Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Massage op wintersport, deel 3
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Massage op wintersport, deel 3
In de lift naar de top van de berg denkt Lysan aan waar ze in vredesnaam mee bezig is. Ze heeft nog geen uur daarvoor een wildvreemde jongen gepijpt en geneukt. Hij heeft haar zelfs volgespoten! Haar kutje is nog steeds gevoelig en ze heeft het idee dat er nog steeds wat sperma uit lekt, ook al heeft ze al het sperma dat ze eruit kon krijgen weggespoeld onder de douche. Ze beseft dat hij meer heeft gespoten dan ze had verwacht.

Aan de ene kant laat haar masseur haar genieten op een manier die Stefan nooit na zou kunnen doen. Hij is zo veel beter met zijn handen, hij weet precies wat hij moet doen om haar te verwennen, en zijn pik is zo veel groter dan die van haar vriend.

Dat niet alleen, maar hij laat haar ook genieten van andere mannen. Als Lysan eerlijk tegen zichzelf is, weet ze dat ze daar ook behoefte aan heeft. De vrijheid om met een andere man te neuken is iets dat ze eigenlijk niet kwijt wil. Ze overweegt om aan haar vriend voor te stellen of ze misschien een open relatie moeten hebben wanneer ze terug zijn.

De dag daarop gaat ze zelfs seks hebben met nog een andere man, heeft haar masseur haar beloofd. Ze heeft al mogen genieten van de jongen van de receptie, de jongen die ze sowieso al zag zitten. Ze vraagt zich af wie haar masseur zou uitnodigen. Wie hij ook uitnodigt, Lysan vertrouwt erop dat hij een goede keus maakt en dat ze weer hemels gaat genieten van een beurt van een wildvreemde man.

Aan de andere kant weet ze donders goed dat ze haar vriend voor de tweede keer tijdens deze vakantie heeft bedrogen. Wat een week samen met haar vriend had moeten zijn, is indirect door haar blessure uitgelopen op een week waarin ze dagelijks seks heeft met andere mannen.

Ze vraagt zich af hoe Stefan zou reageren als hij er ooit achter zou komen. Ze weet dat hij haar niks aan zou doen, daar is hij te lief voor, maar ze weet zeker dat hun relatie die ontboezeming niet zou overleven. Ondanks dat ze al voor de tweede keer vreemd is gegaan in twee dagen, houdt ze even veel van Stefan en wil ze hem voor geen goud kwijt. Ze besluit dat hij het nooit te weten mag komen. Gelukkig zijn er maar drie mensen die van haar escapades afweten. Lysan beseft dat de volgende dag daar misschien een vierde persoon bij zou kunnen komen.

Opgelucht bedenkt Lysan dat haar vriend waarschijnlijk geen flauw idee heeft wat ze uitspookt wanneer hij weg is. De dag ervoor heeft hij haar ook volledig vertrouwd toen ze naar de masseur ging. Het verbaast haar dat hij zo goed van vertrouwen is tegenover de masseur, omdat hij de jongen van de receptie al heel snel en heel duidelijk liet merken dat hij het niet waardeerde hoe de jongen naar haar keek.

Met een grijns van oor tot oor bedenkt ze dat ze zich wel heeft laten neuken door juist die jongen. Ze hoopt dat ze hem niet meer tegenkomt bij de receptie, want ze weet zeker dat haar gezicht boekdelen zou spreken als ze hem weer ziet waar Stefan bij is.

Uiteindelijk komt Lysan aan op de bergtop. Terwijl ze snel van de kabellift afspringt, probeert ze de gedachten uit haar hoofd te bannen. Stefan moet niet het vermoeden krijgen dat er wat aan de hand is. Lysan voelt dat ze nog steeds wat spierpijn in haar billen heeft die ze tijdens de seks niet eens heeft gevoeld, dus ze is blij dat het restaurant zo goed als tegen de lift aan staat.

In het restaurant ziet ze Stefan al zitten met een glas bier voor zich. “Jij bent er lekker vroeg bij!” zegt Lysan lachend. “Ja ik moet mijn eenzaamheid toch wegdrinken” reageert haar vriend. Alsof er niks aan de hand is, denkt Lysan.

Nadat ze allebei hun lunch hebben besteld, steekt Stefan meteen van wal. “Weer een goede massage gehad?” Normaal reageren, denkt Lysan. “Mjoa, ik voel het nog steeds wel hoor maar het wordt wel minder” vertelt ze terwijl ze terugdenkt aan wat ze voelde toen ze naar het restaurant liep. “Ik hoop dat ik nog één, twee keer hoef en dat we dan weer samen kunnen skiën.” Stefan kijkt haar glimlachend aan.

“Vermaak je je nog wel een beetje?” vraagt Stefan. “Ooh jawel hoor, beetje Netflixen, beetje boekje lezen. Ik zou liever gaan skiën maar het is beter dat ik het niet doe.” Het verbaast Lysan hoe nonchalant ze het kan zeggen. Ze beseft dat ze niet liegt, maar ze vertelt hem verre van alles dat ze doet.

Voordat Lysan kan vragen hoe Stefans dag tot dan toe is, wordt hun lunch geserveerd. “Oah lekker, ik rammel” zegt Stefan. Lysan weet dat ze hem niks meer hoeft te vragen totdat hij zijn eten opheeft, dus ze begint zelf ook aan haar eten.

Wanneer Lysan en Stefan hun eten ophebben, vraagt Lysan wat ze wilde vragen. “Maar hoe was jouw dag nou?” Stefan vertelt over wat hij heeft meegemaakt en hij bekent dat hij misschien ook wel zou willen leren snowboarden. Lysan lacht. Ze weet dat hij daar al jarenlang over praat en er nooit wat mee doet. “Misschien moet je daar wat mee doen dan” stelt ze lachend voor.

Hoewel Lysan ervan geniet om even met haar vriend te kunnen kletsen, is ze ook blij dat hij niks lijkt te vermoeden. Terwijl ze gezellig natafelen, blijft de gedachte dat ze hem keihard aan het bedriegen is in haar hoofd rondspoken.

Na een tijdje merkt Lysan dat haar vriend weer wil skiën. Ze vertelt hem dat hij best weer mag skiën en dat zij zichzelf wel vermaakt. Stefan maakt er dankbaar gebruik van en loopt samen met Lysan naar zijn ski’s. Lysan geeft haar vriend een kusje en loopt naar de lift terwijl haar vriend wegzoeft de helling af. Vanuit de kabellift ziet ze hem afdalen. Ze zwaait tevergeefs naar hem, hij is al lang weer bezig met zijn afdaling.

Lysan pakt haar boek en haar oordopjes uit haar kamer en ze gaat terug naar de lobby. Daar zoekt ze een comfortabele luie stoel op, gaat erin zitten, doet haar oordopjes in, en ontspant. Het duurt niet lang voordat ze helemaal verzonken is in haar stoel en haar boek.

Af en toe kijkt Lysan op van haar boek. Het valt haar op dat sommige mannen naar haar kijken en naar haar glimlachen. Lysan vraagt zich af of ze alleen maar naar haar glimlachen omdat ze haar aantrekkelijk vinden of omdat ze meer weten. Wie zou haar masseur allemaal verteld hebben over haar, wat hij met haar heeft gedaan, en waar ze allemaal voor in is?

Hoe langer Lysan erover nadenkt, hoe minder Lysan haar aandacht bij haar boek kan houden. Ze probeert onopgemerkt de mannen te bekijken die oogcontact met haar hebben gemaakt. Mannen van alle leeftijden passeren de revue, van jongens van haar leeftijd tot en met mannen die nog net niet haar opa hadden kunnen zijn. Ondanks dat ze nooit contact zou zoeken met zulke oude mannen, kan ze er wel een voorstelling van maken hoe ze geneukt zou worden door zo’n oude man. Onbedoeld laat het haar niet koud.

Het idee dat één van de mannen die oogcontact met haar maakt wel eens de man zou kunnen zijn die haar masseur uit gaat nodigen of misschien zelfs al uit heeft genodigd voor de dag daarop windt haar behoorlijk op. Ze is oprecht nieuwsgierig wie haar gaat neuken. Wanneer ze dat denkt, beseft ze hoe bizar die gedachte eigenlijk is. Ze weet dat haar masseur haar aanbiedt aan een wildvreemde man en in plaats van dat het haar afschrikt, windt het haar alleen maar op.

De rest van de dag blijft die gedachte in meer of mindere mate door haar hoofd spoken. Wanneer haar vriend klaar is met skiën, probeert ze het te verbergen, maar ze kan het niet laten om zich af te vragen wat de mannen die oogcontact met haar maken allemaal van haar weten.

Voor Lysan is de rest van de tijd wachten tot ze weer naar haar masseur kan. De volgende dag is het na het ontbijt eindelijk zo laat dat ze weer naar de kelder mag gaan. Ze merkt dat ze vlinders in haar buik heeft van de spanning wanneer ze in de lift staat. Ze is de schaamte voorbij, ze weet dat ze fout is, maar ze verheugt zich erop om door een wildvreemde man geneukt te worden.

Met knikkende knieën klopt Lysan op de deur van de massageruimte. Alsof hij haar heeft opgewacht, doet de masseur meteen de deur open en begroet haar met een stralende glimlach. Lysan kijkt op naar de masseur en glimlacht naar hem. Hij vraagt of ze er zin in heeft. Ze wil nonchalant doen, maar ze betrapt zichzelf erop dat ze te enthousiast ja knikt.

De masseur nodigt Lysan uit om binnen te komen. Terwijl hij de massageolie uit een kastje pakt, kleedt Lysan zich uit voor hem. Ze trekt eerst haar trui en haar T-shirt uit, waardoor haar grote borsten alleen nog maar bedekt worden door haar beha. Lysan voelt haar opwinding alleen maar toenemen.

Wanneer Lysan haar spijkerbroek uittrekt, maakt ze oogcontact met haar masseur terwijl ze haar kontje naar achteren steekt om haar broek beter uit te kunnen trekken. Ze glimlacht naar hem. Hij blijft rustig zitten, glimlacht vriendelijk naar haar en kijkt toe hoe zij zich verder uitkleedt.

Achter haar rug om haakt Lysan haar beha los. Ze hangt haar beha over het kledingrek. Zonder dat de masseur erom vraagt, trekt ze ook haar string uit, waardoor ze poedelnaakt voor hem staat. De masseur blijft vriendelijk naar haar lachen. Ze staat vol trots tegenover haar masseur, ze wil haar lichaam aan hem laten zien als hij daarvan geniet. Ze vraagt zich af wat haar masseur met haar gaat doen en wat hij overlaat aan de man die hij heeft uitgenodigd.

Haar masseur vraagt haar om op haar buik op de massagetafel te gaan liggen. Hij vertelt haar dat hij haar eerst wil masseren, omdat hij wel wil dat ze herstelt van haar blessure. Lysan zou haar blessure bijna vergeten. Ze vertelt dat ze alle tijd heeft en dat hij mag doen wat hij goed dunkt.

Een flinke scheut massageolie druipt op Lysans rug. Ze schrikt nog steeds op van het koude gevoel, maar ze geeft zich al snel over aan de masseur. Hij wrijft de olie uit over haar rug en haar schouders. Lysan geniet van de grote, sterke handen van haar masseur op haar rug.

Als eerste masseert de masseur haar rug en schouders. Hij legt precies genoeg druk met zijn handen, niet te zacht, niet te hard. Zijn handen gaan keer op keer over haar rug. Met iedere keer ontspant Lysan steeds meer. Ze komt steeds meer tot rust.

De rust wordt verstoord wanneer de masseur weer bij een knoop in Lysans rug komt. “Aaahhh” sist ze. Haar spieren zitten nog steeds vast. Langzaam went Lysan aan de pijn wanneer de masseur haar knopen wegmasseert, vooral doordat het oplucht wanneer de knopen verdwijnen onder de vakkundige handen van haar masseur.

Wanneer haar masseur weer met zijn vingers langs de zijkanten van haar grote borsten strijkt, kan ze nergens anders meer aan denken dan wat er gaat komen. Ze weet dat hij haar zo aan het verleiden is. Ze beseft dat hij haar niet verleidt, dat heeft hij de afgelopen twee dagen al gedaan. Hij is haar aan het opwarmen!

Niet alleen haar gedachten reageren op de grote, warme handen van haar masseur die haar borsten weer betasten, Lysan voelt ook haar tepels weer stijf worden. Wanneer haar masseur zijn handen van haar borsten haalt, wordt Lysan wakker uit haar trance. “Hmm?” kreunt ze.

De masseur pakt een handdoek en wrijft haar bovenlichaam schoon. Lysan weet inmiddels al dat haar masseur klaar is met haar bovenlichaam en doorgaat met haar bovenbenen en haar billen, juist de plekken waar ze het meeste last van heeft.

Lysan voelt een scheut massageolie op haar bovenbenen en billen druipen. Ze kijkt uit naar het gevoel van de handen van de masseur op haar lichaam om de laatste knopen weg te masseren, maar ook omdat ze van zijn aanraking geniet. Het vooruitzicht dat hij haar heerlijk laat ontspannen door zijn massage en de seksuele spanning die ze voelt gaan in elkaar over, waardoor Lysan alleen nog maar zich over kan geven aan hem en kan genieten van zijn handen op haar lichaam.

De masseur haalt zijn handen van Lysans billen af. Wanneer Lysan naar de masseur opkijkt, vraagt hij haar om op haar rug te liggen. Lysan knikt. Loom van haar massage rolt Lysan zich langzaam om. Ze beseft dat hij zo haar borsten en haar kutje weer kan zien. Lysan voelt zich trots op haar lichaam en wat zij bij hem teweegbrengt. Ze voelt zich bijzonder, dat hij haar zo aantrekkelijk vindt dat hij haar al het genot dat hij haar kan geven gunt.

Naar verwachting pakt de masseur een handdoek. Hij vraagt haar weer of zij hem vertrouwt. Zonder na te denken knikt ze. Ze vertrouwt hem en ze is ontzettend benieuwd wat hij met haar van plan is. Hij drapeert de handdoek over haar ogen. Doordat ze niks meer kan zien, neemt de spanning alleen maar toe. Ze wil weten wie hij heeft uitgenodigd.

De deur gaat open. Lysan hoort haar masseur met een andere man praten. De deur gaat snel weer dicht. Ze hoort haar masseur in het Engels praten met de man, maar aan het accent van de man te horen vermoedt ze dat het een Nederlandse is. Alsof ze haar gedachten kunnen lezen, vertelt de masseur dat zij ook Nederlands is.

Door de handdoek over haar ogen heeft ze nog steeds geen idee wie haar masseur heeft uitgenodigd. Zou het één van de mannen zijn met wie ze al oogcontact heeft gemaakt in de lobby? Zou hij al geweten hebben waar zij voor in is als ze al oogcontact hebben gemaakt? Uit het gesprek tussen de masseur en de man wordt ze het niet wijs. Het maakt haar ook niet uit, dat is alleen haar nieuwsgierigheid. Wat zij veel belangrijker vindt, is wat hij met haar van plan is.

Lysan hoort de man haar complimentjes geven. Hij vindt dat ze prachtige grote borsten heeft, een mooi, kaal kutje, en hij is bijzonder onder de indruk van haar rode krullen. Lysan merkt dat zijn complimentjes haar raken, ze vindt het bijzonder om te horen wat een man nou echt van haar lichaam vindt. Zijn complimentjes zorgen ervoor dat ze nog meer naar hem verlangt, ondanks dat ze nog steeds geen idee heeft wie het is.

Opeens voelt Lysan een hand op haar schouder. Ze schrikt ervan omdat ze het niet aan ziet komen, maar ze herpakt zich snel en glimlacht. “Jij hebt er wel zin in hè?” vraagt de man haar. Lysan knikt en humt, “Mmhmm”. “Je grote vriend had wel gelijk, je bent echt een geil sletje. Ik ben Paul.”

Als iemand anders haar in iedere andere situatie een sletje had genoemd, had ze hem een klap in zijn gezicht verkocht. Op de massagetafel, onder het toeziend oog van haar masseur die haar praktisch weggeeft aan deze man, is het een heel ander verhaal. Ze weet dat hij gelijk heeft. “Ik ben Lysan” zegt ze schor.

Paul verkent haar lichaam met zijn handen. Ze voelt zijn handen over haar schouders gaan, over haar borsten, over haar buik, over haar venusheuvel. “Hmm je bent echt lekker” zegt Paul met een hese stem. Lysan glimlacht naar de wildvreemde man.

Zijn handen gaan weer omhoog, naar haar borsten. “Lekkere tieten hoor” zegt hij terwijl hij ze hardhandig kneedt met zijn grote, ruwe handen. Waar haar masseur haar borsten stevig, maar met beleid kneedde, kneedt Paul haar borsten alsof het hem niet uitmaakt dat hij haar er pijn mee zou kunnen doen. “Mmh” kreunt Lysan.

“Vind je dat lekker?” vraagt Paul. Wanneer Lysan “Ja” zegt, pakt hij haar tepels en rolt hij ze tussen zijn vingers. Net wanneer Lysan ervan begint te genieten, knijpt hij in haar tepels en trekt hij ze omhoog. “Aaahhh!” sist ze. Ondanks de pijnscheut die door haar borsten trekt, geniet Lysan van het pijnlijke gevoel. Zo heeft een man haar nog nooit behandeld en het voelt goed. “Dat ook?” “Mmh, ja” kreunt Lysan zonder erbij na te denken.

Terwijl Paul met één hand nog Lysans borsten bewerkt, dwaalt hij met zijn andere hand af naar beneden. Hij kroelt even over Lysans venusheuvel. Lysan voelt kriebels in haar buik, ze kan niet wachten tot zijn hand tussen haar benen gaat.

Uiteindelijk gaan de vingers van de man tussen haar benen. Hij raakt net niet haar kutje. “Mmh” zucht ze. Ze doet haar best om zich in te houden, maar ze kan niet ontkennen dat ze ervan geniet. Lysan weet dat het eigenlijk niet kan wat hij doet, dat hij met zijn vingers zo dicht bij haar kutje zit, maar ze houdt hem ook niet tegen.

Blijkbaar vat de man het gebrek aan weerstand van Lysan op als een teken om verder te gaan. Lysan voelt een schok door haar lichaam gaan wanneer hij haar schaamlipjes met zijn vingertoppen aanraakt. "Jij bent al lekker nat" zegt Paul hees. "Mmhmm…" Zonder erbij na te denken kantelt Lysan haar heupen naar zijn vingers toe. Ze wil zijn vingers tegen haar kutje voelen.

“Mmh” kreunt Lysan. De man spreidt met zijn vingertoppen haar schaamlipjes en steekt zijn vinger in haar kutje. “Ooohhhw” kreunt Lysan. Op het moment dat ze zijn vinger haar kutje binnen voelt dringen, beseft ze dat ze daarop heeft gewacht, dat ze ernaar uit heeft gekeken. Ze wil het zo graag!

Opeens voelt Lysan zijn vinger uit haar kutje glijden. Paul legt zijn vinger op haar anus en nog voordat zij er wat van kan zeggen, drukt hij hem zachtjes naar binnen. "Mmh" kreunt Lysan. Ze heeft nog nooit een vinger in haar kontje gehad, de enige keer dat iemand daar ooit wat mee heeft gedaan is toen een scharrel zomaar zijn eikel erin probeerde te drukken. Dat wilde ze absoluut niet! Deze keer is het anders, Pauls vinger glijdt gemakkelijk bij haar naar binnen, ze laat het hem toe. "Dat vind je wel lekker hè, sletje?" "Mmhmm…"

Zo plotseling als hij zijn vinger in haar kontje stak, trekt hij hem er ook weer uit. "Ik wil jou eens lekker likken, sletje" zegt Paul. Met zijn andere hand legt Paul Lysans been wat verder aan de kant om zichzelf wat meer ruimte te gunnen. Lysan trekt haar andere been op. Zijn vinger glijdt gemakkelijk haar kutje in. “Mmh” steunt ze. Ze ligt met volle teugen te genieten van de vinger van de masseur die in en uit haar kutje glijdt.

De man legt zijn handen op Lysans dijen. Hij kust en likt de binnenkant van haar dijen. Langzaam zakt hij al kussend en likkend verder tussen haar benen naar haar kutje toe. Ze voelt zijn baard haar dijen prikkelen. Lysan bedenkt dat het eerste is wat zij weet over haar uiterlijk. Ze is benieuwd hoe hij eruit ziet…

Op het moment dat Paul bij Lysans kutje aan is gekomen en hij haar kutje van onder naar boven likt, laat ze een ongeremde kreun horen. "Ooowww…" Paul doet het goed, Lysan kreunt en geniet met volle teugen van hoe hij haar beft, "Owww, owww…".

"Owww, ooowww" kreunt Lysan. Ze voelt dat Paul haar onverbiddelijk naar een orgasme toe likt. Hij gaat haar klaarlikken! Lysans gekreun wordt steeds luider, alle remmen gaan los… Ze gooit haar hoofd in haar nek, haar gezicht wordt vuurrood, haar adem stokt even, en dan kermt ze het uit, "Oooh Paul… Ik ga komen, ik kom, ik kom, ik…" Ze komt klaar! "OOOHHH!"

Kronkelend en stuiptrekkend laat Lysan zich overmeesteren door haar orgasme. Triomfantelijk zegt Paul, “Dat vond je wel lekker”. Nog nagenietend en uithijgend van haar orgasme kan Lysan niks anders dan zuchten en enthousiast knikken. “Uhuh!” giechelt ze.

"Je mag mij nu wel verwennen" stelt Paul voor. Daar is Lysan het helemaal mee eens! De man zet zijn pik voor Lysans mond, ze voelt zijn eikel tegen haar lippen strijken. Gewillig opent ze haar mond om zijn pik tussen haar lippen te laten verdwijnen. Steeds dieper verdwijnt zijn lul in haar mond. Met haar hand masseert ze zijn grote ballen. Ze weet hoe lekker mannen het vinden wanneer ze met hun ballen speelt. Ze laat zijn pik uit haar mond glijden om hem direct daarna weer diep in haar keel te laten verdwijnen.

Hij kreunt wanneer Lysan zijn pik weer diep in haar keel laat glijden. "Mmh wat kan jij lekker pijpen sletje." Lysan lacht zelfvoldaan. Hij legt zijn handen op Lysans schouders. Hij bewondert haar lichaam. "Mmh jij bent echt lekker." Ze lacht. Ze geniet van het compliment en ze geniet er nog meer van om de man te verwennen.

Zijn handen dwalen af naar haar grote borsten. Weer kneedt hij ze hardhandig met zijn grote, ruwe handen. Lysan geniet van zijn handen op haar borsten. Nadat hij haar borsten heeft gekneed, pakt hij haar harde tepels om er hard in te knijpen en eraan te trekken. “Mmh” kreunt ze. Ze geniet met volle teugen van hoe de man haar borsten kneedt en in haar tepels kneedt en eraan trekt. Het zit op het randje van pijnlijk en toch voelt het zo veel lekkerder dan ze had kunnen verwachten.

Eén van zijn handen laat haar borsten los. Voordat ze het doorheeft, trekt hij de handdoek van haar ogen, waardoor zij recht in haar ogen kijkt. Eindelijk ziet ze de man die haar verwent! Paul blijkt een oudere man te zijn met een volle bos grijs haar en een goed verzorgde baard.

Hoewel hij niet zo'n strak lichaam heeft als haar masseur of de jongen die haar de dag daarvoor heeft verwend, vindt Lysan dat hij er zeker niet verkeerd uitziet. Ze weet dat de man waarschijnlijk haar vader had kunnen zijn wat zijn leeftijd betreft en het maakt haar niks uit. Terwijl ze zijn pik nog in haar mond heeft, lacht ze met haar ogen naar hem. "Ja, bevalt het je wat je ziet, sletje?" "Mmhmm!" humt Lysan vrolijk.

Paul bewondert haar lichaam van top tot teen. "Je bent lekker" zegt hij met een zucht. Nadat het complimentje bij Lysan binnen is gekomen en ze naar hem glimlacht, draat hij haar met haar kontje naar hem toe draait om haar over de massagetafel te buigen.

Over haar schouder ziet Lysan dat Paul achter haar gaat staan. Ze voelt hoe hij haar heup stevig vastpakt en zijn eikel tegen haar schaamlipjes zet. Zonder waarschuwing drukt Paul in een keer zijn keiharde paal tot aan zijn ballen haar kutje in. Terwijl Paul haar kutje binnendringt, beseft Lysan dat hij geen condoom gebruikt. Hij neukt haar zonder condoom! Lysan kermt het uit, “OOOHW!” De vieze oude man vult haar kutje in een keer helemaal op! “OH JA!” spoort Lysan hem aan, “NEUK ME!”

Daar geeft Paul meteen gehoor aan. Hij beukt meteen hard op haar in, met iedere stoot drukt hij zijn pik zo diep als hij kan in haar en trekt hij haar bij haar heupen naar zich toe. Het geluid van Lysans billen die keer op keer tegen Pauls schoot aan kletsen vullen het kantoor, onderbroken door de kreuntjes van Lysan, “Oh! Oh! Oh!”

Lysan geniet van iedere stoot, iedere keer voelt ze hoe zijn dikke geaderde pik haar kutje streelt, hoe hij haar iedere keer weer opvult. Onwillekeurig denkt Lysan dat deze oude man misschien wel de dikste pik heeft die ze tot nu toe had gehad! Ze krijgt niet veel tijd om erover na te denken, haar aandacht gaat al snel weer naar wat Paul met haar lichaam doet. Haar borsten deinen heen en weer door zijn gebeuk. Lysan kan niks anders dan op de massagetafel leunen en Paul op haar in laten stoten.

Ondanks dat ze haar best moet doen om niet de massagetafel in geneukt te worden, laat Lysan de massagetafelblad met een hand los om tussen haar benen te reiken. Ze wil haar klitje vingeren, ze wil klaarkomen!

Terwijl Paul genadeloos hard op haar in blijft stoten, vindt Lysan haar klitje. De eerste aanraking zorgt er al voor dat ze een schok door haar hele lichaam voelt. Aangespoord door de harde beurt die ze van Paul krijgt flitsen haar vingers over haar klitje. “Oh ja” zucht Lysan. Ze is zo geil dat ze binnen de kortste keren al klaar zou komen! Het kost Lysan bijna geen moeite om zichzelf over het randje te krijgen, “Ow fuck” hijgt ze, “ow fuck! Neuk me klaar Paul!”

Daar geeft Paul meteen gehoor aan, hij versnelt zijn stoten. Met iedere stoot komt Lysan dichter bij haar hoogtepunt. Uiteindelijk voelt ze haar orgasme komen. Ze bereidt zich voor op het onverbiddelijke gevoel. Ze pakt de massagetafel zo stevig als ze kan breed, ze drukt haar lichaam tegen de massagetafelblad, ze houdt haar adem in, en dan…

Haar orgasme trekt als een vloedgolf door haar lichaam, ze voelt hem van top tot teen razen. “OOOHHH FUCK!” kermt Lysan uit van genot, “NEUK ME! NEUK ME Paul!” Lysan komt schokkend en kreunend klaar! Ze voelt de kracht uit haar benen vloeien, als ze niet over de massagetafel zou leunen en als Paul haar niet zo stevig vast zou hebben was ze onherroepelijk door haar benen gezakt.

Paul gaat voor haar gezicht staan en kijkt haar tevreden aan. Het valt Lysan op dat zijn pik nog steeds keihard is. Hij hurkt voor haar en kijkt recht in haar helderblauwe ogen. "Wat ben jij een lekker sletje." Hij drukt een verrassend teder kusje op haar lippen, die Lysan zonder erover na te denken beantwoordt. Hij neukt haar zo lekker!

Met stralende ogen kijkt Lysan naar Paul. Hij haalt een hand door haar rode krullen. Nadat hij haar een kusje heeft gegeven vraagt hij haar, "Kun je weer verder?" Lysan wil niks liever! Ze wil dat de oude man haar kutje opvult met zijn enorme paal. Ze kan niet anders dan glimlachen als ze ja knikt. Paul geeft haar weer een kusje. "Dat wilde ik horen, lekker sletje."

Gewillig gaat Lysan op haar rug op de massagetafel liggen voor Paul. Ademloos kijkt Lysan toe hoe haar minnaar zijn eikel over haar venusheuvel wrijft, steeds lager. Ze biedt hem geen enkele weerstand, ze laat hem zijn gang gaan. Uiteindelijk wrijft hij met zijn grote eikel over Lysans schaamlipjes. Zijn eikel glimt van zijn voorvocht en Lysans vocht. Als Paul zijn eikel een paar keer tussen Lysans lipjes wrijft, slaakt Lysan zachtjes een kreuntje. "Oh…" Haar lipjes wijken voor zijn dikke eikel, Paul hoeft alleen maar door te duwen en dan…

Paul drukt zijn eikel steeds dieper tussen haar lipjes. Als vanzelf spreidt Lysan haar benen nog wat wijder, zodat haar oudere minnaar haar nog beter kan neuken. Zijn pik glijdt Lysans kutje in als een heet mes door boter. Niet tergend langzaam, niet meteen hard stotend, maar geleidelijk laat Paul zijn lul haar grotje in glijden. "Ooohhh, zo groot" zucht Lysan. Dit is het gevoel waar ze zo naar verlangt! Het gevoel dat ze opgevuld wordt door Pauls heerlijke dikke paal.

"Neuk me", kreunt Lysan. Paul lacht naar Lysan. Hij trekt zijn pik weer terug, tot alleen zijn eikel nog in haar kutje zit, om hem daarna weer in haar te stoten. In en uit, in en uit, met iedere stoot gaat Paul iets sneller, iets harder, in en uit, in en uit… Lysan geniet van Pauls paal die haar neukt. Ze wordt geneukt door een veel te oude man en het is als de hemel voor haar, ze wil alleen nog maar dit voelen!

Hoe harder Paul op Lysan in stoot, hoe meer Lysan meedeint. Ze voelt hoe haar borsten op en neer gaan op het ritme van zijn stoten. Met iedere stoot kreunt ze zachtjes, "Mm, mm, mm…" Lysan gaat helemaal op in het ritme waarop Paul haar neukt.

"Mmmh Paul, neuk me weer klaar" kreunt ze. Ze weet het zeker, Paul zou haar zo weer klaar kunnen neuken! Gewillig spreidt Lysan haar benen nog verder voor haar minnaar. "Neuk me klaar Paul, ik wil dat je me klaarneukt, alsjeblieft…" hijgt ze.

Zonder er woorden aan vuil te maken, drukt Paul zijn paal weer Lysans grotje in. Hij stoot hard en diep, hard en diep… "Jaaa, neuk me klaar" zeurt Lysan. Met een glimlach legt Paul zijn duim op haar klitje. Vanaf het moment dat ze zijn duim op haar klitje voelt, gaat er een schok door haar lichaam. "Oh!" kermt ze uit.

“Wil je komen sletje?” gromt Paul. “Jaaa laat me komen Paul” zeurt Lysan. “Wil je dat ik je klaarneuk?” “Jaaa Paul, neuk me klaar…” Met iedere vraag beukt Paul steeds harder op haar steeds gevoeligere kutje in. “Wil je komen sletje?” “Jaaa…” Ze voelt de vlinders in haar onderbuik opborrelen. Hij neukt haar genadeloos en onverbiddelijk klaar! Even flitst de gedachte weer door haar hoofd dat hij haar zonder condoom neukt.

Lysan slaat haar benen om Pauls heupen heen om zijn stoten nog beter te kunnen ontvangen. Haar ongeremde geilheid en zijn stotende pik drijven Lysan over het randje, ze gaat klaarkomen! Haar mond valt open, haar adem stokt, ze gooit haar hoofd in haar nek en ze geeft zich over aan een orgasme zoals ze nog nooit had ervaren! “OOOOOHHH JAAAAA!”

Plotseling trekt Paul zijn pik terug uit Lysans kutje. Wanneer ze verbaasd naar hem opkijkt, hijgt hij, "Ben jij wel eens in je kontje geneukt, sletje?" Nog loom van haar orgasme antwoordt ze, "Nee". "Dan wordt het hoog tijd!" zegt Paul lachend. Lysan liegt niet, ze heeft het nog nooit anaal gedaan. Ze kijkt nerveus naar haar oudere minnaar. Zou hij wel voorzichtig doen?

Stefan heeft wel eens geprobeerd om haar anaal te neuken, maar hij was altijd te bang geweest om haar pijn te doen. Ook al moedigde zij hem aan om door te duwen, hij durfde niet. Paul lijkt daar niet bang voor te zijn. Hij duwt zijn eikel tegen haar kringspier en met enige kracht dringt hij langzaam haar kontje binnen. Omdat zijn eikel nog nat is van haar kutje en zijn eigen voorvocht, smeert hij haar kringspier ook in. “Aaahhh” gromt Lysan, hij doet haar pijn!

Zijn eikel, zo veel dikker dan die van haar vriend, rekt haar kringspier uit. “Oaaahhh, je scheurt me uit” kreunt ze. “Dat maakt me niks uit sletje, ik ga je kontje neuken!” blaft Paul terug.

Net op het moment dat Lysan denkt dat ze niet meer van zijn dikke paddestoel van een eikel kan verdragen, glijdt zijn schacht bij haar naar binnen. Nadat hij zijn dikke eikel haar kontje in heeft gedrukt, glijdt de rest van zijn lul des te makkelijker binnen. Dat voelt Paul ook, die meteen haar kontje begint te neuken.

“Oaaahhh... Jaaa… Je neukt mijn kontje”, gromt Lysan. Wat voelt het lekker, denkt ze. De oudere man heeft haar kontje ontmaagd. Grommend van pijn en genot laat ze Paul zijn lusten botvieren op haar kontje.

“Vind je het lekker om in je reet geneukt te worden sletje?” gromt Paul. Lysan kreunt terug. Haar oudere minnaar pakt haar hoofd vast en trekt haar hoofd naar voren. “Geef antwoord!” blaft hij. “AAAHHH! JAAA! Ik vind het lekker, ik vind het lekker!” kreunt ze. Paul beukt zijn lul daarop nog harder haar sterretje in, Lysan voelt zijn ballen tegen haar kont. Hij neukt haar met al zijn kracht!


"Op je knieën!" zegt Paul plotseling. Hij trekt zijn lul uit haar kontje. Zodra Lysan de ruimte heeft, rolt ze van de massagetafel af en gaat ze op haar knieën op de grond zitten. Ze weet dat ze snel moet zijn, de oudere man kan ieder moment klaarkomen! Afwachtend kijkt Lysan toe hoe de man voor haar gaat staan.

Pas wanneer ze op haar knieën zit, ziet ze dat haar masseur van zijn stoel afkomt en naar haar toe loopt. Hij heeft zijn stijve lul in zijn hand. Met een lach laat Lysan weten dat hij ook welkom is om zich op haar af te trekken. Ze wil zijn zaad ook zien spuiten, ze wil dat hij haar ook onderspuit!

Wanneer Lysan oog in oog staat met de pikken, merkt ze dat ze dieper door haar knieën moet zakken om de mannen de kans te geven om haar onder te kunnen spuiten. De mannen trekken zich voor haar ogen af.

Terwijl Paul aan zijn pik trekt, vraagt hij haar suggestief, "Wat wil je dat we doen?" Lysan weet donders goed wat voor antwoord hij verwacht. Ze kijkt de man strak in de ogen en zegt hees, "Ik wil dat jullie mijn mondje volspuiten". In haar stoutste dromen had ze niet kunnen verwachten dat ze dat ooit nog eens zou zeggen, maar deze hele situatie overtreft haar stoutste dromen. Terwijl ze de mannen aan blijft kijken, moedigt ze de mannen aan, "Ooohhh spuit mijn mondje vol, spuit mijn mondje vol, alsjeblieft, spuit maar…"

Het duurt niet lang voordat ze krijgt waar ze om vraagt. Bijna tegelijkertijd kondigen de mannen met een oerkreet hun orgasme aan. Net op tijd opent Lysan haar mond voor de eerste stralen sperma die van twee kanten in haar mond worden gespoten. "Oh Jezus" hijgt Paul. Paul en haar masseur schieten allebei een tweede straal heet zaad Lysans mond in en een derde… Lysan voelt dat haar mond volloopt met hun sperma!

Het laatste zaad dat de mannen van hun eikels af Lysans mondje in schudden zorgt ervoor dat ze het niet meer in kan houden. Een stroompje sperma sijpelt uit haar mond over haar heerlijke grote tieten. "Jezus wat een geil gezicht" zucht Paul.

Het sperma dat ze nog in haar mond heeft, houdt ze in haar mond terwijl ze de mannen nog steeds strak in hun ogen kijkt. Ze doet haar mond dicht, slikt het zaad door, en laat vol trots haar lege mond zien aan de mannen. "Zo, je hebt ook echt alles wat je kon slikken geslikt! Wat een geile slet ben je ook" zegt Paul lachend.

“Jij bent echt een geile slet” herhaalt Paul terwijl hij bijkomt van zijn orgasme. “Vond je het lekker?” vraagt hij. “Mmhmm!” humt Lysan giechelend. Nog nooit heeft iemand haar zo hardhandig geneukt, laat staan haar in haar kontje geneukt. Ze had nooit verwacht dat ze zo van zulke ruige seks zou kunnen genieten.

Met een steek in haar hart beseft ze dat Stefan haar nooit zou kunnen geven wat Paul haar heeft gegeven. Ze komt weer terug uit haar gedachten wanneer haar masseur beaamt dat hij het ook ontzettend geil vond om te zien hoe zij zo hard werd geneukt.

Lachend herinnert haar masseur eraan dat ze de volgende dag nog wel langs moet komen voor een laatste behandeling. Lysan lacht en knikt. Aan zijn woorden te horen heeft haar masseur veel voor haar in petto, dus ze kijkt er al meteen naar uit.

Het volgende deel wordt het slot van deze serie. Wil jij dat Lysans vriend erachter komt dat ze vreemdgaat of niet? Laat het weten in de opmerkingen!
Auteur : Erato / Geschreven op : 17 maart 2019 - 09:35 / Hits : 9572 / Waardering : 4.50
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Massage op wintersport, deel 2
Auteur : Erato / Geschreven op : 26 februari 2019 - 17:29 / Hits : 13176 / Waardering : 4.00

Massage op wintersport, deel 4 (slot)
Auteur : Erato / Geschreven op : 09 mei 2019 - 07:55 / Hits : 23 / Waardering : 3

De bijzondere wintersport vakantie deel 2
Auteur : Auke / Geschreven op : 05 februari 2016 - 23:28 / Hits : 22769 / Waardering : 4.54

Massage op wintersport
Auteur : Erato / Geschreven op : 05 februari 2019 - 16:49 / Hits : 20730 / Waardering : 4.16

De bijzondere wintersport vakantie, deel 3
Auteur : Auke / Geschreven op : 14 februari 2016 - 16:05 / Hits : 12115 / Waardering : 3.90

Hoe een massage in de sauna uit de hand liep (deel 4)
Auteur : Maurice / Geschreven op : 16 maart 2015 - 14:14 / Hits : 10761 / Waardering : 3.44

massage voor mijn stiefdochter deel 1
Auteur : leime / Geschreven op : 24 november 2008 - 18:42 / Hits : 38184 / Waardering : 2.10

massage voor mijn stiefdochter deel 3
Auteur : Leime / Geschreven op : 07 december 2008 - 22:47 / Hits : 20818 / Waardering : 0.92

druppeltjes deel 3 slot
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 01 maart 2017 - 10:36 / Hits : 32225 / Waardering : 4.88

De noodzakelijke baan deel 2
Auteur : Willeke / Geschreven op : 11 februari 2016 - 21:05 / Hits : 47052 / Waardering : 4.87

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 4 van 4
Artep
Nee, laat het vriendje maar lekker in de waan.
Geschreven op : 18 maart 2019 - 09:36

Sporty1973
Nee laat vriendje maar in onwetendheid. Maar laat Lysan wel als een slet door meerdere gebruik worden.
Geschreven op : 18 maart 2019 - 10:04

Kimmeke75
Laat haar vriend er maar achter komen! Hij mag haar proper likken.
Geschreven op : 19 maart 2019 - 14:57

falk
Nou Erato, je verhalen worden alsmaar beter, goed bezig man!
Geschreven op : 27 april 2019 - 15:00

Resultaten: 0 - 4 van 4
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb