijk heen gaan, het is wel anderhalf uur rijden vanaf waar wij wonen.
Zijn broer Ralf woont niet zo ver bij ons vandaan en die zouden wij dan ophalen en met ons mee rijden.
Ralf is gescheiden en woont alleen, dus op de bewuste dag ging ik in de loop van de middag onder de douche, scheerde mijn kutje lekker mooi helemaal kaal.
De volgende kleding had ik uitgezocht, ook rekening houdend met de voorkeuren van mijn man.
Een paar hold up kousen deed ik aan, die draag ik overigens liever dan een panty, een kleine micro string een laag uitgesneden BH die maar net mijn tepels binnenhield.
Een zwarte jurk die tot mijn knieën kwam en aan de bovenkant knoopjes waarvan ik er een paar open liet.
Leuk om een klein beetje inkijk te geven maar niet te veel natuurlijk, een rode colbert deed ik erover, mijn man was ook doende vanwege de reistijd en het ophalen van zijn broer wilde we op tijd vertrekken.
Dan gaat zijn mobiel en aan de toon hoor ik al dat het mis is, en ja hoor………….. een noodoproep van het ziekenhuis over en weer wordt er druk overleg gepleegd aan de telefoon.
Dan sluit hij af en aan zijn kijken zie ik het al en verteld hij dat mede door een zieke collega en vakantie periode al er geen alternatief is en hij een operatie moet gaan lijden dus de voorbereidingen, de operatie, kortom dat zijn nooit dingen van korte duur, als het een grote operatie is kan het zomaar tot halverwege de nacht uitlopen.
Dus mijn humeur is tot het nulpunt gedaald en weet dat ik niet af kan zeggen omdat zijn broer Ralf met ons mee zou rijden.
We bespreken de opties, maar helaas zijn er weinig mogelijkheden en gaat hij naar het ziekenhuis en besluit ik maar op pad te gaan om Ralf op te halen.
Onderweg zit ik mij te bedenken dat het wel apart is om samen met mijn zwager op pad te gaan, hij is wel een leuke gast en iets jonger als mijn man.
Als ik bij Ralf ben parkeer ik mijn auto en als ik achterom alleen de keuken binnenstap kijkt hij verbaast.

Ik zeg : “doe maar even snel een kop koffie” en vertel waarom ik alleen ben en hoe ik er van baal, maar dat we nu samengaan en het dan ook maar gezellig maken.
Lachend zegt hij : “nou met zo’n lekkere schoonzus kan het wel gezellig worden” we drinken onze koffie, kletsen wat en vertrekken, ik complimenteer Ralf met het keurig strakke kostuum wat hij draagt.
Bij de auto aangekomen vraag ik of hij wil rijden zo stap ik lekker rechts voorin de auto.
Een beetje onderuitgezakt zit ik, we moeten nog ruim een uur rijden, ongemerkt is mijn jurk wat omhoog geschoven als Ralf vraagt : “heb je kousen aan Inge ?” daar antwoord ik “ja” op als hij verder vraagt : “mag ik wat meer zien dat vind ik zo prachtig” en langzaam trek ik mijn jurk iets verder omhoog tot er een klein stukje van mijn blote bovenbeen zichtbaar is en zeg dan : “verder als dit gaan we niet mijnheer”.
Dan terwijl hij weer op de weg kijkt zegt hij : “nu vraag ik me af of je wel of geen slipje draagt” zonder wat meer te laten zien antwoord ik : “dat zal voor jou een vraag en voor mij een weet blijven”.
Dan gaat hij verder “het vermoeden heb ik als er een slipje is dat het wel een minuscuul dingetje zal zijn” met een lach hoor ik het aan en vind zijn belangstelling wel leuk en antwoord daar geheimzinnig op : “jammer voor jou maar ik doe er geen uitspraken over of ik wel of geen slip draag en het eventuele formaat daarvan” en doe mijn jurk weer omlaag zoals hij hoort te zitten.
Om hem toch nog wat uit te dagen zeg ik hem : “het enige wat ik voor je kan doen is iets meer inkijk geven” en doe mijn colbert wat verder open en maak nog twee knoopjes meer los van mijn jurk zodat de welving van mijn maat C tieten zichtbaar wordt.
Lachend antwoord hij dat er wat hem betreft nog wel meer knoopjes los mogen, om het spel mee te spelen zeg ik hem dan : “nou vooruit hier in de auto mag het wel maar straks doe ik ze weer dicht” en maak er nog twee los zodat mijn BH ruim zichtbaar is maar omdat deze doorzichtig is laat ik mijn tepels bedekt door mijn jurk.
Hij bekijkt mij rustig en geeft zijn goedkeuring en tevens krijg ik een compliment over mijn mooie en goed gevulde BH, maar Ralf is duidelijk niet tevreden nog en gaat verder mij uit te dagen en vraagt dan : “en hoe ver durft mijn mooie schoonzus haar jurk naar boven te doen en haar benen te tonen ?”
Om hem toch wat verder uit te dagen en op te geilen ga ik nog iets verder onderuit gezakt zitten en doe mijn benen wat verder uit elkaar en trek mijn jurk langzaam verder omhoog tot je mijn beide blote boven benen ziet, en vraag : “zo ver genoeg ?” gelijk antwoord hij : “nee nee ik kan net niet zien of je een blote kut hebt”.
Ook ik vind dit alles erg leuk, spannend en ook wel een beetje geil en trek dan ik één keer mijn jurk een stuk omhoog tot boven mijn micro string en toon me zo aan mijn zwager.
“Tering Inge, wat vind ik dit prachtig en ja je hebt een slip aan maar ik kan duidelijk je kale kut zien nu” en blijf rustig zo zitten en Ralf blijft maar kijken naar mijn kut.
Uitdagend wrijf ik even over mijn slip en doe mijn benen nog wat verder uit elkaar en vraag : “kan je het zo goed genoeg zien zwagertje van me “ duidelijk zie ik een stijve paal in zijn broek staan als hij antwoord : “op de volgende parking stop ik even ik wil je goed bekijken zo lekker wijf”.

Ik weet dat ik een gevaarlijk spel speel maar ik ga akkoord dat hij even gaat stoppen om mij goed te bekijken, natuurlijk vind ik het heerlijk de aandacht dier ik op deze manier heb.
Mijn jurk laat ik rustig zover omhoog liggen en rijden we tot we een parking naderen en Ralf de parking op rijdt en de auto stop zet.
Met mijn benen wijd en jurk ver omhoog wacht ik op de dingen die komen gaan Ralf draait zich naar mij bekijkt me aandachtig en vraagt dan : “mag ik even over je kut wrijven ?” ik kijk hem aan en zeg duidelijk : “van dit alles mag mijn vent niets te weten komen natuurlijk” dat beloofd hij gelijk en geef toestemming dat hij even aan mijn kut mag voelen, die ondertussen natuurlijk al redelijk vochtig is.
Dan voel ik zijn hand over mijn kut wrijven en dat is gelijk heerlijk, mijn benen doe ik nog verder uit elkaar en voel hoe hij in mijn string in gaat en gelijk een vinger in mijn kut duwt een geile kreun kan ik niet onderdrukken en lekker gaat hij mij aan het vingeren.
Mijn arm sla ik om zijn nek en trek zijn hoofd naar me toe en druk mijn mond op de zijne en met mijn tong duw ik zijn mond open.
Zo zijn we lekker aan het tongen en omdat ik niet tegen werk zit Ralf nu met meerdere vingers in mijn natte kut, één voet staat bovenop het dashboard echt helemaal met mijn benen wijd zit ik, als ik even adem moet halen zeg ik geil : “doorgaan nu vinger me even lekker klaar geile vent” dieper voel ik zijn krommende vingers in mijn kut bewegen en beweeg mijn kut tegen zijn vingers op.
Bloedgeil ben ik mijn kut maakt soppende geluiden en dan kom ik op een vreselijk geweldige manier klaar, Ralf beweegt zijn vingers nog langzaam in mijn natte kut en zwaar hijgend zit ik bij te komen van mijn heerlijke orgasme.
Als ik weer rustiger ben kijk ik naar mijn kut en zie dat mijn string drijfnat is en zeg lachend : “die kan ik maar beter uit doen dus loop ik op de bruiloft met een blote kut”.
Even later zit ik met mijn benen weer wijd met mijn blote kut, Ralf zegt dan : “wat heb je toch een prachtige kale en mooie dikke kut Inge” ik bedank hem voor het compliment en voel me heerlijk na mijn orgasme en vraag hem of ik hem ook even zal helpen, blij kijkt hij me aan en ik geef aan dat hij zijn broek open moet maken.
Een mooie dikke en harde paal staat er recht omhoog, met mijn hand omsluit ik hem en begin hem af te trekken, en even later kan ik de verleiding niet weerstaan en sluit mijn mond eromheen.
Zo pijp ik hem heerlijk en Ralf gaat met zijn hand mijn jurk en BH in en kneed mijn dikke tieten, lekker voel ik hem aan mijn bijna pijnlijk harde tepels trekken.
Zijn gevulde ballen neem ik in mijn hand en al snel voel ik zijn eikel in mijn mond opzetten en komt hij grommend klaar.
Ik laat hem lekker in mijn mond spuiten en probeer alle sperma door te slikken.
Zo lang hij blijft spuiten en schokken blijf ik op zijn paal zuigen, als hij helemaal klaar ik ga ik weer zitten en met een tissue wrijf ik mijn mond schoon en werk mijn lipstift even wat bij.
Lachend kijk ik naar mijn zwager en zeg : “zo ik ben klaar om naar de bruiloft te gaan” en maak mijn kleding in orde.
Ralf vind het vreselijk geil dat ik met een blote kut loop de hele avond,
Op de bruiloft is het wel leuk maar mijn gedachtes zijn bij wat we onderweg hadden gedaan en ik denk er steeds over na om straks met Ralf te gaan neuken, ik voel me heerlijk en lekker geil en wil wel een paal in mijn kut voelen.
We gedragen ons netjes op de bruiloft, maar onderweg naar huis in de auto wil ik Ralf toch weer lekker uitdagen en zit ik al snel weer met mijn blote kut zichtbaar en mijn benen wijd om hem lekker uit te dagen, hij mag mij tijdens het rijden ook wel een beetje vingeren, zo geilen we elkaar heerlijk op.
Ondertussen app ik met mijn man hoe het bij hem is, na even antwoord hij dat hij een paar uur in het ziekenhuis slaapt en dan morgen verder gaat, ik wens hem succes…………….
Dan besluit ik Ralf zijn stijve paal uit zijn broek te halen tijdens het rijden van hem en al snel heb ik hem in mijn mond ook.
Als ik even stop met pijpen zeg ik dat hij me bij hem thuis maar even goed moet gaan neuken omdat ik daar vreselijk aan toe ben.
Geiler dan geil maakt dit hem en antwoord : “een lekker geil sletje vind ik jou en met plezier ga ik je vreselijk te pakken nemen hoor” ondertussen, hoe onveilig ook, pijp ik lekker door en niet lang duurt het dat ik mijn mond weer vol met zaad heb natuurlijk, het meeste slik ik door en ga weer op mijn eigen stoel rechtop zitten, ik speel lekker met mijn natte kut tot we bij Ralf thuis zijn.
Gelijk gaan we door naar zijn slaapkamer, snel kleed ik me uit alleen mijn kousen hou ik aan, verlekkerd kijkt hij naar mijn naakte lichaam en ik moet op het bed gaan liggen.
Eerst wil hij mijn kut proeven en mij lekker gaan beffen, dat vind ik een prima idee en met mijn benen wijd ga ik klaar liggen en biedt mijn rijpe kut aan mijn zwager aan.
Met zijn hand streelt hij mijn kut en bekijkt mij rustig en zegt dan : “wat een heerlijke volle en dikke kut heb jij Inge, en die is nu helemaal voor mij” en dan gaat hij tussen mijn benen liggen en drukt zijn mond op mijn kale kut.
Heerlijk zoals hij deze opentrekt en met zijn tong er door likt.
Als hij over mijn klit likt is het alsof er stroom op staat zo gevoelig is deze en schokt mijn lichaam op elke aanraking.
Meerdere vingers steekt hij in mijn kut en lekker voel ik die diep in mij bewegen, wat een genot, wat had ik hier behoefte aan.
Diep in mijn neuk kanaal voel ik zijn vingers bewegen en super lekker hoe zijn tong snel over mijn klit likt, drijf en drijfnat ben ik inmiddels natuurlijk.
Met mijn handen in mijn knieholtes probeer ik mijn benen zo ver mogelijk omhoog te trekken onwijs en onvoorstelbaar geil ben ik en verlang naar het naderende orgasme.
Zo geil en wellustig ben ik, niet weet ik waar het vandaan komt maar het is er wel.
“Doorgaan zo, doorgaan dan kom ik zo klaar” geef ik aan en mijn zwager gaat nog beter zijn best doen en ik geef me over aan mijn geile wellust en voel mijn lichaam spannen om dan een soort van ontploffing te voelen in mijn kut.
Het geil voel ik uit mijn kut spuiten en kom ik vreselijk klaar, wat had ik hier behoefte aan wat was dit een noodzakelijk orgasme.
Onverstaanbare geluiden hoor ik mijzelf maken en wild schokkend en bewegend lig ik mijn geweldige orgasme te beleven.
Ralf zijn hoofd duw ik weg tussen mijn benen omdat alles even te gevoelig is daar en ik even rust nodig heb, mijn benen laat ik op het bed zakken.
Even ben ik uitgeteld en plat op het bed lig ik bij te komen, het heerlijke lome gevoel van na een orgasme neemt bezit van mijn lichaam en heerlijk relaxed kom ik tot rust zo.
Ik vraag of Ralf wat te drinken voor mij wil halen want ik heb wat vocht nodig nadat ik zo overweldigend klaar ben gekomen.
Als ik wat gedronken heb voel ik weer de energie in mijn lichaam komen, maar voordat ik wat kan zeggen zegt Ralf : “ga jij maar op handen en knieën zitten mijn paal ga ik in jou dikke geile kut stoten” gewillig als ik ben ga ik zo op de rand van het bed zitten en gaat hij achter mij staan, tussen mijn benen door hou ik zijn harde paal tegen mijn kut en zeg : “duwen maar ik wil hem diep in mijn kut voelen”.
Soepeltjes voel ik hem naar binnen komen en heerlijk zoals hij met zijn dikke paal mijn kut opendrukt.
Grommend van genot ontvang ik hem, ook hier verlangde ik hee; erg naar en nu krijg ik hem in mij geschoven.
Met zijn handen op mijn billen begint hij in mij te bewegen, als ik op hetzelfde ritme bij elke stoot van hem mijn kont naar achter beweeg pakt hij mij onderlangs bij mijn heen en weer slingerende tieten.
Met zijn grote handen omvat hij ze en door aan mijn tieten te trekken beweegt hij me over zijn paal heen en weer.
Heerlijk zoals ik onderhanden genomen wordt, op het ruwe af gaat hij met mij om.
Omdat hij zo heerlijk in mijn kut tekeer gaat ben ik al weer lekker onderweg naar weer een volgend orgasme en roep dan : “lekker zo man, doorgaan dan ga ik weer klaar komen”.
Dan met een “plop” trekt hij zijn paal uit mijn kut met de woorden : “nee, nee, geil sletje nog niet ga je klaarkomen, dat doe je pas als ik je dikke kut vol ga spuiten” en hij duwt me omver en ik moet dan op mijn rug gaan liggen.
Even neemt Ralf de tijd om wat te drinken en komt dan op mij liggen en zegt dan : “nu ga ik je op deze manier neuken tot we samen klaar gaan komen geil schoonzusje van me”.
En ook nu weer zonder moeite drukt hij zijn paal in mijn natte kut, en weer is het genieten als ik hem binnen voel komen.
Alles wat hij doet bij en met mij vind ik goed als ik uiteindelijk maar klaar geneukt ga worden daar verlang ik vreselijk naar inmiddels.
Ralf begint gelijk wel goed stevig in mij te stoten en met mijn armen om hem heen rust zijn volle gewicht op mij, met mijn benen wijd en mijn voeten op zijn billen geef ik min of meer het ritme een beetje aan.
Dan al wel vrij vlot geeft hij tussen zijn kreunen door aan dat hij goed op weg is en dat hij mijn kut vol met zaad gaat spuiten, dus ik werk zo goed mogelijk mee om ook mijn hoogtepunt te halen dan.
“Kom maar jongen geef me alles ,aar en maak me klaar lekkere vent” zeg ik hem en weet dat er een geweldige finale aan zit te komen.
Dan met elke stoot houdt hij diep in mij even stil en voel ik hoe zijn eikel klopt en verder op zet en dan met een paar zware kreunen komt Ralf snuivend klaar en voel ik de eerste straal warm sperma diep in mij gespoten worden en dan met de volgende harde stoten kom ik ook.

Mijn kut krampt en knijpt en super lekker lig ik klaar te omen onder zijn stotende lichaam en voel hoe hij keer op keer meer sperma in mijn klaarkomende kut spuit.
Zo diep voel ik zijn zaad in mij helemaal geweldig om zo klaar te komen en vol gespoten te worden, wel even ben ik behoorlijk de weg kwijt en weet ik niet alles meer.
Wat ik wel zeker weet dat het alles overtreffend was zoals we tekeer gingen en zoals we beide klaar zijn gekomen.
Na verloop van tijd gaat hij naast me liggen en lig ik met mijn benen wijd bij te komen, ik voel me wel behoorlijk uitgewoond hoor en ben ook wel bekaf en uitgeput.
Zo liggen we beide uitgeteld bij te komen dan met schorre stem weet ik uit te brengen : “nou zwagertje je hebt me wel vreselijk goed te pakken genomen hoor voorlopig heb ik voldoende gehad”.
Ik krijg te horen dat ik ook wel behoorlijk onverzadigbaar ben en dat hij mij wel graag vaker op zijn paal wil hebben, mat een lach hoor ik dat aan en antwoord dan : “mijn man is regelmatig lang van huis als hij opgeroepen wordt”.
Als ik even later in de badkamer in de spiegel kijk schrik ik van mijzelf, heel erg blij ben ik dat mijn man niet thuis is want haar en make up zijn oorlog geworden.
Ik was mijzelf even snel en trek alleen mijn jurk aan en de rest doe ik in mijn tas.
Beneden drinken we nog even wat en zitten over alles nog even na te praten, zeker omdat Ralf mij de hele dag heerlijk geil heeft gehouden en mij een fantastische beurt heeft gegeven vinden we beide dat we dit nog maar en keer moeten herhalen.
Auteur : Ingeborg / Geschreven op : 08 augustus 2017 - 14:30 / Hits : 12920 / Waardering : 3.58
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Met mijn broer naar een verjaardag. Deel 2
Auteur : Carine / Geschreven op : 16 juni 2016 - 00:42 / Hits : 37217 / Waardering : 4.80

Geheel onverwacht door mijn broer worden geholpen.
Auteur : Elske / Geschreven op : 30 april 2016 - 22:41 / Hits : 28049 / Waardering : 4.64

Onverwacht mijn schoonmoeder anders leren kennen.
Auteur : Cornelis / Geschreven op : 03 april 2016 - 01:44 / Hits : 31915 / Waardering : 4.58

Met mijn broer naar de bioscoop. Deel twee
Auteur : Brigitte / Geschreven op : 06 april 2016 - 14:15 / Hits : 27675 / Waardering : 4.40

Verlangen naar mijn oude leven………
Auteur : Lucy / Geschreven op : 04 oktober 2016 - 13:56 / Hits : 16506 / Waardering : 4.28

Gezellige middag met mijn zwager…….deel twee.
Auteur : Erika / Geschreven op : 18 mei 2016 - 15:23 / Hits : 24362 / Waardering : 4.08

Chris is mijn zwager!
Auteur : Samantha . B / Geschreven op : 16 februari 2015 - 21:07 / Hits : 25386 / Waardering : 4.06

Gezellige middag met mijn zwager…….
Auteur : Erika Vermeer / Geschreven op : 12 mei 2016 - 01:42 / Hits : 29865 / Waardering : 4.06

Met mijn broer naar de bioscoop.
Auteur : Brigitte / Geschreven op : 07 maart 2016 - 01:59 / Hits : 35213 / Waardering : 4.00

Met mijn broer naar een verjaardag.
Auteur : Carine / Geschreven op : 09 juni 2016 - 17:22 / Hits : 32888 / Waardering : 4.00

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
Max55
Een lekker verhaal om te lezen. Alles perfect geschreven, ik zag in mijn gedachte alles voor me.
Geschreven op : 10 augustus 2017 - 11:35

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb