Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Verleiding in een Spaans bos
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Verleiding in een Spaans bos
In 2011 overwinterden mijn vrouw en ik met onze camper in Spanje en geraakten we voor een week op de Marjal-camping aan de Costa Blanca in de buurt van Guardamar even onder Alicante . Ik was toen nog maar net met pensioen. Mijn vrouw was drie jaar daarvoor geopereerd aan nierstenen en had ook een bijkomende nierbekkenontsteking. Sinds die tijd heeft ze nog altijd een chronische pijn aan haar blaas en urineleiders; d.w.z. een scherpe pijn, die ook doordringt tot in haar vagina, een voorheen door mij niet te versmaden overheerlijke seksuele lekkernij. Voor mij betekende dat het uit was met de meeste pret en helaas kon ik haar vanaf die tijd nog alleen maar vingerend en zelfs dat nog maar mondjesmaat klaarmaken. Het ware neukfestijn was dus voor mij daarmee helemaal “out of the picture”..
Om toch aan mijn regelmatige niet al te geringe verlangens tegemoet te kunnen komen, zat er voor mij niets anders op om maar een heel andere weg in te gaan slaan. Een weg, waarvan mijn vrouw heel zeker niets van zou willen weten, dus vertelde ik het haar ook maar nooit. In het begin begon ik op internet naar naturistenfoto’s met voor mij wildvreemde vrouwen te zoeken, maar ik vond er helaas maar weinig, die mij konden bekoren. Om vooral naakt te zien van gewone vrouwen en vooral naar plaatjes en video’s van vrouwen van mijn leeftijd verlegde ik mijn zoektocht naar de wat meer toegankelijker nudistenpagina’s. Door het kaf van het koren te scheiden, zocht ik toen juist niet naar hoeren en andere geld verslindende items. Echter de zogenaamde gratis en veelal misleidende datingsites spraken me dan toch ook niet zo aan en de specifieke te downloaden pornovideo’s boeiden me al vrij snel ook al niet meer zo. Nee, liever wilde ik eigenlijk net zulke mensen leren kennen als ikzelf, die met dezelfde verlangens als ik ook het doel nastreefden elkaar naakt te zien of een of meerdere keren te ontmoeten. Na gespecialiseerd zoeken naar de echte zuivere seks aanbiddende amateurs kwam ik toch al vrij snel op een aantal sociale sites terecht, waar je foto’s kon uitwisselen, chatten en ook zelfs gratis ontmoetingen kon regelen. De eerste tijd hield ik snel beoogde ontmoetingen van vreemden zoveel mogelijk af, waarbij me wel opviel, dat er op die pagina’s niet alleen veel biseksuelen en echtparen waren, maar ook vrouwen, die zich compleet open stelden en op discrete wijze naar dezelfde doelen zochten als ik. Ik vond ook mensen, die wel wilden, maar zich niet echt bloot durfden te geven of lieden, die alleen stiekem plaatjes kwamen kijken. Uiteindelijk bleven er enkele sociale sites over, waarvan ik op den duur zeker wist, dat er veel mensen op zaten, die de beste bedoelingen hadden en waarbij ik niet geconfronteerd werd met phishing, virussen, ongewenste links met reclame of betaal-links en andere rotsooi. Weinig zou me dan meer kunnen hinderen om naar die lekkere rijpe kutjes te zoeken, die mij aanstonden en je zou je daarbij goed kunnen indenken, dat ik sindsdien likkebaardend begon te smachten naar een kut die ongeveer op die van mijn vrouw leek, zo mogelijk met bijbehorend lichaam, maar wel zeker wetend, dat die kut natuurlijk altijd van een onbekende vrouw zou zijn. Al die tijd maakte ik mezelf wijs, dat als ik in de toekomst ook een vreemde doch heerlijk uitziende penis op mijn weg zou tegenkomen, ik er zeker niet afwijzend tegenover zou staan!
Inmiddels ben ik al meer dan eens in erotisch contact geweest met enkele vrouwen, die beantwoordden aan het beoogde profiel, maar in een veelvoud ook met biseksuele mannen, die niet allemaal in éénzelfde soort schuitje voeren als ik, maar nagenoeg allemaal ook een goede reden hadden om hun heil op deze vorm van internet te zoeken. Inmiddels heb ik dus met beide geslachten, maar ook van andere generaties als de mijne, de nodige erotische live-ervaringen meegemaakt en eigenlijk viel geen een ervan me erg tegen, in tegendeel zelfs, het smaakte naar steeds meer en het begon zelfs verslavend te werken, zodat ik me voornam nog kritischer te werk te gaan.
Nu moet ik bekennen, dat ik al op vrij jonge leeftijd de intiemste delen van verschillende vrouwen heb leren kennen. Ik had daardoor al veel ervaring met even oude en jongere meisjes, maar ook met seksueel veel ervarener vrouwen en ik had ook al met enkele jonge mannen intieme handelingen gedaan. Ik kreeg zelfs een tijdje diverse kortstondige verhoudingen, dus ik had eigenlijk weinig taboes om met mijn nieuwe situatie, hoewel die nu in een geheel ander daglicht stond, om te kunnen gaan. In het begin van mijn pubertijd viel ik al eens op een buurvrouw van boven de veertig en daarna ben ik ook verschillende keren naar bed geweest met vrouwen van allerlei leeftijden, variërend van liefdes op het eerste gezicht, vaste vriendinnen, ex-schoonmoeders en zelfs met vroegere vrienden. In mijn fantasieën kunnen mijn tegenliggers trouwens nooit te oud zijn. Waar dat in feite vandaan komt weet ik niet, maar ik vind het ook nu nog altijd heerlijk om op mijn vertrouwde sites naar blote vrouwen van hoge leeftijden te kijken en mezelf daar ook nog eventjes heerlijk bij af te trekken. Maar dan nu mijn waar gebeurde verhaal.

De hoofdpersoon in dit verhaal was een overheerlijke mooie rijp uitziende Engelstalige vrouw met donker haar. Ze vertelde me tijdens een eerste kennismaking, dat ze die maand voor onze spontane ontmoeting 45 jaar was geworden en daarmee was ze op dat moment dus toch nog wel een kleine twintig jaar jonger dan ik! Ik zag haar die eerste keer op een Hollandse dansavond in het hoofdgebouw van de camping en het kennismakingsgesprek kwam tijdens die enkele keren, dat we met elkaar dansten als vanzelf volop op gang. Ze danste behoorlijk stevig tegen me aan en ik wist natuurlijk gelijk dat ze zich graag intiem liet vasthouden. Tegelijk voelde ik ook, dat ze een paar stevige wat hangende vrij grote borsten bezat, die ze daar onder haar jurk verborg. Ze kwam samen met haar flink wat oudere man niet lang daarna bij ons aan een tafeltje zitten, zodat ik haar gedurende langere tijd van dichtbij kon bekijken. Ik vond haar eigenlijk meteen een behoorlijk leuk en aantrekkelijk type, dat er net als ik wat jonger uit zag, dan ze in werkelijkheid was. Ook vertelde ze het nodige over zichzelf en ik kreeg zelfs haar naam te horen. De dag erna liep ik bij het buitenzwembad rond en ik zag Heather zowaar in haar uppie in een eigenlijk wat te ordinaire en daarnaast ook veel te krappe bikini. Daar ze zich aan de rand van het verwarmde binnenzwembad ophield en niet op mij reageerde, vermoedde ik, dat ze mij vanaf haar plekje niet kon zien, maar ik haar dus wel en het viel me dus gelijk op, dat ze inderdaad een stel grote tieten had, die dan ook behoorlijk uitpuilden in die eigenlijk veel te krappe zwemkledij. Toen ik ongezien nog wat dichterbij kon komen, ontwaarde ik trouwens ook behoorlijk wat moedervlekjes, die zich hoofdzakelijk tussen het boven– en ondergedeelte van haar bikini bevonden , maar er bevonden zich ook een paar grote boven haar decolleté!
De dagen erna kwam ik mijn Engelse hartendief wat regelmatiger tegen op de camping, waar ik ontdekte, dat zij achteraan op de camping in een grote caravan verblijf hield. Tijdens mijn ochtendwandelingen zorgde ik er steevast voor, dat ik hun staanplaats regelmatig passeerde en die keren, dat ze er was, leek het net of ze me dan bekeek met een paar gulzig uitstralende ogen. Het viel me op, dat ze sindsdien ook steeds meer dan eens lag te zonnen en natuurlijk alweer in die nauwe bikini. Mogelijk, omdat ze in het openbaar misschien wat preuts was, had ze tijdens een wandeling over de camping wel altijd een short en een bijpassend T-shirt aan. Erg jammer vond ik dat wel, want ik betrapte me er zelf op, dat ik eigenlijk wel eens wat meer bloot van haar lichaam had willen zien. Nooit meer echter was ik sinds ik haar in het zwembad had mogen aanschouwen, de exacte vorm van haar borsten vergeten, maar of ze grote tepels of een behaarde kut had, dat wist ik natuurlijk niet. Tot die dag erna ik zomaar als apotheose de wens van mijn gedachte op mijn pad kwam!
Het was die bewuste dag haast ongewoon stil op het campingterrein. Bijna alle campinggasten waren die dag niet lijfelijk aanwezig, omdat ze er bijna allemaal op uit waren getrokken of met een georganiseerde excursie mee waren. Mijn vrouw was ook met die laatst genoemde trip mee en zou pas aan het eind van de dag terug zijn. Ik lag dus ’s morgens na het uitzwaaien al vroeg in mijn korte broek te zonnen naast onze camper.

Ik vond dat helemaal niet erg, want ik had een goed boek en daarnaast kon ik me ook weer eens helemaal overgeven aan mijn fantasieën ten aanzien van Heather en in feite gewoon ook doen en laten wat ik die dag zelf wilde. Ik loop dan meestal als de zon goed heet is, in een hele wijde korte voetbalbroek rond, die voorzien is van een vaste binnen-broek, zodat ik er geen onderbroek onder aan hoefde te doen. Ik vind het heerlijk als je je lul langs de gladde stof heen en weer kan voelen glijden om dan heel plezierig met een half harde piemel een beetje rond te kunnen lummelen. Ik had eerder die dag ook al mijn rondje over de camping gelopen en ontdekt, dat de Engelsen vandaag niet aanwezig waren bij hun caravan. Aan het einde van de ochtend kwam echter wel hun Range Rover heel langzaam ons pad afrijden. Ik zag, dat het donker behaarde koppie van Heather helemaal alleen achter het stuur te vinden was en zij knikte me vanachter die plaats ongewoon vriendelijk toe, alsof ze van te voren had bedacht, wat er niet lang daarna zou staan te gebeuren. Van haar man was op dat moment geen enkel spoor te bekennen. De grote auto kwam vlak voor mijn plek tot stilstand en Heather liet het op een spleetje openstaande raampje nu helemaal naar beneden zakken. “I see, you’re alone to-day; your wife does the day-out trip, isn’t it?. Excellent time doing a cup of tea with me in some minutes!” en voor ik van de verbazing was bekomen en haar kon antwoorden reed ze alweer door. Er zat voor mij niets anders op om uit beleefdheid snel in mijn slippers te wippen en een t-shirt aan te trekken; Dan sloot ik de camper af en liep in de richting van “Heather’s place”.

Op dat moment stond de deur van de luxe Engelse Elddis al open en hoorde ik de dame in kwestie al in haar caravan rommelen met haar keukengerei. Ik eigende me behaaglijk één van de gereedstaande luie ligstoelen toe en niet lang erna zaten Heather en ik tegenover elkaar te kletsen over van alles en nog wat. Ik nam haar nog eens nauwkeurig op. Ze had zich blijkbaar nog snel weten om te kleden, want ze had waarschijnlijk te mijner ere ineens een vrij korte hotpants aan en daarboven ook een nauwsluitende witte blouse aangetrokken, die niets van haar imposante voorgevel scheen te willen verbergen. Ik zag meteen, dat er ook geen bh meer onder moest zitten en ik kreeg het idee, dat Heather heel anders naar me keek, dan ik tot dan toe bij haar had gezien en ik bedacht me, dat ze me nu eigenlijk min of meer zat te verleiden. Ik begreep uit het gesprek, dat de Engelse en haar man al twee maanden in Spanje waren en dat zij nog een maand op deze camping zou blijven, waarna ze zelf de caravan in een naburige Spaanse stalling zou zetten en per auto naar Engeland zou terug keren. Die ochtend nog had ze haar man naar het vliegveld van Alicante gebracht, waar hij de lijnvlucht naar Londen had genomen. Er moesten in Engeland nogal wat zaken gedaan worden en hij zou niet meer naar Spanje terugkomen. “I’m glad to meet you here now. I’ve seen, you have a mountainbike. I have one too and (met een paar twinkelende oogjes) maybe we can bike in the dunes this afternoon. I know some nice bikeways there leading to some magnificent places in a pineforest; Can I do you a pleasure with a beer, Dick?”
Voor ik het wist dronken we allebei een lekker koud biertje en de middag beloofde dus ook al best gezellig te worden! Na die morgen nog meer te hebben zitten kletsen en genieten van de zon, merkte ik, dat ik Heather niet alleen veel aardiger begon te vinden, maar ik voelde, dat er ook een zekere aantrekkingskracht van haar uit ging. Ook merkte ik, dat het gesprek opeens een beetje de erotische kant op ging, toen ze vroeg of ik haar als Engelse oudere vrouw wel sexy vond. Prompt voelde ik de jongeheer in mijn broek wat meer langs de stof schuren en ook behoorlijk groter worden. Zag ik het wel goed en verraadde Heather zichzelf, toen zich bij haar zomaar twee grote stijve tepels in haar blouse begonnen af te tekenen! Ik zag dat zij nu ook meer dan normaal interesse kreeg in de nu niet meer te missen bobbel in mijn broek. We hadden inmiddels allebei ook al twee biertjes op, maar we lieten ogenschijnlijk niets merken van de toenemende belangstelling voor elkaars geslachtsorganen.

Allerlei geile gedachten schoten er wel door mijn hoofd. Als ik nu eens afsprak, dat we al over een uurtje zouden gaan fietsen in de duinen en jawel als er dan zoveel mooie plekjes te vinden waren .... dan zou het daar pas echt genieten zijn, als ik haar zou kunnen strelen of misschien wel meer. Mijn gastvrouw nam me eigenlijk de woorden uit de mond en stelde voor om zo dadelijk al dat stuk te gaan fietsen in de duinen, die eigenlijk niet eens zo ver van de camping te vinden waren. "Dat lijkt me een prima plan!" reageerde ik enthousiast. Na een kwartier stapten we allebei voorzien van originele fietskleding, fietsschoenen en een helm op onze bikes. Ook had ik mijn kleine fototoestel meegenomen, “want je weet immers maar nooit, wat je onderweg tegenkomt?” We reden eerst een heel eind via allerlei paadjes en over duintjes heen het pijnbomenbos in. Het was daar lekker koel en het rook er erg uitdagend en ook heel lekker. Soms konden we de branding van de zee horen en soms ook zien. Steeds reed en liep Heather voor me en zodoende kon ik constant naar haar verleidelijke heerlijke lijf kijken. Natuurlijk had ik regelmatig bij die aanblik van die wiegende billen in die strakke fietsbroek van haar en die heerlijke rijpe gebruinde blote benen daaronder met de regelmaat van de klok een keiharde lul. Al die tijd hoorde ik nergens stemmen van mensen; enkel het ruisen van de toppen van de bomen en het gefluit van ontelbare onzichtbare zangvogeltjes. Na zo een half uurtje gefietst te hebben zei het vrouwtje, dat er nu tegen de volgende heuvel een hele leuke zonnige plek was, maar ze moest eerst eigenlijk ook heel nodig ergens plassen. Meteen stopte Heather en liep met haar fiets naar een hoog duin waarop inderdaad een open plek was. We waren inmiddels een behoorlijk stukje van het pad afgegaan en ik volgde dicht achter haar. Heather zette haar fiets tegen een boom en ze verdween achter een paar bosjes. Ik voelde, dat ik door het bier van die morgen zelf ook erg nodig moest. Helaas waren dat hier de enige struiken in de wijde omgeving, dus ik volgde de Engelse lady maar op de voet. "What are you doing”, zei ze, toen ze zag dat ik haar volgde tot achter een struikje. Ik zei, dat ik ook moest plassen en omdat ik niet betrapt wilde worden door eventueel langslopende mensen, zocht ik hier ook een struikje. “Now ok, we can do it together over there!” en ze wees naar een struik en deed gelijk haar fietsshirt over haar hoofd uit en wilde ook gelijk haar broek naar beneden doen, maar ze vroeg me of ik me even om wilde draaien. Dat deed ik. IK had even een glimp van Heathers blote juweeltjes gezien en toen ik ook mijn shirt uittrok, merkte ik gelijk erna, dat ik met moeite mijn stijve lul uit mijn broek kon bevrijden, opdat ik ook kon gaan plassen. Dat lukte me door al die stijfheid maar moeilijk en al helemaal niet meer, toen ik haar urine hoorde kletteren en het visioen, dat ik erbij kreeg.

Ze moest eigenlijk nog vlak naast me zitten ook! Ik werd ineens vreselijk geil en ik moest en ik zou haar bekijken, want ik wilde nu perse ook haar kut zien en die gouden douche eruit zien stromen. Dus plotseling draaide ik mijzelf om en zag nog net een volle plas uit een volledig geschoren kutje komen. Heather zag natuurlijk meteen, dat ik me omgedraaid had en dat ik met mijn half afgezakte broek en een half zichtbare dikke lul min of meer open en bloot vlak voor haar stond. "Oh boy" zei ze, "You wanted a look about me a married woman?" Verschrikt keek ik haar aan en stamelde, dat dat inderdaad zo was. "Come with me, Dick" zei ze. "With such a dick, you cannot pee!"
Ik vond dat ook en hupte gehandicapt door mijn afhangende fietsbroek naar haar toe, terwijl ze nog op haar hurken zat met haar fietsbroek nog tot op haar enkels en toen pakte ze zowaar mijn lul vast. Met haar andere hand begon ze ook zachtjes mijn ballen te kneden. "Ooo, such a fine cock you have; I did not see such in years, can I play with this!” "But of course!" antwoordde ik. Ik vertelde haar meteen, dat ze er alles mee mocht doen, wat ze wilde. “First we go naked both to my fine place on the hill”. In een mum van tijd hadden we onszelf op de schoenen na, volledig van onze kleding verlost. Dus liepen we zo als nudisten naast elkaar op de romantische plek toe, waar we onze fietskleding op de grond uitspreidden. Zachtjes begon Heather mijn pik af te trekken onder het uitslaan van allerlei kreetjes. Ze ging nu op haar knieën voor me zitten, zodat ik van bovenaf een geweldig uitzicht had op een paar prachtige gewelfde blote billen. Heel even nam ze mijn natte eikel in haar mond en begon er zachtjes aan te zuigen. Mijn verlangens werden terstond enorm op de proef gesteld! Ik wilde haar eigenlijk meteen overal betasten, voelen, vingeren, haar borsten kneden. Ik wilde persé haar blote lijf tegen me aan voelen. Dus trok ik haar overeind en drukte haar spiernaakte lijf in de volle lengte tegen me aan.
Haar borsten bleken voorzien te zijn van een paar imposante diepbruine tepelhoven, waaruit zich twee prachtige spenen tegen mij aan priemden. Met mijn loeigrote keiharde degen schoof ik heen en weer langs haar blote buik met de kleine moedervlekjes. Mijn God, wat was dit na een tijdje droog te hebben gestaan toch een vreselijk geil gevoel. Onze monden vonden elkaar ook al snel en we begonnen zodanig heerlijk te tongen, alsof ons leven ervan afhing. Ik graaide naar haar geweldige grote hangende tieten en kneedde die heerlijke stevige bollen door en door. Zo stonden we een tijdje te zoenen, te voelen en onze blote lijven tegen elkaar te drukken. “I wanted this from the beginning I saw you!” zei ze hijgend. Ik voelde haar steeds harder wordende tepels steeds stringenter in mijn borst prikken en intussen kneedde ik haar billen, waarbij ik beide kadetten af en toe uit elkaar trok. "Oh boy take my body, take my lust and honey" zei ze, "All this is yours to-day." Heather en ik werden steeds wilder en geiler. Ze deed haar handen naar beneden en ze pakte mijn lul beet. Ze begon er nu behoorlijk stevig aan te trekken.

Ik tastte met een hand naar beneden en greep naar haar kut. Ik voelde eerst alleen aan dat grappige heuveltje boven haar klitje! Dan ging ik verder naar beneden. Heerlijk toch..... Zachtjes draaide ik nu met mijn duim en wijsvinger rond haar klitje en dat ging gepaard met een zware zucht van mijn vrijwillige slachtoffer. "Ohhh such a fine thing it is, take my pussy at all, i want to feel your cock in me," riep ze opeens. Haar kut was nog niet echt nat, maar wel vreselijk heet. Ik rook even aan mijn vingers om te weten, hoe het kutvocht van het vrouwtje rook. Ik merkte, dat het een veel sterkere geur verspreidde, dan ik me ooit kon herinneren, maar ook , dat uit mijn lul reeds wat voorvocht druppelde. "Can you lay down and turn your body for this, Heather," zei ik. Ze draaide zich prompt op haar handen en voeten en kwam met haar billen naar boven gericht tot stand. Toen boog ik haar met een hand in haar nek verder voorover. Ik zette mijn lul tegen haar forse schaamlippen en begon langzaam te drukken. Geleidelijk kwam er wat meer vocht uit haar schede en het lukte me dan ook bij haar binnen te dringen. Steeds dieper gleed ik, tot ik tot aan mijn ballen in haar zat. Driftig begon ik haar nu te neuken, terwijl ik met één hand in een borst kneep en met haar tepel speelde. Met mijn andere hand masseerde ik zachtjes de zijkant van haar geile zachte kontje. God, dat was pas geil om daar je pik in te stoppen, zeg. Ik was inmiddels in alle staten van verrukking. Hier stond ik dan met een getrouwde Engelse milf te neuken en nog wel midden in een vreemd bos. Ineens begon Heather steeds luider te hijgen en te kreunen en ze ook af en toe kleine gilletjes uit te slaan. Mijn ballen klapten uit elkaar van de spanning en ik wilde ineens heel erg graag die hete kut vol spuiten met mijn zaad. "Do it, do it,!" riep ze. "Fuck me with all your gum you have; I’m tastful and ready!" Steeds harder begon ik te pompen; soms floepte mijn penis uit haar grotje en ramde ik mijn keiharde lul telkens weer bij haar naar binnen en ook mijn handen deden nog steeds hun werk.

Zelfs haar aars ging door haar nog immer toenemende geilheid een beetje openstaan en dus stopte ik er met gemak eerst één en dan zelfs twee vingers bij haar naar binnen, zodat ik mijn eigen lul kon voelen bewegen in die heerlijke geile neukgrot. Dit betekende voor het vrouwtje ook meteen nog een laatste te overschrijden grens; de laatste druppel dus voor haar om heerlijk geil en gillend klaar te kunnen komen en dat deed ze dan ook. Nu hield ik het echt ook niet lang meer. Haar eindfase was voor mij al voldoende om een grote dosis zaad uit mijn ballen omhoog te voelen komen en het door mijn lul heen tot diep in haar kut vlak bij haar baarmoeder te laten exploderen. Het leek wel of ik al grommend en kreunend, zo’n beetje alles wat ik in me had in haar warme kut liet leegstromen en ik had daarbij het gevoel dat ik nog nooit eerder zo lekker jeukend was klaar gekomen, maar dat laatste denk ik daarbij altijd.
Opeens draaide Heather zich om en liet zo mijn piemel ontsnappen uit haar shangri-la. Ze ging op haar knieën voor me zitten en nam mijn nog volledig harde lul in haar mond en begon elke druppel zaad die er nog inzat op te zuigen. "Owww, what a nice taste you have there!" fluisterde ze zacht. We stonden tegelijk op en we begonnen elkaar weer heftig te zoenen. Ik proefde op haar lippen mijn eigen sperma, vermengd met haar kutsappen. Het smaakte me voortreffelijk! Toen ik op mijn horloge keek, schrok ik, omdat we al een uur of twee weg waren en we nog helemaal naar Guardamar terug moesten. "We have to return quickly,” zei ik haastig, “For my wife knows we are gone together!” Snel kleedden we ons weer aan en fietsten in een redelijk tempo terug. Toen we boven de bomen de flats van Guardamar zagen, wisten we, dat de camping niet ver meer was. We fietsten nog altijd in het bos en we konden het niet laten nog een keer af te stappen op de top van een duin. Het was er erg zonnig en dus zoenden we elkaar nog maar eens een paar keer en kneep ik nog eens flink in haar stevige tepels.

Telkens gaf ze me dan een knipoog en kneep zij me ook weer even in mijn lul, die daardoor weer verstijfde. Heather keek me daarbij zo geil aan, dat ik gelijk wist, dat ze op dat moment nog wel een keer vreemd wilde gaan. Als op commando kleedden we ons allebei heel snel voor een tweede keer spiernaakt uit, maar dit keer inclusief onze schoenen en sokken. Ik ging op mijn knieën zitten en trok Heather bij haar benen heel dicht naar me toe, zodat ik haar kutje vlak voor mijn mond kreeg. Terwijl zij met haar handen teder over mijn hoofd streek trok ik met mijn duimen haar grote schaamlippen van elkaar, zodat ik het volledige gezicht kreeg op haar hoorn des overvloeds. Heather’s wat paarsachtig gekleurde kut was door mijn eerdere erotische activiteit van een uur geleden nog behoorlijk nat gebleven. Ik zag zelfs nog een klein geleiachtig sliertje van mijn sperma spontaan uit haar vagina lopen. Aan de bovenkant liep de robijnen kloof dood tegen een donkerrood knopje, dat aan de bovenzijde overging in de welving van de onderbuik van Heather. Ik kon me niet meer beheersen en boog me naar voren, teneinde dat liefdesknopje of beter gezegd klit tussen mijn lippen te nemen. Het signaal miste zijn uitwerking dan ook niet, want de vrouw drukte haar kut gelijk naar voren, zodat mijn kin in haar natte vagina verdween en mijn neus over haar gladde venusheuvel gleed. Tussen mijn lippen versnelde ook prompt de maat van haar liefdesknobbeltje. Voorzichtig zette ik ook mijn tanden er in en met mijn handen greep ik naar de tepels van haar tieten. Ik voelde, dat Heather begon te trillen. “I want you nude on a special photoshoot!” zei ik. Het duin leende zich uitstekend voor mijn naaktfoto’s. Ik portretteerde haar dan ook in allerlei standen, waarbij Heather tot mijn verbazing net als een professioneel model precies wist, hoe ze het voordeligst kon uitkomen. Na de laatste foto liet ze zich op haar knieën vlak voor me zakken en begon me met haar mondje af te zuigen. Het voelde fenomenaal aan. Toen mijn piemel begon te kloppen, stopte het vrouwtje; ging staan en sloeg beide armen om mijn nek en klom tegen mijn lichaam omhoog. Toen ik haar tieten tegen mijn borst voelde en haar natte kut tegen mijn buik, gleed ze wat naar onderen en voelde ik mijn pik als vanzelf haar kut in glijden. We voelden ons gelijk helemaal één worden in elkaars intense liefdeswarmte. We hoefden niet eens meer te neuken, want onze orgasmes begonnen als vanzelf gewoon weer te gloeien, zo ritmisch waren we aan elkaar gewaagd. Zo goed hadden we elkaar al opgefokt!
Ik voelde voor de tweede keer die middag haar kutsappen om mijn vurige zwaard spoelen en in mindere mate ook gelijk nog wat verse sperma in haar vloeien We kwamen dan ook precies gelijk klaar! Toen ze vlak voor me ging zitten en ik naar haar toe boog om haar dankbaar te kussen, hoorden we een zacht handengeklap. Verschrikt keken we eerst elkaar aan en toen we naar de kant keken, waar het applaus vandaan kwam, zagen we nog twee naakte stelletjes op het duin zitten en toen moesten we lachen. Blijkbaar hadden we die tijdens onze passie volledig over het hoofd gezien. Teruggekomen bij de camper zat mijn vrouw al in een stoeltje te lezen en vrolijk keek zij op. "Hebben jullie veel plezier gehad, tijdens de fietstocht?" vroeg ze. "Yes, it was wonderful!" vertelde Heather. Glimlachend liep ze op mijn echtgenote af om haar een hand te geven.
“Your husband is a very fine guide; He showed me everything in this area, thanks for the nice day!” en ze vertrok naar haar eigen caravan. Twee dagen erna zijn we verder getrokken, maar Heather ben ik nooit meer vergeten.

Uit mijn dagboek, dick123, 4 januari 2012
Auteur : dick123 / Geschreven op : 10 mei 2018 - 15:03 / Hits : 13138 / Waardering : 3.00
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

De Donkere Verleiding (3-slot)
Auteur : quasi / Geschreven op : 05 september 2012 - 01:58 / Hits : 18714 / Waardering : 3.47

De Donkere Verleiding (1)
Auteur : quasi / Geschreven op : 03 september 2012 - 23:42 / Hits : 22745 / Waardering : 3.45

De Donkere Verleiding (2)
Auteur : quasi / Geschreven op : 05 september 2012 - 00:10 / Hits : 17741 / Waardering : 3.39

Lynn 2 - Verleiding
Auteur : DeSchrijver / Geschreven op : 26 juli 2010 - 09:26 / Hits : 20066 / Waardering : 2.95

Tessa (vervolg) - De verleiding
Auteur : Muffer / Geschreven op : 22 april 2012 - 14:17 / Hits : 11334 / Waardering : 2.93

Ik kon de verleiding niet weerstaan
Auteur : Nathalie / Geschreven op : 22 juli 2011 - 14:51 / Hits : 20065 / Waardering : 2.72

Verleiding voor kledij
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 15 maart 2007 - 16:33 / Hits : 12361 / Waardering : 2.31

Op zijn spaans
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 08 juni 2005 - 17:24 / Hits : 10183 / Waardering : 2.24

Onverwachte verleiding
Auteur : Storyteller / Geschreven op : 06 juni 2007 - 21:20 / Hits : 20360 / Waardering : 2.23

De verleiding - Jos
Auteur : Yan / Geschreven op : 20 oktober 2015 - 06:44 / Hits : 8232 / Waardering : 2.00

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb