Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Een nieuwe fase in ons huwelijk: deel 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Een nieuwe fase in ons huwelijk: deel 2
De volgende morgen was ik al vroeg wakker. Diana lag nog op de bank te slapen. Ze had een fleecedekentje over haar heengetrokken. Ik begon aan het ontbijt. Koffie, Jus, croissantjes. Diana werd wakker van de geur uit de oven. “Goedemorgen schatje.” Zei ik op een lieve toon. Ze keek me glimlachend aan. Ik liep naar haar toe en gaf haar een dikke kus. Ze kroop helemaal in me en gaf me een kus op mijn mond. “Het komt allemaal wel goed!” zei ik en ik nam een slok van mijn koffie. Ze streelde zachtjes door mijn haar. Nadat we ontbeten hadden, gaf ik aan dat ze maar snel onder de douche moest springen. De resten van gisteravond rook ik nog in haar haar. “straks worden de kinderen wakker, je wilt toch niet dat ze jouw zo zien en ruiken?” Diana bloosde en liep snel naar boven.

De dagen daarna werd alles weer genormaliseerd. Diana was erg opgelucht dat ze de situatie met haar collega had opgebiecht en ik was blij met deze nieuwe fase in ons huwelijk. We hadden zelfs een weekendje weg gepland naar een hotel in Utrecht. De donderdag voor het weekend appte ik Diana het volgende: “Dag schat, voor het weekend neem je mee: Rode lippenstift, rode nagellak, rode lingerie. X.” Dit weekend gaan we de grenzen iets oprekken, had ik voor mijzelf besloten.
Mijn relatie met Diana was oke. Zij kon mij aan. Zij kon tegengas geven wanneer dat nodig was. Voor Diana had ik vriendinnen die alleen maar ja en amen zeiden. Dat was leuk in bed. Maar daar kon ik geen relatie op bouwen. Diana was anders, zij kon soms echt tegen mij ingaan als dat moest. En toch had ze een licht onderdanige kant. Ik had daar vrede mee. Ik kon hierdoor niet helemaal mijzelf zijn tijdens onze seks maar Diana was meer voor mij dan de seks. Wat Diana niet weet is dat ik erg dominant ben. Zeker als het om seks gaat. Als ik dat in het begin van onze relatie had laten merken, had dit geen stand gehouden. Vandaar dat we een manier hebben gevonden waarbij we allebei tevreden zijn in bed.

Om mijzelf te kunnen blijven uiten in mijn dominante rol, heb ik al jaren een subje waarmee ik geregeld afspreek in een hotel. Marijke, 26 jaar, slank, kort donkerblond haar. Zij was een klant van ons bedrijf en na een congres, 4 jaar geleden, belandden wij samen op een hotelkamer. Al gauw bleek dat Marijke onderdanig was. Maar dan wel met hoofdletters! Sinds die tijd ga ik zo nu en dan los op Marijke. Inclusief de zwepen, canes en touwtjes. Diana weet hier niks van. Het geeft mij de mogelijkheid mijzelf te zijn in mijn relatie met haar.

De bel ging. De ouders van Diana stonden voor de deur. “Kom je schat? Je ouders zijn er!” De ouders van Diana zouden dit weekend op de kinderen passen. Na een kopje koffie stapte we in de auto en reden weg richting Utrecht. Na een half uurtje zei ik: “je mag je slipje even uitdoen en jezelf even vingeren.” Haar ogen werden zo groot als schoteltjes. “Nu? Maar we zouden toch een romantisch weekendje doen? En kijk een hoe druk het op de weg is.” Ze schudde haar hoofd. “Luister!” Zei ik op een rustige maar dwingende toon. “We gaan er zeker een romantisch weekendje van maken. Maar we hebben ook iets goed te maken. Weet je nog?” Diana dacht weer aan het gesprek van een paar weken geleden. Ze keek om zich heen en langzaam schoof ze haar slipje op haar enkels. Ze deed haar benen iets uit elkaar en begon met zichzelf te spelen. Ik bleef maar netjes op de rechterbaan rijden. Dat wilde ik dan wel voor haar doen. Binnen 2 minuten kwam ze schokkend klaar. Ze beet op haar lip om niet te gaan schreeuwen. Diana is een ster in klaarkomen. “nog 4 keer en dan heb je even pauze.” Zei ik terwijl in mijn blik op de weg hield. Diana wist dat tegensputteren geen zin had, dus ze stopte haar vingers snel weer in haar kutje en ging als een bezetene te keer. Een luide rauwe kreet kwam uit haar mond toen ze voor de laatste keer klaarkwam. “Goed zo sletje!” Zei ik en ik gaf haar een knipoog. Ze keek me boos aan.

“Kunnen we even stoppen bij de eerstvolgende benzinepomp?” vroeg ze? “Ik moet plassen.” “Prima.” Zei ik. Toen er een parkeerplaats aangegeven werd op de borden deed ik mijn knippertje uit. “Dit is een parkeerplaats, geen benzinepomp, hier kan ik niet naar het toilet.” Zei ze geschrokken. “Hier kan je wel even een plasje doen. Plek zat.” Antwoordde ik. Op de parkeerplaats stonden een aantal vrachtwagens met een buitenlands kenteken. Verder was het leeg. De bosjes waren gesnoeid dus de hele parkeerplaats was te overzien. Ik parkeerde op 20 meter van de vrachtwagens. “iedereen kan me zien als ik ga plassen.” Zei ze met een vragende toon. “Luister slet je staat met sperma van jouw collega op je gezicht op een foto. 2 andere collega’s hebben je zo gezien op de grond van een wc. Dus ga nu niet moeilijk doen over een plasje in het openbaar.” “Klootzak!” Was het enige wat ze zei en liep naar de rand van de parkeerplaats. Ik zag dat ze tegen een boompje aan hurkte en haar plas liet lopen. 2 chauffeurs liepen om hun wagen heen en keken gretig naar Diana. Toen ze terug instapte gaf ik haar een zwarte collar met een klein ringetje eraan. Ze keek me vragend aan. Het was de eerste collar die ik voor mijn sessies met Marijke had gebruikt, alleen dat wist Diana niet. “Doe maar om, we zijn er bijna.” Zonder iets te zeggen deed ze de collar om haar nek. Het viel niet eens erg op bij haar sexy zwarte outfit. “Wat zag ze er geil uit.” dacht ik.

Toen we het parkeerterrein bij het hotel waren opgereden gaf ik haar een kus en een knipoog. Diana beantwoordde dit met een hevige tongzoen en een graai in mijn kruis. “Ik wil je… nu! Je maakt mij altijd zo geil” fluisterde ze in mijn oor. “Rustig sletje… je gaat echt wel aan de beurt komen dit weekend.” We stapten uit en liepen naar de receptie om in te checken. Het meisje van de receptie keek even naar mij en daarna naar Diana. Haar blik bleef even hangen bij de collar. Ik zag een blosje op haar gezicht ontstaan. Snel keek ze weg naar haar computerscherm en gaf ons de sleutelkaart van de hotelkamer. Ik had de bruidssuite geboekt. Toen we de deur van de kamer opende hoor ik Diana even zuchten. “Wauw.” was alles wat ze kon uitbrengen. De kamer had een groot kingsize bed, een houten tafel met 2 grote stoelen, een XXL Jacuzzi en een dubbele inloopdouche. Ik kuste Diana en zei: “Eerst maar even in bad?” Ze knikte. Ik liep naar het bad en liet het water stromen. “Ik ga me even klaarmaken” zei Diana. Ik nam een colaatje uit de minibar en ging even aan de tafel zitten. “Kom je mee in bad?” Vroeg Diana plotseling. Ze stond helemaal naakt voor me. Alleen een zwarte collar om haar nek. Haar nagels met knalrode nagellak verder niks. “Natuurlijk schat, ik kom eraan!” Samen lagen we ontspannen in bad.

Na een poosje kwam ik steeds dichter naar haar toe. Ik begon haar zachtjes te kussen in haar nek. Mijn hand streelde zachtjes over haar armen, Na de kusjes in haar nek, ging mijn hand naar haar mooie grote borsten en ging het kussen over in zoenen. Mijn handen gingen langzaam naar beneden en gewillig gingen haar benen uit elkaar. Ze was zo geil. “Neuk me alsjeblieft! Pak me hard als jouw eigen hotelhoertje!” zei ze met een hese stem. Ik kon mijn oren niet geloven. Misschien had deze nieuwe fase in ons huwelijk toch iets in haar los gemaakt. Ik lachte hardop en draaide haar in 1x om. “Op je knieën teef! Kont omhoog!” Gewillig ging haar kont de lucht in. Ik duwde mijn pik tegen haar kutje. Door het water van de Jacuzzi ging mijn pik niet soepel naar binnen. In 1x duwde ik mijn pik haar kutje in. “Auw, auw…ga door neuk me” riep Diana verschrikt uit. Ik pompte mijn pik in en uit haar kutje. Ik neukte haar echt hard. Ik hoorde Diana zachtjes kreunen. Ze deed zo haar best om mijn stoten te incasseren en mijn tempo bij te houden. Af en toe zuchtte ze hard om de pijn een plekje te geven. Ik kwam met een schreeuw klaar en spoot het zaad diep in haar kutje. “Dat was lekker schat!” En ik stapte het bad uit. Diana lag nog uitgeteld op haar knieën in het bad. Haar hoofd op de badrand en met haar armen over de rand. Hierna moesten we even bijkomen. Na het afdrogen lagen we samen even lepeltje lepeltje in het grote bed. Half slapend, half wakker. Mijn armen om haar heen geslagen.

Na een uurtje was ik wel weer toe aan een volgende stap. Ik kuste Diana wakker. “He meissie, wakker worden, we gaan weer verder.” Ze keek me verstoord aan. “Echt? Ik lig nog zo lekker…” Met een pleasende blik keek ze me aan. “Strak mag je gaan slapen, Eerst is er werk aan de winkel.” Was mijn antwoord. Langzaam stond ze op. Je krijgt 20 minuten om je klaar te maken. 2 staartjes in, je rode setje aan en veel rode lippenstift. Succes! Ik ga even naar beneden.” Ze ging naar de kaptafel en pakte haar make up-tasje en ging aan de slag. Ik liep even naar de bar in de lobby. Met een glas Scotts in mijn hand liep ik de stappen door die ik zo met Diana zou uitvoeren. Het meisje van de receptie bleef vanachter de balie bleef maar naar me kijken. Ik deed alsof ik het niet zag. Na een half uurtje liep ik weer terug naar de kamer. Toen ik langs de receptie liep keek ik het meisje van de receptie vanuit het niets strak aan. 1,2,3 seconden. Toen gaf ik een knipoog. Ze bloosde zo erg dat haar gezicht vuurrood werd. Snel keek weg ze naar de grond.

Toen ik de kamerdeur opende zag ik dat Diana de laatste hand legde aan haar mascara. Ik liep naar haar toe en keek haar boos aan. “Dit was niet de afspraak!” en Ik pakte haar bij haar haren en trok haar in 1 beweging omhoog. “Sorry Mark, Sorry, het lukte even niet.” Zei ze met een lichte angst in haar stem. “Ik geef je 30 minuten terwijl we 20 minuten afspreken en nog ben je niet klaar, luie donder! Als ik binnen 20 minuten een hoer wil, heb ik ook binnen 20 minuten een hoer! Dit ga je wel voelen!” Ik keek haar streng aan. “Eh ja Mark, nee Mark, Alsjeblieft.” Ze wist dat dit geen handige actie van haarzelf was. Ik trok haar aan haar haren mee de kamer door en gooide haar op bed. “Kont omhoog en armen op je rug!” was mijn commando. Zonder een enkele aarzeling lag ze daar met haar kont omhoog en haar armen op haar rug. Terwijl ik mijn Marijke-koffertje pakte zei ik: “Wie is dit weekend de baas?” “Jij” Kwam er zachtjes uit haar mond. Ik maakte het koffertje open en ik zag de schrik op haar gezicht. “Wat is dat allemaal?” vroeg ze met verbazing in haar stem. In het koffertje zaten verschillende vibrators, een Magic wand, een serie buttplugs, een gag, tepelklemmen, touw, een megadildo, glijmiddel en een aantal zweepjes. Ik zei niks en bond met een touw haar armen stevig op haar rug. “Vandaag ga ik mijn hoertje in haar kont neuken!” Zei ik op een strenge toon! “Nee Mark, dat niet alsjeblieft, Nee, Nee, ik doe alles maar niet dat..” Ze begon hard te huilen. Ik liet haar even gaan. Ik zei niks. De realiteit moest even bij haar indalen. Na een paar minuten was ik er klaar mee. Ik gaf een harde pets op haar billen. “En nu is het klaar!” Zei ik hard en duidelijk. Diana stopte meteen met huilen. Ik pakte met een hand haar gezicht vast. “Kijk me aan! Wat was de deal? Weet je het nog toen je me smeekte om niet te gaan scheiden? Je zou er alles voor over hebben! Dan zou ik nu maar niet gaan zeuren of we staan maandag bij de advocaat.” Ik duwde haar gezicht weer op bed.

“Eerst gaan we dat kontje van jou voorbereiden. Ik heb hier 3 buttplugs van klein naar groot. Dat rekt je kontje wel op zodat je straks die pik kan ontvangen.” Diana zei niks meer en begroef haar hoofd in het kussen. “Omdat je niet op tijd klaar was, slaan we de kleinste plug over.” Ik zag haar lichaam zachtjes schokken. Ze huilde in zichzelf. Ik pakte het flesje met glijmiddel en maakte de middelste plug en mijn vingers goed vochtig. Ik begon haar kutje langzaam te vingeren. Steeds een stapje sneller. Diana begon heen en weer te kronkelen op mijn vingers. Toen haar kutje droop van het vocht ging ik met mijn vinger naar haar sterretje. Ik goot een beetje glijmiddel op haar sterretje. Terwijl ik met mijn andere hand haar kutje bleef bewerken. Ging mijn wijsvinger langzaam haar kontje in. “Ontspan!” Zei ik en tegelijkertijd. Duwde ik mijn vinger helemaal naar binnen. Ik hoorde alleen een diepe kreun in het kussen. Toen mijn vinger makkelijk op en neer in haar kontje kon bewegen haalde ik mijn vinger eruit en pakte ik de middelste buttplug. “Hier komt hij dan!” Zei ik lachend. En ik duwde de plug een centimeter haar kont in. Plotseling deed ze haar hoofd omhoog en zei: “Nee Mark, nee! het past niet! Stop!” Ik gaf een tik op haar bil en zei: “Het gaat zeker passen, bek dicht!” en ik duwde de plug in 1 beweging haar kontje in totdat haar kringspier zich om het smalle gedeelte van de plug sloot en de plug bleef zitten. “Zie je wel dat het past. Dit is pas stap 1 dus stel je niet aan!” zei ik terwijl ik haar kutje weer onderhanden nam met mijn vingers. Ik hoorde snikken van pijn en gekreun van genot door elkaar. Ik stopte met vingeren en pakte de Magic wand. Ik had de trillende staaf nog geen 10 seconde tegen haar klitje gezet of ze kwam schokkend en krijsend klaar. Toen haar orgasme een beetje was weggeëbd zette ik mijn pik tegen haar kutje en neukte haar alsof mijn leven ervan afhing. Binnen een paar minuten kwam ik klaar met een oerkreet. We verslapten allebei en vielen tegen elkaar aan. “Wauw. Dit is zo heftig ik ben nog nooit zo intens klaargekomen.” Zei Diana en plotseling moest ze heel hard huilen. “Ik moet huilen maar ik weet niet waarom. Zei ze snikkend. “Huil maar even, het is goed zo schatje.” En ik streelde zachtjes door haar haar. “Mag hij er al uit?” vroeg Diana op een smekende toon maar tegen beter weten in. Ik schudde mijn hoofd en zei: “Ik ga eerst even wat eten bestellen.” En ik pakte de telefoon en belde met de receptie.

“Goedemiddag u spreekt met Sylvia, waarmee kan ik u van dienst zijn?” Klonk het aan de andere kant van de lijn.
Auteur : Rilian / Geschreven op : 10 november 2018 - 16:17 / Hits : 9777 / Waardering : 2.66
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Een nieuwe fase in ons huwelijk: deel 3
Auteur : Rilian / Geschreven op : 10 november 2018 - 20:23 / Hits : 9310 / Waardering : 2.66

Een nieuwe fase in ons huwelijk: het begin
Auteur : Rilian / Geschreven op : 10 november 2018 - 13:14 / Hits : 11224 / Waardering : 2.66

Sonja's nieuwe huis (deel 2)
Auteur : Maurice / Geschreven op : 11 maart 2016 - 10:59 / Hits : 20319 / Waardering : 4.61

Mijn nieuwe iPhone...deel 2
Auteur : Christien de Heus / Geschreven op : 13 september 2015 - 19:58 / Hits : 26593 / Waardering : 4.41

Onze nieuwe buurman. Deel drie.
Auteur : Engelien / Geschreven op : 18 juli 2016 - 17:08 / Hits : 16433 / Waardering : 4.33

Ons nieuwe huisdier en de gevolgen daarvan. Deel 2
Auteur : Carlijn / Geschreven op : 23 maart 2017 - 23:45 / Hits : 29616 / Waardering : 4.29

Onze nieuwe buurman. Deel twee
Auteur : Engelien / Geschreven op : 13 juli 2016 - 13:21 / Hits : 23006 / Waardering : 4.23

Sonja's nieuwe huis (deel 3)
Auteur : Maurice / Geschreven op : 20 juni 2016 - 16:28 / Hits : 13055 / Waardering : 4.09

Een nieuwe relatie (Deel 1)
Auteur : Sneezy / Geschreven op : 11 juli 2015 - 09:37 / Hits : 12892 / Waardering : 4.08

Mijn nieuwe iPhone, deel 3
Auteur : Christien de Heus / Geschreven op : 01 oktober 2015 - 18:18 / Hits : 18274 / Waardering : 3.87

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb