Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Een oud telefoonnummer
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Een oud telefoonnummer
“Met Tamara.” “Hallo, kan ik vanmiddag bij je langs komen om te relaxen?” Ik schrok me wezenloos, was even stil en gooide toen de hoorn op de telefoon. Zeker één of ander geile grapjas die zich verveelde. Ik besteedde er verder geen aandacht aan. Hoewel de gedachte aan sex met een vreemde, terwijl mijn man weer voor enige weken afwezig is, bezorgde mij warme gevoelens in mijn onderbuik.
Een paar maanden later kreeg ik weer een telefoontje van iemand die vroeg of hij bij langs kon komen om te relaxen. En in de maanden daarna werd ik weer af en toe gebeld met de vraag of relaxen mogelijk was en wat het kostte. Sommigen waren wat directer en zeiden dat ze wilden neuken. Ik ben veel alleen en af en toe een goede beurt daar heb ik geen probleem mee. Maar die telefoontjes maakten mij toch wel zenuwachtig. In wat voor duister seksueel circuit was ik buiten mijn weten terecht gekomen.

Ik zal jullie mijn speurtocht besparen, maar uiteindelijk werd het mij duidelijk dat mijn huidige telefoonnummer in het verleden heeft toe behoord aan een dame die als sexwerkster haar brood verdiende. KPN dacht dat het nummer lang genoeg buitengebruik was geweest om het, zonder er last mee te krijgen, weer uit te kunnen geven. Mij werd geadviseerd een nieuw nummer aan te vragen. Maar het idee dat ik af en toe mannen en mogelijk ook vrouwen aan de lijn zou krijgen die zin hadden in seks daar werd ik wel opgewonden van. Ik besloot voorlopig niets te doen en de ontwikkelingen af te wachten.
Af en toe zo’n hijgerig telefoontje daar werd ik best wel geile en opgewonden van. Maar laat ik mij voorstellen. Ik ben getrouwd met Jelle en ik ben dus Tamara. Wij zijn allebei 40 plus, sportief en zijn dol op seks. Als Jelle thuis is, kom ik seksueel niets te kort. Alleen jammer dat hij veel weg is. Hij is werkzaam in de olie industrie. Dat betekent een maand tot 6 weken afwezig en dan ook weer zo’n periode thuis. In zijn thuisperiode neuken we ons helemaal suf en genieten we volop, maar tijdens zijn afwezigheid moet ik mijn lusten bevredigen met vingeren en mijn speeltjes.
Op een dag dat ik weer erg geil was en ik op het punt stond weer intens met mezelf te gaan spelen, ging, aan het begin van de avond, de telefoon. “Hallo, ik ben Kevin. Kunnen wij een afspraak maken om te relaxen?” Ik was geil en het telefoontje overdonderde me, temeer daar die opbeller een hele prettige erotiserende stem had. Ik hield mij even stil. “Hallo, kan ik bij jou relaxen? Lijkt me niet zo’n lastige vraag,” hoorde ik aan de andere kant van de lijn. “Voor mij wel,” antwoordde ik. “Want hoe kom jij aan mijn nummer?” Het bleek dat Kevin oude spullen aan het opruimen was en in een oude agenda mijn nummer was tegen gekomen. Toevallig moest hij deze dagen in onze stad zijn. “Dus dacht ik, laat ik eens bellen. Uit mijn aantekening bleek ook dat het een prettig bezoek was geweest. Maar het is al heel wat jaren geleden dat ik bij je ben geweest.” “Ik moet je teleurstellen. Je bent nog nooit bij mij geweest.” “Het was even stil aan de andere kant, “maar jouw nummer staat in mijn agenda en dat verzin ik niet. Als je niet meer werkt ook prima.” “Bij mij kun je niet relaxen. Ik heb namelijk sinds ruim een jaar dit telefoonnummer van je vroegere sexvriendin.” Weer stil aan de andere kant. “Sorry, neem me niet kwalijk, maar dat wist ik natuurlijk niet, nogmaals sorry,” was zijn teleurgestelde reactie. “Geeft niet,” zei ik, “je hebt een prettige stem en het gesprek met jou windt mij wel een beetje op.” “Echt waar?” “Ja, het idee dat ik praat met iemand die opgewonden mogelijk zelfs geil is en die wat met mij zou willen. Daar word ik ook wel een beetje opgewonden en nat van.” Terwijl ik praatte werd mijn kutje geleidelijk natter. Maar aan de andere kant van de lijn werd het stiller. “Dus om het maar plat te zeggen, je wordt wel een beetje geil van dit gesprek,” stelde Kevin vast. Ik voelde mijn kutje samentrekken. “Eerlijk gezegd, ja.” “Maar ik wil je wel van die geile verlangens af helpen. Met een uurtje relaxen is dat probleem, volgens mij, opgelost.” Mijn kutje was inmiddels klets nat en mijn hart ging heftig te keer. “Hhmmm,” was mijn reactie. “Ik weet het niet.” En ik voelde mijn tepels ook al hard worden. “Maar wie moet het dan weten?” was de reactie van Kevin.

Ik zei al dat hij een prettige stem had. Hij zei sportief te zijn en een goede conditie te hebben. Hij was 50 plus en geil. Ik beschreef mijn lichaam. Hij werd enthousiast. “D cup en brede heupen, wat kun je als man nog meer wensen.” Mijn kutje was onder hand drijf nat evenals mijn slipje. Ik was zo geil dat ik toehapte zonder het zelf goed te beseffen.
“OK je kunt bij mij relaxen, maar je begrijpt dat er een prijskaartje aan hangt,” zei ik tot mijn eigen verbazing. De hoer spelen was wel het laatste wat ik van mezelf had gedacht. Maar als je maar geil genoeg bent kan er blijkbaar van alles gebeuren. “O.K, niets voor niets. Wat dacht je van 150 euro?” “Hallo, ik ben geen hoer, dus mijn prijs ligt hoger.” Met een hoge prijs hoopte ik mijn overspel en nog te kunnen afwenden. Ik voelde dat ik te ver was gegaan, maar er was geen weg meer terug. Mijn geilheid had mij in een richting gestuurd die ik een uur geleden niet voor mogelijk had gehouden. Maar mijn drijfnatte kutje had er voor gezorgd dat ik het beheer over mijn lichaam kwijt was geraakt. Ik voelde mijn kutsappen langs mijn dijen lopen. Na enig onderhandelen spraken we af dat Kevin mij 250 euro zou betalen.
Hij werkte in de buitendienst en zou die nacht in een hotel in de nabij gelegen stad overnachten. Dat was ook de reden dat hij weer contact zocht met de dame achter het oude telefoonnummer.

En zo ging ik op weg, slechts gekleed in een jurk. Mijn slipje en BH had ik in mijn tas gedaan. In de lobby van het hotel zag ik een man staan met een sportief mediterraan uiterlijk. “Goede avond, leuk dat je er bent. Ik ben Kevin” Ik herkende hem aan zijn innemende en erotiserende stem. “Ik ben Tamara.” We gaven elkaar een hand en liepen naar de lift. Hij streek over mijn billen en liet zijn hand onder mijn rok glijden. Ik spreidde mijn benen een beetje. “Verrek, zonder slipje,” hijgde hij. “Dat leek mij wel een goede service voor 250 euro,” was mijn reactie. Hij lachte en fluisterde in mijn oor dat het een geweldige avond zou worden. . . . . .
Even later zijn we op zijn kamer. We omhelzen elkaar hartstochtelijk en waren snel uit onze kleren. Als ik Kevin zie staan sla ik van schrik de hand voor mijn gezicht. “Allemachtig en nu is hij nog maar half hard,” is mijn reactie. "Uh, die pik van jou is een beetje groter dan ik gewend ben,” zeg ik met een schorre stem. “Wat een kanjer.” “Ja,” zegt Kevin, “ik heb wat Afrikaans en mediterraan bloed door de aderen stromen. Een van de kenmerken is goed ontwikkeld gereedschap.” Wat een prachtig gezicht zo’n halfharde getinte paal. “Sorry, dat ik zo naar je pik kijk, maar ik heb nog nooit zo'n formaat gezien en nu is hij nog half slap".
Ik zit gebiologeerd te kijken. Hij beweegt met hele kleine schokjes en ik zie hem stijver en dikker worden. En dan zegt Kevin met kijken komen we er niet, "Als je hem zo mooi vindt, pak hem dan maar vast.” Mijn hand gaat langzaam naar zijn pik en ik voel de zachte warme huid tegen mijn hand. Ik kan hem amper omvatten. Ik ga op mijn knieën naast hem zitten. Ik voel zijn been tegen mijn tiet. Er trekt een siddering door mijn lichaam.
Dan pak ik zijn pik met beide handen. Ik voel hem groeien en stijver worden. Langzaam ga ik met mijn handen op en neer. Mijn god, wat een paal, wat een kanjer en keihard.
Ik raak een beetje van de wereld, ik heb het gevoel alsof ik in trance ben. Ik buig mijn hoofd naar voren en met mijn tong raak ik zijn grote dikke paarse eikel aan. Ik lik zacht en al snel sluit ik mijn lippen om zijn eikel. Ik ga met mijn hoofd op en neer. Ik pijp hem heerlijk als een volleerde hoer. Maar zo’n formaat heb ik nog nooit in mijn mond gehad.
Ik pijp hem terwijl ik met één hand zijn dikke paal omvat, en met mijn andere hand speel ik met zijn forse ballen.

Kevin zit aan mijn tieten en knijpt lekker in mijn tepels. Ik pijp rustig door en probeer hem dieper in mijn mond te krijgen, maar dat voelt als onbegonnen werk. Deze kanjer is heel veel dikker en groter dan die van Jelle.
Terwijl ik heerlijk door pijp, voel ik hoe Kevin met zijn hand richting mijn kut gaat. Even later zit hij met een paar vingers in mijn kut. “Tamara wat pijp je heerlijk, ik kom bijna klaar.” Dan voel ik zijn onderlichaam steeds meer bewegen en schokken. Hij drukt mijn hoofd dieper over zijn paal. Ik voel de eerste stralen zaad in mijn mond spuiten.
Ik doe mijn best om te slikken, maar dat lukt niet helemaal, zo veel spuit hij en het blijft komen. Ik houd zijn staaf in mijn mond, maar voel het zaad uit mijn mond lopen, langs mijn kin en op mijn tieten druppelen. “Ik hoop dat je dit als voorspel beschouwt, zuchtte hij, terwijl hij mij met een gelukzalige glimlach aankijkt. Mijn reactie is, "wil je me neuken met deze geweldige paal?" Ik wist niet dat de hoer spelen zo lekker en zo leuk was. Kevin ligt op zijn rug met zijn paal omhoog.
"Ik ga op je zitten dan houd ik de regie en kan ik wennen aan de maat,” zeg ik tegen hem. Ik ga schrijlings over hem zitten en ik laat ik me langzaam op zijn paal zakken en voel zijn grote dikke eikel tegen mijn kut drukken. Heel langzaam laat ik me zakken, wat is er lekkerder dan zo’n langzaam binnenkomende bezoeker, die je helemaal oprekt. Mijn kut krimpt telkens samen van genot hoe verder hij binnen komt. Oh my god, wat een formaat is dit. Ik ben inmiddels ongelooflijk nat en heb het gevoel, nog nooit zo’n natte kut te hebben gehad. Ik zie mijn kutgeil langs zijn donkere paal naar beneden lopen. Ik weet nu al dat ik deze eerste beurt als hoer nooit meer zal vergeten. Als ik hem helemaal in mij heb voel ik dat hij tegen mijn baarmoeder aan komt. Ik zit helemaal vol.
Ik beweeg langzaam wat op en neer. Door de dikte van zijn paal en omdat ik bovenop hem zit, voel ik zijn paal lekker langs mijn gezwollen klit glijden. Mijn kut tintelt, ik ga zo komen.

"Kevin, ik ga komen.” “Ik ook," gromt hij en duwt zijn heupen omhoog en stoot harder en dieper. En op dat moment kom ik, tomeloos en ongecontroleerd. Ik kreun zo beheerst mogelijk. De andere hotelgasten hoeven niet mee te genieten. Klaarkomen, met zo’n groot apparaat in je, is onbeschrijflijk lekker en geil. Schokkend en met heftige kutkrampen beleef ik een intens orgasme, dat gevoel wordt nog heftiger doordat die grote harde paal langzaam in mijn beweegt. Ik val voorover, over Kevin. Ik heb geen macht meer in mijn benen om op mijn hurken te blijven zitten. Ik voel me leeg ik ziet niets meer de wereld draait, het wordt zwart voor mijn ogen, ik zweef. Dit is pure seks, ongelooflijk. . . . . . . . . !
Langzaam kom ik tot bezinning. De nette naar haar man hunkerende echtgenoot is hoer geworden en ze geniet er nog van ook. “Arme Jelle,” schiet er door mijn hoofd.
Dit mag eeuwig duren. Ik ben nog steeds in een geile roes. Wat was dit heftig.
Kevin legt mij op het bed, ik spreid mijn benen. Mijn gevoel en gedachten zeggen dat ik nu heerlijk en heftig geneukt ga worden. Hij duwt zijn eikel tegen mijn druipende kut en schuift zijn forse keiharde lul langzaam naar binnen. Ik voel die grote, dikke staaf in en uit mij gaan, ik heb het gevoel te barsten. Met stevige diepe en lange stoten ligt Kevin mij te neuken, steeds voelde ik zijn grote ballen tegen mijn kont slaan.
Kevin zweet en hijgt en beukt in mij als een heipaal. Oh my god, dit is zo geweldig, als hij diep stoot voelde ik hem tegen mijn baarmoeder. Ik pakte het hoofdkussen dat naast mij op het bed lag en duwde de punt in mijn mond om zo mijn luide gekreun te dempen. “Neuk me hard en diep," is het enige dat al kreunend en hijgend kan uitbrengen.
Ik was mezelf volledig kwijt. Ik kreunde en hijgde. En af en toe loeide ik van pure geilheid en genot. Mijn enige gevoel en gedachten waren mijn grote geile natte kut en die dikke harde lul die diep in mij werd gestoten.
Kevin neukte geweldig. Hij trok zijn pik er bijna helemaal uit en dan voelde ik hem weer volle kracht diep in mijn kut stoten, ik was helemaal in trance, wist van de wereld en zijn bestaan niets meer af. Maar bij iedere stoot raakte hij mijn baarmoeder. “Auw auw, ja neuk mijn baarmoeder jaahh stoot diep, auw auw mijn baarmoeder.” Bij iedere stoot van Kevin duwde ik mijn heupen omhoog. Pijn en genot namen bezit van mijn lichaam.
Ik voelde zijn handen overal, op mijn tieten aan mijn tepels, op mijn benen, dan weer bij mijn heupen of onder mijn billen. Wat ik ook voelde was het heen en weer schudden van mijn tieten door het harde stoten.
Hoeveel keren ik klaar kwam weet ik echt niet meer, het was voor mijn gevoel één groot langdurig orgasme. En die grote neukpaal bleef maar in mij beuken. Ik voelde wel dat er diep in mij een soort van spanning werd opgebouwd naar een ultiem hoogtepunt.
Maar vraag me niet hoe alles voelde, ik was van de wereld, ik was in trance, het was alles overtreffend, het was goddelijk. Het gevoel van die fantastische pik van Kevin in mijn kut en dat veroorzaakte een gevoel dat had ik nog nooit eerder meegemaakt. Kevin zweette en hijgde dat hij ging klaar komen, dat hij ging spuiten.
"Geef me alles, spuit me vol, laat je gaan, doe het, ik wil het in mij voelen,” gilde ik. Het idee van zo meteen weer het zaad van Kevin te voelen maakte mij zo mogelijk nog geiler. Kevin voerde het tempo op. Sneller en dieper ramde hij in mijn kut. Ik werd dus totaal uitgewoond en vreselijk afgeneukt.

Toen plotseling gebeurde er iets bij mij wat ik niet kende en nooit eerder had meegemaakt. Mijn orgasme leek een explosie, onbeschrijfelijk, ongekend en heftig zoals ik klaarkwam. En ik voelde dat de stralen warm zaad in mij gespoten werden. Zonder ophouden werd straal na straal in mijn kut gespoten. Bij iedere straal krampte mijn kut samen door het ongekende en heftige genot. Het leek alsof er een explosie in mijn kut gaande was.
Ik was totalloss, ik was in trance, ik was volledig van de wereld, tijd en plaats, waar waren ze? Waar was ik, wie ben ik? Langzaam drong de realiteit weer tot mij door toen Kevin mij als het ware wakker kuste. Ik voelde dat mijn kut open stond, het zaad van Kevin liep langs mijn benen. "Kevin, zoals jij mij geneukt hebt, ben ik nog nooit geneukt en klaargekomen".

Maar wat had ik genoten en ik kreeg nog geld toe. Ik bleef nog een tijdje lekker tegen hem aan liggen om mijn lijf tot rust te laten komen. We rekenden af. Ik pakte mijn slipje en BH uit mijn tas en kleedde mij aan. Het lopen was wat lastig met mijn rauwe kut en ik had het gevoel alsof mijn kut twee keer zo groot was, ook mijn knieën waren nog wat slapjes. Toen we elkaar bij het afscheid kusten fluisterde ik in zijn oor, “het was heerlijk, dank je wel. Je hebt mijn nummer en ik kom graag nog een keer mijn langs.”
Toen ik in de auto zat besefte ik nog nauwelijks wat er was gebeurd. Door een verkeerd telefoonnummer was ik binnen een paar uur veranderd van deugdzame echtgenote in een wellustige slet, die van het hoer-zijn ging genieten.
Auteur : Trian / Geschreven op : 11 augustus 2018 - 14:03 / Hits : 10124 / Waardering : 4.70
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen
Er zijn geen gerelateerde verhalen gevonden.
onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
Max55
Trian, goed geschreven! Mooie opbouw van een fijne gebeurtenis. Zie een volgend verhaal graag voorbijkomen.
Geschreven op : 14 augustus 2018 - 15:31

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb