Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Op mijn werk liet ik mij pakken door een klant. Tweede deel.
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Op mijn werk liet ik mij pakken door een klant. Tweede deel.
Nadat ik die vrijdagavond natuurlijk redelijk laat thuis kwam vroeg mijn man hoe dat kwam, ik vertelde dat we wat dingen aan het veranderen waren geweest in de showroom.
Niet kon ik hem vertellen natuurlijk dat ik een fantastische beurt van een klant had gehad in de showroom.
Nadat ik gedoucht had en mijn kale kut schoon gewassen had ging ik naar bed en heb de hele nacht heerlijk geslapen.
De zaterdag moest ik ook weer werken en wilde op tijd op mijn werk zijn, en gelukkig was ik er eerder dan mijn collega, snel liep ik naar boven naar de zit / slaap bank waar ik mij had laten neuken en met een vochtige doek wreef ik alles even nog schoon en lag er een kaart met “verkocht” op nog steeds genoot ik van de gedachte hoe geweldig Werner mij te pakken had genomen die vrijdagavond.
De verdere aflevering gebeurd door anderen dus daar hield het voor mij op, tegen mijn collega vertelde ik dat ik toch nog een zit / slaap bank had verkocht, en de verdere zaterdag verliep zoals elke dag daar in de verkoop.
Wel moest ik regelmatig aan Werner denken ik had natuurlijk zijn adresgegevens op de verkoop order staan maar kon het niet maken om nog een keer contact met hem op te
nemen maar als de kans zich voor zou doen zou ik zo weer vreemd gaan en mij door hem laten pakken liep ik zo te fantaseren.
Maar ik riep mijzelf tot de orde en dat dit éénmalig en geweldig was geweest.
De dagen erna dacht ik er steeds minder aan en alle dagen verliepen weer zoals voor mijn vreemd gaan.

Ik denk het was een goede twee weken later krijg ik een bericht op mijn mobiel binnen, ik open het en lees de tekst : “hallo geil verkoopstertje hoe is het met je” met grote ogen lees ik het nog een keer en voel hoe mijn tepels spontaan hard worden.
Even moet ik bedenken wat ik terug zal schrijven dan stuur ik het volgende bericht : “met mij alles prima en met mijn geile dekhengst ook alles goed”.
Dan een poos later krijg ik het volgende bericht : “ik verlang weer naar je geile kut en die dikke tieten van je”, daar schrijf ik op terug : “ik ben wel getrouwd dus kan ik niet maken nog een keer te doen”.
Dan hoor ik niets meer tot een paar dagen later ik weer een bericht krijg : “ik moet je nog een keer op mijn paal hebben jij bent zo lekker geil en hoerig om te neuken”.
Dan schrijf ik hem terug : “ik heb er ook enorm van genoten ik zal er over nadenken of ik mij nog een keer beschikbaar stel voor je paal” en moet eerlijk zeggen ik geniet van zijn berichten en ook geniet ik er van dat hij zo geil op mij is.
In stilte loop ik de dagen er na te bedenken hoe ik een afspraak met Werner zou kunnen regelen, overdag werk ik en om in de avond weg te kunnen gaat me niet lukken en wat moet ik tegen mijn man zeggen waar ik heen ga.
Zo af en toe wisselen Wener en ik wat berichten uit en ik krijg steeds meer en meer zin om weer een keer zo fantastisch met hem te neuken.
Dan krijg ik een idee zodat ik een keer een dag weg kan zijn, wij werken regelmatig een uurtje langer doordat we met klanten bezig zijn of zo, deze extra uren nemen we dan weer op als we een vrije dag willen, dus als ik nu voldoende uren heb om een dag vrij te kunnen zijn kan ik naar Werner en mijn man denkt dat ik gewoon ben werken.
Dus de week erna pak ik zo hier en daar wat extra uurtjes en ik schrijf Werner een bericht met de tekst : “ik ben bezig iets te regelen dat ik al snel een keer een hele dag bij je kan zijn” gelijk krijg ik als antwoord : “dan neuk ik je de hele dag en krijg je al mijn zaad weer”.
Secuur wis ik al deze berichten natuurlijk, dan tel ik mijn uren weer een keer en heb ik genoeg voor een dag vrij.

Tegen mijn man zeg ik dan al die avond ik denk dat ik volgende wek een dag naar een meubelbeurs ben, dat vind Bert mijn man prima en stelt verder geen vragen meer.
Dan heb ik met Werner afgesproken dat ik aanstaande woensdag naar hem kom de hele dag.
Hoe dichter die woensdag nadert hoe geiler ik wordt, mijn kut jeukt permanent en wat verlang ik weer naar Werner.
De dinsdagavond ga ik onder de douche scheer mijn kut super netjes helemaal weer kaal en kan het niet laten om met de douche straal op mijn kut mijzelf even lekker klaar te maken, wat ben ik al een partij geil vreselijk zomaar.
De woensdagmorgen trek ik aan een paar hold up kousen, een donker rood geil lingerie set het is een kwart cub BH waar mijn dikke tieten en tepels ruim zichtbaar zijn het kleine stringetje heeft royaal open kruis waardoor mijn dikke kut goed zichtbaar is.
En ik doe een jurk erover die tot net boven de knieën komt, aan de voorzijde zitten van boven tot beneden knopen dus laat ik boven wat knopen los zodat de bolling van mijn tieten zichtbaar is een paar zwarte laarsjes maken het af, maar goed dat mijn man naar zijn werk ik en mij zo niet weg ziet gaan.
Mooi maak ik me op en rij met behulp van mijn navigatie naar het adres van Werner, het ik ruim een half uur rijden, ik voel me heerlijk gespannen en geil en ook wel een beetje een hoertje dat naar een klant gaat maar het voelt allemaal heerlijk.
Werner blijkt op een appartement te wonen drie hoog als ik aanbel en hij me binnenlaat vliegen we elkaar in de armen, zoenen heerlijk en voel ik zijn grote handen op mijn dikke tieten.
Werner heeft een jogging broek aan en over zijn broek wrijvend voel ik die heerlijk grote harde paal en omvat hem even wat verlang ik weer naar deze geweldige neukpaal.
Dan begint Werner langzaam alle knopen van mijn jurk los te maken en ik weet dat die al snel op de vloer zal liggen, niet erg vind ik dat want ik wil graag mijn lichaam weer aan hem tonen.

Als mijn jurk op de vloer ligt staat hij me met open mond te bekijken en loopt om me heen en zegt dan : “blijf jij maar even zo rondlopen hier kan ik me lekker opgeilen aan je wat ben je weer geil gekleed en er is geen inkijk hier”
Wel lekker relaxed om zo in mijn geile lingerie set rond te lopen en zeg hem dan : “een beetje gastheer zou me wel koffie aanbieden”.
Dan komt hij met koffie aangelopen en met mijn half ontblote tieten en mijn kale kut zichtbaar in mijn open kruis slip ga ik zitten en geniet zoals Werner mij bekijkt.
We kletsen wat en zijn beide blij dat we elkaar weer zien en ook al ga ik weer vreemd zeker weten dat ik mij weer vreselijk lekker ga laten neuken vandaag.
Als ik mijn koffie op heb laat ik mij op de vloer zakken en op handen en knieën kruip ik naar Werner bij hem gekomen grijp ik naar zijn paal en werk zijn joggingbroek naar beneden.
Zijn grote harde paal staat parmantig omhoog met een hand grijp ik om de stam en trek de huid omlaag even kijk ik hem aan en zeg : “je gaat de pijpbeurt van je leven krijgen nu”.
Met mijn tweede hand pak ik ook zijn paal en zie de prachtig dikke aders op de schacht van zijn paal, zijn grote paarse eikel is bloot en glimt van het voorvocht.
Lekker speel ik en trek hem een beetje af als ik mijn mond om de eikel sluit en er lekker op begin te zuigen.
Dan wordt het een combinatie van aftrekken en pijpen, heerlijk smaakt het om die harde paal in mijn mond te hebben en vol overgave doe ik mijn best om hem klaar te krijgen.
Werner heeft mijn tepels te pakken en draait ze tussen zijn vingers en trekt er flink hard aan.
Werner begint meer en meer met zijn onderlichaam te bewegen en ik voel de grote eikel in mijn mond opzetten.
Dan met een stoot omhoog komt hij klaar en bij de eerste straal sperma heb ik mijn mond al vol, zoveel mogelijk slik ik door maar snel achterelkaar spuit hij meerdere stralen zaad in mijn mond.
Het loopt uit mijn mond langs zijn paal over mijn handen, lekker zuig ik het laatste uit zijn iets verslappende paal.
Een beetje glazig zit Werner naar mij te kijken en zegt dan zacht : “tering wat kan jij pijpen dit was geweldig” ik loop even naar de keuken om mijn handen te wassen en neem voor ons beide nog een keer koffie mee, nog steeds loop ik lekker in mijn geile lingerie rond.
Onbewust moet ik er aan denken dat mijn man denkt dat ik op een meubelbeurs ben………….
Ongegeneerd zit Werner met zijn half slappe paal en ballen te spelen en ik zit lekker met mijn benen wijd zodat hij mijn blote en kale kut kan zien zo geilen we elkaar weer lekker op.

Als we de koffie ophebben staat Werner op en wenkt mij om mee te komen op de grote eethoektafel maakt hij wat plaats en duwt mij achterover zodat ik op mijn rug op de tafel kom te liggen, op een stoel gaat hij tussen mijn benen zitten.
Als eerste weet hij mijn open kruis slip uit te krijgen en drukt mijn benen zo ver mogelijk uit elkaar met de woorden : “die geile dikke kut van jou ga ik eerst lekker even beffen geil verkoopstertje” aangezien ik daar niets op tegen heb werk ik wel mee en trek zelf mijn kale kut zo ver mogelijk open.
Dan voel ik zijn tong door mijn kut gaan en lekker gaat hij mij likken en vergeet ook niet mijn gevoelige klit te bewerken.
Met zijn handen pakt hij mijn grote tieten en kneed die lekker en afwisselend trekt hij aan mijn tepels.
Geweldig lig ik te genieten zoals ik gebeft wordt en zoals hij mijn tieten bewerkt, heerlijk dat hij wat ruwer is, gezien de mate van geilheid en zo wellustig ik ben is dat heerlijk.
Steeds bijt hij ook op mijn klit en ik weet dat ik weer naar een gigantisch orgasme wordt gelikt.
Dan voel ik hoe alle spieren in mijn onderlichaam aanspannen en mijn kut begint te knijpen en dan kom ik met een luide krijs klaar.
Ongecontroleerd lig ik op de tafel te bewegen en te schokken, wat was ik hier aan toe en wat kwam ik geweldig heftig klaar, en omdat ik weet dat ik nog geneukt wil en zal gaan worden is de mate van geilheid alleen maar toegenomen.
Als Werner op staat trekt hij me aan mijn handen omhoog zodat ik weer zit op de tafel.
Eigenlijk had ik erop gerekend dat hij gelijk zijn paal in mijn kut zou stoten maar hij blijkt andere plannen te hebben.
Achter mijn rug maakt hij mijn kwart cub BH los zodat ik op mijn kousen na helemaal naakt ben, zijn stijve paal staat stijf recht vooruit.
Verlekkerd kijk ik naar de blote paarse eikel en zie de dikke aders op de schacht.
Dan na even komt hij tussen mijn benen staan en met zijn handen onder mijn bovenbenen tilt hij me op en snap gelijk wat de bedoeling is, ik sla mijn benen om zijn middel en mijn armen om zijn nek en voel zijn harde paal tegen mijn natte en openstaande kut drukken.
Langzaam laat hij me over zijn paal zakken en voel hoe hij mijn kut oprekt en naar binnen geschoven komt.
Met zijn handen onder mijn billen laat hij me doorzakken tot hij er helemaal in zit en heb ik het onwijs overweldige gevoel van die grote paal die mijn geile kut die mij echt helemaal opvult.
Kreunend zeg ik : “oooohhhh Werner wat verlangde ik naar dit gevoel van jou paal in mijn kut” langzaam beweegt hij me op en neer en voel hoe de dikke eikel door mijn kut beweegt, zo lekker, zo geil, zo intens, zo vol zit mijn kut, dit alles is verslavend.
Langzaamaan beweegt hij me iets sneller over zijn paal op en neer en laat me steeds zo diep zakken dat zijn grote eikel steeds tegen mijn baarmoeder aandrukt, kreunend beweeg ik mij mee op en neer en volgens mij loopt het geil uit mijn kut zo nat ben ik, Werner zegt : “wat vreselijk lekker om jou geile getrouwde kut weer over mijn paal te voelen geil verkoopstertje” om hem nog verder op te geile antwoord ik : “en mijn man denkt dat ik op een meubelbeurs ben”.

“Meubelbeurs ? ik ga je helemaal afneuken en vol met zaad spuiten overspelige geile slet” krijg ik van hem te horen en tussen het hijgen en kreunen zeg ik hem terug : “ja dat is goed alles mag je weer met me doen zo erg verlangde ik hier weer naar”.
Met meer en meer tempo beweegt Werner mij over zijn paal en diep in mijn kut voel ik hem o zo lekker bewegen bij elke op en neer gaande beweging wrijven mijn harde tepels langs zijn borst, alles wat ik voel maakt me zo mogelijk nog geiler.
“Werner ga je me klaar neuken ik heb het nodig om klaar te komen” vraag ik het tussen mijn hijgen door en hij antwoord : “zeker weten dat ik je klaar ga neuken geile teef en ik ga je geile kut vol spuiten”.
Aan alles merk ik dat hij redelijk op weg is steeds harder drukt hij mij omlaag, hij kan niet dieper in mijn kut maar nu stoot hij harder tegen mijn baarmoeder, ik duizel er van zo geil en zo onwerkelijk lekker en geil is dit.
In en door mijn lichaam voel ik de eerste tekenen van mijn naderende orgasme wat weet ik heel heftig en intens zou zijn dus zeg ik : “ik ga komen hoor zo maak je me klaar” en voel hoe mijn kut harder gaat knijpen waardoor zijn grote en dikke paal nog strakker in mijn natte kut zit.
“Goed zo geil teefje kom maar klaar ik ben er ook bijna” dan drukt hij me hard omlaag en laat me dan zo even stil zitten……….. dan barst bij mij de bom en schokkend en trillend beweeg ik op zijn paal en kom wel zo vreselijk klaar, dat is voor Werner ook teveel en voel hoe hij de eerste straal sperma diep in mijn kut spuit.
Ongecontroleerd beweeg ik maar Werner blijft mij op en neer bewegen op zijn paal en elke keer als hij diep in mij zit spuit hij weer meer zaad in mijn kut, ik ben inmiddels wel een soort van de weg kwijt.
Waar hij het zaad vandaan haalt weet ik niet maar voor mijn gevoel blijft hij aan het door spuiten, ik merk dat Werner naar een stoel loopt en zich daarop laat zakken, ik hang dan uitgeput en suf geneukt tegen zijn borst terwijl hij nog steeds zijn handen op mijn billen heeft.

Met kleine na schokjes hang ik bezweet bij te komen en Werner zijn half verslapte paal zit nog steeds in mijn echt vreselijk vol gespoten kut, een warme gloed voel ik overal in mijn onderbuik door het hete sperma wat daar nu zit.
Met schorre stem zegt Werner dan : “je hebt mijn laatste druppel zaad gehad ik ben helemaal leeg gespoten” daar moet ik een beetje om lachen en als mijn stem het weer doet antwoord ik : “dat geloof ik gelijk want je hebt wel vreselijk veel in mijn kut gespoten” zo hangen we beide wat bij te komen tot ik wat spierpijn krijg en van Werner af ga en naast hem ga zitten.
Gelijk zie en voel ik hoe er uit mijn nog openstaande kut sperma druipt, ik kan het niet laten om even met een paar vingers door mijn kut te gaan en het mengsel van kutgeil en sperma er vanaf lik.
Beide zijn we flink suf geneukt want we hangen echt uitgeteld op de bank nu.
Als mijn benen het weer doen haal ik wat te drinken voor ons en stel voor dat we even gaan douche, daar wassen en strelen we elkaar weer heerlijk en vergeet Werner zeker niet mijn grote tieten te kneden, ik ben zo vreselijk geil op deze man alles wat hij bij en met me doet vind ik heerlijk.
In de huiskamer later haal ik uit mijn tas een normaal lingerie set waar ik thuis mee aan kan komen en ik werk mijn make up bij wat natuurlijk inmiddels een bende is.
Als we dan nog wat drinken en een broodje eten vertel ik op welke manier ik deze vrije dag heb geregeld en ik weet als dat ik vaker een extra uur werk zodat ik snel weer een vrije dag kan regelen.
Auteur : Marlijn / Geschreven op : 30 november 2017 - 14:10 / Hits : 4050 / Waardering : 3.11
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Op mijn werk liet ik mij pakken door een klant.
Auteur : Marlijn / Geschreven op : 24 november 2017 - 02:10 / Hits : 11586 / Waardering : 4.00

Rijkelijk beloont door mijn dochter voor mijn hulp. Deel twee
Auteur : Ralf / Geschreven op : 27 november 2017 - 12:24 / Hits : 10133 / Waardering : 4.83

Hoe ik mijn schoondochter te pakken nam deel twee
Auteur : Boudewijn / Geschreven op : 08 november 2016 - 12:32 / Hits : 29883 / Waardering : 4.52

Vier geweldige dagen met mijn vader. tweede deel
Auteur : Manuela / Geschreven op : 07 juli 2016 - 22:42 / Hits : 23052 / Waardering : 4.50

Mijn belevenissen als fysiotherapeut. Tweede deel.
Auteur : Adwin / Geschreven op : 17 september 2017 - 18:51 / Hits : 15508 / Waardering : 4.36

Hoe ik mijn schoondochter te pakken nam deel drie
Auteur : Boudewijn / Geschreven op : 08 januari 2017 - 15:10 / Hits : 19803 / Waardering : 4.31

De spierblessure die mijn vader kon behandelen. Tweede deel
Auteur : Claire / Geschreven op : 13 december 2016 - 23:24 / Hits : 19472 / Waardering : 4.06

Hoe mijn werk als fysiotherapeut veranderde. Deel 2
Auteur : Edine / Geschreven op : 11 mei 2017 - 14:43 / Hits : 13233 / Waardering : 3.90

De foto’s van mijn ex vrouw. Tweede deel
Auteur : Ricardo / Geschreven op : 15 juni 2016 - 14:16 / Hits : 17922 / Waardering : 3.83

In het geheim liet ik mij pakken door schoonvader.
Auteur : Tosca / Geschreven op : 12 november 2017 - 22:20 / Hits : 20352 / Waardering : 3.30

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
MrGiorgio
Wat ben jij een geil verkoopstertje.... Ik ben benieuwd naar nieuwe verhalen.
Geschreven op : 04 december 2017 - 05:59

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb