Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Friends with Benefits(2)
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Friends with Benefits(2)
Ondanks dat Ann en ik gewoon vrienden bleven zochten we elkaar, ook seksueel, regelmatig op. Zelfs wanneer we in een relatie zaten. We genoten erg van elkaar en hadden inmiddels redelijk wat ervaring. We hadden fantastische seks, maar neuken niet met elkaar.
We masturbeerden samen, met en zonder hulpmiddelen en hielpen elkaar vaak naar een hoogtepunt. Nu vroeg ze mij onlangs wat ik van SM vond. Hoezo, vroeg ik. Ze fantaseerde er wel eens over en het leek haar een leuke aanvulling. Ik wilde het wel eens proberen. Zij zou alles regelen……

Ons volgende “feestje” was het zover. Ik mocht gaan liggen en zij begon mij te masseren. Heerlijk zoals altijd en tijdens het masseren gaf ze mij plotseling enkele harde tikken op mijn billen. Ik schrok en na een paar tikken begon ik het lekker te vinden en merkte dat mijn pik nog harder werd. Ik moest mij omdraaien en mijn armen en benen te strekken. Ze had iets onder haar matras gedaan en bond mijn enkels en handen vast. Daar lag ik volledig aan haar grillen overgeleverd. Ze begon mij te masseren, borst, benen en ze raakte speels af en toe mijn pik aan. Ik merkte dat ik het geil vond. Toen begon ze mijn tepels hard te maken en pakte ze een paar tepelklemmen. Dat voelde ik goed, maar dat werd een geil gevoel. Ze begon mijn ballen te masseren en mij lekker te trekken en trok soms aan de klemmen. Ze fluisterde in mij oren: daar wordt je geil van, hé slaafje? Ja, dat was zo. Plots trok ze de tepelklemmen weg, een pijnscheut volgde, waarna ze mijn tepels likte en dat was heerlijk.
Ze pakte een vibrator en zette die op mijn pik. Sensationeel. Ik mocht nog niet klaarkomen van haar….. Ze ging op mijn gezicht zitten en ik moest haar beffen en ze zei: zorg maar dat ik klaarkom, anders zal je wat beleven. Ik befte, likken en zuigen, haar als een gek en ze werd zo nat. Ik dacht zelfs dat ze ging squirten. Gelukkig kwam ze klaar en beloonde mij met een heerlijk pijpbeurt tot ik in haar mondje klaarkwam.

Na een wijntje hadden we al weer zin. Na de massage legde ik haar op haar rug. Ik had ook iets meegenomen en bond daarmee haar handen aan haar benen vast. Ze moest daardoor haar benen omhoog doen en daar lag ze “open en bloot” voor mij. Ik begon met haar borsten te spelen, daar wordt ze altijd erg geil van. Met beide handen pakte ik haar borst, zodat haar tepel goed overeind stond en ik begon hem te likken, zuigen en een beetje te bijten. Zo ook bij de andere borst.. Ik bekeek haar kutje en zag dat ze weer erg nat was. Ik ging tussen haar bene zitten en keek naar haar. Wat lag ze daar lekker, met die benen omhoog. Ik stopte direct 2 vingers in haar poes, ze kreunde. Stopte er nog 1 bij in. Ze werd weer natter en toen mijn 4e vinder. Ze kreunde en ik begon haar met mijn hand te “neuken”. Bij elke stoor een harde kreun. Ik probeerde ook mijn duim, dus mijn hele hand erin te stoppen. Wat keek ze mij geil aan en die ogen vroegen om meer. Ik duwde door en na een tijdje lukte het en fiste ik haar. Ze kwam direct klaar. Ik ging door en begon haar daarbij te beffen. Ze bleef komen en komen. Minstens een keer of 3. Langzaam trok ik mijn hand terug. Wat lag ze te genieten.
Ze wilde mij ook zo vastbinden en nu lag ik met mijn knieën omhoog. Ze begon mij af te trekken en keek mij geil aan. Dus jij wilt straf vroeg ze mij en wachtte niet op een antwoord. Terwijl ze aan mijn pik trok deed ze haar vinger, zoals wel vaker, over mijn sterretje, maar nu was het anders. Ze duwde ook en haar vinger ging iets mijn kont in. Ik protesteerde, maar kon niets doen. Ze duwde haar vinger verder en na enige tijd vond ze mijn prostaat en begon die te masseren. Jezus, wat was dat lekker en het duurde niet lang voor ik mijn lading over mijn buik spoot, meer als ooit te voren.
Ze keek mij lachend aan en we hadden onze grenzen weer iets verlegd.
Auteur : Massage123 / Geschreven op : 20 maart 2019 - 09:43 / Hits : 5704 / Waardering : 1.25
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Friends with benefits
Auteur : Jolanda / Geschreven op : 21 januari 2014 - 23:33 / Hits : 12338 / Waardering : 3.48

Friends with Benefits(3)
Auteur : Massage123 / Geschreven op : 20 maart 2019 - 09:44 / Hits : 5407 / Waardering : 1.66

Friends with Benefits 1
Auteur : Massage123 / Geschreven op : 20 maart 2019 - 09:41 / Hits : 7715 / Waardering : 1.50

Buurvrouw met benefits
Auteur : biko / Geschreven op : 09 augustus 2011 - 03:03 / Hits : 16795 / Waardering : 2.72

Best Friends Forever
Auteur : Dirk3200 / Geschreven op : 04 april 2011 - 12:40 / Hits : 8499 / Waardering : 1.54

best friends and sexbuddies
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 20 oktober 2006 - 22:24 / Hits : 6109 / Waardering : 1.43

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
JanPieterCoen
Nog een vervolg. Waarom toch?
Geschreven op : 23 maart 2019 - 06:54

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb