Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Friends with Benefits 1
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Friends with Benefits 1
Al een paar jaar heb ik een goede vriendin, Ann. en toen we beiden single waren gebeurde het op eens. We zaten ‘s avonds wat te kletsen en drinken, toen ze aangaf dat ze last van haar nek en schouders had. Ik vroeg of ik het even moest masseren en dat vond ze fijn. Zo gezegd, zo gedaan. Ik merkte al snel dat ze er van genoot en af en toe kreunde ze een beetje. Ze vroeg of ik haar rug ook wou masseren, want daar had ze ook een “pijntje”. Ik gaf aan dat ze dan wel moest liggen, waarop ze aangaf dat we dan naar boven moesten. Ze deed dar haar blouse uiten ik gaf aan dat haar BH ook uit moest, anders zat deze maar in de weg. Vond ze geen probleem. Ze pakte haar massageolie en ik begon. Rustig over haar rug naar beneden en naar boven. Ze merkte dat haar broek in de weg zat en vroeg of ze die uit mocht doen, natuurlijk zei ik. Nu lag ze dar in haar string en ik zag nu pas wat een mooi figuur ze had en ik raakte daar opgewonden van. Ook nam ik haar benen mee en in haar kruis raakte ik, eerst, per ongeluk haar kruis aan. Ze reageerde met een kreuntje, maar zei verder niets. Dat moedigde mij aan en steeds vaker raakte ik haar daar aan. Ik dacht, waarom niet, en begon haar kruis te masseren. Ze begon haar te kreunen. Ik trok haar string naar beneden en zij vond het oke.

Nu begon ik haar liezen te strelen en ook haar lippen. Ik merkte dat ze al erg nat was en stopte een vinger in haar poes. Ze begon harder te kreunen en ik stopte er een tweede en derde vinger bij. Wat werd ze nat, ongelooflijk. Na een tijdje streelde ik haar clit en na een paar minuutjes kwam ze al klaar. Ze keek mij geil aan en zei: nu ben jij aan de beurt, uitkleden en op je buik gaan liggen.
Daar lag ik naakt en zij begon mijn rug te masseren en dat deed ze zeer goed. Ook mijn benen en billen werden goed onderhanden genomen. Af en toe raakte ze mijn ballen aan en ik genoot en kreunde. Toen ze dat merkte pakte ze mijn ballen in haar hand en begon ze te masseren, heerlijk. Verder naar boven pakte ze mijn pik en begon mijn eikel te masseren. Dacht dat ik gek werd. Ze vroeg mij op mijn knieën te gaan zitten en ze pakte via de achterkant mijn ballen en va de voorkant mijn lul en begon ze te masseren. Toen ik bijna klaar kwam vroeg ik haar stoppen en vroeg of zij op haar rug wou gaan liggen.

Ik lag naast haar en begon haar te vingeren en we keken elkaar aan en weer kwam ze snel klaar. Ik ging naar beneden en begon haar te beffen. Rondjes met mijn tong over haar clit en deze zoog ik af en toe ook naar binnen. Wat werd ze geil en vroeg mij in standje 69 boven haar te komen. Terwijl ik haar befte stopte ik een paar vingers in haar kut. Zij pakte mijn lul en begon mij te pijpen en terwijl ze dat deed ging haar vinger over mijn sterretje. Ik ben 100% hetero, maar was dat lekker…. Terwijl ik haar befte pijpte ze mij en we kwamen tegelijk klaar en ze slikte alles door. We keken elkaar aan en wisten dat dit vaker ging gebeuren.
Auteur : Massage123 / Geschreven op : 20 maart 2019 - 09:41 / Hits : 7713 / Waardering : 1.50
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Friends with benefits
Auteur : Jolanda / Geschreven op : 21 januari 2014 - 23:33 / Hits : 12338 / Waardering : 3.48

Friends with Benefits(2)
Auteur : Massage123 / Geschreven op : 20 maart 2019 - 09:43 / Hits : 5702 / Waardering : 1.66

Friends with Benefits(3)
Auteur : Massage123 / Geschreven op : 20 maart 2019 - 09:44 / Hits : 5407 / Waardering : 1.66

Buurvrouw met benefits
Auteur : biko / Geschreven op : 09 augustus 2011 - 03:03 / Hits : 16795 / Waardering : 2.72

Best Friends Forever
Auteur : Dirk3200 / Geschreven op : 04 april 2011 - 12:40 / Hits : 8499 / Waardering : 1.54

best friends and sexbuddies
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 20 oktober 2006 - 22:24 / Hits : 6109 / Waardering : 1.43

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
JanPieterCoen
Helaas toch een vervolg geschreven. Had niet gehoeven.
Geschreven op : 23 maart 2019 - 06:52

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb