Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Friends with Benefits(3)
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Friends with Benefits(3)
De vriendin van Ann wist dat wij elkaar af en toe een lekkere massage gaven. We hadden al eens aan haar gevraagd of ze mee wou doen, maar omdat ze een relatie had, sloeg ze over. Ze had aan Ann gevraagd of ze eens een keer mocht kijken. Ze had geenvriend meer en wou kijken of dit iets voor haar was. Natuurlijk gingen wij akkoord.

Na een tijdje kletsen werd het tijd naar boven te gaan. Ze wou opeen stoel gaan zitten en gewoon toekijken hoe wij elkaar masseerden. Ann en ik kleedden ons uit en ik ging op mijn buik liggen. Ze begon met mijn schouders en vervolgens mijn rug benen en billen. Omdat er iemand keek was het extra opwindend. Ze begon mijn ballen te masseren en ik kreunde. Ik zag in mij ooghoeken dat dit haar vriendin, Els, opwond. Ze wreef over haar borsten. Ann pakte mijn pik en trok die naar achteren en begon die en mijn ballen uitgebreid te masseren, ik kreunde. Els had er een goede kijk op.
Na een tijdje vroeg ik Ann te gaan liggen, zodat ik haar kon masseren. Schouders, rug, benen en billen. Langzaam ging ik met mijn hand naar haar kruis en masseerde haar liezen en lippen. Een klein kreuntje kon ze niet onderdrukken. Ik stopte een vinger in haar kut en begon haar G-spot te masseren waarop ze direct reageerde. Toen ik er 3 vingers in had, werd ze erg nat en kreunde harder. Ik keek naar Els en zij zat inmiddels met haar hand in haar broek. Ze keek mij geil aan en ik vroeg: Lekker? Ze knikte. Ik vroeg Ann op haar rug te gaan liggen en ik kroop direct tussen haar benen om haar te beffen. Ineens voelde ik een hand op mijn ballen en keek om, dat was Els. Ze had inmiddels haar kleren uit gedaan en wou meedoen. Heerlijk om Ann te beffen en Els die mijn ballen en pik onder handen nam. Toen zag Ann wat Els dat deed en vroeg aan haar of zij een massage wilde. Ze knikte en ze ging op haar buik liggen. Ze kreeg ene 4-handenmassage van ons. Beide dames hebben geen ervaring met vrouwen, maar vonden het lekker om te doen. Ik masseerde de billen en benen van Els. Ik raakte haar poes aan en ze trilde. Stopte er 2 vingers in, op zoek naar haar G-Spot. Ze kreunde. Ann keek nu toe en vingerde zichzelf. Ik streelde Els haar clit met mijn andere hand en ze kwam al klaar.

Toen mocht ze zich omdraaien. Ik pakte boeien en maakte haar handen aan haar benen vast en daar lag ze met haar benen omhoog en haar kut voor het grijpen. Ann pakte haar ene borst en ik de andere en we begonnen deze te masseren. Haar tepels werden direct hard. Aan gebaarde mijn haar te beffen. Ik ging tussen haar benen en likte haar clit en zoog haar clit. Ze kreunde nu erg hard. Ze had dit al bijna een half jaar moeten missenÖ.. Ik stopte en paar vingers in haar kut, terwijl ik haar vingerde en Ann bewerkte haar tepels. Dit alles zorgde dat ze snel klaarkwam en nog een keer. Je zag dat ze er van genoot.
Ann zag dat ik erg opgewonden was en omdat ik nog niet was klaargekomen, vroeg ze mij om Els te neuken. Ik, maar ook Els keken verbaasd en onze geilheid overwon dit. Ik maakte haar los en wou haar beginnen te neuken. Ann ging snel op het gezicht van Els zitten. Voor beide een nieuwe ervaring. Ik zette mijn eikel tegen haar kutlippen aan en begon haar te neuken. Els likte Annís kut als een waanzinnige en alle 3 waren wij erg geil. Ik werd super geil van wat ik zag en gaf aan dat ik ging komen. Ann zei dat ik over haar buik moest spuiten. Ook Ann en Els kwamen bijna en we kwamen gelijk klaar.
We keken elkaar aan en begonnen te lachen. Wat was dat geilÖ..
Auteur : Massage123 / Geschreven op : 20 maart 2019 - 09:44 / Hits : 5545 / Waardering : 1.80
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Friends with benefits
Auteur : Jolanda / Geschreven op : 21 januari 2014 - 23:33 / Hits : 12346 / Waardering : 3.48

Friends with Benefits 1
Auteur : Massage123 / Geschreven op : 20 maart 2019 - 09:41 / Hits : 7920 / Waardering : 1.50

Friends with Benefits(2)
Auteur : Massage123 / Geschreven op : 20 maart 2019 - 09:43 / Hits : 5845 / Waardering : 1.25

Buurvrouw met benefits
Auteur : biko / Geschreven op : 09 augustus 2011 - 03:03 / Hits : 16827 / Waardering : 2.72

Best Friends Forever
Auteur : Dirk3200 / Geschreven op : 04 april 2011 - 12:40 / Hits : 8509 / Waardering : 1.54

best friends and sexbuddies
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 20 oktober 2006 - 22:24 / Hits : 6116 / Waardering : 1.43

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
JanPieterCoen
Hopelijk is dit het einde.
Geschreven op : 23 maart 2019 - 06:57

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb