Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Naar de sauna met mijn vriendin(2)
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Naar de sauna met mijn vriendin(2)
Het voelde wat onwennig, maar eigenlijk best wel fijn. Het deed mij terug denken aan de tijd dat ik een jaar of 16 was en mijn beste vriendin bleef slapen en moest bij mij in bed omdat wij geen logeerkamer hadden. We hadden mijn verjaardag gevierd en wat wijn gedronken(toen kon dat nog) we lagen in bed, het was bloedheet en we hadden niet meer aan dan een onderbroekje en een shirtje. Zo opeens gaf mijn vriendinnetje Petra mij een kus op de mond en zei nog gefeliciteerd lieverd, verbaasd keek ik haar aan maar gelijk voelde ik haar hand tegen mijn onderbroekje ter hoogte van mijn kutje en ze begon wat te strelen. Mijn ogen rolden bijna uit de de kop maar ik kon niets zeggen, gelijk ging haar hand in mijn broekje en masseerde zij mijn kutje, het voelde heerlijk en ik kwam even later met een gil klaar en viel als een blok in slaap.

De volgende ochtend werd naakt wakker naast Petra en dacht ik het gedroomd had, maar Petra vroeg gelijk of het lekker was die massage van haar. Een beetje geschrokken vroeg ik, ben jij lesbisch nee zei Petra nu iets serieuzer nee wel bi.
Nu vroeg ik mij af ben ik ook bi, want dit voelt best fijn maar ik verlangde toch altijd naar geneukt te worden door mijn vent.
Nu hoorde ik Evi wakker worden en die met een paar pret oogjes zei, he Kim jij hier. Evi keek even rond en dacht na en zei wat was dat weer heerlijk gisteravond, zo geneukt te worden.
Ik lag stil en dacht dat geloof ik best. Nu kwam Jan met zijn hoofd om de deur hij stond in zijn boxer short en zei ik hoorde geluid uit deze slaapkamer en dacht, zal de dames even vragen of ze een ontbijtje lusten.
Of de dames moeten nog anders zin in hebben, nou zei Evi mij lust nog wel een keer het zelfde recept van gisteravond. Jan kwam naar het bed en gelijk trok Evi zijn boxer onder uit en nam zijn pik in haar mond en pijpte hem in een rap tempo net of de wereld zo zou vergaan, snel trok ze haar slipje uit en Jan zette zijn dikke pik weer tussen haar lipjes pompte een paar keer en hij kwam klaar en te gelijk kwam Evi ook weer klaar.
Even later liep Evi met haar hand onder haar kut de trap af naar beneden naar de wc. Een minuut later hoorde ik haar telefoon over gaan en hoorden we Evi druk in gesprek met haar vriend. Ik zag Jan naar mijn borsten en mijn behaarde kut kijken, hij fluisterde wat vind ik dat mooi zo,n pracht lichaam met een paar grote stevige borsten en zo,n heerlijk behaard kutje. Ik zag zijn pik groeien, ik dacht jemig hij is net klaar gekomen en hij is al weer aan het groeien. Ik fluisterde jij hebt ook een prachtige pik. Nu vroeg Jan zou jij hem durven of willen aan raken, ik keek naar het ding en dacht die kans krijg ik niet snel weer. Met een vinger wreef voorzichtig over zijn pik, nu begon Jan ook mijn borsten te strelen. Eerst voelde het wat onwennig maar het voelde heerlijk en wat was het lang geleden dat iemand mij aandacht gaf. Nu pakte ik Jan zijn pik stevig vast hij voelde nog nat van het mengsel van zijn sperma en het vocht van Evi,s kut.

Mijn borsten werden gestreeld en tegelijkertijd dwaalde zijn andere hand af naar mijn kutje die werd heerlijk gestreeld en even later voelde ik de tong van Jan door mijn lipjes gaan hij kwam met zijn pik bij mijn mond en ik begon aan zijn pik te likken. Even later nam ik zijn pik in mijn mond, de smaak van het vocht van zijn vorige neuk partij met Evi zat er nog duidelijk aan.
Ik wist dat ik heel verkeerd bezig was, maar het was toch niet mijn schuld als mijn vent mij niet had verwaarloosd dan had ik nu met een pik van een oudere man in mijn mond gelegen.
De pik van Jan stond al weer helemaal stijf, nu trok hij zijn pik uit en ging met zijn pik boven mijn kut zitten. Ik zat met de gedachte dat, dat grote ding nooit ging passen. Hij lag wat onwennig te manoeuvreren en zo opeens voelde ik een klein handje die mijn kutlipjes open deed ik keek Evi zat naast ons en deed mijn lipjes een beetje open en pakte Jans lul en zette zijn eikel tussen mijn lipjes. Jan liet zich voorzichtig zakken, het voelde of ik door een paard gedekt werd maar wat was ik blij eindelijk weer eens een piemel in mijn kut.
Jan ging langzaam op en neer en onder toezicht van Evi werd ik heerlijk geneukt, ik kwam denk ik wel 3 keer klaar en hield het bijna niet meer uit. En ik denk dat het wel ruim 10 minuten duurde voordat Jan klaar kwam in mijn kutje, waarschijnlijk doordat hij even te voren Evi had geneukt hield hij het nu langer vol.

Wordt vervolgd
Auteur : / Geschreven op : 07 oktober 2018 - 11:26 / Hits : 8167 / Waardering : 3.83
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Naar de sauna met mijn vriendin
Auteur : Kim / Geschreven op : 25 september 2018 - 12:21 / Hits : 21134 / Waardering : 4.25

Mijn dochter vroeg me mee naar de sauna te gaan een avond. Deel 2
Auteur : Markus / Geschreven op : 19 juni 2017 - 01:08 / Hits : 22496 / Waardering : 4.00

Met mijn dochter naar de sauna………
Auteur : Markus / Geschreven op : 12 april 2017 - 00:04 / Hits : 34823 / Waardering : 3.80

Naar de sauna en seks met mijn schoonzusje.
Auteur : dirk / Geschreven op : 28 maart 2013 - 19:50 / Hits : 67863 / Waardering : 3.30

Ik ging stiekem een dagje naar de sauna met mijn buurvrouw Netty 46
Auteur : Rob / Geschreven op : 09 april 2008 - 14:03 / Hits : 51045 / Waardering : 2.19

met mijn geile vriendin naar een parenclub deel 1
Auteur : SOZE / Geschreven op : 13 augustus 2006 - 11:06 / Hits : 36123 / Waardering : 2.07

Met vriendin naar de sauna
Auteur : Wouter7 / Geschreven op : 19 januari 2011 - 01:35 / Hits : 25832 / Waardering : 1.82

met mijn geile vriendin naar een parenclub deel 2
Auteur : Ron / Geschreven op : 01 september 2006 - 12:01 / Hits : 24055 / Waardering : 1.31

met mijn geile vriendin naar een parenclub deel 3
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 31 oktober 2006 - 09:22 / Hits : 19917 / Waardering : 1.26

Met mijn broer naar een verjaardag. Deel 2
Auteur : Carine / Geschreven op : 16 juni 2016 - 00:42 / Hits : 57040 / Waardering : 4.85

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb